Lediga jobb Föräldrakooperativet Jordgubben Ekonomisk Fören i Krokom

Se alla lediga jobb från Föräldrakooperativet Jordgubben Ekonomisk Fören i Krokom. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Krokom som finns inom det yrket.

Förskollärare

Föräldrakooperativet Jordgubben ligger på vackra Rödön i Krokoms kommun. Förskolan ligger intill byskolan och den kommunala förskolan och vi har tillgång till skolans gympasal, isbana, fotbollsplan och framförallt till den närliggande naturen i området. Verksamheten startades för ca. 30 år sedan och har för närvarande 18 barn mellan 1-5 år. Vi arbetar utifrån den svenska läroplanen och vi är inne i ett utvecklingsarbete kring barns inflytande, där bland an... Visa mer
Föräldrakooperativet Jordgubben ligger på vackra Rödön i Krokoms kommun. Förskolan ligger intill byskolan och den kommunala förskolan och vi har tillgång till skolans gympasal, isbana, fotbollsplan och framförallt till den närliggande naturen i området.
Verksamheten startades för ca. 30 år sedan och har för närvarande 18 barn mellan 1-5 år. Vi arbetar utifrån den svenska läroplanen och vi är inne i ett utvecklingsarbete kring barns inflytande, där bland annat lärandemiljöerna spelar en viktig roll. Vi tycker (även) att det är viktigt med utomhusaktiviteter.
Vi söker nu en förskollärare till vår förskola.
Vi söker dig som har förskollärarexamen, eller annan likvärdig utbildning. Meriterande är utbildning eller erfarenhet av ledarskap. Du bör vara väl förtrogen med vad det pedagogiska uppdraget innebär och tydligt koppla läroplanen till praktiken.
Vi använder oss av pedagogisk dokumentation som ett verktyg i utvecklingsarbetet och ser därför positivt på sökande med erfarenhet av detta.
Vi förutsätter att du har en positiv attityd där lust och nyfikenhet på lärande är en självklarhet.
Vi vill att du har förmågan att ta egna initiativ, har ett helhetstänk, är lösningsinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Att arbeta i en kooperativ förskola kräver även att du tycker det är roligt och utmanande att lära känna föräldrarna och ha ett större samarbete med dem än på många andra förskolor. Du behöver även i viss mån kunna fungera som arbetsledare för föräldrar som arbetar i barngruppen.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Anställningen är en tillsvidareanställning om 80-100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Uppvisande av utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2021-10-31.
Urval och intervju kommer att ske fortlöpande.
För mer information kontakta:
Tina Schaffer, Rektor, telefon 076-1441310, [email protected].se
Reidar Bring, personalansvarig/styrelseledamot, telefon 070-6707092
Bifoga ditt CV med examensbevis och eventuella referenser.
Välkommen med din ansökan via e-post till:
[email protected]
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre