Lediga jobb Trångsvikens Bygdegårdsfören i Krokom

Se alla lediga jobb från Trångsvikens Bygdegårdsfören i Krokom. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Krokom som finns inom det yrket.

Kock/Köksbiträde/Diskare mm

Vi söker Dig som har erfarenhet från restaurang och storkök. Flexibilitet är viktigt då arbetsuppgifterna omfattar alla förekommande inom området såsom beredning av salladsbuffé, mat, bakning, disk, kassa etc. Tjänsten är till en början på 50 % men kan komma att utökas under nästa år då fler av vår personal går i pension. Vi serverar dagens rätt mån-fre 11.30-13.30 för allmänheten. Vi tillhandahåller även frukost, lunch och mellanmål till skola, fritids oc... Visa mer
Vi söker Dig som har erfarenhet från restaurang och storkök. Flexibilitet är viktigt då arbetsuppgifterna omfattar alla förekommande inom området såsom beredning av salladsbuffé, mat, bakning, disk, kassa etc.
Tjänsten är till en början på 50 % men kan komma att utökas under nästa år då fler av vår personal går i pension.
Vi serverar dagens rätt mån-fre 11.30-13.30 för allmänheten. Vi tillhandahåller även frukost, lunch och mellanmål till skola, fritids och förskola i Trångsviken.
Catering och övriga arrangemang förekommer också.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre