Lediga jobb som Hantverksyrken i Krokom

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Servicetekniker

Vi söker servicetekniker för planerat underhåll, service, felsökning, reparation, nyinstallationer samt uppstarter av nya anläggningar. Arbetet sker till stor del i Jämtlands län, med då vi har avtal och kunder i hela södra Norrland så innebär det en del tjänsteresor. Hur mycket varierar kraftigt utifrån tid på året samt inkommande arbeten men du ska vara inställd på att det periodvis kan innebära många mil på vägarna och flera nätter på hotell. Även arb... Visa mer
Vi söker servicetekniker för planerat underhåll, service, felsökning, reparation, nyinstallationer samt uppstarter av nya anläggningar.
Arbetet sker till stor del i Jämtlands län, med då vi har avtal och kunder i hela södra Norrland så innebär det en del tjänsteresor. Hur mycket varierar kraftigt utifrån tid på året samt inkommande arbeten men du ska vara inställd på att det periodvis kan innebära många mil på vägarna och flera nätter på hotell.
Även arbete i övriga delar av landet kan bli aktuellt, samt ibland utbildningar utomlands.
Beredskap enligt schema kommer ingå i tjänsten.
För mer information om oss, tjänsten och vad vi förväntar oss av dig som sökande hittar du på vår hemsida www.jemt.se
#jobbjustnu Visa mindre