Lediga jobb som Data/IT i Krokom

Se lediga jobb som Data/IT i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

IT-tekniker IAM och säkerhet Krokoms kommun

Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens infrastrukturteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! Om tjänsten IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utvecklin... Visa mer
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens infrastrukturteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om tjänsten
IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö, telefoni och bredband. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 14 medarbetare i rollerna IT-tekniker, IT-samordnare och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-tekniker IAM och säkerhet är du en nyckelperson i arbetet med drift, utveckling och förvaltning av kommunens centrala IT-miljö för identitets-, åtkomst-, säkerhets- och behörighetsadministration samt liknande system och infrastrukturtjänster. Tillsammans med IT-enhetens medarbetare bidrar du i en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett verksamhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.

Att arbeta som IT-tekniker hos oss
Du agerar som konsult, specialist och problemlösare samt levererar ett professionellt och serviceinriktat arbete vid införande, utveckling, förvaltning och användning av IT-infrastruktur, system och tjänster. Du gör det genom dialog och samverkan med kollegor, representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.

Du kommer att ge information, rådgivning och stöd, förebygga och åtgärda risker och problem, installera, konfigurera och dokumentera, skapa rutiner, styrdokument och guider, administrera, inventera och planera, omvärldsbevaka, övervaka och rapportera, ta fram statistik och beslutsunderlag.

Du kommer också förvalta objekt inom den centrala IT-miljön för IAM och säkerhet, samt driva, leda och kvalitetssäkra vissa projekt inom införande och utveckling av IT-infrastruktur, system och tjänster.

Din kompetens
Du har arbetslivserfarenhet som IT-tekniker inom system, drift, nätverk eller säkerhet. Troligen har du har en IT-teknisk utbildning på gymnasienivå, en bred IT-kompetens kombinerat med en specialistkompetens eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget är du noggrann, drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.

Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och att växa i rollen.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom ett eller flera av följande områden:
• IT-säkerhet, risk- och sårbarhetsanalys, test, övervakning och kontroll
• Identitets-, åtkomst- och behörighetshantering
• Microsoft 365, Azure AD och säkerhetsfunktioner
• Klientskydd och enhetshantering

Det är meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:
• IT-säkerhetscertifiering: CISSP, CISM, CISA eller liknande
• Automation och digitalisering av arbetsflöden
• E-tjänster och tjänstekataloger för effektivisering av arbetsflöden
• ITIL och IT-förändringshantering (Change Management)
• IT-systemförvaltning
• Fjärråtkomst-, federations- och autentiseringslösningar
• Datakommunikation, brandväggar och DNS
• Powershell och liknande skriptverktyg
• Katalogtjänster, synkronisering och automatisk provisionering
• Microsoft Windows Server och Active Directory
• Linux

Du arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus. Du ser helheten, har lätt för att prioritera samtidigt som du är flexibel och levererar i tid.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för andra.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Värdegrund och växtkraft
Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord
• Välkomnande - Här är alla välkomna!
• Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
• Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
• Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!
I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt
Du söker tjänsten via www.adecco.se där du laddar upp ditt svenska CV och personliga brev i PDF-format.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Stefan Wangdell på 076–1384817 alternativt via [email protected]

Sista ansökningsdag: 2023-09-27

Vi välkomnar din ansökan!

Sökord: IAM, IT-tekniker, karriär Krokom, IT-säkerhet, ITIL, Azure, Linux, Server, IT- Support, Östersund Visa mindre

IT-tekniker/Teamledare kundstöd

Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens kundteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-stöd. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! Om tjänsten IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö och ... Visa mer
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens kundteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-stöd. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om tjänsten
IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö och telefoni. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 14 medarbetare i rollerna IT-tekniker, IT-samordnare och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-tekniker/Teamledare kundstöd är du en nyckelperson i arbetet med coaching, utveckling, förvaltning och kvalitetssäkring av kommunens centrala IT-support med kundstöd till kommunens verksamheter och användare. Kundstödet omfattar en egen 1st-line support som betjänar beställningar och felanmälningar inom IT via telefon, e-post och ärendehanteringssystem.

Tillsammans med IT-enhetens medarbetare deltar du aktivt i kundstödet och bidrar i en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett verksamhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift. 

Att arbeta som IT-tekniker och Teamledare hos oss
Du agerar som konsult, rådgivare, problemlösare och coach samt levererar ett professionellt och serviceinriktat arbete och ledning inom IT-kundstöd och den användarnära IT-miljön. Du coachar och leder kundteamet samt inspirerar andra genom att själv vara ett föredöme. Du gör det genom lyhördhet, delaktighet, dialog och samverkan med kollegor, kunder, beslutsfattare och leverantörer i det löpande arbetet samt i olika arbetsgrupper och projekt.

Du kommer att ge information, rådgivning och stöd, lösa problem och coacha, installera, konfigurera och dokumentera, skapa rutiner och guider, inventera och beställa, administrera och planera, övervaka och rapportera, ta fram statistik och beslutsunderlag.

Du kommer att ha funktionsansvar för IT-kundstöd med coaching och teamledning av ca 5 kollegor. Du kommer också förvalta objekt inom den centrala IT-miljön för kundstöd, samt driva, leda och kvalitetssäkra införande och utveckling av system och tjänster inom ärendehantering och kundstöd.

Din kompetens
Du har arbetslivserfarenhet som IT-tekniker inom support eller likande funktion. Troligen har du har en IT-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, en bred IT-kompetens kombinerat med kompetens inom kundstöd och support eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
För att lyckas i uppdraget är du lyhörd, drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs med att coacha och inspirera andra i ett team.

Du har mycket god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.

Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och att växa i rollen.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom ett eller flera av följande områden:
• IT-support och kundstöd
• Ledarskap och coaching av team
• Ärendehantering i kundstödssystem
• Microsoft 365 Office och Windows 10/11 PC
• IT-utrustning för arbetsplatser

Det är meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:
• Automation och digitalisering av arbetsflöden
• E-tjänster och tjänstekataloger för effektivisering av arbetsflöden
• ITIL och IT-förändringshantering (Change Management)
• IT-systemförvaltning
• Android, Apple och Chromebook-plattformar
• Enhetshantering med MDM
• IT-säkerhet

Du arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring och service i fokus. Du ser helheten, har lätt för att prioritera samtidigt som du är flexibel och levererar i tid.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för andra.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Värdegrund och växtkraft
Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord
• Välkomnande - Här är alla välkomna!
• Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
• Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
• Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!
I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt
Du söker tjänsten via www.adecco.se där du laddar upp ditt svenska CV och personliga brev i PDF-format.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Stefan Wangdell på 076–1384817 alternativt via [email protected]

Sista ansökningsdag: 2023-09-27

Vi välkomnar din ansökan!

Sökord: Teamledare, IT-tekniker, Digitalisering, karriär Krokom, IT-säkerhet, ITIL, Azure, Linux, Server, IT- Support, Östersund Visa mindre

Norra Skog söker Process IT ansvarig

Ditt nya uppdrag Nu söker vi en process IT ansvarig som kommer att arbeta med att stödja och supportera Norra Skogs IT-system. Ditt fokusområde kommer främst vara Hissmofors och Hammerdals IT-industrimiljöer, IT-processer och användare. I rollen kommer du att arbeta proaktivt med att förbättra och säkra Norra Skogs IT-miljö ur ett industriperspektiv. Stort fokus läggs också på planering och utförande av underhåll, optimering och uppgradering av IT-systeme... Visa mer
Ditt nya uppdrag

Nu söker vi en process IT ansvarig som kommer att arbeta med att stödja och supportera Norra Skogs IT-system. Ditt fokusområde kommer främst vara Hissmofors och Hammerdals IT-industrimiljöer, IT-processer och användare. I rollen kommer du att arbeta proaktivt med att förbättra och säkra Norra Skogs IT-miljö ur ett industriperspektiv. Stort fokus läggs också på planering och utförande av underhåll, optimering och uppgradering av IT-systemen inom industrin. Din tekniska kompetens kommer att vara ett viktigt bidrag vid utvärdering och upphandling av programvaror och hårdvara.

Andra ansvars- och arbetsuppgifter:

- Koordinering av och deltagande i IT-projekt

- Aktivt delta i den IT-standardiseringsprocess som tas fram för industrierna

- Aktivt delta i samarbete med övriga Process IT-resurser och centrala IT vad gäller change management, framtagning av lösningar osv.

- Aktivt delta i relevanta drift- och/eller projektmöten för aktuell industri.

- Kontinuerligt hålla sig ajour inom relevanta IT-områden

Vem är du?

Vi söker dig med ett genuint intresse att vilja sätta sig in i vår produktionsmiljö samt att lära dig hur verksamheten fungerar. Vi förväntar oss att du har god administrativ förmåga och en strävan till att hitta förbättringsområden inom Process-IT. Vi söker dig som är noggrann och systematisk med en analytisk förmåga. Det är mycket viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och serviceinriktad med social kompetens. Tjänsten innebär ett varierande jobb där du måste ha förmåga att hantera och prioritera flera uppgifter/ärenden samtidigt.

Vi tror att du har:?

- Erfarenhet av IT-arbete inom produktions-/industrimiljö på relativt modern Microsoftplattform.

- Teknisk kompetens inom klient och server både såväl hård- som mjukvara är viktig.

- PLC-kompetens är mycket meriterande men inte avgörande.

- Civilingenjörsexamen inom datateknik, eller motsvarande kompetens via certifieringar och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet.

- Körkort klass B är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare med placering i Hissmofors.?

Tillträde sker enligt överenskommelse.?

Låter detta som en tjänst som passar dig? Skicka in din ansökan senast 2023-09-21.

Skulle du ha några frågor är du välkommen att vända dig till Thomas Nilsson, IT-chef drift 070-602 07 65 eller Sara Fredman, HR-specialist [email protected].

För fackliga frågor, vänligen kontakta Klas Redestig, Unionen tfn: 070 336 04 17

eller Niklas Ågren

Om Norra Skog

Norra Skog är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs av ca 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi företräder den moderna skogsföretagaren och vårt uppdrag är att främja våra medlemmars ekonomiska intresse som skogsägare. Genom nytänkande utvecklar vi skogsägandet och värdet på skogsråvara i norrländska skogar. Därför finns den skogliga organisationen nära skogsägarna, med tio virkesområden och ett 40-tal lokalkontor, från Jämtland i söder till Tornedalen i norr med huvudkontoret i Umeå. Koncernen omsätter drygt 5 miljarder kronor, driver tre sågverk, tre förädlingsenheter, en unik stolpfabrik och ett delägande i massaindustrin Husum Pulp AB. Norra Skog har ca 630 anställda medarbetare. Visa mindre

IT-samordnare förändringsledning till Krokoms kommun

Ansök    Jun 19    Adecco Sweden AB    IT-samordnare
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-samordnare till IT-enheten som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-miljö. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! Om Tjänsten IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö och telefon... Visa mer
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-samordnare till IT-enheten som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-miljö. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om Tjänsten
IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö och telefoni. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 14 medarbetare i rollerna IT-samordnare, IT-tekniker och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-samordnare inom funktionen förändringsledning är du en nyckelperson i arbetet med utveckling och förvaltning av kommunens IT-miljö där du identifierar behov, bidrar till en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett helhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.

Arbetet kan förändras över tid där fokusområdet för IT-samordningen kan ändras eller inbegripa andra funktioner eller verksamheter.

Att arbeta som IT-samordnare hos oss

Du agerar som konsult, specialist och projektledare samt levererar ett professionellt och serviceinriktat stöd till verksamhet och systemägare vid införande, utveckling, förvaltning, användning och avveckling av IT-miljö, tjänster, system och utrustning. Du gör det genom dialog, samordning och samverkan med kollegor och representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.

Du har en central roll där du kommer att driva, leda och kvalitetssäkra införande, utveckling och uppföljning av processer, rutiner, dokument och systemstöd för central IT-styrning och IT-systemförvaltning. Du kommer att ansvara för förändringshantering, livscykelhantering, kontinuitetsplanering och förvaltning av ett eller flera objekt samt projektleda införanden och förändringar av IT-miljön.

Din kompetens

Du har en IT- eller systemvetenskaplig utbildning på högskolenivå, en bred kunskap, systemförståelse och flerårig arbetslivserfarenhet inom IT-området, eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget är du drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.

Du har ett stort ordningssinne, arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus, samtidigt som du är flexibel, kan se helheten, prioritera och leverera i tid.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom flera av följande områden:
• Projektledning
• IT-förändringsledning
• IT-systemförvaltning
• IT-förvaltningsstyrning och IT-tjänstestyrning
• Livscykelhantering
• Kontinuitetsplanering

Det är också meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:
• PM3
• ITIL
• IT-säkerhet och Informationssäkerhet
• Risk- och sårbarhetsanalys
• ISO-27000/27001
• NIS-direktivet
• KLASSA
• Dataskydd/GDPR

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för användare ute i organisationen.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Värdegrund och växtkraft
Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord
• Välkomnande - Här är alla välkomna!
• Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
• Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
• Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt

I denna rekryteringsprocess har Krokoms Kommun valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Olof Lundberg på [email protected] eller 073-684 77 81

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via [email protected]

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2023-08-14

Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

IT-samordnare förändringsledning till Krokoms kommun

Ansök    Apr 18    Adecco Sweden AB    IT-samordnare
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-samordnare till IT-enheten som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-miljö. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! Om Tjänsten IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö och telefo... Visa mer
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-samordnare till IT-enheten som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-miljö. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om Tjänsten

IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö och telefoni. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 14 medarbetare i rollerna IT-samordnare, IT-tekniker och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-samordnare inom funktionen förändringsledning är du en nyckelperson i arbetet med utveckling och förvaltning av kommunens IT-miljö där du identifierar behov, bidrar till en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett helhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.

Arbetet kan förändras över tid där fokusområdet för IT-samordningen kan ändras eller inbegripa andra funktioner eller verksamheter.

Att arbeta som IT-samordnare hos oss

Du agerar som konsult, specialist och projektledare samt levererar ett professionellt och serviceinriktat stöd till verksamhet och systemägare vid införande, utveckling, förvaltning, användning och avveckling av IT-miljö, tjänster, system och utrustning. Du gör det genom dialog, samordning och samverkan med kollegor och representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.

Du har en central roll där du kommer att driva, leda och kvalitetssäkra införande, utveckling och uppföljning av processer, rutiner, dokument och systemstöd för central IT-styrning, IT-systemförvaltning, IT-säkerhet och Informationssäkerhet. Du kommer att ansvara för förändringshantering, kontinuitetsplanering och förvaltning av ett eller flera objekt samt projektleda införanden och förändringar av IT-miljön.

Din kompetens

Du har en IT- eller systemvetenskaplig utbildning på högskolenivå, en bred kunskap, systemförståelse och flerårig arbetslivserfarenhet inom IT-området, eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget är du drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.

Du har ett stort ordningssinne, arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus, samtidigt som du är flexibel, kan se helheten, prioritera och leverera i tid.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom flera av följande områden:

• Projektledning
• IT-förändringsledning
• IT-systemförvaltning
• IT-förvaltningsstyrning och IT-tjänstestyrning
• IT-säkerhet och Informationssäkerhet
• Risk- och sårbarhetsanalys
• Kontinuitetsplanering

Det är också meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:

• PM3
• ITIL
• ISO-27000/27001
• NIS-direktivet
• KLASSA
• Dataskydd/GDPR

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för användare ute i organisationen.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Värdegrund och växtkraft

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord

• Välkomnande - Här är alla välkomna!
• Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
• Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
• Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt

I denna rekryteringsprocess har Krokoms Kommun valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Olof Lundberg på [email protected] eller 073-684 77 81

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via [email protected]

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2023-05-18

Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

IT-samordnare förändringsledning till Krokoms kommun

Ansök    Maj 19    Adecco Sweden AB    IT-samordnare
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-samordnare till IT-enheten som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-miljö. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! Om Tjänsten IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö och telefo... Visa mer
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-samordnare till IT-enheten som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-miljö. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om Tjänsten

IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö och telefoni. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 14 medarbetare i rollerna IT-samordnare, IT-tekniker och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-samordnare inom funktionen förändringsledning är du en nyckelperson i arbetet med utveckling och förvaltning av kommunens IT-miljö där du identifierar behov, bidrar till en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett helhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.

Arbetet kan förändras över tid där fokusområdet för IT-samordningen kan ändras eller inbegripa andra funktioner eller verksamheter.

Att arbeta som IT-samordnare hos oss

Du agerar som konsult, specialist och projektledare samt levererar ett professionellt och serviceinriktat stöd till verksamhet och systemägare vid införande, utveckling, förvaltning, användning och avveckling av IT-miljö, tjänster, system och utrustning. Du gör det genom dialog, samordning och samverkan med kollegor och representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.

Du har en central roll där du kommer att driva, leda och kvalitetssäkra införande, utveckling och uppföljning av processer, rutiner, dokument och systemstöd för central IT-styrning, IT-systemförvaltning, IT-säkerhet och Informationssäkerhet. Du kommer att ansvara för förändringshantering, kontinuitetsplanering och förvaltning av ett eller flera objekt samt projektleda införanden och förändringar av IT-miljön.

Din kompetens

Du har en IT- eller systemvetenskaplig utbildning på högskolenivå, en bred kunskap, systemförståelse och flerårig arbetslivserfarenhet inom IT-området, eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget är du drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.

Du har ett stort ordningssinne, arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus, samtidigt som du är flexibel, kan se helheten, prioritera och leverera i tid.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom flera av följande områden:

• Projektledning
• IT-förändringsledning
• IT-systemförvaltning
• IT-förvaltningsstyrning och IT-tjänstestyrning
• IT-säkerhet och Informationssäkerhet
• Risk- och sårbarhetsanalys
• Kontinuitetsplanering

Det är också meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:

• PM3
• ITIL
• ISO-27000/27001
• NIS-direktivet
• KLASSA
• Dataskydd/GDPR

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för användare ute i organisationen.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Värdegrund och växtkraft

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord

• Välkomnande - Här är alla välkomna!
• Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
• Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
• Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt

I denna rekryteringsprocess har Krokoms Kommun valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Olof Lundberg på [email protected] eller 073-684 77 81

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via [email protected]

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2023-06-14

Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Krokoms kommun söker IT-tekniker M365

Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens infrastrukturteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! Om tjänsten IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckli... Visa mer
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens infrastrukturteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om tjänsten

IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö och telefoni. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 13 medarbetare i rollerna IT-tekniker, IT-samordnare och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-tekniker M365 är du en nyckelperson i arbetet med drift, utveckling och förvaltning av kommunens centrala IT-miljö för digitala arbetsplatser, e-post- och samarbetsplattform i en Microsoft 365 hybridmiljö, samt likande system och infrastrukturtjänster. Tillsammans med IT-enhetens medarbetare bidrar du i en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett verksamhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.

Att arbeta som IT-tekniker hos oss

Du agerar som konsult, specialist och problemlösare samt levererar ett professionellt och serviceinriktat arbete vid införande, utveckling, förvaltning och användning av IT-infrastruktur, system och tjänster. Du gör det genom dialog och samverkan med kollegor, representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.

Du kommer att driva, leda och kvalitetssäkra olika projekt inom införande och utveckling av IT-infrastruktur, system och tjänster. Du kommer att ansvara för förvaltning av ett eller flera objekt inom den centrala IT-miljön.

Du kommer att installera, konfigurera och dokumentera, ge information och rådgivning, administrera och övervaka, inventera, planera, ta fram beslutsunderlag och beställa.

Din kompetens

Du har en flerårig arbetslivserfarenhet som IT-systemtekniker. Troligen har du har en IT-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, en bred IT-kompetens kombinerat med en specialistkompetens eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget är du drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom flera av följande områden:

• Microsoft Windows Server 2019
• Microsoft Active Directory och ADFS
• Microsoft Exchange Server och Outlook
• Microsoft SharePoint Server
• Microsoft 365 Admin Center och Azure AD
• Microsoft 365 Office Apps, Outlook, Teams och OneDrive
• Microsoft 365 Information Protection, Defender och Enterprise Mobility + Security
• Powershell och liknande skriptverktyg

Det är också meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:

• Microsoft 365 Certifiering
• Federations- och autentiseringslösningar
• IT-systemförvaltning
• IT-säkerhet
• Change Management

Du arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus. Du ser helheten, har lätt för att prioritera samtidigt som du är flexibel och levererar i tid.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för andra.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Värdegrund och växtkraft

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord

• Välkomnande - Här är alla välkomna!
• Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
• Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
• Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt

I denna rekryteringsprocess har Krokoms kommun valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Olof Lundberg på [email protected] eller 073-684 77 81

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via [email protected]

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2023-02-10

Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Krokoms kommun söker IT-samordnare systemförvaltning & säkerhet

Ansök    Dec 28    Adecco Sweden AB    IT-samordnare
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-samordnare till IT-enheten som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-miljö. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! Om Tjänsten IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö och telefo... Visa mer
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-samordnare till IT-enheten som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-miljö. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om Tjänsten

IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö och telefoni. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 13 medarbetare i rollerna IT-samordnare, IT-tekniker och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-samordnare inom funktionerna systemförvaltning och säkerhet är du en nyckelperson i arbetet med utveckling och förvaltning av kommunens IT-miljö där du identifierar behov, bidrar till en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett verksamhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.

Arbetet kan förändras över tid där fokusområdet för IT-samordningen kan ändras eller inbegripa andra funktioner eller verksamheter.

Att arbeta som IT-samordnare hos oss

Du agerar som konsult, specialist och projektledare samt levererar ett professionellt och serviceinriktat stöd till verksamhet och systemägare vid införande, utveckling, förvaltning, användning och avveckling av IT-miljö, tjänster, system och utrustning. Du gör det genom dialog, samordning och samverkan med kollegor och representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.

Du har en central roll där du kommer att driva, leda och kvalitetssäkra införande, utveckling och uppföljning av processer, rutiner, dokument och systemstöd för central IT-styrning, IT-systemförvaltning, IT-säkerhet och Informationssäkerhet. Du kommer att ansvara för kontinuitetsplanering och förvaltning av ett eller flera objekt i den centrala IT-miljön samt leda olika projekt.

Din kompetens

Du har en IT- eller systemvetenskaplig utbildning på högskolenivå, en bred kunskap, systemförståelse och flerårig arbetslivserfarenhet inom IT-området, eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget är du drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.

Du har ett stort ordningssinne, arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus, samtidigt som du är flexibel, kan se helheten, prioritera och leverera i tid.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom flera av följande områden:
• Projektledning
• IT-systemförvaltning och IT-förändringsledning
• IT-förvaltningsstyrning och IT-tjänstestyrning
• IT-säkerhet och Informationssäkerhet
• Risk- och sårbarhetsanalys
• Kontinuitetsplanering

Det är också meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:

• PM3
• ITIL
• ISO-27000/27001
• NIS-direktivet
• KLASSA
• IAM
• Dataskydd/GDPR

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för användare ute i organisationen.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Värdegrund och växtkraft

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord

• Välkomnande - Här är alla välkomna!
• Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
• Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
• Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.´

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt

I denna rekryteringsprocess har Krokoms kommun valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Olof Lundberg på [email protected] eller 073-684 77 81

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via [email protected]

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2023-02-10

Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Krokoms kommun söker IT-tekniker M365

Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens infrastrukturteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! Om tjänsten IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckli... Visa mer
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens infrastrukturteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om tjänsten

IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö, telefoni och bredband. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 13 medarbetare i rollerna IT-tekniker, IT-samordnare och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-tekniker M365 är du en nyckelperson i arbetet med drift, utveckling och förvaltning av kommunens centrala IT-miljö för digitala arbetsplatser, e-post- och samarbetsplattform i en Microsoft 365 hybridmiljö, samt likande system och infrastrukturtjänster. Tillsammans med IT-enhetens medarbetare bidrar du i en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett verksamhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.

Att arbeta som IT-tekniker hos oss

Du agerar som konsult, specialist och problemlösare samt levererar ett professionellt och serviceinriktat arbete vid införande, utveckling, förvaltning och användning av IT-infrastruktur, system och tjänster. Du gör det genom dialog och samverkan med kollegor, representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.

Du kommer att driva, leda och kvalitetssäkra olika projekt inom införande och utveckling av IT-infrastruktur, system och tjänster. Du kommer att ansvara för förvaltning av ett eller flera objekt inom den centrala IT-miljön.

Du kommer att installera, konfigurera och dokumentera, ge information och rådgivning, administrera och övervaka, inventera, planera, ta fram beslutsunderlag och beställa.

Din kompetens

Du har en flerårig arbetslivserfarenhet som IT-systemtekniker. Troligen har du har en IT-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, en bred IT-kompetens kombinerat med en specialistkompetens eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget är du drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom flera av följande områden:
• Microsoft Windows Server 2019
• Microsoft Active Directory och ADFS
• Microsoft Exchange Server och Outlook
• Microsoft SharePoint Server
• Microsoft 365 Admin Center och Azure AD
• Microsoft 365 Office Apps, Outlook, Teams och OneDrive
• Microsoft 365 Information Protection, Defender och Enterprise Mobility + Security
• Powershell och liknande skriptverktyg

Det är också meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:
• Microsoft 365 Certifiering
• Federations- och autentiseringslösningar
• IT-systemförvaltning
• IT-säkerhet
• Change Management

Du arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus. Du ser helheten, har lätt för att prioritera samtidigt som du är flexibel och levererar i tid.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för andra.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Värdegrund och växtkraft

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord
• Välkomnande - Här är alla välkomna!
• Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
• Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
• Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt

I denna rekryteringsprocess har Krokoms Kommun valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Olof Lundberg på [email protected] eller 073-684 77 81

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via [email protected]

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Visa mindre

Krokoms kommun söker IT-samordnare systemförvaltning & säkerhet

Ansök    Aug 24    Adecco Sweden AB    IT-samordnare
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-samordnare till IT-enheten som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-miljö. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! Om Tjänsten IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö, telefoni o... Visa mer
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-samordnare till IT-enheten som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-miljö. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om Tjänsten
IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö, telefoni och bredband. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 13 medarbetare i rollerna IT-samordnare, IT-tekniker och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-samordnare inom funktionerna IT-systemförvaltning och IT-säkerhet är du en nyckelperson i arbetet med utveckling och förvaltning av kommunens IT-miljö där du identifierar behov, bidrar till en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett verksamhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.

