Lediga jobb Dille Gård AB i Krokom

Se alla lediga jobb från Dille Gård AB i Krokom. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Krokom som finns inom det yrket.

Lärare inom tunga transporter

Ansök    Okt 8    Dille Gård AB    Trafiklärare
Vill du komma till en rolig arbetsplats där inget är omöjligt? Är du kommunikativ och pedagogiskt lagd och gillar människor? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård! Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 220 studerande och vi är ca 40 i personalgru... Visa mer
Vill du komma till en rolig arbetsplats där inget är omöjligt? Är du kommunikativ och pedagogiskt lagd och gillar människor? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård!
Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 220 studerande och vi är ca 40 i personalgruppen.
Vi söker nu en lärare till våra utbildningar inom komvux och förarutbildningar. Vi utbildar lastbilschaufförer och bussförare. Personen vi söker kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegor och ansvara för undervisning och utveckling av verksamheten inom transportutbildningen.
Du kommer också att utbilda inom B- och BE-behörighet eftersom Dille Gård är en godkänd trafikskola av transportstyrelsen.
Du är troligen en godkänd trafiklärarare med några års erfarenhet som utbildare samt att du varit yrkesverksam som buss- och/eller lastbilschaufför. Du har körkortsbehörighget C,CE och/eller D, DE. Är du godkänd utbildningsledare är det meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande. Visa mindre

Lärare inom skogliga ämnen

Ansök    Jul 2    Dille Gård AB    Skogsbruksinstruktör
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom skog och djur. Här finns ca 40 personal, 140 gymnasieelver och ca 80 vuxenstudenter inom komvux och Yrkeshögskola för Skogsbrukstekniker. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt. Vill du testa något nytt? Du kanske har en bakgrund med arbete i skogsbranschen på olika sätt? ... Visa mer
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom skog och djur. Här finns ca 40 personal, 140 gymnasieelver och ca 80 vuxenstudenter inom komvux och Yrkeshögskola för Skogsbrukstekniker.
Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt.
Vill du testa något nytt? Du kanske har en bakgrund med arbete i skogsbranschen på olika sätt?
Vi söker en person som:
-Kan arbeta självständigt och är duktig på att hantera grupper och människor.
-Vill undervisa inom maskinkörning och andra skogliga kurser inom gymnasieskolan och vuxenutbildningen
-Gillar att samarbeta tätt med kollegor och värdesätter mötet med människor högt. Visa mindre

Erfarenhet av djursjukvård? Dela med dig av dina kunskaper!

Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom områdena skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu. Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hu... Visa mer
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom områdena skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Äventyr, skogsmaskin, buss, lastbil och djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. De tar stort ansvar och har en chef som gärna delegerar och låter bli att pilla i små detaljer. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt.
Skolan utvecklar just nu en veterinärklinik som kommer att integreras med vår utbildningsverksamhet inom djurvård.
Vill du testa något nytt? Du kanske har en bakgrund med arbete med djur på olika sätt? Erfaren djurvårdare eller leg djursjukskötare? Du kanske är lärare med stora kunskaper om djurvård? Vi behöver förstärkning!
Vi söker dig som:
-Har erfarenheter inom djursjukvård praktiskt.
-Vill dela med sig av sina kompetenser och kunskaper till andra genom att undervisa inom djursjukvård.
-Vill bli kollega ett gäng andra entusiastiska som arbetar med djurvård och djursjukvård.
Välkommen med din ansökan via epost. Urval sker löpande. Visa mindre

Administratör och ekonom

Vill du komma till en rolig arbetsplats som utveklar och utbildar människor där inget är omöjligt? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård! Dille Gård Ab är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 200 studerande och vi är ca 30 i personalgruppen. Företaget ingår i... Visa mer
Vill du komma till en rolig arbetsplats som utveklar och utbildar människor där inget är omöjligt? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård!
Dille Gård Ab är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 200 studerande och vi är ca 30 i personalgruppen.
Företaget ingår i koncernen Dille Bolagen Ab där 9 bolag samverkar. Det finns bla ett fastighetsbolag och ett avverkningsföretag i koncernen.
Vi söker nu en person som skall arbeta med skoldministration och ekonomi.
Skoladministrationen innebär att du hanterar hela processen från att en blivande studerande visar intresse för utbildning hos oss tills att de fått betyg och avslutat sina studier. Det betyder hantering av skoladministrativa system som Schoolsoft, Alvis, Google mfl.
Arbetsuppgifterna kring ekonomi handlar om löpande bokföring, fakturering för alla bolag i koncernen. En stor del av arbetet är direkt kopplat till det underlag som du som administratör skapat. Mycket av arbetet sker i systemet Fortnox.
Du kommer att samverka mycket med andra personer på ekonomi/admin-avdelningen.
Start enl överenskommelse, helst snarast. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande. Ansökan endast via angiven epost. Visa mindre

Djurvårdare på Dille Gård

Ansök    Maj 17    Dille Gård AB    Djurvårdare
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu. Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Ävent... Visa mer
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Äventyr, skogsmaskin, buss, lastbil och Djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. De tar stort ansvar och har en chef som gärna delegerar och låter bli att pilla i små detaljer. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt.
Vill du testa något nytt? Du kanske har en bakrund med arbete med djur på olika sätt? Erfaren djurvårdare? Du kanske är lärare med stora kunskaper om djurvård? Vi behöver förstärkning!
-Du kan arbeta självständigt och är duktig på att hantera grupper och människor.
-Du kommer att undervisa på gymnasiet.
-Du skall vara med att utveckla Dille Gårds utbildningar inom djurvård och vårt djurrum.
-Du arbetar med djurhantering.
-Du gillar att samarbeta tätt med kollegor och värdesätter mötet med människor högt.
-Du skall bli väldens bästa kollega till ca 35 andra i personalgruppen. Visa mindre

Ridlärare och lärare i hästkunskap

Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi jobbar hårt med att skapa en trygg, prestigelös och inspirerande miljö för alla studenter och all personal. Vi utbildar inom skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård jus... Visa mer
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi jobbar hårt med att skapa en trygg, prestigelös och inspirerande miljö för alla studenter och all personal.
Vi utbildar inom skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Äventyr, skogsmaskin, buss, lastbil och Djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. De tar stort ansvar och har en chef som gärna delegerar och låter bli att pilla i små detaljer. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt.
Vi behöver nu en lärare som skall undervisa på gymnasiet då en av våra lärare skall utbilda sig vidare ett år. Aktuella ämnen är Ridning, Hästkunskap och Aktivitetsledarskap. Den nya personane jobbar tätt tillsammans med några andra lärare inom samma yrkesområde.
I jobbet ingår vidareutbildning av skolan hästar.
SRL 2 diplomering och tränarlegitimation är meriterande.
Start så snart som möjligt. Vikariatet löper under hela läsåret 21/22.
Urval sker löpande. Visa mindre

Lärare inom tunga transporter

Vill du komma till en rolig arbetsplats där inget är omöjligt? Är du kommunikativ och pedagogiskt lagd och gillar människor? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård! Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 200 studerande och vi är ca 30 i personalgru... Visa mer
Vill du komma till en rolig arbetsplats där inget är omöjligt? Är du kommunikativ och pedagogiskt lagd och gillar människor? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård!
Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 200 studerande och vi är ca 30 i personalgruppen.
Vi söker nu en lärare till våra nya utbildning inom komvux. Vi kommer att utbilda lastbilschaufförer och bussförare från och med tidig vår 2021. Personen vi söker kommer att arbeta tätt tillsammans med en kollega och ansvara för undervisning och utveckling av verksamheten inom transportutbildningen.
Du har troligen en godkänd trafiklärarare med några års erfarenhet som utbildare samt att du varit yrkesverksam som buss- och/eller lastbilschaufför. Du har körkortsbehörighget C,CE och/eller D, DE.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande. Visa mindre

Instuktör och lärare inom skogsmaskiner och skogliga kurser

Vill du ha skogen som din arbetsplats, är kommunikativ och pedagogiskt lagd? Jobba hos oss på DIlle Gård! Vi söker nu lärare och instruktörer inom skogsmaskiner och skogliga ämnen. Vi startar utbildning för blivande skogsmaskinförare i Sundsvall inom gymnasiala vuxenstudier. Utbildningen sker i samarbete med SCA. Arbetet innebär ansvar och genomförande av teoretiska studier inom skogsbruk samt praktisk undervisning/instruktion kring körning av skotare och ... Visa mer
Vill du ha skogen som din arbetsplats, är kommunikativ och pedagogiskt lagd? Jobba hos oss på DIlle Gård!
Vi söker nu lärare och instruktörer inom skogsmaskiner och skogliga ämnen. Vi startar utbildning för blivande skogsmaskinförare i Sundsvall inom gymnasiala vuxenstudier. Utbildningen sker i samarbete med SCA. Arbetet innebär ansvar och genomförande av teoretiska studier inom skogsbruk samt praktisk undervisning/instruktion kring körning av skotare och skördare. Arbetsorten kommer att bli Sundsvall med omgivande skogar.
Kanske har du arbetat som lärare tidigare inom området eller så är du skogsmaskinförare och gillar kontakten med människor och har en fallenhet för att leda andra.
Dille Gård AB är huvudman för gymnasium i krokoms kommun i jämtland samt att vi har vuxenutbildningar inom skog och djur. Vi är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet.
Urval kommer att ske löpande. Visa mindre