Lediga jobb som Restaurangbiträde i Krokom

Se lediga jobb som Restaurangbiträde i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker värdshusvärd/värdinna

Ansök    Jul 4    Wången AB    Restaurangbiträde
Välkommen till Wångens Wärdshus. Här serverar vi allt från stora bufféer till våra studerande och gäster till exklusiv a la carté för konferensgrupper. Vår matfilosofi är att servera hemlagad och närproducerad mat. Vi jobbar tillsammans i ett team och tar hand om alla våra gäster med lika stor omsorg. Vår servicenivå syns på Booking.com där vår personal har 9,4 i betyg. Vi söker dig som är engagerad och drivande med nära till skratt. Vi ser att du är kreat... Visa mer
Välkommen till Wångens Wärdshus. Här serverar vi allt från stora bufféer till våra studerande och gäster till exklusiv a la carté för konferensgrupper. Vår matfilosofi är att servera hemlagad och närproducerad mat. Vi jobbar tillsammans i ett team och tar hand om alla våra gäster med lika stor omsorg. Vår servicenivå syns på Booking.com där vår personal har 9,4 i betyg.
Vi söker dig som är engagerad och drivande med nära till skratt. Vi ser att du är kreativ, gillar ett högt arbetstempo och har en utpräglad känsla för service. Du tvekar inte för att arbeta över gränserna och hugga i där gäster eller kollegor behöver dig.
Du ska ha kassa- & telefonvana, erfarenhet från hotell och restaurang.
Det är meriterande om du har hotell-& restaurangutbildning och erfarenhet av försäljning.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som wärdshusvärd/värdinna är på heltid (går att diskutera).
Arbetstiden varierar med dag-, kvälls- och helgpass.
Tillträde snarast.
Vi tillämpar provanställning.

ANSÖKAN
Maila din ansökan senast 9 augusti till wärdshuschef Lisa Eliasson. Se kontaktuppgifter nedan.
Facklig representant: Anders Eveby, Kommunal. Se kontaktuppgifter nedan.
OM WÅNGEN
Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Läs mer på wangen.se.
Här studerar hästintresserade på gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå.
Wångens wärdshus bedriver restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Vi erbjuder boende i stugor, på hotell, i vandrarhem och på elevboendet. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu och en liten idrottssal. Kontorslokalerna och många av klassrummen är nyrenoverade.
I omgivningarna finns milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra. Här finns också förstås väldigt trevliga kollegor – vilka vi är kan du se här. Kontakta oss — Kontaktuppgifter till oss på Wången (wangen.se)
Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser! Visa mindre

Glada medarbetare till Matklassiker

Ansök    Nov 26    HaKis Grill AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt. Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god stämning bland kunder och kollegorna i teamet. Du är noggrann och klarar att arbeta när det b... Visa mer
Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt.
Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god stämning bland kunder och kollegorna i teamet. Du är noggrann och klarar att arbeta när det blir stressigt. Det är meriterande, men inget krav att du arbetat inom restaurangområdet eller har är tidigare erfarenheter av liknande arbete och/eller kassavana. Du kan göra dig förstådd på svenska.
Vi ser fram emot din ansökan redan nu och att hälsa dig välkommen i Sibyllafamiljen.
Övrigt
Rekrytering sker löpande
Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Vi är idag 138 Sibylla restauranger och 63st Grillkök från norr till söder. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna. Visa mindre

Torsta Gårdsrestaurang söker restaurangbiträde

Ansök    Maj 7    Torsta AB    Restaurangbiträde
Älskar du mat precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker ett restaurangbiträde som uppskattar hela kedjan från jord till bord. Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer nöt, potatis och lamm från egen gård. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever, konferensbesökare och externa lunchgäster. Vi arbetar även med bageri, en del catering och middagar. Nu söker vi ett restaurangbiträde som ka... Visa mer
Älskar du mat precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker ett restaurangbiträde som uppskattar hela kedjan från jord till bord.
Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer nöt, potatis och lamm från egen gård.
Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever, konferensbesökare och externa lunchgäster.
Vi arbetar även med bageri, en del catering och middagar.
Nu söker vi ett restaurangbiträde som kan stärka upp arbetet tillsammans med oss.
Vi ser att du har goda kunskaper i hygien, är en bra lagspelare och gillar när det är ordning runt omkring dig.
Mer nyfiken på oss? Spana in våra sociala medier eller torsta.se/gardsrestaurang/
Omfattning
100 procent
Arbetstider
I huvudsak dagtid med några få undantag
Anställning från
19 augusti eller enligt överenskommelse
Ansökan skickas till kökschef [email protected]
Sista ansökningsdag
7 juni
Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under perioden.
Vid frågor, ring Malin 073-057 47 47.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kockbiträden till Solbacka i Föllinge, Krokoms kommun

Ansök    Jul 14    Krokoms kommun    Restaurangbiträde
Kostadelningen söker: Kockbiträden till Solbacka – Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer fra... Visa mer
Kostadelningen söker:
Kockbiträden till Solbacka
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan!
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.


En dag som kockbiträde
I köket på Solbacka äldreboende produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med en arbetsledande kock, en biträdande kock samt två kockbiträden.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom att laga mat, tillredning av specialkoster och sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.


Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du flexibel, självgående, noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
För att trivas på jobbet bör du ha ett brinnande intresse för mat och matlagning. Med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter du alltid matgästen i centrum.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.
Krav på god svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.Övrig information
2 tillsvidareanställningar, en 80% tjänst och en 50% tjänst med tillträde i oktober
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar och helger.
Sista ansökningsdag: 2022-08-22
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens växel 0640-161 00 Visa mindre

Restaurangbiträde på Krokoms Wärdshus

Ansök    Jan 16    Krokoms Vägkrog AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och arbeta för att ge våra gäster en så bra upplevelse som möjligt. Som person är du positiv, stresstålig, självgående, ödmjuk. Tjänsten innebär arbetsuppgifter i restaurangen såsom kassa, sköta buffé, disk, ta emot beställningar. Flytande svenska i tal och skrift samt engelska i tal är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstid och du arbetar både vardagar och helger. V... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och arbeta för att ge våra gäster en så bra upplevelse som möjligt.
Som person är du positiv, stresstålig, självgående, ödmjuk.
Tjänsten innebär arbetsuppgifter i restaurangen såsom kassa, sköta buffé, disk, ta emot beställningar.
Flytande svenska i tal och skrift samt engelska i tal är ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstid och du arbetar både vardagar och helger.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till Matklassiker

Ansök    Nov 26    HaKis Grill AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som vill leda medarbetare att ge den bästa personliga servicen till våra kunder och som vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir; se till att vi håller en hög kvalitet i driften så att gästerna ser fram emot nästa besök hos Sveriges matklassiker. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare tillsammans med Restaurangchefen. Det är mycket meriterande men inge... Visa mer
Vi söker dig som vill leda medarbetare att ge den bästa personliga servicen till våra kunder och som vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir; se till att vi håller en hög kvalitet i driften så att gästerna ser fram emot nästa besök hos Sveriges matklassiker. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare tillsammans med Restaurangchefen.
Det är mycket meriterande men inget krav att du har arbetat i en liknande position inom restaurangbranschen. Som person är du ansvarsfull, beslutsam och öppen för nyheter och förändring. Din positiva grundattityd och social förmåga gör att du skapar en god atmosfär både hos medarbetare och kunder. Eftersom du ska kommunicera med kunder, medarbetare och din chef är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!


Övrigt
Rekrytering sker löpande
Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Vi är idag 138 Sibylla restauranger och 63st Grillkök från norr till söder. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna. Visa mindre

Kafébiträde - start 28 nov

Ansök    Nov 15    Kafé Fröjas AB    Restaurangbiträde
Vi söker medarbetare som gillar att prata med människor och är intresserad av service. Jobbet kräver ingen tidigare erfarenhet men det är viktigt att du känner dig bekväm med ett högt tempo och flera bollar i luften, service och träffa människor, köksarbete, kan ta egna initiativ och ansvar utifrån de rutiner och sysslor vi har att göra. Viktiga egenskaper som krävs för att klara jobbet · Uppmärksammar detaljer för att säkerställa kvalitet/säkerhet... Visa mer
Vi söker medarbetare som gillar att prata med människor och är intresserad av service. Jobbet kräver ingen tidigare erfarenhet men det är viktigt att du känner dig bekväm med ett högt tempo och flera bollar i luften, service och träffa människor, köksarbete, kan ta egna initiativ och ansvar utifrån de rutiner och sysslor vi har att göra.
Viktiga egenskaper som krävs för att klara jobbet
· Uppmärksammar detaljer för att säkerställa kvalitet/säkerhet
· Bidrar till ordning och reda
· Prioriterar utifrån helheten vad som ska göras och i vilken ordning
· Hanterar flera arbetsuppgifter parallellt
· Växlar arbetstempo när det krävs
· Behåller kontroll vid ökad press eller belastning i arbetet
Att jobba på Fröjas innebär en bredd i arbetsuppgifterna. Vi har tydliga rutiner vad som ska göras men det kräver ändå mycket eget ansvar för att prioritera och lägga upp arbetsdagen. Vi är ett litet team och vi hjälps åt med helheten för att skapa en upplevelse och en mötesplats för besökarna. Vi driver kafé, blomsterhandel och Världsbutik och du kommer få vara på alla delarna av Fröjas.
Arbetsuppgifterna består av bakning, tillredning av mackor och soppa. Disk, städ. Mycket gäst-kontakt och försäljning av fika, växter och fairtrade.
Tjänsten är på 75 % och innebär helgarbete. Provanställning 6 månader. Kollektivavtal med Visita/HRF.
Körkort underlättar pendlingen till/från Ås.
Vi ger gärna dig som står långt från arbetsmarknaden en chans om du känner att du har rätt egenskaper för denna tjänst
Start 28 november
Frågor besvaras via mail. Visa mindre

Restaurangbiträde på Krokoms Wärdshus

Ansök    Dec 13    Krokoms Vägkrog AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och arbeta för att ge våra gäster en så bra upplevelse som möjligt. Som person är du positiv, stresstålig, självgående, ödmjuk. Tjänsten innebär arbetsuppgifter i restaurangen såsom kassa, sköta buffé, disk, ta emot beställningar. Flytande svenska i tal och skrift samt engelska i tal är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstid och du arbetar både vardagar och helger. V... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och arbeta för att ge våra gäster en så bra upplevelse som möjligt.
Som person är du positiv, stresstålig, självgående, ödmjuk.
Tjänsten innebär arbetsuppgifter i restaurangen såsom kassa, sköta buffé, disk, ta emot beställningar.
Flytande svenska i tal och skrift samt engelska i tal är ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstid och du arbetar både vardagar och helger.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre