Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Krokom

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Biträdande kock till Hällebo särskilda boende i Offerdal

Ansök    Jun 3    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Hällebos äldreboende i Offerdal vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flytta... Visa mer
Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Hällebos äldreboende i Offerdal vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
I köket på Hällebos äldreboende produceras det idag ca 35 portioner per måltid samt ca 30 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team som består av 1 arbetsledande kock, dig som biträdande kock samt 2 kockbiträden.
I tjänsten som biträdande kock arbetar du 100%.

En dag som biträdande kock
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkoster, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter vid den ordinarie kockens frånvaro, så som beställning av varor, fakturahantering, viss redovisning mm.
Arbetstiden är schemalagd och förlagd till dagtid, vardagar och helger.

Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alternativt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Krav på datorvana samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta samt ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Körkort är meriterande.

Övrig information
Tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.
Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Sista ansökningsdag: 2024-06-23
Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter, 0640-161 00
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande kock till Solbackas särskilda boende i Föllinge

Ansök    Jun 13    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbackas äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan! En dag som biträdande kock Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkost, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning ... Visa mer
Ett jobb med plats för engagemang och glädje

Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbackas äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan!
En dag som biträdande kock
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkost, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter vid den ordinarie kockens frånvaro, så som beställning av varor, fakturahantering, viss redovisning mm. Arbetstiden är schemalagd och förlagd till dagtid både vardagar och helger.
I köket på Solbackas äldreboende produceras det idag ca 35 portioner per måltid samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team som består av 1 arbetsledande kock, dig som biträdande kock samt 2 kockbiträden
Barn- och utbildningsförvaltningen har ca 800 medarbetare. Förvaltningens verksamhet sträcker sig över hela kommunen och innefattar förskola, grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem, kost och lokalvård, modersmål, kulturskola samt biblioteksverksamhet.
Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Krav på datorvana samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta samt att du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Körkort är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid, 100%.
Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2024-08-31
Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Hälsning från din blivande chef
”Jag söker dig som kan bidra med engagemang, kunskap och har viljan att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor. Stort fokus på ligger på samarbete, att skapa en känsla av samhörighet som bidrar till arbetsglädje, personlig och kollegial utveckling. Jag ser fram emot din ansökan!”
Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter, 0640-161 00
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokoms kommuns gränser sträcker sig från Storsjöns stränder i söder, till de vidsträckta och vilda fjällen i norr och i öster tar det norrländska inlandets stora skogar vid. Här bor dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län, med närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige. Här finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Hit flyttar människor och här vill man stanna, för här får själva livet ta plats.
Kommunen ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket gör att vi arbetar för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande. Visa mindre

Vi söker värdshusvärd/värdinna

Ansök    Jul 4    Wången AB    Restaurangbiträde
Välkommen till Wångens Wärdshus. Här serverar vi allt från stora bufféer till våra studerande och gäster till exklusiv a la carté för konferensgrupper. Vår matfilosofi är att servera hemlagad och närproducerad mat. Vi jobbar tillsammans i ett team och tar hand om alla våra gäster med lika stor omsorg. Vår servicenivå syns på Booking.com där vår personal har 9,4 i betyg. Vi söker dig som är engagerad och drivande med nära till skratt. Vi ser att du är kreat... Visa mer
Välkommen till Wångens Wärdshus. Här serverar vi allt från stora bufféer till våra studerande och gäster till exklusiv a la carté för konferensgrupper. Vår matfilosofi är att servera hemlagad och närproducerad mat. Vi jobbar tillsammans i ett team och tar hand om alla våra gäster med lika stor omsorg. Vår servicenivå syns på Booking.com där vår personal har 9,4 i betyg.
Vi söker dig som är engagerad och drivande med nära till skratt. Vi ser att du är kreativ, gillar ett högt arbetstempo och har en utpräglad känsla för service. Du tvekar inte för att arbeta över gränserna och hugga i där gäster eller kollegor behöver dig.
Du ska ha kassa- & telefonvana, erfarenhet från hotell och restaurang.
Det är meriterande om du har hotell-& restaurangutbildning och erfarenhet av försäljning.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som wärdshusvärd/värdinna är på heltid (går att diskutera).
Arbetstiden varierar med dag-, kvälls- och helgpass.
Tillträde snarast.
Vi tillämpar provanställning.

ANSÖKAN
Maila din ansökan senast 9 augusti till wärdshuschef Lisa Eliasson. Se kontaktuppgifter nedan.
Facklig representant: Anders Eveby, Kommunal. Se kontaktuppgifter nedan.
OM WÅNGEN
Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Läs mer på wangen.se.
Här studerar hästintresserade på gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå.
Wångens wärdshus bedriver restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Vi erbjuder boende i stugor, på hotell, i vandrarhem och på elevboendet. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu och en liten idrottssal. Kontorslokalerna och många av klassrummen är nyrenoverade.
I omgivningarna finns milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra. Här finns också förstås väldigt trevliga kollegor – vilka vi är kan du se här. Kontakta oss — Kontaktuppgifter till oss på Wången (wangen.se)
Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser! Visa mindre

Kockassistent på Krokoms Wärdshus

Ansök    Apr 4    Krokoms Vägkrog AB    Köksbiträde
Vi söker extrapersonal till köket. Du kommer att arbeta bredvid en erfaren kock och köksvana är meriterande men inget krav. Du bör vara stresstålig och kunna arbeta i högt tempo. Arbetstiderna är främst helger, dock inga sena kvällar. Det kommer även finnas möjlighet att arbeta heltid under sommaren då vi har högsäsong. Krokoms Wärdshus är en restaurang med inriktning på husmanskost och buffé men vi har även a la carte/grillmeny. Visa mer
Vi söker extrapersonal till köket. Du kommer att arbeta bredvid en erfaren kock och köksvana är meriterande men inget krav.
Du bör vara stresstålig och kunna arbeta i högt tempo.
Arbetstiderna är främst helger, dock inga sena kvällar. Det kommer även finnas möjlighet att arbeta heltid under sommaren då vi har högsäsong.
Krokoms Wärdshus är en restaurang med inriktning på husmanskost och buffé men vi har även a la carte/grillmeny. Visa mindre

Torsta Gårdsrestaurang söker restaurangbiträde

Ansök    Maj 7    Torsta AB    Restaurangbiträde
Älskar du mat precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker ett restaurangbiträde som uppskattar hela kedjan från jord till bord. Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer nöt, potatis och lamm från egen gård. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever, konferensbesökare och externa lunchgäster. Vi arbetar även med bageri, en del catering och middagar. Nu söker vi ett restaurangbiträde som ka... Visa mer
Älskar du mat precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker ett restaurangbiträde som uppskattar hela kedjan från jord till bord.
Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer nöt, potatis och lamm från egen gård.
Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever, konferensbesökare och externa lunchgäster.
Vi arbetar även med bageri, en del catering och middagar.
Nu söker vi ett restaurangbiträde som kan stärka upp arbetet tillsammans med oss.
Vi ser att du har goda kunskaper i hygien, är en bra lagspelare och gillar när det är ordning runt omkring dig.
Mer nyfiken på oss? Spana in våra sociala medier eller torsta.se/gardsrestaurang/
Omfattning
100 procent
Arbetstider
I huvudsak dagtid med några få undantag
Anställning från
19 augusti eller enligt överenskommelse
Ansökan skickas till kökschef [email protected]
Sista ansökningsdag
7 juni
Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under perioden.
Vid frågor, ring Malin 073-057 47 47.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock sökes till Birka Folkhögskola

Är du en kock som tänker kreativt och vill ha ett utvecklande arbete? Vill du leda ett arbetslag som är tätt sammansvetsat? Då är rollen som kock på Birka Folkhögskola något för dig. Vi är redan kända för vår goda mat men nu utvecklar vi verksamheten ytterligare! Vi kan erbjuda dig attraktiva arbetstider på dagtid, vilket inte är så vanligt i branschen. Vi kan även locka med en fantastisk natur bara runt knuten, med storslagen utsikt över Storsjön och de... Visa mer
Är du en kock som tänker kreativt och vill ha ett utvecklande arbete? Vill du leda ett arbetslag som är tätt sammansvetsat? Då är rollen som kock på Birka Folkhögskola något för dig. Vi är redan kända för vår goda mat men nu utvecklar vi verksamheten ytterligare!

Vi kan erbjuda dig attraktiva arbetstider på dagtid, vilket inte är så vanligt i branschen.

Vi kan även locka med en fantastisk natur bara runt knuten, med storslagen utsikt över Storsjön och de jämtländska fjällen. En rofylld och vacker miljö där du kan hämta extra energi mellan varven.

Hos oss får du chansen att verkligen göra skillnad för andra; vår restaurang är själva navet i en verksamhet som sjuder av aktivitet. I vårt tillagningskök lagas mat från grunden, med stor omtanke. Köket förbereder och serverar cirka 120 gäster dagligen. Du blir en del av skolans serviceenhet som består av sju anställda.

Birka Folkhögskola vill utveckla skolan som mötesplats där köket är centralt för deltagare, evenemang och konferenser. Vi gillar att ha kul på jobbet och lyfter gärna stämningen med olika temadagar i restaurangen. Några exempel är skördefest, halloween-tema och fransk matlagning i samband med studiebesök från ön La Réunion i Indiska oceanen. Vi gillar att ge det där lilla extra till personal, deltagare och gäster!


ARBETSUPPGIFTER
Köket speglar skolans profil: hållbar utveckling. Därför arbetar vi aktivt med ekologiska livsmedel och hälsosamma, hållbara måltider. Vi ser köket som en pedagogisk resurs och vill därför att du är intresserad av våra deltagare, pedagogik och folkbildning.

I det dagliga arbetet ingår bland annat att ansvara för beställningar, planera menyer, skapa och uppdatera recept, egenkontroll, inköp, att utveckla skolans hållbara profil genom klimatsmart, ekologisk och hälsosam kost. Vi jobbar alltid för att skapa en trivsam måltidsmiljö med bästa möjliga helhetsupplevelse.

I din roll som verksamhetsledare ansvarar du för att leda utvecklingsarbetet i arbetsgruppen, ansvara för kvalitetsuppföljning samt planera och leda möten. Du har även ett viktigt kommunikationsansvar gentemot deltagarna.

KVALIFIKATIONER
Storköks- eller restaurangutbildning motsvarande 3-årigt gymnasium. Du kan också ha annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer vara likvärdig.

Tjänsten kräver att du kan ta dig till arbetsplatsen med bil eftersom bussförbindelser saknas tidigt på morgonen.

Du har kunskap och erfarenhet av tillagning av specialkost, god kännedom om livsmedelshygien och HACCP. För att trivas hos oss tror vi att du ska vara öppen för nytänkande och förändring. Du kan arbeta både självständigt och i team, är positiv och har framåtanda. Du förväntas delta aktivt i enhetens och skolans utvecklingsarbete.
Du ska ha förmåga att följa fattade beslut och efterleva dem, ha sinne för ordning och reda, god serviceförmåga och högt integritetstänkande gentemot dem du möter. Du kan hantera stressiga situationer, är flexibel, hjälpsam och kan ta egna initiativ. Vi vill även att du tar ansvar för en hållbar arbetsmiljö och god kamratanda i arbetsgruppen, genom ditt ledarskap.

I din ansökan ska du beskriva på vilket sätt din kompetens och erfarenhet kan bidra till Birka Folkhögskolas utveckling. Du ska även presentera din personliga vision för en hållbar köksverksamhet i linje med folkbildningens syfte.
Nu ser vi fram emot att få din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen:
https://www.regionjh.se

Läs mer om att bo och leva i Jämtland Härjedalen:
https://www.tasteget.nu

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Krokoms nya förskola

Ansök    Feb 26    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Ett jobb med plats för engagemang och glädje Vill du vara med från början när Krokoms nyaste förskola tar form? Älskar du matlagning oavsett om du är inomhus i värmen eller utomhus över öppen eld samt tycker att barn och service är det roligaste som finns. Då ska du läsa vidare- och söka tjänsten! Kost och lokalvård På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbildningsförvaltningen. Kostenheten arbetar med mat... Visa mer
Ett jobb med plats för engagemang och glädje

Vill du vara med från början när Krokoms nyaste förskola tar form? Älskar du matlagning oavsett om du är inomhus i värmen eller utomhus över öppen eld samt tycker att barn och service är det roligaste som finns. Då ska du läsa vidare- och söka tjänsten!
Kost och lokalvård
På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbildningsförvaltningen.
Kostenheten arbetar med maten på förskolor, skolor, särskilda boenden och matlådor till hemtjänst. Kommunen har 40 produktions- och mottagningskök där det totalt produceras ca 3500 portioner varje dag. Inom enheten arbetar ungefär 80 medarbetare.
Vi söker en engagerad och kreativ kock som brinner för att skapa hälsosamma och lockande måltider i Krokoms förskolor. Du kommer att ha en central roll i att inte bara tillaga maten utan också att inspirera och engagera barnen genom matlagningen och måltidsupplevelsen.
En dag på Krokoms nya förskola.
Hösten 2024 kommer fyra förskolor i Krokoms samhälle att ersättas av en ny förskola med tio avdelningar. De tio avdelningarna består av en ny konceptbyggnad med åtta avdelningar i två plan, samt två avdelningar i en fristående enplansbyggnad.
Arbetslaget på den nya förskolan kommer bestå av 2 kockar, 2 kombinerade tjänster ekonomibiträde/lokalvårdare samt upp till ca 30 pedagoger. Förskolan kommer att ha plats för upp till 170 barn, uppdelat på de 10 avdelningarna.
Som kock på Krokoms nya förskola är du en viktig vuxen i barnens vardag. För dig är det en självklarhet att du tillsammans med dina kollegor, såväl i köket som ute på avdelningarna har ett nära samarbete med barnens behov i fokus.
Här finns också möjlighet till variation i matlagningen, det kan handla om att ena dagen laga maten inne i det nybyggda köket och den andra dagen följa med på utomhusäventyr med grillen i högsta hugg.
I arbetet ingår bland annat tillagning av frukost, lunch och mellanmål. Du ansvarar för att hantera livsmedlen på ett säkert sätt, genomför egenkontroll, har koll på ekonomi och varubeställingar, diskar samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer.
Dina tankar och idéer är viktiga, var med och forma en fantastisk verksamhet som ger både barn och kollegor energi.
Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad kock med goda kunskaper i livsmedelshygien och specialkost.
Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Du har en god planerings- och samarbetsförmåga.
Erfarenhet från arbete i ledande befattning är meriterande.
Erfarenhet av att arbeta mot budget är meriterande.
God datorvana är meriterande
Dokumenterad erfarenhet av arbete med barn är meriterande.

Hälsning från din blivande chef
”Jag ser fram emot att skapa en härlig arbetsplats med utrymme för utveckling tillsammans med dig och dina kollegor. Jag tror på ett närvarande ledarskap där jag ska finnas till när jag behövs. För mig är det viktigt att alla får komma till tals och jag tror att det bästa sättet att driva en verksamhet framåt är att göra det tillsammans med dig som medarbetare.”
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar.
Sista ansökningsdag: 2024-04-01
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter, 0640-161 00
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande. Visa mindre

Kock på förskola

Brinner du för att erbjuda näringsrika, goda och miljömässigt hållbara måltider till förskolebarn och pedagoger? Tycker du om att arbeta självständigt och ta stort ansvar? Då kanske just du kan vara vår nya kock på Jordgubben förskola! Köket och matsalen är mitt i den dagliga verksamheten och barnen är en naturlig del i köket. Du arbetar självständigt i köket och har ansvar även för livsmedelsbeställningar samt städning av köket. Du arbetar även tillsamman... Visa mer
Brinner du för att erbjuda näringsrika, goda och miljömässigt hållbara måltider till förskolebarn och pedagoger? Tycker du om att arbeta självständigt och ta stort ansvar? Då kanske just du kan vara vår nya kock på Jordgubben förskola! Köket och matsalen är mitt i den dagliga verksamheten och barnen är en naturlig del i köket.
Du arbetar självständigt i köket och har ansvar även för livsmedelsbeställningar samt städning av köket. Du arbetar även tillsammans med pedagogerna har ett samarbete kring barnens utveckling runt måltiderna. Kocken äter lunch med barnen.
Det är också viktigt att du har kunskap om och kan planera för krishantering av olika slag, om vattenförsörjningen eller elen stängs av, då verksamheten ändå ska kunna fortgå.
Arbetsbeskrivning
Förbereda frukost
Tillaga lunch med hänsyn till allergier & specialkoster
Planera inköp av livsmedel samt följa gällande regelverk för resthantering och varm- och kallhållning av mat
Diska samt ansvara för och följa städrutiner för köksregionen
Förbereda mellanmål
Planera måltider och inköp utifrån bestämt budget
Stötta pedagoger och barnskötare med barnenUtmaningarna
Att arbeta utan direkta köks-kollegor kan vara utmanande och du behöver vara trygg i din yrkesroll och tycka om att arbeta självständigt samtidigt som du också behöver vara service-minded, då förskoleverksamheten ibland kan behöva ställa om snabbt efter ändrade förutsättningar.


Kvalifikationer
Kockutbildning eller erfarenhet från kockyrket 3 år
Goda kunskaper i livsmedelshygien.
Arbetet är fysiskt ansträngande med en del tunga lyft, så du bör ha god fysik.
Meriterande om du har erfarenheter av liknande arbete
Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom gott bemötande, lyhördhet, engagemang och god samarbetsförmåga.Om arbetsplatsen
Jordgubben är en liten förskola med en avdelning med max 18 barn i alla åldrar. Förskolan drivs som kooperativ och har en förskollärare, två barnskötare och en kock anställd.
I dagsläget serverar vi frukost kl. 07.00, lunch ca 11.00 samt mellanmål ca 14.00. Där emellan erbjuds barnen frukt på förmiddag och eftermiddag.
Vi erbjuder barnen utbildning enligt läroplan för förskolan och vi ser måltider och kök som en del av det arbetet och vill att det ska finnas en god kommunikation mellan det pedagogiska arbetet och tillagningsköket. Visa mindre

Kockbiträde till Solbacka särskilda boende i Föllinge, vikariat

Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbackas äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar akti... Visa mer
Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns?
I så fall kan en plats i köket på Solbackas äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
I köket på Solbackas äldreboende produceras det idag ca 35 portioner per måltid samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. Du kommer att ingå i ett team som består av en arbetsledande kock, en biträdande kock samt ett två kockbiträden.

En dag som kockbiträde
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkost, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.

Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
God kunskap i det svenska språket i tal och skrift.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta med ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Med stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter du matgästen i centrum.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.

Övrig information
Vikariat på deltid 80% under perioden 1 maj – 31 augusti 2024, med möjlighet till förlängning.
Arbetstiden är schemalagd och förlagd till dagtid, vardagar och helger.
Sista ansökningsdag: 2024-03-31
Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan, eftersom vikariatet kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter, 0640-161 00
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock sökes till Birka Folkhögskola

Mitt i Jämtland med en vidunderlig utsikt över Storsjön och de jämtländska fjällen ligger Birka folkhögskola, en mil utanför Östersund. Vi söker nu Kock med passion för matlagning som vill arbeta hos oss och som levererar hög och hållbar kvalitet. Placeringen är på Birka folkhögskolas serviceenheten och du är underställd servicechefen. Hos oss får du chansen att verkligen göra skillnad för andra! Folkhögskolans restaurang har eget tillagningskök där mat la... Visa mer
Mitt i Jämtland med en vidunderlig utsikt över Storsjön och de jämtländska fjällen ligger Birka folkhögskola, en mil utanför Östersund. Vi söker nu Kock med passion för matlagning som vill arbeta hos oss och som levererar hög och hållbar kvalitet. Placeringen är på Birka folkhögskolas serviceenheten och du är underställd servicechefen. Hos oss får du chansen att verkligen göra skillnad för andra! Folkhögskolans restaurang har eget tillagningskök där mat lagas från grunden. Köket förbereder och serverar cirka 350 måltider per dag fördelat på frukost, lunch och middag. Att arbeta som kock på Birka är ett spännande och omväxlande jobb där du är en del av skolans serviceenhet som består av sju anställda. Birka folkhögskola vill utveckla skolan som mötesplats där köket är centralt för deltagare, evenemang och konferenser.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Birka folkhögskola arbetar du nära servicechef samt övriga medarbetare i teamet. I tjänsten som kock ingår ett teamledaransvar med en arbetsledande funktion i skolans kök. Köket speglar skolans profil: hållbar utveckling, därför arbetar vi aktivt med ekologiska livsmedel, hälsosamma och hållbara måltider. Vi ser köket som en pedagogisk resurs och vill därför att du är intresserad och vill vara en del av vår övergripande verksamhet. I arbetet ska du tillsammans med övrig kökspersonal förbereda, tillaga och servera mat till skolans deltagare och övriga gäster. Vi söker en arbetsledande kock med passion för matlagning som vill arbeta i ett team som levererar hög kvalitet och stort fokus på service till deltagare, medarbetare och externa gäster.
I det dagliga arbetet ingår bland annat:
• Att ansvara för beställningar, planering av menyer, skapa och uppdatera recept, egenkontroll och inköp.
• Att utveckla skolans hållbara profil genom klimatsmart, ekologisk och hälsosam kost.
• Att tillsammans med övrig kökspersonal ansvara för ordning och renhållning av kök och matsal.
• Att arbeta för en trivsam måltidsmiljö med bästa möjliga helhetsupplevelse.

Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer med deltagare, arbetskamrater och övriga samarbetspartners

KVALIFIKATIONER
Du har storköks- eller restaurangutbildning motsvarande 3-årigt gymnasium eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tjänsten kräver att du kan ta dig till arbetsplatsen med bil eftersom bussförbindelser saknas på morgonen.

Du har kunskap och erfarenhet av tillagning av specialkost, god kännedom om livsmedelshygien och om HACCP. För att trivas hos oss tror vi att du ska vara öppen för nytänkande och förändring. Kan arbeta både självständigt och i team, är positiv och har framåtanda. Du förväntas delta aktivt i enhetens och skolans utvecklingsarbete. Du ska ha förmåga att följa fattade beslut och efterleva dem, skall ha sinne för ordning och reda, god serviceförmåga och högt integritetstänkande gentemot dem du möter och du kan hantera stressiga situationer. Du är flexibel, hjälpsam och kan ta egna initiativ. Du har även ett positivt förhållningssätt och deltar aktivt i förändringsarbeten

I din ansökan vill vi att du beskriver på vilket sätt din kompetens och erfarenhet kan bidra till Birka folkhögskolas utveckling. vi vill även att du presenterar din personliga vision för en hållbar köksverksamhet i linje med folkbildningens syfte.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen:
https://www.regionjh.se

Läs mer om att bo och leva i Jämtland Härjedalen:
https://www.tasteget.nu

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, företaget inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Glada medarbetare till Matklassiker

Ansök    Nov 26    HaKis Grill AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt. Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god stämning bland kunder och kollegorna i teamet. Du är noggrann och klarar att arbeta när det b... Visa mer
Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt.
Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god stämning bland kunder och kollegorna i teamet. Du är noggrann och klarar att arbeta när det blir stressigt. Det är meriterande, men inget krav att du arbetat inom restaurangområdet eller har är tidigare erfarenheter av liknande arbete och/eller kassavana. Du kan göra dig förstådd på svenska.
Vi ser fram emot din ansökan redan nu och att hälsa dig välkommen i Sibyllafamiljen.
Övrigt
Rekrytering sker löpande
Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Vi är idag 138 Sibylla restauranger och 63st Grillkök från norr till söder. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna. Visa mindre

Biträdande kock till Blomstergårdens särskilda boende i Krokom

Ansök    Jan 29    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Blomstergårdens äldreboende i Krokom vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyt... Visa mer
Ett jobb med plats för engagemang och glädje

Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Blomstergårdens äldreboende i Krokom vara något för dig. Välkommen med din ansökan!
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
I köket på Blomstergårdens äldreboende produceras det idag ca 30 portioner per måltid samt ca 60 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team som består av 1 arbetsledande kock, dig som biträdande kock samt 1 kockbiträde.
En dag som biträdande kock
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkost, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter vid den ordinarie kockens frånvaro, så som beställning av varor, fakturahantering, viss redovisning mm.
Arbetstiden är schemalagd dagtid vardagar samt helger.
Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alternativt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Krav på datorvana samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann samt ha ett lösningsorienterat arbetssätt.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Körkort är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att samarbeta.
Övrig information
Tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2024-02-18
Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kock till kostpoolen

Ansök    Nov 1    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Ett jobb med plats för engagemang och glädje Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, kollegor och utmaningar varje dag? Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt tycker att matlagning och service är det roligaste som finns? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som kock i Krokoms kostpool På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbil... Visa mer
Ett jobb med plats för engagemang och glädje

Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, kollegor och utmaningar varje dag? Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt tycker att matlagning och service är det roligaste som finns? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som kock i Krokoms kostpool
På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbildningsförvaltningen.
Kostenheten arbetar med maten på förskolor, skolor, särskilda boenden och matlådor till hemtjänst. Kommunen har 40 produktions- och mottagningskök där det totalt produceras ca 3500 portioner varje dag. Inom enheten arbetar ungefär 80 medarbetare.
Krokoms kommuns kostpool består av 7 heltidsanställda kockar och ca 30 timanställda ekonomibiträden.
En dag i Kostpoolen är aldrig den andra lik
Som kock i kostpoolen har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera även när ordinarie personal är frånvarande. Du kommer i rollen att arbeta på många olika arbetsplatser och arbetsuppgifterna är varierande beroende på vart du arbetar för dagen, det kan vara en på förskola, ett skolkök eller inom äldreomsorgen.
I de större köken ingår du i ett team medan det är vanligt med ensamarbete på våra förskolor. På vissa förskolor ingår även lokalvård i det dagliga arbetet.
Arbetet i kostpoolen ställer krav på att du ska kunna sätta dig in i nya arbetssituationer, ta ansvar och egna initiativ utifrån yrkesrollen och inom givna ramar. Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet samt förmåga att arbeta med andra.
Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom hotell och restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning/erfarenhet.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav
God datorvana är meriterande
Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Du är duktig på att planera ditt egna arbete.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.

Vi söker dig med stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation. Du sätter alltid matgästen i centrum, gammal som ung. Välkommen med din ansökan!
En hälsning från din blivande chef
Med mig som chef kommer du att arbeta med frihet under ansvar. Jag tror på ett närvarande ledarskap och gör det jag kan för att leva upp till det. För mig är det viktigt att alla får komma till tals och jag tror att det bästa sättet att driva en verksamhet framåt är att göra det tillsammans med dig som medarbetare.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är varierande förlagd till dagtid vardagar.
Sista ansökningsdag: 2023-11-19
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Kontaktperson för tjänsten
Mikael Jonsson
Enhetschef
0640 164 69
[email protected]

Fackliga representanter nås genom kommunens växel
0640 161 00 Visa mindre

Arbetsledare till Matklassiker

Ansök    Nov 26    HaKis Grill AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som vill leda medarbetare att ge den bästa personliga servicen till våra kunder och som vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir; se till att vi håller en hög kvalitet i driften så att gästerna ser fram emot nästa besök hos Sveriges matklassiker. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare tillsammans med Restaurangchefen. Det är mycket meriterande men inge... Visa mer
Vi söker dig som vill leda medarbetare att ge den bästa personliga servicen till våra kunder och som vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir; se till att vi håller en hög kvalitet i driften så att gästerna ser fram emot nästa besök hos Sveriges matklassiker. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare tillsammans med Restaurangchefen.
Det är mycket meriterande men inget krav att du har arbetat i en liknande position inom restaurangbranschen. Som person är du ansvarsfull, beslutsam och öppen för nyheter och förändring. Din positiva grundattityd och social förmåga gör att du skapar en god atmosfär både hos medarbetare och kunder. Eftersom du ska kommunicera med kunder, medarbetare och din chef är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!


Övrigt
Rekrytering sker löpande
Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Vi är idag 138 Sibylla restauranger och 63st Grillkök från norr till söder. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna. Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 23    Dille Gård AB    Kock, storhushåll
Vi behöver en ny kock till vår fantastiska skola Dille Gård! Välkommen med din ansökan. Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med verksamhet inom utbildning och veterinärvård. Vi har två skolenheter, en i Haninge kommun och en i Krokoms kommun i Jämtland. Vi jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda och arbetar aktivt med att skapa en trygg, prestigelös och inspirerande miljö för vår personal och de människor vi möter i vå... Visa mer
Vi behöver en ny kock till vår fantastiska skola Dille Gård! Välkommen med din ansökan.
Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med verksamhet inom utbildning och veterinärvård. Vi har två skolenheter, en i Haninge kommun och en i Krokoms kommun i Jämtland. Vi jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda och arbetar aktivt med att skapa en trygg, prestigelös och inspirerande miljö för vår personal och de människor vi möter i vårt arbete. Ta en titt på vår facebooksida eller Instagram så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu!
Nu behöver vi förstärkning i vårt kök på Dille Gård i Krokoms kommun.
Skolköket serverar frukost, lunch och middag till våra gymnasieelever. Som kock ansvar du för att planera och tillaga mat till ca 150 personer varje skoldag. Vi har en ambition att servera vällagad och hållbar mat. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegor med stor frihet. Du kommer att möta många elever varje dag och kommer att ha en socialt viktig roll.
För att du skall trivas hos oss på Dille och i tjänsten tror vi att du:
är bra på att kommunicera med olika människor
Gillar flexibilitet
kan ta ansvar och arbeta självständigt
gillar att samarbeta med andra i personalgruppen
tar dig an möjligheter och utmaningar med ett glatt humör

Tjänsten omfattar 100% med tillträde så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

First Camp Frösön söker receptionist!

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   First Camp Frösön... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


First Camp Frösön-Östersund är vackert beläget vid Storsjöns kant. Här är du tillsammans med dina kollegor i butiken, receptionen samt städet med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på destinationen.Från hangry till happy, tack vare dig.

När mörkret kryper på och de sista husvagnarna rullar in står du redo. Du föddes redo. Likt en sten i stormen tar du emot gästerna med samma orubbliga tålamod, obevekliga charm och oförglömliga leende dag efter annan. Du är det första våra gäster ser, och det sista de glömmer. Ditt ansikte symboliserar semester, avkoppling, det goda livet. Du är början, du är slutet. Du är vår receptionist.

Beskrivning
Vårt mål är att bli världens ledande campingkedja. Då behöver vi receptionister i världsklass på alla våra destinationer. Utan ett första bemötande som är proffsigt, vänligt och glädjefyllt kan vi inte uppnå vårt mål. Våra receptionister är First Camps ansikte utåt och vi värdesätter deras insatser högt.

Vad ska göras?
Som receptionist hos oss representerar du First Camp och är vårt ansikte utåt. Du arbetar med allt förekommande arbete i reception och butik, så som exempelvis in- och utcheckningar, information och service till gäster, bokningshantering samt försäljning av varor i butiken. Dina huvudsakliga uppgifter är receptions- och butikssysslor men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom service och kundbemötande, fördelaktigt genom tidigare arbete i reception. Om du har en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

- Du behöver vara väldigt noggrann, strukturerad och ordningsam för att passa in på tjänsten.
- Du har förståelse för våra gästers unika behov och utgångsläge. Därför är du alltid vänlig och tillmötesgående mot alla du träffar.

Som receptionist stressas du inte av att ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Flexibla kockar till kostpoolen

Ansök    Sep 13    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt tycker att matlagning och service är det roligaste som finns? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som kock i Krokoms kostpool På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbildningsförvaltningen. Kostenheten arbetar med maten på förskolor, skolor, särskilda boenden och matlådor till... Visa mer
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt tycker att matlagning och service är det roligaste som finns? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som kock i Krokoms kostpool
På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbildningsförvaltningen.
Kostenheten arbetar med maten på förskolor, skolor, särskilda boenden och matlådor till hemtjänst. Kommunen har 40 produktions- och mottagningskök där det totalt produceras ca 3500 portioner varje dag. Inom enheten arbetar ungefär 80 medarbetare.
Krokoms kommuns kostpool består av 6 heltidsanställda kockar och ca 30 timanställda ekonomibiträden. Att arbeta som kock i kostpoolen innebär att ersätta ordinarie medarbetare vid frånvaro.
En dag i Kostpoolen är aldrig den andra lik
Som kock i kostpoolen har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera även när ordinarie personal är frånvarande. Du kommer i rollen att arbeta på många olika arbetsplatser och arbetsuppgifterna är varierande beroende på vart du arbetar för dagen, det kan vara en på förskola, ett skolkök eller inom äldreomsorgen.
I arbetet ingår bland annat tillagning av frukost, lunch och mellanmål. Du ansvarar för att hantera livsmedlen på ett säkert sätt, genomför egenkontroll, sköter varubeställingar, diskar samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer. I de större köken ingår du i ett team medan det är vanligt med ensamarbete på våra förskolor. På vissa förskolor ingår även lokalvård i det dagliga arbetet.
Arbetet i kostpoolen ställer krav på att du ska kunna sätta dig in i nya arbetssituationer, ta ansvar och egna initiativ utifrån yrkesrollen och inom givna ramar. Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet samt förmåga att arbeta med andra.
Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom hotell och restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning eller erfarenhet.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
God datorvana är meriterande.
Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Du har en god planerings- och samarbetsförmåga.

Vi tror att du med stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation alltid sätter matgästen i centrum, gammal som ung. Välkommen med din ansökan!
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra
En hälsning från din blivande chef
Med mig som chef kommer du att arbeta med frihet under ansvar. Jag tror på ett närvarande ledarskap och gör det jag kan för att leva upp till det. För mig är det viktigt att alla får komma till tals och jag tror att det bästa sättet att driva en verksamhet framåt är att göra det tillsammans med dig som medarbetare.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är varierande och förlagd till dagtid vardagar.
Sista ansökningsdag: 2023-10-15
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kockbiträde till Solbacka äldreboende i Föllinge

Ansök    Apr 18    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att män... Visa mer
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.


En dag som kockbiträde
I köket på Solbacka äldreboende produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med en arbetsledande kock, en biträdande kock samt två kockbiträden.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom att laga mat, tillredning av specialkoster och sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.


Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du flexibel, självgående, noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
För att trivas på jobbet bör du ha ett brinnande intresse för mat och matlagning. Med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter du alltid matgästen i centrum.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.
Krav på god svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.

Övrig information
Tillsvidareanställning 50% tjänst med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar och helger.
Sista ansökningsdag: 2023-05-31
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens växel, 0640 161 00 Visa mindre

Flexibel Kock till kostpoolen, Krokoms kommun

Ansök    Apr 5    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat och service är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i Krokoms kostpool vara något för dig. Välkommen med din ansökan. Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både fl... Visa mer
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Tycker du att mat och service är något av det viktigaste och roligaste som finns?
I så fall kan en plats i Krokoms kostpool vara något för dig. Välkommen med din ansökan.
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden


En dag i Kostpoolen är aldrig den andra lik
Som anställd i Kostpoolen har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera bra även när ordinarie personal är frånvarande. Arbetsuppgifterna är varierande och beror helt på vilken enhet du hamnar på för dagen. I arbetet ingår tillagning av frukost, lunch och mellanmål. På vissa förskolor ingår även lokalvård i det dagliga arbetet. Du ansvarar för att hantera livsmedlen på ett säkert sätt, genomför egenkontroll, diskar samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer. I de större köken ingår du i ett team medan det är vanligt med ensamarbete på förskolor.


Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du flexibel, självgående, noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
För att trivas på jobbet bör du ha ett brinnande intresse för mat och matlagning
Med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter du alltid matgästen i centrum.
God datorvana är meriterande
Körkort och tillgång till bil är ett krav
Krav på god svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra

Övrig information
Omfattning av anställning: 100% tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar.
Sista ansökningsdag: 2023-04-30
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga representanter nås genom kommunens växel, 0640 161 00 Visa mindre

Ekonomibiträde till Aspens förskola, Krokoms kommun

– Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat, lokalvård och service är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan köket på Aspens förskola vara något för dig. Välkommen med din ansökan Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att männis... Visa mer
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Tycker du att mat, lokalvård och service är något av det viktigaste och roligaste som finns?
I så fall kan köket på Aspens förskola vara något för dig. Välkommen med din ansökan


Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden

En dag som ekonomibiträde
Dina dagar som ekonomibiträde är varierande och fartfylld. Det krävs en god samarbetsförmåga då du jobbar tätt med barn och pedagoger. Du ska se till att det är rent där barnen leker ena stunden för att sedan svida om och serverar frukost, lunch och mellanmål. Lunchen hämtas från Aspås skola där den tillagas.


Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, eller har motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du flexibel, självgående, noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta och har ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter du alltid barnen i centrum.
God datorvana är meriterande
Körkort är ett krav
Krav på god svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra

Övrig information
Omfattning av anställning: 80% kombinationstjänst kost & lokalvård med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar.
Sista ansökningsdag: 2023-04-30
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga representanter nås genom kommunens växel, 0640 161 00 Visa mindre

Förstärkning i laget på Fröjas, Oasen i Ås

Ansök    Apr 5    Kafé Fröjas AB    Konditoribiträde
Förstärkning i laget på Fröjas, Oasen i Ås omgående Vi söker dig som är en aktiv lagspelare, kan baka och gillar service Hos oss får du chans att jobba i kök, baka hembakat, göra mackor, fixa soppluncher och beställningar. De är också mycket kassaarbete och servering, så du får träffa och prata med mycket människor. Det är viktigt att du kan behålla kontroll vid ökad press och kunna hantera fler arbetsuppgifter samtidigt och har bra ordning omkring dig. På... Visa mer
Förstärkning i laget på Fröjas, Oasen i Ås omgående
Vi söker dig som är en aktiv lagspelare, kan baka och gillar service
Hos oss får du chans att jobba i kök, baka hembakat, göra mackor, fixa soppluncher och beställningar. De är också mycket kassaarbete och servering, så du får träffa och prata med mycket människor.
Det är viktigt att du kan behålla kontroll vid ökad press och kunna hantera fler arbetsuppgifter samtidigt och har bra ordning omkring dig.
På Fröjas behöver du vara en framåt, självgående och en aktiv lagspelare. Det betyder att vi alla bidrar och hjälps åt för att få allt att fungera.
Vi är ett litet arbetslag och tillsammans skapar vi en bra fika-upplevelse och mötesplats i Åsbygden.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid (40 timmar i veckan) till 30 juli 2023. Tjänsten innebär helgarbete del av helgen. Tjänsten kan förlängas i augusti beroende på hur säsongen sett ut för oss. Kollektivavtal med Visita/HRF.
Frågor kan du ställa via mail [email protected], vänta inte med ansökan då vi tar kontakt allt eftersom ansökningarna droppar in.
Skicka din ansökan som text i E-post eller som pdf fil Visa mindre

