Lediga jobb som Barnskötare i Krokom

Se lediga jobb som Barnskötare i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Barnskötare, Aspens förskola i Aspås

Ansök    Jun 25    Krokoms kommun    Barnskötare
Ett jobb med plats för utveckling och kollegialt samarbete Vill du vara delaktig och bidra till en verksamhet som präglas av kollegialt lärande, kompetensutveckling och förbättringsarbete? Vill du fortsätta utvecklas i din roll som barnskötare och vara del av en helhet i kommunen? Till förskolan Aspen i Aspås behöver vi nu en barnskötare. Vill du vara en del i en organisation som växer och utvecklas. Sök till oss och gör skillnad på riktigt! Samtliga förs... Visa mer
Ett jobb med plats för utveckling och kollegialt samarbete

Vill du vara delaktig och bidra till en verksamhet som präglas av kollegialt lärande, kompetensutveckling och förbättringsarbete? Vill du fortsätta utvecklas i din roll som barnskötare och vara del av en helhet i kommunen?
Till förskolan Aspen i Aspås behöver vi nu en barnskötare. Vill du vara en del i en organisation som växer och utvecklas. Sök till oss och gör skillnad på riktigt!
Samtliga förskolor i Krokoms kommun arbetar med tre gemensamma verksamhetsmål där likvärdighet, kvalitet och barns agens står i fokus! Aspens förskola har tre avdelningar och kommer till hösten att ha ca 50 barn. Arbetet utgår från en helhetssyn på barn och barns behov där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.
En dag som barnskötare
På Aspens förskola kommer du få arbeta tillsammans med förskollärare och barnskötare i arbetslag. Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor utifrån förskolans styrdokument och arbetslagets ansvar. Med läroplanen som utgångspunkt arbetar du med barnen och ger dem möjlighet att utveckla sina förmågor.
På Aspen arbetar vi systematiskt med att öka kvaliteten på undervisningen och omsorgen genom reflektion, ensam och tillsammans med arbetslaget. Det systematiska kvalitetsarbetet är organiserat med ett årshjul där läsåret indelas i tre huvudfaser, inventeringsfasen, genomförandefasen och utvärderingsfasen. Barnens lärande synliggörs i form av digital pedagogisk dokumentation, med ipad som arbetsverktyg. Dokumentationen är en viktig del i våra dagliga reflektioner och även i det systematiska kvalitetsarbetet som tar verksamheten framåt och synliggör lärandet. Till hösten kommer ett nytt SKA-hjul att implementeras och du kommer att vara en viktig del i detta.
I arbetet som barnskötare i vårt område är det viktigt att vara lyhörd, kommunikativ och lösningsorienterad. Vi arbetar med inkludering, delaktighet och tillgänglighet som bärande idéer. Du samverkar i hög grad med förskolor i området och arbetar aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt styrdokumenten.
Barn- och utbildningsförvaltningen har ca 800 medarbetare. Förvaltningens verksamhet sträcker sig över hela kommunen och innefattar förskola, grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem, kost och lokalvård, modersmål, kulturskola samt biblioteksverksamhet.
Din kompetens
För tjänsten som barnskötare krävs att du är utbildad barnskötare. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av arbete med TAKK.
I din roll som barnskötare ska du, tillsammans med övriga i arbetslaget, planera och bedriva verksamhet och genom det möta de behov varje enskilt barn har. Du har en empatisk förmåga att kunna förstå barnets behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana dem att utvecklas vidare.
Övrig information
Tillsvidareanställning med tillträde i 2024-08-12 eller enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer att ske löpande vilket betyder att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Hälsning från din blivande chef
För mig som ledare finns tre viktiga ledord i mitt arbete;
Barnens bästa, tillsammans och glädje. För mig är det viktigt att barnens bästa är i fokus i alla beslut vi tar och i all planering av verksamheten. Jag ser att vi har ett gemensamt ansvar för att ge barnen den allra bästa förskoletid som de har rätt till och att ge dem förutsättningar att nå sin fulla potential.
Vårt arbete är att tillsammans utveckla och utforma en verksamhet där vi uppfyller de krav som ligger på oss. Dessa krav handlar om att följa skollag och läroplan såväl som att följa den budget och de beslut som fattats. Detta ska vi göra tillsammans! För mig innebär detta att ingen är ensam i detta arbete utan vi har alla ett gemensamt ansvar där var och en av måste göra vårt bästa för att uppfylla dessa krav. Alla barn är allas barn och för att förskolan ska fungera, ska och måste vi alla samverka.
För mig handlar ledarskap även om att stötta, peppa och tillsammans med dig som medarbetare hitta arbetsglädje. Det ska vara roligt att komma till och vara på jobbet och det kan vi uppnå genom att aktivt ta ansvar för att vara del i att skapa och upprätthålla en god arbetsmiljö. Vi är varandras arbetsmiljö!
Som medarbetare är det också viktigt att du arbetar för att uppfylla kommunens värdeord närvarande, modig, välkomnande och pålitlig.
Jag söker dig som ser vinningar i ett nära kollegialt samarbete över hela förskolan där barnens och vår gemensamma arbetsmiljö är i ständigt fokus. Vill du få möjligheten att utvecklas tillsammans som ett arbetslag ska du söka den här tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!
Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter, 0640-161 00 Visa mindre

Barnskötare till Hovgläntan i Ås

Ansök    Okt 26    Krokoms kommun    Barnskötare
Ett jobb med plats för växtkraft Vill du vara delaktig och bidra till en verksamhet som präglas av kollegialt lärande, kompetensutveckling och förbättringsarbete? Vill du fortsätta utvecklas i din roll som barnskötare och vara del av en helhet i kommunen? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? Till Hovgläntans förskola i Ås söker vi nu barnskötare med ett medforskande förhållningssätt som bidrar till att skapa stöttande undervi... Visa mer
Ett jobb med plats för växtkraft

Vill du vara delaktig och bidra till en verksamhet som präglas av kollegialt lärande, kompetensutveckling och förbättringsarbete? Vill du fortsätta utvecklas i din roll som barnskötare och vara del av en helhet i kommunen? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? Till Hovgläntans förskola i Ås söker vi nu barnskötare med ett medforskande förhållningssätt som bidrar till att skapa stöttande undervisningsmiljöer. Välkommen med din ansökan!
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år och är en av de mest barnrika kommunerna i Norrland. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen. Samtliga förskolor i Krokoms kommun arbetar med tre gemensamma verksamhetsmål där likvärdighet, kvalitet och barns agens står i fokus!
Hovgläntans förskola har 5 avdelningar där det finns ca 80 barn. Arbetet utgår från en helhetssyn på barn och barns behov där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.
En dag i förskolan
I vår kommun utgår du ifrån barnens intressen, behov och erfarenhet. Du planerar lärprocesserna och med ett formativt arbetssätt genomför, följer upp, och utvärderar du undervisningen, med förankring i läroplanen. Barnens lärande synliggörs i form av digital pedagogisk dokumentation, med iPad som arbetsverktyg.
Förutom det systematiska kvalitetsarbetet bedrivs ett förebyggande och främjande barnhälsoarbete i samverkan med våra barnhälsoteam. Du kommer ha stöd i ditt dagliga arbete genom ett nära samarbete med dina kollegor, specialpedagog, pedagogisk utvecklare och rektor.
Verksamheten utövas så att lärandeobjekt och lärandeaktiviteter anpassas och varieras efter barnens intressen, förutsättningar och behov, så att omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.
Enheterna i Krokoms kommun har ett gemensamt systematiskt arbetsmiljöarbete som utgår ifrån kommunens värdeord. Välkomnande, Modig, Nära och Pålitlig. Vill du fortsätta utvecklas i din roll som barnskötare, så är det här kommunen som gör plats för växtkraft.
Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten för förskoleverksamhet. Har du praktisk erfarenhet av lågaffektivt bemötande är det meriterande.
I din roll som barnskötare ska du i ditt uppdrag i förskolan främja barns utveckling och lärande vilket innebär att vara en tydlig del i barnens lärprocesser och medverka i undervisningen. Detta förutsätter att du som barnskötare är delaktig i planering och utvärdering av utbildningen tillsammans med ditt arbetslag.
Dokumentationen är en viktig del i våra dagliga reflektioner och även i det systematiska kvalitetsarbetet som tar verksamheten framåt och synliggör lärandet. Vi arbetar med inkludering, delaktighet och tillgänglighet som bärande idéer. Vi värdesätter din förmåga att kommunicera, reflektera, ta ansvar, samarbeta och att du genom din kreativitet är öppen för nya möjligheter.
Du ska bidra till en god arbetsmiljö och vara en positiv och trygg pedagog som bemöter andra med respekt och delar med dig av din positiva energi. Du samverkar i hög grad med förskolor i området och arbetar aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt styrdokumenten.
Vi rektorer i Krokoms kommun är ödmjuka inför skillnaden mellan förskollärare och barnskötare. Den ena yrkesrollen utesluter inte den andra. Det är tillsammans som vi skapar de bästa förskolorna för alla barn att utvecklas i.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde i januari eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdatum 2023-11-27
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Välkommen med din ansökan!
Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter, 0640–16100 Visa mindre

Timvikarie till förskola och fritidshem

Ansök    Jan 23    Krokoms kommun    Barnskötare
Ett jobb med plats för variation och omtanke! Vill du vara vår timvikarie i ett av de viktigaste jobben som finns? Har du behov av ett extrajobb? Är du ny på arbetsmarknaden? Är du nyfiken på yrken inom förskolan och fritidshemmet? Sök till oss! Vi söker flexibla och engagerade timvikarier till våra olika verksamheter inom barnomsorgen i Krokoms kommun. Som timvikarie får du möjligheten att vara en viktig del av vårt team. Vi behöver dig! Krokom, kommun... Visa mer
Ett jobb med plats för variation och omtanke!
Vill du vara vår timvikarie i ett av de viktigaste jobben som finns? Har du behov av ett extrajobb? Är du ny på arbetsmarknaden? Är du nyfiken på yrken inom förskolan och fritidshemmet? Sök till oss!
Vi söker flexibla och engagerade timvikarier till våra olika verksamheter inom barnomsorgen i Krokoms kommun. Som timvikarie får du möjligheten att vara en viktig del av vårt team. Vi behöver dig!

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

En dag som timvikarie
Att jobba som timvikarie inom barnomsorgen i Krokoms kommun innebär att du ersätter ordinarie medarbetare vid korttidsfrånvaro eller andra uppkomna behov.
I Krokoms kommun har vi 21 förskolor för barn 1–6 år och 15 fritidshem för barn 6 – 12 år, utspridda över hela kommunen. Timvikariaten kan röra sig om att arbeta enstaka dagar och arbetspass på olika förskolor och fritidshem eller längre perioder på en och samma enhet.
På förskolan och fritidshemmet blandas aktiviteter med basbehov och pedagogisk verksamhet. Ditt uppdrag blir såklart att vara med barnen och hjälpa till i verksamheten, som sker genom lek och aktiviteter både ute och inne. Du blir en trygg förebild och ansvarsfull vuxen i barnens vardag.

Din kompetens
För att jobba som timvikarie hos oss krävs flexibilitet och tillgänglighet för kortvariga uppdrag och förmåga att snabbt anpassa sig till olika arbetsmiljöer.
· Du behöver inte vara utbildad för att jobba som timvikarie, men det är ändå en fördel om du har en utbildning inom pedagogiskt arbete med barn och unga.
· Om du har tidigare erfarenhet av arbete i förskola eller fritidshem, har egna barn eller erfarenhet av yngre syskon eller andra barn, ser vi det som meriterande.
Du har ett stort intresse för att bidra till barns lärande och utveckling. Du sätter barnets bästa i första rummet och du tycker om att arbeta med människor och bygga relationer.
Som person är du flexibel och har en bra anpassningsförmåga. Vi söker dig som tycker om att samarbeta med kollegor och kan ta eget ansvar.
Du ska ha fyllt 18 år
Du behöver kunna förstå och ta till dig information på svenska, både i tal och skrift.
Ett viktigt krav för att få arbeta inom verksamheten är att lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Om du blir aktuell för vikariat, så behöver du beställa ett sådant utdrag hos Polisen. Begäran görs på Polisens webbsida www.polisen.se

Övrig information
Timvikariat.
Omfattningen av arbetet är både deltids- och heltidsvikariat, beroende på behoven i verksamheten och hur mycket du har möjlighet att vikariera.
Det kan variera var behoven finns geografiskt, så ange var i Krokoms kommun du kan tänka dig att vikariera och ange gärna i hur stor omfattning du kan arbeta.
Vi har löpande rekrytering så tveka inte att söka direkt. Våra behov är stora, så för dig som kan så finns möjlighet att börja inom kort.
Sista ansökningsdatum är 3 mars 2024.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter, 0640-161 00
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 15    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan oc... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Barnskötare till Junibacken i Ås

Ansök    Okt 25    Krokoms kommun    Barnskötare
Ett jobb med plats för växtkraft Vill du vara delaktig och bidra till en verksamhet som präglas av kollegialt lärande, kompetensutveckling och förbättringsarbete? Vill du fortsätta utvecklas i din roll som barnskötare och vara del av en helhet i kommunen? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? Till Junibackens förskola i Ås söker vi nu barnskötare med ett medforskande förhållningssätt som bidrar till att skapa stöttande undervi... Visa mer
Ett jobb med plats för växtkraft

Vill du vara delaktig och bidra till en verksamhet som präglas av kollegialt lärande, kompetensutveckling och förbättringsarbete? Vill du fortsätta utvecklas i din roll som barnskötare och vara del av en helhet i kommunen? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas?
Till Junibackens förskola i Ås söker vi nu barnskötare med ett medforskande förhållningssätt som bidrar till att skapa stöttande undervisningsmiljöer. Välkommen med din ansökan!
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år och är en av de mest barnrika kommunerna i Norrland. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen. Samtliga förskolor i Krokoms kommun arbetar med tre gemensamma verksamhetsmål där likvärdighet, kvalitet och barns agens står i fokus!
Junibackens förskola i Ås har 2 avdelningar där det finns ca 35 barn. Arbetet utgår från en helhetssyn på barn och barns behov där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Välkommen med din ansökan!
En dag i förskolan
I vår kommun utgår du ifrån barnens intressen, behov och erfarenhet. Du planerar lärprocesserna och med ett formativt arbetssätt genomför, följer upp, och utvärderar du undervisningen, med förankring i läroplanen. Barnens lärande synliggörs i form av digital pedagogisk dokumentation, med iPad som arbetsverktyg.
Förutom det systematiska kvalitetsarbetet bedrivs ett förebyggande och främjande barnhälsoarbete i samverkan med våra barnhälsoteam. Du kommer ha stöd i ditt dagliga arbete genom ett nära samarbete med dina kollegor, specialpedagog, pedagogisk utvecklare och rektor.
Verksamheten utövas så att lärandeobjekt och lärandeaktiviteter anpassas och varieras efter barnens intressen, förutsättningar och behov, så att omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.
Enheterna i Krokoms kommun har ett gemensamt systematiskt arbetsmiljöarbete som utgår ifrån kommunens värdeord. Välkomnande, Modig, Nära och Pålitlig. Vill du fortsätta utvecklas i din roll som barnskötare, så är det här kommunen som gör plats för växtkraft.
Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten för förskoleverksamhet. Har du praktisk erfarenhet av lågaffektivt bemötande är det meriterande.
I din roll som barnskötare ska du i ditt uppdrag i förskolan främja barns utveckling och lärande vilket innebär att vara en tydlig del i barnens lärprocesser och medverka i undervisningen. Detta förutsätter att du som barnskötare är delaktig i planering och utvärdering av utbildningen tillsammans med ditt arbetslag.
Dokumentationen är en viktig del i våra dagliga reflektioner och även i det systematiska kvalitetsarbetet som tar verksamheten framåt och synliggör lärandet. Vi arbetar med inkludering, delaktighet och tillgänglighet som bärande idéer. Vi värdesätter din förmåga att kommunicera, reflektera, ta ansvar, samarbeta och att du genom din kreativitet är öppen för nya möjligheter.
Du ska bidra till en god arbetsmiljö och vara en positiv och trygg pedagog som bemöter andra med respekt och delar med dig av din positiva energi. Du samverkar i hög grad med förskolor i området och arbetar aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt styrdokumenten.
Vi rektorer i Krokoms kommun är ödmjuka inför skillnaden mellan förskollärare och barnskötare. Den ena yrkesrollen utesluter inte den andra. Det är tillsammans som vi skapar de bästa förskolorna för alla barn att utvecklas i.
En hälsning från din blivande chef
Jag söker dig som är trygg i dig själv och kan bjuda på dig själv genom humor och många skratt. Min ambition är att bedriva en verksamhet med prestigelöshet och högt i tak, för mig som rektor är det viktigt med den sociala tryggheten för att vi ska må bra på vår arbetsplats.
Att kunna visa sig sårbar, att man har mer att lära och är nyfiken är i mina ögon ett professionellt arbetssätt. Jag ser det också som viktigt att vi är lösningsorienterad i arbetet och att vi inte hamnar i negativitet. Jag ser att konflikter kan utveckla oss OM vi säger saker på rätt sätt, och är en bra mottagare. För mig som rektor är det viktigt att vi är professionella, inte privata och att vi alltid har våra barn i fokus. Vi är alla lika mycket värda och jag är övertygad om att vi TILLSAMMANS kan göra underverk för våra barn. Så välkommen med din ansökan!
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde i januari eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdatum 2022-11-12.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Välkommen med din ansökan!
Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter, 0640–16100
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad och positiv barnskötare till Vintergatans förskola i Ås

Ansök    Mar 19    Solens Strålar AB    Barnskötare
Vintergatans förskola utökar sitt arbetslag och söker dig som vill vara med och utveckla vår nya förskola i vackra Byskogen. Du är positiv och engagerad och vill gärna förverkliga dina idéer på vår förskola. Förskolan drivs i privat regi av Solens Strålar AB som även har en förskola i Alsen. Vi har en ekologisk, giftfri inriktning i miljö och mat. Vi vill i vårt arbetssätt se varje barns behov och arbeta för en trygg miljö där alla barn har goda möjlighet... Visa mer
Vintergatans förskola utökar sitt arbetslag och söker dig som vill vara med och utveckla vår nya förskola i vackra Byskogen. Du är positiv och engagerad och vill gärna förverkliga dina idéer på vår förskola.
Förskolan drivs i privat regi av Solens Strålar AB som även har en förskola i Alsen. Vi har en ekologisk, giftfri inriktning i miljö och mat. Vi vill i vårt arbetssätt se varje barns behov och arbeta för en trygg miljö där alla barn har goda möjligheter till utveckling, inlärning och glädje. Att visa respekt för sig själv, medmänniskor, natur och djur vill vi lära barnen genom att ha en så god miljö som möjligt med närhet till naturen i omgivningen. Maten lagas på plats av vår kock med ekologiska lokalproducerade råvaror.
17 barn i blandade åldrar finns det plats för på förskolan där vi är tre pedagoger, en rektor och en köksansvarig i personalgruppen.
Nu söker vi en barnskötare till arbetslaget. Vi ser gärna att du engagerar dig i arbetets utformning och stora möjligheter finns för dig att lyfta in de intressen och talanger som du besitter i ditt arbete. I nuvarande arbetslag är inriktningen på musik, utemiljö och barnkonventionen. Områden som du kan gå in och förstärka, eller komplettera med nya.
Du har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta som barnskötare och har en förståelse för hur läroplanen omsätts i förskolan. Meriterande är om du även har vana från att ha arbetat på privat förskola och/eller på en liten förskola med en avdelning. Men vi ser först och främst till personlig lämplighet. Du ska fungera väl med barn, föräldrar och kollegor.
Tjänsten är på deltid till heltid med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning 6 månader med sikte på förlängning till fast tjänst. Vår verksamhet är medlemmar i Fremia och villkoren i avtalen utgår därifrån. Lön efter överenskommelse.
Goda bussförbindelser finns med Östersunds stadsbussar eller Länstrafiken till Vintergatan som ligger på Orionvägen 6.
För mer information kontakta Tina Schaffer på 073-024 91 63 eller [email protected] Visa mindre

Barnskötare till Solstrålens Förskola i Alsen

Ansök    Mar 19    Solens Strålar AB    Barnskötare
Nu söker Solstrålens Förskola i Alsen dig som är barnskötare och som vill vara en del av vårt glada arbetslag. Förskolan är en liten privat verksamhet med en avdelning som ligger mitt i byn med närhet till många fina utemiljöer. Förskolan drivs i privat regi sedan 2018 med en ekologisk, giftfri inrikting i miljö och mat. Vi vill i vårt arbetssätt se varje barns behov och arbeta för en trygg miljö där alla barn har goda möjligheter till utveckling, inlärnin... Visa mer
Nu söker Solstrålens Förskola i Alsen dig som är barnskötare och som vill vara en del av vårt glada arbetslag. Förskolan är en liten privat verksamhet med en avdelning som ligger mitt i byn med närhet till många fina utemiljöer.
Förskolan drivs i privat regi sedan 2018 med en ekologisk, giftfri inrikting i miljö och mat. Vi vill i vårt arbetssätt se varje barns behov och arbeta för en trygg miljö där alla barn har goda möjligheter till utveckling, inlärning och glädje. Att visa respekt för sig själv, medmänniskor, natur och djur vill vi lära barnen genom att ha en så god miljö som möjligt med närhet till natur och djur. Maten lagas på plats av vår kock med ekologiska lokalproducerade råvaror.
17 barn i blandade åldrar går på förskolan där vi är tre pedagoger, en rektor och en köksansvarig i personalgruppen.
Vi ser gärna att du har en positiv nyfikenhet på barns lärande och att du engagerar dig i arbetets utformning. Stora möjligheter finns för dig att lyfta in de intressen och talanger som du själv besitter i ditt arbete.
Du har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta som barnskötare och har en förståelse för hur läroplanen omsätts i förskolan. Meriterande är om du även har vana från att ha arbetat på privat förskola och/eller på en liten förskola med en avdelning. Men vi ser först och främst till personlig lämplighet. Du ska fungera väl med barn, föräldrar och kollegor.
Tjänsten är på deltid till heltid med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning 6 månader med sikte på förlängning till fast tjänst. Vår verksamhet är medlemmar i Fremia och villkoren i avtalen utgår därifrån. Lön efter överenskommelse.
För mer information kontakta rektor Tina Schaffer på 073-024 91 63 eller [email protected] Visa mindre

Barnskötare till ny verksamhet i Ås

Ansök    Jul 21    Solens Strålar AB    Barnskötare
Barnskötare till Solens strålar i Ås, Byskogen. Nu ansöker företaget Solens strålar om att driva en förskoleverksamhet i Byskogen Ås. Vi driver sedan tidigare en liten privat förskola i Alsen, Krokoms kommun och har nu möjligheten att utöka verksamheten för att få mer kollegialt lärande och mer samarbete mellan de olika enheterna. Vi tror på de små förskolorna uppgift som ett viktigt komplement, men ser att de verksamheterna skulle må bra av större arbets... Visa mer
Barnskötare till Solens strålar i Ås, Byskogen.
Nu ansöker företaget Solens strålar om att driva en förskoleverksamhet i Byskogen Ås. Vi driver sedan tidigare en liten privat förskola i Alsen, Krokoms kommun och har nu möjligheten att utöka verksamheten för att få mer kollegialt lärande och mer samarbete mellan de olika enheterna. Vi tror på de små förskolorna uppgift som ett viktigt komplement, men ser att de verksamheterna skulle må bra av större arbetslag, gemensam ledning och gemensam fortbildning.
Förskolan drivs i privat regi med en ekologisk, giftfri inrikting i miljö och mat. Vi vill i vårt arbetssätt se varje barns behov och arbeta för en trygg miljö där alla barn har goda möjligheter till utveckling, inlärning och glädje. Att visa respekt för sig själv, medmänniskor, natur och djur vill vi lära barnen genom att ha en så god miljö som möjligt med närhet till natur och djur. Maten lagas på plats av vår kock med ekologiska lokalproducerade råvaror.
17 barn i blandade åldrar finns det plats för på förskolan där vi är tre pedagoger, en rektor och en köksansvarig i personalgruppen.
Nu söker vi en barnskötare till arbetslaget. Vi ser gärna att du engagerar dig i arbetets utformning och stora möjligheter finns för dig att lyfta in de intressen och talanger som du besitter i ditt arbete.
Du har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta som barnskötare och har en förståelse för hur läroplanen omsätts i förskolan. Meriterande är om du även har vana från att ha arbetat på privat förskola och/eller på en liten förskola med en avdelning. Men vi ser först och främst till personlig lämplighet. Du ska fungera väl med barn, föräldrar och kollegor.
Tjänsten är på deltid till heltid med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning 6 månader med sikte på förlängning till fast tjänst. Vår verksamhet är medlemmar i Fremia och villkoren i avtalen utgår därifrån. Lön efter överenskommelse.
För mer information kontakta huvudman Karin Bondeson på 070-7601886 eller mail [email protected] Visa mindre

Barnskötare Förskolan Hjärtat

Ansök    Okt 31    Anso Förskola AB    Barnskötare
Vi söker dig som vill arbeta på vår förskola. Förskolan Hjärtat är en fristående förskola som ligger i Ås. Vi har 34 barn mellan 1-5 år och jobbar tillsammans i hela huset. Vi söker dig som är utbildad barnskötare och vill jobba med oss. Utevistelse är något vi värdesätter, både ute på vår gård och i vårt närområde där vi har lekparker, Torsta och skogen. Vi arbetar utifrån terminsteman och prioriterar olika delar av läroplanen. Barns inflytande är en stor... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta på vår förskola.
Förskolan Hjärtat är en fristående förskola som ligger i Ås. Vi har 34 barn mellan 1-5 år och jobbar tillsammans i hela huset. Vi söker dig som är utbildad barnskötare och vill jobba med oss. Utevistelse är något vi värdesätter, både ute på vår gård och i vårt närområde där vi har lekparker, Torsta och skogen. Vi arbetar utifrån terminsteman och prioriterar olika delar av läroplanen. Barns inflytande är en stor del av vår vardag och vi jobbar både med styrda och fria aktiviteter.
Vi söker dig som har en positiv attityd där lust och nyfikenhet på lärande är en självklarhet. Som person ska du vara lätt att samarbeta med och bidra till ett positivt arbetsklimat och en effektiv arbetsgrupp. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Du har en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18).
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
Hör gärna av dig om du har frågor om tjänsten.
Tjänsten är heltid 100%
Månadslön enligt avtal
Tillträde 2023-01-09
Personligt brev med referenser och CV
Sista ansökningsdag 2022-11-11
Förskolan Hjärtat
Röstavägen 11
836 94 Ås
072-558 83 32 fråga efter Marja
[email protected]
Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Pedagoger till föräldrakooperativet Solägget

Vi söker pedagoger som är nyfikna och lyhörda för barnens glädje och lust till att lära och utvecklas. Vi behöver både fler vikarier som kan hoppa in med kort varsel samt möjligen en pedagog för ett något längre uppdrag. Vi är en liten fristående förskola med 17 barn och 4 pedagoger där vi har alla möjligheter att hinna se och lyssna på varje enskilt barn, varje dag. Solägget är ett föräldrakooperativ och det ligger vackert beläget i Ås, granne med Storsj... Visa mer
Vi söker pedagoger som är nyfikna och lyhörda för barnens glädje och lust till att lära och utvecklas.
Vi behöver både fler vikarier som kan hoppa in med kort varsel samt möjligen en pedagog för ett något längre uppdrag.
Vi är en liten fristående förskola med 17 barn och 4 pedagoger där vi har alla möjligheter att hinna se och lyssna på varje enskilt barn, varje dag. Solägget är ett föräldrakooperativ och det ligger vackert beläget i Ås, granne med Storsjön och Birka Folkhögskola. Vi är stolta över vår inspirerande inne- och utemiljö där leken och kreativiteten kan flöda. Vi strävar efter att erbjuda en giftfri miljö för barnen och ett kravmärkt vegetariskt kök där barnen får vara med hela vägen från att odla till att skörda samt vara delaktiga i köket.
På Solägget tror vi på det kompetenta och nyfikna barnet, att barn vill och kan utvecklas om de får rätt förutsättningar för att lyckas. Vi söker dig som tar egna initiativ och älskar att vara ute i alla väder. Att arbeta på ett föräldrakooperativ innebär många kontakter då föräldrarna är aktiva och vissa tider också dina kollegor, vi ser därför också att du har god samarbetsförmåga och en öppen attityd.
Med allt ovan i åtanke lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag. Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]
Intervjuer kan ske löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Pedagog till föräldrakooperativet Solägget

Solägget är en liten fristående förskola med 17 barn och 4 pedagoger där vi har alla möjligheter att hinna se och lyssna på varje enskilt barn, varje dag. Vår förskola är ett föräldrakooperativ och det är beläget i Ås, granne med Storsjön och Birka Folkhögskola. Vi är stolta över vår inspirerande inne- och utemiljö där leken och kreativiteten kan flöda. Vi strävar efter att erbjuda en giftfri miljö för barnen och ett kravmärkt vegetariskt kök där barnen f... Visa mer
Solägget är en liten fristående förskola med 17 barn och 4 pedagoger där vi har alla möjligheter att hinna se och lyssna på varje enskilt barn, varje dag. Vår förskola är ett föräldrakooperativ och det är beläget i Ås, granne med Storsjön och Birka Folkhögskola. Vi är stolta över vår inspirerande inne- och utemiljö där leken och kreativiteten kan flöda. Vi strävar efter att erbjuda en giftfri miljö för barnen och ett kravmärkt vegetariskt kök där barnen får vara med hela vägen från att odla till att skörda samt vara delaktiga i köket.
Vi söker en pedagog som är nyfiken och lyhörd för barnens glädje och lust till att lära och utvecklas. På Solägget tror vi på det kompetenta och nyfikna barnet, att alla barn vill och kan utvecklas om de får rätt förutsättningar för att lyckas.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på förskola, tar egna initiativ och älskar att vara ute i alla väder. Att arbeta på ett föräldrakooperativ innebär många kontakter då föräldrarna är aktiva och vissa tider också dina kollegor, vi värdesätter samarbetsförmåga och en öppen attityd högt. Med detta i åtanke lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, vår rektor är också pedagog i den dagliga verksamheten med barnen och beslutsvägarna är korta.
Tjänsten är på 75% av heltid. Vi kommer att erbjuda en provanställning som kan övergå i en tillsvidareanställning efter 6 månader.
Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag. Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]
Intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Barnskötare till Solstrålens Förskola i Alsen

Ansök    Mar 7    Solens Strålar AB    Barnskötare
Barnskötare till Solstrålens Förskola i Alsen Nu söker Solstrålens Förskola i Alsen dig som är barnskötare och som vill vara en del av vårt arbetslag. Förskolan är en liten privat verksamhet med en avdelning som ligger mitt i byn med närhet till många fina utemiljöer. Förskolan drivs i privat regi sedan 2018 med en ekologisk, giftfri inrikting i miljö och mat. Vi vill i vårt arbetssätt se varje barns behov och arbeta för en trygg miljö där alla barn har g... Visa mer
Barnskötare till Solstrålens Förskola i Alsen
Nu söker Solstrålens Förskola i Alsen dig som är barnskötare och som vill vara en del av vårt arbetslag. Förskolan är en liten privat verksamhet med en avdelning som ligger mitt i byn med närhet till många fina utemiljöer.
Förskolan drivs i privat regi sedan 2018 med en ekologisk, giftfri inrikting i miljö och mat. Vi vill i vårt arbetssätt se varje barns behov och arbeta för en trygg miljö där alla barn har goda möjligheter till utveckling, inlärning och glädje. Att visa respekt för sig själv, medmänniskor, natur och djur vill vi lära barnen genom att ha en så god miljö som möjligt med närhet till natur och djur. Maten lagas på plats av vår kock med ekologiska lokalproducerade råvaror.
20 barn i blandade åldrar går på förskolan där vi är fyra pedagoger, en rektor och en köksansvarig i personalgruppen.
Vi ser gärna att du engagerar dig i arbetets utformning och stora möjligheter finns för dig att lyfta in de intressen och talanger som du besitter i ditt arbete.
Du har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta som barnskötare och har en förståelse för hur läroplanen omsätts i förskolan. Meriterande är om du även har vana från att ha arbetat på privat förskola och/eller på en liten förskola med en avdelning. Men vi ser först och främst till personlig lämplighet. Du ska fungera väl med barn, föräldrar och kollegor.
Tjänsten är på deltid till heltid med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning 6 månader med sikte på förlängning till fast tjänst. Vår verksamhet är medlemmar i Fremia och villkoren i avtalen utgår därifrån. Lön efter överenskommelse.
För mer information kontakta huvudman Karin Bondeson på 070-7601886 eller mail [email protected] Visa mindre

Omsorgsfull barnskötare & kock (2 tjänster)

Nu söker vi engagerad och omsorgsfull personal till vårt föräldrakooperativ för att tillsätta två tjänster, varav en barnskötare och en kock där vi är flexibla i tjänstgöringsgraden. Föräldrakooperativet Galaxen drivs av en ekonomisk förening där alla vårdnadshavare är medlemmar. Förskolan är godkänd av Krokoms kommun som bedriver tillsyn över verksamheten. Ett föräldrakooperativ är något man bygger tillsammans där det är familjerna som genom sin valda sty... Visa mer
Nu söker vi engagerad och omsorgsfull personal till vårt föräldrakooperativ för att tillsätta två tjänster, varav en barnskötare och en kock där vi är flexibla i tjänstgöringsgraden.
Föräldrakooperativet Galaxen drivs av en ekonomisk förening där alla vårdnadshavare är medlemmar. Förskolan är godkänd av Krokoms kommun som bedriver tillsyn över verksamheten. Ett föräldrakooperativ är något man bygger tillsammans där det är familjerna som genom sin valda styrelse ansvarar för driften av förskolan och som ytterst har ansvar för verksamheten, barnen och personalen.
Hos oss på Galaxen kommer du vara en viktig del i barngruppen men även involverad i planering och utveckling av både verksamheten och barngruppen som i dagsläget består av 17 barn i varierande åldrar. Vi lägger stor vikt vid att uppmuntra barnens nyfikenhet i köket och att maten är lagad från grunden på närproducerade råvaror av god kvalitet.
Vi spenderar stora delar av våra dagar utomhus både på gården och i intilliggande omgivning. När möjligheten ges gör vi utflykter till skogen med tillhörande vindskydd eller går ner till sjön. Vi tycker även om målning, sångsamling, rörelseövningar och liknande aktiviteter där vi gärna lyssnar på vad barnen önskar och har behov av.
Den befintliga personalen består av en förskolechef, en pedagog, två barnskötare och en kock varav två av dessa går vidare för karriärsbyte samt pension. Samtliga i personalgruppen är involverade i barngruppen och de aktiviteter som utförs där vi har ett flexibelt förhållningssätt och planerar verksamheten tillsammans. Därmed är delaktighet och eget ansvar av stor vikt för hela gruppen. Vi arbetar utifrån förskolans läroplan (Ipfö rev.18) och skollagen där vi förväntar oss att du är bekant med dessa dokument.
Vi vill gärna att du som söker
? Har erfarenhet med att arbeta på förskola, fritids eller andra fritidsaktiviteter med barn
? Är engagerad och har en vilja att påverka verksamheten på kort- och lång sikt
? Trivs med mindre barngrupper där större delen av gruppen är mellan 3-5 år
? För dig som är intresserad av köksansvaret ser vi gärna att du har erfarenhet och intresse av matlagning. Erfarenhet kan vara yrkesmässigt eller privat. Förutom matlagning ingår beställningsansvaret och övrig administration. För denna tjänst är det ungefär 50% avsatt för köket, resterande del fördelas för tid i barngruppen.
Det här kan vi på Galaxen erbjuda dig
? En liten förskola med stort engagemang
? Engagerad personal och vårdnadshavare med en trevlig gemenskap
? En lyhörd styrelse som gärna ser initiativ från både personal och föräldrar
? Fantastisk mat, lagad från grunden i eget kök med möjlighet till delvis egen odling samt inköp av närproducerade matvaror.
? Hemtrevliga lokaler med ett medvetet arbete för att hålla nere ljudnivån
? Utomhusaktiviteter med närhet till skog och sjö och egen skridskobana på vintern
? Stor insyn i och möjlighet att påverka verksamheten
? En verksamhet som bygger på demokrati, öppenhet, gemenskap och delaktighet

Övrigt
Lön enligt avtal.
Arbetstider med varierande pass från tidigast 06:15 till senast 17:15.
Vi påbörjar provanställning som går över till tillsvidareanställning om
provanställningen varit enligt förväntan.
Då vi är i behov av två personer som tillsammans utgör 150% är vi öppna
för att diskutera en tjänstgöringsgrad allt mellan 50%-100% per person.


I din ansökan
Vi ser gärna att du är tydlig med vilken tjänstgöringsgrad du vill arbeta
samt om det är som barnskötare och/eller kock du söker dig till. Söker du
enbart tjänsten för köksansvaret utgör det som max 50%.
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kan genomföras
löpande under ansökningsprocessen. Visa mindre

Barnskötare eller pedagog till Solägget

Vi är en liten fristående förskola med 17 barn och 4 pedagoger där vi har alla möjligheter att varje dag hinna se och lyssna på varje enskilt barn. Solägget är ett föräldrakooperativ och det ligger vackert beläget i Ås, granne med Storsjön och Birka Folkhögskola. Vi är stolta över vår inspirerande inne- och utemiljö där leken och kreativiteten kan flöda. Vi strävar efter att erbjuda en giftfri miljö för barnen och ett kravmärkt vegetariskt kök där barnen f... Visa mer
Vi är en liten fristående förskola med 17 barn och 4 pedagoger där vi har alla möjligheter att varje dag hinna se och lyssna på varje enskilt barn. Solägget är ett föräldrakooperativ och det ligger vackert beläget i Ås, granne med Storsjön och Birka Folkhögskola. Vi är stolta över vår inspirerande inne- och utemiljö där leken och kreativiteten kan flöda. Vi strävar efter att erbjuda en giftfri miljö för barnen och ett kravmärkt vegetariskt kök där barnen får vara med hela vägen från att odla till att skörda samt vara delaktiga i köket.
Vi söker en pedagog/barnskötare som är nyfiken och lyhörd för barnens glädje och lust till att lära och utvecklas. På Solägget tror vi på det kompetenta och nyfikna barnet, att barn vill och kan utvecklas om de får rätt förutsättningar för att lyckas. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på förskola, som tar egna initiativ och som älskar att vara ute i olika väder. Vill du med glädje, lust och nyfikenhet arbeta tillsammans med oss är du rätt person. Att arbeta på ett föräldrakooperativ innebär många kontakter då föräldrarna är aktiva och vissa tider också dina kollegor, vi ser därför att du har god samarbetsförmåga och en öppen attityd. Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, förskolechefen finns med i den dagliga verksamheten med barnen och beslutsvägarna är korta.


Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag. Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]
Intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Barnskötare till föräldrakooperativet Lillstugu

Vi söker nu en barnskötare till föräldrakooperativet Lillstugu i Aspås, en mycket trevligt och välskött liten förskola med personlig anda. Dina arbetsuppgifter består i att arbeta i barngrupp som en av fyra pedagoger tillsammans med våra 17 barn. Våra ledord är *natur *trygghet och *barns inflytande. Förutom den dagliga utevistelsen på förskolans område kommer du att vistas ute i Aspås fantastiska skog och där nyttjar vi Lillstugus grillkåta en dag i vecka... Visa mer
Vi söker nu en barnskötare till föräldrakooperativet Lillstugu i Aspås, en mycket trevligt och välskött liten förskola med personlig anda. Dina arbetsuppgifter består i att arbeta i barngrupp som en av fyra pedagoger tillsammans med våra 17 barn.
Våra ledord är *natur *trygghet och *barns inflytande. Förutom den dagliga utevistelsen på förskolans område kommer du att vistas ute i Aspås fantastiska skog och där nyttjar vi Lillstugus grillkåta en dag i veckan. Du får möjlighet att planera, genomföra och reflektera kring ditt arbete med barnen, samt att dokumenterar ditt, barnens och förskolans arbete kontinuerligt.
Vi söker dig med en positiv inställning och förmågan att se till varje barns individuella behov, samt ser möjligheter i barns kreativitet, utveckling och lärande. Att arbeta på ett föräldrakooperativ innebär många kontakter med våra föräldrar, som vissa dagar arbetar i verksamheten tillsammans med er pedagoger. Viktigt för oss är att du har en god samarbetsförmåga och en öppen attityd.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Förskolan heter Lillstugu och består av en avdelning med fyra pedagoger, en deltidsanställd rektor och för närvarande 17 barn i åldrarna 1-5 år
I vikariatet ingår även städ på 10%.
Vikariat 60% fördelat på 50% i barngrupp och 10% städ. Arbetstiderna är förlagt på 3 heldagar. Ev kommer det att finnas möjlighet att fylla ut tjänsten med ytterligare 20% i barngrupp till 80% totalt.
Tillträdesdatum 2020-08-10. Vikariat tom 2020-12-31 med möjlighet till förlängning under våren 2021. Visa mindre

Barnskötare till vårt familjära föräldrakooperativ Galaxen!

Nu söker vi en vikarierande barnskötare på 100% från och med augusti/september då en i vår personalgrupp påbörjar studier till hösten. Vi söker dig som är barnkär, engagerad och som trivs med föräldrakooperativ.ArbetsuppgifterSom barnskötare hos oss på Galaxen kommer du vara till största del i barngruppen. Vi har en mindre grupp på 17 barn och varierande åldrar där den större delen av gruppen är mellan 2-4 år. Både barnen och personalen trivs med varierade... Visa mer
Nu söker vi en vikarierande barnskötare på 100% från och med augusti/september då en i vår personalgrupp påbörjar studier till hösten. Vi söker dig som är barnkär, engagerad och som trivs med föräldrakooperativ.ArbetsuppgifterSom barnskötare hos oss på Galaxen kommer du vara till största del i barngruppen. Vi har en mindre grupp på 17 barn och varierande åldrar där den större delen av gruppen är mellan 2-4 år. Både barnen och personalen trivs med varierade aktiviteter under dagarna såsom målning, sångsamling, rörelseövningar och framförallt att vara ute på gården. Vi går ut på gården och leker varje dag, minst en gång men oftast två. Vi gör också ofta utflykter till skogen med tillhörande vindskydd eller går ner till sjön.Den befintliga personalen är ett sammansvetsat och engagerat team som består av en förskolechef, en kock och tre barnskötare. Alla är involverade i barngruppen och de aktiviteter som utförs.Vi vill gärna att du som söker? Har tidigare erfarenhet av att arbeta på förskola? Är engagerad och kommer gärna med idéer? Trivs med mindre barngrupper? Har erfarenhet och trivs med att arbeta i blandad barngruppDet här kan Galaxen erbjuda dig? En liten förskola med stort engagemang? Engagerad personal, intresserade vårdnadshavare och trevlig gemenskap? Mycket utevistelse? Fantastisk mat, lagad från grunden i eget kök? Hemtrevliga lokaler? Ett medvetet arbete för att hålla nere ljudnivån? Egen skridskobana på vintern och närhet till skog och sjö? Stor insyn i och möjlighet att påverka verksamheten? En verksamhet som bygger på demokrati, öppenhet, gemenskap och delaktighetÖvrigtLön enligt avtal.Arbetstider med varierande pass från tidigast 06:15 till senast 17:00.Anställningsform vikariat på 100% under 22 månader, därefter möjlighet till fast anställning.Ansökningstid Ansök redan idag då vi intervjuer utförs löpande under ansökningsprocessen. Visa mindre