Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Krokom

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Lastbilsstation söker sommarjobbare inom B-kort, terminal och trafikledare

Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss. Arbetsbeskrivning Som chaufför B på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Som terminalarbetare består tjänsten av att sortera gods samt lastning och lossning av bilar samt körning av truck. Som trafikledare består tjänsten i huvudsak av att sköta plane... Visa mer
Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss.
Arbetsbeskrivning
Som chaufför B på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar.
Som terminalarbetare består tjänsten av att sortera gods samt lastning och lossning av bilar samt körning av truck.
Som trafikledare består tjänsten i huvudsak av att sköta planeringen och dirigerar uppdragen till chaufförerna. Via trafikledningssystemet hanterar du de bokningar som kommer in och dirigerar både upphämtningar och leveranser.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
För tjänsten som enbart kräver B-behörighet är fler körkortsbehörigheter samt YKB meriterande liksom om du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.
För terminalarbetare är truckbehörighet och traktorvana meriterande.
För trafikledare är branschvana, tidigare erfarenhet av trafik-och/eller transportledning meriterande.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rekryteringsbonus, vi ersätter landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd och dagligt förmiddagsfika.
Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Vi har de senaste året gjort stora investeringar på fordon och kan även erbjuda dig att arbeta med en helt ny fordonsflotta!
Välkommen att söka tjänsterna som sommarjobbare till vår hos oss redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "Sommarjobb Östersund". Visa mindre

B-Chaufför sökes omgående!

Ansök    Apr 23    Aura Personal AB    Distributionsförare
Tycker du om att köra bil, träffa människor och se nya platser? Då kan du vara vår nästa chaufför! Vi söker i dagsläget chaufförer som kan tänka sig att jobba på heltid eller vid behov. Vi samarbetar idag med ett snabbväxande transportföretag inom fordonsbranschen. Din uppgift kommer vara att transportera personbilar av olika märken och modeller runt om i hela landet och även sköta viss kundkontakt. Det krävs att du innehar manuellt B-körkort och att du ... Visa mer
Tycker du om att köra bil, träffa människor och se nya platser? Då kan du vara vår nästa chaufför!

Vi söker i dagsläget chaufförer som kan tänka sig att jobba på heltid eller vid behov. Vi samarbetar idag med ett snabbväxande transportföretag inom fordonsbranschen. Din uppgift kommer vara att transportera personbilar av olika märken och modeller runt om i hela landet och även sköta viss kundkontakt.

Det krävs att du innehar manuellt B-körkort och att du är flexibel med arbetstider då du ibland kommer att köra sena kvällar och eventuellt övernatta på förutbestämd ort. Du kommer att utgå från Östersund, men det kan även ske att du utgår hemifrån. 

Vi ser gärna att du stämmer in på följande punkter för att lyckas väl i rollen som chaufför:

• Flexibel.
• Stresstålig.
• God körvana.
• Erfarenhet från kundbemötande.
• Manuellt B-körkort är ett krav.
• Flyttande i svenska i både tal och skrift.

Tillsättning sker löpande, tveka inte med att skicka in din ansökan idag så att du kan säkra en plats hos en aktör inom fordonsbranschen! Visa mindre

C-chaufför sökes i Östersund

Ansök    Apr 24    Flexio Work AB    Renhållningsförare
Vad söker vi: Vi söker en positiv, kommunikativ och ordningsam miljöarbetare (c-korts chaufför) med placering i Östersund. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med insamling av avfall tidigare. Vi vill att du är serviceinriktad, systematisk och noggrann. Du är bra på att tänka logistik och planering och kan hålla några bollar i luften samtidigt. Om du vill utvecklas i ett ansvarstagande företag som dagligen verkar för ett hållbart samhälle... Visa mer
Vad söker vi:
Vi söker en positiv, kommunikativ och ordningsam miljöarbetare (c-korts chaufför) med placering i Östersund. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med insamling av avfall tidigare. Vi vill att du är serviceinriktad, systematisk och noggrann. Du är bra på att tänka logistik och planering och kan hålla några bollar i luften samtidigt. Om du vill utvecklas i ett ansvarstagande företag som dagligen verkar för ett hållbart samhälle, då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder dig en säsongsanställning under tiden 27 maj 2024 till den 25 augusti 2024. Tjänsten är heltid, 40h/vecka.
Arbetsbeskrivning:
Som miljöarbetare tar du stort eget ansvar och arbetar såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor för att lösa våra kunders olika behov vad gäller återvinningstjänster. I ditt uppdrag ingår att utföra insamlingsuppdrag med komprimatorbil åt våra kunder ute på fältet. Vi letar efter dig som är positiv och har en hög social kompetens. Vidare är du även prestigelös och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Arbetsuppgifter:
Utföra insamlingsuppdrag.
Utföra diverse serviceuppdrag.

Kvalifikationer:
C-körkort och YKB
Bra på att skapa långsiktiga relationer med kunder.
Prestigelös med hög social kompetens.
Vara kundfokuserad med hög servicenivå.
Bra på att samarbeta med andra.
IT färdigheter.
God analytisk förmåga.
Flytande svenska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdagen. Visa mindre

Distributionschaufför ÖSTERSUND

VILL DU JOBBA HOS OSS? Vi växer så att det knakar och våra kunduppdrag ökar. För att kunna möta den ökade efterfrågan och fortsätta att leverera hög kvalitet och service till våra kunder behöver vi bli fler. Anställning sker löpande dock senast juni 2023. Distributionschaufför, eller SERVICEPROFFS som vi kallar det, är den första och sista länken till våra kunder. Din känsla för service och förmåga att samarbeta blir då extra viktig. Då du dagligen möter k... Visa mer
VILL DU JOBBA HOS OSS?
Vi växer så att det knakar och våra kunduppdrag ökar. För att kunna möta den ökade efterfrågan och fortsätta att leverera hög kvalitet och service till våra kunder behöver vi bli fler. Anställning sker löpande dock senast juni 2023.
Distributionschaufför, eller SERVICEPROFFS som vi kallar det, är den första och sista länken till våra kunder. Din känsla för service och förmåga att samarbeta blir då extra viktig. Då du dagligen möter kunder och samarbetspartners förutsätter vi att du är social person som förstår vikten av att leverera en produkt och tjänst i tid med ett trevligt bemötande. Vi är stolta över att ha dig som kollega och vill att du ska känna dig stolt över att jobba hos just oss!

För att arbeta som lastbilschaufför hos oss krävs att du har truckkort, körkort C eller CE och YKB-utbildning. Utöver detta krävs att du kan läsa, tala och förstå det svenska språket och/eller engelska språket.


Behörigheter:
· Truckkort
· Körkort C eller CE
· YKB

Kontakt:
Pontus Åslund
Östersund
0761158507
[email protected] Visa mindre

Lastbilsstation söker sommarjobb inom B, C, terminal och trafikledare

Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss. Arbetsbeskrivning Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. För C-chaufförer är YKB ett krav. Som terminalarbetare består tjänsten av att sortera gods samt lastning och lossning av bilar samt körning av truck. Som trafikledare best... Visa mer
Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss.
Arbetsbeskrivning
Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. För C-chaufförer är YKB ett krav.
Som terminalarbetare består tjänsten av att sortera gods samt lastning och lossning av bilar samt körning av truck.
Som trafikledare består tjänsten i huvudsak av att sköta planeringen och dirigerar uppdragen till chaufförerna. Via trafikledningssystemet hanterar du de bokningar som kommer in och dirigerar både upphämtningar och leveranser.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
För tjänsterna som enbart kräver B-behörighet är fler körkortsbehörigheter samt YKB meriterande liksom om du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.
För tjänsten som C-chaufför är YKB är ett krav. Vi önskar även att du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.
För terminalarbetare är truckbehörighet och traktorvana meriterande.
För trafikledare är branschvana, tidigare erfarenhet av trafik-och/eller transportledning meriterande.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rekryteringsbonus, vi ersätter landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd och dagligt förmiddagsfika.
Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Vi har de senaste året gjort stora investeringar på fordon och kan även erbjuda dig att arbeta med en helt ny fordonsflotta!
Välkommen att söka tjänsterna som sommarjobbare till vår hos oss redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ange referens "Sommarjobb Östersund". Visa mindre

Chaufför/utepersonal renhållning

Ansök    Apr 17    Krokoms kommun    Renhållningsförare
– Ett jobb med plats för dig Vårt uppdrag växer och vi behöver bli fler. Vi söker nu en mångsidig och motiverad medarbetare till vår verksamhet, är det dig vi söker? Du välkomnas till ett rutinerat gäng där vi har trevligt och hjälps åt, samtidigt som vi gör stor samhällsnytta och bidrar till viktiga miljömål. Välkommen med din ansökan! En dag på jobbet… …erbjuder omväxling och varierande uppgifter. Du kör sopbil och hämtar sorterat avfall från hushåll och... Visa mer
– Ett jobb med plats för dig
Vårt uppdrag växer och vi behöver bli fler. Vi söker nu en mångsidig och motiverad medarbetare till vår verksamhet, är det dig vi söker? Du välkomnas till ett rutinerat gäng där vi har trevligt och hjälps åt, samtidigt som vi gör stor samhällsnytta och bidrar till viktiga miljömål. Välkommen med din ansökan!
En dag på jobbet…
…erbjuder omväxling och varierande uppgifter. Du kör sopbil och hämtar sorterat avfall från hushåll och företag i kommunen, lastväxlare för att transportera containrar och material, servicebil för underhålla avfallsbehållare och anläggningar samt hjullastare för att lasta och lossa material. Vidare ingår arbete med att bemanna på återvinningscentralen.
För att trivas i rollen ser vi att du är en person som är flexibel och trivs med olika typer av arbetsuppgifter, då vi ofta roterar mellan sysslor och ersätter varandra vid frånvaro.
Din kompetens
Du har körkort för tung lastbil.
Har du också ADR och YKB är det starkt meriterande. Behörigheter för tungt släp, hjullastare, kran mm är också meriterande, liksom erfarenhet från liknande yrken.
Du är van vid (och får gärna tycka om) digitala system i fordon, datorer och telefon, eftersom det mesta vi gör dokumenteras digitalt.
Du har en hög servicekänsla och samarbetar bra med både kollegor och kunder. Samtidigt är du motiverad och självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.
Vårt uppdrag utvecklas löpande och du tycker om att medverka till nya lösningar och en god arbetsmiljö.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna kvinnliga sökande.
En hälsning från din blivande chef
Välkommen till en trevlig arbetsplats där vi är måna om varandra och samarbetar för att utföra vårt uppdrag på bästa sätt. Hör gärna av dig om du är intresserad och vill veta mer!
Övrig information
Tillsvidareanställning 100 %.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2023-05-01.
Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Kontaktpersoner för tjänsten
Fackliga representanter nås genom kommunens växel
0640 161 00 Visa mindre

Lastbilschaufför

Om företaget Kyl och Frysexpressen Nord är ett logistikföretag som bedriver sin verksamhet i hela Sverige. Vi är ett serviceföretag, det innebär att kunden alltid ska stå i centrum. Varje kund ska alltid känna att kontakten med Kyl och Frysexpressen är positiv. Kyl och Frysexpressen Nord är Norrlands största dagligvarulogistikföretag med en omsättning på ca 700 miljoner. Vi är i dagsläget ca 200 anställda men sysselsätter det dubbla. Kyl och frysexpressen ... Visa mer
Om företaget
Kyl och Frysexpressen Nord är ett logistikföretag som bedriver sin verksamhet i hela Sverige. Vi är ett serviceföretag, det innebär att kunden alltid ska stå i centrum. Varje kund ska alltid känna att kontakten med Kyl och Frysexpressen är positiv. Kyl och Frysexpressen Nord är Norrlands största dagligvarulogistikföretag med en omsättning på ca 700 miljoner. Vi är i dagsläget ca 200 anställda men sysselsätter det dubbla. Kyl och frysexpressen Nord erbjuder kostnadseffektiva logistiktjänster som bidrar till att effektivisera kundernas processer. Kyl och Frysexpressen Nord – en småskalig storhet – verkar på den lokala, regionala och nationella marknaden. Kyl och frysexpressen Nord AB är Miljö- och Kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 o 9001.
Vi behöver vi rekrytera fler lagspelare till vårt team och söker nu lastbilschaufförer.
Dina arbetsuppgifter
Som lastbilschaufför planerar och leder du det dagliga arbetet utifrån uppställda mål och förutsättningar. Du har ett stort kundfokus med daglig kontakt med kunderna. Du är med och stödjer transportledarna i uppföljning av daglig verksamhet och även i processrelaterade frågor .
I din roll så kommunicerar du löpande prioriteringar i verksamheten och händelser i det dagliga arbetet både till dina kollegor och chefer.
Din profil
Du är en ”teamplayer” som sätter laget före jaget alla dagar i veckan. Att driva och vara med och påverka är självklarhet för dig. Du beskrivs som en strukturerad och initiativrik person, som sätter stort värde att förbättra för dina kunder.


