Lediga jobb som Naturbruk i Krokom

Se lediga jobb som Naturbruk i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Djurskötare/mjölkare

Ansök    Apr 7    Stavre Mjölk AB    Djurskötare, mjölk
Mjölkare sökes på heltid fr o m 1 maj eller enligt överenskommelse. Arbetet innefattar mjölkning av ca 130 kor i mjölkgrop samt övrig skötsel och övervakning av kor och kalvar, renhållning i stallar och andra arbetsuppgifter med anknytning till djurhållningen. Schemalagd arbetstid, även kvällar och helger. Erfarenhet och/eller utbildning är meriterande men inte obligatorisk. Vi söker även semestervikarier till mjölkningen under sommaren 2023. Kontakt ... Visa mer
Mjölkare sökes på heltid fr o m 1 maj eller enligt överenskommelse.
Arbetet innefattar mjölkning av ca 130 kor i mjölkgrop samt övrig skötsel och övervakning av kor och kalvar, renhållning i stallar och andra arbetsuppgifter med anknytning till djurhållningen.
Schemalagd arbetstid, även kvällar och helger.
Erfarenhet och/eller utbildning är meriterande men inte obligatorisk.
Vi söker även semestervikarier till mjölkningen under sommaren 2023.
Kontakt endast via e-post.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Parkarbetare sökes med start omgående

Vi söker parkarbetare för arbete med start omgående till och med slutet av augusti. Som parkarbetare kommer du arbeta på uppdrag hos Krokomsbostäder, med stationering i Ås, Nälden eller Föllinge. Beskrivning: Arbetet innebär att du har ett helhetsansvar för grönytor och planteringar och det kan förekomma att du får samordna arbetet tillsammans med feriepraktikanter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat gräsklippning med åkgräsklippare, kantskärning, rens... Visa mer
Vi söker parkarbetare för arbete med start omgående till och med slutet av augusti. Som parkarbetare kommer du arbeta på uppdrag hos Krokomsbostäder, med stationering i Ås, Nälden eller Föllinge.
Beskrivning:
Arbetet innebär att du har ett helhetsansvar för grönytor och planteringar och det kan förekomma att du får samordna arbetet tillsammans med feriepraktikanter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat gräsklippning med åkgräsklippare, kantskärning, rensning av rabatter, planteringar och buskar samt annat underhåll för att hålla gemensamhetsytorna i gott skick.
Kvalifikationer:
Du som söker har lägst gymnasiekompetens.
Körkort B är ett krav. 
Meriterande är utbildning/kunskap om växter samt erfarenhet av att framföra olika typer av gräsklippare. Har du även erfarenhet och kunskap i att reparera mindre grönytemaskiner, så är det ett extra plus.
Du som söker ska vara självgående, kunna ta egna initiativ och ha stor handlingskraft i ditt yrkesutövande. Du har lätt att bemöta och arbeta med människor, och att du är är noggrann och strukturerad.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning. 
Anställningsform:
Visstid/säsong
Sysselsättningsgrad:
Heltid, måndag till fredag (07:00 -16:00)
Arbetstid och lön:
Dagtid, fast lön enligt kollektivavtal.
Övrig information:
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Ekonomer med känsla för affärer inom de gröna näringarna

Hushållningssällskapet Jämtland har vuxit starkt de senaste åren och vi fortsätter att utvecklas. Vi söker därför ytterligare kompetens i form av ekonomer för organisationens interna ekonomi och/eller ekonomirådgivare till våra kunder. Vi söker dig som vill utveckla affärsmässiga lösningar till företag. Du är proaktiv och van vid att ta självständiga beslut. Arbetet innebär även kontakter med myndigheter och andra organisationer där kommunikationsförmåga ä... Visa mer
Hushållningssällskapet Jämtland har vuxit starkt de senaste åren och vi fortsätter att utvecklas. Vi söker därför ytterligare kompetens i form av ekonomer för organisationens interna ekonomi och/eller ekonomirådgivare till våra kunder. Vi söker dig som vill utveckla affärsmässiga lösningar till företag. Du är proaktiv och van vid att ta självständiga beslut. Arbetet innebär även kontakter med myndigheter och andra organisationer där kommunikationsförmåga är viktigt.
Rollen som ekonom innefattar att hantera organisationens interna ekonomi. Rollen innebär också vara en del i konsultorganisationen inom framför allt de gröna näringarna – jord, skog och vatten-bruk. Arbetet innebär, upprättande av ekonomiska verksamhetsbudgets samt uppföljning, likviditets och investeringsplanering, kapitalförvaltning, kontakter med redovisnings och revisionsbyråer.
Som ekonomirådgivare är arbetsuppgifterna likartade som ovan men med i första hand en tydlig rådgivarfunktion för att kunna stötta kunderna i deras ekonomiska beslut, och deras kontakter med tex banker, myndigheter och andra externa aktörer.
Vi önskar att du är högskoleutbildad inom ekonomi. Kvalificerande är att ha praktisk erfarenhet av redovisning, bokslut, controllerfunktion, ekonomisk rådgivning. Vi ser gärna också att du har erfarenhet från ägarledda verksamheter såsom enskild firma och eller aktiebolag. Hög trovärdighet bland och kunskap om länets företagare ses som meriterande. Språkkunskaper är meriterande liksom internationell erfarenhet.
Hushållningssällskapet Jämtland är en oberoende rådgivningsorganisation med visionen att skapa hållbart företagande inom de gröna näringarna. Det senaste året har vi utvecklats starkt och bedriver nu rådgivning både i länet och i samarbete med andra Hushållningssällskap i resten av landet. Vår målsättning är att växa ytterligare. Vi har roligt på jobbet och det finns ett starkt gemensamt driv framåt i personalgruppen. Hushållningssällskapet Jämtland har fokus på helhetsrådgivare till lantbrukare och andra företagare som vill vara i framkant i sin produktion. Vi jobbar mycket med hållbarhets och effektivitetsfrågor. Genom att arbeta på Hushållningssällskapet får du tillgång till en bred kompetensbas och möjlighet till personlig utveckling genom organisationens rikstäckande nät av oberoende kompetens för näringslivet. Det är styrkan i Hushållningssällskapet.
Vi har vårt kontor i Östersund men tillämpar olika placeringsalternativ. Vi önskar att du har B-körkort.
Sista ansökningsdag 2023-04-17
Frågor om tjänsten besvaras av
Karin Ahlberg-Eliasson, VD Hushållningssällskapet Jämtland, 063-15 52 01
[email protected] Visa mindre

Skogsarbetare ungskogsröjning

Personal för röjning under säsongen 2023 sökes. Arbetsuppgifterna är ungskogsröjning och underväxtröjning i området runt Krokom, Strömsund och Östersund. Vi söker en till två medarbetare som trivs med att jobba utomhus. En fördel är om man är tålmodig och är i bra fysisk form. Säsongen börjar i maj och pågår till oktober ev längre. Meriterande om man har röjsågsutbildning eller motorsågskort eller annan likvärdig erfarenhet. Krav B-körkort, att prata svens... Visa mer
Personal för röjning under säsongen 2023 sökes. Arbetsuppgifterna är ungskogsröjning och underväxtröjning i området runt Krokom, Strömsund och Östersund. Vi söker en till två medarbetare som trivs med att jobba utomhus. En fördel är om man är tålmodig och är i bra fysisk form. Säsongen börjar i maj och pågår till oktober ev längre. Meriterande om man har röjsågsutbildning eller motorsågskort eller annan likvärdig erfarenhet. Krav B-körkort, att prata svenska eller engelska. Visa mindre

Vi söker agronom som både undervisar och driver forskning och utveckling

Ansök    Mar 1    Wången AB    Agronom
Kom och utveckla studenter och utbildningsverksamhet här på Wången. Riksanläggningen Wången söker en agronom för undervisning av våra studenter på Hippologprogrammet och för det spännande uppdraget att utveckla vår profil gällande forskning och utveckling! På Wången finns hippologprogrammet med två av tre inriktningar - islandshäst och travsport. Programmet ges i samverkan med SLU, som även är huvudman, och riksanläggningarna Flyinge och Strömsholm. V... Visa mer
Kom och utveckla studenter och utbildningsverksamhet här på Wången.

Riksanläggningen Wången söker en agronom för undervisning av våra studenter på Hippologprogrammet och för det spännande uppdraget att utveckla vår profil gällande forskning och utveckling!


På Wången finns hippologprogrammet med två av tre inriktningar - islandshäst och travsport.
Programmet ges i samverkan med SLU, som även är huvudman, och riksanläggningarna Flyinge och Strömsholm. Vid dessa båda riksanläggningar ges inriktning ridsport. Tillsammans utbildar vi hippologer för framtidens hästnäring.
Wången utbildar hovslagare och kuskar inom Yrkeshögskolan. Vid Wången finns också Svensk Brukshästcentrum.
Hästsportens folkhögskola bedriver vid Wången utbildningar för att stärka kompetensutvecklingen inom trav- och islandshästsporten.
Vårt fjärde utbildningsben är att vi utbildar ungdomar vid naturbruksprogrammet till hästskötare inom trav- och islandshästsporten. Huvudman för gymnasieutbildningen är Jämtlands gymnasieförbund.

Vi söker en agronom, gärna disputerad eller med licentiatexamen!
I din roll kommer du att undervisa inom hippologprogrammets olika kurser framför allt med fokus på hästens biologi. Undervisning inom hippologprogrammets övriga kurser kan bli aktuellt beroende på din kompetens. Undervisning inom övriga utbildningsformer kan också vara aktuellt i mindre omfattning och under kortare tidsperioder.
Du kommer att handleda studenter i deras examensarbeten och vara kursledare. Genom deltagande i ämnesgrupper och olika typer av arbetsgrupper bidrar du till att utbildningens innehåll samt pedagogik och didaktik utvecklas i såväl till kurser som ämnen. Detta sker tillsammans med kollegor på de andra riksanläggningarna och inom SLU.
Förutsatt att du har forskarutbildning kommer du även att leda Wångens arbete med forskning och utveckling för hästsport- och hästvälfärd i allmänhet och travsport i synnerhet.
I arbetet ingår att aktivt bidra till att planera för, genomföra och följa upp forsknings- och utvecklingsprojekt.
Hippologprogrammet har SLU som huvudman och verksamheten leds övergripande av hippologenheten i Uppsala där programstudierektor, föreståndare och vissa lärare är placerade. Hippologenheten ansvarar även för central administration.

Vi söker dig som:
är agronom, gärna disputerad eller med licentiatexamen, eller annan likvärdig kompetens.
har erfarenhet av att undervisa.
har inriktat dig inom häst i din utbildning eller på annat sätt fördjupat dig inom hästområdet med särskilt fokus på travsport och träningsfysiologi.
tilltalas av att samverka med kollegor såväl på Wången som på SLU och andra anläggningar i Sverige och i någon mån även internationellt.
vara ansvarig för försöksdjursverksamheten vid Wången.
är beredd att ta en aktiv roll i att utveckla Wångens marker och i det arbetet bidra till hållbarhet och ett cirkulärt förhållningssätt.Meriterande är om du:
har dokumenterad erfarenhet från travsporten och islandshästsektorn.
har ett nätverk för att verka inom forskning och utveckling med fokus på hippologi och närliggande forskningsområden.


Om tjänsten: Du anställs tillsvidare med semestertjänst, tjänstens storlek, 80–100 %, kan variera beroende på din kompetens. SLU kommer under våren 2023 fatta beslut om travprofilen kommer att ges läsåret 23–24 inom hippologprogrammet.
Tillträde i augusti 2023 enligt överenskommelse.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning.

Wången - en av hästnäringens tre riksanläggningar
Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar!

Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling.

Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse, dock ej före 2023-08-01.
Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt men senast 2023-03-19.
Skicka din ansökan till studierektor Elisabeth Englund. Visa mindre

Kraftledningsröjning

Arbetsuppgiften består av att köra röjsåg under kraftledningar, arbetsplatsen är över hela Sverige vilket gör att man måste kunna bo borta. Visa mer
Arbetsuppgiften består av att köra röjsåg under kraftledningar, arbetsplatsen är över hela Sverige vilket gör att man måste kunna bo borta. Visa mindre

Virkesmätare till Hissmofors såg

Ansök    Okt 6    Biometria ek. för.    Virkesmätare
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat.

Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika!

Vid behov utbildar vi dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare.

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta vid Hissmofors såg vilket även kommer bli stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är tvåskift med ett arbetstidsmått på 38 timmar per vecka. Dina arbetsuppgifter består av stockmätning av timmer samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen så som viss städning och administration. Som utbildad virkesmätare kommer du ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen samt ha löpande kontakt med både chaufförer och kunder. Arbetet skall utföras genom våra värdeord, det vill säga på ett pålitligt, opartiskt och engagerat vis. Självklart gör vi det tillsammans! 

Vem är du?
Vi ser att du är en person som är noggrann, gillar ordning och reda samt gillar att jobba med siffror. Du är serviceinriktad, både mot kunder och kollegor, har lätt för samarbete och är en god lagspelare. Du är engagerad, professionell, förtroendeingivande och har lätt att se förbättringsmöjligheter för att göra ditt jobb bättre i vardagen. Vidare behöver du vara bekväm med att arbeta i praktisk handling och i digitala system samt kunna göra dig förstådd på svenska, både i tal och skrift. En förutsättning till tjänsten att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Önskvärt/meriterande
Skogliga kunskaper och erfarenhet av virkesmätning anses som meriterande liksom att du kan göra dig förstådd engelska, men det inget krav.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken, nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Information om anställningen
Löne- och anställningsvillkor: Enligt gällande kollektivavtal
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas
Anställningens omfattning: Heltid, 100 %, 38 timmar/vecka
Upplysningar om anställningen lämnas av: Distriktschef Sven-Erik Löfvenring Tel. 010-228 53 13

Fackliga representanter

- GS - Gunnar Schönning, 010-228 52 87
- Unionen - Kjell Nordin, 010-228 53 01

Visst låter det intressant!? Urval till intervju sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan via länken nedan!

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 2022-11-03

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Vänligen läs mer på Integritetsskyddsmyndigheten. (https://biometria.varbi.com/center/tool/position/465806/edit/tab:1/imy.se) Visa mindre

Vi söker 2 st stallansvariga till våra utbildningsstallar

Ansök    Dec 14    Wången AB    Stallchef/Stallförman
Vill du vara med oss och utveckla vår utbildningsverksamhet här på Wången? Vi söker 2 st stallansvariga till våra utbildningsstallar för island och trav: Tjänsten innebär att du: · leder våra gymnasieelever i den arbetsplatsförlagda undervisningen i våra stallar. Du instruerar eleverna i det praktiska arbetet med att ta hand om våra hästar. Hästarna används i alla våra utbildningar vid Wången. · ingår som en kollega i lärar-kollegiet och bistår våra kur... Visa mer
Vill du vara med oss och utveckla vår utbildningsverksamhet här på Wången?

Vi söker 2 st stallansvariga till våra utbildningsstallar för island och trav:
Tjänsten innebär att du:
· leder våra gymnasieelever i den arbetsplatsförlagda undervisningen i våra stallar. Du instruerar eleverna i det praktiska arbetet med att ta hand om våra hästar. Hästarna används i alla våra utbildningar vid Wången.
· ingår som en kollega i lärar-kollegiet och bistår våra kursansvariga lärare under lektionerna
· ansvarar för att organisera eleverna i stalljouren
· löpande följer upp och dokumenterar hästarnas hälso-läge och deras träningsprogram. I detta ingår t ex skoningar, vaccinationer och förebyggande hälsovård. Detta sker i samarbete med stallförman veterinär och hovslagare.
· har ett övergripande ansvar för den utrustning som hör till varje häst och till undervisningen.
·Det kan bli aktuellt med undervisning även på andra utbildningsformer beroende på din kompetens.
Vi på Wången arbetar tillsammans för att våra elever ska bli världens bästa hästskötare! De ska kunna jobba var som helst i världen och våra elever ska nå så långt som möjligt med en tillgänglig utbildning.
I utbildningarna har vi ett relationellt förhållningssätt vilket innebär att vi har höga förväntningar på våra studerande och arbetar för att de ska lyckas i studierna. Utbildningen bygger på tre perspektiv i våra lärmiljöer, där samspelet mellan den pedagogiska, sociala och fysiska lärmiljön tillsammans bidrar till elevernas resultat i studierna!
På Wången finns också Sveriges Lantbruksuniversitet, Yrkeshögskolan och Hästsportens folkhögskola. Jämtlands gymnasieförbund är huvudman för gymnasiet.
Vi söker dig som:
· är examinerad hästskötare och har några års professionell erfarenhet av arbete med hästar. Här värdesätter vi särskilt erfarenhet från travbranschen
· har pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet
· har erfarenhet av att arbeta med ungdomar, gärna inom gymnasieskolan
· har ett gott bemötande och ett förhållningssätt där elever får utrymme att växa och lyckas
· har stort intresse för hur undervisningen ständigt kan förbättras och där digitala arbetssätt och verktyg bidrar till att göra undervisningen tillgänglig.


Meriterande är om du:
· har erfarenhet av att arbeta med ungdomar som har diagnoser inom AST och eller Npf
· uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska och även känner dig bekväm att undervisa på engelska
· har andra erfarenheter från naturbrukets gröna näringar i allmänhet

Om tjänsten:
Tjänsterna omfattar mellan 85 - 100% med 6 månaders provanställning. Tjänsten kan övergå till en tillsvidaretjänst efter provanställningens slut.
Det är semestertjänster med tillträde omgående. Lönen sätts individuellt och du anställs i Wången AB
· Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
· Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning. Vi ser gärna att du har perspektiv och erfarenheter som tillför nya dimensioner!
En av hästnäringens tre riksanläggningar
Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.
Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2022-01-08
Mejla din ansökan till rektor Elisabeth Englund. Visa mindre

Torsta söker djurskötare/instruktör

Ansök    Sep 27    Torsta AB    Djurskötare, mjölk
Arbetet omfattar daglig skötsel av vår mjölkkobesättning på 65 kor plus rekrytering. Mjölkning sker med robot. I arbetet ingår även service och en del reparationer av maskiner och utrustning. Vi har även en mindre fårbesättning. Att vara instruktör hos oss innebär att du delar dina erfarenheter och kunskaper med våra gymnasieelever i det dagliga arbetet och hjälper dem att utveckla ett gott ”djuröga” och ett bra handlag vid skötsel och hantering av djur Fö... Visa mer
Arbetet omfattar daglig skötsel av vår mjölkkobesättning på 65 kor plus rekrytering. Mjölkning sker med robot. I arbetet ingår även service och en del reparationer av maskiner och utrustning. Vi har även en mindre fårbesättning.
Att vara instruktör hos oss innebär att du delar dina erfarenheter och kunskaper med våra gymnasieelever i det dagliga arbetet och hjälper dem att utveckla ett gott ”djuröga” och ett bra handlag vid skötsel och hantering av djur
För att lyckas med arbetet/uppdraget vill vi att du har dessa kunskaper:
• Grundläggande lantbruksutbildning eller förvärvande kunskaper på annat sätt
• Flerårig erfarenhet från mjölkproduktion
• Förmåga att instruera och handleda elever
• God samarbetsförmåga
• Intresse för teknik och inomgårdsmekanik
• Vana från traktorkörning som är direkt kopplat till djurskötarjobbet
• B-Körkort


Vi ser det önskvärt med dessa kunskaper:
• Erfarenhet av pedagogiskt arbete med ungdomar
• Egenseminutbildning
• Svets- och reparationskunnig på inomgårdsmaskiner och utrustning


Omfattning: Heltid, beredskapstjänstgöring samt helgtjänstgöring förekommer
Tillträde: 2022-11-01 eller enligt överenskommelse
Ersättning: Månadslön
Kontaktpersoner: Gert Åhlund, driftledare
070-329 19 10, [email protected]
Anna-Karin Haag, ladugårdsförman
070-534 88 08, [email protected]
Facklig representant: Nils-Olof Lysén 072-502 10 99
Sista ansökningsdag: 9 oktober, intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden
Ansökan skickas till: [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djurskötare och maskinförare

Söker en ansvarsfull person som vill vara med och sköta våra nötkreatur. Vi vill att du har erfarenhet av nötkreatur och jordbruksmaskiner. Det dagliga arbetet är skötsel av nötkreaturen och underhåll och reparationer av maskiner. Arbetstiderna är 0800 - 1700. Du arbetar fyra vardagar och varannan helg. Under vårbruk och skörd brukar de soliga dagarna bli lite längre och regndagarna användas för återhämtning. Vi köper kalvar från mjölkgårdar och föder up... Visa mer
Söker en ansvarsfull person som vill vara med och sköta våra nötkreatur. Vi vill att du har erfarenhet av nötkreatur och jordbruksmaskiner.
Det dagliga arbetet är skötsel av nötkreaturen och underhåll och reparationer av maskiner.
Arbetstiderna är 0800 - 1700.
Du arbetar fyra vardagar och varannan helg. Under vårbruk och skörd brukar de soliga dagarna bli lite längre och regndagarna användas för återhämtning.
Vi köper kalvar från mjölkgårdar och föder upp dem som kvigor och stutar till slakt. Har ett antal dikor för betesdrift. På gården finns ca 450 Nötkreatur. Brukar ca 290 ha vall och ca 300 ha bete med egen maskinpark. Visa mindre

Torsta söker djurskötare/instruktör

Ansök    Aug 26    Torsta AB    Djurskötare, mjölk
Arbetet omfattar daglig skötsel av vår mjölkkobesättning på 65 kor plus rekrytering. Mjölkning sker med robot. I arbetet ingår även service och en del reparationer av maskiner och utrustning. Vi har även en mindre fårbesättning. Att vara instruktör hos oss innebär att du delar dina erfarenheter och kunskaper med våra gymnasieelever i det dagliga arbetet och hjälper dem att utveckla ett gott ”djuröga” och ett bra handlag vid skötsel och hantering av djur Fö... Visa mer
Arbetet omfattar daglig skötsel av vår mjölkkobesättning på 65 kor plus rekrytering. Mjölkning sker med robot. I arbetet ingår även service och en del reparationer av maskiner och utrustning. Vi har även en mindre fårbesättning.
Att vara instruktör hos oss innebär att du delar dina erfarenheter och kunskaper med våra gymnasieelever i det dagliga arbetet och hjälper dem att utveckla ett gott ”djuröga” och ett bra handlag vid skötsel och hantering av djur
För att lyckas med arbetet/uppdraget vill vi att du har dessa kunskaper:
• Grundläggande lantbruksutbildning eller förvärvande kunskaper på annat sätt
• Flerårig erfarenhet från mjölkproduktion
• Förmåga att instruera och handleda elever
• God samarbetsförmåga
• Intresse för teknik och inomgårdsmekanik
• Vana från traktorkörning som är direkt kopplat till djurskötarjobbet
• B-Körkort


Vi ser det önskvärt med dessa kunskaper:
• Erfarenhet av pedagogiskt arbete med ungdomar
• Egenseminutbildning
• Svets- och reparationskunnig på inomgårdsmaskiner och utrustning


Omfattning: Heltid, beredskapstjänstgöring samt helgtjänstgöring förekommer
Tillträde: 2022-10-01 eller enligt överenskommelse
Ersättning: Månadslön
Kontaktpersoner: Gert Åhlund, driftledare
070-329 19 10, [email protected]
Anna-Karin Haag, ladugårdsförman
070-534 88 08, [email protected]
Facklig representant: Nils-Olof Lysén 072-502 10 99
Sista ansökningsdag: 9 september, intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden
Ansökan skickas till: [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djurskötare/lantarbetare

Ansök    Sep 13    Stavre Mjölk AB    Djurskötare, mjölk
Djurskötare/lantarbetare sökes till mjölkgård med 140 mjölkkor. Arbetet består främst av mjölkning i mjölkgrop (6x2 fiskben) och skötsel av kor och kalvar, övervakning av besättningen och renhållning av stallar men även andra arbetsuppgifter som finns på en gård. Det är viktigt att du har ett bra djuröga, är noggrann och engagerad för djurens bästa. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Körkort är inte ett ... Visa mer
Djurskötare/lantarbetare sökes till mjölkgård med 140 mjölkkor. Arbetet består främst av mjölkning i mjölkgrop (6x2 fiskben) och skötsel av kor och kalvar, övervakning av besättningen och renhållning av stallar men även andra arbetsuppgifter som finns på en gård. Det är viktigt att du har ett bra djuröga, är noggrann och engagerad för djurens bästa. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Körkort är inte ett formellt krav men du måste kunna ta dig till och från arbetsplatsen på egen hand då det inte finns bussförbindelser.
Tillträde så snart som möjligt. Heltid. Avtalsenlig lön. Schemalagd arbetstid inkl kvällar och varannan helg. Provanställning 3 månader men efter det tillsvidare.
Kontakt endast via e-post till [email protected] Visa mindre

Jordgubbslandet

Jordgubbslandet på Rödön söker medhjälpare/traktorförare till säsongen 2022. Ett axplock av uppgifterna är traktorkörning, fysiskt fältarbete, sköta bevattning, frakta jordgubbar, klippa gräs etc. Visa mer
Jordgubbslandet på Rödön söker medhjälpare/traktorförare till säsongen 2022.
Ett axplock av uppgifterna är traktorkörning, fysiskt fältarbete, sköta bevattning, frakta jordgubbar, klippa gräs etc. Visa mindre

Hästskötare

Ansök    Jun 1    Dille Gård AB    Djurskötare, häst
Vi är ett litet dynamiskt företag med verksamhet inom utbildning och veterinärvård. Vi jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi jobbar hårt med att skapa en trygg, prestigelös och inspirerande miljö för personal och de människor vi möter i vårt arbete. Vi utbildar inom skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida eller Instagram... Visa mer
Vi är ett litet dynamiskt företag med verksamhet inom utbildning och veterinärvård. Vi jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi jobbar hårt med att skapa en trygg, prestigelös och inspirerande miljö för personal och de människor vi möter i vårt arbete.
Vi utbildar inom skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida eller Instagram så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Äventyr, skogsmaskin, buss, lastbil och Djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt. I anslutning till skolan ligger vår nyöppnade veterinärklinik.
Vi behöver nu förstärkning på vår ridanläggning. Arbetsuppgifterna är:
Stall- och anläggningsskötsel, t ex underhåll och reparationer av stall, hagar och lösdrifter
Hästskötsel
Viss ridning
Handledning av elever i häst- och stallskötsel

Du behöver ha mycket god kunskap och erfarenhet av att jobba i stall samt tycka om att handleda/undervisa andra människor. Vår ridanläggning har ofta besökare och praktikanter och ett ständigt flöde av nya elever.
Den nya personen kommerjobbar tätt tillsammans med annan personal inom samma yrkesområde.
Start så snart som möjligt.
Urval sker löpande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Jordgubbsplockare/Strawberrypicker

Jordgubbslandet på Rödön söker jordgubbsplockare till säsongen 2022. Vi kan erbjuda boende. Säsongen brukar vara mellan Juli och Augusti. We are looking for strawberry pickers between July and august 2022. We have accommodation. Visa mer
Jordgubbslandet på Rödön söker jordgubbsplockare till säsongen 2022. Vi kan erbjuda boende.
Säsongen brukar vara mellan Juli och Augusti.
We are looking for strawberry pickers between July and august 2022. We have accommodation. Visa mindre

Virkesmätare till Hissmofors Sågverk

Ansök    Feb 18    Biometria ek. för.    Virkesmätare
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat.

Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika!

Vid behov utbildar vi dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare.

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta vid Hissmofors Sågverk vilket även kommer bli stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är 2 skift med ett arbetstidsmått på 38 timmar per vecka. Dina arbetsuppgifter består bland annat av stockmätning av timmer, furu och gran samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen så som viss inventering och administration. Som utbildad virkesmätare kommer du ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen samt ha löpande kontakt med både chaufförer och kunder. Arbetet skall utföras genom våra värdeord, det vill säga på ett pålitligt, opartiskt och engagerat vis. Självklart gör vi det tillsammans! 

Vem är du?
Vi ser att du är en person som är noggrann, gillar ordning och reda samt gillar att jobba med siffror. Du är serviceinriktad, både mot kunder och kollegor, har lätt för samarbete och är en god lagspelare. Du är engagerad, professionell, förtroendeingivande och har lätt att se förbättringsmöjligheter för att göra ditt jobb bättre i vardagen. Vidare behöver du vara bekväm med att arbeta i praktisk handling och i digitala system samt kunna göra dig förstådd på svenska, både i tal och skrift. En förutsättning till tjänsten att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Önskvärt/meriterande
Skogliga kunskaper och erfarenhet av virkesmätning anses som meriterande liksom att du kan göra dig förstådd engelska, men det inget krav.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken, nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Information om anställningen
Löne- och anställningsvillkor: Enligt gällande kollektivavtal.
Tillträde: Snarast.
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.
Anställningens omfattning: Heltid, 100 %, 38 timmar/vecka.
Upplysningar om anställningen lämnas av: Distriktschef Sven-Erik Löfvenring Tel. 010-228 53 13

Fackliga representanter

- GS - Erik Larsson, 010-228 52 96
- Unionen - Kjell Nordin, 010-228 53 01

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 2022-03-18

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Vänligen läs mer på Integritetsskyddsmyndigheten. (https://biometria.varbi.com/center/tool/position/465806/edit/tab:1/imy.se) Visa mindre

Tandhälsan Nälden söker tandtekniker

Ansök    Nov 15    Tandhälsan Nälden AB    Tandtekniker
Välkommen att söka en tjänst och bli en del av vårt härliga team! På Tandhälsan Nälden arbetar idag fyra tandläkare, fem tandsköterskor, en tandhygienist, en tandtekniker samt en lokalvårdare på kliniken. Från 2019 har vi arbetat med eget fullt utvecklat tandtekniskt lab på kliniken. Vi använder oss av Cad-program (3Shape), FaceScan (Bellus), torrfräs (Roland), 3D printer (Asiga) och nyttjar den digitala tekniken fullt ut. För att fortsätta utveckla labbet... Visa mer
Välkommen att söka en tjänst och bli en del av vårt härliga team!
På Tandhälsan Nälden arbetar idag fyra tandläkare, fem tandsköterskor, en tandhygienist, en tandtekniker samt en lokalvårdare på kliniken.
Från 2019 har vi arbetat med eget fullt utvecklat tandtekniskt lab på kliniken. Vi använder oss av Cad-program (3Shape), FaceScan (Bellus), torrfräs (Roland), 3D printer (Asiga) och nyttjar den digitala tekniken fullt ut. För att fortsätta utveckla labbet vill vi komplettera vår befintliga tandtekniker som varit med från start, med ytterligare en tekniker.
Har du arbetat med digitala flöden sedan tidigare är det ett plus.
Du blir en del av det lag som levererar den allra bästa tandvården.
2019 vann vi den prestigefyllda priset "Årets tandvårdsklinik" som delas ut av Privattandläkarna.
-
Tandteknikerutbildning är krav.
6 månaders provanställning innan tillsvidareanställning.
Lön enl överenskommelse.
Heltid med tillträde enl överenskommelse.
-
Intervjuer kommer ske löpande under hela ansökningsperioden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hönsskötare

Vi söker en djurskötare för att jobba i ett hönsstall och packeri. Arbetet är heltids tjänst, lön enligt avtal. Visa mer
Vi söker en djurskötare för att jobba i ett hönsstall och packeri. Arbetet är heltids tjänst, lön enligt avtal. Visa mindre

Djurvårdare på Dille Gård

Ansök    Maj 17    Dille Gård AB    Djurvårdare
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu. Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Ävent... Visa mer
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Äventyr, skogsmaskin, buss, lastbil och Djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. De tar stort ansvar och har en chef som gärna delegerar och låter bli att pilla i små detaljer. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt.
Vill du testa något nytt? Du kanske har en bakrund med arbete med djur på olika sätt? Erfaren djurvårdare? Du kanske är lärare med stora kunskaper om djurvård? Vi behöver förstärkning!
-Du kan arbeta självständigt och är duktig på att hantera grupper och människor.
-Du kommer att undervisa på gymnasiet.
-Du skall vara med att utveckla Dille Gårds utbildningar inom djurvård och vårt djurrum.
-Du arbetar med djurhantering.
-Du gillar att samarbeta tätt med kollegor och värdesätter mötet med människor högt.
-Du skall bli väldens bästa kollega till ca 35 andra i personalgruppen. Visa mindre

Skogsmaskinförare/instruktör till vår gymnasieutbildning

Ansök    Maj 18    Torsta AB    Skogsmaskinförare
Vi söker en skogsmaskinförare/instruktör till vår gymnasieutbildning för skogsmaskinförare. Vi söker dig som har skoglig utbildning eller motsvarande och brinner för att lära ut maskinkörning till våra gymnasieelever. Du har mycket god vana av att arbeta med skördare och skotare i såväl gallring som slutavverkning. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan samarbeta med andra och arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och förmåga att... Visa mer
Vi söker en skogsmaskinförare/instruktör till vår gymnasieutbildning för skogsmaskinförare.
Vi söker dig som har skoglig utbildning eller motsvarande och brinner för att lära ut maskinkörning till våra gymnasieelever. Du har mycket god vana av att arbeta med skördare och skotare i såväl gallring som slutavverkning.
Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan samarbeta med andra och arbeta självständigt.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och förmåga att lära ut praktisk maskinkörning.
I arbetet ingår:
Ansvara för och utföra gallringsuppdrag med beståndsgående maskiner.
Utbilda gymnasieelever på både skördare och skotare i såväl gallring som slutavverkning.
Ansvara för gallringsmaskinerna samt utföra service och reparationer.
Produktionskörning i gallring med beståndsgående skördare och skotare under de perioder som elever inte genomför praktisk maskinutbildning.

Kvalifikationer:
Behärska svenska språket i tal och skrift
Skoglig grundutbildning
Arbetslivserfarenhet av körning med skotare och skördare
Körkort B

Följande är meriterande för tjänsten:
Motorsågskörkort AB
Giltig ADR-utbildning
Erfarenhet från utbildning på gymnasienivå
Skoglig högskoleexamen eller annan skoglig påbyggnadsutbildning

Maskinparken består från hösten 2021 av:
3 st Komatsu skördare
3 st Komatsu skotare
2 st Timberjack 1410
1 st Valmet 860


1 st Vimek 404 skördare
1 st Vimek 610 skotare
Omfattning:
Tjänsten omfattar heltid
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning 6 månader
Arbetstider: Normalt dagtid med möjlighet till flexibel arbetstid. Skiftkörning kan förekomma vid behov.

Lön:
Efter överenskommelse, fast månadslön

Tillträde:
2 augusti 2021 eller efter överenskommelse

Kontakt:
Per-Erik Nemby, Utbildningschef
070-563 14 21
Johan Montelius, Lärare Skogsinriktningen
070-530 46 60
Sista ansökningsdag:
2021-05-31
Välkommen med ansökan till [email protected] Visa mindre

Medarbetare till mjölkgård

Lantbruket består av 50 kor i lösdrift samt rekryteringsdjur. Vi söker en medarbetare som främst jobbar med mjölkning i mjölkgrop, utfodring samt tillsyn av djuren. Det förekommer även andra sysslor på gården beroende på vad du har för erfarenheter och utbildning. Vi söker dig som är en positiv, arbetsam och pålitlig person med god kommunikativ förmåga och gärna har ett brinnande djurintresse. Arbetspassen är morgon- och kvällspass samt övrig tid enligt ö... Visa mer
Lantbruket består av 50 kor i lösdrift samt rekryteringsdjur. Vi söker en medarbetare som främst jobbar med mjölkning i mjölkgrop, utfodring samt tillsyn av djuren. Det förekommer även andra sysslor på gården beroende på vad du har för erfarenheter och utbildning.
Vi söker dig som är en positiv, arbetsam och pålitlig person med god kommunikativ förmåga och gärna har ett brinnande djurintresse.
Arbetspassen är morgon- och kvällspass samt övrig tid enligt överenskommelse. Har du traktorkort med körvana eller utbildning inom mjölkproduktion är det meriterande men inget krav. Har du ett brinnande intresse och viljan att lära så lär vi dig gärna!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hönsskötare

Vi söker en djurskötare för att jobba i ett hönsstall och packeri. Arbetet är heltids tjänst, lön enligt avtal. Visa mer
Vi söker en djurskötare för att jobba i ett hönsstall och packeri. Arbetet är heltids tjänst, lön enligt avtal. Visa mindre

Arbetsledare kraftledningsröjning

Arbetsledning och arbete med röjsåg och motorsåg. Huvudsakliga uppgifterna består av att ha kontakt med markägare, ansvara för elsäkerheten, markera ut bredder och organisera arbetet. Du skall vara driven och social och ha en god samarbetsförmåga. Att kunna tala och skriva svenska är ett krav. Personalen som röjer kommer i huvudsak ifrån Estland och Ukraina så du ska även kunna kommunicera obehindrat på engelska. Du ska inte vara främmande för att jobb... Visa mer
Arbetsledning och arbete med röjsåg och motorsåg.
Huvudsakliga uppgifterna består av att ha kontakt med markägare, ansvara för elsäkerheten, markera ut bredder och organisera arbetet.


Du skall vara driven och social och ha en god samarbetsförmåga. Att kunna tala och skriva svenska är ett krav.
Personalen som röjer kommer i huvudsak ifrån Estland och Ukraina så du ska även kunna kommunicera obehindrat på engelska.


Du ska inte vara främmande för att jobba på annan ort långt hemifrån då arbetsplatserna är belägna i olika delar av Sverige.


Det är en stor merit om du jobbat med kraftledningsröjning sedan tidigare. Har du motorsågskörkort är det också meriterande.


Företaget är stationerat strax utanför Östersund. Arbetsplatserna är till störst del belägna i mellersta och norra Sverige. Under vintern jobbar vi längre söderut när snön är ett hinder. Visa mindre

Traktorförare med växtlicens

Vi söker nu en person med erfarenhet av traktorkörning inom jordbruk som dessutom har växtskyddslicens. Arbetet kommer genomföras under varierade tider på dygnet då arbetet behöver genomföras. anställningstiden är 4-5 månader. Under säsong är det ca 40 anställda på arbetsplatsen. Kan finnas möjlighet att få återgång till tjänsten under kommande säsonger. Tjänsten ligger i Krokoms kommun där möjligheterna till fjällnära friluftsliv är stora. Arbetsgivare... Visa mer
Vi söker nu en person med erfarenhet av traktorkörning inom jordbruk som dessutom har växtskyddslicens. Arbetet kommer genomföras under varierade tider på dygnet då arbetet behöver genomföras. anställningstiden är 4-5 månader. Under säsong är det ca 40 anställda på arbetsplatsen. Kan finnas möjlighet att få återgång till tjänsten under kommande säsonger.

Tjänsten ligger i Krokoms kommun där möjligheterna till fjällnära friluftsliv är stora. Arbetsgivaren kan vara behjälplig med att hitta bostad för arbetsperioden.

KRAV:
erfarenhet av traktorkörning inom jordbruk
Växtskyddslicens

Rekrytering sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jordgubbsplockare/Strawberrypicker

Jordgubbslandet på Rödön söker jordgubbsplockare till säsongen 2021. Säsongen brukar vara mellan Juli och Augusti. We are looking for strawberry pickers between July and august 2021. Visa mer
Jordgubbslandet på Rödön söker jordgubbsplockare till säsongen 2021.
Säsongen brukar vara mellan Juli och Augusti.


We are looking for strawberry pickers between July and august 2021. Visa mindre

Jordgubbslandet

Jordgubbslandet på Rödön söker medhjälpare. Jobbet är att förbereda inför kommande säsong. Mycket fysiskt fältarbete. Visa mer
Jordgubbslandet på Rödön söker medhjälpare.
Jobbet är att förbereda inför kommande säsong.
Mycket fysiskt fältarbete. Visa mindre

Skogsmaskinförare/instruktör till vår gymnasieutbildning

Ansök    Apr 21    Torsta AB    Skogsmaskinförare
Vi söker en skogsmaskinförare/instruktör till vår gymnasieutbildning för skogsmaskinförare. Vi söker dig som har skoglig utbildning eller motsvarande och brinner för att lära ut maskinkörning till våra gymnasieelever. Du har mycket god vana av att arbeta med skördare och skotare i såväl gallring som slutavverkning. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan samarbeta med andra och arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och förmåga att... Visa mer
Vi söker en skogsmaskinförare/instruktör till vår gymnasieutbildning för skogsmaskinförare.
Vi söker dig som har skoglig utbildning eller motsvarande och brinner för att lära ut maskinkörning till våra gymnasieelever. Du har mycket god vana av att arbeta med skördare och skotare i såväl gallring som slutavverkning.
Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan samarbeta med andra och arbeta självständigt.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och förmåga att lära ut praktisk maskinkörning.
I arbetet ingår:
Ansvara för och utföra gallringsuppdrag med beståndsgående maskiner.
Utbilda gymnasieelever på både skördare och skotare i såväl gallring som slutavverkning.
Ansvara för gallringsmaskinerna samt utföra service och reparationer.
Produktionskörning i gallring med beståndsgående skördare och skotare under de perioder som elever inte genomför praktisk maskinutbildning.

Kvalifikationer:
Behärska svenska språket i tal och skrift
Skoglig grundutbildning
Arbetslivserfarenhet av körning med skotare och skördare
Körkort B

Följande är meriterande för tjänsten:
Motorsågskörkort AB
Giltig ADR-utbildning
Erfarenhet från utbildning på gymnasienivå
Skoglig högskoleexamen eller annan skoglig påbyggnadsutbildning

Maskinparken består från hösten 2021 av:
3 st Komatsu skördare
3 st Komatsu skotare
2 st Timberjack 1410
1 st Valmet 860


1 st Vimek 404 skördare
1 st Vimek 610 skotare
Omfattning:
Tjänsten omfattar heltid
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning 6 månader
Arbetstider: Normalt dagtid med möjlighet till flexibel arbetstid. Skiftkörning kan förekomma vid behov.

Lön:
Efter överenskommelse, fast månadslön

Tillträde:
2 augusti 2021 eller efter överenskommelse

Kontakt:
Per-Erik Nemby, Utbildningschef
070-563 14 21
Johan Montelius, Lärare Skogsinriktningen
070-530 46 60
Sista ansökningsdag:
2021-05-02
Välkommen med ansökan till [email protected] Visa mindre

Kom och utveckla våra studenter och utbildningsverksamhet här på Wången!

Ansök    Mar 10    Wången AB    Agronom
Riksanläggningen Wången söker en agronom för undervisning av våra studenter på Hippologprogrammet och för det spännande uppdraget att utveckla vår profil gällande forskning och utveckling! På Wången finns hippologprogrammet, inriktning islandshäst och travsport. Programmet ges i samverkan med SLU som är huvudman och riksanläggningarna Flyinge och Strömsholm. Tillsammans utbildar vi hippologer för framtidens hästnäring. Wången utbildar även hovslagare och ... Visa mer
Riksanläggningen Wången söker en agronom för undervisning av våra studenter på Hippologprogrammet och för det spännande uppdraget att utveckla vår profil gällande forskning och utveckling!
På Wången finns hippologprogrammet, inriktning islandshäst och travsport. Programmet ges i samverkan med SLU som är huvudman och riksanläggningarna Flyinge och Strömsholm. Tillsammans utbildar vi hippologer för framtidens hästnäring.
Wången utbildar även hovslagare och kuskar inom Yrkeshögskolan. Genom Hästsportens folkhögskola bedriver vi utbildningar för att stärka kompetensutvecklingen inom travsporten och islandhästsporten. Sist men inte minst utbildar vi också ungdomar vid naturbruksprogrammet till hästskötare. Huvudman för gymnasiet är Jämtlands gymnasieförbund.
Vi söker en agronom, gärna disputerad eller med licentiatexamen!
I din roll kommer du att undervisa inom hippologprogrammets olika kurser framför allt med fokus på hästens biologi. Du kommer att handleda studenter i deras examensarbeten och vara kursledare. Du bidrar också till kurs- och ämnesutveckling tillsammans med kollegor på de andra riksanläggningarna och SLU.
Förutsatt att du har forskarutbildning kommer du även ingå i styrgruppen för forskning och utveckling och därigenom aktivt bidra till att planera för, genomföra och följa upp forsknings- och utvecklingsprojekt.
Hippologprogrammet har SLU som huvudman och verksamheten leds övergripande av hippologenheten i Uppsala där programstudierektor, föreståndare och vissa lärare är placerade. Hippologenheten ansvarar även för central administration.
Vi söker dig som:
är agronom, gärna disputerad eller med licentiatexamen.
har inriktat dig inom häst i din utbildning eller på annat sätt fördjupat dig inom hästområdet
tilltalas av att samverka med kollegor såväl på Wången som på SLU och andra anläggningar i Sverige och i någon mån även internationellt.

Meriterande är om du:
har erfarenhet av att undervisa
har dokumenterad erfarenhet från travsporten och/eller islandshästsektorn
har ett nätverk för att verka inom forskning och utveckling med fokus på hippologi och närliggande forskningsområden.

Om tjänsten:
Du anställs tillsvidare med semestertjänst, tjänstens storlek, 80–100 %, kan beroende på din kompetens diskuteras.
Tillträde i augusti 2021 enligt överenskommelse.
Lönen sätts individuellt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning.


En av hästnäringens tre riksanläggningar
Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.
Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-04-06.
Skicka din ansökan till studierektor Elisabeth Englund.

Kontaktpersoner för tjänsten är:
Elisabeth Englund, studierektor vid Wången AB,
0640-174 15, [email protected]

Håkan Karlsson, vd, Wången AB,
0640-174 01, [email protected]

Anna-Lena Holgersson, föreståndare för Hippologenheten och Hippologprogrammet vid Sveriges Lantbruksuniversitet, 018-67 21 43, [email protected] Visa mindre

Är du en fena på växtodling?

Ansök    Sep 8    Torsta AB    Agronom
Är du en fena på växtodling? Torsta söker en medarbetare till avdelningen för landsbygdsutveckling! Arbetsuppgifterna innefattar arbete med försöksodlingar inom lantbruket som vi genomför på uppdrag av SLU Umeå, utbildning i växtodling för vuxna och viss rådgivning. Arbetet med försöksodlingar innebär även rent praktiskt arbete i fält. Framförallt vill vi utveckla arbetet med försöksodlingarna genom att utöka samarbetet med Sveriges Lantbruksuniversitet... Visa mer
Är du en fena på växtodling?
Torsta söker en medarbetare till avdelningen för landsbygdsutveckling!


Arbetsuppgifterna innefattar arbete med försöksodlingar inom lantbruket som vi genomför på uppdrag av SLU Umeå, utbildning i växtodling för vuxna och viss rådgivning.
Arbetet med försöksodlingar innebär även rent praktiskt arbete i fält. Framförallt vill vi utveckla arbetet med försöksodlingarna genom att utöka samarbetet med Sveriges Lantbruksuniversitet, arbeta för att resultaten ska bli mer tillgängliga och komma till nytta för lantbruksföretagen i vår region.
Vi bedömer att behovet av växtodlingskompetens kommer att öka i framtiden. Som medarbetare på vår utvecklingsavdelning blir du del i ett gäng av kompetenta och trevliga medarbetare. Du kommer även kunna bli involverad i andra kurser och projekt som vi driver eller deltar i.
Vi söker dig är utbildad inom i växtodling . Till exempel som agrotekniker, lantmästare eller agronom. Du ska gilla att arbeta praktiskt, undervisa och dela med dig av din kompetens i olika sammanhang. Det är även bra om du har erfarenhet av och gillar att jobba projektbaserat.
Omfattning: Heltid, möjlighet till deltid om önskemål finns
Tillträde: 1 januari 2021 eller efter överenskommelse
Ersättning: Månadslön
Kontaktperson: Anna Olofsson Frestadius,
0725551672
Ansökan skickas till: [email protected]
Sista ansökningsdatum: 2020-10-05
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare kraftledningsröjning

Arbetsledning och arbete med röjsåg och motorsåg. Huvudsakliga uppgifterna består av att ha kontakt med markägare, ansvara för elsäkerheten, markera ut bredder och organisera arbetet. Du skall vara driven och social och ha en god samarbetsförmåga. Att kunna tala och skriva svenska är ett krav. Personalen som röjer kommer i huvudsak ifrån Estland och Ukraina så du ska även kunna kommunicera obehindrat på engelska. Du ska inte vara främmande för att jobb... Visa mer
Arbetsledning och arbete med röjsåg och motorsåg.
Huvudsakliga uppgifterna består av att ha kontakt med markägare, ansvara för elsäkerheten, markera ut bredder och organisera arbetet.


Du skall vara driven och social och ha en god samarbetsförmåga. Att kunna tala och skriva svenska är ett krav.
Personalen som röjer kommer i huvudsak ifrån Estland och Ukraina så du ska även kunna kommunicera obehindrat på engelska.


Du ska inte vara främmande för att jobba på annan ort långt hemifrån då arbetsplatserna är belägna i olika delar av Sverige.


Det är en stor merit om du jobbat med kraftledningsröjning sedan tidigare. Har du motorsågskörkort är det också meriterande.


Företaget är stationerat strax utanför Östersund. Arbetsplatserna är till störst del belägna i mellersta och norra Sverige. Under vintern jobbar vi längre söderut när snön är ett hinder. Visa mindre

Jordgubbslandet

Jordgubbslandet på Rödön söker medhjälpare under vintern. Jobbet är att förbereda inför kommande säsong. Visa mer
Jordgubbslandet på Rödön söker medhjälpare under vintern.
Jobbet är att förbereda inför kommande säsong. Visa mindre

Torsta AB söker en skogskunnig medarbetare

Ansök    Feb 10    TORSTA AB    Landsbygdsutvecklare
Torsta AB söker en skogskunnig medarbetare till vårt gäng på avdelningen för landsbygdsutveckling. Avdelningens uppdrag är att bidra till att företagen inom de gröna näringarna utvecklas och växer. Det gör vi bland annat genom att driva och delta i olika utvecklingsprojekt och att genomföra olika kompetenshöjande aktiviteter så som kurser och seminarier inom aktuella och efterfrågade områden. Vi arbetar gärna tillsammans med andra och ingår i ett antal nät... Visa mer
Torsta AB söker en skogskunnig medarbetare till vårt gäng på avdelningen för landsbygdsutveckling.
Avdelningens uppdrag är att bidra till att företagen inom de gröna näringarna utvecklas och växer. Det gör vi bland annat genom att driva och delta i olika utvecklingsprojekt och att genomföra olika kompetenshöjande aktiviteter så som kurser och seminarier inom aktuella och efterfrågade områden.
Vi arbetar gärna tillsammans med andra och ingår i ett antal nätverk lokalt, regionalt och nationellt.
På Torsta, som är en del av Grönt Center i Ås, finns även ett naturbruksgymnasium med inriktningarna skog, lantbruk och djur.
I arbetsuppgifterna ingår att leda och delta i pågående projekt, vara aktiv i olika nätverk samt teoretisk och viss praktisk utbildning för både vuxna och ungdomar på gymnasiet.


För att lyckas med arbetet vill vi att du har:
Skogsutbildning på högskolenivå
Erfarenhet från praktiskt skogsarbete
Intresse för och förmåga att instruera och handleda elever
Intresse för skogsskötsel och naturvård
B-körkort


Omfattning:
Tjänsten är ett vikariat från 2020-08-01 till 2020-12-31
Tillträde:
2020-08-01 eller enligt överenskommelse
Ansökan:
Vi vill ha din ansökan senast 10 mars och kommer att tillämpa en löpande anställningsprocess.
Ansökan mailas till [email protected]


Kontaktpersoner:
Avdelningschef:
Anna Olofsson Frestadius
Tfn 0722353008 
Facklig representant:
Anna Beck-Fris
Tfn 0725667324 Visa mindre

Allrounder till Getgård

Ansök    Jul 22    Wetter, Manuel    Djurvårdare
Hejsan, här i Skärvången driver jag en Getgård med runt 200 mjölkgetter idag. Just för momenten håller jag på och bygga nytt lagård. För att hinna med med allt arbete runt gården söker jag en anställd som kan tänka sig båda jobba med djuren, i lagårn, runt gården och maskiner. All sorts erfarenhet kan vara ut av intresse. Jag söker di som är flexibel, motiverad och helst bor i närheten. Visa mer
Hejsan,
här i Skärvången driver jag en Getgård med runt 200 mjölkgetter idag. Just för momenten håller jag på och bygga nytt lagård. För att hinna med med allt arbete runt gården söker jag en anställd som kan tänka sig båda jobba med djuren, i lagårn, runt gården och maskiner. All sorts erfarenhet kan vara ut av intresse.


Jag söker di som är flexibel, motiverad och helst bor i närheten. Visa mindre

Torsta söker djurskötare/instruktör

Ansök    Jan 24    TORSTA AB    Djurskötare, mjölk
Som djurskötare/instruktör kommer du tillsammans med de andra djurskötarna att ta hand om gårdens mjölkkobesättning på 65 kor + rekrytering. Vi har även en mindre fårbesättning. I arbetet ingår service och reparationer av inomgårdmaskiner och utrustning. Hos oss får du möjlighet att dela dina kunskaper med våra gymnasieelever och hjälpa dem att utveckla ett gott ”djuröga” och ett bra handlag vid skötsel och hantering av djur vilket vi ser som ett viktigt... Visa mer
Som djurskötare/instruktör kommer du tillsammans med de andra djurskötarna att ta hand om gårdens mjölkkobesättning på 65 kor + rekrytering. Vi har även en mindre fårbesättning.


I arbetet ingår service och reparationer av inomgårdmaskiner och utrustning. Hos oss får du möjlighet att dela dina kunskaper med våra gymnasieelever och hjälpa dem att utveckla ett gott ”djuröga” och ett bra handlag vid skötsel och hantering av djur vilket vi ser som ett viktigt uppdrag i arbetet.


För att lyckas med arbetet / uppdraget vill vi att du har dessa kunskaper:
• Grundläggande lantbruksutbildning eller förvärvande kunskaper på annat sätt
• Flerårig erfarenhet från mjölkproduktion
• Förmåga att instruera och handleda elever
• God samarbetsförmåga
• Intresse för teknik och inomgårdsmekanik
• Vana från traktorkörning som är direkt kopplat till djurskötarjobbet
• B-körkort
 
Vi ser det önskvärt med dessa kunskaper:
• Erfarenhet av pedagogiskt arbete med ungdomar
• Egenseminutbildning
• Är svets- och reparationskunnig på inomgårdsmaskiner och utrustning
 
Omfattning:
Heltid, beredskapstjänstgöring samt helgtjänstgöring förekommer
 
Tillträde:
2020-03-16 eller enligt överenskommelse
 
Ersättning:
Månadslön
 
Kontaktpersoner:
Gert Åhlund
Driftledare
070-329 19 10
[email protected]
 
Anna-Karin Hofmann
Ladugårdsförman
070-534 88 08
[email protected]
 
Facklig representant:
Nils-Olof Lysén 072-502 10 99
 
Sista ansökningsdag:
17 februari, intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden
 
Ansökan skickas till:
[email protected]
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jordgubbsplockare/Strawberrypicker

Jordgubbslandet på Rödön söker jordgubbsplockare till säsongen 2020. Säsongen brukar vara mellan Juli och Augusti. We are looking for strawberry pickers between July and august 2020. Visa mer
Jordgubbslandet på Rödön söker jordgubbsplockare till säsongen 2020.
Säsongen brukar vara mellan Juli och Augusti.


We are looking for strawberry pickers between July and august 2020. Visa mindre

Skogsmaskinförare till Dille Skog AB

Ansök    Nov 25    Dille Skog AB    Skogsmaskinförare
Dille Skog AB ingår i Dille bolagen som har verksamhet inom utbildning, konsultverksamhet inom hållbarhetsfrågor, fastighet, restaurang och skog. Dille skog är verksam inom olika delar av skogsbrukets värdekedja där maskingrupperna är en viktig del i bolaget. Vi söker nu en medarbetare till vår nya slutavverkningsgrupp. En viktig egenskap är förmågan att samarbeta med andra och förstår betydelsen av en bra laganda inom arbetslaget. Vara bekväm med ensamarb... Visa mer
Dille Skog AB ingår i Dille bolagen som har verksamhet inom utbildning, konsultverksamhet inom hållbarhetsfrågor, fastighet, restaurang och skog.
Dille skog är verksam inom olika delar av skogsbrukets värdekedja där maskingrupperna är en viktig del i bolaget. Vi söker nu en medarbetare till vår nya slutavverkningsgrupp. En viktig egenskap är förmågan att samarbeta med andra och förstår betydelsen av en bra laganda inom arbetslaget. Vara bekväm med ensamarbete.
Att du planerar ditt arbete på ett strukturerad sätt men samtidigt vara flexibel och ha förmåga att ta egna beslut är en viktig egenskap. Du som maskinförare tar ansvar för din del i värdekedjan där noggrannhet och ansvarstagande är ledord. I tjänsten ingår att följa företagets regler och policys för att upprätthålla en fortsatt god renommé. Meriterande är gymnasial skoglig utbildning eller motsvarande kunskaper inom yrket.
Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten är att köra skördare och skotare. I arbetsuppgiften ingår även skötsel och underhåll av maskiner samt vid behov övrigt förekommande motormanuellt/manuellt skogsarbete. Du och dina kollegor i arbetslaget tar gemensamt ansvarar för att de uppsatta målen/kraven för att produktion, kvalitets och naturvårdshänsyn efterlevs.
Arbetsområdet ligger i huvudsak inom fem mils omkrets från Östersund. Visa mindre

Höstsäsongen Jordgubbslandet

HejJordgubbslandet på Rödön AB behöver hjälp med att vintertäcka jordgubbarna. Arbetsuppgifter: lägga ut sandsäckar, sätta upp viltstängsel, lägga ut fiberduken. Totalt en till två månaders jobb. Hur går det till? Se länk för exempel på hur man lägger ut fiberduk. https://youtu.be/cPk4faN3p0MVi söker två traktor förare/fältarbetareMvh Jordgubbslandet www.Jordgubbslandet.Info Visa mer
HejJordgubbslandet på Rödön AB behöver hjälp med att vintertäcka jordgubbarna. Arbetsuppgifter: lägga ut sandsäckar, sätta upp viltstängsel, lägga ut fiberduken. Totalt en till två månaders jobb. Hur går det till? Se länk för exempel på hur man lägger ut fiberduk. https://youtu.be/cPk4faN3p0MVi söker två traktor förare/fältarbetareMvh Jordgubbslandet www.Jordgubbslandet.Info Visa mindre

Skogsmaskinförare till Dille Skog AB

Ansök    Nov 5    Dille Skog AB    Skogsmaskinförare
Dille Skog AB ingår i Dille bolagen som har verksamhet inom utbildning, konsultverksamhet inom hållbarhetsfrågor, fastighet, restaurang och skog. Dille skog är verksam inom olika delar av skogsbrukets värdekedja där maskingrupperna är en viktig del i bolaget. Vi söker nu en medarbetare till vår nya slutavverkningsgrupp. En viktig egenskap är förmågan att samarbeta med andra och förstår betydelsen av en bra laganda inom arbetslaget. Vara bekväm med ensamarb... Visa mer
Dille Skog AB ingår i Dille bolagen som har verksamhet inom utbildning, konsultverksamhet inom hållbarhetsfrågor, fastighet, restaurang och skog.
Dille skog är verksam inom olika delar av skogsbrukets värdekedja där maskingrupperna är en viktig del i bolaget. Vi söker nu en medarbetare till vår nya slutavverkningsgrupp. En viktig egenskap är förmågan att samarbeta med andra och förstår betydelsen av en bra laganda inom arbetslaget. Vara bekväm med ensamarbete.
Att du planerar ditt arbete på ett strukturerad sätt men samtidigt vara flexibel och ha förmåga att ta egna beslut är en viktig egenskap. Du som maskinförare tar ansvar för din del i värdekedjan där noggrannhet och ansvarstagande är ledord. I tjänsten ingår att följa företagets regler och policys för att upprätthålla en fortsatt god renommé. Meriterande är gymnasial skoglig utbildning eller motsvarande kunskaper inom yrket.
Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten är att köra skördare och skotare. I arbetsuppgiften ingår även skötsel och underhåll av maskiner samt vid behov övrigt förekommande motormanuellt/manuellt skogsarbete. Du och dina kollegor i arbetslaget tar gemensamt ansvarar för att de uppsatta målen/kraven för att produktion, kvalitets och naturvårdshänsyn efterlevs.
Arbetsområdet ligger i huvudsak inom fem mils omkrets från Östersund. Visa mindre

Djurskötare - instruktör

Ansök    Jul 5    TORSTA AB    Djurskötare, mjölk
Vår Beda söker sig till annan ort och vi är ett glatt gäng djurskötare som söker en ny driven medarbetare.Om du blir vår nya djurskötare/instruktör så kommer du tillsammans med de andra djurskötarna, ta hand om gårdens mjölkkobesättning på 65 kor + rekrytering.Vi har även en mindre fårbesättning. I arbetet ingår service och reparationer av inomgårdmaskiner och utrustning.Hos oss får du möjlighet att dela dina kunskaper med våra gymnasieelever och hjälpa de... Visa mer
Vår Beda söker sig till annan ort och vi är ett glatt gäng djurskötare som söker en ny driven medarbetare.Om du blir vår nya djurskötare/instruktör så kommer du tillsammans med de andra djurskötarna, ta hand om gårdens mjölkkobesättning på 65 kor + rekrytering.Vi har även en mindre fårbesättning. I arbetet ingår service och reparationer av inomgårdmaskiner och utrustning.Hos oss får du möjlighet att dela dina kunskaper med våra gymnasieelever och hjälpa dem att utveckla ett gott ”djuröga”, och ett bra handlag vid skötsel och hantering av djur vilket vi ser som ett viktigt uppdrag i arbetet.För att lyckas med arbetet / uppdraget vill vi attdu har dessa kunskaper:• Grundläggande lantbruksutbildning• Flerårig erfarenhet från mjölkproduktion• Förmåga att instruera och handleda elever• God samarbetsförmåga• Är Svets och reparationskunnig påinomgårdsmaskiner och utrustning• Vana från traktorkörning som är direktkopplat till djurskötarjobbet• B-körkortVi ser det önskvärt med dessa kunskaper:• Erfarenhet av pedagogiskt arbete med ungdomar• EgenseminutbildningTorsta AB ligger i storsjöbygden i Jämtland län, och är ett kunskapscentrum för de gröna näringarna.Här finns utbildningar och kurser för både unga och vuxna som leder till jobb. Vi arbetar med företags- och landsbygdsutveckling samt erbjuder god mat och konferensmöjligheter i lantlig miljö. Visa mindre

Parkarbetare

För uthyrning till kund söker vi nu Parkarbetare med stationering i Krokom, Ås, Föllinge, Nälden och Änge (Offerdal). Uppdraget beräknas pågå från juni till augusti med ev möjlighet till förlängning. Beskrivning: Arbetet innebär att du har ett helhetsansvar för grönytor och planteringar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat gräsklippning, kantskärning, rensning av rabatter, planteringar och buskar samt annat underhåll för att hålla gemensamhetsytorna i... Visa mer
För uthyrning till kund söker vi nu Parkarbetare med stationering i Krokom, Ås, Föllinge, Nälden och Änge (Offerdal). Uppdraget beräknas pågå från juni till augusti med ev möjlighet till förlängning.


Beskrivning:
Arbetet innebär att du har ett helhetsansvar för grönytor och planteringar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat gräsklippning, kantskärning, rensning av rabatter, planteringar och buskar samt annat underhåll för att hålla gemensamhetsytorna i gott skick.

Kvalifikationer:
Vi kräver lägst gymnasiekompetens. Meriterande är utbildning/kunskap om växter samt erfarenhet av att framföra olika typer av gräsklippare.
Körkort är ett krav. Vi ser gärna att någon av de vi tar in har Hjullastarutbildning (C2-behörighet) och erfarenhet.

Vi tror att du som söker är en person som har lätt att bemöta människor, är noggrann och strukturerad. Men framförallt ser vi att du tar egna initiativ och är självgående med stor handlingskraft i ditt yrkesutövande.

Anställningsform:
Visstid, huvudsakligen under perioden juni till augusti med ev möjlighet till förlängning för någon.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid, fast lön enligt kollektivavtal.

Övrig information:

Urval sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt.

Kontakt:

Stina Savehed, Konsultchef

OnePartnerGroup i Jämtland AB ( fd Kornboden Rekrytering och Bemanning)

063-19 43 42 eller 070-296 91 92

 

Sökord: Parkarbetare, fastighetsskötare, drift, underhåll, vaktmästare, trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare, parkförvaltare Visa mindre

Jordgubbsplockare / strawberry picker

Jordgubbslandet på Rödön AB i Jämtland söker jordgubbsplockare till säsongen 2019. Från 12 juli till 20 augusti. Vid intressa skicka email Strawberry producer looking for pickers summer 2019, from 12 of July to 20 of august. Contact by email Visa mer
Jordgubbslandet på Rödön AB i Jämtland
söker jordgubbsplockare till säsongen 2019. Från 12 juli till 20 augusti.

Vid intressa skicka email

Strawberry producer looking for pickers summer 2019, from 12 of July to 20 of august.

Contact by email Visa mindre

Extrajobb Jordgubbslandet

HejVi söker dig som vill hjälpa Jordgubbslandet på Rödön med vårsysslorna.Plocka bort fiberduk, stängsel, plantera med mera.Ingen fast anställning utan några timmar här och där. Ring 073-8022261 vid intresse! Visa mer
HejVi söker dig som vill hjälpa Jordgubbslandet på Rödön med vårsysslorna.Plocka bort fiberduk, stängsel, plantera med mera.Ingen fast anställning utan några timmar här och där. Ring 073-8022261 vid intresse! Visa mindre