Lediga jobb som Elevassistent i Krokom

Se lediga jobb som Elevassistent i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Elevassistent till Jämtlands Gymnasium Wången

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund. Jämtlands Gymnasium Wången ligger i Alsen, ungefär två mil väster om Krokom. På Wången älskar vi hästar och erbjuder hästnära upplevelser för alla. Vi utbildar talangfulla och elitsatsande akti... Visa mer
Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.


Jämtlands Gymnasium Wången ligger i Alsen, ungefär två mil väster om Krokom. På Wången älskar vi hästar och erbjuder hästnära upplevelser för alla. Vi utbildar talangfulla och elitsatsande aktiva inom hästsporten på flera nivåer. Wången är en av Hästnäringens Riksanläggningar och tillsammans har vi ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling.Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!Beskrivning
Vi söker en elevassistent till Jämtlands Gymnasium Wången.

Tjänsten är en visstidsanställning på 100 % med start snarast enligt överenskommelse.Dina framtida arbetsuppgifter
Du kommer att följa eleverna i årskurs 2 och finnas nära dem i deras vardag. Din roll är att bistå med struktur, trygghet och kontroll för att skapa förutsägbarhet. Under lektioner och uppgifter, oavsett om det är i stallet eller i klassrummet, är du ett stöd i lärmiljön.

Eleverna väljer mellan profilerna trav och islandshäst, och de kommer från hela Sverige och Norden, med cirka 15 % som har norska, danska eller finska som modersmål. Tillsammans med kollegor bemannar du vår studiegård varje vecka, med syftet att stötta elevernas lärande. För mer information om vår organisering av studier, besök http://www.wangen.se.

Du blir en del av arbetslaget på Wången och deltar i kollegialt lärande och utvecklingsarbete. Vi fokuserar på ett relationellt förhållningssätt med tillgänglig och differentierad undervisning.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett helhetsperspektiv på eleverna med fokus på deras styrkor. Du är en relationsbyggare med humor och värme, samtidigt som du upprätthåller struktur och tydliga ramar. Du visar vägen för eleverna så att de kan lyckas! Du har förmågan att balansera fokus på hela gruppen samtidigt som du ger stöd till individuella elever.Tidigare erfarenhet av att arbeta på gymnasiet samt erfarenhet av elevhälsoarbete, särskilt med elever med olika NPF-diagnoser, är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du sätter eleven i fokus för att nå goda studieresultat och är nyfiken på att prova olika metoder för att hjälpa eleverna att lyckas i sina studier.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats där du blir en del av ett arbetslag som stöttar varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Du har tillgång till olika personalförmåner, inklusive friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning. Hos oss får du stora möjligheter att arbeta tillsammans med våra elever för att nå framgångsrika studieresultat.

Möt våra medarbetare
Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

https://jgy.se/om-oss/jobba-hos-oss-2/mot-vara-medarbetare/

Sök redan idag, då urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.


Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. 


Inför rekryteringsarbetet har Jämtlands Gymnasieförbund tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare och rekryterare. Visa mindre

Elevassistent till Cederbergskolan, Föllinge

Ansök    Jun 5    Krokoms kommun    Elevassistent
Ett jobb med plats för gemenskap och växtkraft Cederbergsskolan beskrivs kanske bäst som något så unikt som en byskola i F-9 format. Vi söker nu två elevassistenter. Här kommer du att möta en gemenskap som stimulerar till växtkraft. Sök till oss och gör skillnad på riktigt! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokoms kommuns gränser sträcker sig från Storsjöns stränder i söder, till de vidsträckta och vilda fjällen i norr och i öster tar det norrländska inl... Visa mer
Ett jobb med plats för gemenskap och växtkraft
Cederbergsskolan beskrivs kanske bäst som något så unikt som en byskola i F-9 format. Vi söker nu två elevassistenter. Här kommer du att möta en gemenskap som stimulerar till växtkraft. Sök till oss och gör skillnad på riktigt!

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokoms kommuns gränser sträcker sig från Storsjöns stränder i söder, till de vidsträckta och vilda fjällen i norr och i öster tar det norrländska inlandets stora skogar vid. Här bor dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län, med närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige. Här finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Hit flyttar människor och här vill man stanna, för här får själva livet ta plats. Kommunen ingår i samiskt för­valtningsområde, vilket gör att vi arbetar för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem, förskola, barn- och elevhälsa, bibliotek samt kost och lokalvård.
Cederbergskolan ingår i Föllinge skolområde. Här finns totalt tre landsbygds-/byskolor med ca 150 elever från 6-16 år i samma rektorsområde. Vi är ett område med ett stort utvecklingsdriv och ett pågående och framgångsrikt utvecklingsarbete där vi samarbetar med nationellt framstående kompetenser inom bl.a. didaktik, betyg och bedömning och kollegial skolutveckling.


En dag som elevassistent på Cederbergskolan
Genom att arbeta på en skola med ca 100 elever från F-9 skapas unika möjligheter att möta och skapa en relation med alla elever och vuxna. Just relationer och skolans kultur är hög prioritet i vårt arbete. Alla pedagoger på skolan jobbar tillsammans i utvecklingsarbete och vardag, vilket gör att vi har hela skolan som perspektiv och kan tänka långsiktigt för både elev och organisation.
Huvuduppdraget är att stödja och på bästa sätt leda elev in i lärandet. En annan viktig del är att stödja elev i dess personliga utveckling.
För att trivas i uppdraget ser du arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter.


Din kompetens
För att lyckas i uppdraget är det önskvärt att du har en elevassistentutbildning eller en annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig eller relevant.
Du har tidigare erfarenhet av skolans värld. Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.
Du har empatisk förmåga att kunna förstå elevens behov och möta den där den befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana den att utvecklas vidare.
Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande, tecken som stöd, tydliggörande pedagogik och pedagogiskt utvecklingsarbete.


Övrig information
Visstidsanställning på 80 - 100% med tillträde 2024-08-14. Anställningen varar till 2024-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Sista ansökningsdag är 2024-06-20.
Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter, 0640-161 00

Hälsning från din blivande chef
Välkommen till en utvecklande arbetsplats där samarbete är i fokus. För mig är det viktigt att medarbetare trivs och känner en tillhörighet i kollegiet. Jag söker dig som ser kollegial samverkan som viktigt för både individuell samt kollegial utveckling.
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Resurspedagog till Sånghusvallens skola, Ås

Ansök    Jul 5    Krokoms kommun    Elevassistent
Till Sånghusvallen i Ås behöver vi nu en fritidslärare i form av en resurspedagog, som trivs att ha många bollar i luften, ser barnet hela dagen och vill vara en del av skolans fortsatta utveckling. Sök till oss och gör skillnad på riktigt! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte... Visa mer
Till Sånghusvallen i Ås behöver vi nu en fritidslärare i form av en resurspedagog, som trivs att ha många bollar i luften, ser barnet hela dagen och vill vara en del av skolans fortsatta utveckling. Sök till oss och gör skillnad på riktigt!

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun är en av de barnrikaste kommunerna i norr. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 20 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem och förskola, barn- och elevhälsa, bibliotek samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.
På Sånghusvallens f-6-skola i Ås går det ca 200 elever. Vi arbetar i nära samarbete för att skapa helhetslösningar för eleverna. Arbetet utgår från elevens möjlighet till utveckling och lärande under hela dagen.
En dag som anställd på Sånghusvallens skola
Att tänka barnet hela dagen, att se möjligheter och att ha en elevsyn där grundinställningen är att barn vill lyckas, är viktigt för att du ska trivas hos oss.

Att undervisa och stimulera eleverna utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet. Att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka den kunskap de behöver är en annan viktig del i arbetet, liksom att stödja eleverna i deras personliga utveckling.
Din kompetens
Du som söker har erfarenhet av arbete i skola, gärna med elever i behov av särskilt stöd. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.
Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete. Du ser arbetslaget som en resurs och det är självklart för Dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Du har empatisk förmåga och tycker om att samarbeta, vilket även är viktigt för att kunna ha en god relation med elever, föräldrar och övrig personal.
Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.

Övrig information
Tjänsten är en visstidsanställning på upp till 80% med tillträde 2024-08-12 eller enligt överenskommelse. Ev. förlängning kan bli aktuell.

Sista ansökningsdag är 2024-08-05

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

”Hälsning från din blivande chef”
Vad roligt att du är intresserad av en tjänst hos oss! Struktur, transparens, relationellt ledarskap och trygghet är några viktiga grundpelare för mig. Mitt huvudfokus är barnen och deras rätt till utbildning, trygghet och studiero och jag vill att ditt fokus är detsamma. Vi är många glada och flexibla medarbetare som ser fram emot att få arbeta med just dig! Välkommen med din ansökan!
Hälsningar Anna Nilsson, rektor Visa mindre

Timvikarie till Valsjöbyns skola

Ansök    Nov 21    Krokoms kommun    Elevassistent
Barn- och utbildningsförvaltningen söker Timvikarie till Valsjöbyns skola -Ett jobb med plats för växtkraft Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt. Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen söker
Timvikarie till Valsjöbyns skola
-Ett jobb med plats för växtkraft
Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt.
Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som timvikarie till Valsjöbyns skola!

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.
Föllinge skolområde innefattar totalt tre landsbygds-/byskolor med ca 150 elever från 6-16 år i ett och samma rektorsområde. Det är ett område med ett stort utvecklingsdriv och ett pågående utvecklingsarbete där vi samarbetar med nationellt framstående kompetenser inom bland annat didaktik, betyg och bedömning och kollegial skolutveckling.


En dag i Valsjöbyn
Välkommen till Valsjöbyns skola i Föllinge skolområde! Skolan ligger naturskönt mitt i den jämtländska fjällnaturen vid sjön Valsjön. Här går ungefär 11 barn från förskoleklass till årskurs 6.
Skolarbetet sker åldersintegrerat och processinriktat, lärandet ska vara lustfyllt. Skolans arbete präglas till stor del av den samiska integreringen som bedrivs vid skolan, ett kulturellt utbyte som sker i vardagen. Några av skolans elever är samer och du som vikarie på Valsjöbyns skola är öppen för att se det samiska perspektivet samt har förståelse för och bidrar till den revitaliseringsprocess som pågår i det sydsamiska språket.
Vi söker nu dig som kan gå in som vikarie vid korttidsfrånvaro av ordinarie personal i Valsjöbyns skola.


Din kompetens
För att klara av arbetet som timvikarie i skolan ser vi att du är flexibel och har ett gott bemötande. Det är meriterande om du har en pedagogisk utbildning eller erfarenhet av att arbeta i skolan eller med ungdomar. Stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrig information
Intermittent anställning som vikarie vid korttidsfrånvaro.
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Sista ansökningsdatum: 2023-12-15
Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter 0640-161 00
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elevassistent, Anpassad grundskola

Ansök    Jan 11    Krokoms kommun    Elevassistent
Barn- och utbildningsförvaltningen i Krokoms kommun söker Elevassistent till Anpassad grundskola – Ett jobb med plats för växtkraft Vill du arbeta för att alla elever oavsett förutsättningar ska få en möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt lära för livet? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? Till Dvärsätt skola behöver vi nu en elevassistent till Anpassad grundskola. Sök till oss och gör skillnad... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen i Krokoms kommun söker
Elevassistent till Anpassad grundskola
– Ett jobb med plats för växtkraft
Vill du arbeta för att alla elever oavsett förutsättningar ska få en möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt lära för livet? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas?
Till Dvärsätt skola behöver vi nu en elevassistent till Anpassad grundskola. Sök till oss och gör skillnad på riktigt för elever som behöver ha de bästa förutsättningarna.

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande, eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun är en av de barnrikaste kommunerna i norr. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem och förskola, barn- och elevhälsa samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.
På Dvärsätt skola F-6 går det 130 elever och på Anpassad grundskola som är en del av Dvärsätt skola går det 12 elever. Vi arbetar i nära samarbete mellan skolformerna för att skapa helhetslösningar för alla elever och visa på att olikheter ger styrkor. Arbetet utgår från elevens möjlighet till utveckling och lärande under hela dagen och samarbete mellan fritidshemmen är lika viktigt som skolans samverkan.


En dag som elevassistent på Anpassad grundskola
Ditt uppdrag kommer att vara att i samarbete med dina kollegor, assistenter och pedagoger stötta och hjälpa eleverna på Anpassad grundskola. Som assistent behöver du vara följsam och flexibel men också tydlig och ha en ängels tålamod. Du ska uppmuntra till självständighet och utveckling för varje enskild elev samtidigt som allt utgår från elevernas förmågor.

Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov. Du kommer få feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och diskussioner som uppstår både av kollegor och elever.
Att stödja och stimulera eleverna utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet. Att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna för att lära och utvecklas samt stödja eleverna i deras personliga utveckling så att de utvecklas så långt som möjligt är din uppgift.
För att trivas i uppdraget ser du arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.


Din kompetens
För tjänsten som elevassistent krävs att du:
-har empatisk förmåga att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt förmåga att lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana dem att utvecklas vidare.
-är flexibel, tydlig och samarbetsvillig.
-har arbetat tidigare med elever i behov av särskilt stöd.
-har fysiska förutsättningar för att kunna hantera lyft av elever.
Vi ser gärna att du har kompetens och kunskap inom TAKK samt NPF.


Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde 2024-03-01
Sista ansökningsdag är 2024-01-28
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


”Hälsning från din blivande chef”
Jag som rektor arbetar aktivt med mina värdeord; hjärta, tillsammans och ramar.
Hos oss på Dvärsätt skola ska det vara ett varmare och mer välkomnande klimat är på andra ställen. Du ska känna dig viktig, sedd och lyssnad på oavsett om du är anställd, elev eller besökare.
Tillsammans-begreppet betyder för mig att vi alltid hjälps åt och det är en helhet på Dvärsätt skola. Det är allas barn, allas ansvar och vi står aldrig ensam utan finns där för varandra.
Ramarna för mig är att du ska veta vilka förväntningar som finns på dig men också vilka förväntningar som vi har på våra elever. Du ska också veta vad du kan förvänta dig av mig som chef.
Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter, 0640-161 00
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarie till Laxsjö skola

Ansök    Nov 21    Krokoms kommun    Elevassistent
Barn- och utbildningsförvaltningen söker: Timvikarie till Laxsjö skola -Ett jobb med plats för växtkraft Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt. Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare oc... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen söker:
Timvikarie till Laxsjö skola
-Ett jobb med plats för växtkraft
Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt.
Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som resurs till Laxsjö skola!


Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, grundsärskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. . Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.
Föllinge skolområde innefattar totalt tre landsbygds-/byskolor med ca 160 elever från 6-16 år i ett och samma rektorsområde. Det är ett område med ett stort utvecklingsdriv och ett pågående utvecklingsarbete där vi samarbetar med nationellt framstående kompetenser inom bland annat didaktik, betyg och bedömning och kollegial skolutveckling.


En dag på Laxsjö skola
Välkommen till Laxsjö skola i Föllinge skolområde! Här går ungefär ca. 31 barn från förskoleklass till årskurs 6. Skolarbetet sker åldersintegrerat och processinriktat, lärandet ska vara lustfyllt.
Vi söker nu dig som kan gå in som vikarie vid korttidsfrånvaro av ordinarie personal i Laxsjö skola.


Din kompetens
För att klara av arbetet som timvikarie i skolan ser vi att du är flexibel och har ett gott bemötande. Det är meriterande om du har en pedagogisk utbildning eller erfarenhet av att arbeta i skolan eller med ungdomar. Stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrig information
Intermittentanställning som vikarie vid korttidsfrånvaro.
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Sista ansökningsdatum: 2023-12-15
Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter 0640-16100
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Resurspersoner till åk 7-9 Nyhedens skola

Ansök    Jun 29    Krokoms kommun    Elevassistent
Ett jobb med plats för växtkraft Vill du arbeta för att alla elever ska få en möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling samt lära för livet? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? Till Nyhedens skola i Krokom behöver vi nu två resurspersoner till åk 7-9 Sök till oss och gör skillnad på riktigt! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen v... Visa mer
Ett jobb med plats för växtkraft

Vill du arbeta för att alla elever ska få en möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling samt lära för livet? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? Till Nyhedens skola i Krokom behöver vi nu två resurspersoner till åk 7-9 Sök till oss och gör skillnad på riktigt!
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun är den barnrikaste kommunen norr om Hammarö. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, grundsärskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.
Nyhedens skola, 7-9, där det finns ca 234 elever. Vi arbetar i nära samarbete för att skapa helhetslösningar för eleverna. Arbetet utgår från elevens möjlighet till utveckling och lärande under hela dagen. Skolan är en certifierad PEP skola och Nyhedens skola har även upprättat ett förväntansdokument där det tydligt framgår vilka förväntningar vi har på varandra, elever, vårdnadshavare och personal.
En dag som resursperson
I arbetsuppgifterna ingår att i nära samarbete med undervisade lärare och specialpedagog, arbeta med några få elever med fokus på individens behov. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för en eller några få elever vilket innebär att delta i pedagogisk planering, uppföljning samverkan med vårdnadshavare och elevhälsan. Regelbunden handledning genomförs med specialpedagog och skolpsykolog.
Kvalifikationskrav
För detta uppdrag söker vi dig som har en pedagogisk och personlig grundtrygghet med fokus på bemötande. Du ska kunna samarbeta och ta egna initiativ. Du är prestigelös och fungerar bra i samarbete med andra pedagoger.
Vi fäster stor vikt vid personlighet och engagemang.
Din kompetens
Du har kunskap/erfarenhet inom neuropsykiatriska funktionshinder.
Du brinner för att få varje elev att lyckas och du använder en bred pedagogisk och didaktisk kompetens.
Som person är du lugn och lägger stor vikt vid att bygga goda relationer. Du ser samarbete som en förutsättning för en god arbetsmiljö. Du ska kunna samarbeta med såväl kollegor, vårdnadshavare och skolledning.
Du har empatisk förmåga att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana dem att utvecklas vidare.

Övrig information
Tjänsterna är en visstidsanställning på 80% from 2023-08-23 – 2024-06-14
Sista ansökningsdatum är 2023-08-06
Utdrag ur belastningsregistret ska finnas till hands.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elevassistent till Jämtlands Gymnasium Wången

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund. Jämtlands Gymnasium Wången ligger i Alsen, ungefär två mil väster om Krokom. På Wången älskar vi hästar och erbjuder hästnära upplevelser för alla. Vi utbildar talangfulla och elitsatsande akti... Visa mer
Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.


Jämtlands Gymnasium Wången ligger i Alsen, ungefär två mil väster om Krokom. På Wången älskar vi hästar och erbjuder hästnära upplevelser för alla. Vi utbildar talangfulla och elitsatsande aktiva inom hästsporten på flera nivåer. Wången är en av Hästnäringens Riksanläggningar och tillsammans har vi ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling.Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!Beskrivning
Vi söker en elevassistent till Jämtlands Gymnasium Wången.

Tjänsten är en visstidsanställning, 100% med startdatum snarast enligt överenskommelse. 

Dina framtida arbetsuppgifter
Du ska följa våra elever i årskurs 1 och finnas nära i deras vardag. Du ska bistå med struktur, trygghet och kontroll dvs bidra till att skapa förutsägbarhet. I de olika kursernas lektioner och uppgifter är du ett stöd i lärmiljön oavsett om det är på stallgången eller i klassrummet.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett helhetsperspektiv på eleverna med fokus på friskfaktorer. Du är en relationsbyggare med humor och värme utan att ge avkall på struktur och ramar. Du visar vägen för eleverna så de att lyckas! Du har balans mellan att fokusera på hela gruppen samtidigt som du finns till för några få elever i klassen.

Tidigare erfarenhet av att arbeta på gymnasiet samt erfarenhet av elevhälsoarbete generellt och att arbeta med elever med en variation av npf-diagnoser specifikt är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare
Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

https://jgy.se/om-oss/jobba-hos-oss-2/mot-vara-medarbetare/

Sök redan idag, då urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.


Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. 


Inför rekryteringsarbetet har Jämtlands Gymnasieförbund tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare och rekryterare. Visa mindre

Timvikarie till Cederbergskolan

Ansök    Nov 21    Krokoms kommun    Elevassistent
Barn- och utbildningsförvaltningen söker: Timvikarie till Cederbergskolan -Ett jobb med plats för växtkraft Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt. Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen söker:
Timvikarie till Cederbergskolan
-Ett jobb med plats för växtkraft
Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt.
Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som resurs till Cederbergsskolan!

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, grundsärskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.
Föllinge skolområde innefattar totalt tre landsbygds-/byskolor med ca 160 elever från 6-16 år i ett och samma rektorsområde. Det är ett område med ett stort utvecklingsdriv och ett pågående utvecklingsarbete där vi samarbetar med nationellt framstående kompetenser inom bland annat didaktik, betyg och bedömning och kollegial skolutveckling.


En dag på Cederbergskolan
Välkommen till Cederbergskolan i Föllinge! Cederbergsskolan beskrivs kanske bäst som något så unikt som en byskola i F-9 format. Genom att arbeta på en skola med ca 100 elever från F-9 skapas unika möjligheter att möta och skapa en relation med alla elever och vuxna. Just relationer och skolans kultur är hög prioritet i vårt arbete.
Vi söker nu dig som kan gå in som vikarie vid korttidsfrånvaro av ordinarie personal på Cederbergsskolan.


Din kompetens
För att klara av arbetet som timvikarie i skolan ser vi att du är flexibel och har ett gott bemötande. Det är meriterande om du har en pedagogisk utbildning eller erfarenhet av att arbeta i skolan eller med ungdomar. Stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrig information
Intermittentanställning som vikarie vid korttidsfrånvaro.
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Sista ansökningsdatum: 2023-12-15
Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter 0640-16100
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Birka folkhögskola söker deltagarstödjare

Birka Folkhögskola ligger vackert vid Storsjöns strand 9 km utanför Östersund. Skolan har flera långa utbildningar, korta kurser samt konferensverksamhet. Vårt uppdrag styrs både av regeringens syften med folkhögskolan och med uppdrag från vår huvudman Region Jämtland/Härjedalen. På Birka folkhögskola har vi en helhetssyn på människan. Vår värdegrund för lärande är att människans personliga utveckling är grunden till förmågan att prestera resultat i både p... Visa mer
Birka Folkhögskola ligger vackert vid Storsjöns strand 9 km utanför Östersund. Skolan har flera långa utbildningar, korta kurser samt konferensverksamhet. Vårt uppdrag styrs både av regeringens syften med folkhögskolan och med uppdrag från vår huvudman Region Jämtland/Härjedalen.
På Birka folkhögskola har vi en helhetssyn på människan. Vår värdegrund för lärande är att människans personliga utveckling är grunden till förmågan att prestera resultat i både praktiskt, teoretiskt och orienterade studier.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget deltagarstödjande ingår du i ett deltagstödjande team.
Uppdraget består i att utifrån deltagarnas behov stödja en individ eller gruppen i frågor kring hälsa och studieframgång.
Teamet styr tillsammans dina uppdrag med koppling till deltagarnas identifierade behov. Behoven kan vara hjälp med struktur i vardagen, pedagogisk handledning eller motiverande arbete för social förändring.
Det är viktigt att du kan samarbeta med andra människor och är lyhörd. Du har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- Avslutad eftergymnasial utbildning som socialpedagog, behandlingspedagog, elevassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Erfarenhet av att professionellt möta människor i utsatta livssituationer.
Meriterande: - Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med, psykisk ohälsa, pedagogik, beroendeproblematik samt NPF.


ÖVRIGT
Vi ser fram emot att få din ansökan!
Anställningen är en projektanställning.
Vi kommer att hantera ansökningarna och genomföra intervjuer löpande.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Resursperson till särskildundervisningsgrupp med inriktning autism

Ansök    Jun 29    Krokoms kommun    Elevassistent
-Ett jobb med plats för växtkraft Vill du arbeta för att alla elever ska få en möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling samt lära för livet? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? Till Nyhedens skola i Krokom behöver vi nu en resursperson till särskild undervisningsgrupp med inriktning autism, åk 7-9 Sök till oss och gör skillnad på riktigt! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 1... Visa mer
-Ett jobb med plats för växtkraft
Vill du arbeta för att alla elever ska få en möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling samt lära för livet? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas?
Till Nyhedens skola i Krokom behöver vi nu en resursperson till särskild undervisningsgrupp med inriktning autism, åk 7-9 Sök till oss och gör skillnad på riktigt!
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun är den barnrikaste kommunen norr om Hammarö. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, grundsärskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.
Nyhedens skola, 7-9, där det finns ca 234 elever. Vi arbetar i nära samarbete för att skapa helhetslösningar för eleverna. Arbetet utgår från elevens möjlighet till utveckling och lärande under hela dagen. Skolan är en certifierad PEP skola och Nyhedens skola har även upprättat ett förväntansdokument där det tydligt framgår vilka förväntningar vi har på varandra, elever, vårdnadshavare och personal.
En dag som resursperson
I arbetsuppgifterna ingår att i nära samarbete med undervisade lärare och specialpedagog arbeta med några få elever med fokus på individens behov. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för en mindre grupp elever vilket innebär att delta i pedagogisk planering, uppföljning samverkan med vårdnadshavare och elevhälsan. Regelbunden handledning genomförs med specialpedagog och skolpsykolog.
Kvalifikationskrav
För detta uppdrag söker vi dig som har en pedagogisk och personlig grundtrygghet med fokus på bemötande. Du ska kunna samarbeta och ta egna initiativ. Du är prestigelös och fungerar bra i samarbete med andra pedagoger.
Vi fäster stor vikt vid personlighet och engagemang.
Din kompetens
Du har kunskap/erfarenhet inom neuropsykiatriska funktionshinder.
Du brinner för att få varje elev att lyckas och du använder en bred pedagogisk och didaktisk kompetens.
Som person är du lugn och lägger stor vikt vid att bygga goda relationer. Du ser samarbete som en förutsättning för en god arbetsmiljö. Du ska kunna samarbeta med såväl kollegor, vårdnadshavare och skolledning.
Du har empatisk förmåga att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana dem att utvecklas vidare.

Övrig information
Tjänsten är en visstidsanställning 100%, from 2023-08-16 – 2024-06-19
Sista ansökningsdatum 2023-08-06
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elevassistent på Gymnasiet

Ansök    Maj 24    Dille Gård AB    Elevassistent
Välkommen till Dille Gård Naturbruksgymnasium! Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom områdena skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 50 personal, 150 gymnasieelver och ett 100-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår Instagram så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu. Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvu... Visa mer
Välkommen till Dille Gård Naturbruksgymnasium!
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom områdena skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 50 personal, 150 gymnasieelver och ett 100-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår Instagram så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Äventyr, skogsmaskin, buss, lastbil och djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. De tar stort ansvar. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt.
Nu söker vi en elevassistent som kommer att stötta gymnasieelever i skolarbetet tillsammans med pedagoger och mentorer.
Vi söker dig som:
-Har lätt att skapa relationer med nya människor.
-Har stort tålamod
-Är bra på att kommunicera med andra
-Gillar att samarbeta med andra
Start så snart som möjligt med en omfattning på 80-100%. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan via epost. Urval sker löpande. Visa mindre

Resurs till Cederbergsskolan, Föllinge

Ansök    Jan 18    Krokoms kommun    Elevassistent
-Ett jobb med plats för växtkraft Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt! Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som resurs till Cederbergsskolan, Föllinge. Krokom, kommu... Visa mer
-Ett jobb med plats för växtkraft
Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt!
Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som resurs till Cederbergsskolan, Föllinge.


Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, grundsärskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.
Föllinge skolområde innefattar totalt tre landsbygds-/byskolor med ca 160 elever från 6-16 år i ett och samma rektorsområde. Det är ett område med ett stort utvecklingsdriv och ett pågående utvecklingsarbete där vi samarbetar med nationellt framstående kompetenser inom bl.a. didaktik, betyg och bedömning och kollegial skolutveckling.


En dag på Cederbergsskolan
Cederbergsskolan beskrivs kanske bäst som något så unikt som en byskola i F-9 format. Genom att arbeta på en skola med totalt 120 elever från F-9 skapas unika möjligheter att möta och skapa en relation med alla elever och vuxna. Just relationer och skolans kultur är hög prioritet i vårt arbete. Alla pedagoger i F-9 jobbar tillsammans i utvecklingsarbete och vardag, vilket gör att vi har hela skolan som perspektiv och kan tänka långsiktigt för både elev och organisation.
Huvuduppdraget är att stödja och på bästa sätt leda elev in i lärandet. En annan viktig del är att stödja elev i dess personliga utveckling.
Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov. Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och samtal som uppstår.
Din kompetens
För att lyckas i uppdraget är det önskvärt att du har en elevassistent-utbildning eller har en annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig eller relevant.
Du har tidigare erfarenhet av skolans värld. Vi fäster stor vikt vid din förmåga till samarbete och personlig lämplighet.


Övrig information
Tidsbegränsad anställning 230209- 230616 på 65% med placering på Cederbergskolan.
Tillträde 9 februari 2023
Sista ansökningsdatum 230129.
Rekrytering kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Resursperson till särskild undervisningsgrupp åk 7-9 Nyhedens skola

Ansök    Jan 25    Krokoms kommun    Elevassistent
-Ett jobb med plats för växtkraft Vi söker en resursperson. Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nyheden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som resurs i Krokoms kommun och på Nyheden förutsätts du se detta som ledord i undervisningen o... Visa mer
-Ett jobb med plats för växtkraft
Vi söker en resursperson.
Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nyheden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som resurs i Krokoms kommun och på Nyheden förutsätts du se detta som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.
Nyhedens skola är en skola med ca 238 elever i årskurs 7-9. Vi är belägna strax utanför Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.
Under flera år har skolans ledning och personal arbetet för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar och främst ges möjlighet till detta i gemenskap med sina klasskamrater.
Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften i arbetet kommer att vara att organisera och genomföra undervisningen i en mindre grupp utifrån de kommunala och nationella målen.
I arbetsuppgifterna ingår att i nära samarbete med undervisade lärare och specialpedagog arbeta med några få elever med fokus på individens behov. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för en mindre grupp elever vilket innebär att delta i pedagogisk planering, uppföljning samverkan med vårdnadshavare och elevhälsan. Handledning genomförs varje vecka.
Kvalifikationskrav
För detta uppdrag söker vi dig som har en personlig grundtrygghet med fokus på bemötande. Du ska kunna samarbeta med undervisande lärare och ta egna initiativ. Du är prestigelös och fungerar bra i samarbete med andra pedagoger.
Har du någon form av beteendevetenskaplig utbildning är detta meriterande men inte ett krav.
Vi fäster stor vikt vid personlighet och engagemang.
Övrigt
Visstidsanställning 13 februari 2023 tom 16 juni 2023
Sista ansökningsdatum är 2023-02-06
Rekrytering sker löpande
Utdrag ur belastningsregistret ska finnas till hands.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Resursperson till särskild undervisningsgrupp åk 7-9 Nyhedens skola

Ansök    Feb 7    Krokoms kommun    Elevassistent
-Ett jobb med plats för växtkraft Vi söker en resursperson. Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nyheden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som resurs i Krokoms kommun och på Nyheden förutsätts du se detta som ledord i undervisningen o... Visa mer
-Ett jobb med plats för växtkraft
Vi söker en resursperson.
Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nyheden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som resurs i Krokoms kommun och på Nyheden förutsätts du se detta som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.
Nyhedens skola är en skola med ca 238 elever i årskurs 7-9. Vi är belägna strax utanför Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.
Under flera år har skolans ledning och personal arbetet för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar och främst ges möjlighet till detta i gemenskap med sina klasskamrater.
Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften i arbetet kommer att vara att organisera och genomföra undervisningen i en mindre grupp utifrån de kommunala och nationella målen.
I arbetsuppgifterna ingår att i nära samarbete med undervisade lärare och specialpedagog arbeta med några få elever med fokus på individens behov. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för en mindre grupp elever vilket innebär att delta i pedagogisk planering, uppföljning samverkan med vårdnadshavare och elevhälsan. Handledning genomförs varje vecka.
Kvalifikationskrav
För detta uppdrag söker vi dig som har en personlig grundtrygghet med fokus på bemötande. Du ska kunna samarbeta med undervisande lärare och ta egna initiativ. Du är prestigelös och fungerar bra i samarbete med andra pedagoger.
Har du någon form av beteendevetenskaplig utbildning är detta meriterande men inte ett krav.
Vi fäster stor vikt vid personlighet och engagemang.
Övrigt
Visstidsanställning 13 februari 2023 tom 16 juni 2023
Sista ansökningsdatum är 2023-02-09
Rekrytering sker löpande
Utdrag ur belastningsregistret ska finnas till hands.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elevassistent till Hissmoskolan

Ansök    Okt 17    Krokoms kommun    Elevassistent
-Ett jobb med plats för engagemang. Vi söker nu en utbildad elevassistent eller motsvarande utbildning med kunskap och erfarenhet av TAKK. På Hissmoskolan går 120 elever i årskurserna F-3. Vi har samarbete med fritidshemmet under dagarna och kunskap i fokus. Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 22 förskoleavdelningar. I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision:... Visa mer
-Ett jobb med plats för engagemang.
Vi söker nu en utbildad elevassistent eller motsvarande utbildning med kunskap och erfarenhet av TAKK. På Hissmoskolan går 120 elever i årskurserna F-3. Vi har samarbete med fritidshemmet under dagarna och kunskap i fokus.
Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 22 förskoleavdelningar. I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision: ”Vi gör plats för växtkraft”.


En dag som elevassistent på Hissmoskolan
Hissmoskolan är en F-3 skola med ca 120 elever i centrala Krokom. Skolan har tillgång till en stor idrottshall samt närhet till skog och mark. Vi har hög behörighet och ett gott arbetsklimat där vi stöttar och hjälper varandra. Vi på Hissmoskolan arbetar för att alla elever skall nå målen genom att erbjuda den bästa undervisningen för alla elever samtliga dagar.
Arbetsuppgifterna innebär att i nära samarbete med klasslärarna främst stötta en elev i behov av särskilt stöd under skoldagen.
Du arbetar med det sociala och pedagogiska sammanhanget kring eleven under såväl skoldagen som fritidhemsvistelsen. Där du skapar goda förutsättningar för lärande utifrån elevens individuella förmåga.


Din kompetens
Du behöver ha tidigare erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd, gärna som elevassistent.
Du har kunskap och erfarenhet av TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation ).
Vidare är det viktigt att du har empatisk förmåga för att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare mot målen.
Det är även viktigt att du har ett engagemang och ett lugnt och harmoniskt sinne för att kunna möta eleverna i de svåra situationerna.
Utöver detta ställs höga krav på samarbete då du arbetar tillsammans med lärare och övrig personal för att stimulera elevernas lärande under hela skoldagen.


Utvecklas med glädje
I Krokom gör vi plats för växtkraft. Inom barn och utbildning betyder det att vi är medvetna om sambandet mellan trivsel på arbetsplatsen och, förmågan att samla kraft och inspiration till att undervisa och stötta elever på deras väg mot ökad måluppfyllelse.
Vår ambition som din blivande arbetsgivare är att ge dig som anställd det stöd och de förutsättningar du behöver för att kunna ge ditt allra bästa till våra barn och elever.

Övrig information
Tidsbegränsad tjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse, anställningen räcker till vårterminen-2023 slut.
Sista ansökningsdatum är 2022-11-01
Intervjuer genomförs löpande vilket innebär att anställning kan ske innan sista ansökningsdag.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0640 161 00 Visa mindre

Elevassistent till Dvärsätts grundsärskola

Ansök    Jan 18    Krokoms kommun    Elevassistent
Dvärsätt skola söker dig som är utbildad elevassistent, gärna med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning. Vi söker dig som har erfarenhet och intresse av att arbeta med elever i särskilt behov av stöd. Det är meriterande om du arbetat med elever med IF-diagnos, elever inom NPF området, du har erfarenhet av TAKK, samt arbetat med personer med rörelsehinder. Du bör vara bra på att arbeta enskilt och självständigt men med en stor samarbetsvilja o... Visa mer
Dvärsätt skola söker dig som är utbildad elevassistent, gärna med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning.
Vi söker dig som har erfarenhet och intresse av att arbeta med elever i särskilt behov av stöd. Det är meriterande om du arbetat med elever med IF-diagnos, elever inom NPF området, du har erfarenhet av TAKK, samt arbetat med personer med rörelsehinder.
Du bör vara bra på att arbeta enskilt och självständigt men med en stor samarbetsvilja och vi-tänk.
Dvärsätt skola är en F–6 skola med ungefär 140 elever på grundskolan och kommunens grundsärskola. På vår skola arbetar vi tillsammans för att skapa en helhet kring elever och deras utbildning oavsett skolform eller ålder. Samverkan sker utifrån elevernas förmågor och möjligheter.
Dvärsätt är ett samhälle 15 minuter från Östersund som under de senaste åren har vuxit tack vare många nybyggnationer på attraktiva lägen. Här finns bland annat närhet till Storsjöns vatten, stora skogsområden, en fin golfbana och två småbåtshamnar.
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.
På Dvärsätt skola har vi ett stort hjärta med tydliga ramar för att vi tillsammans ska få alla elever att utvecklas så långt som möjligt.


Arbetsuppgifter
En elevassistents arbetsuppgift är främst att följa, stötta och utmana eleverna genom deras skoldag och fritidstid. Arbeta för att eleverna får den hjälp dem behöver för att lyckas, lära och utvecklas så långt som möjligt.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra elevassistenter samt ha ett nära samarbete med pedagoger och samarbeta med olika professioner inom bl.a. elevhälsan.
Det är en självklarhet hos oss med ett tätt samarbete med hela grundskolans personal, såväl lärare som fritidspersonal.
Tjänsten innebär att du är elevassistent både på skola och fritidstid, vilket gör att dina arbetstider är lagda utifrån fritids öppettider.
Flexibilitet är en given egenskap hos dig då en arbetsdags arbetsuppgifter inte alltid ser sig likt ut från en dag till en annan.
Vi har ett väl fungerande fritidshem på både grundskolan och grundsärskolan med gott samarbete sinsemellan. Skolan har ett stort fokus på hälsa och rörelse och ett nära samarbete med Skol IF. Vistelse utomhus på både skola och fritids är en självklarhet hos oss.


Övrigt
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2023-04-17 eller överenskommelse.
Sista ansökningsdatum är 2023-02-06
Rekrytering kommer att ske löpande vilket betyder att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum passerat.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640 161 00 Visa mindre

Resurs till Valsjöbyns skola

Ansök    Sep 20    Krokoms kommun    Elevassistent
-Ett jobb med plats för växtkraft Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt. Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som resurs till Valsjöbyns skola! Krokom, kommunen mit... Visa mer
-Ett jobb med plats för växtkraft

Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt.
Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som resurs till Valsjöbyns skola!

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, grundsärskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. . Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.
Föllinge skolområde innefattar totalt tre landsbygds-/byskolor med ca 160 elever från 6-16 år i ett och samma rektorsområde. Det är ett område med ett stort utvecklingsdriv och ett pågående utvecklingsarbete där vi samarbetar med nationellt framstående kompetenser inom bl.a. didaktik, betyg och bedömning och kollegial skolutveckling.


En dag i Valsjöbyn
Välkommen till Valsjöbyns skola i Föllinge skolområde! Skolan ligger naturskönt mitt i den jämtländska fjällnaturen vid sjön Valsjön. Här går ungefär ca. 13 barn från förskoleklass till årskurs 6 och de möts varje dag av två lärare som jobbar tillsammans.
Du som resurs har stora möjligheter att på denna lilla enhet skapa god och fina relationer med skolans elever. Här blir alla elever sedda och alla på skolan känner varandra.
Skolarbetet sker åldersintegrerat och processinriktat, lärandet ska vara lustfyllt. Skolans arbete präglas till stor del av den samiska integreringen som bedrivs vid skolan, ett kulturellt utbyte som sker i vardagen. Hälften av skolans elever är samer och du som resurs på Valsjöbyns skola är öppen för att se det samiska perspektivet samt har förståelse för och bidrar till den revitaliseringsprocess som pågår i det sydsamiska språket.
Huvuduppdraget är att stödja och på bästa sätt leda elev in i lärandet. En annan viktig del är att stödja elev i dess personliga utveckling.
På skolan jobbar två pedagoger 80 % vardera, där arbetstid och undervisning just nu är förlagd till fyra dagar. Eleverna går fyra dagar i Valsjöbyn. Den femte dagen är åk 3-6 i Föllinge på Cederbergskolan där de främst har ämnen som de inte har tillgång till i Valsjöbyn, såsom slöjd, hemkunskap, språk och en del idrott. F-2 har all sin undervisning på fyra dagar i Valsjöbyn.


Din kompetens
För att lyckas i uppdraget är det önskvärt att du har en elevassistent-utbildning eller har en annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig eller relevant. Du har tidigare erfarenhet av skolans värld. Vi fäster stor vikt vid din förmåga till samarbete och personlig lämplighet.


Övrig information
Visstidsanställning på 75% med placering på Valsjöbyns skola.
Tillträde 16 oktober 2022
Sista ansökningsdatum 2022-10-03.
Rekrytering kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Resurs till Valsjöbyns skola

Ansök    Maj 30    Krokoms kommun    Elevassistent
-Ett jobb med plats för växtkraft Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt! Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som resurs till Valsjöbyns skola! Krokom, kommunen mitt i J... Visa mer
-Ett jobb med plats för växtkraft
Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt!
Är du en engagerad person som vill arbeta på en mindre skola och därigenom få möjlighet att skapa fina relationer med skolans elever samtidigt som du tillhör ett skolområde med stort utvecklingsdriv? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som resurs till Valsjöbyns skola!
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, grundsärskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.
Föllinge skolområde innefattar totalt tre landsbygds-/byskolor med ca 160 elever från 6-16 år i ett och samma rektorsområde. Det är ett område med ett stort utvecklingsdriv och ett pågående utvecklingsarbete där vi samarbetar med nationellt framstående kompetenser inom bl.a. didaktik, betyg och bedömning och kollegial skolutveckling.
En dag i Valsjöbyn
Välkommen till Valsjöbyns skola i Föllinge skolområde! Skolan ligger naturskönt mitt i den jämtländska fjällnaturen vid sjön Valsjön. Här går ungefär ca. 15 barn från förskoleklass till årskurs 6 och de möts varje dag av två lärare som jobbar tillsammans.
Du som resurs har stora möjligheter att på denna lilla enhet skapa god och fina relationer med skolans elever. Här blir alla elever sedda och alla på skolan känner varandra.
Skolarbetet sker åldersintegrerat och processinriktat, lärandet ska vara lustfyllt. Skolans arbete präglas till stor del av den samiska integreringen som bedrivs vid skolan, ett kulturellt utbyte som sker i vardagen. Hälften av skolans elever är samer och du som resurs på Valsjöbyns skola är öppen för att se det samiska perspektivet samt har förståelse för och bidrar till den revitaliseringsprocess som pågår i det sydsamiska språket.
Huvuduppdraget är att stödja och på bästa sätt leda elev in i lärandet. En annan viktig del är att stödja elev i dess personliga utveckling.
På skolan jobbar två pedagoger 80 % vardera, där arbetstid och undervisning just nu är förlagd till fyra dagar. Eleverna går fyra dagar i Valsjöbyn. Den femte dagen är åk 3-6 i Föllinge på Cederbergskolan där de främst har ämnen som de inte har tillgång till i Valsjöbyn, såsom slöjd, hemkunskap, språk och en del idrott. F-2 har all sin undervisning på fyra dagar i Valsjöbyn.
Din kompetens
För att lyckas i uppdraget är det önskvärt att du har en elevassistent-utbildning eller har en annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig eller relevant. Du har tidigare erfarenhet av skolans värld. Vi fäster stor vikt vid din förmåga till samarbete och personlig lämplighet.
Övrig information
Visstidsanställning på 75% med placering på Valsjöbyns skola.
Tillträde inför höstterminen 2022
Sista ansökningsdatum 2022-06-23.
Rekrytering kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Elevassistent på Gymnasiet

Ansök    Jan 13    Dille Gård AB    Elevassistent
Välkommen till Dille Gård Naturbruksgymnasium! Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom områdena skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu. Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt kom... Visa mer
Välkommen till Dille Gård Naturbruksgymnasium!
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom områdena skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Äventyr, skogsmaskin, buss, lastbil och djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. De tar stort ansvar och har en chef som gärna delegerar och låter bli att pilla i små detaljer. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt.
Nu söker vi en elevassistent som kommer att stötta gymnasieelever i skolarbetet tillsammans med en annan elevassistent och elevhälsan.
Vi söker dig som:
-Har lätt att skapa relationer med nya människor.
-Har stort tålamod
-Är bra på att kommunicera med andra
-Gillar att samarbeta med andra
Start så snart som möjligt med en omfattning på 80-100%. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan via epost. Urval sker löpande. Visa mindre

Resursperson till särskild undervisningsgrupp med inriktning autism

Ansök    Jun 2    Krokoms kommun    Elevassistent
-Ett jobb med plats för växtkraft Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt. Vill du arbeta för att alla elever ska få en möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling samt lära för livet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsm... Visa mer
-Ett jobb med plats för växtkraft
Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? I Krokoms kommun har du chansen att göra skillnad på riktigt. Vill du arbeta för att alla elever ska få en möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling samt lära för livet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet!
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, grundsärskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.


Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nyheden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som resurs i Krokoms kommun och på Nyheden förutsätts du se detta som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.
Nyhedens skola är en skola med ca 237 elever i årskurs 7-9. Vi är belägna strax utanför Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.
Under flera år har skolans ledning och personal arbetet för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar och främst ges möjlighet till detta i gemenskap med sina klasskamrater.
Nyhedens skola har även upprättat ett förväntansdokument där det tydligt framgår vilka förväntningar vi har på varandra, elever, vårdnadshavare och personal.
En dag som resursperson
I arbetsuppgifterna ingår att i nära samarbete med undervisade lärare och specialpedagog arbeta med några få elever med fokus på individens behov. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för en mindre grupp elever vilket innebär att delta i pedagogisk planering, uppföljning samverkan med vårdnadshavare och elevhälsan. Regelbunden handledning genomförs med specialpedagog.
Din kompetens
För detta uppdrag söker vi dig som har en pedagogisk och personlig grundtrygghet med fokus på bemötande. Du ska kunna samarbeta och ta egna initiativ. Du är prestigelös och fungerar bra i samarbete med andra pedagoger. Vi fäster stor vikt vid personlighet och engagemang
Du har kunskap/erfarenhet inom neuropsykiatriska funktionshinder.
Du brinner för att få varje elev att lyckas och du använder en bred pedagogisk och didaktisk kompetens.
Som person är du lugn och lägger stor vikt vid att bygga goda relationer. Du ser samarbete som en förutsättning för en god arbetsmiljö. Du ska kunna samarbeta med såväl kollegor, vårdnadshavare och skolledning.
Du har empatisk förmåga att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana dem att utvecklas vidare.
Övrig information
Tillsvidareanställning 100%, from 2022-08-18
Sista ansökningsdatum 2022-06-17
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Elevassistent och individuell studieplanerare

Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för medlemskommunernas gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen. Organisationen har sju skolor, med 650 anställda och cirka 4 000 studerande, spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund. Alla våra skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer. Beskrivning Vi söker en elevhandledare och individuell studieplanerare till vår verksamhet på Jämtlands Gymnasium Wången... Visa mer
Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för medlemskommunernas gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen. Organisationen har sju skolor, med 650 anställda och cirka 4 000 studerande, spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund. Alla våra skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer.
Beskrivning
Vi söker en elevhandledare och individuell studieplanerare till vår verksamhet på Jämtlands Gymnasium Wången.

Tjänsten är under läsåret HT21/VT22 med möjlighet till förlängning för kommande läsår.  

Dina framtida arbetsuppgifter
Du ska fungera sammanhållande för varje elevs studiegång vid gymnasiet. Det innebär bland annat att du följer upp eleverna på individ- och gruppnivå och är en länk mellan undervisande lärare, elev och vårdnadshavare. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam. Tjänsten är ny vid Jämtlands Gymnasium Wången och kommer att utvecklas över tid. Fördelningen är ca 50/50 mellan de ingående delarna. 

Vem är du?
Du som söker är är beteendevetare med pedagogisk inriktning. Du har ett helhetsperspektiv på eleven med fokus på friskfaktorer, du är en person som skapar relationer med humor och värme utan att ge avkall på struktur och ramar. Du visar vägen för eleverna så de att lyckas! Vidare värdesätter du samarbete och lärande tillsammans med kollegor och elever. Självklart är du administrativt och digitalt självgående då dokumentation är en viktig del i att få med sig i helheten.

Eventuell erfarenhet av att arbeta på gymnasiet och erfarenhet av elevhälsoarbete är meriterande. 

Möt våra medarbetare!
Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan. Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet.

https://jgy.se/om-oss/jobba-hos-oss-2/mot-vara-medarbetare/

Jämtlands Gymnasium Wången ligger i Alsen, ungefär två mil väster om Krokom i Krokoms kommun. På Wången älskar vi hästar och erbjuder hästnära upplevelser för alla. Vi utbildar talangfulla och elitsatsande aktiva inom hästsporten på flera nivåer. Wången är en av Hästnäringens Riksanläggningar och tillsammans har vi ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling.


Inför rekryteringsarbetet har Jämtlands Gymnasieförbund tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare och rekryterare. Visa mindre

Resursperson till åk 7-9

Ansök    Okt 28    Krokoms kommun    Elevassistent
– Ett jobb med plats för växtkraft Till Nyhedens skola i Krokom söker vi nu en resursperson. Välkommen med din ansökan! Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nyheden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som resurs i Krokoms kommun och på ... Visa mer
– Ett jobb med plats för växtkraft
Till Nyhedens skola i Krokom söker vi nu en resursperson. Välkommen med din ansökan!
Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nyheden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som resurs i Krokoms kommun och på Nyheden förutsätts du se detta som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.
Nyhedens skola är en skola med ca 235 elever i årskurs 7-9. Vi är belägna strax utanför Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.
Under flera år har skolans ledning och personal arbetet för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar och främst ges möjlighet till detta i gemenskap med sina klasskamrater.
En dag som resursperson
Huvuduppgiften i arbetet kommer att vara att organisera och genomföra undervisningen i en mindre grupp utifrån de kommunala och nationella målen.
I arbetsuppgifterna ingår att i nära samarbete med undervisade lärare och specialpedagog arbeta med några få elever med fokus på individens behov. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för en mindre grupp elever vilket innebär att delta i pedagogisk planering, uppföljning samverkan med vårdnadshavare och elevhälsan. Handledning med specialpedagog genomförs varje vecka.
Din kompetens
För detta uppdrag söker vi dig som har en pedagogisk och personlig grundtrygghet med fokus på bemötande.
Du ska kunna samarbeta och ta egna initiativ. Du är prestigelös och fungerar bra i samarbete med andra pedagoger.
Lärarutbildning med legitimation är meriterande men inte ett krav.
Vi fäster stor vikt vid personlighet och engagemang.
Övrig information
Visstidsanställning på 80% från 15 november 2021 tom 21 december 2021
Sista ansökningsdatum är 2021-11-10
Rekrytering sker löpande
Utdrag ur belastningsregistret ska finnas till hands.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Elevassistent till Hissmoskolan

Ansök    Maj 20    Krokoms kommun    Elevassistent
-Ett jobb med plats för engagemang. Vi söker nu en utbildad elevassistent eller motsvarande utbildning med kunskap och erfarenhet av TAKK. På skolan går 120 elever i årskurserna F-3. Vi har samarbete med fritidshemmet under dagarna och kunskap i fokus. I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision: ”Vi gör plats för växtkraft”. En dag som elevassistent på Hissmoskolan Hissmoskolan är en F-3 skola med ca 120 elever... Visa mer
-Ett jobb med plats för engagemang.
Vi söker nu en utbildad elevassistent eller motsvarande utbildning med kunskap och erfarenhet av TAKK. På skolan går 120 elever i årskurserna F-3. Vi har samarbete med fritidshemmet under dagarna och kunskap i fokus.
I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision: ”Vi gör plats för växtkraft”.
En dag som elevassistent på Hissmoskolan
Hissmoskolan är en F-3 skola med ca 120 elever i centrala Krokom. Skolan har tillgång till en stor idrottshall samt närhet till skog och mark. Vi har hög behörighet och ett gott arbetsklimat där vi stöttar och hjälper varandra. Vi på Hissmoskolan arbetar för att alla elever skall nå målen genom att erbjuda den bästa undervisningen för alla elever samtliga dagar.
Arbetsuppgifterna innebär att i nära samarbete med klasslärarna främst stötta en elev i behov av särskilt stöd under skoldagen.
Du arbetar med det sociala och pedagogiska sammanhanget kring eleven under såväl skoldagen som fritidhemsvistelsen. Där du skapar goda förutsättningar för lärande utifrån elevens individuella förmåga.
Din kompetens
Du behöver ha tidigare erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd, gärna som elevassistent. Du har kunskap och erfarenhet av TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation ).
Vidare är det viktigt att du har empatisk förmåga för att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare mot målen.
Det är även viktigt att du har ett engagemang och ett lugnt och harmoniskt sinne för att kunna möta eleverna i de svåra situationerna.
Utöver detta ställs höga krav på samarbete då du arbetar tillsammans med lärare och övrig personal för att stimulera elevernas lärande under hela skoldagen.
Utvecklas med glädje
I Krokom gör vi plats för växtkraft. Inom barn och utbildning betyder det att vi är medvetna om sambandet mellan trivsel på arbetsplatsen och förmågan att samla kraft och inspiration till att undervisa och stötta elever på deras väg mot ökad måluppfyllelse.
Vår ambition som din blivande arbetsgivare är att ge dig som anställd det stöd och de förutsättningar du behöver för att kunna ge ditt allra bästa till våra barn och elever.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Intervjuer genomförs löpande vilket innebär att anställning kan ske innan sista ansökningsdag.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Resurspedagog/elevassistent till Ås skola åk 4-9

Ansök    Okt 7    Krokoms kommun    Elevassistent
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen och att i Ås få kombinationen av närhet till stadsmiljö och att ändå bo i landsbygd med utsikt över Storsjön och fjällvärlden gör att området är attraktivt att finnas och leva i. I årskurserna 4-9 på Ås skola går idag 441 elever. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär att i nära samar... Visa mer
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen och att i Ås få kombinationen av närhet till stadsmiljö och att ändå bo i landsbygd med utsikt över Storsjön och fjällvärlden gör att området är attraktivt att finnas och leva i.
I årskurserna 4-9 på Ås skola går idag 441 elever.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att i nära samarbete med klasslärarna stötta elev i behov av särskilt stöd under skoldagen på både individ- och gruppnivå i årskurs 7-9.
En viktig del i arbetet är att uppmärksamma behov och anpassa så att det blir lättare för eleven att hantera sina skoldagar och de utmaningar de stöter på.


Din kompetens
Du behöver ha tidigare erfarenhet av arbete i skolans värld och du har ett positivt bemötande gentemot elever och kollegor. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet med elever i behov av särskilt stöd. Om du har arbetat inom särskola eller besitter annan specialkompetens är det meriterande. Självklart önskar vi att du har kunskaper om skolans uppdrag.
Vidare är det viktigt att du har empatisk förmåga för att kunna förstå elevens behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana eleven att utvecklas vidare mot målen. Det är även viktigt att du har ett engagemang och ett lugnt och harmoniskt sinne för att kunna möta eleverna i olika undervisningssituationer.
Utöver detta ställs höga krav på samarbete då du planerar och arbetar tillsammans med lärare och övrig personal för att stimulera elevens lärande under hela skoldagen.


Utvecklas med glädje
Du kommer att spela en viktig roll för utvecklingen av Krokoms kommuns skolor. Visionen för kommunen och dess 16 grundskolor och 23 förskolor lyder ”Krokoms kommun gör plats för växtkraft”, som resurspedagog är du en väldigt viktig del av denna vision.


Övrig information
Tidsbegränsad visstidsanställning under läsåret 2020-2021 på 75%. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2020 10 16
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
0640 161 00 Visa mindre

Resurspedagog/elevassistent till Ås skola åk F-3

Ansök    Jan 9    KROKOMS KOMMUN    Elevassistent
-     ett jobb med plats för utveckling I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. I årskurserna F-3 på Ås skola går idag 130 elever. Till varje årskurs finns en fritidsavdelning med fritidspedagoger som i hög grad samarbetar med lärarna. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär at... Visa mer
-     ett jobb med plats för utveckling
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.
I årskurserna F-3 på Ås skola går idag 130 elever. Till varje årskurs finns en fritidsavdelning med fritidspedagoger som i hög grad samarbetar med lärarna.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att du i nära samarbete med klasslärarna stöttar elev i behov av särskilt stöd under skoldagen men även under fritidshemstid. 
En viktig del i arbetet är att uppmärksamma behov och anpassa så att det blir lättare för eleven att hantera sina skoldagar och de utmaningar de stöter på. Undervisning ingår i uppdraget.
Din kompetens
Du behöver ha tidigare erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Om du har arbetat inom särskola eller besitter annan specialistkompetens är det meriterande.
Vidare är det viktigt att du har empatisk förmåga för att kunna förstå elevens behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana eleven att utvecklas vidare mot målen. Det är även viktigt att du har ett engagemang och ett lugnt och harmoniskt sinne för att kunna möta eleverna i de svåra situationerna.
Utöver detta ställs höga krav på samarbete då du arbetar tillsammans med lärare och övrig personal för att stimulera elevens lärande under hela skoldagen.
Du kommer att spela en viktig roll för utvecklingen av Krokoms kommuns skolor. Visionen för kommunens 16 grundskolor och 23 förskolor lyder ”Krokoms kommun gör plats för växtkraft”, som resurspedagog är du en väldigt viktig del av denna vision.
Övrig information
Tidsbegränsad anställning under vårterminen 2020 80%-100% med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Resurspedagog till Kvarnbackskolan

Ansök    Aug 27    KROKOMS KOMMUN    Elevassistent
I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision: ”Vi gör plats för växtkraft”.Vi söker nu en resurspedagog till Kvarnbackskolan. På skolan går 126 elever i årskurserna 3-6. Vi har samarbete med fritidshemmet under dagarna och kunskap i fokus.ArbetsuppgifterArbetsuppgifterna innebär att i nära samarbete med klasslärarna främst stöttar elever i behov av särskilt stöd under skoldagen. En viktig del i arbetet är att uppmär... Visa mer
I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision: ”Vi gör plats för växtkraft”.Vi söker nu en resurspedagog till Kvarnbackskolan. På skolan går 126 elever i årskurserna 3-6. Vi har samarbete med fritidshemmet under dagarna och kunskap i fokus.ArbetsuppgifterArbetsuppgifterna innebär att i nära samarbete med klasslärarna främst stöttar elever i behov av särskilt stöd under skoldagen. En viktig del i arbetet är att uppmärksamma behov och anpassa så att det blir lättare för eleverna att hantera sina skoldagar och de utmaningar de stöter på. KvalifikationskravDu har fördel av tidigare arbete med elever i behov av särskilt stöd, gärna som elevassistent. Vidare är det viktigt att du har empatisk förmåga för att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare mot målen. Det är även viktigt att du har ett engagemang och ett lugnt och harmoniskt sinne för att kunna möta eleverna i de svåra situationerna.Utöver detta ställs höga krav på samarbete då du arbetar tillsammans med lärare och övrig personal för att stimulera elevernas lärande under hela skoldagen.UpplysningarTillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.Intervjuer genomförs löpande vilket innebär att anställning kan ske innan sista ansökningsdag.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Elevassistent till Grundsärskolan i Dvärsätt

Ansök    Maj 23    KROKOMS KOMMUN    Elevassistent
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.Kommunens grundsär- och träningsskola är placerad i Dvärsätt, i samma byggnad som Dvärsätts F-6 skola med ungefär 140 elever. Undervisningen i grundsär- och träningsskolan bedrivs i nära anslutning till den övriga skolan. Till grundsärskolan... Visa mer
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.Kommunens grundsär- och träningsskola är placerad i Dvärsätt, i samma byggnad som Dvärsätts F-6 skola med ungefär 140 elever. Undervisningen i grundsär- och träningsskolan bedrivs i nära anslutning till den övriga skolan. Till grundsärskolan/träningsskolan söker vi nu en Elevassistent som stöd till våra elever.Dvärsätt är ett samhälle 15 minuter från Östersund som under de senaste åren vuxit tack vare många nybyggnationer på attraktiva lägen. Här finns bland annat närhet till Storsjöns vatten, stora skogsområden, en fin golfbana och två småbåtshamnar.ArbetsuppgifterSom Elevassistent arbetar du med att stödja elever med särskilda behov. En stor del i arbetet handlar om att hjälpa eleven att följa med i undervisningen, med särskilda hjälpmedel eller med andra individuella lösningar.Elevassistenter samarbetar med både lärarna och med övrig personal i skolan såsom fritidspedagoger, speciallärare, skolkökspersonal och skolledare. Du kommer även ha tät kontakt med elevens föräldrar och samarbetet med dem är nödvändigt för att kunna stödja eleven på bästa sätt.I arbetet kan intima situationer förekomma vid exempelvis omklädning och dusch i samband med idrottslektioner och toalettbesök. Arbetet kan vara både invecklat och svårt men samtidigt otroligt roligt och givande.KvalifikationskravSom elevassistent ställs krav på lyhördhet inför elevens behov och önskemål kopplat till undervisningen och skolans mål. Det är också viktigt att kunna samarbeta och skapa goda relationer, att vara ansvarsfull, tydlig och ha tålamod.Kunskaper om skolans läroplan och andra dokument som styr skolans verksamhet är meriterande, liksom kunskaper om olika funktionsnedsättningar.Lyhördhet och god förmåga att känna in elevernas behov samt ett stort intresse för människor är värdefullt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.ÖvrigtVisstidsanställning tom 2020-06-30 på 60 % med goda möjligheter till heltidstjänst. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Rekrytering kan ske under ansökningstiden.Sista ansökningsdag 2019 06 13Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre