Lediga jobb som Kock, storhushåll i Krokom

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Biträdande kock till Solbackas särskilda boende i Föllinge

Ansök    Jun 13    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbackas äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan! En dag som biträdande kock Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkost, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning ... Visa mer
Ett jobb med plats för engagemang och glädje

Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbackas äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan!
En dag som biträdande kock
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkost, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter vid den ordinarie kockens frånvaro, så som beställning av varor, fakturahantering, viss redovisning mm. Arbetstiden är schemalagd och förlagd till dagtid både vardagar och helger.
I köket på Solbackas äldreboende produceras det idag ca 35 portioner per måltid samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team som består av 1 arbetsledande kock, dig som biträdande kock samt 2 kockbiträden
Barn- och utbildningsförvaltningen har ca 800 medarbetare. Förvaltningens verksamhet sträcker sig över hela kommunen och innefattar förskola, grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem, kost och lokalvård, modersmål, kulturskola samt biblioteksverksamhet.
Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Krav på datorvana samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta samt att du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Körkort är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid, 100%.
Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2024-08-31
Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Hälsning från din blivande chef
”Jag söker dig som kan bidra med engagemang, kunskap och har viljan att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor. Stort fokus på ligger på samarbete, att skapa en känsla av samhörighet som bidrar till arbetsglädje, personlig och kollegial utveckling. Jag ser fram emot din ansökan!”
Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter, 0640-161 00
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokoms kommuns gränser sträcker sig från Storsjöns stränder i söder, till de vidsträckta och vilda fjällen i norr och i öster tar det norrländska inlandets stora skogar vid. Här bor dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län, med närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige. Här finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Hit flyttar människor och här vill man stanna, för här får själva livet ta plats.
Kommunen ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket gör att vi arbetar för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande. Visa mindre

Kock sökes till Birka Folkhögskola

Är du en kock som tänker kreativt och vill ha ett utvecklande arbete? Vill du leda ett arbetslag som är tätt sammansvetsat? Då är rollen som kock på Birka Folkhögskola något för dig. Vi är redan kända för vår goda mat men nu utvecklar vi verksamheten ytterligare! Vi kan erbjuda dig attraktiva arbetstider på dagtid, vilket inte är så vanligt i branschen. Vi kan även locka med en fantastisk natur bara runt knuten, med storslagen utsikt över Storsjön och de... Visa mer
Är du en kock som tänker kreativt och vill ha ett utvecklande arbete? Vill du leda ett arbetslag som är tätt sammansvetsat? Då är rollen som kock på Birka Folkhögskola något för dig. Vi är redan kända för vår goda mat men nu utvecklar vi verksamheten ytterligare!

Vi kan erbjuda dig attraktiva arbetstider på dagtid, vilket inte är så vanligt i branschen.

Vi kan även locka med en fantastisk natur bara runt knuten, med storslagen utsikt över Storsjön och de jämtländska fjällen. En rofylld och vacker miljö där du kan hämta extra energi mellan varven.

Hos oss får du chansen att verkligen göra skillnad för andra; vår restaurang är själva navet i en verksamhet som sjuder av aktivitet. I vårt tillagningskök lagas mat från grunden, med stor omtanke. Köket förbereder och serverar cirka 120 gäster dagligen. Du blir en del av skolans serviceenhet som består av sju anställda.

Birka Folkhögskola vill utveckla skolan som mötesplats där köket är centralt för deltagare, evenemang och konferenser. Vi gillar att ha kul på jobbet och lyfter gärna stämningen med olika temadagar i restaurangen. Några exempel är skördefest, halloween-tema och fransk matlagning i samband med studiebesök från ön La Réunion i Indiska oceanen. Vi gillar att ge det där lilla extra till personal, deltagare och gäster!


ARBETSUPPGIFTER
Köket speglar skolans profil: hållbar utveckling. Därför arbetar vi aktivt med ekologiska livsmedel och hälsosamma, hållbara måltider. Vi ser köket som en pedagogisk resurs och vill därför att du är intresserad av våra deltagare, pedagogik och folkbildning.

I det dagliga arbetet ingår bland annat att ansvara för beställningar, planera menyer, skapa och uppdatera recept, egenkontroll, inköp, att utveckla skolans hållbara profil genom klimatsmart, ekologisk och hälsosam kost. Vi jobbar alltid för att skapa en trivsam måltidsmiljö med bästa möjliga helhetsupplevelse.

I din roll som verksamhetsledare ansvarar du för att leda utvecklingsarbetet i arbetsgruppen, ansvara för kvalitetsuppföljning samt planera och leda möten. Du har även ett viktigt kommunikationsansvar gentemot deltagarna.

KVALIFIKATIONER
Storköks- eller restaurangutbildning motsvarande 3-årigt gymnasium. Du kan också ha annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer vara likvärdig.

Tjänsten kräver att du kan ta dig till arbetsplatsen med bil eftersom bussförbindelser saknas tidigt på morgonen.

Du har kunskap och erfarenhet av tillagning av specialkost, god kännedom om livsmedelshygien och HACCP. För att trivas hos oss tror vi att du ska vara öppen för nytänkande och förändring. Du kan arbeta både självständigt och i team, är positiv och har framåtanda. Du förväntas delta aktivt i enhetens och skolans utvecklingsarbete.
Du ska ha förmåga att följa fattade beslut och efterleva dem, ha sinne för ordning och reda, god serviceförmåga och högt integritetstänkande gentemot dem du möter. Du kan hantera stressiga situationer, är flexibel, hjälpsam och kan ta egna initiativ. Vi vill även att du tar ansvar för en hållbar arbetsmiljö och god kamratanda i arbetsgruppen, genom ditt ledarskap.

I din ansökan ska du beskriva på vilket sätt din kompetens och erfarenhet kan bidra till Birka Folkhögskolas utveckling. Du ska även presentera din personliga vision för en hållbar köksverksamhet i linje med folkbildningens syfte.
Nu ser vi fram emot att få din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen:
https://www.regionjh.se

Läs mer om att bo och leva i Jämtland Härjedalen:
https://www.tasteget.nu

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande kock till Hällebo särskilda boende i Offerdal

Ansök    Jun 3    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Hällebos äldreboende i Offerdal vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flytta... Visa mer
Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Hällebos äldreboende i Offerdal vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
I köket på Hällebos äldreboende produceras det idag ca 35 portioner per måltid samt ca 30 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team som består av 1 arbetsledande kock, dig som biträdande kock samt 2 kockbiträden.
I tjänsten som biträdande kock arbetar du 100%.

En dag som biträdande kock
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkoster, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter vid den ordinarie kockens frånvaro, så som beställning av varor, fakturahantering, viss redovisning mm.
Arbetstiden är schemalagd och förlagd till dagtid, vardagar och helger.

Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alternativt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Krav på datorvana samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta samt ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Körkort är meriterande.

Övrig information
Tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.
Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Sista ansökningsdag: 2024-06-23
Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter, 0640-161 00
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande kock till Blomstergårdens särskilda boende i Krokom

Ansök    Jan 29    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Blomstergårdens äldreboende i Krokom vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyt... Visa mer
Ett jobb med plats för engagemang och glädje

Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Blomstergårdens äldreboende i Krokom vara något för dig. Välkommen med din ansökan!
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
I köket på Blomstergårdens äldreboende produceras det idag ca 30 portioner per måltid samt ca 60 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team som består av 1 arbetsledande kock, dig som biträdande kock samt 1 kockbiträde.
En dag som biträdande kock
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkost, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter vid den ordinarie kockens frånvaro, så som beställning av varor, fakturahantering, viss redovisning mm.
Arbetstiden är schemalagd dagtid vardagar samt helger.
Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alternativt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Krav på datorvana samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann samt ha ett lösningsorienterat arbetssätt.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Körkort är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att samarbeta.
Övrig information
Tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2024-02-18
Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kock till Krokoms nya förskola

Ansök    Feb 26    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Ett jobb med plats för engagemang och glädje Vill du vara med från början när Krokoms nyaste förskola tar form? Älskar du matlagning oavsett om du är inomhus i värmen eller utomhus över öppen eld samt tycker att barn och service är det roligaste som finns. Då ska du läsa vidare- och söka tjänsten! Kost och lokalvård På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbildningsförvaltningen. Kostenheten arbetar med mat... Visa mer
Ett jobb med plats för engagemang och glädje

Vill du vara med från början när Krokoms nyaste förskola tar form? Älskar du matlagning oavsett om du är inomhus i värmen eller utomhus över öppen eld samt tycker att barn och service är det roligaste som finns. Då ska du läsa vidare- och söka tjänsten!
Kost och lokalvård
På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbildningsförvaltningen.
Kostenheten arbetar med maten på förskolor, skolor, särskilda boenden och matlådor till hemtjänst. Kommunen har 40 produktions- och mottagningskök där det totalt produceras ca 3500 portioner varje dag. Inom enheten arbetar ungefär 80 medarbetare.
Vi söker en engagerad och kreativ kock som brinner för att skapa hälsosamma och lockande måltider i Krokoms förskolor. Du kommer att ha en central roll i att inte bara tillaga maten utan också att inspirera och engagera barnen genom matlagningen och måltidsupplevelsen.
En dag på Krokoms nya förskola.
Hösten 2024 kommer fyra förskolor i Krokoms samhälle att ersättas av en ny förskola med tio avdelningar. De tio avdelningarna består av en ny konceptbyggnad med åtta avdelningar i två plan, samt två avdelningar i en fristående enplansbyggnad.
Arbetslaget på den nya förskolan kommer bestå av 2 kockar, 2 kombinerade tjänster ekonomibiträde/lokalvårdare samt upp till ca 30 pedagoger. Förskolan kommer att ha plats för upp till 170 barn, uppdelat på de 10 avdelningarna.
Som kock på Krokoms nya förskola är du en viktig vuxen i barnens vardag. För dig är det en självklarhet att du tillsammans med dina kollegor, såväl i köket som ute på avdelningarna har ett nära samarbete med barnens behov i fokus.
Här finns också möjlighet till variation i matlagningen, det kan handla om att ena dagen laga maten inne i det nybyggda köket och den andra dagen följa med på utomhusäventyr med grillen i högsta hugg.
I arbetet ingår bland annat tillagning av frukost, lunch och mellanmål. Du ansvarar för att hantera livsmedlen på ett säkert sätt, genomför egenkontroll, har koll på ekonomi och varubeställingar, diskar samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer.
Dina tankar och idéer är viktiga, var med och forma en fantastisk verksamhet som ger både barn och kollegor energi.
Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad kock med goda kunskaper i livsmedelshygien och specialkost.
Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Du har en god planerings- och samarbetsförmåga.
Erfarenhet från arbete i ledande befattning är meriterande.
Erfarenhet av att arbeta mot budget är meriterande.
God datorvana är meriterande
Dokumenterad erfarenhet av arbete med barn är meriterande.

Hälsning från din blivande chef
”Jag ser fram emot att skapa en härlig arbetsplats med utrymme för utveckling tillsammans med dig och dina kollegor. Jag tror på ett närvarande ledarskap där jag ska finnas till när jag behövs. För mig är det viktigt att alla får komma till tals och jag tror att det bästa sättet att driva en verksamhet framåt är att göra det tillsammans med dig som medarbetare.”
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar.
Sista ansökningsdag: 2024-04-01
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter, 0640-161 00
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande. Visa mindre

Kock på förskola

Brinner du för att erbjuda näringsrika, goda och miljömässigt hållbara måltider till förskolebarn och pedagoger? Tycker du om att arbeta självständigt och ta stort ansvar? Då kanske just du kan vara vår nya kock på Jordgubben förskola! Köket och matsalen är mitt i den dagliga verksamheten och barnen är en naturlig del i köket. Du arbetar självständigt i köket och har ansvar även för livsmedelsbeställningar samt städning av köket. Du arbetar även tillsamman... Visa mer
Brinner du för att erbjuda näringsrika, goda och miljömässigt hållbara måltider till förskolebarn och pedagoger? Tycker du om att arbeta självständigt och ta stort ansvar? Då kanske just du kan vara vår nya kock på Jordgubben förskola! Köket och matsalen är mitt i den dagliga verksamheten och barnen är en naturlig del i köket.
Du arbetar självständigt i köket och har ansvar även för livsmedelsbeställningar samt städning av köket. Du arbetar även tillsammans med pedagogerna har ett samarbete kring barnens utveckling runt måltiderna. Kocken äter lunch med barnen.
Det är också viktigt att du har kunskap om och kan planera för krishantering av olika slag, om vattenförsörjningen eller elen stängs av, då verksamheten ändå ska kunna fortgå.
Arbetsbeskrivning
Förbereda frukost
Tillaga lunch med hänsyn till allergier & specialkoster
Planera inköp av livsmedel samt följa gällande regelverk för resthantering och varm- och kallhållning av mat
Diska samt ansvara för och följa städrutiner för köksregionen
Förbereda mellanmål
Planera måltider och inköp utifrån bestämt budget
Stötta pedagoger och barnskötare med barnenUtmaningarna
Att arbeta utan direkta köks-kollegor kan vara utmanande och du behöver vara trygg i din yrkesroll och tycka om att arbeta självständigt samtidigt som du också behöver vara service-minded, då förskoleverksamheten ibland kan behöva ställa om snabbt efter ändrade förutsättningar.


Kvalifikationer
Kockutbildning eller erfarenhet från kockyrket 3 år
Goda kunskaper i livsmedelshygien.
Arbetet är fysiskt ansträngande med en del tunga lyft, så du bör ha god fysik.
Meriterande om du har erfarenheter av liknande arbete
Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom gott bemötande, lyhördhet, engagemang och god samarbetsförmåga.Om arbetsplatsen
Jordgubben är en liten förskola med en avdelning med max 18 barn i alla åldrar. Förskolan drivs som kooperativ och har en förskollärare, två barnskötare och en kock anställd.
I dagsläget serverar vi frukost kl. 07.00, lunch ca 11.00 samt mellanmål ca 14.00. Där emellan erbjuds barnen frukt på förmiddag och eftermiddag.
Vi erbjuder barnen utbildning enligt läroplan för förskolan och vi ser måltider och kök som en del av det arbetet och vill att det ska finnas en god kommunikation mellan det pedagogiska arbetet och tillagningsköket. Visa mindre

Kock till kostpoolen

Ansök    Nov 1    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Ett jobb med plats för engagemang och glädje Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, kollegor och utmaningar varje dag? Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt tycker att matlagning och service är det roligaste som finns? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som kock i Krokoms kostpool På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbil... Visa mer
Ett jobb med plats för engagemang och glädje

Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, kollegor och utmaningar varje dag? Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt tycker att matlagning och service är det roligaste som finns? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som kock i Krokoms kostpool
På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbildningsförvaltningen.
Kostenheten arbetar med maten på förskolor, skolor, särskilda boenden och matlådor till hemtjänst. Kommunen har 40 produktions- och mottagningskök där det totalt produceras ca 3500 portioner varje dag. Inom enheten arbetar ungefär 80 medarbetare.
Krokoms kommuns kostpool består av 7 heltidsanställda kockar och ca 30 timanställda ekonomibiträden.
En dag i Kostpoolen är aldrig den andra lik
Som kock i kostpoolen har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera även när ordinarie personal är frånvarande. Du kommer i rollen att arbeta på många olika arbetsplatser och arbetsuppgifterna är varierande beroende på vart du arbetar för dagen, det kan vara en på förskola, ett skolkök eller inom äldreomsorgen.
I de större köken ingår du i ett team medan det är vanligt med ensamarbete på våra förskolor. På vissa förskolor ingår även lokalvård i det dagliga arbetet.
Arbetet i kostpoolen ställer krav på att du ska kunna sätta dig in i nya arbetssituationer, ta ansvar och egna initiativ utifrån yrkesrollen och inom givna ramar. Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet samt förmåga att arbeta med andra.
Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom hotell och restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning/erfarenhet.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav
God datorvana är meriterande
Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Du är duktig på att planera ditt egna arbete.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.

Vi söker dig med stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation. Du sätter alltid matgästen i centrum, gammal som ung. Välkommen med din ansökan!
En hälsning från din blivande chef
Med mig som chef kommer du att arbeta med frihet under ansvar. Jag tror på ett närvarande ledarskap och gör det jag kan för att leva upp till det. För mig är det viktigt att alla får komma till tals och jag tror att det bästa sättet att driva en verksamhet framåt är att göra det tillsammans med dig som medarbetare.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är varierande förlagd till dagtid vardagar.
Sista ansökningsdag: 2023-11-19
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Kontaktperson för tjänsten
Mikael Jonsson
Enhetschef
0640 164 69
[email protected]

Fackliga representanter nås genom kommunens växel
0640 161 00 Visa mindre

Kock sökes till Birka Folkhögskola

Mitt i Jämtland med en vidunderlig utsikt över Storsjön och de jämtländska fjällen ligger Birka folkhögskola, en mil utanför Östersund. Vi söker nu Kock med passion för matlagning som vill arbeta hos oss och som levererar hög och hållbar kvalitet. Placeringen är på Birka folkhögskolas serviceenheten och du är underställd servicechefen. Hos oss får du chansen att verkligen göra skillnad för andra! Folkhögskolans restaurang har eget tillagningskök där mat la... Visa mer
Mitt i Jämtland med en vidunderlig utsikt över Storsjön och de jämtländska fjällen ligger Birka folkhögskola, en mil utanför Östersund. Vi söker nu Kock med passion för matlagning som vill arbeta hos oss och som levererar hög och hållbar kvalitet. Placeringen är på Birka folkhögskolas serviceenheten och du är underställd servicechefen. Hos oss får du chansen att verkligen göra skillnad för andra! Folkhögskolans restaurang har eget tillagningskök där mat lagas från grunden. Köket förbereder och serverar cirka 350 måltider per dag fördelat på frukost, lunch och middag. Att arbeta som kock på Birka är ett spännande och omväxlande jobb där du är en del av skolans serviceenhet som består av sju anställda. Birka folkhögskola vill utveckla skolan som mötesplats där köket är centralt för deltagare, evenemang och konferenser.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Birka folkhögskola arbetar du nära servicechef samt övriga medarbetare i teamet. I tjänsten som kock ingår ett teamledaransvar med en arbetsledande funktion i skolans kök. Köket speglar skolans profil: hållbar utveckling, därför arbetar vi aktivt med ekologiska livsmedel, hälsosamma och hållbara måltider. Vi ser köket som en pedagogisk resurs och vill därför att du är intresserad och vill vara en del av vår övergripande verksamhet. I arbetet ska du tillsammans med övrig kökspersonal förbereda, tillaga och servera mat till skolans deltagare och övriga gäster. Vi söker en arbetsledande kock med passion för matlagning som vill arbeta i ett team som levererar hög kvalitet och stort fokus på service till deltagare, medarbetare och externa gäster.
I det dagliga arbetet ingår bland annat:
• Att ansvara för beställningar, planering av menyer, skapa och uppdatera recept, egenkontroll och inköp.
• Att utveckla skolans hållbara profil genom klimatsmart, ekologisk och hälsosam kost.
• Att tillsammans med övrig kökspersonal ansvara för ordning och renhållning av kök och matsal.
• Att arbeta för en trivsam måltidsmiljö med bästa möjliga helhetsupplevelse.

Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer med deltagare, arbetskamrater och övriga samarbetspartners

KVALIFIKATIONER
Du har storköks- eller restaurangutbildning motsvarande 3-årigt gymnasium eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tjänsten kräver att du kan ta dig till arbetsplatsen med bil eftersom bussförbindelser saknas på morgonen.

Du har kunskap och erfarenhet av tillagning av specialkost, god kännedom om livsmedelshygien och om HACCP. För att trivas hos oss tror vi att du ska vara öppen för nytänkande och förändring. Kan arbeta både självständigt och i team, är positiv och har framåtanda. Du förväntas delta aktivt i enhetens och skolans utvecklingsarbete. Du ska ha förmåga att följa fattade beslut och efterleva dem, skall ha sinne för ordning och reda, god serviceförmåga och högt integritetstänkande gentemot dem du möter och du kan hantera stressiga situationer. Du är flexibel, hjälpsam och kan ta egna initiativ. Du har även ett positivt förhållningssätt och deltar aktivt i förändringsarbeten

I din ansökan vill vi att du beskriver på vilket sätt din kompetens och erfarenhet kan bidra till Birka folkhögskolas utveckling. vi vill även att du presenterar din personliga vision för en hållbar köksverksamhet i linje med folkbildningens syfte.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen:
https://www.regionjh.se

Läs mer om att bo och leva i Jämtland Härjedalen:
https://www.tasteget.nu

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, företaget inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 23    Dille Gård AB    Kock, storhushåll
Vi behöver en ny kock till vår fantastiska skola Dille Gård! Välkommen med din ansökan. Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med verksamhet inom utbildning och veterinärvård. Vi har två skolenheter, en i Haninge kommun och en i Krokoms kommun i Jämtland. Vi jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda och arbetar aktivt med att skapa en trygg, prestigelös och inspirerande miljö för vår personal och de människor vi möter i vå... Visa mer
Vi behöver en ny kock till vår fantastiska skola Dille Gård! Välkommen med din ansökan.
Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med verksamhet inom utbildning och veterinärvård. Vi har två skolenheter, en i Haninge kommun och en i Krokoms kommun i Jämtland. Vi jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda och arbetar aktivt med att skapa en trygg, prestigelös och inspirerande miljö för vår personal och de människor vi möter i vårt arbete. Ta en titt på vår facebooksida eller Instagram så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu!
Nu behöver vi förstärkning i vårt kök på Dille Gård i Krokoms kommun.
Skolköket serverar frukost, lunch och middag till våra gymnasieelever. Som kock ansvar du för att planera och tillaga mat till ca 150 personer varje skoldag. Vi har en ambition att servera vällagad och hållbar mat. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegor med stor frihet. Du kommer att möta många elever varje dag och kommer att ha en socialt viktig roll.
För att du skall trivas hos oss på Dille och i tjänsten tror vi att du:
är bra på att kommunicera med olika människor
Gillar flexibilitet
kan ta ansvar och arbeta självständigt
gillar att samarbeta med andra i personalgruppen
tar dig an möjligheter och utmaningar med ett glatt humör

Tjänsten omfattar 100% med tillträde så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Flexibla kockar till kostpoolen

Ansök    Sep 13    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt tycker att matlagning och service är det roligaste som finns? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som kock i Krokoms kostpool På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbildningsförvaltningen. Kostenheten arbetar med maten på förskolor, skolor, särskilda boenden och matlådor till... Visa mer
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt tycker att matlagning och service är det roligaste som finns? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som kock i Krokoms kostpool
På kost- och lokalvårdsenheten arbetar ca 120 medarbetare och enheten ingår i Barn- och Utbildningsförvaltningen.
Kostenheten arbetar med maten på förskolor, skolor, särskilda boenden och matlådor till hemtjänst. Kommunen har 40 produktions- och mottagningskök där det totalt produceras ca 3500 portioner varje dag. Inom enheten arbetar ungefär 80 medarbetare.
Krokoms kommuns kostpool består av 6 heltidsanställda kockar och ca 30 timanställda ekonomibiträden. Att arbeta som kock i kostpoolen innebär att ersätta ordinarie medarbetare vid frånvaro.
En dag i Kostpoolen är aldrig den andra lik
Som kock i kostpoolen har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera även när ordinarie personal är frånvarande. Du kommer i rollen att arbeta på många olika arbetsplatser och arbetsuppgifterna är varierande beroende på vart du arbetar för dagen, det kan vara en på förskola, ett skolkök eller inom äldreomsorgen.
I arbetet ingår bland annat tillagning av frukost, lunch och mellanmål. Du ansvarar för att hantera livsmedlen på ett säkert sätt, genomför egenkontroll, sköter varubeställingar, diskar samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer. I de större köken ingår du i ett team medan det är vanligt med ensamarbete på våra förskolor. På vissa förskolor ingår även lokalvård i det dagliga arbetet.
Arbetet i kostpoolen ställer krav på att du ska kunna sätta dig in i nya arbetssituationer, ta ansvar och egna initiativ utifrån yrkesrollen och inom givna ramar. Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet samt förmåga att arbeta med andra.
Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom hotell och restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning eller erfarenhet.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
God datorvana är meriterande.
Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Du har en god planerings- och samarbetsförmåga.

Vi tror att du med stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation alltid sätter matgästen i centrum, gammal som ung. Välkommen med din ansökan!
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra
En hälsning från din blivande chef
Med mig som chef kommer du att arbeta med frihet under ansvar. Jag tror på ett närvarande ledarskap och gör det jag kan för att leva upp till det. För mig är det viktigt att alla får komma till tals och jag tror att det bästa sättet att driva en verksamhet framåt är att göra det tillsammans med dig som medarbetare.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är varierande och förlagd till dagtid vardagar.
Sista ansökningsdag: 2023-10-15
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Flexibel Kock till kostpoolen, Krokoms kommun

Ansök    Apr 5    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat och service är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i Krokoms kostpool vara något för dig. Välkommen med din ansökan. Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både fl... Visa mer
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Tycker du att mat och service är något av det viktigaste och roligaste som finns?
I så fall kan en plats i Krokoms kostpool vara något för dig. Välkommen med din ansökan.
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden


En dag i Kostpoolen är aldrig den andra lik
Som anställd i Kostpoolen har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera bra även när ordinarie personal är frånvarande. Arbetsuppgifterna är varierande och beror helt på vilken enhet du hamnar på för dagen. I arbetet ingår tillagning av frukost, lunch och mellanmål. På vissa förskolor ingår även lokalvård i det dagliga arbetet. Du ansvarar för att hantera livsmedlen på ett säkert sätt, genomför egenkontroll, diskar samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer. I de större köken ingår du i ett team medan det är vanligt med ensamarbete på förskolor.


Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du flexibel, självgående, noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
För att trivas på jobbet bör du ha ett brinnande intresse för mat och matlagning
Med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter du alltid matgästen i centrum.
God datorvana är meriterande
Körkort och tillgång till bil är ett krav
Krav på god svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra

Övrig information
Omfattning av anställning: 100% tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar.
Sista ansökningsdag: 2023-04-30
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga representanter nås genom kommunens växel, 0640 161 00 Visa mindre

Kockbiträde till Solbacka äldreboende i Föllinge

Ansök    Apr 18    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att män... Visa mer
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.


En dag som kockbiträde
I köket på Solbacka äldreboende produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med en arbetsledande kock, en biträdande kock samt två kockbiträden.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom att laga mat, tillredning av specialkoster och sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.


Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du flexibel, självgående, noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
För att trivas på jobbet bör du ha ett brinnande intresse för mat och matlagning. Med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter du alltid matgästen i centrum.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.
Krav på god svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.

Övrig information
Tillsvidareanställning 50% tjänst med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar och helger.
Sista ansökningsdag: 2023-05-31
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens växel, 0640 161 00 Visa mindre

Vikarierande kock

Ansök    Mar 15    Torsta AB    Kock, storhushåll
Vi på Torsta Gårdsrestaurang älskar mat i alla former! Gör du också det? Vi söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord. Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid vardagar med några undantag. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäs... Visa mer
Vi på Torsta Gårdsrestaurang älskar mat i alla former! Gör du också det? Vi söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord.
Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård.
Arbetstiderna är i huvudsak dagtid vardagar med några undantag. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Det betyder att vi även bakar en hel del i eget bageri. Vi sysslar även med konferensverksamhet, en del catering och middagar.
Nu söker vi alltså en kock som kan och vill jobba med alla moment. Vi ser att du har goda kunskaper i hygien, är en bra lagspelare, är lösningsfokuserad och gillar när det är ordning runt omkring dig.
Våra medarbetare hittar du både i varmköket, kallskänken, bageriet, disken, restaurangen och i kassan.
Vi älskar att ha kul på jobbet. Gladare kockar lagare godare mat och vi vill utvecklas tillsammans med dig!
Mer nyfiken på oss? Spana in våra sociala medier eller https://torsta.se/gardsrestaurang/
Omfattning: Heltid
Anställningstid: 21 aug 2023 – 1 februari 2024. Möjlighet finns också att få jobba extra från och med omgående.
Sista ansökningsdag: 10 april
Ansökan skickas till: [email protected]
Vid frågor, ring Malin 073-057 47 47.
Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under perioden.
Varmt välkommen med din ansökan! ???????? Visa mindre

Vi söker en kock!

Ansök    Dec 1    Torsta AB    Kock, storhushåll
Älskar du mat i alla former precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord. Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid med några undantag. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Det betyder a... Visa mer
Älskar du mat i alla former precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord.
Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård.
Arbetstiderna är i huvudsak dagtid med några undantag.
Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Det betyder att vi även bakar en hel del i eget bageri. Vi sysslar även med konferensverksamhet, en del catering och middagar.
Nu söker vi alltså en kock som kan och vill jobba med alla moment. Vi ser att du har goda kunskaper i hygien, är en bra lagspelare, är lösningsfokuserad och gillar när det är ordning runt omkring dig.
Våra medarbetare hittar du både i varmköket, kallskänken, bageriet, disken, restaurangen och i kassan.
Vi älskar att ha kul på jobbet. Gladare kockar lagare godare mat och vi vill utvecklas tillsammans med dig!
Mer nyfiken på oss? Spana in våra sociala medier eller https://torsta.se/gardsrestaurang/
Omfattning: Heltid
Anställning från: 9/1 - 23 eller enligt överenskommelse
Ansökan skickas till: [email protected]
Vid frågor, ring Malin 073-057 47 47.
Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under perioden.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kockbiträde till Solbacka äldreboende i Föllinge

Ansök    Feb 21    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan! Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att män... Visa mer
– Ett jobb med plats för engagemang och glädje
Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.


En dag som kockbiträde
I köket på Solbacka äldreboende produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med en arbetsledande kock, en biträdande kock samt två kockbiträden.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom att laga mat, tillredning av specialkoster och sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.


Din kompetens
Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du flexibel, självgående, noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
För att trivas på jobbet bör du ha ett brinnande intresse för mat och matlagning. Med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter du alltid matgästen i centrum.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.
Krav på god svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.

Övrig information
Tillsvidareanställning 50% tjänst med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar och helger.
Sista ansökningsdag: 2023-03-13
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens växel, 0640 161 00 Visa mindre

Kock till Faxgärdets förskola

Ansök    Apr 28    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för glädje Älskar du att laga mat och vill ha en arbetsplats fylld med energi och glädje? Då kan vårt kök på Faxgärdet vara något för dig. Här har du möjlighet att laga god näringsrik mat till våra förskolebarn. Välkommen med din ansökan! En dag som kock Faxgärdets förskola lagar 100 portioner mat till barnen fördelat på fem avdelningar. I köket finns en kock och ett ekonomibiträde Som kock ansvarar du för den dagliga produktionen, bud... Visa mer
– Ett jobb med plats för glädje
Älskar du att laga mat och vill ha en arbetsplats fylld med energi och glädje? Då kan vårt kök på Faxgärdet vara något för dig. Här har du möjlighet att laga god näringsrik mat till våra förskolebarn. Välkommen med din ansökan!
En dag som kock
Faxgärdets förskola lagar 100 portioner mat till barnen fördelat på fem avdelningar.
I köket finns en kock och ett ekonomibiträde
Som kock ansvarar du för den dagliga produktionen, budget och beställningar samt tillsammans med din kollega tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkost, sallader, uppackning av varor samt diskning och städning.
Du kommer att ha en nära kontakt med barn och pedagoger och har därmed en viktig roll som förebild och vuxen.
Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och Restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra
Krav på datorvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Körkort är meriterande.
Övrig information
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 18 maj
Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Vi söker en kock!

Ansök    Aug 3    Torsta AB    Kock, storhushåll
Älskar du mat i alla former precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord. Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid med några undantag. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Det betyder a... Visa mer
Älskar du mat i alla former precis som vi? Torsta Gårdsrestaurang söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord.
Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård.
Arbetstiderna är i huvudsak dagtid med några undantag.
Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium och till våra andra lunchgäster. Det betyder att vi även bakar en hel del i eget bageri. Vi sysslar även med konferensverksamhet, en del catering och middagar.
Nu söker vi alltså en kock som kan och vill jobba med alla moment. Vi ser att du har goda kunskaper i hygien, är en bra lagspelare, är lösningsfokuserad och gillar när det är ordning runt omkring dig.
Våra medarbetare hittar du både i varmköket, kallskänken, bageriet, disken, restaurangen och i kassan.
Vi älskar att ha kul på jobbet. Gladare kockar lagare godare mat och vi vill utvecklas tillsammans med dig!
Mer nyfiken på oss? Spana in våra sociala medier eller https://torsta.se/gardsrestaurang/
Omfattning: Heltid
Anställning från: 22 aug eller enligt överenskommelse
Ansökan skickas till: [email protected]
Vid frågor, ring Malin 073-057 47 47.
Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under perioden.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Bemanningspoolen

Ansök    Apr 27    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! En dag som Kock Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ingår du i en grupp med totalt 6 duktiga kockar. I jobbet ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrån... Visa mer
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet!
En dag som Kock
Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ingår du i en grupp med totalt 6 duktiga kockar. I jobbet ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro eller andra ledigheter. Det innebär att du får möjlighet att möta nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar mer eller mindre varje dag.
I arbetsuppgifterna ingår att tillaga planerade måltider och sköta varubeställningar.
Arbetet sker dagtid måndag-fredag. Helgtjänstgöring kan förekomma i undantagsfall.
Din kompetens
Vi söker dig som formligen älskar mat och finner en glädje i att tillreda och servera det med ett brinnande intresse där gästen alltid är i centrum. Som person är du kreativ, effektiv, flexibel och lösningsorienterad och utför dina arbetsuppgifter med hög servicenivå och ett gott handlag för att tillfredsställa våra skolbarn, förskolebarn, vårdtagare och personal inom kommunen.
Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du har genomgått 3-åriga restaurang- och livsmedelsprogrammet alternativt 1-årig kockutbildning vid Lernia/Astar. Alternativt har du motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Du har körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datorvana.
Hälsning från din blivande chef
Med mig som chef får du en ledare som verkligen älskar måltiden och allt som ingår i den. Jag ser till att du får en riktigt bra introduktion i ditt nya uppdrag tillsammans med mig och en av dem som redan är anställd i Kostavdelningens bemanningspool.
Jag kommer att vara tillgänglig och stödja dig för att du ska känna dig trygg och säker i din nya roll och ge dig alla möjligheter till att lyckas väl i uppdraget. Ser fram emot din ansökan.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2022-05-15.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kockbiträde till Solbacka, Särskilda boende

Ansök    Mar 8    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Tycker du att maten är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka Särskilda boende vara något för dig. En dag i köket på Solbacka i Föllinge Här produceras ca 35 dagsportioner till Solbacka Särskilda boende samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden. Tillsammans med dina kollegor in... Visa mer
Tycker du att maten är något av det viktigaste och roligaste som finns?
I så fall kan en plats i köket på Solbacka Särskilda boende vara något för dig.
En dag i köket på Solbacka i Föllinge
Här produceras ca 35 dagsportioner till Solbacka Särskilda boende samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkoster, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
Din kompetens
3-åriga gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Körkort är meriterande, liksom datorvana. Vi tänker att du behärskar svenska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att samarbeta med andra.
Övrig information
2 tillsvidareanställningar, en 80% tjänst och en 50% tjänst.
Sista ansökningsdag: 21 mars.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så vänta inte med din ansökan.
Tillsättning sker snarast eller efter överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar och helger.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Arbetsledande Kock till Blomstergården

Ansök    Feb 22    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Älskar du att laga mat och är en driven ledare som kan göra det lilla extra för våra boende, då kan det här vara jobbet för dig. Ta chansen att prova på ett fartfyllt och utvecklande jobb där arbetsgruppen som team gör dagen bättre för våra äldre. En dag i köket på Blomstergården På Blomstergården särskilda boende produceras ca 80 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team med t... Visa mer
Älskar du att laga mat och är en driven ledare som kan göra det lilla extra för våra boende, då kan det här vara jobbet för dig. Ta chansen att prova på ett fartfyllt och utvecklande jobb där arbetsgruppen som team gör dagen bättre för våra äldre.
En dag i köket på Blomstergården
På Blomstergården särskilda boende produceras ca 80 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden.
Som arbetsledande kock ska du leda den dagliga produktionen och är ansvarig på plats. Du ska arbeta med budget, arbetsmiljö och arbetsledning. Du kommer lägga beställningar, fakturera, arbeta i Mashie mm. Du ska även ha datorvana och kunna hantera administrativa uppgifter på ett tillfredställande sätt. Du ska vara en god förebild och arbeta för ett positivt och öppet arbetsklimat.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkoster, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
Din kompetens
Vi ser att du har 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare och om du arbetat med liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att samarbeta med andra. Datorvana är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Körkort är meriterande.
Övrig information
Anställningen är ett vikariat under 1-1,5 år på heltid. Arbetstid är dagtid på både veckodagar och helger.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista anställningsdag, så vänta inte med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kockbiträde till Hällebo, Särskilda boende

Ansök    Mar 1    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Har du ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som kockbiträde på Hällebo! En dag som Kock I köket på Hällebo särskilda boende för äldre produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 25 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. Du ingår i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden. Din kompetens Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. ... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som kockbiträde på Hällebo!
En dag som Kock
I köket på Hällebo särskilda boende för äldre produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 25 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
Du ingår i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden.
Din kompetens
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du har 3-åriga gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Övrig information
Tjänsten är ett vikariat på 90% under 6 månader, med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kockbiträde till Hällebo, Särskilda boende

Ansök    Feb 11    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Har du ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som kockbiträde på Hällebo! En dag som Kock I köket på Hällebo särskilda boende för äldre produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 25 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. Du ingår i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden. Din kompetens Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. ... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som kockbiträde på Hällebo!
En dag som Kock
I köket på Hällebo särskilda boende för äldre produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 25 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
Du ingår i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden.
Din kompetens
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du har 3-åriga gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Körkort är meriterande, liksom datorvana.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Övrig information
Tjänsten är ett vikariat på 90% under 6 månader, med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kock till Bemanningspoolen

Ansök    Feb 10    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! En dag som Kock Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ingår du i en grupp med totalt 6 duktiga kockar. I jobbet ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfr... Visa mer
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet!
En dag som Kock
Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ingår du i en grupp med totalt 6 duktiga kockar. I jobbet ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro eller andra ledigheter. Det innebär att du får möjlighet att möta nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar mer eller mindre varje dag.
I arbetsuppgifterna ingår att tillaga planerade måltider och sköta varubeställningar.
Arbetet sker dagtid måndag-fredag. Helgtjänstgöring kan förekomma i undantagsfall.
Din kompetens
Vi söker dig som formligen älskar mat och finner en glädje i att tillreda och servera det med ett brinnande intresse där gästen alltid är i centrum. Som person är du kreativ, effektiv, flexibel och lösningsorienterad och utför dina arbetsuppgifter med hög servicenivå och ett gott handlag för att tillfredsställa våra skolbarn, förskolebarn, vårdtagare och personal inom kommunen. Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du har genomgått 3-åriga restaurang- och livsmedelsprogrammet alternativt 1-årig kockutbildning vid Lernia/Astar. Alternativt har du motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Du har körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datorvana.
Hälsning från din blivande chef
Med mig som chef får du en ledare som verkligen älskar måltiden och allt som ingår i den. Jag ser till att du får en riktigt bra introduktion i ditt nya uppdrag tillsammans med mig och en av dem som redan är anställd i Kostavdelningens bemanningspool. Jag kommer att vara tillgänglig och stödja dig för att du ska känna dig trygg och säker i din nya roll och ge dig alla möjligheter till att lyckas väl i uppdraget. Ser fram emot din ansökan.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2022-02-28.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kock/kallskänk/dietkock

Vi söker en erfaren kock/kallskänk till vår bygdegård som tillhandahåller frukost, lunch och mellanmål till skola, förskola och fritids samt lunchservering till allmänheten. catering förekommer. Tjänsten blir ledig under juni månad då en av våra anställda går i pension. Visa mer
Vi söker en erfaren kock/kallskänk till vår bygdegård som tillhandahåller frukost, lunch och mellanmål till skola, förskola och fritids samt lunchservering till allmänheten. catering förekommer.
Tjänsten blir ledig under juni månad då en av våra anställda går i pension. Visa mindre

Arbetsledande Kock till Blomstergården

Ansök    Dec 21    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
– Ett jobb med plats för engagemang! Är du utbildad kock och har ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som arbetsledande kock på Blomstergården i Krokom! I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger. Blomstergården är ett äldreboende som ligger i centrala Krokom, ca 2 mil från centrala Östersun... Visa mer
– Ett jobb med plats för engagemang!
Är du utbildad kock och har ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som arbetsledande kock på Blomstergården i Krokom!
I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger.
Blomstergården är ett äldreboende som ligger i centrala Krokom, ca 2 mil från centrala Östersund.
En dag som kock på blomstergården
I köket på Blomstergården sjukhem produceras det ca 85 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. Som arbetsledande kock ska du leda den dagliga produktionen och är ansvarig på plats.
Rollen innebär arbete med budget, arbetsmiljö och arbetsledning. Du kommer lägga beställningar, fakturera, arbeta i Mashie mm.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkost, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Utbildad inom ledarskap eller motsvarande erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.
Erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
För att trivas i rollen bör du vara flexibel, självgående, noggrann och ha ett lösningsorienterat arbetssätt. Du ska vara en god förebild och arbeta för ett positivt och öppet arbetsklimat.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att samarbeta med andra.
Ett krav för tjänsten är att du har datorvana och kunna hantera administrativa uppgifter på ett tillfredställande sätt
Körkort är meriterande
Övrig information
Vikariat på heltid under 1 år med möjlighet till förlängning.
Tillträde 1 april eller enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Biträdande kock till Solbackas särskilda boende i Föllinge

Ansök    Aug 9    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
-Ett jobb med plats för kreativitet och omtanke Har du ett brinnande intresse för matlagning och ett stort engagemang? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som biträdande kock på Solbacka! I köket på Solbackas äldreboende produceras det ca 40 portioner per måltid samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. En dag som kock på Solbacka I rollen ingår du, tillsammans med dina kollegor, i den dagliga produktionen med tillhörande ar... Visa mer
-Ett jobb med plats för kreativitet och omtanke
Har du ett brinnande intresse för matlagning och ett stort engagemang? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som biträdande kock på Solbacka!
I köket på Solbackas äldreboende produceras det ca 40 portioner per måltid samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
En dag som kock på Solbacka
I rollen ingår du, tillsammans med dina kollegor, i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkost, sallad, hantering av matportioner för utskick, uppackning av varor samt disk och städ.
I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter vid den ordinarie kockens frånvaro, såsom beställning av varor, fakturahantering, viss redovisning mm.
I köket kommer du att ingå i ett team som består av en arbetsledande kock, du som biträdande kock samt två stycken kockbiträden.
Arbetstiden är schemalagd och förlagd till dagtid vardagar och helger.
Din kompetens
Du har gymnasial utbildning inom hotell och restaurang, alternativt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta samt att du bör ha ett lösningsorienterat arbetssätt.
Krav på datorvana samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid. Med tillträde 2021-11-01 eller efter överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Biträdande arbetsledande kock till Blomstergården

Ansök    Dec 21    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
-Ett jobb med plats för engagemang! Är du utbildad kock och har ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som biträdande arbetsledande kock på Blomstergården i Krokom! I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger. Blomstergården är ett äldreboende som ligger i centrala Krokom, ca 2 mil från central... Visa mer
-Ett jobb med plats för engagemang!
Är du utbildad kock och har ett brinnande intresse för mat och matlagning? Då ska du läsa vidare och söka vikariatet som biträdande arbetsledande kock på Blomstergården i Krokom!
I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger.
Blomstergården är ett äldreboende som ligger i centrala Krokom, ca 2 mil från centrala Östersund.
En dag som biträdande kock på blomstergården
I köket på Blomstergården sjukhem produceras det ca 85 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. Som biträdande arbetsledande kock ska du bistå Arbetsledande kock hjälp med att leda den dagliga produktionen och är ansvarig när arbetsledande kock inte är på plats.
I rollen ska du stötta arbetsledande kock i arbetet med budget, arbetsmiljö och arbetsledning. Du kommer att med ledning av arbetsledande kock lägga beställningar, fakturera, arbeta i Mashie mm.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkost, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
Din kompetens
3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Utbildad inom ledarskap eller motsvarande erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.
Erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
För att trivas i rollen bör du vara flexibel, självgående, noggrann och ha ett lösningsorienterat arbetssätt. Du ska vara en god förebild och arbeta för ett positivt och öppet arbetsklimat.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att samarbeta med andra.
Ett krav för tjänsten är att du har datorvana och kunna hantera administrativa uppgifter på ett tillfredställande sätt
Körkort är meriterande
Övrig information
Vikariat på heltid under 1 år.
Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Torsta Gårdsrestaurang söker kock

Ansök    Jun 2    Torsta AB    Kock, storhushåll
Älskar du att förädla råvaror? Vi söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord. Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård. Arbetstiderna är dagtid med några få undantag per år då vi exempelvis jobbar på mässor eller är inhyrda av grupper för att laga och servera mat kvällstid. Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torst... Visa mer
Älskar du att förädla råvaror? Vi söker en lagspelare som älskar hela kedjan från jord till bord.
Torsta Gårdsrestaurang ligger i vackra Ås i Jämtland. Vi jobbar med bra råvaror, exempelvis kommer all nöt, potatis och lamm från egen gård.
Arbetstiderna är dagtid med några få undantag per år då vi exempelvis jobbar på mässor eller är inhyrda av grupper för att laga och servera mat kvällstid.
Vi serverar frukost, fika och lunch till våra elever på JGY Torsta Naturbruksgymnasium. Det betyder att vi även bakar en hel del i eget bageri. Vi sysslar med konferensverksamhet, en del catering och säljer en Take Away på fredagar som vi kallar fredagskassen.
Nu söker vi alltså en kock som kan jobba med alla moment. Våra medarbetare hittar du både på det varma, kalla, i bageriet, i disken och även i kassan.
Vi älskar att ha kul på jobbet. Gladare kockar lagare godare mat och vi vill utvecklas tillsammans med dig.
Varje sommar stänger vi restaurangen i cirka 7 veckor och då passar vi på att ta en långledighet för timmarna vi jobbat in på övriga året.
Mer nyfiken på oss? Vi finns under Torsta Gårdsrestaurang på facebook/instagram och även på https://torsta.se/gardrestaurang/
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdatum: 18 juni
Anställning från: 23 aug
Ansökan skickas till: [email protected]
Vid frågor: 072-5624194
Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under perioden. Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Kökspersonal till Krokoms kostpool

Ansök    Maj 21    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Kökspersonal till Krokoms Kostpool -Ett jobb med plats för det goda. Vi söker nu timvikarier till vår Kostpool för att möta verksamhetens behov av korttidsvikarier. Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt en vilja att vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan! Kostenheten i Krokoms kommun tillagar och serverar mat vid våra 3 särskilda boenden, 15 skolor och 20 förskolor runt om i kommunen. Vi har ca 8... Visa mer
Kökspersonal till Krokoms Kostpool
-Ett jobb med plats för det goda.
Vi söker nu timvikarier till vår Kostpool för att möta verksamhetens behov av korttidsvikarier. Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt en vilja att vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan!
Kostenheten i Krokoms kommun tillagar och serverar mat vid våra 3 särskilda boenden, 15 skolor och 20 förskolor runt om i kommunen. Vi har ca 80 anställda. För att ersätta ordinarie personal vid olika typer av frånvaro söker vi dig som tycker om att laga mat och vill hjälpa oss i vår vision att laga god och näringsrik mat till stora och små.
Arbetsuppgifter
Att vara timvikarie hos oss innebär att du ersätter ordinarie personal vid semester, sjukdom och andra typer av frånvaro. Ett intressant och omväxlande arbete där variationen är stor från att jobba ensam i mindre mottagningskök till att jobba med flera andra i större produktionskök. Gästerna är i alla åldrar från våra yngsta på drygt 1 år till våra äldsta på dryga 100 år.
Vi kommer att se till att du får en bra introduktion där du under första veckan får följa med en av våra duktiga ordinarie kock-vikarier. Där åker ni runt på många olika enheter för att du dels ska bekanta dig med våra medarbetare, hitta till respektive enhet samt lära dig hur du går till väga för att lösa uppgiften. Den person du följer med får du senare använda som "mentor" om du har frågor och funderingar. Jag som enhetschef kommer också att finnas till för att du ska lyckas i ditt uppdrag.
Jag ser fram emot din ansökan och att vi snart kan träffas.
Kvalifikationskrav
Restaurang och livsmedelsprogrammet, Astar, Lernia eller annan utbildning inom kök som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är önskvärt.
Erfarenhet av att arbeta i kök är meriterande.
Att du behärskar svenska språket i tal och skrift är ett krav då vi hanterar mycket specialkost.
Har du körkort och tillgång till egen bil är det ett plus.
Övrigt
Behovsanställningar med tillträde enligt överenskommelse.
Rekryteringsarbetet pågår, så skicka in din ansökan snarast.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Biträdande kock till Solbackas särskilda boende i Föllinge

Ansök    Aug 9    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
-Ett jobb med plats för kreativitet och omtanke Har du ett brinnande intresse för matlagning och ett stort engagemang? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som biträdande kock på Solbacka! I köket på Solbackas äldreboende produceras det ca 40 portioner per måltid samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. En dag som kock på Solbacka I rollen ingår du, tillsammans med dina kollegor, i den dagliga produktionen med tillhörande ar... Visa mer
-Ett jobb med plats för kreativitet och omtanke
Har du ett brinnande intresse för matlagning och ett stort engagemang? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som biträdande kock på Solbacka!
I köket på Solbackas äldreboende produceras det ca 40 portioner per måltid samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
En dag som kock på Solbacka
I rollen ingår du, tillsammans med dina kollegor, i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkost, sallad, hantering av matportioner för utskick, uppackning av varor samt disk och städ.
I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter vid den ordinarie kockens frånvaro, såsom beställning av varor, fakturahantering, viss redovisning mm.
I köket kommer du att ingå i ett team som består av en arbetsledande kock, du som biträdande kock samt två stycken kockbiträden.
Arbetstiden är schemalagd och förlagd till dagtid vardagar och helger.
Din kompetens
Du har gymnasial utbildning inom hotell och restaurang, alternativt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta samt att du bör ha ett lösningsorienterat arbetssätt.
Krav på datorvana samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid. Med tillträde 2021-11-01 eller efter överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kock till Kostavdelningens Bemanningspool

Ansök    Nov 6    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! En dag som Kock Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro. Det innebär att du får möjlighet att möta nya arbet... Visa mer
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet!
En dag som Kock
Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro. Det innebär att du får möjlighet att möta nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar mer eller mindre varje dag.
I arbetsuppgifterna ingår att tillaga planerade måltider och sköta varubeställningar.
Arbetet sker dagtid måndag-fredag. Helgtjänstgöring kan förekomma i undantagsfall.
Din kompetens
Vi söker dig som formligen älskar mat och finner en glädje i att tillreda och servera det med ett brinnande intresse där gästen alltid är i centrum. Som person är du kreativ, effektiv, flexibel och lösningsorienterad och utför dina arbetsuppgifter med hög servicenivå och ett gott handlag för att tillfredsställa våra skolbarn, förskolebarn, vårdtagare och personal inom kommunen. Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du har genomgått 3-åriga restaurang- och livsmedelsprogrammet alternativt 1-årig kockutbildning vid Lernia/Astar. Alternativt har du motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Du har körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datorvana.
Hälsning från din blivande chef
Med mig som chef får du en ledare som verkligen älskar måltiden och allt som ingår i den. Jag ser till att du får en riktigt bra introduktion i ditt nya uppdrag tillsammans med mig och en av dem som redan är anställd i Kostavdelningens bemanningspool. Jag kommer att vara tillgänglig och stödja dig för att du ska känna dig trygg och säker i din nya roll och ge dig alla möjligheter till att lyckas väl i uppdraget. Ser fram emot din ansökan.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Nu söker Torsta Gårdsrestaurang en kock på heltid!

Ansök    Nov 28    TORSTA AB    Kock, storhushåll
Gladare kockar lagar godare mat brukar vi säga på Torsta Gårdsrestaurang. Vi söker nu en kock som passar bra in i vårt gäng, gillar att ha roligt på arbetsplatsen och är grym på att laga mat! Gruppdynamiken och att få utvecklas är två viktiga delar hos oss. Vi älskar att lära oss nya saker, vi är tacksamma och lyhörda för nya idéer och tankesätt eftersom vi alltid vill utveckla oss. Detsamma gäller dig hoppas vi. Vi har höga mål i restaurangen och ska ... Visa mer
Gladare kockar lagar godare mat brukar vi säga på Torsta Gårdsrestaurang. Vi söker nu en kock som passar bra in i vårt gäng, gillar att ha roligt på arbetsplatsen och är grym på att laga mat!


Gruppdynamiken och att få utvecklas är två viktiga delar hos oss. Vi älskar att lära oss nya saker, vi är tacksamma och lyhörda för nya idéer och tankesätt eftersom vi alltid vill utveckla oss. Detsamma gäller dig hoppas vi.


Vi har höga mål i restaurangen och ska hålla en riktigt hög kvalité på maten. Vi har fördelen av att jobba med bra råvaror, allt nöt- och lammkött kommer från egen kravmärkt gård. Vi har varit nominerade flera gånger i White Guide Junior och siktar på att hålla en prisvinnande nivå varje dag.


Idag är det fyra personer som jobbar i restaurangen. Malin som är kökschef och kock, Rikard som är kock, Emelie som är bagare och Elisabeth som är restaurangvärdinna. Värdskapet är en viktig del hos oss, vi vill att våra gäster ska få ett bra intryck och känna sig välkomna. Alla går runt på alla arbetsuppgifter som är typiska för ett kök men jobbar mer på det de är specialiserade inom. Men var beredd på att både diska, fixa grönsaker, steka kött, stå i kassan och baka surdegsbröd!


Vi satsar oerhört mycket på det gröna och lägger mycket kärlek och tid på den delen. En rotfrukt tillagas precis lika noggrant som en entrecoté med rätt temperatur.


Vi är en lunchrestaurang som har öppet måndag – fredag. Restaurangen är öppen för alla och vi har dagligen även cirka 120 lunchgäster från Torsta Naturbruksgymnasium.


Vi jobbar dagtid på vardagar och några enstaka helger per år.
Låter det som en bra arbetsplats? Är du grym på matlagning, gillar att utvecklas och gillar att tillsammans utvecklas som grupp? Då skulle vi vara jätteglada om du ville skicka in en ansökan till oss.


Lättast är att maila kökschef Malin Ölund på [email protected].


Anställningen är heltid från 7 januari. Provanställning tillämpas.
Restaurangutbildning och minst 2-3 års erfarenhet är ett krav.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Torsta Gårdsrestaurang söker kock!

Ansök    Jan 11    Torsta AB    Kock, storhushåll
Vår kollega Emelie flyttar söderut och vi behöver anställa en ny medarbetare! Älskar du mat lika mycket som vi gör? Gillar du att lära dig nya saker lika mycket som du gillar att dela med dig av din kunskap? Håller du med om att en bra arbetsgrupp är otroligt viktigt och att gladare kockar lagar godare mat? Älskar du att ta vara på hela råvaran och få fram alla smaker? Är du bekväm med att möta gäster och stå i kassan? Då kanske du är vår nya kock! Vi jobb... Visa mer
Vår kollega Emelie flyttar söderut och vi behöver anställa en ny medarbetare!
Älskar du mat lika mycket som vi gör? Gillar du att lära dig nya saker lika mycket som du gillar att dela med dig av din kunskap? Håller du med om att en bra arbetsgrupp är otroligt viktigt och att gladare kockar lagar godare mat? Älskar du att ta vara på hela råvaran och få fram alla smaker? Är du bekväm med att möta gäster och stå i kassan? Då kanske du är vår nya kock!
Vi jobbar mycket med lokala råvaror. Allt lamm- och nötkött kommer från egen kravmärkt gård. Allt vilt jagas av elever från Torsta Naturbruksgymnasium. Mycket av potatisen och en del av det gröna kommer från egen gård. På det gröna lägger vi mycket tid och kärlek så att det ska kunna fungera som huvudingrediens på tallriken. Vi bakar bröd själva i eget bageri. I övrigt använder vi oss mycket av närhetsprincipen när vi köper in råvaror.
Vi är huvudsakligen en lunchrestaurang och jobbar dagtid på vardagar samt några få helger och kvällar per år. Torsta Naturbruksgymnasiums elever är gäster hos oss och äter lunch och förmiddagsfika. Just nu är restaurangen stängd för externa gäster på grund av Covid-19 men vi serverar lunch till elever och säljer Take Away på fredagar.
Du kommer att få jobba på alla delar i restaurangen vilket även inkluderar kassan. Har du även erfarenhet från bagaryrket ser vi det som en fördel.
Anställningen är på 80% med möjlighet till fler timmar.
Utbildning inom livsmedelshygien och arbetslivserfarenhet minst 5 år är ett krav.
B-körkort är ett krav.
Tillträde: 1 februari eller efter överenskommelse
Sista ansökan: 28 januari. Ansökningar och intervjuer kommer att ske löpande så anställning kan ske innan 28 januari.
CV och personligt brev skickas till:
[email protected]
Vid frågor: 0730574747 eller [email protected].
Torsta Gårdsrestaurang ligger i Åsbygden strax utanför Östersund i Jämtland.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Kostavdelningens Bemanningspool

Ansök    Maj 14    KROKOMS KOMMUN    Kock, storhushåll
Sveriges viktigaste jobb finns i välfärdssektorn, här finns jobb för dig som vill vara med och göra skillnad!I syfte att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av personal söker vi nu en kock för anställning på heltid med tidsbegränsad anställning under 6 månader med ev förlängning.ArbetsuppgifterAtt jobba som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, sko... Visa mer
Sveriges viktigaste jobb finns i välfärdssektorn, här finns jobb för dig som vill vara med och göra skillnad!I syfte att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av personal söker vi nu en kock för anställning på heltid med tidsbegränsad anställning under 6 månader med ev förlängning.ArbetsuppgifterAtt jobba som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro. Du tillagar planerade måltider och kan sköta varubeställningar.Arbetet sker dagtid. Helgtjänstgöring kan i undantagsfall förekomma. Kvalifikationskrav  3-åriga Hotell och restaurangprogrammet alt 1-årig kockutbildning vid Lernia/Astar  eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, matlagning och tillredning av specialkost. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har körkort och egen bil samt en grundläggande datorvana. ÖvrigtTidsbegränsad anställning på heltid 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.Sista ansökningsdag 2019-06-02Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.KontaktpersonerKalle LiljekvistEnhetschef0640 164 [email protected] DanielssonVikariesamordnare0640-162 99072-451 41 [email protected] företrädare nås genom kommunens växel0640 161 00 Visa mindre

Kock till kostavdelningens bemanningspool

Ansök    Okt 25    KROKOMS KOMMUN    Kock, storhushåll
Sveriges viktigaste jobb finns i välfärdssektorn, här finns jobb för dig som vill vara med och göra skillnad! I syfte att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av personal söker vi nu en kock för anställning på heltid. Arbetsuppgifter Att jobba som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro. Du tillagar pl... Visa mer
Sveriges viktigaste jobb finns i välfärdssektorn, här finns jobb för dig som vill vara med och göra skillnad!
I syfte att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av personal söker vi nu en kock för anställning på heltid.
Arbetsuppgifter
Att jobba som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro.
Du tillagar planerade måltider och kan sköta varubeställningar.
Arbetet sker dagtid. Helgtjänstgöring kan i undantagsfall förekomma. 
Kvalifikationskrav  
3-åriga restaurang – och livsmedelsprogrammet alt 1-årig kockutbildning vid Lernia/Astar  eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, matlagning och tillredning av specialkost. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Du har körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datorvana.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Biträdande arbetsledande kock

Ansök    Okt 3    KROKOMS KOMMUN    Kock, storhushåll
I köket på Blomstergården sjukhem produceras det ca 85 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger.ArbetsuppgifterSom biträdande arbetsledande kock ska du bistå Arbetsledande kock hjälp med att leda den dagliga produktionen och är ansvarig när arbetsledande kock ... Visa mer
I köket på Blomstergården sjukhem produceras det ca 85 dagsportioner samt ca 55 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden. Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger.ArbetsuppgifterSom biträdande arbetsledande kock ska du bistå Arbetsledande kock hjälp med att leda den dagliga produktionen och är ansvarig när arbetsledande kock inte är på plats. Du ska stötta arbetsledande kock i arbetet med budget, arbetsmiljö och arbetsledning. Du kommer att med ledning av arbetsledande kock lägga beställningar, fakturera, arbeta i Mashie mm.  Du ska även ha datorvana och kunna hantera administrativa uppgifter på ett tillfredsställande sätt. Du ska vara en god förebild och arbeta för ett positivt och öppet arbetsklimat. Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkoster, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.Kvalifikationskrav3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Vi ser gärna att du är utbildad inom ledarskap eller har annan dokumenterad ledarerfarenhet, gärna som kock.Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum. Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.Datorvana är ett krav, körkort är meriterande.UpplysningarTillträde: 1 dec eller enligt överenskommelse.Sista ansökningsdag: 28 okt Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre