Lediga jobb som Tekniskt arbete i Krokom

Se lediga jobb som Tekniskt arbete i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Utbilda dig till busschaufför & säkra ditt jobb framåt!

Vill du arbeta som busschaufför och bli en del av ett modernt bolag som värdesätter god sammanhållning och verkligen värnar om sina medarbetare? Nu har du din chans! För dig som antingen vill byta karriär eller vidareutvecklas, erbjuder vi en unik möjlighet där du kostnadsfritt får behörigheter för att arbeta i rollen som busschaufför samt en fantastisk möjlighet att utvecklas framåt hos Connect Bus i Åre. Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpand... Visa mer
Vill du arbeta som busschaufför och bli en del av ett modernt bolag som värdesätter god sammanhållning och verkligen värnar om sina medarbetare? Nu har du din chans! För dig som antingen vill byta karriär eller vidareutvecklas, erbjuder vi en unik möjlighet där du kostnadsfritt får behörigheter för att arbeta i rollen som busschaufför samt en fantastisk möjlighet att utvecklas framåt hos Connect Bus i Åre. Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Om Connect Bus
Connect Bus och Karlsson Buss från Sverige bildar tillsammans med norska Torghatten Buss, Norgesbuss, Trønderbilene och Sørlandsruta en nordisk busskoncern där fokus ligger på hållbarhet, digitalisering och att tillsammans vara det ledande bussföretaget i Norden som driver branschen framåt. De är idag 3700 medarbetare, 2700 fordon, 64 depåer och finns över hela Sverige och Norge som en av de största kollektivtrafikoperatörerna. 

Connect Bus är ett företag som värderar sina medarbetare och strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Tillsammans med Professionals Nord inleder de nu en fantastisk möjlighet för rätt person att få både utbildning och sedan arbete på Connect Bus i Åre (depåer finns i Duved, Järpen och Hallen). 

Information om utbildningen
Start: 3 juni 2024
Examen: Prel. Början på september 2024
Utbildningsort: Distans med några praktiska moment
Arbetsort: Åre kommun

Programmet genomförs i samarbete med experter från branschen. Utbildningen kommer kombineras av lärarledda sessioner och självstudier. Efter utbildningen kommer du ha en garanterad anställning via Professionals Nord med uppdrag som busschaufför hos Connect Bus i Åre. Vi erbjuder dig en utbildning som kommer varva teoretiska och praktiska moment och som ger dig de behörigheter som krävs för att kunna utföra ditt arbete som busschaufför. I detta innefattar yrkeskompetensbevis (YKB) samt D-körkort.

Information om tjänsten
Under programmet förbereds du inför rollen som busschaufför via Professionals Nord med uppdrag hos Connect Bus. Efter avslutad utbildning kommer du att ha en gedigen grund att stå på inför din nya roll som chaufför och ett garanterat jobb på Connect Bus. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord under 12 månader. Förutsatt att samarbetet fungerar bra blir du i dialog med din konsultchef sedan överrekryterad till Connect Bus.

I rollen som busschaufför har du ett varierat arbete med körningar inom Åre kommun. Du utgår från en av de tre depåerna (Duved, Järpen eller Hallen) och kör både linjetrafik och kollektivtrafik. Du arbetar på en fast schemarad med varierade arbetstider och fridagar och trafikdygnet sträcker sig från tidig morgon till sen kväll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Connect Bus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Vi söker dig som:

• Har ett stort intresse och är motiverad för att långsiktigt arbeta i rollen som busschaufför
• Har B-körkort
• Är 24 år eller äldre då det krävs för D-kort
• Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

Även dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas med utbildningen och trivas i arbetet. Vi söker därför dig som har rätt inställning, driv och motivation att genomföra programmet för att sedan briljera i din nya tjänst. Du är en person som är driven, lösningsorienterad, flexibel och trivs i mötet med andra människor.

FÖRSTA ARBETSDAG: Prel. 9:e september
OMFATTNING: Heltid
ARBETSORT: Åre kommun
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen
ÖVRIGT: Innan anställning ingås krävs godkänt utdrag ur belastningsregistret

Ansökningsprocessen
När du ansöker till programmet kommer du inledningsvis att få besvara ett antal frågor där du redogör ditt intresse för utbildningen och tjänsten. Då personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska ta en plats i utbildningen. Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länk till ett personlighetstest och ett test kopplat till logisk slutledningsförmåga som du behöver genomföra med godkänt resultat för chans att gå vidare i rekryteringsprocessen. Har du frågor om testet hör av dig till [email protected] 

#buss #chaufför #utbildning #karriärbyte #acceleratedlearning Visa mindre

Skolintendent till Krokoms kommuns skolor och förskolor

Ansök    Dec 6    Krokoms kommun    Fastighetsintendent
Barn-och utbildningsförvaltningen söker: Skolintendent till våra förskolor och skolor – Ett jobb med plats för initiativförmåga Vill du vara med och ge barn och elever bästa förutsättningarna? Då kan du bli vår nya Skolintendent som utvecklar Krokoms förskolor och skolor, genom att ge stöd åt våra rektorer. Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år... Visa mer
Barn-och utbildningsförvaltningen söker:
Skolintendent till våra förskolor och skolor
– Ett jobb med plats för initiativförmåga
Vill du vara med och ge barn och elever bästa förutsättningarna? Då kan du bli vår nya Skolintendent som utvecklar Krokoms förskolor och skolor, genom att ge stöd åt våra rektorer.

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.
Som Skolintendent har du din placering i Barn- och utbildningsförvaltningens stab.

En dag som Skolintendent
Som intendent kommer du att vara ett kvalificerat stöd till rektorer i praktiskt och administrativt arbete med olika fastighetsrelaterade uppgifter. Stödet erbjuds både till grundskolans och förskolans rektorer.
Exempel på arbetsuppgifter är lokal- och fastighetsfrågor, arbetsmiljö- och miljöarbete, säkerhetsfrågor, inventarieinköp och skolor och förskolors utemiljö.
Du arbetar på uppdrag av rektor i nära samarbete med verksamhetscheferna. Det innebär att rektorernas behov av stöd kommer att prioriteras i samråd med verksamhetsledningen. Samarbete med andra förvaltningar förekommer frekvent.
Du kommer att ha stor påverkan i utformandet av rutiner och planeringen av arbetsuppgifterna.

Din kompetens
Vi söker dig som har högskole-/universitetsexamen inom miljö, arbetsmiljö, eller är pedagog. Erfarenhet och/eller vidareutbildning inom tänkta arbetsområden är meriterande.
Du kan på ett självständigt och ansvarstagande sätt strukturera och organisera ditt arbete. Vi förutsätter att du har vana av digitala system samt god förmåga att utrycka dig i svenska, både i tal och skrift.
För uppdraget krävs att du är innovativ och kreativ samt har en mycket god samarbetsförmåga.

Körkort klass B krävs.Övrig information
Tillsvidareanställning 100%
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
Registerkontroll kommer att genomföras innan anställning.
Sista ansökningsdag: 2024-01-07
Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden tar slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

”Hälsning från din blivande chef”
Som din chef förväntar jag mig att du vill utveckla din roll och verksamheten, tillsammans med övriga chefer och rektorer mot gemensamma mål. Jag tror på frihet under ansvar, där du tar ansvar för olika delprocesser och helheten, inom angivna ramar mot uppsatta mål. Du strävar mot att utveckla verksamheten och tar lärdom om vägen mot målet inte alltid är rak.
Av mig kan du förvänta dig ett tillitsfullt och relationellt ledarskap. Jag har stark tro på individen och att alla vill göra sitt bästa. Förväntningar som vi har på varandra ska vara tydliga och kommunicerade.
//Jan Colm, förvaltningschef, Barn och utbildning

Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter, 0640-161 00

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bussförare till Connect Bus i Åre Kommun!

Vill du vara med och påverka tusentals länsbor i deras vardag?  Vi söker nu bussförare till Connects Bus depåer i Åre kommun!  Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med Connect Bus bussförare till Åre kommun. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Connect Bus. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Connect Bus ön... Visa mer
Vill du vara med och påverka tusentals länsbor i deras vardag?  Vi söker nu bussförare till Connects Bus depåer i Åre kommun! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Connect Bus bussförare till Åre kommun. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Connect Bus. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Connect Bus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Om Connect Bus
Connect Bus och Karlsson Buss från Sverige bildar tillsammans med norska Torghatten Buss, Norgesbuss, Trønderbilene och Sørlandsruta en nordisk busskoncern där fokus ligger på hållbarhet, digitalisering och att tillsammans vara det ledande bussföretaget i Norden som driver branschen framåt. De är idag 3700 medarbetare, 2700 fordon, 64 depåer och finns över hela Sverige och Norge som en av de största kollektivtrafikoperatörerna. 

Connect Bus är ett företag som värderar sina medarbetare och strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Det huvudsakliga målet är att få fler att välja att resa med kollektivtrafiken samt att göra varje resa till en positiv upplevelse för resenären. 

Arbetsuppgifter
Som bussförare har du ett varierat arbete med körningar inom Åre kommun. Du har det yttersta ansvaret för resenärerna i bussen och ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa. Under resorna håller du trafikledning samt resenärer informerade om eventuella avvikelser eller trafikstörningar, och du trivs med att arbeta självständigt samt har en god förmåga att hantera stressiga situationer. 

Vi söker dig som
trivs med att vara företagets ansikte utåt, har lätt för att samarbeta med nya människor och trivs i en roll med mycket social kontakt och kundbemötande. Du är därför serviceinriktad, lösningsorienterad och månar om en god upplevelse för varje resenär. Vidare krav:

• du har D-körkort
• du har YKB-utbildning
• du har digitalt färdskrivarkort
• du behärskar svenska i tal och skrift
• du har god körförmåga och månar om miljövänlig körning

Har du även DE-kort är detta väldigt positivt.

START: enligt överenskommelse
STAD: Åre kommun (depåer finns i Åre, Järpen och Hallen)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

#connect-bus #buss #chaufför #förare #åre

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Hallströmsgruppen i Nälden rekryterar Maskinkonstruktör

Hallströms Verkstäder är ett familjeägt bolag grundat 1914, vars huvudsakliga inriktning är tillverkning av kanalsystem i tunnplåt för ventilation. Vi samarbetar tätt tillsammans med våra dotterbolag, Näldens Värmeindustri i Nälden och Nordsamverk Hallströms i Östersund. Vi värnar om det lokala och har bland annat ett stort engagemang inom föreningslivet. Vi förstärker nu vår grupp av konstruktörer genom att rekrytera ytterligare en medarbetare. Här är... Visa mer
Hallströms Verkstäder är ett familjeägt bolag grundat 1914, vars huvudsakliga inriktning är tillverkning av kanalsystem i tunnplåt för ventilation. Vi samarbetar tätt tillsammans med våra dotterbolag, Näldens Värmeindustri i Nälden och Nordsamverk Hallströms i Östersund. Vi värnar om det lokala och har bland annat ett stort engagemang inom föreningslivet.


Vi förstärker nu vår grupp av konstruktörer genom att rekrytera ytterligare en medarbetare. Här är rollen för dig som vill ha stora utvecklingsmöjligheter och vill arbeta i ett välmående och expansivt familjeföretag med rötterna i Jämtlands län. Kanske är det dig vi kan hälsa välkommen till vårt team.Arbetsuppgifter
I din roll som konstruktör är du underställd ansvarig för Konstruktion och ingår i ett team med fyra medarbetare. Du kommer arbeta med uppdrag åt de tre bolagen Hallströms Verkstäder, Näldens Värmeindustri och Nordsamverk. Vi förädlar och utvecklar nya produkter i tunnplåt. Placeringsort är Nälden, resor till övriga bolag inom koncernen förekommer.

Stor del av tiden ägnar du åt göra konstruktioner på beställning från verksamheten, som hanterar både serietillverkning och individuellt anpassade produkter. Uppdragen är upplagda i projektform, och vi sätter stort värde på leveransprecision, vilket gör att du har tydliga deadlines för ditt arbete. Du arbetar med/är delaktig i samtliga moment från konstruktion, beredning, programmering, framtagande av prototyp och testkörning till färdig produkt.

Du kommer att ha mycket samarbete med marknads-/kvalitets- och produktionsavdelningen, genom löpande avstämningar och hantering av eventuella avvikelser. Du kommer att ha ett flexibelt jobb med många intressanta utmaningar i processerna. Vi arbetar med mycket korta beslutsvägar och ledtider - från idé till färdig produkt. Idag arbetar vi i Inventor som CAD-program.

Vem är du?
Vi söker dig som någon form av högskole- alternativt eftergymnasial utbildning med inriktning maskinteknik/konstruktion. Du har några års erfarenhet av arbete i något 3D-CAD-system och är van att använda Office 365 i det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du haft rollen som ingenjör eller haft liknade arbetsuppgifter. Du behöver B-körkort i tjänsten.

Meriterande är erfarenheter är utbildning inom projektledning och kvalitet/ständiga förbättringar.

Som person är du flexibel och trygg med att skifta arbetsuppgifter då behov uppstår, samarbetsvillig och uppskattar att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du har god förmåga att ta egna initiativ och kan förmedla dina egna idéer till övriga.

Ansökan och kontakt
Du söker tjänsten via jeffersonwells.se där du laddar upp CV och personligt brev i pdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070 - 377 20 63 eller [email protected]

Vi läser ansökningar löpande så sök gärna redan idag.

Sista ansökningsdag: 31 oktober

Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Mät-/Kart-/GIS-ingenjör, Krokoms kommun

Ansök    Jul 13    Krokoms kommun    Kartingenjör
Fastighetsavdelningen söker: Mät-/Kart-/GIS-ingenjör, Krokoms kommun -Ett jobb med plats för utveckling Vi står inför en rad spännande utmaningar i vår kommun genom att vi både växer och utvecklas. Hos oss får du jobba med både det stora och det lilla tillsammans med ett stödjande team. Har du erfarenhet av kartframställning, samla in, förvalta och utveckla geodata. Är du kommunikativ och strukturerad, som trivs med varierande arbetsuppgifter och uppskatta... Visa mer
Fastighetsavdelningen söker:
Mät-/Kart-/GIS-ingenjör, Krokoms kommun
-Ett jobb med plats för utveckling
Vi står inför en rad spännande utmaningar i vår kommun genom att vi både växer och utvecklas. Hos oss får du jobba med både det stora och det lilla tillsammans med ett stödjande team.
Har du erfarenhet av kartframställning, samla in, förvalta och utveckla geodata. Är du kommunikativ och strukturerad, som trivs med varierande arbetsuppgifter och uppskattar ett jobb där du får växa och utvecklas? Då kan du vara den vi söker för att komplettera vårt gäng.

En dag som Mät-/Kart-/GIS-ingenjör
Kommunledningsförvaltningens fastighetsavdelning har ägaransvaret för kommunens mark- och fastighetsinnehav samt ansvarar för verksamheternas lokalförsörjning, exploatering av tomtmark och infrastruktur, kartproduktion, adress- och namnsättning.
På avdelningen arbetar för närvarande 17 personer, varav två stycken Kart- och GIS-ingenjörer. I en liten kommun är det nära till beslutsfattare och andra du har kontakt med i jobbet.
Som Mät-/Kart-/GIS-ingenjör ingår du i fastighetsavdelningen men har också nära samarbete med andra avdelningar.
Du arbetar bland annat med uppbyggnad och uppdatering av kartdata, kartprodukter, adress- och lägenhetsregister.
Du kommer medverka till kommunens digitala utveckling där vår uppgift är att se över arbetssätt, teknik och geodata kopplat till hela samhällsbyggnadsprocessen.
Vi är placerade i centrala Krokom, ungefär 20 minuter väster om Östersund.

Din kompetens
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning inom Mät, Kart, GIS eller annan utbildning som tillsammans med arbetslivserfarenhet bedöms av arbetsgivaren som likvärdig.
För att lyckas väl i det här jobbet krävs kompetens inom geodesi och GIS. Det är meriterande med erfarenhet av ArcGIS, QGIS, AutoCad eller motsvarande programvaror, samt databaser. Du bör ha kunskap i mätning, beräkning och kartframställning.
Som person är du social, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta med ny teknik och bidrar med kreativa idéer.
För tjänsten krävs B-körkort.


Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 28 augusti 2023
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga representanter nås genom kommunens växel, 0640 161 00 Visa mindre

Renhållningsingenjör

-Ett jobb för dig som vill göra skillnad! Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro, tillväxt och visionen ”Vi gör plats för växtkraft”. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Renhållningsavdelningen tillhör område Tillväxt och ansvarar för insamling och omhändertagande av kommunalt avfall. Vi utför en viktig samhällsservice och bidrar till att... Visa mer
-Ett jobb för dig som vill göra skillnad!


Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro, tillväxt och visionen ”Vi gör plats för växtkraft”. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.


Renhållningsavdelningen tillhör område Tillväxt och ansvarar för insamling och omhändertagande av kommunalt avfall. Vi utför en viktig samhällsservice och bidrar till att miljömål nås. Under kommande år växer vårt uppdrag och vi behöver bli fler. Vi söker dig som är driven och resultatorienterad och vill vara med och göra skillnad. Välkommen med din ansökan!


En dag på jobbet som renhållningsingenjör
Tjänsten erbjuder omväxling och utmanande uppgifter. Du kommer bland annat arbeta med entreprenader, anläggningar, upphandlingar, avtal och uppföljningar. Du är också med och utvecklar verksamheten på olika sätt. De närmaste åren kommer att präglas av införandet av fastighetsnära insamling av mat- och förpackningsavfall, vilket är både spännande och utmanande.


Din kompetens
Relevant eftergymnasial utbildning och/eller flerårig erfarenhet från avfallsbranschen krävs, liksom körkort för bil och god svenska i tal och skrift.
Branschkunskap, erfarenhet av offentlig upphandling samt drift av entreprenader är starkt meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en hög servicekänsla och samarbetar bra med andra. Samtidigt är du motiverad och självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du vet hur man drar nytta av digitala system och är utvecklingsfokuserad. Vårt uppdrag utvecklas löpande och du tycker om att medverka till nya lösningar.


En hälsning från din blivande chef
Välkommen till en trevlig arbetsplats där vi är måna om våra kunder och varandra. Vi samarbetar för att utföra och utveckla vårt uppdrag på bästa sätt. Du blir en viktig del av laget och vi ser fram emot din ansökan!
//Oscar Aspman, renhållningschef (semester t.o.m. v. 33)


Övrig information
Tillsvidareanställning 100%.
Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2023-09-09.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga representanter nås genom kommunens växel, 0640-161 00 Visa mindre

Produktionstekniker för PC

Allied Gaming söker en produktionstekniker för PC Allied Gaming expanderar globalt och söker nu en produktionstekniker som tillsammans med oss kommer att utveckla vår monteringsanläggning i Europa. Vårt motto är "GAME AS ONE" och vi strävar efter att leverera världens mest tillgängliga, hög-kvalitativa speldatorer och bärbara datorer med ett brett utbud av speltillbehör och PC-komponenter. Allied Gaming har verksamhet i Australien och Nordamerika sedan t... Visa mer
Allied Gaming söker en produktionstekniker för PC

Allied Gaming expanderar globalt och söker nu en produktionstekniker som tillsammans med oss kommer att utveckla vår monteringsanläggning i Europa.

Vårt motto är "GAME AS ONE" och vi strävar efter att leverera världens mest tillgängliga, hög-kvalitativa speldatorer och bärbara datorer med ett brett utbud av speltillbehör och PC-komponenter. Allied Gaming har verksamhet i Australien och Nordamerika sedan tidigare och påbörjar nu resan att utveckla verksamheten på den europeiska spelmarknaden.

Som Allied Gamings produktionstekniker kommer du att behöva utföra följande uppgifter:

. Koordinera montering och installation av datorhårdvara
. Ladda operativsystem och konfigurera programvara, testa alla maskiner före leverans
. Planera och verkställ ett produktionsschema för att efterleva våra leveranstider
. Använd interna system för order-, lager-, leverans- och kundtjänsthantering
. Arbeta med det globala produktteamet för att konfigurera de senaste modellerna
. Bidra till att bygga och utbilda ett team av PC-tekniker allteftersom vi växer
. Agera kundsupport för att ge teknisk support, assistans och vägledning till våra kunder om de skulle behöva hjälp, via e-post och/eller telefon.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för spel och datorer. Du bör ha en stark kunskap om de senaste kompo-nenterna och tekniken inom spelsegmentet. Vi förutsätter att du är mycket erfaren med att bygga kompletta stationära och bärbara system och att du har erfarenhet antingen från en tidigare anställ-ning inom branschen eller som spelentusiast med att bygga dina egna personliga PC.

Du kommer att behöva vara mycket strukturerad med goda kunskaper i tidshantering och alltid vara villig att lära dig och utvecklas i denna snabbrörliga bransch.

Företagsspråket är engelska men grundläggande svenska är meriterande.

Rollen är på heltid och utgår från på vår anläggning i Nälden i Jämtland.

Skicka din ansökan till Heath Cutting genom att maila: [email protected] senast den 15 mars. Visa mindre

Husvärd till Krokomsbostäder

Ansök    Jul 21    Adecco Sweden AB    Fastighetsförvaltare
Om tjänsten Som Husvärd kommer du att ansvara för fastighetsdrift av lokaler och lägenheter i Ås förvaltningsområde. Du kommer att arbeta i en bred roll som ställer krav på planering, arbetsledning och service i kund och leverantörskontakter samt praktiska moment kopplat till fastighetsskötsel. Tillsammans med tre fastighetsskötare planerar du arbetsinsatser och löpande underhåll, där du står som första kontaktperson mot kunder och leverantörer. Rollen stä... Visa mer
Om tjänsten
Som Husvärd kommer du att ansvara för fastighetsdrift av lokaler och lägenheter i Ås förvaltningsområde. Du kommer att arbeta i en bred roll som ställer krav på planering, arbetsledning och service i kund och leverantörskontakter samt praktiska moment kopplat till fastighetsskötsel. Tillsammans med tre fastighetsskötare planerar du arbetsinsatser och löpande underhåll, där du står som första kontaktperson mot kunder och leverantörer.
Rollen ställer krav på teknisk kompetens så väl som ledarskap, service och koordinering. Du kommer att arbeta i nära samverkan med fastighetsskötarna och våra hyresgäster där du bidrar till att skapa ett attraktivt boende och trivsamma mötesplatser med hög kvalitet.
Du planerar och deltar i det dagliga arbetet med att självständigt utföra drift, skötsel, felsökning, underhåll och reparationer på våra fastigheter inklusive teknisk utrustning samt skötsel av tillhörande grönytor. Du ansvarar också för uppföljning av beställda varor, interna och externa tjänster. Det är viktigt att du har ett stort intresse för struktur administration och dokumentation. Som husvärd kommer rollen innebära stor variation under säsongen.

I din roll som Husvärd kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Drift av fastigheter
- Kund och leverantörskontakter
- Arbetsledning och planering
- Tekniska installationer och underhåll
- Administrativa arbetsuppgifter

Tjänsten som Husvärd är en kollektivanställning med stationering i Ås. Tjänsten planeras tillsättas under hösten eller enligt överenskommelse.
Om dig
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning inom fastighet/teknik, alternativt motsvarande relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har något års erfarenhet från fastighetsteknik och arbetsledning. Kompetenser inom el service, VVS och bygg är mycket meriterande.
Som person är du affärsmässig, flexibel och trivs att arbeta i ett tidvis högt tempo. Du kommer att arbeta självständigt, med stor frihet för att lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du har en utpräglad drivkraft att få saker att hända på ett effektivt sätt och med god kvalité. Viktigt för tjänsten är att du har en mycket god samarbetsförmåga och en schyst attityd till arbetet och dina medarbetare som genomsyras av lojalitet samt en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå våra mål.

Viktigt för tjänsten är:
- Serviceinriktad
- Problemlösare
- Samarbetsförmåga
- Flexibel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Krokomsbostäder
Krokomsbostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun. Vi erbjuder ett schyst boende till alla oavsett fas i livet. Krokomsbostäder är Krokoms kommuns största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler i olika delar av kommunen och i varierande storlekar och prisklasser. Ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta. Vi äger och förvaltar cirka 1 228 bostäder och cirka 23 000 kvadratmeter lokaler, till detta har vi uppdraget att förvalta kommunens verksamhetslokaler om cirka 100 000 kvadratmeter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073-684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Husvärd, Bovärd, Fastighetsskötare, Fastighetsförvaltare, Hyresvärd, Fastighet, Kommun, Ås, Krokom, Östersund, Krokomsbostäder, Adecco Visa mindre

Andritz Hydro i Vaplan söker via LENZO en Serviceingenjör/Mätningsingenjör

Företagsbeskrivning Andritz Hydro ingår i Andritz Group som är en internationell koncern med huvudkontor i Österrike, totalt i koncernen finns ca 30 000 anställda. Inom koncernen finns 6 affärsområden varav HYDRO är ett av dem. Andritz Hydro i Sverige levererar i projektform service, renovering och uppgradering av turbiner och generatorer för vattenkraft. Leveranserna kan vara allt från en enskild reservdel till fleråriga och omfattande uppgraderingsprojek... Visa mer
Företagsbeskrivning
Andritz Hydro ingår i Andritz Group som är en internationell koncern med huvudkontor i Österrike, totalt i koncernen finns ca 30 000 anställda. Inom koncernen finns 6 affärsområden varav HYDRO är ett av dem. Andritz Hydro i Sverige levererar i projektform service, renovering och uppgradering av turbiner och generatorer för vattenkraft. Leveranserna kan vara allt från en enskild reservdel till fleråriga och omfattande uppgraderingsprojekt. Företaget är lokaliserat i Vaplan ca 3 mil väster om Östersund och där finns idag ca 50 anställda. Leveransernas omfattning kräver en bred kompetensbas varvid företaget har egen förmåga att hantera allt från konstruktion och projektledning till produktion och montage. Läs gärna mer på: www.andritz.com
Andritz Hydro i Vaplan söker via LENZO en Serviceingenjör/Mätningsingenjör
Är du en teknikintresserad person som trivs med ett varierat arbete? Då har Andritz Hydro en spännande tjänst för dig! Nu söker vi dig som är tekniskt driven och som brinner för att arbeta med teknisk service inom vattenkraftverk.
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på Andritz Hydros Small Service-avdelningen som består av 11 serviceingenjörer. Du kommer att ha ett brett ansvar. Eftersom vår avdelning har en ambition att kunna erbjuda service på nästan alla system på ett vattenkraftverk. Detta inkluderar magnetisering, turbinregulatorn, generatorn, turbinen, intagsluckan, utskovet och även maskinövervakning med förutsägande underhåll. Du får möjlighet till en unik chans till att koppla samman djup teoretisk nivå med praktiska iakttagelser och analyser.
Exempel på vanliga uppgifter är att upprätta provningsprogram, genomföra prover/mätningar och idrifttagning av utförda leveranser, tex hydrauliksystem och givare/vakter samt mätning och analys av turbinens dynamiska beteenden i stort. Våra kunder och deras vattenkraftverk är utspridda över hela Sverige. Vi har också samarbete med våra kollegor i Norge, Finland, Österrike, Schweiz och Italien. Därav är resor vanligt förekommande i tjänsten men de flesta är inom norra Sverige.
Kunskaper
Vi ser att du är Civilingenjör eller högskoleingenjör av tillämpbar inriktning eller har motsvarande erfarenhet från liknande tjänst inom vattenkraft och elproduktion. Meriterande är om du har erfarenhet av branschen, maskintyperna och registrerande mätningar. Även nyutexaminerade med rätt profil som har stort intresse av att lära sig är högst intressanta för oss. Det är meriterande om du har en bakgrund av automation och elkonstruktion. Du talar och skriver svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska. Vidare behöver du ha mycket goda allmänna datakunskaper samt i MS-Office.
Personliga egenskaper
Som person ser vi dig som är nyfikenhet på nya och avancerade tekniska lösningar. Du har ett intresse för problemlösning och har förmåga att arbeta självständigt och metodiskt. Du behöver bl a vara analytisk, initiativrik samt noggrann. Eftersom du kommer att ha kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare så ser vi att du är en öppen och varm person som kan bidra till goda relationer.
Ansökan kontaktperson
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt dock senast söndag 2022-01-09. Ansökan görs via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta Lennart Karlsson, LENZO Utveckling & Rekrytering AB på mobil: 070-633 90 98 alt. e-post [email protected]
LENZO Utveckling & Rekrytering AB utvecklar företag och människor. Våra värdeord är förtroende, kvalité och bestående resultat/förändringar. Vi arbetar med rekrytering, search, ledarskap, sälj- och medarbetarutveckling, team, organisationsutveckling, föreläsningar, outplacement/omställning samt självledarskap/mindfulness. Vi arbetar över hela Sverige mot branscher som kräver förtroende, hög kvalité och bestående resultat/förändringar. Läs mer på www.lenzo.se Visa mindre

Planarkitekt

Ansök    Dec 2    Krokoms kommun    Planarkitekt
– Ett jobb med plats för frihet, växtkraft och glädje! ”Mitt i Sverige, mellan stad och fjäll, finns en plats där det spritter av liv. Det är brokigt, okonstlat och lite tvärt emot. Hit flyttar människor. Här växer företag. Idéer frodas och själva livet får ta plats. I Krokoms kommun finns 193 byar som tillsammans med den ständigt närvarande naturen sätter sin prägel på området. I byn möter du stolthet, drivkraft och hjälpsamhet. Varenda en är viktig och a... Visa mer
– Ett jobb med plats för frihet, växtkraft och glädje!
”Mitt i Sverige, mellan stad och fjäll, finns en plats där det spritter av liv. Det är brokigt, okonstlat och lite tvärt emot. Hit flyttar människor. Här växer företag. Idéer frodas och själva livet får ta plats. I Krokoms kommun finns 193 byar som tillsammans med den ständigt närvarande naturen sätter sin prägel på området. I byn möter du stolthet, drivkraft och hjälpsamhet. Varenda en är viktig och alla är välkomna. Här finns plats att växa.”
Krokom är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 15 300 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 1300 kollegor är du med och utvecklar 193 byar där livet växer.
En dag som planarkitekt
Som planarkitekt hos oss ingår du tillsammans med fyra medarbetare i Planenheten. Vi arbetar med översiktsplanering, detaljplanering.
Du kommer att arbeta för Krokoms kommuns fortsatta utveckling, genom att driva och ta ansvar för projekt inom fysisk planering. Vi arbetar med projektgrupper tillsammans med kollegor från andra kommunala förvaltningar och lägger stor vikt vid att planera för den växande kommunen med hela hållbarhetsspektrat i fokus.
I rollen som planarkitekt har du många kontakter med andra myndigheter, allmänheten, konsulter och exploatörer. Du är med och arbetar i flertal pågående detaljplaner och projekt, Tillsammans med kollegorna bidrar vi till hela samhällsbyggnadsprocessen, från vision till dess att människor befolkar våra orter.
Du driver projektledning, har både ensamt ansvar och som delprojektledare i större komplexa projekt. Med plan- och bygglagen som ramverk och med översikts- och detaljplaner som redskap ”mejslar” du tillsammans med kollegorna fram kommunen som gör plats för växtkraft! Du förväntas också att aktivt medverka i avdelningens utvecklingsarbete.
Din kompetens
Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom arkitektur, fysisk planering eller samhällsplanering eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdigt.
Du har goda kunskaper i plan- och bygglagen, miljöbalken samt annan lagstiftning som berör fysiskplanering. Tidigare erfarenhet är inget krav, men vi ser det meriterande om du har erfarenhet av arbete med fysikplanering.
Som person är du nyfiken, engagerad och lyhörd. Du strävar efter att utveckla din profession och ser lärande som en del i din väg framåt.
Samtidigt som du kan arbeta strukturerat, självständigt och framåtdrivande är du flexibel utifrån förändringar och ser dessa som möjliggörande faktorer för utveckling. Du är samarbetsvillig och ser positivt på initiativ och nya idéer. Du har god förmåga att förmedla information på ett pedagogiskt och kärnfullt sätt i både tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Övrig information
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Tandhälsan Nälden söker tandtekniker

Ansök    Nov 15    Tandhälsan Nälden AB    Tandtekniker
Välkommen att söka en tjänst och bli en del av vårt härliga team! På Tandhälsan Nälden arbetar idag fyra tandläkare, fem tandsköterskor, en tandhygienist, en tandtekniker samt en lokalvårdare på kliniken. Från 2019 har vi arbetat med eget fullt utvecklat tandtekniskt lab på kliniken. Vi använder oss av Cad-program (3Shape), FaceScan (Bellus), torrfräs (Roland), 3D printer (Asiga) och nyttjar den digitala tekniken fullt ut. För att fortsätta utveckla labbet... Visa mer
Välkommen att söka en tjänst och bli en del av vårt härliga team!
På Tandhälsan Nälden arbetar idag fyra tandläkare, fem tandsköterskor, en tandhygienist, en tandtekniker samt en lokalvårdare på kliniken.
Från 2019 har vi arbetat med eget fullt utvecklat tandtekniskt lab på kliniken. Vi använder oss av Cad-program (3Shape), FaceScan (Bellus), torrfräs (Roland), 3D printer (Asiga) och nyttjar den digitala tekniken fullt ut. För att fortsätta utveckla labbet vill vi komplettera vår befintliga tandtekniker som varit med från start, med ytterligare en tekniker.
Har du arbetat med digitala flöden sedan tidigare är det ett plus.
Du blir en del av det lag som levererar den allra bästa tandvården.
2019 vann vi den prestigefyllda priset "Årets tandvårdsklinik" som delas ut av Privattandläkarna.
-
Tandteknikerutbildning är krav.
6 månaders provanställning innan tillsvidareanställning.
Lön enl överenskommelse.
Heltid med tillträde enl överenskommelse.
-
Intervjuer kommer ske löpande under hela ansökningsperioden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konstruktör inom produktions- och produktutveckling

Trangia utökar teknikavdelningen och söker dig som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan! Här erbjuds du en unik chans att forma framtidens stormkök i nära samspel med hela produktionsanläggningen i Trångsviken. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett mindre team där ditt primära ansvarsområde kommer att vara produktionsutveckling och verktygskonstruktion. I nära samspel med produktionspersonal och leverantörer designar du verktyg och produktionsu... Visa mer
Trangia utökar teknikavdelningen och söker dig som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan! Här erbjuds du en unik chans att forma framtidens stormkök i nära samspel med hela produktionsanläggningen i Trångsviken.
Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett mindre team där ditt primära ansvarsområde kommer att vara produktionsutveckling och verktygskonstruktion. I nära samspel med produktionspersonal och leverantörer designar du verktyg och produktionsutrustning för tillverkning av våra stormkök i bland annat hydraul- och excenterpressar. Som konstruktör på Trangia kommer du också att arbeta med produktutveckling där du tar fram och utvecklar framtidens stormkök och tillbehör - från behovsanalys och konceptidéer till färdigförpackad produkt i vår fabrik. Konstruktionsarbetet sker i Autodesk Inventor.
Vem är du?
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med inriktning mot mekanik eller produktutveckling. Du har erfarenhet av konstruktion inom tillverkande industri. Erfarenhet inom verktygskonstruktion och produktutveckling är meriterande, liksom ett intresse för friluftsliv.
Som person har du ett starkt driv och har lätt för att hitta de enkla men smarta lösningarna i sann Trangia-anda. Du kan med enkelhet arbeta både självständigt och i grupp.
Ansökan
Senast: 2021-10-31, men skicka in din ansökan snarast då rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag.
Hur: Mejla CV och personligt brev till [email protected]
För ytterligare information kontakta Helena Fagerlund, produktutvecklingsansvarig, 073-953 56 55


Om Trangia
Trangia är ett familjeägt företag i fjärde generationen. Varumärket Trangia har i decennier varit ett av friluftsindustrins starkaste varumärken både i Sverige och internationellt. Det representerar lång erfarenhet, gedigen kompetens och tidlös design. Trangiaköket tillverkas fortfarande i Trångsviken, i samma by där John E. Jonsson startade verksamheten 1925. Trångsviken ligger mitt emellan Östersund och Åre. Det framgångsrika Trangiaköket är nyckeln i dagens framgångsrika företag. Detaljer har moderniserats och funktionen har optimerats över tiden, men den ursprungliga, geniala konstruktionen är fortfarande nyckeln till dagens framgångsrika Trangiakök. Trangia är i en mycket kraftig tillväxtfas där försäljningen har fördubblats på tre år. Visa mindre

Mekanikkonstruktör

Till vår produkt Flexitrappan söker vi nu en mekanikkonstruktör. Produkten är en trätrappa med en innovativ design som lämpar sig väl för säljas i enstyckstillverkning med hjälp av en parametriserad CAD-modell. Företaget bedriver även konsultverksamhet inom maskinteknik, projektledning, VVS. Vi har två primära krav på den som söker tjänsten: Erfarenhet från CAD - För detta jobb krävs erfarenhet av att arbeta med 3D-CAD. Du bör helst ha erfarenhet från PTC ... Visa mer
Till vår produkt Flexitrappan söker vi nu en mekanikkonstruktör. Produkten är en trätrappa med en innovativ design som lämpar sig väl för säljas i enstyckstillverkning med hjälp av en parametriserad CAD-modell. Företaget bedriver även konsultverksamhet inom maskinteknik, projektledning, VVS.
Vi har två primära krav på den som söker tjänsten:
Erfarenhet från CAD - För detta jobb krävs erfarenhet av att arbeta med 3D-CAD. Du bör helst ha erfarenhet från PTC Creo Parametric. I ansökan skall din erfarenhet beskrivas. Ange vilket/vilka CAD-system du använt, hur lång tid och vilken typ av konstruktion som du har utfört.
Försäljning - Detta arbete kräver direktkontakt med slutkund. Du bör alltså ej vara rädd för att ringa upp och diskutera konstruktionen med kunden.
Vi tror i övrigt att du har nån typ av högskoleutbildning inom maskinteknik/mekatronik eller liknande. Vi är dock öppna för andra förslag.
Övriga önskemål:
Då företaget även har konsultverksamhet inom helt andra grenar så är erfarenhet från VVS-konstruktion, vattenkraft, entreprenader, styr-/reglerteknik och AutoCAD meriterande.
Flexitrappan kommer framledes ha stort behov av produktionsförbättringar varvid erfarenhet från tillverkande industri är välkommen.
Resor i arbetet förekommer. Tidvis kan även veckopendling bli aktuellt. Gäller framförallt konsultverksamheten.
Om företaget.
Baserat i Jämtland (Krokom) har verksamhet som konsult inom vattenkraft. Denna tjänst gäller dock primärt produkten trätrappor som tillverkas under varumärket Flexitrappan i Ramsele varvid resor dit kommer att krävas.
Vi är idag två anställda så det är ett litet företag vilket normalt innebär att arbetet blir mer varierande då de anställda har möjlighet att göra allt från kundmottagande till leveransbeställning.
Välkommen med din ansökan. Skicka in den på en gång då vi utvärderar löpande och därför kan anställa innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kart/GIS-ingenjör

Ansök    Jul 6    Krokoms kommun    Kartingenjör
– Ett jobb med plats för växtkraft Vi står inför en rad spännande utmaningar i vår kommun genom att vi både växer och utvecklas. Hos oss får du jobba med både det stora och det lilla tillsammans med ett stödjande team. Har du erfarenhet av kartframställning och samla in, förvalta och utveckla geodata? Då kan du vara den vi söker för att komplettera vårt gäng. En dag som kart/GIS-ingenjör Samhällsbyggnadsförvaltningens plan- och fastighetsavdelning har äga... Visa mer
– Ett jobb med plats för växtkraft
Vi står inför en rad spännande utmaningar i vår kommun genom att vi både växer och utvecklas. Hos oss får du jobba med både det stora och det lilla tillsammans med ett stödjande team. Har du erfarenhet av kartframställning och samla in, förvalta och utveckla geodata? Då kan du vara den vi söker för att komplettera vårt gäng.
En dag som kart/GIS-ingenjör
Samhällsbyggnadsförvaltningens plan- och fastighetsavdelning har ägaransvaret för kommunens fastigheter och ansvarar för verksamheternas lokalförsörjning, exploatering av tomtmark och infrastruktur, kartproduktion, adress- och namnsättning samt översikts- och detaljplanering. På avdelningen arbetar för närvarande 18 personer, varav två stycken kartingenjörer. I en liten kommun är det nära till beslutsfattare och andra du har kontakt med i jobbet.
Som kart/GIS-ingenjör ingår du i plan- och fastighetsavdelningen men du kommer också ha ett nära samarbete med andra avdelningar.
Du kommer att arbeta med övergripande uppbyggnad och utveckling av GIS-verksamheten. Du kommer medverka till kommunens digitala utveckling där vår uppgift är att se över arbetssätt, teknik och geodata kopplat till hela samhällsbyggnadsprocessen.
Vi är placerade i centrala Krokom, ungefär 20 minuter väster om Östersund.
Din kompetens
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning inom kart, GIS eller motsvarande.
För att lyckas väl i det här jobbet krävs kompetens inom geodesi och gis. Det är meriterande med erfarenhet av ArcGIS, Qgis, eller motsvarande programvara, mätning samt databaser.
Som person är du social, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta med ny teknik och bidrar med kreativa idéer.
Övrig information
Anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Real Estate Assistant

Ansök    Aug 23    Batonics AB    Fastighetsassistent
Batonics AB är ett mångsidigt investeringsfordon. En del av vår verksamhet är investeringar i fastigheter i och utanför Sverige. Vi söker en deltidsassistent för att hjälpa till med ett av våra objekt i Jämtland, med följande: - Kommunicera med entreprenörer och övervaka renoveringsarbeten, samt besiktning och andra relaterade underhållsarbeten. - Hantera processen med att ta emot gäster på boendet, inklusive att checka in dem, kommunicera med dem, vara ... Visa mer
Batonics AB är ett mångsidigt investeringsfordon. En del av vår verksamhet är investeringar i fastigheter i och utanför Sverige.
Vi söker en deltidsassistent för att hjälpa till med ett av våra objekt i Jämtland, med följande:
- Kommunicera med entreprenörer och övervaka renoveringsarbeten, samt besiktning och andra relaterade underhållsarbeten.


- Hantera processen med att ta emot gäster på boendet, inklusive att checka in dem, kommunicera med dem, vara en kontaktpunkt om det uppstår problem med deras vistelse och samla feedback för att förbättra fastigheten


Tidigare erfarenhet av underhåll, byggnadsarbeten, eller fastighetsinvesteringar är bra men inte ett krav.
Om du är intresserad, skicka ett kort brev till [email protected] för att förklara varför du tycker att jobbet är en matchning, ansökningar med ett brev kommer inte att beaktas Visa mindre

Trangia rekryterar Produktionschef

Ansök    Dec 21    Experis AB    Logistikingenjör
Trangia är ett familjeägt företag i fjärde generationen. Varumärket Trangia har i decennier varit ett av friluftsindustrins starkaste varumärken både i Sverige och internationellt. Det representerar lång erfarenhet, gedigen kompetens och tidlös design. Trangiaköket tillverkas fortfarande i Trångsviken, i samma by där John E. Jonsson startade verksamheten för 90 år sedan. Trångsviken ligger mittemellan Östersund och Åre. Detaljer har moderniserats och funkt... Visa mer
Trangia är ett familjeägt företag i fjärde generationen. Varumärket Trangia har i decennier varit ett av friluftsindustrins starkaste varumärken både i Sverige och internationellt. Det representerar lång erfarenhet, gedigen kompetens och tidlös design. Trangiaköket tillverkas fortfarande i Trångsviken, i samma by där John E. Jonsson startade verksamheten för 90 år sedan. Trångsviken ligger mittemellan Östersund och Åre. Detaljer har moderniserats och funktionen har optimerats över tiden. Men den ursprungliga, geniala konstruktionen är fortfarande nyckeln till dagens framgångsrika Trangiakök. Trangia är i en mycket kraftig tillväxtfas där försäljningen har fördubblats på tre år. 2020 omsätter Trangia omkring 90 miljoner kronor med god lönsamhet där vinsterna återinvesteras i företaget.

Läs mer på trangia.se

Vi utökar nu vår stab genom att tillsätta en produktionschef - någon som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan! Tjänsten är ny vilket ger stora möjligheter till påverkan.

Arbetsuppgifter

I din roll som produktionschef är du direkt underställd VD. Du ingår i dennes ledningsgrupp och har personalansvar för medarbetarna i produktionen, vilket bland annat innebär ansvar för daglig styrning. Arbetet innebär också att vara med och utveckla den operativa verksamheten och den befintliga organisationen. Vår strävan är att försätta att utveckla en väl fungerande verksamhet ytterligare. Du kommer att vara delaktig i att sätta nya rutiner och arbetssätt, skapa kvantitativa och kvalitativa mål samt vara ett viktigt bollplank till VD. Arbetsmiljön präglas av innovativt tänkande, en känsla av att våga testa nytt, att det uppskattas och förväntas att medarbetarna kommer med förbättringsförslag.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning med inriktning mot industri/teknik/kvalitet, gärna med inslag av ekonomi. Du har ett antal års arbetserfarenhet inom tillverkande företag, i en arbetsledande roll med formellt personalansvar, gärna med inslag av logistik och förbättringsarbete. Du har arbetat i företag som haft en god tillväxt och utvecklat sin organisation. Meriterade är om du har arbetat i företag med internationell anknytning. Körkort behövs i tjänsten.

Som person är du innovativ, prestigelös och driven. Du uppskattar förbättringar och utveckling.

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten via jeffersonwells.se där du laddar upp CV och personligt brev i pdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på Jefferson Wells, 070 - 377 20 63 eller via mail [email protected].

Sök gärna så snart som möjligt då vi kan komma att inleda intervjufasen innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 21 januari 2021.

Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

VA-ingenjör

Ansök    Dec 13    KROKOMS KOMMUN    Civilingenjör, VVS
I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Krokoms vision är att ge plats för växtkraft – för företag, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss? Tillväxten innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. De kommande åren står vi inför omfattande utbyggnads-... Visa mer
I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Krokoms vision är att ge plats för växtkraft – för företag, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?
Tillväxten innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. De kommande åren står vi inför omfattande utbyggnads- och reinvesteringsbehov av kommunens VA-anläggning. Som VA-ingenjör hos oss bidrar du till att säkerställa en hållbar VA-försörjning för kommunens invånare.


Arbetsuppgifter
Som VA-ingenjör kommer du att arbeta med utredningar, rutinärenden och projekt av varierande slag. Exempel på arbetsuppgifter är:
- VA-utredningar
- Abonnent- och anslutningsärenden
- VA-projekt som hanteras i egen regi eller på entreprenad.
- Upphandlingar, beställningar och uppföljningar av entreprenader och konsulttjänster.
I ditt arbete ställs du löpande inför juridiska frågeställningar inom VA, mark och entreprenad. Du bevakar och tar stöd i gällande Lag om allmänna vattentjänster, kommunens ABVA och VA-taxa, branschregler samt framtagna styrdokument. Arbetet är omväxlande med många interna och externa kontaktytor.


Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom VA samt flera års arbetslivserfarenhet inom VA-teknik.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunala planprocesser, VA-juridik, abonnentfrågor, projektering, CAD-ritning, entreprenadjuridik och offentlig upphandling.
B-körkort samt goda svenskakunskaper i tal och skrift är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är prestigelös, analytisk och metodisk, har en god portion tålamod och är nyfiken på att finna svar och lösningar. Att lyhört samarbeta och kommunicera med personer både inom och utanför vår organisation är en självklarhet för dig.


Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdatum är 2020-01-20.
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag passerat.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Fastighetsförvaltare till Krokomsbostäder AB

Ansök    Dec 17    Experis AB    Fastighetsförvaltare
Krokomsbostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun som erbjuder schyst boende till alla oavsett fas i livet. Krokomsbostäder är kommunens största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler i olika delar av kommunen i varierande storlekar och prisklasser. Vårt bestånd består i dagsläget av 150 lokaler och 1240 lägenheter i Kommunen. Ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta. Den hä... Visa mer
Krokomsbostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun som erbjuder schyst boende till alla oavsett fas i livet. Krokomsbostäder är kommunens största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler i olika delar av kommunen i varierande storlekar och prisklasser. Vårt bestånd består i dagsläget av 150 lokaler och 1240 lägenheter i Kommunen. Ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta.

Den här tjänsten innebär både att förvalta och utveckla bolagets fastighetsbestånd i Krokoms kommun med fokus på hållbarhet och tillgänglighet.

Om tjänsten
Den här tjänsten innebär både att förvalta och utveckla bolagets fastighetsbestånd i Krokoms kommun med fokus på hållbarhet och tillgänglighet. Förvaltningsuppdraget omfattar både Krokomsbostäders och kommunens fastigheter. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att upprätta underhålls- och investeringsplaner, planera ronderingar och kommunicera med hyresgäster. Du inventerar, projektleder och ansvarar för budget, drift och underhåll. Du deltar också i byggtekniska utredningar och deltar på byggmöten. Du arbetar också med upphandlingar och uppföljningar av utförda arbeten av- och med externa leverantörer. Alla våra uppdrag upphandlas enligt LOU.

Som förvaltare hos oss på Krokomsbostäder kommer du vara en av två fastighetsförvaltare. Du kommer arbetsleda en personalgrupp på i dagsläget nio personer, tre bovärdar och sex fastighetsskötare. Ditt geografiska ansvarsområde är i huvudsak Krokom, Nälden, Föllinge samt Offerdal med omnejd. Du kommer vara direkt underställd VD och ingå i ledningsgruppen.

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett stort intresse för fastigheter, du bör också ha en god förmåga att både kunna arbeta strategiskt och problemlösande. Du ska kunna planera långsiktigt och koppla byggnadstekniska frågor till ekonomi. Vi tror att du har en högskoleutbildning alternativt annan eftergymnasialutbildning med inriktning mot fastighet/bygg eller förvärvat motsvarande kunskaper från yrkeslivet.

Du behöver ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift samt förmåga att bygga team, utveckla människor och skapa engagemang.

Du behöver körkort då det ingår resor i tjänsten.

Ansökan och kontaktperson
Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt CV (innehållande personligt brev och meritförteckning). Sök så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Sök senast 17 januari. Om du har frågor om tjänsten, kontakta gärna rekryteringskonsult Rosmari Hagström på [email protected] eller via 073-028 70 40 Visa mindre

Mekaniskkonstruktör hos Andritz Hydro

Andritz Hydro AB ingår i Andritz Group som är en internationell koncern med huvudkontor i Österrike, totalt i koncernen finns ca 27000 anställda. Inom koncernen finns 6 affärsområden varav HYDRO är ett. Andritz Hydro AB levererar i projektform service, renovering och uppgradering av turbiner och generatorer för vattenkraft. Leveranserna kan vara allt från en enskild reservdel till fleråriga och omfattande uppgraderingsprojekt. Företaget är lokaliserat i Va... Visa mer
Andritz Hydro AB ingår i Andritz Group som är en internationell koncern med huvudkontor i Österrike, totalt i koncernen finns ca 27000 anställda. Inom koncernen finns 6 affärsområden varav HYDRO är ett. Andritz Hydro AB levererar i projektform service, renovering och uppgradering av turbiner och generatorer för vattenkraft. Leveranserna kan vara allt från en enskild reservdel till fleråriga och omfattande uppgraderingsprojekt. Företaget är lokaliserat i Vaplan ca 3mil väster om Östersund och där finns idag ca 70 anställda. leveransernas omfattning kräver en bred kompetensbas varvid företaget har egen förmåga att hantera allt från konstruktion och projektledning till produktion och montage. Efter några år av marknadsförändringar ser vi nu en stabilare period framför oss och behöver därför utöka personalstyrkan för att bygga för framtiden

Konstruktören ansvarar för framtagande av konstruktionslösningar och annat tekniskt underlag. Så som kvalitetsdokument, inspektionsrapporter och inköpsunderlag. Arbetet sker individuellt men med nära samråd med övriga konstruktörer. Renoveringskonstruktion kräver stor förståelse för tidens inverkan på konstruktionerna och ett öppet sinne för anpassningar utifrån rådande förutsättningar. Konstruktionsarbetet sker i första hand i NX och i Teamcenter. Arbetet är baserat på interna leveranser till projekt där konstruktören ansvarar för sina egna produkter från specifikation till installation.

Utbildningskrav: Civilingenjör el. högskoleingenjör av tillämpbar inriktning eller motsvarande, alternativt tillräcklig erfarenhet från liknande tjänst inom vattenkraftsbranschen.

Erfarenhet: Erfarenhet av branschen, maskintyperna, mekanisk konstruktion är självklart meriterande. Men även nyutexaminerade med rätt profil och stort intresse av att lära sig är högst intressanta.

Färdigheter:Nyfikenhet på nya och tekniska lösningar är ett måste. Förmågan att jobba självständigt och metodiskt är ett krav. Mycket god förmåga att utrycka sig i text och tal både på svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten. Tjänsten innebär stor mängd CAD arbete, så förmåga inom 3Dmodellering är ett krav.

Övrigt:

Rekryteringsprocessen pågår och urval kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan om du är intresserad av tjänsten. Rekryteringen kan avslutas innan sista ansökningsdag.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Mekaniskkonstruktör hos Andritz Hydro

Andritz Hydro AB ingår i Andritz Group som är en internationell koncern med huvudkontor i Österrike, totalt i koncernen finns ca 27000 anställda. Inom koncernen finns 6 affärsområden varav HYDRO är ett. Andritz Hydro AB levererar i projektform service, renovering och uppgradering av turbiner och generatorer för vattenkraft. Leveranserna kan vara allt från en enskild reservdel till fleråriga och omfattande uppgraderingsprojekt. Företaget är lokaliserat i Va... Visa mer
Andritz Hydro AB ingår i Andritz Group som är en internationell koncern med huvudkontor i Österrike, totalt i koncernen finns ca 27000 anställda. Inom koncernen finns 6 affärsområden varav HYDRO är ett. Andritz Hydro AB levererar i projektform service, renovering och uppgradering av turbiner och generatorer för vattenkraft. Leveranserna kan vara allt från en enskild reservdel till fleråriga och omfattande uppgraderingsprojekt. Företaget är lokaliserat i Vaplan ca 3mil väster om Östersund och där finns idag ca 70 anställda. leveransernas omfattning kräver en bred kompetensbas varvid företaget har egen förmåga att hantera allt från konstruktion och projektledning till produktion och montage. Efter några år av marknadsförändringar ser vi nu en stabilare period framför oss och behöver därför utöka personalstyrkan för att bygga för framtiden

Konstruktören ansvarar för framtagande av konstruktionslösningar och annat tekniskt underlag. Så som kvalitetsdokument, inspektionsrapporter och inköpsunderlag. Arbetet sker individuellt men med nära samråd med övriga konstruktörer. Renoveringskonstruktion kräver stor förståelse för tidens inverkan på konstruktionerna och ett öppet sinne för anpassningar utifrån rådande förutsättningar. Konstruktionsarbetet sker i första hand i NX och i Teamcenter. Arbetet är baserat på interna leveranser till projekt där konstruktören ansvarar för sina egna produkter från specifikation till installation.

Utbildningskrav: Civilingenjör el. högskoleingenjör av tillämpbar inriktning eller motsvarande, alternativt tillräcklig erfarenhet från liknande tjänst inom vattenkraftsbranschen.

Erfarenhet: Erfarenhet av branschen, maskintyperna, mekanisk konstruktion är självklart meriterande. Men även nyutexaminerade med rätt profil och stort intresse av att lära sig är högst intressanta.

Färdigheter:Nyfikenhet på nya och tekniska lösningar är ett måste. Förmågan att jobba självständigt och metodiskt är ett krav. Mycket god förmåga att utrycka sig i text och tal både på svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten. Tjänsten innebär stor mängd CAD arbete, så förmåga inom 3Dmodellering är ett krav.

Övrigt:

Rekryteringsprocessen pågår och urval kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan om du är intresserad av tjänsten. Rekryteringen kan avslutas innan sista ansökningsdag.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Verksamhetschef till avdelningen Vatten

I Krokoms kommun finns framtidstro, nyföretagandet och vår befolkning ökar. I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Här känner vi varandra, trivs tillsammans och har nära till allt som behövs i vardagen. Som bonus har vi både Östersunds stadsliv och fjällvärlden runt hörnet. Krokoms vision är att ge plats för växtkraft – för företag, familjer och för våra ... Visa mer
I Krokoms kommun finns framtidstro, nyföretagandet och vår befolkning ökar. I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Här känner vi varandra, trivs tillsammans och har nära till allt som behövs i vardagen. Som bonus har vi både Östersunds stadsliv och fjällvärlden runt hörnet. Krokoms vision är att ge plats för växtkraft – för företag, familjer och för våra 1500 medarbetare. Hos oss är det medarbetarna som spelar huvudrollen och utgångspunkten i vår vardag är våra värdeord. Vi är välkomnande, modiga, nära och pålitliga. Allt för att göra ett så bra jobb som möjligt för dem vi finns till för, de som bor, arbetar i eller besöker Krokoms kommun. Vill du vara med och göra Krokoms kommun ännu bättre– vill du växa med oss?Uppdraget VA-verksamhetens kärnuppdrag är att tillhandahålla hållbara vatten- och avloppstjänster i kommunen. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv.VA-verksamheten tillhör samhällsbyggnadsförvaltningen som får sitt uppdrag från samhällsbyggnadsnämnden. Som chef för Vatten och Avlopp är du direkt underställd förvaltningschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Du har personal-, budget- och verksamhetsansvar och tillsammans med dina 15 medarbetare ska du bygga en stabil och tydlig organisation. Du ska även bidra till helheten i kommunen samt med ett strategiskt perspektiv driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål.I rollen ingår att leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare. Du stimulerar och underlättar samarbetet och arbetar utifrån en helhetssyn inom förvaltningen där du fattar självständiga beslut inom verksamhetsområdet. Du förväntas ansvara för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området och samverkar med interna och externa parter. En av dina styrkor är att du har lätt för att omsätta politiska mål till strategier och tydliga mål för din verksamhet. Du driver verksamhetsutveckling med fokus på samarbete inom samhällsbyggnadsområdet.Vem är du? Vi söker dig som har relevant högskole-/ universitetsutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom VA-sektorn samt dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.Du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du är modig, nyfiken och vill driva förändring. Du har helhetssyn och förmåga att omsätta idéer till verklighet tillsammans med dina medarbetare och kollegor.Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Du har en mycket god samarbetsförmåga. Som person är du trygg och har självinsikt. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.B-körkort är ett krav.ÖvrigtTillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.Urval sker löpande.Sista ansökningsdag 2019 09 09Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.KontaktpersonerUlla SchillFörvaltningschef Samhällsbyggnad0640 164 44 eller 070 223 51 [email protected] företrädare nås genom kommunens växel0640 161 00 Visa mindre

Verksamhetschef till avdelningen Vatten

I Krokoms kommun finns framtidstro, nyföretagandet och vår befolkning ökar. I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Här känner vi varandra, trivs tillsammans och har nära till allt som behövs i vardagen. Som bonus har vi både Östersunds stadsliv och fjällvärlden runt hörnet. Krokoms vision är att ge plats för växtkraft – för företag, familjer och för våra ... Visa mer
I Krokoms kommun finns framtidstro, nyföretagandet och vår befolkning ökar. I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Här känner vi varandra, trivs tillsammans och har nära till allt som behövs i vardagen. Som bonus har vi både Östersunds stadsliv och fjällvärlden runt hörnet. Krokoms vision är att ge plats för växtkraft – för företag, familjer och för våra 1500 medarbetare. Hos oss är det medarbetarna som spelar huvudrollen och utgångspunkten i vår vardag är våra värdeord. Vi är välkomnande, modiga, nära och pålitliga. Allt för att göra ett så bra jobb som möjligt för dem vi finns till för, de som bor, arbetar i eller besöker Krokoms kommun. Vill du vara med och göra Krokoms kommun ännu bättre– vill du växa med oss?Uppdraget VA-verksamhetens kärnuppdrag är att tillhandahålla hållbara vatten- och avloppstjänster i kommunen. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv.VA-verksamheten tillhör samhällsbyggnadsförvaltningen som får sitt uppdrag från samhällsbyggnadsnämnden. Som chef för Vatten och Avlopp är du direkt underställd förvaltningschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Du har personal-, budget- och verksamhetsansvar och tillsammans med dina 15 medarbetare ska du bygga en stabil och tydlig organisation. Du ska även bidra till helheten i kommunen samt med ett strategiskt perspektiv driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål. I rollen ingår att leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare. Du stimulerar och underlättar samarbetet och arbetar utifrån en helhetssyn inom förvaltningen där du fattar självständiga beslut inom verksamhetsområdet. Du förväntas ansvara för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området och samverkar med interna och externa parter. En av dina styrkor är att du har lätt för att omsätta politiska mål till strategier och tydliga mål för din verksamhet. Du driver verksamhetsutveckling med fokus på samarbete inom samhällsbyggnadsområdet. Vem är du? Vi söker dig som har relevant högskole-/ universitetsutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom VA-sektorn samt dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.Du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du är modig, nyfiken och vill driva förändring. Du har helhetssyn och förmåga att omsätta idéer till verklighet tillsammans med dina medarbetare och kollegor. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Du har en mycket god samarbetsförmåga. Som person är du trygg och har självinsikt. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.B-körkort är ett krav.ÖvrigtTillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.Urval sker löpande.Sista ansökningsdag 2019 07 01Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.KontaktpersonerUlla SchillFörvaltningschef Samhällsbyggnad 0640 164 44 eller 070 223 51 [email protected] Fackliga företrädare nås genom kommunens växel0640 161 00 Visa mindre

Projektledare hos ANDRITZ Hydro

ANDRITZ Hydro AB ingår i Andritz Group som är en internationell koncern med huvudkontor i Österrike, totalt i koncernen finns ca 27000 anställda. Inom koncernen finns 6 affärsområden varav HYDRO är ett. ANDRITZ Hydro AB levererar i projektform service, renovering och uppgradering av turbiner och generatorer för vattenkraft. Leveranserna kan vara allt från en enskild reservdel till fleråriga och omfattande uppgraderingsprojekt. Företaget är lokaliserat i Va... Visa mer
ANDRITZ Hydro AB ingår i Andritz Group som är en internationell koncern med huvudkontor i Österrike, totalt i koncernen finns ca 27000 anställda. Inom koncernen finns 6 affärsområden varav HYDRO är ett. ANDRITZ Hydro AB levererar i projektform service, renovering och uppgradering av turbiner och generatorer för vattenkraft. Leveranserna kan vara allt från en enskild reservdel till fleråriga och omfattande uppgraderingsprojekt. Företaget är lokaliserat i Vaplan ca 3mil väster om Östersund och där finns idag ca 70 anställda. leveransernas omfattning kräver en bred kompetensbas varvid företaget har egen förmåga att hantera allt från konstruktion och projektledning till produktion och montage. Efter några år av marknadsförändringar ser vi nu en stabilare period framför oss och behöver därför utöka personalstyrkan för att bygga för framtiden

Om tjänsten Som projektledare på Andritz driver du i en stimulerande miljö små, medelstora eller stora projekt åt rätt håll, på rätt sätt och i rätt tid. Du håller alltid en effektiv kommunikation med kunden och ditt team, och kan anpassa ditt projektledarskap efter situationen. Stor frihet under ansvar. Det övergripande målet för projektledaren är att klara av att utföra projekten inom den bestämda tidsramen, att budgeten hålls och att kvaliteten ligger på en hög nivå.

För att trivas hos oss ska du gilla en verksamhet som är omväxlande och ställer krav på din förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete.
 

Kvalifikationer & personliga egenskaper Att vara målinriktad, strukturerad, kunna ha många bollar i luften samtidigt, vilja utveckla affärsmannaskapet och vara socialt utåtriktad är ett måste för att lyckas.
Du har god förmåga i att vägleda dina projektmedarbetare genom beslut och tidspressade scheman. Du har en teknisk utbildning i grunden gärna följt av en ingenjörsutbildning med minst nåt års erfarenhet av projektledning. Du är van vid att leda och följa upp projekt efter uppsatta mål och du trivs i mötet med kunden och är van vid att hantera flera olika intressenter i ett projekt. Du visar alltid en tydlig väg framåt och har en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos dina medarbetare och de projekt du leder. Du sätter affären i fokus, har förmåga att arbeta proaktivt samt gillar att bidra med energi och insikter till teamet. Då rollen innebär internationella kontakter behöver du hantera svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande med kunskap inom ABT och liknande.
Resor i tjänsten förekommer och därför är körkort på bil ett krav.  
 
Vi fäster stor vikt vid dina ledaregenskaper och söker dig som är affärsinriktad och har en drivkraft utöver det vanliga. Du har en teknisk förståelse och är duktig på att kommunicera och uttrycka dig.

Vi erbjuder
Andritz söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak.
 

Övrigt
Rekryteringsprocessen pågår och urval kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan om du är intresserad av tjänsten. Rekryteringen kan avslutas innan sista ansökningsdag

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre