Lediga jobb Wången AB i Krokom

Se alla lediga jobb från Wången AB i Krokom. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Krokom som finns inom det yrket.

Vi söker städpersonal

Ansök    Jul 4    Wången AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker nu en lokalvårdare som är morgonpigg, stresstålig och flexibel. Du är en av tre personer, varav en städledare, i lokalvårdsteamet, och tillsammans ansvarar ni för utförandet av städ i allmänna lokaler, kontor, skola, elevboende och hotell. Arbetet innebär kontakter med studerande, boende, konferens- och restauranggäster varför det är viktigt att du tycker om att träffa människor. På Wången finns ca hundra hästar och en del hundar, så du behöver tå... Visa mer
Vi söker nu en lokalvårdare som är morgonpigg, stresstålig och flexibel. Du är en av tre personer, varav en städledare, i lokalvårdsteamet, och tillsammans ansvarar ni för utförandet av städ i allmänna lokaler, kontor, skola, elevboende och hotell. Arbetet innebär kontakter med studerande, boende, konferens- och restauranggäster varför det är viktigt att du tycker om att träffa människor. På Wången finns ca hundra hästar och en del hundar, så du behöver tåla pälsdjur.
Du är en varm person med glimten i ögat och har ett serviceinriktat arbetssätt.
Du är professionell, strukturerad och gillar ordning och reda. Du är tydlig i din kommunikation men samtidigt ödmjuk i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lokalvård.
Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor som arbetat här länge, varierande arbetsuppgifter, natursköna vyer och tillgång till gym.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60–80 %.
Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning om sex månader tillämpas.
Månadslön.

ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Du är välkommen att lämna in din ansökan via e-post till värdshuschef Lisa Eliasson så snart som möjligt, men senast 9/8.
Kontaktperson: Maria Erlandsson
Facklig representant: Anders Eveby, Kommunal
OM WÅNGEN
Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade.
Här studerar hästintresserade på gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå.
Wångens wärdshus bedriver restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Vi erbjuder boende i stugor, på hotell, i vandrarhem och på elevboendet. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu och en liten idrottssal. Kontorslokalerna och många av klassrummen är nyrenoverade.
I omgivningarna finns milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra.
Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser! Visa mindre

Vi söker värdshusvärd/värdinna

Ansök    Jul 4    Wången AB    Restaurangbiträde
Välkommen till Wångens Wärdshus. Här serverar vi allt från stora bufféer till våra studerande och gäster till exklusiv a la carté för konferensgrupper. Vår matfilosofi är att servera hemlagad och närproducerad mat. Vi jobbar tillsammans i ett team och tar hand om alla våra gäster med lika stor omsorg. Vår servicenivå syns på Booking.com där vår personal har 9,4 i betyg. Vi söker dig som är engagerad och drivande med nära till skratt. Vi ser att du är kreat... Visa mer
Välkommen till Wångens Wärdshus. Här serverar vi allt från stora bufféer till våra studerande och gäster till exklusiv a la carté för konferensgrupper. Vår matfilosofi är att servera hemlagad och närproducerad mat. Vi jobbar tillsammans i ett team och tar hand om alla våra gäster med lika stor omsorg. Vår servicenivå syns på Booking.com där vår personal har 9,4 i betyg.
Vi söker dig som är engagerad och drivande med nära till skratt. Vi ser att du är kreativ, gillar ett högt arbetstempo och har en utpräglad känsla för service. Du tvekar inte för att arbeta över gränserna och hugga i där gäster eller kollegor behöver dig.
Du ska ha kassa- & telefonvana, erfarenhet från hotell och restaurang.
Det är meriterande om du har hotell-& restaurangutbildning och erfarenhet av försäljning.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som wärdshusvärd/värdinna är på heltid (går att diskutera).
Arbetstiden varierar med dag-, kvälls- och helgpass.
Tillträde snarast.
Vi tillämpar provanställning.

ANSÖKAN
Maila din ansökan senast 9 augusti till wärdshuschef Lisa Eliasson. Se kontaktuppgifter nedan.
Facklig representant: Anders Eveby, Kommunal. Se kontaktuppgifter nedan.
OM WÅNGEN
Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Läs mer på wangen.se.
Här studerar hästintresserade på gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå.
Wångens wärdshus bedriver restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Vi erbjuder boende i stugor, på hotell, i vandrarhem och på elevboendet. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu och en liten idrottssal. Kontorslokalerna och många av klassrummen är nyrenoverade.
I omgivningarna finns milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra. Här finns också förstås väldigt trevliga kollegor – vilka vi är kan du se här. Kontakta oss — Kontaktuppgifter till oss på Wången (wangen.se)
Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser! Visa mindre

Ansvarig för elevboende och privatstall

Ansök    Maj 29    Wången AB    Socionom
Vi söker en socionom med ramar och kramar! Britt-Inger ska gå i pension och vi söker nu vår nya chef för elevboende och privatstall Nu utvecklar vi vårt elevboende på Wången genom att rekrytera en socionom eller motsvarande kompetens. Gymnasieskolan på Wången Gymnasiet på Wången bedrivs genom huvudmannen Jämtlands gymnasieförbund. Våra gymnasielever kommer från hela Norden, i huvudsak Norge och Sverige. De förenas i sitt intresse för trav- och islandshä... Visa mer
Vi söker en socionom med ramar och kramar!
Britt-Inger ska gå i pension och vi söker nu vår nya chef för elevboende och privatstall
Nu utvecklar vi vårt elevboende på Wången genom att rekrytera en socionom eller motsvarande kompetens.


Gymnasieskolan på Wången
Gymnasiet på Wången bedrivs genom huvudmannen Jämtlands gymnasieförbund. Våra gymnasielever kommer från hela Norden, i huvudsak Norge och Sverige. De förenas i sitt intresse för trav- och islandshästar. Genom sin utbildning på Wången blir de hästskötare redo att arbeta i hela världen. Arbetsmarknaden är god för de som examineras och flera av våra tidigare elever arbetar i Frankrike, på Island och i Nordamerika, förutom i Norden.
När eleverna studerar på Wången bor de flesta på vårt elevboende. Vi har plats för 88 ungdomar fördelade på fem hus. Alla ungdomar har enkel- eller dubbelrum. Alla måltider intar de på Wångens wärdshus. För att skapa trygghet och en meningsfull fritid har vi fritidsledare anställda i elevboendet.
Eleverna har möjlighet att ta med sig egen häst och hyra in sin häst i vårt privatstall. Vi erbjuder uppstallning på box eller i lösdrift. Vi har plats för knappa sjuttiotalet hästar.
Arbetsuppgifter
Vi vill att du ska leda verksamheten i elevboende och privatstallar genom att planera, genomföra, följa upp och utvärdera verksamheten.
Du kommer att vara chef för ca två till tre personer med verksamhets-, budget- och personalansvar.
Din första arbetsuppgift blir att ansöka hos IVO om tillstånd för s k Öppen verksamhet där vårdnadshavare kan ansöka för sina ungdomar om förstärkt boendestöd. Förutsatt att vi får godkänt för detta kommer du att bli föreståndare för denna verksamhet. Planerad start är hösten 2025.
I arbetet ingår också att praktiskt delta i ungdomarnas vardag på kvällar och helger till exempel genom att leda husmöten som är ungdomarnas forum för delaktighet och inflytande i sin vardag.
I arbetet ingår också att erbjuda fritidsaktiviteter utifrån ungdomarnas önskemål.
Nära samarbete med gymnasieskolans rektor, lärare och elevhälsoteam är en del i arbetet liksom samarbete med wärdshus- och fastighetsavdelningarna.

Krav och meriterande
· Vi söker dig som är socionom/socialpedagog (fil. kand.) eller har motsvarande utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
· Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker därför en ledare som också är en god kommunikatör, skicklig på att möta olika behov hos såväl ungdomar som vårdnadshavare och skolpersonal som arbetar med ungdomarnas studier.
· Vi vill att du kan styrka att du har planeringskompetens och kan organisera för en hållbar verksamhet inom boende och privatstall. Verksamheten ska ledas genom ett systematiskt kvalitetsarbete dvs planera genomföra, följa upp och utvärdera såväl formativt som summativt i samarbete med Wångens utbildningsledare för de olika utbildningsformerna gymnasium, universitet, yrkeshögskola och folkhögskola.
· Vi ser gärna att du har erfarenhet av hästar och har så pass mycket kompetens att du är insatt i vikten av god hästhållning och den omvårdnad och skötsel som hästar kräver.
· Tonårstiden är en omvälvande tid i en människas liv och vi värdesätter därför stadiga, fötter och stora öron i kombination med en stor portion trygghet att våga stå kvar och hålla i rutiner och regler, därav ramar och kramar!
Du kommer att få…
· en fantastisk möjlighet att göra skillnad i unga människors liv
· stora möjligheter att utveckla verksamheten vidare
· en bredd och variation i din vardag som kommer att utveckla dig som människa
· en vackert belägen arbetsplats vid Alsensjön.

Övrigt
· Utdrag ur belastningsregistret kopplat till skolväsendet är ett krav.
· Tjänsten är tills vidare om 100 %. Vi tillämpar provanställning. Önskat tillträde är den 4 november eller enligt överenskommelse.
· Skicka din ansökan via e-post till Elisabeth Englund senast den 24 juni.
· Urval och intervjuer sker fortlöpande.


Om Wången
Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar!
Wången är travsportens riksanläggning, nationellt kompetenscentrum för islandshästsport, och brukshästcentrum. Anläggningen ligger vackert beläget i Alsenbygden mellan Östersund och Åre. Här studerar morgondagens trav- och islandshästaktiva genom utbildningar på gymnasie-, folkhögskole-, yrkeshögskole- och universitetsnivå.
Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling.
Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.
Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!


Information om tjänsten ges av:
Boendeansvarig: Britt-Inger Gerhardsson 0640- 174 56, [email protected]
Rektor gymnasiet: Elisabeth Englund 0640-174 15, [email protected]


Fackliga representanter:
Lena Lööf, Sveriges lärare, JGY: 0640 174 00, [email protected]
Ulrika Backan, Akademikerföreningen Wången: 0640–17419, [email protected] Visa mindre

Vi söker anläggningspersonal

Ingvar går i pension och vi söker hans ersättare. Du är en av tre personer som tillsammans med fastighetschefen utgör teamet som arbetar med fastighetsskötsel och ansvarar för drift och underhåll av riksanläggningen Wången. Du värdesätter samarbete, är lösningsorienterad, professionell, strukturerad samt gillar ordning och reda. Arbetet innebär kontakter med elever som också är hyresgäster, studerande och wärdshusets gäster varför det är viktigt att du ä... Visa mer
Ingvar går i pension och vi söker hans ersättare. Du är en av tre personer som tillsammans med fastighetschefen utgör teamet som arbetar med fastighetsskötsel och ansvarar för drift och underhåll av riksanläggningen Wången.
Du värdesätter samarbete, är lösningsorienterad, professionell, strukturerad samt gillar ordning och reda.
Arbetet innebär kontakter med elever som också är hyresgäster, studerande och wärdshusets gäster varför det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning.
Mycket av arbetet utförs i stallmiljö så det är viktigt att du tål hästar och hö-hantering.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i de gröna näringarna.
ARBETSUPPGIFTER
Inre och yttre fastighetsskötsel, banskötsel (travbana, ovalbana, ridplaner, ridhusunderlag), reparationer och underhåll av maskiner och redskap.
KVALIFIKATIONER
Flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel eller likvärdigt hantverksyrke.
B-körkort, traktorvana, självgående, lösningsorienterad, förmåga att prioritera.
Meriterande: BE-körkort, svetskunnig, motorsågskörkort.
OM TJÄNSTEN
· Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.
· Beredskapstjänst var 3 vecka.
· Tillträde enligt överenskommelse.
· Provanställning tillämpas.
· Lön enligt kollektivavtal. Månadslön. Ange löneanspråk i din ansökan. Lönen sätts individuellt.
ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.
Du är välkommen att lämna in din ansökan via e-post till fastighetschef Conny Erlandsson så snart som möjligt, men senast 16/2.
Kontaktperson: Conny Erlandsson
Facklig representant: Anders Eveby
OM WÅNGEN
Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Läs mer på wangen.se.
Här studerar hästintresserade på gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå.
Wångens wärdshus bedriver restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Vi erbjuder boende i stugor, på hotell, i vandrarhem och på elevboendet. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu och en liten idrottssal. Kontorslokalerna och många av klassrummen är nyrenoverade.
I omgivningarna finns milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra. Här finns också förstås väldigt trevliga kollegor - vilka vi är kan du se här. Kontakta oss — Kontaktuppgifter till oss på Wången (wangen.se)
Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser! Visa mindre

Vi söker Dig som vill undervisa i travsport.

Ansök    Mar 7    Wången AB    Yrkeslärare
Kom och utveckla studenter och utbildningsverksamhet här på Wången. Vill du undervisa på naturbruksprogrammet med inriktning trav och kurser på Hästsportens Folkhögskola? Nu söker vi en lärare med travprofil till utbildningar på gymnasium och folkhögskola. Om tjänsten som travlärare I arbetet ingår kursansvar, dvs planera, genomföra och följa upp undervisningen i samarbete med övriga lärare på Wången. Du har huvudansvaret för träning och matchning av skola... Visa mer
Kom och utveckla studenter och utbildningsverksamhet här på Wången.
Vill du undervisa på naturbruksprogrammet med inriktning trav och kurser på Hästsportens Folkhögskola? Nu söker vi en lärare med travprofil till utbildningar på gymnasium och folkhögskola.
Om tjänsten som travlärare
I arbetet ingår kursansvar, dvs planera, genomföra och följa upp undervisningen i samarbete med övriga lärare på Wången.
Du har huvudansvaret för träning och matchning av skolans hästar i samarbete med övriga lärare och elever såväl vid träning som vid tävling.
En del av våra utbildningar och kurser ges delvis digitalt så du behöver vara bekväm i att arbeta i Microsoft 365 och mycket i Teams.
Du värdesätter nära samarbete med våra APL-värdar och olika travskolor såväl inom Sverige som i övriga travländer och är intresserad av internationella samarbeten.
Du sätter delaktighet och samarbete med såväl kollegor som elever högt, för att nå målen i utbildningen.

Vi söker dig som:
har genomfört hippologutbildning trav eller har annan utbildning och/eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig
är A-tränare och drivit en större tävlingsverksamhet med anställda
har påbörjat och/eller genomfört yrkeslärarexamen om 90 hp. Med behörighet i ämnena: Ridning och Körning där Trav 1 och Trav 2 ingår och Hästkunskap
får energi och drivs av att se ungdomar och vuxna lyckas i sina studier. Du värdesätter goda relationer och tycker att det är grunden för ett gott samarbete.

Om tjänsten
Du anställs tillsvidare med semestertjänst, tjänstens storlek kan variera beroende på din kompetens. Vi tillämpar provanställning.
Tillträde i augusti 2024 enligt överenskommelse.
Lönen sätts individuellt och du anställs i Wången AB.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning.


Wången – en av hästnäringens tre riksanläggningar
Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar!

Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling.

Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.
Vid Wången finns:
Yrkeshögskoleutbildningar till hovslagare och brukshästkusk.
Folkhögskolekurser genom Hästsportens Folkhögskola
Gymnasieutbildning genom Jämtlands Gymnasieförbund
Universitetsutbildningen hippologprogrammet som ges i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU).
Svenskt Brukshästcentrum.
Wången AB driver även egna utbildningar riktade mot hästsporten i nära samarbete med olika aktörer för ökad hästvälfärd och hållbarhet.


Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!
ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse, dock ej före 2024-08-01.
Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-03-19.
Skicka din ansökan till rektor Elisabeth Englund. Visa mindre

Vi söker Dig som vill undervisa i travsport.

Ansök    Mar 22    Wången AB    Yrkeslärare
Kom och utveckla studenter och utbildningsverksamhet här på Wången. Vill du undervisa på naturbruksprogrammet med inriktning trav och kurser på Hästsportens Folkhögskola? Nu söker vi en lärare med travprofil till utbildningar på gymnasium och folkhögskola. Om tjänsten som travlärare I arbetet ingår kursansvar, dvs planera, genomföra och följa upp undervisningen i samarbete med övriga lärare på Wången. Du har huvudansvaret för träning och matchning av skola... Visa mer
Kom och utveckla studenter och utbildningsverksamhet här på Wången.
Vill du undervisa på naturbruksprogrammet med inriktning trav och kurser på Hästsportens Folkhögskola? Nu söker vi en lärare med travprofil till utbildningar på gymnasium och folkhögskola.
Om tjänsten som travlärare
I arbetet ingår kursansvar, dvs planera, genomföra och följa upp undervisningen i samarbete med övriga lärare på Wången.
Du har huvudansvaret för träning och matchning av skolans hästar i samarbete med övriga lärare och elever såväl vid träning som vid tävling.
En del av våra utbildningar och kurser ges delvis digitalt så du behöver vara bekväm i att arbeta i Microsoft 365 och mycket i Teams.
Du värdesätter nära samarbete med våra APL-värdar och olika travskolor såväl inom Sverige som i övriga travländer och är intresserad av internationella samarbeten.
Du sätter delaktighet och samarbete med såväl kollegor som elever högt, för att nå målen i utbildningen.

Vi söker dig som:
har genomfört hippologutbildning trav eller har annan utbildning och/eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig
är A-tränare och drivit en större tävlingsverksamhet med anställda
har påbörjat och/eller genomfört yrkeslärarexamen om 90 hp. Med behörighet i ämnena: Ridning och Körning där Trav 1 och Trav 2 ingår och Hästkunskap
får energi och drivs av att se ungdomar och vuxna lyckas i sina studier. Du värdesätter goda relationer och tycker att det är grunden för ett gott samarbete.

Om tjänsten
Du anställs tillsvidare med semestertjänst, tjänstens storlek kan variera beroende på din kompetens. Vi tillämpar provanställning.
Tillträde i augusti 2024 enligt överenskommelse.
Lönen sätts individuellt och du anställs i Wången AB.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning.


Wången – en av hästnäringens tre riksanläggningar
Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar!

Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling.

Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.
Vid Wången finns:
Yrkeshögskoleutbildningar till hovslagare och brukshästkusk.
Folkhögskolekurser genom Hästsportens Folkhögskola
Gymnasieutbildning genom Jämtlands Gymnasieförbund
Universitetsutbildningen hippologprogrammet som ges i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU).
Svenskt Brukshästcentrum.
Wången AB driver även egna utbildningar riktade mot hästsporten i nära samarbete med olika aktörer för ökad hästvälfärd och hållbarhet.


Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!
ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse, dock ej före 2024-08-01.
Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-04-02. (korrigerat datum)
Skicka din ansökan till rektor Elisabeth Englund. Visa mindre

Vikarie till biologikurser på naturbruksprogrammet

Ansök    Okt 4    Wången AB    Lärare i gymnasiet
Är biologi ditt ämne? Nu söker vi en vikarie för gymnasiekurserna Biologi 1 för årskurs 1 och kursen Djurens Biologi årskurs 2. På Wången finns naturbruksprogrammet, inriktning hästhållning med profilerna – islandshäst och travsport. Huvudman för gymnasieutbildningen är Jämtlands gymnasieförbund. Yrkesutgången efter genomförd utbildning är hästskötare och våra elever har möjlighet att avlägga både Svenska Islandshästförbundets och Svensk Travsports hästskö... Visa mer
Är biologi ditt ämne? Nu söker vi en vikarie för gymnasiekurserna Biologi 1 för årskurs 1 och kursen Djurens Biologi årskurs 2.
På Wången finns naturbruksprogrammet, inriktning hästhållning med profilerna – islandshäst och travsport. Huvudman för gymnasieutbildningen är Jämtlands gymnasieförbund.
Yrkesutgången efter genomförd utbildning är hästskötare och våra elever har möjlighet att avlägga både Svenska Islandshästförbundets och Svensk Travsports hästskötarexamen liksom den europeiska travhästskötar-examen i samarbete med skolor i Finland, Norge och Frankrike.
VIKARIE FÖR BIOLOGI-KURSERNA PÅ GYMNASIET
Du kommer att vara vikarie inom kurserna Biologi 1 för årskurs 1 och kursen Djurens Biologi årskurs 2.
I arbetet ingår att planera, genomföra och följa upp undervisningen i samarbete med övriga lärare inom programmet.
Vi söker dig som:
är behörig lärare och/eller har erfarenhet av att undervisa i biologi-kurserna.
gillar att arbeta med ungdomar och har ett relationellt perspektiv där ungdomars delaktighet, inflytande och perspektiv tas till vara i undervisning och utbildning.

Meriterande är om du:
har erfarenhet av att arbeta inom grund och/eller gymnasieskolan med ungdomar som har npf-variationer och/eller autismspektrumtillstånd.
har dokumenterad kompetens inom biologi och/eller förvärvad kompetens inom biologi

Om tjänsten:
Du anställs som vikarie inom Wången AB med semestertjänst. I dagsläget är tjänsten 30 % förlagd till onsdagar och fredagar. Beroende på din kompetens kan tjänsten öka utifrån andra behov i undervisningen
Tillträde i omgående med varaktighet som längst tom den 30 juni 2024.
Lönen sätts individuellt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning.

ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Personligt brev och CV med löneanspråk skickas till rektor Elisabeth Englund, se kontaktuppgifter nedan. Tillträde omgående efter överenskommelse.
Välkommen till Wången!
OM WÅNGEN
Wången är en av hästnäringens tre riksanläggningar.
Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Wången är travsportens riksanläggning, Nationellt kompetenscenter för islandshästsport och Brukshästcentrum.
Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade.
Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar och vi bedriver utbildningar på alla nivåer. Här finns förutom gymnasieutbildning också utbildningar inom SLU Sveriges Lantbruksuniversitet, Yrkeshögskolan och Hästsportens folkhögskola.
Läs mer på wangen.se. Visa mindre

Elevboendepersonal sökes

Ansök    Sep 28    Wången AB    Fritidsledare
Vill du arbeta med att skapa meningsfull och trygg fritid för våra gymnasieelever? Kom och jobba hos oss! Din roll är att skapa trygghet och glädje i boendet. Arbetsuppgifterna kan vara att baka kakor, spela innebandy och åka pulka, samtala och lösa konflikter. Både roliga och viktiga uppgifter! Det är ett stort steg att flytta hemifrån vid 16 års ålder – det gör ungdomarna som kommer för att plugga på naturbruksprogrammet på Wången. Nu söker vi dig som ka... Visa mer
Vill du arbeta med att skapa meningsfull och trygg fritid för våra gymnasieelever? Kom och jobba hos oss! Din roll är att skapa trygghet och glädje i boendet. Arbetsuppgifterna kan vara att baka kakor, spela innebandy och åka pulka, samtala och lösa konflikter. Både roliga och viktiga uppgifter!
Det är ett stort steg att flytta hemifrån vid 16 års ålder – det gör ungdomarna som kommer för att plugga på naturbruksprogrammet på Wången. Nu söker vi dig som kan vara en stabil vuxenförebild för att skapa en trygg och trevlig boendemiljö för våra ungdomar för att de ska trivas på elevboendet, men också för att underlätta för vårdnadshavare på distans. Du bör ha en mycket god samarbetsförmåga men även klara av att jobba självständigt. Du anordnar aktiviteter tillsammans med eleverna, sköter vissa vårdnadshavarkontakter och emellanåt fungerar som en brygga mellan skola och fritid för att våra ungdomar ska få den allra bästa gymnasietiden med goda minnen och vänner för livet.
Arbetsuppgifter
Som elevboendepersonal på Wången, leder och utvecklar du och dina kollegor elevboendets verksamhet. Du äter middag med eleverna och planerar aktiviteter tillsammans med eleverna och dina kollegor. Ni kan till exempel spela innebandy en gång i veckan i Nälden, åka på skidresor, bowla i grannbyn Kluk, eller göra trav- och islandshästinriktade resor företrädesvis i Jämtland. Elevboendepersonalens huvudfokus är att skapa trygghet och glädje i boendet - att vara trygga vuxna. Elevboendepersonalen arbetar med att skapa trivsel, upprätthåller ordning och stimulerar ungdomarna till att utveckla sina fritidsintressen och sig själva. Du arbetar i ett team om ca 5 personer under ledning av Wångens Sportchef Jan Halberg. Arbetstiderna är i huvudsak kvällar mellan 16.00-23.00 eller 24.00, samt dag/kväll på lördagar och söndagar. Du kommer att arbeta i genomsnitt ca 2–5 kvällar per vecka och var tredje helg. Under loven är det ingen organiserad elevboendeverksamhet.
Kvalifikationer
Du bör ha färdig eller pågående fritidsledarutbildning, idrottsledarutbildning, pedagogisk utbildning eller motsvarande – och/eller erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter, eller annan lämplig bakgrund i arbete med ungdomar. Du behöver ha B-körkort.
Meriterande
· Fritidspedagogik
· Erfarenhet och kunskap om hästar
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning. Vi ser gärna att du har perspektiv och erfarenheter som tillför nya dimensioner!
Lön, ersättning och förmåner
Individuell lön, ange löneanspråk i din ansökan Vi kommer att ha ett löpande urval. Ansökan senast den 20/10–2023. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Om tjänsten
· Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
· Tjänsten kan övergå till en tillsvidaretjänst efter provanställningens slut.
· Deltid 60 %. Arbetstiden förläggs mestadels under skolåret.
· Månadslön. Ange löneanspråk i din ansökan. Lönen sätts individuellt.

Ansökan
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.
Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2023-10-20
Mejla gärna frågor och skicka din ansökan till Jan Halberg, elevboendeansvarig, se kontaktuppgift nedan.
OM OSS
Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.
Wången AB
Wången AB omsätter 51 miljoner kronor och har ca 50 anställda. Här studerar cirka 150 av morgondagens trav- och islandshästaktiva genom gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå. På Wången bedrivs också forskningsprojekt i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU). Verksamheten bedrivs i nära samverkan med hästsportens organisationer.
Elevboende
Wången AB erbjuder sina gymnasieelever boende på Wångens elevboende vardagar och helger under läsåret. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu, en liten idrottssal och otroliga möjligheter för aktiviteter på och utanför anläggningen med och utan häst. Våra gymnasieelever kommer från hela Norden.


Vi kan erbjuda dig en dynamisk och trivsam arbetsplats med nyrenoverade lokaler. Här finns möjlighet att hyra in häst och mycket fina träningsmöjligheter för både häst och människor, vi har t.ex. ett gym på anläggningen som är fritt att använda, milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra. Visa mindre

Vi söker agronom som både undervisar och driver forskning och utveckling

Ansök    Mar 1    Wången AB    Agronom
Kom och utveckla studenter och utbildningsverksamhet här på Wången. Riksanläggningen Wången söker en agronom för undervisning av våra studenter på Hippologprogrammet och för det spännande uppdraget att utveckla vår profil gällande forskning och utveckling! På Wången finns hippologprogrammet med två av tre inriktningar - islandshäst och travsport. Programmet ges i samverkan med SLU, som även är huvudman, och riksanläggningarna Flyinge och Strömsholm. V... Visa mer
Kom och utveckla studenter och utbildningsverksamhet här på Wången.

Riksanläggningen Wången söker en agronom för undervisning av våra studenter på Hippologprogrammet och för det spännande uppdraget att utveckla vår profil gällande forskning och utveckling!


På Wången finns hippologprogrammet med två av tre inriktningar - islandshäst och travsport.
Programmet ges i samverkan med SLU, som även är huvudman, och riksanläggningarna Flyinge och Strömsholm. Vid dessa båda riksanläggningar ges inriktning ridsport. Tillsammans utbildar vi hippologer för framtidens hästnäring.
Wången utbildar hovslagare och kuskar inom Yrkeshögskolan. Vid Wången finns också Svensk Brukshästcentrum.
Hästsportens folkhögskola bedriver vid Wången utbildningar för att stärka kompetensutvecklingen inom trav- och islandshästsporten.
Vårt fjärde utbildningsben är att vi utbildar ungdomar vid naturbruksprogrammet till hästskötare inom trav- och islandshästsporten. Huvudman för gymnasieutbildningen är Jämtlands gymnasieförbund.

Vi söker en agronom, gärna disputerad eller med licentiatexamen!
I din roll kommer du att undervisa inom hippologprogrammets olika kurser framför allt med fokus på hästens biologi. Undervisning inom hippologprogrammets övriga kurser kan bli aktuellt beroende på din kompetens. Undervisning inom övriga utbildningsformer kan också vara aktuellt i mindre omfattning och under kortare tidsperioder.
Du kommer att handleda studenter i deras examensarbeten och vara kursledare. Genom deltagande i ämnesgrupper och olika typer av arbetsgrupper bidrar du till att utbildningens innehåll samt pedagogik och didaktik utvecklas i såväl till kurser som ämnen. Detta sker tillsammans med kollegor på de andra riksanläggningarna och inom SLU.
Förutsatt att du har forskarutbildning kommer du även att leda Wångens arbete med forskning och utveckling för hästsport- och hästvälfärd i allmänhet och travsport i synnerhet.
I arbetet ingår att aktivt bidra till att planera för, genomföra och följa upp forsknings- och utvecklingsprojekt.
Hippologprogrammet har SLU som huvudman och verksamheten leds övergripande av hippologenheten i Uppsala där programstudierektor, föreståndare och vissa lärare är placerade. Hippologenheten ansvarar även för central administration.

Vi söker dig som:
är agronom, gärna disputerad eller med licentiatexamen, eller annan likvärdig kompetens.
har erfarenhet av att undervisa.
har inriktat dig inom häst i din utbildning eller på annat sätt fördjupat dig inom hästområdet med särskilt fokus på travsport och träningsfysiologi.
tilltalas av att samverka med kollegor såväl på Wången som på SLU och andra anläggningar i Sverige och i någon mån även internationellt.
vara ansvarig för försöksdjursverksamheten vid Wången.
är beredd att ta en aktiv roll i att utveckla Wångens marker och i det arbetet bidra till hållbarhet och ett cirkulärt förhållningssätt.Meriterande är om du:
har dokumenterad erfarenhet från travsporten och islandshästsektorn.
har ett nätverk för att verka inom forskning och utveckling med fokus på hippologi och närliggande forskningsområden.


Om tjänsten: Du anställs tillsvidare med semestertjänst, tjänstens storlek, 80–100 %, kan variera beroende på din kompetens. SLU kommer under våren 2023 fatta beslut om travprofilen kommer att ges läsåret 23–24 inom hippologprogrammet.
Tillträde i augusti 2023 enligt överenskommelse.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning.

Wången - en av hästnäringens tre riksanläggningar
Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar!

Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling.

Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse, dock ej före 2023-08-01.
Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt men senast 2023-03-19.
Skicka din ansökan till studierektor Elisabeth Englund. Visa mindre

Elevboendepersonal sökes

Ansök    Dec 19    Wången AB    Fritidsledare
Vill du arbeta med att skapa meningsfull och trygg fritid för våra gymnasieelever? Kom och jobba hos oss! Din roll är att skapa trygghet och glädje i boendet. Arbetsuppgifterna kan vara att baka kakor, spela innebandy och åka pulka, samtala och lösa konflikter. Både roliga och viktiga uppgifter! Det är ett stort steg att flytta hemifrån vid 16 års ålder – det gör ungdomarna som kommer för att plugga på naturbruksprogrammet på Wången. Nu söker vi dig som ka... Visa mer
Vill du arbeta med att skapa meningsfull och trygg fritid för våra gymnasieelever? Kom och jobba hos oss! Din roll är att skapa trygghet och glädje i boendet. Arbetsuppgifterna kan vara att baka kakor, spela innebandy och åka pulka, samtala och lösa konflikter. Både roliga och viktiga uppgifter!
Det är ett stort steg att flytta hemifrån vid 16 års ålder – det gör ungdomarna som kommer för att plugga på naturbruksprogrammet på Wången. Nu söker vi dig som kan vara en stabil vuxenförebild för att skapa en trygg och trevlig boendemiljö för våra ungdomar för att de ska trivas på elevboendet, men också för att underlätta för vårdnadshavare på distans. Du bör ha en mycket god samarbetsförmåga men även klara av att jobba självständigt. Du anordnar aktiviteter tillsammans med eleverna, sköter vissa vårdnadshavarkontakter och emellanåt fungerar som en brygga mellan skola och fritid för att våra ungdomar ska få den allra bästa gymnasietiden med goda minnen och vänner för livet.
Arbetsuppgifter
Som elevboendepersonal på Wången, leder och utvecklar du och dina kollegor elevboendets verksamhet. Du äter middag med eleverna och planerar aktiviteter tillsammans med eleverna och dina kollegor. Ni kan till exempel spela innebandy en gång i veckan i Nälden, åka på skidresor, bowla i grannbyn Kluk, eller göra trav- och islandshästinriktade resor företrädesvis i Jämtland. Elevboendepersonalens huvudfokus är att skapa trygghet och glädje i boendet - att vara trygga vuxna. Elevboendepersonalen arbetar med att skapa trivsel, upprätthåller ordning och stimulerar ungdomarna till att utveckla sina fritidsintressen och sig själva. Du arbetar i ett team om ca 5 personer under ledning av Wångens Sportchef Jan Halberg. Arbetstiderna är i huvudsak kvällar mellan 16.00-23.00 eller 24.00, samt dag/kväll på lördagar och söndagar. Du kommer att arbeta i genomsnitt ca 2–5 kvällar per vecka och var tredje helg. Under loven är det ingen organiserad elevboendeverksamhet.
Kvalifikationer
Du bör ha färdig eller pågående fritidsledarutbildning, idrottsledarutbildning, pedagogisk utbildning eller motsvarande – och/eller erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter, eller annan lämplig bakgrund i arbete med ungdomar. Du behöver ha B-körkort.
Meriterande
· Fritidspedagogik
· Erfarenhet och kunskap om hästar
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning. Vi ser gärna att du har perspektiv och erfarenheter som tillför nya dimensioner!
Lön, ersättning och förmåner
Individuell lön, ange gärna löneanspråk i din ansökan Vi kommer att ha ett löpande urval. Ansökan senast den 20/1–2023. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Om tjänsten
· Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
· Tjänsten kan övergå till en tillsvidaretjänst efter provanställningens slut.
· Deltid 60 %. Arbetstiden förläggs mestadels under skolåret.
· Månadslön. Ange gärna löneanspråk i din ansökan. Lönen sätts individuellt.

Ansökan
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.
Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2023-01-20
Mejla gärna frågor och skicka din ansökan till Jan Halberg, elevboendeansvarig, se kontaktuppgift nedan.
OM OSS
Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.
Wången AB
Wången AB omsätter 51 miljoner kronor och har ca 50 anställda. Här studerar cirka 150 av morgondagens trav- och islandshästaktiva genom gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå. På Wången bedrivs också forskningsprojekt i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU). Verksamheten bedrivs i nära samverkan med hästsportens organisationer.
Elevboende
Wången AB erbjuder sina gymnasieelever boende på Wångens elevboende vardagar och helger under läsåret. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu, en liten idrottssal och otroliga möjligheter för aktiviteter på och utanför anläggningen med och utan häst. Våra gymnasieelever kommer från hela Norden.


Vi kan erbjuda dig en dynamisk och trivsam arbetsplats med nyrenoverade lokaler. Här finns möjlighet att hyra in häst och mycket fina träningsmöjligheter för både häst och människor, vi har t.ex. ett gym på anläggningen som är fritt att använda, milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra. Visa mindre

Vi söker en städledare

Inga-Britt går i pension och vi söker nu en Städledare som är stresstålig, serviceinriktad och flexibel . Du är en av tre personer i lokalvårdsteamet, och tillsammans ansvarar ni för utförandet av städ i allmänna lokaler, kontor, skola, elevboende och hotell. Du är en varm person med glimten i ögat som förstår vikten av att vara en engagerad och inspirerande ledare. Du leder det dagliga arbetet såsom schemaplanering, beställning av förbrukningsartiklar, li... Visa mer
Inga-Britt går i pension och vi söker nu en Städledare som är stresstålig, serviceinriktad och flexibel . Du är en av tre personer i lokalvårdsteamet, och tillsammans ansvarar ni för utförandet av städ i allmänna lokaler, kontor, skola, elevboende och hotell.
Du är en varm person med glimten i ögat som förstår vikten av att vara en engagerad och inspirerande ledare. Du leder det dagliga arbetet såsom schemaplanering, beställning av förbrukningsartiklar, linne och fördelning av arbetsuppgifter.
Du är professionell, gillar att leda personal, är strukturerad samt gillar ordning och reda. Du är tydlig i din kommunikation men samtidigt ödmjuk i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av personalledning inom lokalvård eller erfarenhet av liknande arbete inom området.


OM TJÄNSTEN SOM STÄDLEDARE
Tjänsten är en tills vidare tjänst på ca 80 %.
Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning tillämpas.
Lön enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdag 17 mars 2023.


OM WÅNGEN
Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Här studerar hästintresserade på gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå.
Wångens wärdshus bedriver restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Vi erbjuder boende i stugor, på hotell, i vandrarhem och på elevboendet. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu och en liten idrottssal. Kontorslokalerna och många av klassrummen är nyrenoverade.
I omgivningarna finns milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra.
Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser! Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Jan 23    Wången AB    Redovisningsekonom
Wången AB hanterar förutom den egna redovisningen också redovisning för Stiftelsen Wången och Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS). Sofia ska vara föräldraledig - så nu söker vi dig som kan ersätta henne under 16 månader! Du ska självständigt kunna sköta löpande redovisning, inklusive avstämningar och moms- och arbetsgivardeklarationer. I arbetet ingår också fakturering och hantering av leverantörsreskontra samt bokföring och avstämning av dagskassor... Visa mer
Wången AB hanterar förutom den egna redovisningen också redovisning för Stiftelsen Wången och Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS).
Sofia ska vara föräldraledig - så nu söker vi dig som kan ersätta henne under 16 månader!
Du ska självständigt kunna sköta löpande redovisning, inklusive avstämningar och moms- och arbetsgivardeklarationer. I arbetet ingår också fakturering och hantering av leverantörsreskontra samt bokföring och avstämning av dagskassor från värdshuset. Du kommer även att vara delaktig i bokslutsarbetet.
Vi arbetar i Pyramid och använder Ascendo för leverantörsfakturahantering. Vi tar hjälp av Kontek för lönehanteringen.
Vem är du?
Vi vill att du har relevant utbildning och erfarenhet för att snabbt komma in i arbetsuppgifterna. Du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Dessutom är du intresserad av redovisning, moms och skatter!
Du måste även vara beredd att delta i andra uppgifter på ett litet kontor.


Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde i mitten av april. Varaktighet: 16 månader.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du vara med oss och utveckla vår utbildningsverksamhet här på Wången?

Vi söker till Wångens naturbruksgymnasium: · En naturbrukslärare med stark hästkompetens, ca 50–100 % beroende på din kompetensprofil · Undervisning på våra vuxenutbildningar kan även ingå i tjänsten beroende på din kompetens. · Vi vill att du är förankrad i naturbrukets gröna näringar i allmänhet och hästnäringen i synnerhet. Våra elever på naturbruksprogrammet går profil trav eller islandshäst. De kommer från hela Norden. Vi på Wången... Visa mer
Vi söker till Wångens naturbruksgymnasium:
· En naturbrukslärare med stark hästkompetens, ca 50–100 % beroende på din kompetensprofil
· Undervisning på våra vuxenutbildningar kan även ingå i tjänsten beroende på din kompetens.
· Vi vill att du är förankrad i naturbrukets gröna näringar i allmänhet och hästnäringen i synnerhet.


Våra elever på naturbruksprogrammet går profil trav eller islandshäst. De kommer från hela Norden.
Vi på Wången arbetar tillsammans för att våra elever ska bli världens bästa hästskötare! De ska kunna jobba var som helst i världen och våra elever ska nå så långt som möjligt med en tillgänglig utbildning.
Det innebär bland annat att vi arbetar med tre perspektiv i utbildningen:
Vår pedagogiska, sociala och fysiska lärmiljö!
Detta tar sig uttryck i våra utvecklingsarbeten om lektionsdesign, differentierad undervisning och digitalitet.
Jämtlands gymnasieförbund är huvudman för gymnasiet. På Wången bedriver vi även utbildningar på folkhögskole-, yrkeshögskole- och universitetsnivå genom Hästsportens folkhögskola, Yrkeshögskolan och SLU, Sveriges Lantbruksuniversitet.
Vi söker en naturbrukslärare för undervisning i kurserna Naturbruk, Djuren i Naturbruket, Djurhållning, Fordon och redskap (startar läsåret 23–24) samt Hästkunskap (inom alla utbildningsformer). Beroende på din kompetensprofil kan storleken på tjänsten variera mellan 50–100 procent.
Vi söker dig som är:
· agronom och behörig naturbrukslärare, gärna med inriktning växtodling eller husdjur. Andra utbildningar som bedöms likvärdiga är också aktuella.
· har ett gott bemötande och ett förhållningssätt där elever får utrymme att växa och lyckas.
· värdesätter samarbete och lärande tillsammans med kollegor och elever.
· har stort intresse för hur undervisningen ständigt kan förbättras och där digitala arbetssätt och verktyg bidrar till att göra undervisningen tillgänglig.


Meriterande är att du:
· har erfarenhet av att arbeta på gymnasiet och/eller med ungdomar.
· uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska och även känner dig bekväm att undervisa på engelska.
· har studerat på avancerad nivå.

Om tjänsten:
· Du anställs tillsvidare med semestertjänst.
· Du anställs i Wången AB.
· Tillträde i augusti 2022 enligt överenskommelse.
· Vi tillämpar provanställning.
· Lönen sätts individuellt.
· Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
· Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning. Vi ser gärna att du har perspektiv och erfarenheter som tillför nya dimensioner!

En av hästnäringens tre riksanläggningar
Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!


ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.

Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2022-03-13.
Skicka din ansökan till rektor Elisabeth Englund.
Facklig representant är Malin Connysson. Visa mindre

Vill du vara med oss och utveckla vår utbildningsverksamhet här på Wången?

Vi söker till Wångens naturbruksgymnasium: · En naturbrukslärare med stark hästkompetens. · Undervisning på andra utbildningsformer kan även ingå i tjänsten beroende på din kompetens. · Vi vill att du är förankrad i naturbrukets gröna näringar i allmänhet och hästnäringen i synnerhet. Våra elever på naturbruksprogrammet går profil trav eller islandshäst. De kommer från hela Norden. Vi på Wången arbetar tillsammans för att våra elever sk... Visa mer
Vi söker till Wångens naturbruksgymnasium:
· En naturbrukslärare med stark hästkompetens.
· Undervisning på andra utbildningsformer kan även ingå i tjänsten beroende på din kompetens.
· Vi vill att du är förankrad i naturbrukets gröna näringar i allmänhet och hästnäringen i synnerhet.


Våra elever på naturbruksprogrammet går profil trav eller islandshäst. De kommer från hela Norden.
Vi på Wången arbetar tillsammans för att våra elever ska bli världens bästa hästskötare! De ska kunna jobba var som helst i världen och våra elever ska nå så långt som möjligt med en tillgänglig utbildning.
Det innebär bland annat att vi arbetar med tre perspektiv i utbildningen:
Vår pedagogiska, sociala och fysiska lärmiljö!
Detta tar sig uttryck i våra utvecklingsarbeten om lektionsdesign, differentierad undervisning och digitalitet. Vi värdesätter hög grad av samarbete och kollegialt lärande tillsammans med kollegor och elever.
På Wången finns också Sveriges Lantbruksuniversitet, Yrkeshögskolan och Hästsportens folkhögskola. Jämtlands gymnasieförbund är huvudman för gymnasiet.
Vi söker en naturbrukslärare för undervisning i kurserna Naturbruk, Djuren i Naturbruket, Djurhållning, Hästkunskap, Naturkunskap samt förbereda uppstart av kursen Fordon och redskap (startar läsåret 23–24). Tjänsten omfattar 80% och på sikt kan tjänsten utökas.
Vi söker dig som är:
· agronom och behörig naturbrukslärare, gärna med inriktning växtodling eller husdjur. Andra utbildningar som bedöms likvärdiga är också aktuella.
· har ett gott bemötande och ett förhållningssätt där elever får utrymme att växa och lyckas.
· värdesätter samarbete och lärande tillsammans med kollegor och elever.
· har stort intresse för hur undervisningen ständigt kan förbättras och där digitala arbetssätt och verktyg bidrar till att göra undervisningen tillgänglig.


Meriterande är om du:
· har annan pedagogisk behörighet som bedöms likvärdig i relation till skollagen
· har erfarenhet av att arbeta på gymnasiet och /eller med ungdomar i allmänhet och ungdomar med behov av särskilt stöd i synnerhet
uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska och även känner dig bekväm att undervisa på engelska.
Om tjänsten:
· Du anställs tillsvidare med semestertjänst.
· Tillträde i augusti 2022 enligt överenskommelse.
· Vi tillämpar provanställning.
· Lönen sätts individuellt.
· Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
· Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning. Vi ser gärna att du har perspektiv och erfarenheter som tillför nya dimensioner!

En av hästnäringens tre riksanläggningar
Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!


ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.

Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2022-05-31.
Mejla din ansökan till rektor Elisabeth Englund.
Facklig representant är Malin Connysson. Visa mindre

Vi söker 2 st stallansvariga till våra utbildningsstallar

Ansök    Dec 14    Wången AB    Stallchef/Stallförman
Vill du vara med oss och utveckla vår utbildningsverksamhet här på Wången? Vi söker 2 st stallansvariga till våra utbildningsstallar för island och trav: Tjänsten innebär att du: · leder våra gymnasieelever i den arbetsplatsförlagda undervisningen i våra stallar. Du instruerar eleverna i det praktiska arbetet med att ta hand om våra hästar. Hästarna används i alla våra utbildningar vid Wången. · ingår som en kollega i lärar-kollegiet och bistår våra kur... Visa mer
Vill du vara med oss och utveckla vår utbildningsverksamhet här på Wången?

Vi söker 2 st stallansvariga till våra utbildningsstallar för island och trav:
Tjänsten innebär att du:
· leder våra gymnasieelever i den arbetsplatsförlagda undervisningen i våra stallar. Du instruerar eleverna i det praktiska arbetet med att ta hand om våra hästar. Hästarna används i alla våra utbildningar vid Wången.
· ingår som en kollega i lärar-kollegiet och bistår våra kursansvariga lärare under lektionerna
· ansvarar för att organisera eleverna i stalljouren
· löpande följer upp och dokumenterar hästarnas hälso-läge och deras träningsprogram. I detta ingår t ex skoningar, vaccinationer och förebyggande hälsovård. Detta sker i samarbete med stallförman veterinär och hovslagare.
· har ett övergripande ansvar för den utrustning som hör till varje häst och till undervisningen.
·Det kan bli aktuellt med undervisning även på andra utbildningsformer beroende på din kompetens.
Vi på Wången arbetar tillsammans för att våra elever ska bli världens bästa hästskötare! De ska kunna jobba var som helst i världen och våra elever ska nå så långt som möjligt med en tillgänglig utbildning.
I utbildningarna har vi ett relationellt förhållningssätt vilket innebär att vi har höga förväntningar på våra studerande och arbetar för att de ska lyckas i studierna. Utbildningen bygger på tre perspektiv i våra lärmiljöer, där samspelet mellan den pedagogiska, sociala och fysiska lärmiljön tillsammans bidrar till elevernas resultat i studierna!
På Wången finns också Sveriges Lantbruksuniversitet, Yrkeshögskolan och Hästsportens folkhögskola. Jämtlands gymnasieförbund är huvudman för gymnasiet.
Vi söker dig som:
· är examinerad hästskötare och har några års professionell erfarenhet av arbete med hästar. Här värdesätter vi särskilt erfarenhet från travbranschen
· har pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet
· har erfarenhet av att arbeta med ungdomar, gärna inom gymnasieskolan
· har ett gott bemötande och ett förhållningssätt där elever får utrymme att växa och lyckas
· har stort intresse för hur undervisningen ständigt kan förbättras och där digitala arbetssätt och verktyg bidrar till att göra undervisningen tillgänglig.


Meriterande är om du:
· har erfarenhet av att arbeta med ungdomar som har diagnoser inom AST och eller Npf
· uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska och även känner dig bekväm att undervisa på engelska
· har andra erfarenheter från naturbrukets gröna näringar i allmänhet

Om tjänsten:
Tjänsterna omfattar mellan 85 - 100% med 6 månaders provanställning. Tjänsten kan övergå till en tillsvidaretjänst efter provanställningens slut.
Det är semestertjänster med tillträde omgående. Lönen sätts individuellt och du anställs i Wången AB
· Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
· Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning. Vi ser gärna att du har perspektiv och erfarenheter som tillför nya dimensioner!
En av hästnäringens tre riksanläggningar
Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.
Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2022-01-08
Mejla din ansökan till rektor Elisabeth Englund. Visa mindre

Digitaliseringsspecialist med engagemang för evenemang

Ansök    Jan 20    Wången AB    IT-strateg
Vi vill utvecklas snabbare och behöver dig som kan hjälpa oss att få fart på vår digitala utveckling inom flera områden. Vi vill också utveckla vårt värdskap – både på plats och digitalt. Wången AB har i huvudsak två ben; utbildning och wärdshus. Genom utbildningsformerna gymnasium, yrkeshögskola, universitet och folkhögskola utbildar vi människor som vill arbeta med hästar. Wärdshusets verksamhet innefattar restaurang, boende och konferens. I dina arbets... Visa mer
Vi vill utvecklas snabbare och behöver dig som kan hjälpa oss att få fart på vår digitala utveckling inom flera områden. Vi vill också utveckla vårt värdskap – både på plats och digitalt.
Wången AB har i huvudsak två ben; utbildning och wärdshus. Genom utbildningsformerna gymnasium, yrkeshögskola, universitet och folkhögskola utbildar vi människor som vill arbeta med hästar. Wärdshusets verksamhet innefattar restaurang, boende och konferens. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med både utbildning och wärdshus. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och implementera ett systematiskt sätt att bearbeta kunder, befintliga och nya. I det arbetet ingår även att skapa strategier och praktiska arbetssätt för hur vi upprätthåller relationerna med våra alumner. Du ska också stödja organisationen i att fatta data-drivna beslut och skapa engagemang kring digital utveckling.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vd, marknadsansvarig och IT-ansvarig för att hjälpa verksamheten ta stora digitala kliv framåt.
Wången är en magisk plats att besöka och det vill vi att fler personer ska få uppleva. Därför behöver vi dig som inte bara engagerar sig i det digitala utan även gillar att träffa och ta hand om våra besökare. Tillsammans med chefen för wärdshuset kommer du att utveckla, planera och genomföra evenemang under de perioder av året då vi har lägre beläggning, t.ex. lov och sommartid.
Låter det intressant att få skapa strategier för kundbearbetning och digital transformation och sedan implementera dem praktiskt?
Du kanske har läst Business Transformation and Innovation och arbetat inom hotell- eller resebranschen? Eller pluggat Data Driven Decision Making och har erfarenhet av att arbeta med CRM? Eller kanske något helt annat? Sök tjänsten och berätta vem du är och vad just du kan hjälpa oss med.
Du har:
· relevant utbildning på högskola/yrkeshögskola eller motsvarande.
· erfarenhet av digital transformation
· kunskaper för att analysera kunddata och omsätta analysen till konverteringar
· förmågan att arbeta strategiskt men dagligen utföra operativa arbetsuppgifter
· pedagogiskt sinnelag och tycker om att utbilda
· drivet att inspirera andra att lära och utvecklas
· du är en god värd och berättare.
Du är också öppen för att rycka in där det behövs, vi är en familjär organisation där alla hjälps åt.
Meriterande:
· Erfarenhet av arbete inom hotell och restaurang eller evenemangsbranschen
· Erfarenhet av att arbeta med e-learning
· Hästintresse / hästkunskap
WÅNGEN AB
Vilka är vi? Wången är en av hästnäringens tre riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och de andra två riksanläggningarna Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Riksanläggningarna har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. På Wången bedrivs också forskningsprojekt i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU).

Wångens wärdshus består av restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Wärdshuset är känt för sin goda mat och utmärkta service.
Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

Läs mer på www.wangen.se
Om tjänsten:
Tjänsten är tidsbegränsad. Tjänstens omfattning kan diskuteras.
Tillträde enligt överenskommelse, ange i ansökan när du kan börja.

Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2022-02-07. Skicka din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till [email protected]. Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Välkommen med din ansökan!

Frågor besvaras av:
Emma Roos, marknads- och kommunikationsansvarig 070-641 74 08, [email protected]
Håkan Karlsson, vd, 0640-174 01, [email protected]
Facklig kontakt
Saco: Malin Connysson, 0640-174 31, [email protected]

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kom och utveckla våra studenter och utbildningsverksamhet här på Wången!

Ansök    Mar 10    Wången AB    Agronom
Riksanläggningen Wången söker en agronom för undervisning av våra studenter på Hippologprogrammet och för det spännande uppdraget att utveckla vår profil gällande forskning och utveckling! På Wången finns hippologprogrammet, inriktning islandshäst och travsport. Programmet ges i samverkan med SLU som är huvudman och riksanläggningarna Flyinge och Strömsholm. Tillsammans utbildar vi hippologer för framtidens hästnäring. Wången utbildar även hovslagare och ... Visa mer
Riksanläggningen Wången söker en agronom för undervisning av våra studenter på Hippologprogrammet och för det spännande uppdraget att utveckla vår profil gällande forskning och utveckling!
På Wången finns hippologprogrammet, inriktning islandshäst och travsport. Programmet ges i samverkan med SLU som är huvudman och riksanläggningarna Flyinge och Strömsholm. Tillsammans utbildar vi hippologer för framtidens hästnäring.
Wången utbildar även hovslagare och kuskar inom Yrkeshögskolan. Genom Hästsportens folkhögskola bedriver vi utbildningar för att stärka kompetensutvecklingen inom travsporten och islandhästsporten. Sist men inte minst utbildar vi också ungdomar vid naturbruksprogrammet till hästskötare. Huvudman för gymnasiet är Jämtlands gymnasieförbund.
Vi söker en agronom, gärna disputerad eller med licentiatexamen!
I din roll kommer du att undervisa inom hippologprogrammets olika kurser framför allt med fokus på hästens biologi. Du kommer att handleda studenter i deras examensarbeten och vara kursledare. Du bidrar också till kurs- och ämnesutveckling tillsammans med kollegor på de andra riksanläggningarna och SLU.
Förutsatt att du har forskarutbildning kommer du även ingå i styrgruppen för forskning och utveckling och därigenom aktivt bidra till att planera för, genomföra och följa upp forsknings- och utvecklingsprojekt.
Hippologprogrammet har SLU som huvudman och verksamheten leds övergripande av hippologenheten i Uppsala där programstudierektor, föreståndare och vissa lärare är placerade. Hippologenheten ansvarar även för central administration.
Vi söker dig som:
är agronom, gärna disputerad eller med licentiatexamen.
har inriktat dig inom häst i din utbildning eller på annat sätt fördjupat dig inom hästområdet
tilltalas av att samverka med kollegor såväl på Wången som på SLU och andra anläggningar i Sverige och i någon mån även internationellt.

Meriterande är om du:
har erfarenhet av att undervisa
har dokumenterad erfarenhet från travsporten och/eller islandshästsektorn
har ett nätverk för att verka inom forskning och utveckling med fokus på hippologi och närliggande forskningsområden.

Om tjänsten:
Du anställs tillsvidare med semestertjänst, tjänstens storlek, 80–100 %, kan beroende på din kompetens diskuteras.
Tillträde i augusti 2021 enligt överenskommelse.
Lönen sätts individuellt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning.


En av hästnäringens tre riksanläggningar
Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar. Läs mer på wangen.se.

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.
Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-04-06.
Skicka din ansökan till studierektor Elisabeth Englund.

Kontaktpersoner för tjänsten är:
Elisabeth Englund, studierektor vid Wången AB,
0640-174 15, [email protected]

Håkan Karlsson, vd, Wången AB,
0640-174 01, [email protected]

Anna-Lena Holgersson, föreståndare för Hippologenheten och Hippologprogrammet vid Sveriges Lantbruksuniversitet, 018-67 21 43, [email protected] Visa mindre

Digitaliseringsspecialist med engagemang för evenemang

Ansök    Jan 20    Wången AB    Kommunikationsstrateg
Vi vill utvecklas snabbare och behöver dig som kan hjälpa oss att få fart på vår digitala utveckling inom flera områden. Vi vill också utveckla vårt värdskap – både på plats och digitalt. Wången AB har i huvudsak två ben; utbildning och wärdshus. Genom utbildningsformerna gymnasium, yrkeshögskola, universitet och folkhögskola utbildar vi människor som vill arbeta med hästar. Wärdshusets verksamhet innefattar restaurang, boende och konferens. I dina arbets... Visa mer
Vi vill utvecklas snabbare och behöver dig som kan hjälpa oss att få fart på vår digitala utveckling inom flera områden. Vi vill också utveckla vårt värdskap – både på plats och digitalt.
Wången AB har i huvudsak två ben; utbildning och wärdshus. Genom utbildningsformerna gymnasium, yrkeshögskola, universitet och folkhögskola utbildar vi människor som vill arbeta med hästar. Wärdshusets verksamhet innefattar restaurang, boende och konferens. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med både utbildning och wärdshus. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och implementera ett systematiskt sätt att bearbeta kunder, befintliga och nya. I det arbetet ingår även att skapa strategier och praktiska arbetssätt för hur vi upprätthåller relationerna med våra alumner. Du ska också stödja organisationen i att fatta data-drivna beslut och skapa engagemang kring digital utveckling.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vd, marknadsansvarig och IT-ansvarig för att hjälpa verksamheten ta stora digitala kliv framåt.
Wången är en magisk plats att besöka och det vill vi att fler personer ska få uppleva. Därför behöver vi dig som inte bara engagerar sig i det digitala utan även gillar att träffa och ta hand om våra besökare. Tillsammans med chefen för wärdshuset kommer du att utveckla, planera och genomföra evenemang under de perioder av året då vi har lägre beläggning, t.ex. lov och sommartid.
Låter det intressant att få skapa strategier för kundbearbetning och digital transformation och sedan implementera dem praktiskt?
Du kanske har läst Business Transformation and Innovation och arbetat inom hotell- eller resebranschen? Eller pluggat Data Driven Decision Making och har erfarenhet av att arbeta med CRM? Eller kanske något helt annat? Sök tjänsten och berätta vem du är och vad just du kan hjälpa oss med.
Du har:
· relevant utbildning på högskola/yrkeshögskola eller motsvarande.
· erfarenhet av digital transformation
· kunskaper för att analysera kunddata och omsätta analysen till konverteringar
· förmågan att arbeta strategiskt men dagligen utföra operativa arbetsuppgifter
· pedagogiskt sinnelag och tycker om att utbilda
· drivet att inspirera andra att lära och utvecklas
· du är en god värd och berättare.
Du är också öppen för att rycka in där det behövs, vi är en familjär organisation där alla hjälps åt.
Meriterande:
· Erfarenhet av arbete inom hotell och restaurang eller evenemangsbranschen
· Erfarenhet av att arbeta med e-learning
· Hästintresse / hästkunskap
WÅNGEN AB
Vilka är vi? Wången är en av hästnäringens tre riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och de andra två riksanläggningarna Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Riksanläggningarna har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. På Wången bedrivs också forskningsprojekt i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU).

Wångens wärdshus består av restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Wärdshuset är känt för sin goda mat och utmärkta service.
Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

Läs mer på www.wangen.se
Om tjänsten:
Tjänsten är tidsbegränsad. Tjänstens omfattning kan diskuteras.
Tillträde enligt överenskommelse, ange i ansökan när du kan börja.

Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2022-02-07. Skicka din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till [email protected]. Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Välkommen med din ansökan!

Frågor besvaras av:
Emma Roos, marknads- och kommunikationsansvarig 070-641 74 08, [email protected]
Håkan Karlsson, vd, 0640-174 01, [email protected]
Facklig kontakt
Saco: Malin Connysson, 0640-174 31, [email protected]

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Specialpedagog till Wången

Ansök    Feb 27    Wången AB    Specialpedagog
Vi söker en specialpedagog med erfarenhet från skolans tidigare år. Fokus i tjänsten ligger på att tillsammans med lärarkollegiet utveckla undervisningen mot en högre grad av helhet och sammanhang i syfte att stötta eleverna att utgå från sin egen motivation och målsättningar. Tjänsten omfattar 25 % och du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam samt att tillsammans med rektor utveckla undervisningens kvalitet. Vi söker dig som: är specialpedagog med lärar... Visa mer
Vi söker en specialpedagog med erfarenhet från skolans tidigare år. Fokus i tjänsten ligger på att tillsammans med lärarkollegiet utveckla undervisningen mot en högre grad av helhet och sammanhang i syfte att stötta eleverna att utgå från sin egen motivation och målsättningar. Tjänsten omfattar 25 % och du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam samt att tillsammans med rektor utveckla undervisningens kvalitet.
Vi söker dig som:
är specialpedagog med lärarlegitimation i förskolan och/eller grundskolans tidigare år
har erfarenhet av att arbeta med läs- och skrivutredningar samt att arbeta med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar
har ett öppet förhållningssätt och vill prova olika pedagogiska förhållningssätt för att eleven ska lyckas

Meriterande är:
erfarenhet av att arbeta med ungdomar
erfarenhet av elevhälsoarbete

Om tjänsten:
Du anställs på viss tid under läsåret 21–22 med möjlighet till tillsvidareanställning för kommande läsår
Tjänsten är en semesteranställning
Vi lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning. Vi ser gärna att du har perspektiv och erfarenheter som tillför nya dimensioner!

Vi har kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Jan 13    Wången AB    Redovisningsekonom
Wången AB hanterar förutom den egna redovisningen också redovisning för Stiftelsen Wången och Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS). Sofia ska vara föräldraledig. Därför söker vi nu dig som kan ersätta henne! Du ska självständigt kunna sköta löpande redovisning, inklusive avstämningar och moms- och arbetsgivardeklarationer. I arbetet ingår också hantering av leverantörs- och kundfakturor. Du kommer även att vara delaktig i bokslutsarbetet. Vi arbetar... Visa mer
Wången AB hanterar förutom den egna redovisningen också redovisning för Stiftelsen Wången och Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS).
Sofia ska vara föräldraledig. Därför söker vi nu dig som kan ersätta henne!
Du ska självständigt kunna sköta löpande redovisning, inklusive avstämningar och moms- och arbetsgivardeklarationer. I arbetet ingår också hantering av leverantörs- och kundfakturor. Du kommer även att vara delaktig i bokslutsarbetet.
Vi arbetar i Pyramid och använder Ascendo för leverantörsfakturahantering. Vi tar hjälp av Kontek för lönehanteringen.
Vem är du?
Vi vill att du har relevant utbildning och erfarenhet för att snabbt komma in i arbetsuppgifterna. Du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Dessutom är du intresserad av redovisning, moms och skatter!
Du måste även vara beredd att delta i andra uppgifter på ett litet kontor.


Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde den 1 april. Varaktighet: 16 månader.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Naturbrukslärare Wången

Vi söker en naturbrukslärare för undervisning i kurserna Naturbruk, Djuren i Naturbruket, Djurhållning, Entreprenörskap och Gymnasiearbetet Vi vill att du är förankrad i naturbrukets gröna näringar och tillsammans med kollegornas gedigna hästkompetens lyfter vår utbildning mot framtidens hållbara hästnäring. Beroende på din kompetensprofil kan storleken på tjänst variera mellan 50–100 %. Vi söker dig som är: agronom och naturbrukslärare, gärna med inriktni... Visa mer
Vi söker en naturbrukslärare för undervisning i kurserna Naturbruk, Djuren i Naturbruket, Djurhållning, Entreprenörskap och Gymnasiearbetet
Vi vill att du är förankrad i naturbrukets gröna näringar och tillsammans med kollegornas gedigna hästkompetens lyfter vår utbildning mot framtidens hållbara hästnäring. Beroende på din kompetensprofil kan storleken på tjänst variera mellan 50–100 %.
Vi söker dig som är:
agronom och naturbrukslärare, gärna med inriktning växtodling eller husdjur
har ett gott bemötande och ett förhållningssätt där elever får utrymme att växa och lyckas
värdesätter samarbete och lärande tillsammans med kollegor och elever

Meriterande är att du:
har erfarenhet av att arbeta på gymnasiet
har intresse för och erfarenhet av hästar och hästnäringarna
uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska och även känner dig bekväm att undervisa på engelska
Vi lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning. Vi ser gärna att du har perspektiv och erfarenheter som tillför nya dimensioner!

Vi tillämpar provanställning.
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse. Visa mindre

Är du hippolog eller agronom?

Vi söker dig som är agronom, hippolog eller har en annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning och kursansvar inom travsport och hästhantering på hippologutbildningen och i ämnet hästkunskap inom våra olika utbildningar inom gymnasium, Hästsportens folkhögskola, yrkeshögskola och våra egna kurser. Förutom att undervisa i hästrelaterade kurser på våra utbildningar, kommer du alltså att... Visa mer
Vi söker dig som är agronom, hippolog eller har en annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning och kursansvar inom travsport och hästhantering på hippologutbildningen och i ämnet hästkunskap inom våra olika utbildningar inom gymnasium, Hästsportens folkhögskola, yrkeshögskola och våra egna kurser. Förutom att undervisa i hästrelaterade kurser på våra utbildningar, kommer du alltså att vara kursledare på universitetsutbildningen Hippologprogrammet, inriktning trav. Arbetet innehåller alla arbetsuppgifter som förekommer inom utbildningsverksamheten;·       undervisning·       planering·       utveckling av respektive kurs·       samverkan med kollegor I tjänsten kan även ansvarsområden inom häst- och stallskötsel förekomma. Meriterande·       Lärarlegitimation eller legitimationsgrundande examen - vi välkomnar dock alla sökanden som passar in på ovanstående profil.·       Yrkeserfarenhet inom häst·       Hippolog med inriktning trav·      Husdjursagronom·       Om du är, eller har varit, aktiv som till exempel tränare eller hästskötare inom travsport·       Brett nätverk i hästvärlden.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vem är du? Vi vill att du är en god pedagog och brinner för att undervisa. Du är flexibel, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du bör även kunna arbeta självständigt och ta ansvar. Du leder och organiserar ditt arbete, både teoretiskt och praktiskt, så att en trygg och respektfull lärandemiljö skapas. Hippologprogrammet – en unik utbildningHippologprogrammet är Sveriges enda universitetsutbildning inom häst och har tre inriktningar; trav, islandshäst och ridhäst. På Wången går studenter som läser på inriktningarna trav och islandshäst. Hippologprogrammet är världsunik utifrån att teori och praktik varvas inom utbildningen. Huvudman för utbildningarna är SLU, Sveriges lantbruksuniversitet. Läs mer på slu.se/institutioner/hippologutbildning  En av hästnäringens tre riksanläggningarWången, Flyinge och Strömsholm utgör hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar varav flera tävlar framgångsrikt.Här ingår du i ett erfaret lärarlag och får varierade arbetsuppgifter på reglerade arbetstider. Lärarlaget består av kärnämneslärare, yrkeslärare inom trav och islandshäst, hippologer, agronom, veterinär och hovslagare. Du erbjuds vidareutbildning inom områden som är relevanta för ditt arbete och ges möjlighet till uppstallning av häst med tillgång till träningsbanor och ridhus. På Wången bedrivs också forskningsprojekt, både egna och i samarbete med SLU. Urval och intervjuer sker fortlöpande.Vi tillämpar 6 månader provanställning.Tillträde snarast. Välkommen med din ansökan!   Vi undanber oss alla eventuella erbjudanden från annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre