Lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Krokom

Se lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Birka folkhögskola söker Lokalvårdare

Mitt i Jämtland med en vidunderlig utsikt över Storsjön och de jämtländska fjällen ligger Birka folkhögskola. Mitt i Sverige, ca en mil från Östersund, hittar du skolan som har dessa fantastiska omgivningar. Vi på Birka Folkhögskola söker nu Inom område serviceenheten medarbetare inom lokalvård. Hos oss får du chansen att verkligen göra skillnad för andra! Inom Birkas serviceenhet arbetar idag 7 medarbetare inom kök och städ och vaktmästeri. ARBETSUPPG... Visa mer
Mitt i Jämtland med en vidunderlig utsikt över Storsjön och de jämtländska fjällen ligger Birka folkhögskola. Mitt i Sverige, ca en mil från Östersund, hittar du skolan som har dessa fantastiska omgivningar. Vi på Birka Folkhögskola söker nu Inom område serviceenheten medarbetare inom lokalvård. Hos oss får du chansen att verkligen göra skillnad för andra! Inom Birkas serviceenhet arbetar idag 7 medarbetare inom kök och städ och vaktmästeri.

ARBETSUPPGIFTER
Lokalvård. innebär i huvudsak städ i vår huvudbyggnad samt internat och kursgård.
I uppdraget ingår förutom lokalvård deltagande och engagemang i folkhögskolans övergripande bildningsaktiviteter. Utifrån din personliga kompetens kan varierande uppdrag inom serviceområdet blir aktuella.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med erfarenhet från lokalvård. Meriterande är städutbildning och erfarenhet inom lokalvård. Tjänsten kräver att du kan ta dig till arbetsplatsen med bil eftersom bussförbindelser saknas på morgonen.

ÖVRIGT
Vi ser fram emot att få din ansökan!

Vi kommer att hantera ansökningarna och genomföra intervjuer löpande.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Lokalvårdare/köksbiträde/vaktmästeri

Vi söker i första hand en lokalvårdare men som även kan hoppa in i köket vid behov. Vissa vaktmästeritjänster förekommer. Tjänsten är på deltid måndag till fredag dagtid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning på 3 mån. Lön enligt kollektivavtal. Start omgående. Visa mer
Vi söker i första hand en lokalvårdare men som även kan hoppa in i köket vid behov.
Vissa vaktmästeritjänster förekommer.
Tjänsten är på deltid måndag till fredag dagtid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning på 3 mån.
Lön enligt kollektivavtal.
Start omgående. Visa mindre

Vi söker städpersonal

Ansök    Jul 4    Wången AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker nu en lokalvårdare som är morgonpigg, stresstålig och flexibel. Du är en av tre personer, varav en städledare, i lokalvårdsteamet, och tillsammans ansvarar ni för utförandet av städ i allmänna lokaler, kontor, skola, elevboende och hotell. Arbetet innebär kontakter med studerande, boende, konferens- och restauranggäster varför det är viktigt att du tycker om att träffa människor. På Wången finns ca hundra hästar och en del hundar, så du behöver tå... Visa mer
Vi söker nu en lokalvårdare som är morgonpigg, stresstålig och flexibel. Du är en av tre personer, varav en städledare, i lokalvårdsteamet, och tillsammans ansvarar ni för utförandet av städ i allmänna lokaler, kontor, skola, elevboende och hotell. Arbetet innebär kontakter med studerande, boende, konferens- och restauranggäster varför det är viktigt att du tycker om att träffa människor. På Wången finns ca hundra hästar och en del hundar, så du behöver tåla pälsdjur.
Du är en varm person med glimten i ögat och har ett serviceinriktat arbetssätt.
Du är professionell, strukturerad och gillar ordning och reda. Du är tydlig i din kommunikation men samtidigt ödmjuk i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lokalvård.
Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor som arbetat här länge, varierande arbetsuppgifter, natursköna vyer och tillgång till gym.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60–80 %.
Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning om sex månader tillämpas.
Månadslön.

ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Du är välkommen att lämna in din ansökan via e-post till värdshuschef Lisa Eliasson så snart som möjligt, men senast 9/8.
Kontaktperson: Maria Erlandsson
Facklig representant: Anders Eveby, Kommunal
OM WÅNGEN
Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade.
Här studerar hästintresserade på gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå.
Wångens wärdshus bedriver restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Vi erbjuder boende i stugor, på hotell, i vandrarhem och på elevboendet. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu och en liten idrottssal. Kontorslokalerna och många av klassrummen är nyrenoverade.
I omgivningarna finns milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra.
Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser! Visa mindre

Lokalvårdare till Åre hälsocentral

Är du en lagspelare som gillar utmaningar på jobbet? Välkommen till oss på Åre hälsocentral. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en expansiv ort mitt i fjällvärldens hjärta. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som lokalvårdare på mottagning. KVALIFIKATIONER Vi söker efter en medarbetare som är lokalvårdare, har städutbildning eller har erfaren... Visa mer
Är du en lagspelare som gillar utmaningar på jobbet? Välkommen till oss på Åre hälsocentral. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en expansiv ort mitt i fjällvärldens hjärta. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som lokalvårdare på mottagning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker efter en medarbetare som är lokalvårdare, har städutbildning eller har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Meriterande att ha arbetat/städat i vårdmiljö.

ÖVRIGT
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonsförsäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Lokalvårdare

Lokalvårdare/städare sökes till våran bygdegård. I huset finns förskola, fritids, kyrksal, lunchservering m.m Visa mer
Lokalvårdare/städare sökes till våran bygdegård.
I huset finns förskola, fritids, kyrksal, lunchservering m.m Visa mindre

Lokalvårdare till tandläkarklinik

Arbetet är självständigt, självgående och med mycket eget ansvar. Du är engagerad och positiv. Noggrannhet är ett måste! Du ansvarar för att lokalen är ren och fräsch. I arbetsuppgifterna ingår även tvätt och strykning av arbetskläder samt inköp av städmaterial. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetstiden är flexibel men kräver minst 2.5h / dag - måndag till fredag. Intervjuer kommer ske löpande och tillträde kan ske omgående... Visa mer
Arbetet är självständigt, självgående och med mycket eget ansvar. Du är engagerad och positiv. Noggrannhet är ett måste!
Du ansvarar för att lokalen är ren och fräsch. I arbetsuppgifterna ingår även tvätt och strykning av arbetskläder samt inköp av städmaterial.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetstiden är flexibel men kräver minst 2.5h / dag - måndag till fredag.
Intervjuer kommer ske löpande och tillträde kan ske omgående Visa mindre

Lokalvårdare till tandläkarklinik

Arbetet är självständigt, självgående och med mycket eget ansvar. Du är engagerad och positiv. Noggrannhet är ett måste! Du ansvarar för att lokalen är ren och fräsch. I arbetsuppgifterna ingår även tvätt och strykning av arbetskläder samt inköp av städmaterial. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetstiden är mycket flexibel - 2.5h / dag. Intervjuer kommer ske löpande och tillträde kan ske omgående Visa mer
Arbetet är självständigt, självgående och med mycket eget ansvar. Du är engagerad och positiv. Noggrannhet är ett måste!
Du ansvarar för att lokalen är ren och fräsch. I arbetsuppgifterna ingår även tvätt och strykning av arbetskläder samt inköp av städmaterial.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetstiden är mycket flexibel - 2.5h / dag.
Intervjuer kommer ske löpande och tillträde kan ske omgående Visa mindre