Arbetet kan förändras över tid där fokusområdet för IT-samordningen kan ändras eller inbegripa andra funktioner eller verksamheter.

Att arbeta som IT-samordnare hos oss

Du agerar som konsult, specialist och projektledare samt levererar ett professionellt och serviceinriktat stöd till verksamhet och systemägare vid införande, utveckling, förvaltning, användning och avveckling av IT-miljö, tjänster, system och utrustning. Du gör det genom dialog, samordning och samverkan med kollegor och representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.

Du har en central roll där du kommer att driva, leda och kvalitetssäkra införande, utveckling och uppföljning av processer, rutiner, dokument och systemstöd för central IT-styrning, IT-systemförvaltning, IT-säkerhet och Informationssäkerhet. Du kommer att ansvara för kontinuitetsplanering och förvaltning av ett eller flera objekt i den centrala IT-miljön samt leda olika projekt.

Din kompetens

Du har en IT- eller systemvetenskaplig utbildning på högskolenivå, en bred kunskap, systemförståelse och flerårig arbetslivserfarenhet inom IT-området, eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget är du drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.

Du har ett stort ordningssinne, arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus, samtidigt som du är flexibel, kan se helheten, prioritera och leverera i tid.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom flera av följande områden:
• Projektledning
• IT-systemförvaltning och IT-förändringsledning
• IT-förvaltningsstyrning och IT-tjänstestyrning
• IT-säkerhet och Informationssäkerhet
• Risk- och sårbarhetsanalys
• Kontinuitetsplanering

Det är också meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:
• PM3
• ITIL
• ISO-27000/27001
• NIS-direktivet
• KLASSA
• IAM
• Dataskydd/GDPR

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för användare ute i organisationen.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Värdegrund och växtkraft

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord
• Välkomnande - Här är alla välkomna!
• Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
• Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
• Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt

I denna rekryteringsprocess har Krokoms Kommun valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Olof Lundberg på [email protected] eller 073-684 77 81

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via [email protected]

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Visa mindre

Krokoms kommun söker IT-tekniker IAM och säkerhet

Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens infrastrukturteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! Om tjänsten IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckli... Visa mer
Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens infrastrukturteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om tjänsten

IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö, telefoni och bredband. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 13 medarbetare i rollerna IT-tekniker, IT-samordnare och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-tekniker IAM och säkerhet är du en nyckelperson i arbetet med drift, utveckling och förvaltning av kommunens centrala IT-miljö för identitets-, åtkomst-, säkerhets- och behörighetsadministration samt liknande system och infrastrukturtjänster. Tillsammans med IT-enhetens medarbetare bidrar du i en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett verksamhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.

Att arbeta som IT-tekniker hos oss

Du agerar som konsult, specialist och problemlösare samt levererar ett professionellt och serviceinriktat arbete vid införande, utveckling, förvaltning och användning av IT-infrastruktur, system och tjänster. Du gör det genom dialog och samverkan med kollegor, representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.

Du kommer att driva, leda och kvalitetssäkra olika projekt inom införande och utveckling av IT-infrastruktur, system och tjänster. Du kommer att ansvara för förvaltning av ett eller flera objekt inom den centrala IT-miljön.

Du kommer att installera, konfigurera och dokumentera, ge information och rådgivning, administrera och övervaka, inventera, planera, ta fram beslutsunderlag och beställa.

Din kompetens

Du har en flerårig arbetslivserfarenhet som IT-tekniker inom system, drift, nätverk eller säkerhet. Troligen har du har en IT-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, en bred IT-kompetens kombinerat med en specialistkompetens eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget är du drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom flera av följande områden:
• IT-säkerhet (data och kommunikation), risk- och sårbarhetsanalys, test, övervakning och kontroll
• Identitets-, åtkomst- och behörighetshantering
• Fjärråtkomst-, federations- och autentiseringslösningar
• Datakommunikation, brandväggar och DNS
• Katalogtjänster, synkronisering och automatisk provisionering
• Microsoft Windows Server 2019 och Active Directory
• Microsoft 365, Azure AD och säkerhetsfunktioner
• Klientskydd och mobil enhetshantering
• Powershell och liknande skriptverktyg

Det är också meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:

• IT-säkerhetscertifieringar: CISSP, CISM, CISA eller liknande
• Linux
• IT-systemförvaltning
• Change Management
• e-tjänster och tjänstekataloger

Du arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus. Du ser helheten, har lätt för att prioritera samtidigt som du är flexibel och levererar i tid.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för andra.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Värdegrund och växtkraft

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord
• Välkomnande - Här är alla välkomna!
• Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
• Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
• Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt

I denna rekryteringsprocess har Krokoms Kommun valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Olof Lundberg på [email protected] eller 073-684 77 81

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via [email protected]

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Visa mindre

Digitaliseringsspecialist med engagemang för evenemang

Ansök    Jan 20    Wången AB    IT-strateg
Vi vill utvecklas snabbare och behöver dig som kan hjälpa oss att få fart på vår digitala utveckling inom flera områden. Vi vill också utveckla vårt värdskap – både på plats och digitalt. Wången AB har i huvudsak två ben; utbildning och wärdshus. Genom utbildningsformerna gymnasium, yrkeshögskola, universitet och folkhögskola utbildar vi människor som vill arbeta med hästar. Wärdshusets verksamhet innefattar restaurang, boende och konferens. I dina arbets... Visa mer
Vi vill utvecklas snabbare och behöver dig som kan hjälpa oss att få fart på vår digitala utveckling inom flera områden. Vi vill också utveckla vårt värdskap – både på plats och digitalt.
Wången AB har i huvudsak två ben; utbildning och wärdshus. Genom utbildningsformerna gymnasium, yrkeshögskola, universitet och folkhögskola utbildar vi människor som vill arbeta med hästar. Wärdshusets verksamhet innefattar restaurang, boende och konferens. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med både utbildning och wärdshus. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och implementera ett systematiskt sätt att bearbeta kunder, befintliga och nya. I det arbetet ingår även att skapa strategier och praktiska arbetssätt för hur vi upprätthåller relationerna med våra alumner. Du ska också stödja organisationen i att fatta data-drivna beslut och skapa engagemang kring digital utveckling.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vd, marknadsansvarig och IT-ansvarig för att hjälpa verksamheten ta stora digitala kliv framåt.
Wången är en magisk plats att besöka och det vill vi att fler personer ska få uppleva. Därför behöver vi dig som inte bara engagerar sig i det digitala utan även gillar att träffa och ta hand om våra besökare. Tillsammans med chefen för wärdshuset kommer du att utveckla, planera och genomföra evenemang under de perioder av året då vi har lägre beläggning, t.ex. lov och sommartid.
Låter det intressant att få skapa strategier för kundbearbetning och digital transformation och sedan implementera dem praktiskt?
Du kanske har läst Business Transformation and Innovation och arbetat inom hotell- eller resebranschen? Eller pluggat Data Driven Decision Making och har erfarenhet av att arbeta med CRM? Eller kanske något helt annat? Sök tjänsten och berätta vem du är och vad just du kan hjälpa oss med.
Du har:
· relevant utbildning på högskola/yrkeshögskola eller motsvarande.
· erfarenhet av digital transformation
· kunskaper för att analysera kunddata och omsätta analysen till konverteringar
· förmågan att arbeta strategiskt men dagligen utföra operativa arbetsuppgifter
· pedagogiskt sinnelag och tycker om att utbilda
· drivet att inspirera andra att lära och utvecklas
· du är en god värd och berättare.
Du är också öppen för att rycka in där det behövs, vi är en familjär organisation där alla hjälps åt.
Meriterande:
· Erfarenhet av arbete inom hotell och restaurang eller evenemangsbranschen
· Erfarenhet av att arbeta med e-learning
· Hästintresse / hästkunskap
WÅNGEN AB
Vilka är vi? Wången är en av hästnäringens tre riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och de andra två riksanläggningarna Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Riksanläggningarna har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. På Wången bedrivs också forskningsprojekt i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU).

Wångens wärdshus består av restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Wärdshuset är känt för sin goda mat och utmärkta service.
Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

Läs mer på www.wangen.se
Om tjänsten:
Tjänsten är tidsbegränsad. Tjänstens omfattning kan diskuteras.
Tillträde enligt överenskommelse, ange i ansökan när du kan börja.

Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2022-02-07. Skicka din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till [email protected]. Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Välkommen med din ansökan!

Frågor besvaras av:
Emma Roos, marknads- och kommunikationsansvarig 070-641 74 08, [email protected]
Håkan Karlsson, vd, 0640-174 01, [email protected]
Facklig kontakt
Saco: Malin Connysson, 0640-174 31, [email protected]

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

IT-tekniker till IT-enheten på Krokoms kommun

Ansök    Apr 19    Experis AB    IT-tekniker/Datatekniker
Värdegrund och växtkraft Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord * Välkomnande - Här är alla välkomna! * Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut. * Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet. * Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart. Vi gör plats för din växtkraft! I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten... Visa mer
Värdegrund och växtkraft
Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord

* Välkomnande - Här är alla välkomna!
* Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
* Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
* Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft - för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens infrastrukturteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om tjänsten
IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö, telefoni och bredband. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 12 medarbetare i rollerna IT-tekniker, IT-samordnare och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-tekniker i infrastrukturteamet är du en nyckelperson i arbetet med drift, underhåll och utveckling av kommunens IT-infrastruktur inom datacenter, nätverk, servers, system och infrastrukturtjänster. Tillsammans med IT-enhetens medarbetare bidrar du i en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett verksamhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.

Att arbeta som IT-tekniker hos oss
Du agerar som konsult, specialist och problemlösare och levererar ett professionellt och serviceinriktat arbete vid införande, utveckling, förvaltning och användning av IT-infrastruktur, system och tjänster. Du gör det genom dialog och samverkan med kollegor, representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.

Du kommer att driva, leda och kvalitetssäkra olika projekt inom införande och utveckling av IT-infrastruktur, system och tjänster. Du kommer att ansvara för förvaltning av ett eller flera objekt inom IT-infrastrukturen. Du kommer att installera, konfigurera och dokumentera, ge information och rådgivning, administrera och övervaka, inventera, planera, ta fram beslutsunderlag och beställa.

Din kompetens
Du har en flerårig arbetslivserfarenhet inom IT-driftområdet. Troligen har du en IT-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, en bred IT-kompetens kombinerat med en specialistkompetens eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget är du drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm att prata med och inför olika grupper.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom flera av följande områden:

* Microsoft Windows server 2016 och senare
* Microsoft Active Directory och GPO
* Microsofts molntjänster, Microsoft 365/Office 365 och Azure
* Nätverksteknik i trådbundna och trådlösa nät med installation av switchar och accesspunkter.
* VMware virtualiserade servermiljöer
* HPE servermiljöer

Det är också meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:

* Microsoft SCCM, WSUS, Server
* Federation, certifikat och SSO
* IT-säkerhet, behörighet och åtkomstkontroll, IDM, IAM
* HPE/Aruba switchar, accesspunkter, AirWave och ClearPass
* DNS, brandväggar och övervakning
* VPN och fjärråtkomstlösningar
* Powershell och liknande skriptverktyg
* Paketering och distribution av programvara
* Micro Focus (f.d. Novell)
* Linux
* Change Management

Du arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus. Du ser helheten, har lätt för att prioritera samtidigt som du är flexibel och levererar i tid.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för andra.

B-körkort är ett krav.

Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt
Du söker tjänsten via jeffersonwells.se, där du laddar upp ditt svenska CV och personliga brev i pdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rosmari Hagström på 073-028 70 40 alternativt via [email protected]

Sista ansökningsdag är: 6 juni 2021
Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

IT-tekniker till IT-enheten på Krokoms kommun

Ansök    Aug 4    Experis AB    IT-tekniker/Datatekniker
Värdegrund och växtkraft Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord * Välkomnande - Här är alla välkomna! * Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut. * Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet. * Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart. Vi gör plats för din växtkraft! I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten... Visa mer
Värdegrund och växtkraft
Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord

* Välkomnande - Här är alla välkomna!
* Modig - Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
* Nära - Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
* Pålitlig - Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft - för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Vill du vara med och digitalisera och utveckla vår IT-miljö? Vi söker en driven IT-tekniker till IT-enhetens infrastrukturteam som vill vara med och bidra till Krokoms växtkraft. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får vara en nyckelperson i utvecklingen av kommunens IT-infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Om tjänsten
IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö, telefoni och bredband. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 12 medarbetare i rollerna IT-tekniker, IT-samordnare och IT-chef. Inom IT-enheten arbetar vi i team där infrastrukturteamet fokuserar på drift och utveckling av IT-infrastruktur och kundteamet fokuserar på kundstöd och den användarnära IT-miljön.

Som IT-tekniker i infrastrukturteamet är du en nyckelperson i arbetet med drift, underhåll och utveckling av kommunens IT-infrastruktur inom datacenter, nätverk, servers, system och infrastrukturtjänster. Tillsammans med IT-enhetens medarbetare bidrar du i en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett verksamhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.

Att arbeta som IT-tekniker hos oss
Du agerar som konsult, specialist och problemlösare och levererar ett professionellt och serviceinriktat arbete vid införande, utveckling, förvaltning och användning av IT-infrastruktur, system och tjänster. Du gör det genom dialog och samverkan med kollegor, representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.

Du kommer att driva, leda och kvalitetssäkra olika projekt inom införande och utveckling av IT-infrastruktur, system och tjänster. Du kommer att ansvara för förvaltning av ett eller flera objekt inom IT-infrastrukturen. Du kommer att installera, konfigurera och dokumentera, ge information och rådgivning, administrera och övervaka, inventera, planera, ta fram beslutsunderlag och beställa.

Din kompetens
Du har en flerårig arbetslivserfarenhet inom IT-driftområdet. Troligen har du en IT-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, en bred IT-kompetens kombinerat med en specialistkompetens eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget är du drivande och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm att prata med och inför olika grupper.

Du ska ha god kompetens och dokumenterad erfarenhet inom flera av följande områden:

* Microsoft Windows server 2016 och senare
* Microsoft Active Directory och GPO
* Microsofts molntjänster, Microsoft 365/Office 365 och Azure
* Nätverksteknik i trådbundna och trådlösa nät med installation av switchar och accesspunkter.
* VMware virtualiserade servermiljöer
* HPE servermiljöer

Det är också meriterande om du har kompetens inom något av följande områden:

* Microsoft SCCM, WSUS, Server
* Federation, certifikat och SSO
* IT-säkerhet, behörighet och åtkomstkontroll, IDM, IAM
* HPE/Aruba switchar, accesspunkter, AirWave och ClearPass
* DNS, brandväggar och övervakning
* VPN och fjärråtkomstlösningar
* Powershell och liknande skriptverktyg
* Paketering och distribution av programvara
* Micro Focus (f.d. Novell)
* Linux
* Change Management

Du arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus. Du ser helheten, har lätt för att prioritera samtidigt som du är flexibel och levererar i tid.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för andra.

B-körkort är ett krav.

Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundkontroll genomförs på slutkandidat.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640-161 00.

Ansökan och kontakt
Du söker tjänsten via jeffersonwells.se, där du laddar upp ditt svenska CV och personliga brev i pdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rosmari Hagström på 073-028 70 40 alternativt via [email protected]

Sista ansökningsdag är: 5 september
Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Samordnare e-hälsa och välfärdsteknologi

Ansök    Apr 6    Krokoms kommun    IT-samordnare
– Ett jobb med plats för utveckling Brinner du för digitalisering och kopplingen mellan människa och teknik? Vill du bidra till att den nya teknikens möjligheter leder till förbättring, på riktigt, för våra mest sårbara medborgare och för vår personal? Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst där du har en unik möjlighet att driva och utveckla arbetet med e-hälsa och välfärdsteknologi Välkommen med din ansökan! En dag som samordnare inom E-hälsa och välfärd... Visa mer
– Ett jobb med plats för utveckling
Brinner du för digitalisering och kopplingen mellan människa och teknik? Vill du bidra till att den nya teknikens möjligheter leder till förbättring, på riktigt, för våra mest sårbara medborgare och för vår personal?
Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst där du har en unik möjlighet att driva och utveckla arbetet med e-hälsa och välfärdsteknologi
Välkommen med din ansökan!
En dag som samordnare inom E-hälsa och välfärdsteknologi
Som samordnare inom E-hälsa & Välfärdsteknologi är ingen dag den andra lik. I din roll kommer du att vara en nyckelperson i arbetet med att driva och implementera utvecklingen av e-hälsa och välfärdsteknik i socialförvaltningens verksamheter. Du följer upp och utvärderar hur olika tekniska lösningar fungerar i verksamheten och arbetar aktivt för att öka kunskapen kring och skapa en förståelse för hur ny teknik kan förbättra och underlätta vardagen i våra verksamheter.
I din roll kommer du att ha ansvar över utveckling och utbildning inom området, du arbetar med omvärldsbevakning och innehar projektledningsansvar. Som en del i detta deltar du även i ett flertal olika samverkansgrupper och nätverk.
En del av arbetet innebär systemförvaltningsansvar, teknisk support och administration bland annat för trygghetslarm och socialförvaltningens verksamhetssystem TES och VIVA.
Din kompetens
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom området, samt erfarenhet av projektledning och implementering.
Du har en teknisk förmåga och är trygg i att handleda och utbilda. Vi ser gärna att du har en god kännedom om vård och omsorg samt ser positivt på att arbeta som ett nära stöd till verksamheterna.
Du är kreativ och lösningsorienterad och ser digitalisering som framtidens hjälpmedel.
Utvecklas med glädje
Hos oss blir du en viktig del av socialförvaltningens stab, där vi med tydligt eget ansvar även bidrar till helheten för kommunens bästa. Vi strävar efter att hela tiden utveckla våra kompetenser och är generösa med att dela med oss av våra kunskaper till varandra. Det finns en god gemenskap där vi stöttar och hjälper varandra att lyckas.
En hälsning från din blivande chef
Vi behöver komplettera vår stab och Socialförvaltningen med dig, som både brinner för människan och tekniken. Du kommer att ha stor frihet att bidra med idéer och utveckling och med stor frihet följer ett stort ansvar. Välkommen till oss!
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid, tillträde 2021-08-01 eller enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare med inrikting Digitalisering

Ansök    Sep 18    Krokoms kommun    Verksamhetskonsult, IT
Om du vill arbeta med att förenkla vardagen för medborgare och medarbetare med hjälp av digitala verktyg, så är du kanske den vi letar efter. I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både stannar kvar och flyttar hit. Invånarantalet ökar stadigt liksom nyföretagandet och i dag är det drygt 15 000 som bor här. Kommunen har ett attraktivt läge med närhet till både stad, fjäll och en storslagen natur. Krokoms kommun h... Visa mer
Om du vill arbeta med att förenkla vardagen för medborgare och medarbetare med hjälp av digitala verktyg, så är du kanske den vi letar efter.
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både stannar kvar och flyttar hit. Invånarantalet ökar stadigt liksom nyföretagandet och i dag är det drygt 15 000 som bor här. Kommunen har ett attraktivt läge med närhet till både stad, fjäll och en storslagen natur.
Krokoms kommun har ungefär 1 500 medarbetare som är organiserade i fyra förvaltningar, barn- och utbildningsförvaltningen, socialförvaltningen, samhällsbyggnadsförvaltningen och kommunledningsförvaltningen
Tjänsten som verksamhetsutvecklare med inriktning digitalisering/e-tjänster är placerad inom kommunledningsförvaltningen.
Uppdraget
Som verksamhetsutvecklare är du den som ska hjälpa kommunens förvaltningar att driva förändringsarbete inom digitalisering och e-tjänster.
Du arbetar tillsammans med våra verksamheter för att förenkla vardagen för medborgare och medarbetare och skapa värde för privatpersoner, organisationer, företagare och besökare i kommunen.
Du får en central roll i kommunens digitaliseringsgrupp där du fångar upp verksamheternas behov och driver på utvecklingen med stöd av gruppens medlemmar.
Du arbetar på kommundirektörens uppdrag och är placerad vid enheten för utveckling, kansli och service inom kommunledningsförvaltningen.
Din profil
Vi söker dig som har en väldokumenterad erfarenhet av arbete med digitalisering och e-tjänster. Du har mycket goda kunskaper inom området. Du har flerårig erfarenhet från att driva utvecklingsarbete och har en tydlig idé om hur det bör genomföras.
Du har en akademisk examen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat i en politiskt styrd organisation
Som verksamhetsutvecklare är du drivande och resultatfokuserad samtidigt som du har mycket god förmåga att samverka och skapa förtroendefulla relationer.
Som person stimuleras du av arbete med utveckling och förbättring. Du är tydlig, strukturerad och omdömesgill med god analytisk förmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

IT-Tekniker / IT-Konsult inom datorer, nätverk och molnlösningar

Ansök    Feb 11    Vendtec AB    IT-tekniker/Datatekniker
Vi erbjuder en utmanande och varierande tjänst där du får du möjlighet att jobba självständigt med olika kunder, IT-miljöer och teknologier samtidigt. Arbetsuppgifterna består primärt av first och second line support inom tjänster såsom Office 365, MS Office, Windows, Windows Server, nätverk, brandväggar, Wifi, säkerhet, backup, Active Directory och Mac. Arbetet sker både på distans från vårt kontor samt ute hos kund. Du kommer att arbeta tillsammans med e... Visa mer
Vi erbjuder en utmanande och varierande tjänst där du får du möjlighet att jobba självständigt med olika kunder, IT-miljöer och teknologier samtidigt. Arbetsuppgifterna består primärt av first och second line support inom tjänster såsom Office 365, MS Office, Windows, Windows Server, nätverk, brandväggar, Wifi, säkerhet, backup, Active Directory och Mac. Arbetet sker både på distans från vårt kontor samt ute hos kund. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team som alla brinner för det vi gör. Service, kunnande och engagemang är ledord i vår verksamhet.


Vi erbjuder en utvecklade och spännande karriär i ett nytänkande och växande företag med trevliga kollegor och en stark teamkänsla.
Som person är du social och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du är en problemlösare som gillar att hjälpa, och är inte rädd för att ge dig på ny teknik och nya utmaningar.


Personliga egenskaper
• Du är social och gillar att träffa nya kunder.
• Du är engagerad och har ett eget inre driv.
• Du är pålitlig och ansvarstagande.
• Du har förmåga att på egen hand ta dig an utmaningar och lösa dem.
• Du har ett brinnande intresse för teknik och är nyfiken på att lära dig nya saker.


Kvalifikationer
• Du har eftergymnasial utbildning inom datorteknik, datornätverk, kommunikation, säkerhet eller motsvarande kunskap från yrkeslivet.
• Du har goda grundkunskaper inom datorer, nätverk, server, kommunikation, MS Office, Office 365 och säkerhet.
• Du har ca 2 års yrkeserfarenhet som IT-konsult/It-tekniker/Helpdesk
• Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Visa mindre

IT-samordnare

Ansök    Aug 4    Krokoms kommun    IT-samordnare
-Ett jobb med plats för att utveckla och utvecklas Arbetet består av flera fokusområden som kan förändras över tid. Initialt söker vi kompetens inom funktionerna IT-systemförvaltning och IT-säkerhet, samt IT-samordning för Socialförvaltningen. IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö, telefoni och bredband. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för ... Visa mer
-Ett jobb med plats för att utveckla och utvecklas
Arbetet består av flera fokusområden som kan förändras över tid. Initialt söker vi kompetens inom funktionerna IT-systemförvaltning och IT-säkerhet, samt IT-samordning för Socialförvaltningen.
IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö, telefoni och bredband. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 12 medarbetare i rollerna IT-samordnare, IT-tekniker och IT-chef.
En dag som IT-samordnare
Som IT-samordnare identifierar du verksamhetens IT-behov, stöttar en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-stödet och IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett verksamhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.
Du agerar som konsult, problemlösare, pedagog och projektledare i samma roll och levererar ett serviceinriktat verksamhetsstöd vid införande, utveckling, förvaltning och användning av IT-miljö, tjänster, system och utrustning. Du gör det genom dialog, samordning och samverkan med kollegor och representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.
Du kommer att ge information, rådgivning och utbildning, beställa, inventera och dokumentera samt planera, utreda och analysera. Du kommer också att driva och kvalitetssäkra införande, utveckling och uppföljning av processer, rutiner, dokument och systemstöd för IT-styrning, IT-systemförvaltning, IT-säkerhet och Informationssäkerhet.
Din kompetens
Du har en IT- eller systemvetenskaplig utbildning på högskolenivå, en bred IT-kunskap och systemförståelse med en flerårig arbetslivserfarenhet inom området, eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
För att lyckas i uppdraget trivs du med att ta initiativ, ett stort eget ansvar samt att arbeta självständigt. Du har en god samarbetsförmåga, kan vara divande i ett team och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.
Du har ett stort ordningssinne, arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus, samtidigt som du är flexibel, kan se helheten, prioritera och leverera i tid.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för användare ute i organisationen.
B-körkort är ett krav.
Kunskaper och erfarenheter inom följande är meriterande: Projektledning, IT-styrning, IT-systemförvaltning, IT-säkerhet, Informationssäkerhet, riskanalys, IAM, ISO-27001, ITIL, PM3.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundskontroll genomförs på slutkandidat.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre