Lediga jobb som Kultur, media, design i Krokom

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Belysningstekniker till Jämtland

Företagsbeskrivning Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt funge... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Jobbeskrivning
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vill du vara med och bidra till ett upplyst och tryggt samhälle? Söker du ett utomhusarbete där du får frihet att planera dina egna dagar? Nu söker vi en ansvarstagande och strukturerade tekniker till vår belysningsverksamhet i Jämtland, kom och jobba med oss!

Affärsområde Belysning är rikstäckande och ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet och vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation men säkerheten kommer alltid först!
Belysningsavdelningen Södra Nord sträcker sig från Västernorrland i norr till Gävleborg i söder. Avdelningen har för avsikt att verka som en naturlig partner/leverantör mot befintliga beställare samt ta nya marknadsandelar i det geografiska området i första hand mot kommuner och Trafikverket men även inom byggsektorn och privata aktörer.
Som belysningstekniker kommer du att arbeta med underhåll och felsökning samt om- och nybyggnation av i första hand utomhusbelysning och belysningsanläggningar. Även andra el-relaterade installationer förekommer tex ladd infrastruktur, effektbelysningar, farledsbelysning, vågplatser och övrig teknik i framförallt offentlig miljö.
Vi erbjuder ett självständigt och ansvarsfullt arbete med möjligheter att påverka innehåll och planering av dina arbetsdagar. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder och löpande analysera samt lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg miljö i samhället.
Kravspecifikation
Vi söker dig som
har teknisk utbildning på minst gymnasienivå (gärna inom el/elkraft) eller motsvarande dokumenterad kompetens.
har B-körkort. BE och C-körkort är meriterande.
har en bra IT-vana.
kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.

Vi ser gärna att du har
erfarenhet av belysningsteknik och arbetsledning.
utbildning för ESA och Arbete på väg.

Som tekniker tar du stort ansvar när det gäller kvalitet och resultat. Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig och du samarbetar väl med både kollegor och kunder.
Ytterligare information
Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!


Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.


Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Läs mer här:?Dina kollegor - Vattenfall SE?
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices


Placeringsort: Östersund, Brunflo, Krokom med omnejd och vi kan även tillämpa hemstationering som ett alternativ. Ange önskad placeringsort i din ansökan! Bilresor är en del av vardagen.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ronny Andersson 072 202 34 53 eller [email protected]. För information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Mays Al-Musfi, [email protected].
Fackliga representanter för denna tjänst är Magnus Tjergefors, Ledarna, Caroline Trogen, Unionen, Torbjörn Blom, Akademikerna, och Robert Lönnqvist, SEKO.?Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan senast den 5 augusti 2024. På grund av sommarledigheten kan svarstiden vara något längre. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vi ser fram emot din ansökan, tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats Visa mindre

Biblioteksassistent, timvikariat till Krokoms bibliotek

Ansök    Aug 25    Krokoms kommun    Bibliotekarie
-Ett jobb med plats för utveckling och glädje Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt. Krokom är en kommun med ca 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Krokoms bibliotek ... Visa mer
-Ett jobb med plats för utveckling och glädje


Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt.
Krokom är en kommun med ca 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år.
Krokoms bibliotek består av huvudbiblioteket i Krokom, filialerna i Föllinge, Nälden, Ås och Änge. I verksamheten ingår även bokbussen som besöker skolor och förskolor samt byar i Krokoms kommun.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en vikarierande biblioteksassistent för timanställning som kan arbeta då och då och i huvudsak för biblioteksenheterna i Krokom och Ås.
Som biblioteksassistent hos oss kommer du att möta besökare i alla åldrar, med olika bakgrund och med olika behov. Du arbetar med dagligt före-kommande arbetsuppgifter, t.ex. utlån, återlämning och reservationer av media samt tillhandahållande av information av olika slag.
Arbetstiderna är varierande. Helg- och kvällstjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har fullgjort gymnasieutbildning och har intresse av litteratur och människor, service och information.
Ett annat kvalifikationskrav är att du behöver ha körkort för bil, för att kunna ta dig runt till de olika biblioteken i kommunen.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad och serviceinriktad. Du har förmåga att arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper. Goda kunskaper i svenska är ett krav samt att du har förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.


Övrig information
Deltid. Tidsbegränsad timanställning.
Tjänsten är ett s.k. timvikariat och kan passa dig som studerar, har ett annat deltidsyrke eller är pensionär.
Sista ansökningsdatum 2023-09-11.
Tillträde enligt överenskommelse

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Bibliotekarie till Krokoms bibliotek

Ansök    Aug 25    Krokoms kommun    Bibliotekarie
-Ett jobb med plats för utveckling och glädje Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt. Krokom är en kommun med ca 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Krokoms bibliotek ... Visa mer
-Ett jobb med plats för utveckling och glädje


Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt.
Krokom är en kommun med ca 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år.
Krokoms bibliotek består av huvudbiblioteket i Krokom, filialerna i Föllinge, Nälden, Ås och Änge. I verksamheten ingår även bokbussen som besöker skolor och förskolor samt byar i Krokoms kommun.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är i huvudsak knutna till biblioteksverksamheten på kommunens bokbuss samt att ansvara för verksamhetens tillgänglighets-frågor t.ex. avseende medier. I uppdraget ingår samarbete med andra aktörer i kommunen, t.ex. organisationer och föreningar.

Kvalifikationskrav
Du har examen inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande bibliotekarieutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Ett annat kvalifikationskrav är att du behöver ha körkort för bil, för att kunna ta dig runt till de olika biblioteken i kommunen.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad och serviceinriktad. Du har förmåga att arbeta självständigt, har lätt för att samarbeta och är bra på att skapa kontakter. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.


Övrig information
Tillsvidare anställning på deltid, 80%.
Sista ansökningsdatum 2023-09-11.
Tillträde 2024-01-01 eller enligt överenskommelse.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Arkivarie

Ansök    Dec 18    Krokoms kommun    Arkivarie
Om du längtar efter att ha historien, nutiden och framtiden som ditt arbetsfält så kanske du är den vi letar efter. Vi söker efter en arkivarie som har förmågan att dokumentera nuet och att återskapa det förflutna. Om kommunen I Krokoms kommun växer framtidstron. Befolkningen ökar tack vare att människor både stannar kvar och flyttar hit. Invånarantalet ökar stadigt liksom nyföretagandet och i dag är det drygt 15 000 som bor här. Kommunen har ett attrakti... Visa mer
Om du längtar efter att ha historien, nutiden och framtiden som ditt arbetsfält så kanske du är den vi letar efter. Vi söker efter en arkivarie som har förmågan att dokumentera nuet och att återskapa det förflutna.
Om kommunen
I Krokoms kommun växer framtidstron. Befolkningen ökar tack vare att människor både stannar kvar och flyttar hit. Invånarantalet ökar stadigt liksom nyföretagandet och i dag är det drygt 15 000 som bor här. Kommunen har ett attraktivt läge med närhet till både stad, fjäll och en storslagen natur.
Krokoms kommun har ungefär 1 500 medarbetare som är organiserade i fyra förvaltningar, barn- och utbildningsförvaltningen, socialförvaltningen, samhällsbyggnadsförvaltningen och kommunledningsförvaltningen.
Om tjänsten
Tjänsten som arkivarie är placerad inom kommunledningsförvaltningen. Arkivarien förvaltar kommunens centralarkiv, dokumenterar rutiner och tar fram och reviderar styrdokument/strategiska planer för kommunens arkivverksamhet/arkivhantering. Du bistår kommunens verksamheter med kunskap om relevant lagstiftning för arkivområdet samt utför tillsyn enligt arkivlagen. Det dagliga arbetet innefattar också hantering av förfrågningar från allmänheten, återsökningar samt utlämnande av allmän handling och sekretessprövning.
Du ska säkerställa en effektiv och rättssäker arkivhantering.
Erfarenhet från eller kännedom om kommunal verksamhet och processkartläggning är något som du kommer att ha nytta av i ditt uppdrag. Du förväntas följa och aktivt delta i utvecklingen av e-arkiv i vår kommun.
Du har även rollen som organisationens dataskyddsombud. Dataskyddsombudet ska kontrollera att dataskyddsförordningen följs inom organisationen. Det gör du genom att utföra kontroller och informationsinsatser.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen med samhällsvetenskaplig, juridisk inriktning eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har en arkivarieexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig förvaltning. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad och har förmåga att ta egna initiativ. Du ger mycket bra service och klarar att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. B-körkort är ett krav.
Övrig information
Tillsvidareanställning på 50% i kombination med visstidsanställning på 50% under 2021. Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2021 01 11
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas under ansökningstiden.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Bibliotekarie till Krokoms bibliotek

Ansök    Maj 6    Krokoms kommun    Bibliotekarie
-Ett jobb med plats för utveckling och glädje Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt. Krokom är en kommun med ca 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Krokoms bibliotek be... Visa mer
-Ett jobb med plats för utveckling och glädje
Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt.
Krokom är en kommun med ca 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år.
Krokoms bibliotek består av huvudbiblioteket i Krokom, filialerna i Föllinge, Nälden, Ås och Änge. I verksamheten ingår även bokbussen som besöker skolor och förskolor samt byar i Krokoms kommun.
Arbetsuppgifter
Kommunen har ansökt om medel från Kulturrådets projekt ”Stärkta bibliotek”. Syftet med bidraget är att öka utbudet och tillgängligheten till biblioteksverksamhet i hela landet. Beslut förväntas i mitten av juni 2022. Under förutsättning att bidraget beviljas, så söker vi dig till vår projektanställning som bibliotekarie på deltid vid Krokoms bibliotek.
Dina arbetsuppgifter blir att utveckla läsfrämjande aktiviteter dels gentemot de små barnen och deras föräldrar, dels gentemot barn i mellanåldern under deras fritid. Det långsiktiga målet är att nå ut till fler kommuninvånare och skapa hållbara strukturer i bok- och läsaktiviteter riktade till de här specifika målgrupperna.
I uppdraget ingår samarbete med andra aktörer i kommunen, t.ex. organisationer och föreningar.
Kvalifikationskrav
Du har examen inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande bibliotekarieutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Ett annat kvalifikationskrav är att du behöver ha körkort för bil, för att kunna ta dig runt till de olika biblioteken i kommunen.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad och serviceinriktad. Du har förmåga att arbeta självständigt, har lätt för att samarbeta och är bra på att skapa kontakter. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Övrig information
Projektanställning på deltid, 75-80% under perioden 2022-09-01- 2023-12-31. Tillsättning sker under förutsättning att bidrag beviljas av Kulturrådet.
Sista ansökningsdatum 2022-05-30.
Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Lokalredaktör

Vill du jobba i vinterland som på sommaren är fiske-, vandrings- och cykelparadis? Kombinera jobbet med att ta på skidorna vid stugknuten eller cykla fem minuter till vildmarken? Jämtlands tidning söker lokalredaktörer till Åre, Krokom, Strömsund och Ragunda Vår duktiga lokalredaktör har gått vidare till nya utmaningar och nu söker vi dig som vill vara befolkningens röst i några av landets till ytan största kommuner. Du har körkort och intresse av att bely... Visa mer
Vill du jobba i vinterland som på sommaren är fiske-, vandrings- och cykelparadis? Kombinera jobbet med att ta på skidorna vid stugknuten eller cykla fem minuter till vildmarken?
Jämtlands tidning söker lokalredaktörer till Åre, Krokom, Strömsund och Ragunda
Vår duktiga lokalredaktör har gått vidare till nya utmaningar och nu söker vi dig som vill vara befolkningens röst i några av landets till ytan största kommuner.
Du har körkort och intresse av att belysa det stora i det lilla. Lön enligt kollektivavtal.
Din ansökan vill vi ha senast den 8 juli 2022.
För ytterligare frågor och ansökan kontakta chefredaktör Ralph Rentzsch [email protected] Visa mindre

Programansvarig till Krokoms kommuns bibliotek

Ansök    Aug 28    KROKOMS KOMMUN    Bibliotekarie
Krokoms bibliotek har beviljats projektmedel från Statens kulturråd, att under 2 år utveckla programverksamheten på biblioteken. Krokoms bibliotek söker därför dig som vill arbeta med att utveckla programverksamheten på biblioteken i kommunen. Det innebär att planera, marknadsföra, genomföra och implementera programverksamhet på biblioteken i nära samarbete med ordinarie bibliotekspersonal, tjänstemän inom kommunen samt andra tänkbara samarbetspartners som... Visa mer
Krokoms bibliotek har beviljats projektmedel från Statens kulturråd, att under 2 år utveckla programverksamheten på biblioteken. Krokoms bibliotek söker därför dig som vill arbeta med att utveckla programverksamheten på biblioteken i kommunen. Det innebär att planera, marknadsföra, genomföra och implementera programverksamhet på biblioteken i nära samarbete med ordinarie bibliotekspersonal, tjänstemän inom kommunen samt andra tänkbara samarbetspartners som föreningar, organisationer och studieförbund. Du kommer alltså att vara spindeln i nätet som ska hålla i alla trådar. Den programansvarige ska verka för att lyfta fram och arbeta med·        Bibliotekens uppdrag enligt bibliotekslagen·        Kommunens biblioteksplan·        De kommunala målen som biblioteket har i uppdrag att arbeta med. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med kulturverksamhet samt förmåga att organisera och leda ett projekt för implementering i ordinarie verksamhet. Det är meriterande om du är utbildad bibliotekarie.Vi ser att du är en person som kan arbeta självständigt och har förmåga att planera och organisera din arbetsdag och projektets verksamhet. Du har också lätt att kommunicera och lätt att samverka med andra.Om Krokoms kommunKrokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och storslagen natur. Krokoms kommun växer eftersom människor både flyttar hit och stannar kvar. Med sina ca 15 000 kommuninnevånare är Krokom den barnrikaste kommunen norr om Mälardalen.Krokoms kommuns bibliotek består av huvudbibliotek i Krokom och filialer i Föllinge, Nälden, Kluk, Ås och Änge. Det finns även en bokbuss som besöker skolor och förskolor och allmänhet i kommunen.ÖvrigtProjektanställning på 50 % under ca 2 år med tillträde enligt överenskommelse.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre