Lediga jobb Kafé Fröjas AB i Krokom

Se alla lediga jobb från Kafé Fröjas AB i Krokom. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Krokom som finns inom det yrket.

Kafébiträde - start 28 nov

Ansök    Nov 15    Kafé Fröjas AB    Restaurangbiträde
Vi söker medarbetare som gillar att prata med människor och är intresserad av service. Jobbet kräver ingen tidigare erfarenhet men det är viktigt att du känner dig bekväm med ett högt tempo och flera bollar i luften, service och träffa människor, köksarbete, kan ta egna initiativ och ansvar utifrån de rutiner och sysslor vi har att göra. Viktiga egenskaper som krävs för att klara jobbet · Uppmärksammar detaljer för att säkerställa kvalitet/säkerhet... Visa mer
Vi söker medarbetare som gillar att prata med människor och är intresserad av service. Jobbet kräver ingen tidigare erfarenhet men det är viktigt att du känner dig bekväm med ett högt tempo och flera bollar i luften, service och träffa människor, köksarbete, kan ta egna initiativ och ansvar utifrån de rutiner och sysslor vi har att göra.
Viktiga egenskaper som krävs för att klara jobbet
· Uppmärksammar detaljer för att säkerställa kvalitet/säkerhet
· Bidrar till ordning och reda
· Prioriterar utifrån helheten vad som ska göras och i vilken ordning
· Hanterar flera arbetsuppgifter parallellt
· Växlar arbetstempo när det krävs
· Behåller kontroll vid ökad press eller belastning i arbetet
Att jobba på Fröjas innebär en bredd i arbetsuppgifterna. Vi har tydliga rutiner vad som ska göras men det kräver ändå mycket eget ansvar för att prioritera och lägga upp arbetsdagen. Vi är ett litet team och vi hjälps åt med helheten för att skapa en upplevelse och en mötesplats för besökarna. Vi driver kafé, blomsterhandel och Världsbutik och du kommer få vara på alla delarna av Fröjas.
Arbetsuppgifterna består av bakning, tillredning av mackor och soppa. Disk, städ. Mycket gäst-kontakt och försäljning av fika, växter och fairtrade.
Tjänsten är på 75 % och innebär helgarbete. Provanställning 6 månader. Kollektivavtal med Visita/HRF.
Körkort underlättar pendlingen till/från Ås.
Vi ger gärna dig som står långt från arbetsmarknaden en chans om du känner att du har rätt egenskaper för denna tjänst
Start 28 november
Frågor besvaras via mail. Visa mindre