Ekonomibiträde/lokalvårdare

Annons: Ekonomibiträde/lokalvårdare på Ranågårdens Korttids- och stödboende i Dvärsätt Om jobbet: Ranågårdens korttids- och stödboende är ett familjeägt vårdföretag som startades 2019 och är beläget i Dvärsätt, 15 km utanför Östersund. Ranågården erbjuder korttidsboende och stödboende (SoL) för vuxna med psykisk ohälsa i åldrarna 21-74 och tar emot placeringar från hela Sverige. Korttids- och stödboendet kan vara ett alternativ för den som är i behov av en... Visa mer
Annons: Ekonomibiträde/lokalvårdare på Ranågårdens Korttids- och stödboende i Dvärsätt
Om jobbet: Ranågårdens korttids- och stödboende är ett familjeägt vårdföretag som startades 2019 och är beläget i Dvärsätt, 15 km utanför Östersund.
Ranågården erbjuder korttidsboende och stödboende (SoL) för vuxna med psykisk ohälsa i åldrarna 21-74 och tar emot placeringar från hela Sverige. Korttids- och stödboendet kan vara ett alternativ för den som är i behov av en kortare alternativt längre tids vistelse, med närvarande personal dygnet runt. Behoven kan grunda sig i ett försämrat psykiskt mående och att den enskilde för tillfället inte orkar eller klarar av att bo i sitt eget boende, utan behöver få stöttning i sin vardag av trygg, erfaren och kompetent personal.
På arbetsplatsen arbetar socionomer, behandlingspedagoger, distriktssjuksköterska, undersköterskor, boendestödjare, vårdbiträden och vaktmästare/lokalvårdare. Vi är ett sammansvetsat arbetslag som tar hjälp av varandra. Vi är anslutna till vårdföretagarnas kollektivavtal. Vi har kontinuerliga personalmöten.
På grund av utökad verksamhet behöver vi nu mera personal. Nu söker vi dig som är utbildad ekonomibiträde som vill ha ett spännande och varierat arbete hos oss. Arbetet är en kombination av köksarbete och lokalvård, där du får ansvara för vårt storkök, tillaga och servera måltider till våra medborgare på korttids- och stödboendet, vara ansvarig för inköp med mera samt lokalvård av våra boenderum och gemensamma utrymmen. Vi har många spännande visioner och framtidsplaner där det finns stort utrymme för delaktighet i verksamhetsutvecklingen, som kan skapa ett spännande och givande arbete för dig.
Du som söker är flexibel och kreativ, är lösningsorienterad och pålitlig, att du har förmågan att kunna arbeta självständigt men även har en god samarbetsförmåga. Som person är du framåtsträvande och bidrar till ett gott arbetsklimat, har ett positivt förhållningssätt.
Som person är du tydlig i din kommunikation och strukturerad i ditt arbetssätt.
Vi efterfrågar referenser.
Anställningen omfattar 100 % men möjlighet finns till lägre tjänstgöring efter överenskommelse.
Arbetstid måndag-fredag.
Arbetsuppgift: Som ekonomibiträde och lokalvårdare har du ansvar för bl.a. att tillaga och servera måltider, inköp, lokalvård och andra förekommande arbetsuppgifter.
Lön: Månadslön
Förmåner: Baserat på procentuell tjänstgöring ges friskvårdsbidrag.
Anställning: Tjänstgöringsgrad efter avtal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vikarierande kock

Ansök    Mar 15    Torsta AB    Kock, storhushåll
Vi på Torsta Gårdsrestaurang älskar mat i alla former! Gör du också det? Vi söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord. Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid vardagar med några undantag. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäs... Visa mer
Vi på Torsta Gårdsrestaurang älskar mat i alla former! Gör du också det? Vi söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord.
Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård.
Arbetstiderna är i huvudsak dagtid vardagar med några undantag. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Det betyder att vi även bakar en hel del i eget bageri. Vi sysslar även med konferensverksamhet, en del catering och middagar.
Nu söker vi alltså en kock som kan och vill jobba med alla moment. Vi ser att du har goda kunskaper i hygien, är en bra lagspelare, är lösningsfokuserad och gillar när det är ordning runt omkring dig.
Våra medarbetare hittar du både i varmköket, kallskänken, bageriet, disken, restaurangen och i kassan.
Vi älskar att ha kul på jobbet. Gladare kockar lagare godare mat och vi vill utvecklas tillsammans med dig!
Mer nyfiken på oss? Spana in våra sociala medier eller https://torsta.se/gardsrestaurang/
Omfattning: Heltid
Anställningstid: 21 aug 2023 – 1 februari 2024. Möjlighet finns också att få jobba extra från och med omgående.
Sista ansökningsdag: 10 april
Ansökan skickas till: [email protected]
Vid frågor, ring Malin 073-057 47 47.
Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under perioden.
Varmt välkommen med din ansökan! ???????? Visa mindre

Husmor för företagsevent

Ansök    Mar 25    Batonics AB    Husmor
Söker en husmor som kan ordna mat och sköta hushållning (städning ingår) för ca 10-20 gäster vid företagsevent. Stort plus om du är kompetent med det libanesiska köket. Gäster förväntas komma från hela Europa så talad engelska är också ett plus. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en husmor som kan ordna mat och sköta hushållning (städning ingår) för ca 10-20 gäster vid företagsevent. Stort plus om du är kompetent med det libanesiska köket. Gäster förväntas komma från hela Europa så talad engelska är också ett plus.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Förstärkning i laget på Fröjas, Oasen i Ås

Ansök    Jan 24    Kafé Fröjas AB    Konditoribiträde
Förstärkning i laget på Fröjas, Oasen i Ås Vi söker dig som är intresserad av bakning och service. Kanske söker du jobb nu och ska studera vidare till hösten? Hos oss får du chans att jobba i kök, baka hembakat, göra mackor, förbereda soppluncher och beställningar. De är också mycket kassaarbete och servering, så du får träffa mycket människor. Det är högt tempo vissa stunder, men vi hjälps åt att följa rutiner och sköta våra arbetsuppgifter på ett ordnat... Visa mer
Förstärkning i laget på Fröjas, Oasen i Ås
Vi söker dig som är intresserad av bakning och service. Kanske söker du jobb nu och ska studera vidare till hösten?
Hos oss får du chans att jobba i kök, baka hembakat, göra mackor, förbereda soppluncher och beställningar. De är också mycket kassaarbete och servering, så du får träffa mycket människor. Det är högt tempo vissa stunder, men vi hjälps åt att följa rutiner och sköta våra arbetsuppgifter på ett ordnat och snyggt sätt. Allt för att våra gäster får bra kvalité och blir nöjda med besöket. Det är viktigt att du kan behålla kontroll vid ökad press och kunna hantera fler arbetsuppgifter samtidigt.
På Fröjas behöver du vara en framåt, självgående och en aktiv lagspelare för att få allt att fungera. Vi är ett litet arbetslag och tillsammans skapar vi helheten, en bra fika-upplevelse och mötesplats i Åsbygden. Vi har en bredd i arbetsuppgifterna. Fröjas är ju både kafé, blomsterhandel och Världsbutik. Allt i unik växthusmiljö som har öppet årets ALLA dagar.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid (40 timmar i veckan) mellan 7 februari 2023 till 30 juli 2023. Tjänsten innebär helgarbete varje helg (även vid påsk, Kristi himmelsfärd och midsommar). Tjänsten kan förlängas i augusti beroende på hur säsongen sett ut för oss. Kollektivavtal med Visita/HRF.
Frågor kan du ställa via mail [email protected], vänta inte med ansökan då vi tar kontakt allt eftersom ansökningarna droppar in.
Skicka din ansökan som text i E-post eller som pdf fil Visa mindre

Kockbiträde till Solbacka äldreboende i Föllinge

Ansök    Feb 21    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att män... Visa mer
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.


En dag som kockbiträde
I köket på Solbacka äldreboende produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med en arbetsledande kock, en biträdande kock samt två kockbiträden.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom att laga mat, tillredning av specialkoster och sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.


Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du flexibel, självgående, noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
För att trivas på jobbet bör du ha ett brinnande intresse för mat och matlagning. Med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter du alltid matgästen i centrum.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.
Krav på god svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.

Övrig information
Tillsvidareanställning 50% tjänst med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar och helger.
Sista ansökningsdag: 2023-03-13
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens växel, 0640 161 00 Visa mindre

Söker pizzabagare

Vi söker pizzabagare på heltid. Jobbet innebär baka pizza, al a carte servering, kassa, städa, diska. Visa mer
Vi söker pizzabagare på heltid. Jobbet innebär baka pizza, al a carte servering, kassa, städa, diska. Visa mindre

SOMMARJOBB Cafébiträde

Sommarjobbare titta hit! Har du högt tempo och gillar ansvar och härliga möten? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Glassåparken! Vi är ett glasscafé ca 3 mil från Östersund mot Åre. Vi serverar glass, kaffe och kakor hela sommaren lång. Vi söker dig som: är minst 16 år. kan ge god service och trevligt bemötande. är snabb och effektiv Du ska vara tillgänglig under juni, juli och augusti. Vi söker även dig som: är minst 18 år har erfarenhet av ... Visa mer
Sommarjobbare titta hit!


Har du högt tempo och gillar ansvar och härliga möten? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Glassåparken! Vi är ett glasscafé ca 3 mil från Östersund mot Åre. Vi serverar glass, kaffe och kakor hela sommaren lång.


Vi söker dig som:
är minst 16 år.
kan ge god service och trevligt bemötande.
är snabb och effektivDu ska vara tillgänglig under juni, juli och augusti.
Vi söker även dig som:
är minst 18 år
har erfarenhet av att jobba i kafe/butik
har erfarenhet av beställningsansvarSkriv kortfattat varför du vill jobba hos oss och vad du kommer bidra med. Skicka din ansökan och ditt cv till [email protected] senast den 30 April. Märk din ansökan med ”Sommarjobb”
Intervjuer sker löpande, kontakt tas med intressanta ansökningar.
Ser fram emot att höra från dig!
Med vänliga hälsningar,
Beatrice Visa mindre

Restaurangbiträde på Krokoms Wärdshus

Ansök    Jan 16    Krokoms Vägkrog AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och arbeta för att ge våra gäster en så bra upplevelse som möjligt. Som person är du positiv, stresstålig, självgående, ödmjuk. Tjänsten innebär arbetsuppgifter i restaurangen såsom kassa, sköta buffé, disk, ta emot beställningar. Flytande svenska i tal och skrift samt engelska i tal är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstid och du arbetar både vardagar och helger. V... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och arbeta för att ge våra gäster en så bra upplevelse som möjligt.
Som person är du positiv, stresstålig, självgående, ödmjuk.
Tjänsten innebär arbetsuppgifter i restaurangen såsom kassa, sköta buffé, disk, ta emot beställningar.
Flytande svenska i tal och skrift samt engelska i tal är ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstid och du arbetar både vardagar och helger.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en kock!

Ansök    Dec 1    Torsta AB    Kock, storhushåll
Älskar du mat i alla former precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord. Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid med några undantag. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Det betyder a... Visa mer
Älskar du mat i alla former precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord.
Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård.
Arbetstiderna är i huvudsak dagtid med några undantag.
Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Det betyder att vi även bakar en hel del i eget bageri. Vi sysslar även med konferensverksamhet, en del catering och middagar.
Nu söker vi alltså en kock som kan och vill jobba med alla moment. Vi ser att du har goda kunskaper i hygien, är en bra lagspelare, är lösningsfokuserad och gillar när det är ordning runt omkring dig.
Våra medarbetare hittar du både i varmköket, kallskänken, bageriet, disken, restaurangen och i kassan.
Vi älskar att ha kul på jobbet. Gladare kockar lagare godare mat och vi vill utvecklas tillsammans med dig!
Mer nyfiken på oss? Spana in våra sociala medier eller https://torsta.se/gardsrestaurang/
Omfattning: Heltid
Anställning från: 9/1 - 23 eller enligt överenskommelse
Ansökan skickas till: [email protected]
Vid frågor, ring Malin 073-057 47 47.
Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under perioden.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en kock!

Ansök    Aug 3    Torsta AB    Kock, storhushåll
Älskar du mat i alla former precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord. Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid med några undantag. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Det betyder a... Visa mer
Älskar du mat i alla former precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord.
Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård.
Arbetstiderna är i huvudsak dagtid med några undantag.
Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Det betyder att vi även bakar en hel del i eget bageri. Vi sysslar även med konferensverksamhet, en del catering och middagar.
Nu söker vi alltså en kock som kan och vill jobba med alla moment. Vi ser att du har goda kunskaper i hygien, är en bra lagspelare, är lösningsfokuserad och gillar när det är ordning runt omkring dig.
Våra medarbetare hittar du både i varmköket, kallskänken, bageriet, disken, restaurangen och i kassan.
Vi älskar att ha kul på jobbet. Gladare kockar lagare godare mat och vi vill utvecklas tillsammans med dig!
Mer nyfiken på oss? Spana in våra sociala medier eller https://torsta.se/gardsrestaurang/
Omfattning: Heltid
Anställning från: 22 aug eller enligt överenskommelse
Ansökan skickas till: [email protected]
Vid frågor, ring Malin 073-057 47 47.
Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under perioden.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kockbiträden till Solbacka i Föllinge, Krokoms kommun

Ansök    Jul 14    Krokoms kommun    Restaurangbiträde
Kostadelningen söker: Kockbiträden till Solbacka – Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer fra... Visa mer
Kostadelningen söker:
Kockbiträden till Solbacka
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan!
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.


En dag som kockbiträde
I köket på Solbacka äldreboende produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med en arbetsledande kock, en biträdande kock samt två kockbiträden.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom att laga mat, tillredning av specialkoster och sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.


Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du flexibel, självgående, noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
För att trivas på jobbet bör du ha ett brinnande intresse för mat och matlagning. Med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter du alltid matgästen i centrum.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.
Krav på god svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.Övrig information
2 tillsvidareanställningar, en 80% tjänst och en 50% tjänst med tillträde i oktober
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar och helger.
Sista ansökningsdag: 2022-08-22
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens växel 0640-161 00 Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Sep 8    Torsta AB    Köksbiträde
Älskar du mat i alla former precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker ett köksbiträde som precis som vi älskar hela kedjan från jord till bord. Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer nöt, potatis och lamm från egen gård. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Vi sysslar även med bageri, konferensverksamhet, en del c... Visa mer
Älskar du mat i alla former precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker ett köksbiträde som precis som vi älskar hela kedjan från jord till bord.
Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer nöt, potatis och lamm från egen gård.
Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Vi sysslar även med bageri, konferensverksamhet, en del catering och middagar.
Nu söker vi ett restaurangbiträde som kan stärka upp arbetet tillsammans med oss. Vi ser att du har goda kunskaper i hygien, är en bra lagspelare, är lösningsfokuserad och gillar när det är ordning runt omkring dig.
Mer nyfiken på oss? Spana in våra sociala medier eller https://torsta.se/gardsrestaurang/
Omfattning: 80%
Arbetstider: i huvudsak dagtid med några få undantag.
Anställning från: 1 oktober eller enligt överenskommelse
Ansökan skickas till restaurangchef [email protected]
Vid frågor, ring Malin 073-057 47 47.
Facklig representant: Nils-Olof Lysén 072-502 10 99
Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under perioden.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Faxgärdets förskola

Ansök    Apr 28    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för glädje Älskar du att laga mat och vill ha en arbetsplats fylld med energi och glädje? Då kan vårt kök på Faxgärdet vara något för dig. Här har du möjlighet att laga god näringsrik mat till våra förskolebarn. Välkommen med din ansökan! En dag som kock Faxgärdets förskola lagar 100 portioner mat till barnen fördelat på fem avdelningar. I köket finns en kock och ett ekonomibiträde Som kock ansvarar du för den dagliga produktionen, bud... Visa mer
– Ett jobb med plats för glädje
Älskar du att laga mat och vill ha en arbetsplats fylld med energi och glädje? Då kan vårt kök på Faxgärdet vara något för dig. Här har du möjlighet att laga god näringsrik mat till våra förskolebarn. Välkommen med din ansökan!
En dag som kock
Faxgärdets förskola lagar 100 portioner mat till barnen fördelat på fem avdelningar.
I köket finns en kock och ett ekonomibiträde
Som kock ansvarar du för den dagliga produktionen, budget och beställningar samt tillsammans med din kollega tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkost, sallader, uppackning av varor samt diskning och städning.
Du kommer att ha en nära kontakt med barn och pedagoger och har därmed en viktig roll som förebild och vuxen.
Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och Restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra
Krav på datorvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Körkort är meriterande.
Övrig information
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 18 maj
Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

I sommar behöver vi dig i köket på Solbacka!

Ansök    Maj 10    Krokoms kommun    Köksbiträde
– Ett jobb med plats för kreativitet och engagemang I sommar behöver vi dig! Ta chansen att jobba i vårt kök på Solbacka äldreboende. Vi söker dig som med energi och glädje vill laga riktigt god mat till våra boende. Var med och gör sommaren till den fantastiska tid på året som det faktiskt är. Vi behöver din ansökan nu! En dag i köket på Solbacka I köket på Solbacka äldreboende produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 15 matportioner till de hemmaboende... Visa mer
– Ett jobb med plats för kreativitet och engagemang
I sommar behöver vi dig!
Ta chansen att jobba i vårt kök på Solbacka äldreboende. Vi söker dig som med energi och glädje vill laga riktigt god mat till våra boende. Var med och gör sommaren till den fantastiska tid på året som det faktiskt är. Vi behöver din ansökan nu!
En dag i köket på Solbacka
I köket på Solbacka äldreboende produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkost, sallad, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
Din kompetens
3-åriga gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsorienterat arbetssätt.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Du behöver kunna uttrycka dig i tal och skrift
Övrig information
Sommarvikariat på 100 %
Från och med vecka 23 till och med vecka 36
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar och helger.
Tjänsterna ska tillsättas så snart som möjligt eller efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 31 maj
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

SOMMARJOBB Kafemedarbetare

Ansök    Jun 12    Kafé Fröjas AB    Konditoribiträde
Förstärkning i laget på Fröjas, Oasen i Ås Vi söker omgående dig i gymnasieåldern, kanske har du precis tagit studenten och behöver extra-arbete i sommar Hos oss får du chans att jobba i kök, både göra mackor, förbereda soppluncher och beställningar. De är också en hel del kassa och servering så du får träffa mycket människor. Det är högt tempo vissa stunder, men vi hjälps åt att följa rutiner och sköta våra arbetsuppgifter på ett ordnat och snyggt sätt så... Visa mer
Förstärkning i laget på Fröjas, Oasen i Ås
Vi söker omgående dig i gymnasieåldern, kanske har du precis tagit studenten och behöver extra-arbete i sommar
Hos oss får du chans att jobba i kök, både göra mackor, förbereda soppluncher och beställningar. De är också en hel del kassa och servering så du får träffa mycket människor. Det är högt tempo vissa stunder, men vi hjälps åt att följa rutiner och sköta våra arbetsuppgifter på ett ordnat och snyggt sätt så våra gäster får bra kvalité och blir nöjda med besöket. De är bra om du vet att du kan behålla kontroll vid ökad press och hantera fler arbetsuppgifter samtidigt.
Tjänsten är på heltid (40 timmar i veckan) mellan 18 juni till 9 juli samt 1 augusti till 21 augusti. OBS! v.28-30 är lediga veckor. Om du inte börjar skolan i höst kan vi eventuellt förlänga tjänsten till 12 september. Tjänsten innebär helgarbete (lördagar, även midsommarhelgen). Kollektivavtal med Visita/HRF.
På Fröjas får du jobba på ett litet företag i unik växthusmiljö som har öppet årets ALLA dagar. Här finns bredd i arbetsuppgifterna. Du tillsammans med kollegorna skapar helheten och en bra fika-upplevelse och mötesplats i Åsbygden för besökarna. Fröjas är både kafé, blomsterhandel och Världsbutik.
Det finns god möjlighet för fortsatt deltids-arbete under hösten och vintern.
Frågor kan du ställa via mail [email protected]
Skicka din ansökan i som text i E-post eller som pdf fil. Visa mindre

Kock till Bemanningspoolen

Ansök    Apr 27    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! En dag som Kock Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ingår du i en grupp med totalt 6 duktiga kockar. I jobbet ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrån... Visa mer
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet!
En dag som Kock
Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ingår du i en grupp med totalt 6 duktiga kockar. I jobbet ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro eller andra ledigheter. Det innebär att du får möjlighet att möta nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar mer eller mindre varje dag.
I arbetsuppgifterna ingår att tillaga planerade måltider och sköta varubeställningar.
Arbetet sker dagtid måndag-fredag. Helgtjänstgöring kan förekomma i undantagsfall.
Din kompetens
Vi söker dig som formligen älskar mat och finner en glädje i att tillreda och servera det med ett brinnande intresse där gästen alltid är i centrum. Som person är du kreativ, effektiv, flexibel och lösningsorienterad och utför dina arbetsuppgifter med hög servicenivå och ett gott handlag för att tillfredsställa våra skolbarn, förskolebarn, vårdtagare och personal inom kommunen.
Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du har genomgått 3-åriga restaurang- och livsmedelsprogrammet alternativt 1-årig kockutbildning vid Lernia/Astar. Alternativt har du motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Du har körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datorvana.
Hälsning från din blivande chef
Med mig som chef får du en ledare som verkligen älskar måltiden och allt som ingår i den. Jag ser till att du får en riktigt bra introduktion i ditt nya uppdrag tillsammans med mig och en av dem som redan är anställd i Kostavdelningens bemanningspool.
Jag kommer att vara tillgänglig och stödja dig för att du ska känna dig trygg och säker i din nya roll och ge dig alla möjligheter till att lyckas väl i uppdraget. Ser fram emot din ansökan.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2022-05-15.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kafémedarbetare

Ansök    Mar 31    Kafé Fröjas AB    Konditoribiträde
Är du vår nya medarbetare i kaféet? Här finns en jobb-möjlighet omgående under vår och sommar (du har dessutom chans till fast tillsvidare-anställning) På Fröjas får du jobba på ett litet företag i unik växthusmiljö som har öppet årets ALLA dagar. Här finns bredd i arbetsuppgifterna. Du tillsammans med kollegorna skapar helheten och en bra fika-upplevelse och mötesplats i Åsbygden för besökarna. Fröjas är både kafé, blomsterhandel och Världsbutik. Du triv... Visa mer
Är du vår nya medarbetare i kaféet?
Här finns en jobb-möjlighet omgående under vår och sommar (du har dessutom chans till fast tillsvidare-anställning)
På Fröjas får du jobba på ett litet företag i unik växthusmiljö som har öppet årets ALLA dagar. Här finns bredd i arbetsuppgifterna. Du tillsammans med kollegorna skapar helheten och en bra fika-upplevelse och mötesplats i Åsbygden för besökarna. Fröjas är både kafé, blomsterhandel och Världsbutik.
Du trivs bra i köksarbetet, att göra mackor och förbereda soppluncher på beställning. Du har intresse av att baka hembakt. Du tycker det är roligt att träffa/prata med människor och att göra gästerna nöjda. Du gillar när det är mycket beställningar och tempot är högt. Du kan på ett effektivt sätt prioritera utifrån helheten vad som ska göras och i vilken ordning. Du har ordning och reda, behåller kontroll vid ökad press och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du ser detaljerna, följer rutinerna och säkerställer kvalitén så att besökarna blir nöjda och glada.
Tjänsten är ledig redan idag! Kan du inte börja direkt men ändå har intresse, hör av dig så kan vi säkert komma överens. Tanken är att tjänsten pågår till 12 augusti. Det är varierad arbetstid ca 60 % under våren och 100 % från slutet på juni. Det innebär helgarbete. Kollektivavtal med Visita/HRF
OBS! Du har god möjlighet att denna tjänst övergår i en fast tillsvidaretjänst om du trivs hos oss och jobbet funkar bra.
Frågor kan du ställa via mail [email protected] Visa mindre

Kock och pedagog till Föräldrakooperativet Solägget

Drömmer du om att arbeta i ett kravmärkt kök? Brinner du för att laga mat till nyfikna barn? Vill du ha arbetstider som går att kombinera med familjeliv? Det finns många skäl till att ett arbete som kock och ansvarig för köket på Solägget kan vara ett jobb för dig! Som kock och ansvarig för köket på Solägget har du goda kunskaper i näringslära och livsmedelshygien. Du ansvarar för såväl planering och inköp och du är intresserad av att skapa goda och näring... Visa mer
Drömmer du om att arbeta i ett kravmärkt kök? Brinner du för att laga mat till nyfikna barn? Vill du ha arbetstider som går att kombinera med familjeliv? Det finns många skäl till att ett arbete som kock och ansvarig för köket på Solägget kan vara ett jobb för dig!
Som kock och ansvarig för köket på Solägget har du goda kunskaper i näringslära och livsmedelshygien. Du ansvarar för såväl planering och inköp och du är intresserad av att skapa goda och näringsriktiga måltider för förskolebarn. Maten som serveras på Solägget är vegetarisk med tillägg av fisk ibland. Många av våra grönsaker köps direkt från Ås trädgård och vi lagrar grönsaker i vår egen jordkällare. Beroende på när du kan börja så finns det möjlighet att få arbete bredvid vår nuvarande erfarna kock för att få så goda förutsättningar som möjligt.
Vår kock arbetar i nuläget 50% i kök och 25% i barngrupp. I tjänsten som vi annonserar ut kan det alltså ingå arbete i barngrupp, beroende på din kompetens och ditt intresse. Har du erfarenhet av att arbeta på förskola i kök och eller i barngrupp, så kan det vara en fördel.
Vi är en liten fristående förskola med 17 barn och 4 anställda där vi har alla möjligheter att varje dag hinna se och lyssna på varje enskilt barn. Solägget är ett föräldrakooperativ och det ligger vackert beläget i Ås, granne med Storsjön och Birka Folkhögskola. Vi är stolta över vår inspirerande inne- och utemiljö där leken och kreativiteten kan flöda. Vi strävar efter att erbjuda en giftfri miljö för barnen och ett kravmärkt vegetariskt kök där barnen får vara med hela vägen från att så och plantera till att skörda samt vara delaktiga i köket.
Vi sätter stort värde till att du har god samarbetsförmåga och har en öppen attityd. Att arbeta på ett föräldrakooperativ innebär att du kan ha många kontakter då föräldrarna är aktiva och vissa tider också dina kollegor. Du har goda möjligheter att påverka ditt arbete, rektor finns med i den dagliga verksamheten med barnen och beslutsvägarna är korta.
Tjänsten kan delvis anpassas beroende på den sökande och tjänstgöringsgraden är i nuläget på 50-75%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag. Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]
Intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Kockbiträde till Hällebo, Särskilda boende

Ansök    Mar 1    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Har du ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som kockbiträde på Hällebo! En dag som Kock I köket på Hällebo särskilda boende för äldre produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 25 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. Du ingår i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden. Din kompetens Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. ... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som kockbiträde på Hällebo!
En dag som Kock
I köket på Hällebo särskilda boende för äldre produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 25 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
Du ingår i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden.
Din kompetens
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du har 3-åriga gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Övrig information
Tjänsten är ett vikariat på 90% under 6 månader, med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kock och pedagog till Föräldrakooperativet Solägget

Drömmer du om att arbeta i ett kravmärkt kök? Brinner du för att laga mat till nyfikna barn? Vill du ha arbetstider som går att kombinera med familjeliv? Det finns många skäl till att ett arbete som kock och ansvarig för köket på Solägget kan vara ett jobb för dig! Som kock och ansvarig för köket på Solägget har du goda kunskaper i näringslära och livsmedelshygien. Du ansvarar för såväl planering och inköp och du är intresserad av att skapa goda och näring... Visa mer
Drömmer du om att arbeta i ett kravmärkt kök? Brinner du för att laga mat till nyfikna barn? Vill du ha arbetstider som går att kombinera med familjeliv? Det finns många skäl till att ett arbete som kock och ansvarig för köket på Solägget kan vara ett jobb för dig!
Som kock och ansvarig för köket på Solägget har du goda kunskaper i näringslära och livsmedelshygien. Du ansvarar för såväl planering och inköp och du är intresserad av att skapa goda och näringsriktiga måltider för förskolebarn. Maten som serveras på Solägget är vegetarisk med tillägg av fisk ibland. Många av våra grönsaker köps direkt från Ås trädgård och vi lagrar grönsaker i vår egen jordkällare. Beroende på när du kan börja så finns det möjlighet att få arbete bredvid vår nuvarande erfarna kock för att få så goda förutsättningar som möjligt.
Vår kock arbetar i nuläget 50% i kök och 25% i barngrupp. I tjänsten som vi annonserar ut kan det alltså ingå arbete i barngrupp, beroende på din kompetens och ditt intresse. Har du erfarenhet av att arbeta på förskola i kök och eller i barngrupp, så kan det vara en fördel.
Vi är en liten fristående förskola med 17 barn och 4 anställda där vi har alla möjligheter att varje dag hinna se och lyssna på varje enskilt barn. Solägget är ett föräldrakooperativ och det ligger vackert beläget i Ås, granne med Storsjön och Birka Folkhögskola. Vi är stolta över vår inspirerande inne- och utemiljö där leken och kreativiteten kan flöda. Vi strävar efter att erbjuda en giftfri miljö för barnen och ett kravmärkt vegetariskt kök där barnen får vara med hela vägen från att så och plantera till att skörda samt vara delaktiga i köket.
Vi sätter stort värde till att du har god samarbetsförmåga och har en öppen attityd. Att arbeta på ett föräldrakooperativ innebär att du kan ha många kontakter då föräldrarna är aktiva och vissa tider också dina kollegor. Du har goda möjligheter att påverka ditt arbete, rektor finns med i den dagliga verksamheten med barnen och beslutsvägarna är korta.
Tjänsten kan delvis anpassas beroende på den sökande och tjänstgöringsgraden är i nuläget på 50-75%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag. Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]
Intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Kockbiträde till Solbacka, Särskilda boende

Ansök    Mar 8    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Tycker du att maten är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka Särskilda boende vara något för dig. En dag i köket på Solbacka i Föllinge Här produceras ca 35 dagsportioner till Solbacka Särskilda boende samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden. Tillsammans med dina kollegor in... Visa mer
Tycker du att maten är något av det viktigaste och roligaste som finns?
I så fall kan en plats i köket på Solbacka Särskilda boende vara något för dig.
En dag i köket på Solbacka i Föllinge
Här produceras ca 35 dagsportioner till Solbacka Särskilda boende samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkoster, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
Din kompetens
3-åriga gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Körkort är meriterande, liksom datorvana. Vi tänker att du behärskar svenska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att samarbeta med andra.
Övrig information
2 tillsvidareanställningar, en 80% tjänst och en 50% tjänst.
Sista ansökningsdag: 21 mars.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så vänta inte med din ansökan.
Tillsättning sker snarast eller efter överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar och helger.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kafémedarbetare

Ansök    Feb 15    Kafé Fröjas AB    Konditoribiträde
Vi söker ny medarbetare i kaféet. Jobbet kräver att du klarar högt tempo med fler bollar i luften. Du har ordning och reda i köket och kan baka hembakt. Du tar ansvar och eget initiativ utifrån de rutiner och sysslor vi har. Du är drivande och gillar service och människor. Viktiga egenskaper som krävs för att klara jobbet. Du; · Uppmärksammar detaljer för att säkerställa kvalitet/säkerhet · Bidrar till ordning och reda · Prioriterar utifrån helheten vad so... Visa mer
Vi söker ny medarbetare i kaféet. Jobbet kräver att du klarar högt tempo med fler bollar i luften. Du har ordning och reda i köket och kan baka hembakt. Du tar ansvar och eget initiativ utifrån de rutiner och sysslor vi har. Du är drivande och gillar service och människor.
Viktiga egenskaper som krävs för att klara jobbet. Du;
· Uppmärksammar detaljer för att säkerställa kvalitet/säkerhet
· Bidrar till ordning och reda
· Prioriterar utifrån helheten vad som ska göras och i vilken ordning
· Hanterar flera arbetsuppgifter parallellt
· Växlar arbetstempo när det krävs
· Behåller kontroll vid ökad press eller belastning i arbetet
Eftersom Fröjas är ett litet företag innebär jobbet en bredd i arbetsuppgifterna. Vi jobbar i ett högt tempo på våren och sommaren samt helger då vi har flest besökare. Vi tillsammans skapar helheten och en bra upplevelse och mötesplats för besökarna. Vi driver kafé, blomsterhandel och Världsbutik. Du kommer främst vara i kaféets kök.
Arbetsuppgifterna består av att baka hembakt, tillreda mackor och soppa. Ordning och reda, bra hygien. Disk, städ. Mycket gäst-kontakt och servering/försäljning av fika, växter och Fair-Trade.
Vi sätter stor vikt vid att du ska passa in i laget och ha rätt inställning. Vi är stolta sponsorer av Östersund/Staaren Pride och respekten för alla människors lika rätt och värde är grunden vi står på.
Vi är alla vaccinerade mot Covid19. För varandras och besökarnas skull och ser att du också är det.
Tjänsten är på 100 % och innebär helgarbete. Provanställning 6 månader. Kollektivavtal med Visita/HRF.
Körkort och egen bil behövs för att pendla till/från Ås.
Start 28 februari.
Frågor besvaras via mail [email protected]
Vi går genom ansökningar löpande. Visa mindre

Kock/kallskänk/dietkock

Vi söker en erfaren kock/kallskänk till vår bygdegård som tillhandahåller frukost, lunch och mellanmål till skola, förskola och fritids samt lunchservering till allmänheten. catering förekommer. Tjänsten blir ledig under juni månad då en av våra anställda går i pension. Visa mer
Vi söker en erfaren kock/kallskänk till vår bygdegård som tillhandahåller frukost, lunch och mellanmål till skola, förskola och fritids samt lunchservering till allmänheten. catering förekommer.
Tjänsten blir ledig under juni månad då en av våra anställda går i pension. Visa mindre

Arbetsledande Kock till Blomstergården

Ansök    Feb 22    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Älskar du att laga mat och är en driven ledare som kan göra det lilla extra för våra boende, då kan det här vara jobbet för dig. Ta chansen att prova på ett fartfyllt och utvecklande jobb där arbetsgruppen som team gör dagen bättre för våra äldre. En dag i köket på Blomstergården På Blomstergården särskilda boende produceras ca 80 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team med t... Visa mer
Älskar du att laga mat och är en driven ledare som kan göra det lilla extra för våra boende, då kan det här vara jobbet för dig. Ta chansen att prova på ett fartfyllt och utvecklande jobb där arbetsgruppen som team gör dagen bättre för våra äldre.
En dag i köket på Blomstergården
På Blomstergården särskilda boende produceras ca 80 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden.
Som arbetsledande kock ska du leda den dagliga produktionen och är ansvarig på plats. Du ska arbeta med budget, arbetsmiljö och arbetsledning. Du kommer lägga beställningar, fakturera, arbeta i Mashie mm. Du ska även ha datorvana och kunna hantera administrativa uppgifter på ett tillfredställande sätt. Du ska vara en god förebild och arbeta för ett positivt och öppet arbetsklimat.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkoster, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
Din kompetens
Vi ser att du har 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare och om du arbetat med liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att samarbeta med andra. Datorvana är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Körkort är meriterande.
Övrig information
Anställningen är ett vikariat under 1-1,5 år på heltid. Arbetstid är dagtid på både veckodagar och helger.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista anställningsdag, så vänta inte med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kock till Bemanningspoolen

Ansök    Feb 10    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! En dag som Kock Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ingår du i en grupp med totalt 6 duktiga kockar. I jobbet ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfr... Visa mer
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet!
En dag som Kock
Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ingår du i en grupp med totalt 6 duktiga kockar. I jobbet ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro eller andra ledigheter. Det innebär att du får möjlighet att möta nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar mer eller mindre varje dag.
I arbetsuppgifterna ingår att tillaga planerade måltider och sköta varubeställningar.
Arbetet sker dagtid måndag-fredag. Helgtjänstgöring kan förekomma i undantagsfall.
Din kompetens
Vi söker dig som formligen älskar mat och finner en glädje i att tillreda och servera det med ett brinnande intresse där gästen alltid är i centrum. Som person är du kreativ, effektiv, flexibel och lösningsorienterad och utför dina arbetsuppgifter med hög servicenivå och ett gott handlag för att tillfredsställa våra skolbarn, förskolebarn, vårdtagare och personal inom kommunen. Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du har genomgått 3-åriga restaurang- och livsmedelsprogrammet alternativt 1-årig kockutbildning vid Lernia/Astar. Alternativt har du motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Du har körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datorvana.
Hälsning från din blivande chef
Med mig som chef får du en ledare som verkligen älskar måltiden och allt som ingår i den. Jag ser till att du får en riktigt bra introduktion i ditt nya uppdrag tillsammans med mig och en av dem som redan är anställd i Kostavdelningens bemanningspool. Jag kommer att vara tillgänglig och stödja dig för att du ska känna dig trygg och säker i din nya roll och ge dig alla möjligheter till att lyckas väl i uppdraget. Ser fram emot din ansökan.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2022-02-28.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Arbetsledande Kock till Blomstergården

Ansök    Dec 21    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för engagemang! Är du utbildad kock och har ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som arbetsledande kock på Blomstergården i Krokom! I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger. Blomstergården är ett äldreboende som ligger i centrala Krokom, ca 2 mil från centrala Östersun... Visa mer
– Ett jobb med plats för engagemang!
Är du utbildad kock och har ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som arbetsledande kock på Blomstergården i Krokom!
I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger.
Blomstergården är ett äldreboende som ligger i centrala Krokom, ca 2 mil från centrala Östersund.
En dag som kock på blomstergården
I köket på Blomstergården sjukhem produceras det ca 85 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. Som arbetsledande kock ska du leda den dagliga produktionen och är ansvarig på plats.
Rollen innebär arbete med budget, arbetsmiljö och arbetsledning. Du kommer lägga beställningar, fakturera, arbeta i Mashie mm.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkost, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Utbildad inom ledarskap eller motsvarande erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.
Erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
För att trivas i rollen bör du vara flexibel, självgående, noggrann och ha ett lösningsorienterat arbetssätt. Du ska vara en god förebild och arbeta för ett positivt och öppet arbetsklimat.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att samarbeta med andra.
Ett krav för tjänsten är att du har datorvana och kunna hantera administrativa uppgifter på ett tillfredställande sätt
Körkort är meriterande
Övrig information
Vikariat på heltid under 1 år med möjlighet till förlängning.
Tillträde 1 april eller enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kockbiträde till Hällebo, Särskilda boende

Ansök    Feb 11    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Har du ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som kockbiträde på Hällebo! En dag som Kock I köket på Hällebo särskilda boende för äldre produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 25 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. Du ingår i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden. Din kompetens Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. ... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som kockbiträde på Hällebo!
En dag som Kock
I köket på Hällebo särskilda boende för äldre produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 25 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
Du ingår i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden.
Din kompetens
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du har 3-åriga gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Övrig information
Tjänsten är ett vikariat på 90% under 6 månader, med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Restaurangbiträde på Krokoms Wärdshus

Ansök    Dec 13    Krokoms Vägkrog AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och arbeta för att ge våra gäster en så bra upplevelse som möjligt. Som person är du positiv, stresstålig, självgående, ödmjuk. Tjänsten innebär arbetsuppgifter i restaurangen såsom kassa, sköta buffé, disk, ta emot beställningar. Flytande svenska i tal och skrift samt engelska i tal är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstid och du arbetar både vardagar och helger. V... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och arbeta för att ge våra gäster en så bra upplevelse som möjligt.
Som person är du positiv, stresstålig, självgående, ödmjuk.
Tjänsten innebär arbetsuppgifter i restaurangen såsom kassa, sköta buffé, disk, ta emot beställningar.
Flytande svenska i tal och skrift samt engelska i tal är ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstid och du arbetar både vardagar och helger.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande arbetsledande kock till Blomstergården

Ansök    Dec 21    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
-Ett jobb med plats för engagemang! Är du utbildad kock och har ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som biträdande arbetsledande kock på Blomstergården i Krokom! I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger. Blomstergården är ett äldreboende som ligger i centrala Krokom, ca 2 mil från central... Visa mer
-Ett jobb med plats för engagemang!
Är du utbildad kock och har ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som biträdande arbetsledande kock på Blomstergården i Krokom!
I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger.
Blomstergården är ett äldreboende som ligger i centrala Krokom, ca 2 mil från centrala Östersund.
En dag som biträdande kock på blomstergården
I köket på Blomstergården sjukhem produceras det ca 85 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. Som biträdande arbetsledande kock ska du bistå Arbetsledande kock hjälp med att leda den dagliga produktionen och är ansvarig när arbetsledande kock inte är på plats.
I rollen ska du stötta arbetsledande kock i arbetet med budget, arbetsmiljö och arbetsledning. Du kommer att med ledning av arbetsledande kock lägga beställningar, fakturera, arbeta i Mashie mm.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkost, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Utbildad inom ledarskap eller motsvarande erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.
Erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
För att trivas i rollen bör du vara flexibel, självgående, noggrann och ha ett lösningsorienterat arbetssätt. Du ska vara en god förebild och arbeta för ett positivt och öppet arbetsklimat.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att samarbeta med andra.
Ett krav för tjänsten är att du har datorvana och kunna hantera administrativa uppgifter på ett tillfredställande sätt
Körkort är meriterande
Övrig information
Vikariat på heltid under 1 år.
Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kafébiträde - start 28 nov

Ansök    Nov 15    Kafé Fröjas AB    Restaurangbiträde
Vi söker medarbetare som gillar att prata med människor och är intresserad av service. Jobbet kräver ingen tidigare erfarenhet men det är viktigt att du känner dig bekväm med ett högt tempo och flera bollar i luften, service och träffa människor, köksarbete, kan ta egna initiativ och ansvar utifrån de rutiner och sysslor vi har att göra. Viktiga egenskaper som krävs för att klara jobbet · Uppmärksammar detaljer för att säkerställa kvalitet/säkerhet... Visa mer
Vi söker medarbetare som gillar att prata med människor och är intresserad av service. Jobbet kräver ingen tidigare erfarenhet men det är viktigt att du känner dig bekväm med ett högt tempo och flera bollar i luften, service och träffa människor, köksarbete, kan ta egna initiativ och ansvar utifrån de rutiner och sysslor vi har att göra.
Viktiga egenskaper som krävs för att klara jobbet
· Uppmärksammar detaljer för att säkerställa kvalitet/säkerhet
· Bidrar till ordning och reda
· Prioriterar utifrån helheten vad som ska göras och i vilken ordning
· Hanterar flera arbetsuppgifter parallellt
· Växlar arbetstempo när det krävs
· Behåller kontroll vid ökad press eller belastning i arbetet
Att jobba på Fröjas innebär en bredd i arbetsuppgifterna. Vi har tydliga rutiner vad som ska göras men det kräver ändå mycket eget ansvar för att prioritera och lägga upp arbetsdagen. Vi är ett litet team och vi hjälps åt med helheten för att skapa en upplevelse och en mötesplats för besökarna. Vi driver kafé, blomsterhandel och Världsbutik och du kommer få vara på alla delarna av Fröjas.
Arbetsuppgifterna består av bakning, tillredning av mackor och soppa. Disk, städ. Mycket gäst-kontakt och försäljning av fika, växter och fairtrade.
Tjänsten är på 75 % och innebär helgarbete. Provanställning 6 månader. Kollektivavtal med Visita/HRF.
Körkort underlättar pendlingen till/från Ås.
Vi ger gärna dig som står långt från arbetsmarknaden en chans om du känner att du har rätt egenskaper för denna tjänst
Start 28 november
Frågor besvaras via mail. Visa mindre

Kock/Köksbiträde/Diskare mm

Vi söker Dig som har erfarenhet från restaurang och storkök. Flexibilitet är viktigt då arbetsuppgifterna omfattar alla förekommande inom området såsom beredning av salladsbuffé, mat, bakning, disk, kassa etc. Tjänsten är till en början på 50 % men kan komma att utökas under nästa år då fler av vår personal går i pension. Vi serverar dagens rätt mån-fre 11.30-13.30 för allmänheten. Vi tillhandahåller även frukost, lunch och mellanmål till skola, fritids oc... Visa mer
Vi söker Dig som har erfarenhet från restaurang och storkök. Flexibilitet är viktigt då arbetsuppgifterna omfattar alla förekommande inom området såsom beredning av salladsbuffé, mat, bakning, disk, kassa etc.
Tjänsten är till en början på 50 % men kan komma att utökas under nästa år då fler av vår personal går i pension.
Vi serverar dagens rätt mån-fre 11.30-13.30 för allmänheten. Vi tillhandahåller även frukost, lunch och mellanmål till skola, fritids och förskola i Trångsviken.
Catering och övriga arrangemang förekommer också.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Biträdande kock till Solbackas särskilda boende i Föllinge

Ansök    Aug 9    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
-Ett jobb med plats för kreativitet och omtanke Har du ett brinnande intresse för matlagning och ett stort engagemang? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som biträdande kock på Solbacka! I köket på Solbackas äldreboende produceras det ca 40 portioner per måltid samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. En dag som kock på Solbacka I rollen ingår du, tillsammans med dina kollegor, i den dagliga produktionen med tillhörande ar... Visa mer
-Ett jobb med plats för kreativitet och omtanke
Har du ett brinnande intresse för matlagning och ett stort engagemang? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som biträdande kock på Solbacka!
I köket på Solbackas äldreboende produceras det ca 40 portioner per måltid samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
En dag som kock på Solbacka
I rollen ingår du, tillsammans med dina kollegor, i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkost, sallad, hantering av matportioner för utskick, uppackning av varor samt disk och städ.
I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter vid den ordinarie kockens frånvaro, såsom beställning av varor, fakturahantering, viss redovisning mm.
I köket kommer du att ingå i ett team som består av en arbetsledande kock, du som biträdande kock samt två stycken kockbiträden.
Arbetstiden är schemalagd och förlagd till dagtid vardagar och helger.
Din kompetens
Du har gymnasial utbildning inom hotell och restaurang, alternativt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta samt att du bör ha ett lösningsorienterat arbetssätt.
Krav på datorvana samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid. Med tillträde 2021-11-01 eller efter överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Nov 12    Krokom Fastfood HB    Köksbiträde
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang, Du ska vara stresta?lig,ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Laga la?ttmat,fo?rberedelser,sta?dning i ko?ket,diska mm Omfattning : (75%) Visa mer
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang,
Du ska vara stresta?lig,ordningssam,kunna arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Laga la?ttmat,fo?rberedelser,sta?dning i ko?ket,diska mm
Omfattning : (75%) Visa mindre

Kökspersonal till Krokoms kostpool

Ansök    Maj 21    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Kökspersonal till Krokoms Kostpool -Ett jobb med plats för det goda. Vi söker nu timvikarier till vår Kostpool för att möta verksamhetens behov av korttidsvikarier. Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt en vilja att vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan! Kostenheten i Krokoms kommun tillagar och serverar mat vid våra 3 särskilda boenden, 15 skolor och 20 förskolor runt om i kommunen. Vi har ca 8... Visa mer
Kökspersonal till Krokoms Kostpool
-Ett jobb med plats för det goda.
Vi söker nu timvikarier till vår Kostpool för att möta verksamhetens behov av korttidsvikarier. Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt en vilja att vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan!
Kostenheten i Krokoms kommun tillagar och serverar mat vid våra 3 särskilda boenden, 15 skolor och 20 förskolor runt om i kommunen. Vi har ca 80 anställda. För att ersätta ordinarie personal vid olika typer av frånvaro söker vi dig som tycker om att laga mat och vill hjälpa oss i vår vision att laga god och näringsrik mat till stora och små.
Arbetsuppgifter
Att vara timvikarie hos oss innebär att du ersätter ordinarie personal vid semester, sjukdom och andra typer av frånvaro. Ett intressant och omväxlande arbete där variationen är stor från att jobba ensam i mindre mottagningskök till att jobba med flera andra i större produktionskök. Gästerna är i alla åldrar från våra yngsta på drygt 1 år till våra äldsta på dryga 100 år.
Vi kommer att se till att du får en bra introduktion där du under första veckan får följa med en av våra duktiga ordinarie kock-vikarier. Där åker ni runt på många olika enheter för att du dels ska bekanta dig med våra medarbetare, hitta till respektive enhet samt lära dig hur du går till väga för att lösa uppgiften. Den person du följer med får du senare använda som "mentor" om du har frågor och funderingar. Jag som enhetschef kommer också att finnas till för att du ska lyckas i ditt uppdrag.
Jag ser fram emot din ansökan och att vi snart kan träffas.
Kvalifikationskrav
Restaurang och livsmedelsprogrammet, Astar, Lernia eller annan utbildning inom kök som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är önskvärt.
Erfarenhet av att arbeta i kök är meriterande.
Att du behärskar svenska språket i tal och skrift är ett krav då vi hanterar mycket specialkost.
Har du körkort och tillgång till egen bil är det ett plus.
Övrigt
Behovsanställningar med tillträde enligt överenskommelse.
Rekryteringsarbetet pågår, så skicka in din ansökan snarast.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Biträdande kock till Solbackas särskilda boende i Föllinge

Ansök    Aug 9    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
-Ett jobb med plats för kreativitet och omtanke Har du ett brinnande intresse för matlagning och ett stort engagemang? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som biträdande kock på Solbacka! I köket på Solbackas äldreboende produceras det ca 40 portioner per måltid samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. En dag som kock på Solbacka I rollen ingår du, tillsammans med dina kollegor, i den dagliga produktionen med tillhörande ar... Visa mer
-Ett jobb med plats för kreativitet och omtanke
Har du ett brinnande intresse för matlagning och ett stort engagemang? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som biträdande kock på Solbacka!
I köket på Solbackas äldreboende produceras det ca 40 portioner per måltid samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
En dag som kock på Solbacka
I rollen ingår du, tillsammans med dina kollegor, i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkost, sallad, hantering av matportioner för utskick, uppackning av varor samt disk och städ.
I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter vid den ordinarie kockens frånvaro, såsom beställning av varor, fakturahantering, viss redovisning mm.
I köket kommer du att ingå i ett team som består av en arbetsledande kock, du som biträdande kock samt två stycken kockbiträden.
Arbetstiden är schemalagd och förlagd till dagtid vardagar och helger.
Din kompetens
Du har gymnasial utbildning inom hotell och restaurang, alternativt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta samt att du bör ha ett lösningsorienterat arbetssätt.
Krav på datorvana samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid. Med tillträde 2021-11-01 eller efter överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Torsta Gårdsrestaurang söker kock

Ansök    Jun 2    Torsta AB    Kock, storhushåll
Älskar du att förädla råvaror? Vi söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord. Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård. Arbetstiderna är dagtid med några få undantag per år då vi exempelvis jobbar på mässor eller är inhyrda av grupper för att laga och servera mat kvällstid. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torst... Visa mer
Älskar du att förädla råvaror? Vi söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord.
Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård.
Arbetstiderna är dagtid med några få undantag per år då vi exempelvis jobbar på mässor eller är inhyrda av grupper för att laga och servera mat kvällstid.
Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium. Det betyder att vi även bakar en hel del i eget bageri. Vi sysslar med konferensverksamhet, en del catering och säljer en Take Away på fredagar som vi kallar fredagskassen.
Nu söker vi alltså en kock som kan jobba med alla moment. Våra medarbetare hittar du både på det varma, kalla, i bageriet, i disken och även i kassan.
Vi älskar att ha kul på jobbet. Gladare kockar lagare godare mat och vi vill utvecklas tillsammans med dig.
Varje sommar stänger vi restaurangen i cirka 7 veckor och då passar vi på att ta en långledighet för timmarna vi jobbat in på övriga året.
Mer nyfiken på oss? Vi finns under Torsta Gårdsrestaurang på facebook/instagram och även på https://torsta.se/gardrestaurang/
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdatum: 18 juni
Anställning från: 23 aug
Ansökan skickas till: [email protected]
Vid frågor: 072-5624194
Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under perioden. Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Kock till Kostavdelningens Bemanningspool

Ansök    Nov 6    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! En dag som Kock Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro. Det innebär att du får möjlighet att möta nya arbet... Visa mer
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet!
En dag som Kock
Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro. Det innebär att du får möjlighet att möta nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar mer eller mindre varje dag.
I arbetsuppgifterna ingår att tillaga planerade måltider och sköta varubeställningar.
Arbetet sker dagtid måndag-fredag. Helgtjänstgöring kan förekomma i undantagsfall.
Din kompetens
Vi söker dig som formligen älskar mat och finner en glädje i att tillreda och servera det med ett brinnande intresse där gästen alltid är i centrum. Som person är du kreativ, effektiv, flexibel och lösningsorienterad och utför dina arbetsuppgifter med hög servicenivå och ett gott handlag för att tillfredsställa våra skolbarn, förskolebarn, vårdtagare och personal inom kommunen. Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du har genomgått 3-åriga restaurang- och livsmedelsprogrammet alternativt 1-årig kockutbildning vid Lernia/Astar. Alternativt har du motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Du har körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datorvana.
Hälsning från din blivande chef
Med mig som chef får du en ledare som verkligen älskar måltiden och allt som ingår i den. Jag ser till att du får en riktigt bra introduktion i ditt nya uppdrag tillsammans med mig och en av dem som redan är anställd i Kostavdelningens bemanningspool. Jag kommer att vara tillgänglig och stödja dig för att du ska känna dig trygg och säker i din nya roll och ge dig alla möjligheter till att lyckas väl i uppdraget. Ser fram emot din ansökan.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Torsta Gårdsrestaurang söker kock!

Ansök    Jan 11    Torsta AB    Kock, storhushåll
Vår kollega Emelie flyttar söderut och vi behöver anställa en ny medarbetare! Älskar du mat lika mycket som vi gör? Gillar du att lära dig nya saker lika mycket som du gillar att dela med dig av din kunskap? Håller du med om att en bra arbetsgrupp är otroligt viktigt och att gladare kockar lagar godare mat? Älskar du att ta vara på hela råvaran och få fram alla smaker? Är du bekväm med att möta gäster och stå i kassan? Då kanske du är vår nya kock! Vi jobb... Visa mer
Vår kollega Emelie flyttar söderut och vi behöver anställa en ny medarbetare!
Älskar du mat lika mycket som vi gör? Gillar du att lära dig nya saker lika mycket som du gillar att dela med dig av din kunskap? Håller du med om att en bra arbetsgrupp är otroligt viktigt och att gladare kockar lagar godare mat? Älskar du att ta vara på hela råvaran och få fram alla smaker? Är du bekväm med att möta gäster och stå i kassan? Då kanske du är vår nya kock!
Vi jobbar mycket med lokala råvaror. Allt lamm- och nötkött kommer från egen kravmärkt gård. Allt vilt jagas av elever från Torsta Naturbruksgymnasium. Mycket av potatisen och en del av det gröna kommer från egen gård. På det gröna lägger vi mycket tid och kärlek så att det ska kunna fungera som huvudingrediens på tallriken. Vi bakar bröd själva i eget bageri. I övrigt använder vi oss mycket av närhetsprincipen när vi köper in råvaror.
Vi är huvudsakligen en lunchrestaurang och jobbar dagtid på vardagar samt några få helger och kvällar per år. Torsta Naturbruksgymnasiums elever är gäster hos oss och äter lunch och förmiddagsfika. Just nu är restaurangen stängd för externa gäster på grund av Covid-19 men vi serverar lunch till elever och säljer Take Away på fredagar.
Du kommer att få jobba på alla delar i restaurangen vilket även inkluderar kassan. Har du även erfarenhet från bagaryrket ser vi det som en fördel.
Anställningen är på 80% med möjlighet till fler timmar.
Utbildning inom livsmedelshygien och arbetslivserfarenhet minst 5 år är ett krav.
B-körkort är ett krav.
Tillträde: 1 februari eller efter överenskommelse
Sista ansökan: 28 januari. Ansökningar och intervjuer kommer att ske löpande så anställning kan ske innan 28 januari.
CV och personligt brev skickas till:
[email protected]
Vid frågor: 0730574747 eller [email protected].
Torsta Gårdsrestaurang ligger i Åsbygden strax utanför Östersund i Jämtland.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Okt 1    Krokom Fastfood HB    Köksbiträde
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang, Du ska vara stresta?lig,ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Laga la?ttmat,fo?rberedelser,sta?dning i ko?ket,diska mm Visa mer
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang,
Du ska vara stresta?lig,ordningssam,kunna arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Laga la?ttmat,fo?rberedelser,sta?dning i ko?ket,diska mm Visa mindre

Nu söker Torsta Gårdsrestaurang en kock på heltid!

Ansök    Nov 28    TORSTA AB    Kock, storhushåll
Gladare kockar lagar godare mat brukar vi säga på Torsta Gårdsrestaurang. Vi söker nu en kock som passar bra in i vårt gäng, gillar att ha roligt på arbetsplatsen och är grym på att laga mat! Gruppdynamiken och att få utvecklas är två viktiga delar hos oss. Vi älskar att lära oss nya saker, vi är tacksamma och lyhörda för nya idéer och tankesätt eftersom vi alltid vill utveckla oss. Detsamma gäller dig hoppas vi. Vi har höga mål i restaurangen och ska ... Visa mer
Gladare kockar lagar godare mat brukar vi säga på Torsta Gårdsrestaurang. Vi söker nu en kock som passar bra in i vårt gäng, gillar att ha roligt på arbetsplatsen och är grym på att laga mat!


Gruppdynamiken och att få utvecklas är två viktiga delar hos oss. Vi älskar att lära oss nya saker, vi är tacksamma och lyhörda för nya idéer och tankesätt eftersom vi alltid vill utveckla oss. Detsamma gäller dig hoppas vi.


Vi har höga mål i restaurangen och ska hålla en riktigt hög kvalité på maten. Vi har fördelen av att jobba med bra råvaror, allt nöt- och lammkött kommer från egen kravmärkt gård. Vi har varit nominerade flera gånger i White Guide Junior och siktar på att hålla en prisvinnande nivå varje dag.


Idag är det fyra personer som jobbar i restaurangen. Malin som är kökschef och kock, Rikard som är kock, Emelie som är bagare och Elisabeth som är restaurangvärdinna. Värdskapet är en viktig del hos oss, vi vill att våra gäster ska få ett bra intryck och känna sig välkomna. Alla går runt på alla arbetsuppgifter som är typiska för ett kök men jobbar mer på det de är specialiserade inom. Men var beredd på att både diska, fixa grönsaker, steka kött, stå i kassan och baka surdegsbröd!


Vi satsar oerhört mycket på det gröna och lägger mycket kärlek och tid på den delen. En rotfrukt tillagas precis lika noggrant som en entrecoté med rätt temperatur.


Vi är en lunchrestaurang som har öppet måndag – fredag. Restaurangen är öppen för alla och vi har dagligen även cirka 120 lunchgäster från Torsta Naturbruksgymnasium.


Vi jobbar dagtid på vardagar och några enstaka helger per år.
Låter det som en bra arbetsplats? Är du grym på matlagning, gillar att utvecklas och gillar att tillsammans utvecklas som grupp? Då skulle vi vara jätteglada om du ville skicka in en ansökan till oss.


Lättast är att maila kökschef Malin Ölund på [email protected].


Anställningen är heltid från 7 januari. Provanställning tillämpas.
Restaurangutbildning och minst 2-3 års erfarenhet är ett krav.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Kock till kostavdelningens bemanningspool

Ansök    Okt 25    KROKOMS KOMMUN    Kock, storhushåll
Sveriges viktigaste jobb finns i välfärdssektorn, här finns jobb för dig som vill vara med och göra skillnad! I syfte att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av personal söker vi nu en kock för anställning på heltid. Arbetsuppgifter Att jobba som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro. Du tillagar pl... Visa mer
Sveriges viktigaste jobb finns i välfärdssektorn, här finns jobb för dig som vill vara med och göra skillnad!
I syfte att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av personal söker vi nu en kock för anställning på heltid.
Arbetsuppgifter
Att jobba som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro.
Du tillagar planerade måltider och kan sköta varubeställningar.
Arbetet sker dagtid. Helgtjänstgöring kan i undantagsfall förekomma. 
Kvalifikationskrav  
3-åriga restaurang – och livsmedelsprogrammet alt 1-årig kockutbildning vid Lernia/Astar  eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, matlagning och tillredning av specialkost. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Du har körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datorvana.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Biträdande arbetsledande kock

Ansök    Okt 3    KROKOMS KOMMUN    Kock, storhushåll
I köket på Blomstergården sjukhem produceras det ca 85 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger.ArbetsuppgifterSom biträdande arbetsledande kock ska du bistå Arbetsledande kock hjälp med att leda den dagliga produktionen och är ansvarig när arbetsledande kock ... Visa mer
I köket på Blomstergården sjukhem produceras det ca 85 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger.ArbetsuppgifterSom biträdande arbetsledande kock ska du bistå Arbetsledande kock hjälp med att leda den dagliga produktionen och är ansvarig när arbetsledande kock inte är på plats. Du ska stötta arbetsledande kock i arbetet med budget, arbetsmiljö och arbetsledning. Du kommer att med ledning av arbetsledande kock lägga beställningar, fakturera, arbeta i Mashie mm.  Du ska även ha datorvana och kunna hantera administrativa uppgifter på ett tillfredsställande sätt. Du ska vara en god förebild och arbeta för ett positivt och öppet arbetsklimat. Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkoster, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.Kvalifikationskrav3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Vi ser gärna att du är utbildad inom ledarskap eller har annan dokumenterad ledarerfarenhet, gärna som kock.Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum. Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.Datorvana är ett krav, körkort är meriterande.UpplysningarTillträde: 1 dec eller enligt överenskommelse.Sista ansökningsdag: 28 okt Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Restaurangbiträde

Vi söker någon som hjälper oss med städning, tvätt, disk och annat förekommande arbete i köksmiljöDet vi vill är att du är villig att lära dig hur vi jobbar hos oss Och att du är serviceinrikdad då kunderna är viktigast hos för oss Visa mer
Vi söker någon som hjälper oss med städning, tvätt, disk och annat förekommande arbete i köksmiljöDet vi vill är att du är villig att lära dig hur vi jobbar hos oss Och att du är serviceinrikdad då kunderna är viktigast hos för oss Visa mindre

Kock till Kostavdelningens Bemanningspool

Ansök    Maj 14    KROKOMS KOMMUN    Kock, storhushåll
Sveriges viktigaste jobb finns i välfärdssektorn, här finns jobb för dig som vill vara med och göra skillnad!I syfte att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av personal söker vi nu en kock för anställning på heltid med tidsbegränsad anställning under 6 månader med ev förlängning.ArbetsuppgifterAtt jobba som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, sko... Visa mer
Sveriges viktigaste jobb finns i välfärdssektorn, här finns jobb för dig som vill vara med och göra skillnad!I syfte att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av personal söker vi nu en kock för anställning på heltid med tidsbegränsad anställning under 6 månader med ev förlängning.ArbetsuppgifterAtt jobba som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro. Du tillagar planerade måltider och kan sköta varubeställningar.Arbetet sker dagtid. Helgtjänstgöring kan i undantagsfall förekomma. Kvalifikationskrav  3-åriga Hotell och restaurangprogrammet alt 1-årig kockutbildning vid Lernia/Astar  eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, matlagning och tillredning av specialkost. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har körkort och egen bil samt en grundläggande datorvana. ÖvrigtTidsbegränsad anställning på heltid 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.Sista ansökningsdag 2019-06-02Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.KontaktpersonerKalle LiljekvistEnhetschef0640 164 [email protected] DanielssonVikariesamordnare0640-162 99072-451 41 [email protected] företrädare nås genom kommunens växel0640 161 00 Visa mindre

Sommarcafé

Ansök    Maj 29    Bränna Gårdsmejeri    Köksbiträde
Sommarcafé vi söker någon som vill arbeta hos oss i sommar med att sköta caféet under den tiden vi har öppet från den 29 juni till den 4 aug. Vi serverar mat med osten i centrum, då vi på gården driver ett mejeri Visa mer
Sommarcafé vi söker någon som vill arbeta hos oss i sommar med att sköta caféet under den tiden vi har öppet från den 29 juni till den 4 aug. Vi serverar mat med osten i centrum, då vi på gården driver ett mejeri Visa mindre

Matvärd

Ansök    Maj 10    Dille Gård    Kallskänka
Skolan serverar ca 100 lunch och 30 middag varje dag. Maten levereras i stort sett färdig från en extern leverantör. Vi söker nu en person som skall befinna sig i skolans centrum och hantera maten på plats på skolan. Viss tillagning förekommer. En del av jobbet är att utveckla samarbetet med leverantören t ex genom att jobba med önskemål och utvärdering av de leveranser skolan får. En del av jobbet är att socialiser med studenterna och fungera som vuxen oc... Visa mer
Skolan serverar ca 100 lunch och 30 middag varje dag. Maten levereras i stort sett färdig från en extern leverantör. Vi söker nu en person som skall befinna sig i skolans centrum och hantera maten på plats på skolan. Viss tillagning förekommer. En del av jobbet är att utveckla samarbetet med leverantören t ex genom att jobba med önskemål och utvärdering av de leveranser skolan får. En del av jobbet är att socialiser med studenterna och fungera som vuxen och coach till dem.

-Du ansvarar för att ta emot och presentera den mat vi serverar till skolans studenter, lunch och middag.
-Du ansvarar för att utveckla samarbetet med leverantören av mat.
-Du ansvarar för att samordna bokningar av utflyktsmat och ibland förbereda rätter som skall med på uteaktiviteter.
-Du jobbar ev med skolans minicafé.

Vi söker en person som har stort intresse för mat och har erfarenheter av restaurang eller storkök. Du är noggrann och kan skifta fokus när det krävs. Du gillar att vara i en miljö men mycket ungdomar. Du är öppen och gillar att möta andra människor.

Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Här finns ca 20 personal, 90 gymnasieelver och en 40 vuxenstudenter samt en nystartad Yrkeshögskola för Skogsbrukstekniker. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, HästJakt, Hund, Äventyr, Skogsmaskin, Djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. De tar stort ansvar och har en chef som gärna delegerar och låter bli att pilla i små detaljer. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt. Just nu färdigställer vi ett Hundcenter med en stor hundhall, djurrum och klinik.
Vi har ett litet tilllagningskök men just nu får vi maten levererad till Dille och köket används enbart till viss beredning. Visa mindre