Är du utbildad inom tempererade transporter eller har arbetslivserfarenhet inom området så är det meriterande. Har du kännedom om ADR (regelverk för transport av farligt gods) så är det också ett plus. Du har körkort, med lägst behörighet CE, Svenska och engelska behärskar du i tal och skrift Visa mindre

Distributionschaufför

VILL DU JOBBA HOS OSS? Vi växer så att det knakar och våra kunduppdrag ökar. För att kunna möta den ökade efterfrågan och fortsätta att leverera hög kvalitet och service till våra kunder behöver vi bli fler. Anställning sker löpande dock senast juni 2023. Distributionschaufför, eller SERVICEPROFFS som vi kallar det, är den första och sista länken till våra kunder. Din känsla för service och förmåga att samarbeta blir då extra viktig. Då du dagligen möter k... Visa mer
VILL DU JOBBA HOS OSS?
Vi växer så att det knakar och våra kunduppdrag ökar. För att kunna möta den ökade efterfrågan och fortsätta att leverera hög kvalitet och service till våra kunder behöver vi bli fler. Anställning sker löpande dock senast juni 2023.
Distributionschaufför, eller SERVICEPROFFS som vi kallar det, är den första och sista länken till våra kunder. Din känsla för service och förmåga att samarbeta blir då extra viktig. Då du dagligen möter kunder och samarbetspartners förutsätter vi att du är social person som förstår vikten av att leverera en produkt och tjänst i tid med ett trevligt bemötande. Vi är stolta över att ha dig som kollega och vill att du ska känna dig stolt över att jobba hos just oss!

För att arbeta som lastbilschaufför hos oss krävs att du har truckkort, körkort C eller CE och YKB-utbildning. Utöver detta krävs att du kan läsa, tala och förstå det svenska språket och/eller engelska språket.


Behörigheter:
· Truckkort
· Körkort C eller CE
· YKB

Kontakt:
Daniel Jonsson
Personaladministratör Östersund
0725700164
[email protected] Visa mindre

Distributionschaufför SOLLEFTEÅ

VILL DU JOBBA HOS OSS? Vi växer så att det knakar och våra kunduppdrag ökar. För att kunna möta den ökade efterfrågan och fortsätta att leverera hög kvalitet och service till våra kunder behöver vi bli fler. Anställning sker löpande dock senast juni 2023. Distributionschaufför, eller SERVICEPROFFS som vi kallar det, är den första och sista länken till våra kunder. Din känsla för service och förmåga att samarbeta blir då extra viktig. Då du dagligen möter k... Visa mer
VILL DU JOBBA HOS OSS?
Vi växer så att det knakar och våra kunduppdrag ökar. För att kunna möta den ökade efterfrågan och fortsätta att leverera hög kvalitet och service till våra kunder behöver vi bli fler. Anställning sker löpande dock senast juni 2023.
Distributionschaufför, eller SERVICEPROFFS som vi kallar det, är den första och sista länken till våra kunder. Din känsla för service och förmåga att samarbeta blir då extra viktig. Då du dagligen möter kunder och samarbetspartners förutsätter vi att du är social person som förstår vikten av att leverera en produkt och tjänst i tid med ett trevligt bemötande. Vi är stolta över att ha dig som kollega och vill att du ska känna dig stolt över att jobba hos just oss!

För att arbeta som lastbilschaufför hos oss krävs att du har truckkort, körkort C eller CE och YKB-utbildning. Utöver detta krävs att du kan läsa, tala och förstå det svenska språket och/eller engelska språket.
Behörigheter:
· Truckkort
· Körkort C eller CE
· YKB

Kontakt:
Daniel Jonsson
Personaladministratör Östersund
0725700164
[email protected] Visa mindre