Lediga jobb som Lärare i gymnasiet - yrkesämnen i Krokom

Se lediga jobb som Lärare i gymnasiet - yrkesämnen i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Ridlärare och lärare i hästkunskap

Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi jobbar hårt med att skapa en trygg, prestigelös och inspirerande miljö för alla studenter och all personal. Vi utbildar inom skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård jus... Visa mer
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi jobbar hårt med att skapa en trygg, prestigelös och inspirerande miljö för alla studenter och all personal.
Vi utbildar inom skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Äventyr, skogsmaskin, buss, lastbil och Djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. De tar stort ansvar och har en chef som gärna delegerar och låter bli att pilla i små detaljer. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt.
Vi behöver nu en lärare som skall undervisa på gymnasiet då en av våra lärare skall utbilda sig vidare ett år. Aktuella ämnen är Ridning, Hästkunskap och Aktivitetsledarskap. Den nya personane jobbar tätt tillsammans med några andra lärare inom samma yrkesområde.
I jobbet ingår vidareutbildning av skolan hästar.
SRL 2 diplomering och tränarlegitimation är meriterande.
Start så snart som möjligt. Vikariatet löper under hela läsåret 21/22.
Urval sker löpande. Visa mindre

Erfarenhet av djursjukvård? Dela med dig av dina kunskaper!

Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom områdena skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu. Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hu... Visa mer
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom områdena skog, djur och förarutbildningar. Här finns ca 40 personal, 130 gymnasieelver och ett 80-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Äventyr, skogsmaskin, buss, lastbil och djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. De tar stort ansvar och har en chef som gärna delegerar och låter bli att pilla i små detaljer. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt.
Skolan utvecklar just nu en veterinärklinik som kommer att integreras med vår utbildningsverksamhet inom djurvård.
Vill du testa något nytt? Du kanske har en bakgrund med arbete med djur på olika sätt? Erfaren djurvårdare eller leg djursjukskötare? Du kanske är lärare med stora kunskaper om djurvård? Vi behöver förstärkning!
Vi söker dig som:
-Har erfarenheter inom djursjukvård praktiskt.
-Vill dela med sig av sina kompetenser och kunskaper till andra genom att undervisa inom djursjukvård.
-Vill bli kollega ett gäng andra entusiastiska som arbetar med djurvård och djursjukvård.
Välkommen med din ansökan via epost. Urval sker löpande. Visa mindre

Verkstadslärare/Fordonslärare Naturbruk

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Undervisning av våra gymnnasieelever på Naturbruksprogrammets inriktningar på Jämtlands gymnasium Torsta i Ås. Undervisningen omfattar både teoriundervisning och praktisk undervisning samt apl-ansvar. Undervisning sker i kurserna Lantbruksmaskiner 1, Lantbruksmaskiner 2, Serviceteknik 1, Serviceteknik 2, Fordon & redskap och Gymnasiearbete. Mentorskap för elevgrupp ingår normalt i arbetsuppgifterna. Vi söker dig som brinner f... Visa mer
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Undervisning av våra gymnnasieelever på Naturbruksprogrammets inriktningar på Jämtlands gymnasium Torsta i Ås. Undervisningen omfattar både teoriundervisning och praktisk undervisning samt apl-ansvar. Undervisning sker i kurserna Lantbruksmaskiner 1, Lantbruksmaskiner 2, Serviceteknik 1, Serviceteknik 2, Fordon & redskap och Gymnasiearbete.
Mentorskap för elevgrupp ingår normalt i arbetsuppgifterna.
Vi söker dig som brinner för att lära ut verkstadsteknik till våra elever samt är drivande och vill utveckla undervisningen.
Vår ambition är att alla våra yrkeslärare är legitimerade och behöriga att undervisa i sina gymnasiekurser. Vi ger därför möjlighet för den som saknar lärarutbildning att parallellt med arbetet studera på Yrkeslärarprogrammet.
Kvalifikationer:
Behärska svenska språket i tal och skrift
Verkstadsutbildning
Arbetslivserfarenhet av fordonsmekanik och repteknik
Körkort BFöljande är meriterande för tjänsten:
Legitimerad yrkeslärare med behörighet på naturbruksprogrammets kurser inom ämnet Serviceteknik-naturbruk eller annan pedagogisk utbildning
Erfarenhet från utbildning på gymnasienivå
Mekaniker eller annan påbyggnadsutbildning
Erfarenhet från reparationer av skogs- och lantbruksmaskinerOmfattning:
Tjänsten omfattar heltid. Ferietjänst alternativt semestertjänst.
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Lön:
Efter överenskommelse, månadslön.
Tillträde:
10 januari 2022 eller efter överenskommelse
Kontakt:
Johan Montelius, Utbildningschef Torsta AB
070-530 46 60
Facklig företrädare:
Tomas Eriksson, Lärarnas riksförbund 0640-169 40
Sista ansökningsdag: 2021-10-07
Välkommen med ansökan till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Naturbrukslärare Wången

Vi söker en naturbrukslärare för undervisning i kurserna Naturbruk, Djuren i Naturbruket, Djurhållning, Entreprenörskap och Gymnasiearbetet Vi vill att du är förankrad i naturbrukets gröna näringar och tillsammans med kollegornas gedigna hästkompetens lyfter vår utbildning mot framtidens hållbara hästnäring. Beroende på din kompetensprofil kan storleken på tjänst variera mellan 50–100 %. Vi söker dig som är: agronom och naturbrukslärare, gärna med inriktni... Visa mer
Vi söker en naturbrukslärare för undervisning i kurserna Naturbruk, Djuren i Naturbruket, Djurhållning, Entreprenörskap och Gymnasiearbetet
Vi vill att du är förankrad i naturbrukets gröna näringar och tillsammans med kollegornas gedigna hästkompetens lyfter vår utbildning mot framtidens hållbara hästnäring. Beroende på din kompetensprofil kan storleken på tjänst variera mellan 50–100 %.
Vi söker dig som är:
agronom och naturbrukslärare, gärna med inriktning växtodling eller husdjur
har ett gott bemötande och ett förhållningssätt där elever får utrymme att växa och lyckas
värdesätter samarbete och lärande tillsammans med kollegor och elever

Meriterande är att du:
har erfarenhet av att arbeta på gymnasiet
har intresse för och erfarenhet av hästar och hästnäringarna
uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska och även känner dig bekväm att undervisa på engelska
Vi lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning. Vi ser gärna att du har perspektiv och erfarenheter som tillför nya dimensioner!

Vi tillämpar provanställning.
Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse. Visa mindre

Lärare Skogsmaskinsutbildning

Torsta AB söker lärare till vår skogsmaskinsutbildning Huvudsakliga arbetsuppgifter: Undervisning av våra gymnnasieelever på naturbruksprogrammets skogsinriktning på Jämtlands Gymnasium Torsta i Ås. Undervisningen omfattar både teoriundervisning och praktisk undervisning samt APL-ansvar. Undervisning sker i kurserna Terrängtransporter, Avverkningsmaskiner, Skogsmaskiner specialisering och Gymnasiearbete. Mentorskap för elevgrupp ingår normalt i arbetsupp... Visa mer
Torsta AB söker lärare till vår skogsmaskinsutbildning
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Undervisning av våra gymnnasieelever på naturbruksprogrammets skogsinriktning på Jämtlands Gymnasium Torsta i Ås. Undervisningen omfattar både teoriundervisning och praktisk undervisning samt APL-ansvar. Undervisning sker i kurserna Terrängtransporter, Avverkningsmaskiner, Skogsmaskiner specialisering och Gymnasiearbete.
Mentorskap för elevgrupp ingår normalt i arbetsuppgifterna.
Vi söker dig som brinner för att lära ut skogsbruk till våra elever samt är drivande och vill utveckla undervisningen.
Vår ambition är att alla våra yrkeslärare är legitimerade och behöriga att undervisa i sina gymnasiekurser. Vi ger därför möjlighet för den som saknar lärarutbildning att parallellt med arbetet studera på Yrkeslärarprogrammet.
Kvalifikationer:
Behärska svenska språket i tal och skrift.
Skoglig grundutbildning.
Arbetslivserfarenhet av körning med skotare och skördare.
Körkort B.
Följande är meriterande för tjänsten:
Legitimerad yrkeslärare med behörighet på naturbruksprogrammets kurser inom ämnet Skogsmaskin eller annan pedagogisk utbildning.
Erfarenhet från utbildning på gymnasienivå.
Skoglig högskoleexamen eller annan skoglig påbyggnadsutbildning.
Omfattning:
Tjänsten omfattar heltid (ferietjänst).
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Lön:
Efter överenskommelse, månadslön.
Tillträde:
2 augusti 2021 eller efter överenskommelse.
Kontakt:
Per-Erik Nemby, Utbildningschef Torsta AB
070-563 14 21
Facklig företrädare:
Johan Montelius, Lärarförbundet 070-530 46 60
Tomas Eriksson, Lärarnas riksförbund 0640-169 40
Sista ansökningsdag:
2021-03-15
Välkommen med ansökan till [email protected] Visa mindre

Lärare inom tunga transporter

Vill du komma till en rolig arbetsplats där inget är omöjligt? Är du kommunikativ och pedagogiskt lagd och gillar människor? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård! Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 200 studerande och vi är ca 30 i personalgru... Visa mer
Vill du komma till en rolig arbetsplats där inget är omöjligt? Är du kommunikativ och pedagogiskt lagd och gillar människor? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård!
Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 200 studerande och vi är ca 30 i personalgruppen.
Vi söker nu en lärare till våra nya utbildning inom komvux. Vi kommer att utbilda lastbilschaufförer och bussförare från och med tidig vår 2021. Personen vi söker kommer att arbeta tätt tillsammans med en kollega och ansvara för undervisning och utveckling av verksamheten inom transportutbildningen.
Du har troligen en godkänd trafiklärarare med några års erfarenhet som utbildare samt att du varit yrkesverksam som buss- och/eller lastbilschaufför. Du har körkortsbehörighget C,CE och/eller D, DE.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande. Visa mindre

Lärare inom djur, djurvård och djursjukvård, gymnasiet och vuxenstudier

Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom skog och djur. Här finns ca 25 personal, 110 gymnasieelver och en 40 vuxenstudenter samt en nystartad Yrkeshögskola för Skogsbrukstekniker. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu. Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islan... Visa mer
Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Vi utbildar inom skog och djur. Här finns ca 25 personal, 110 gymnasieelver och en 40 vuxenstudenter samt en nystartad Yrkeshögskola för Skogsbrukstekniker. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, Häst, Jakt, Hund, Äventyr, Hållbar framtid och Djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. De tar stort ansvar och har en chef som gärna delegerar och låter bli att pilla i små detaljer. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt.
Vill du testa något nytt? Du kanske har en bakrund med arbete med djur på olika sätt? Erfaren djurvårdare? Du kanske är lärare med stora kunskaper om djurvård? Vi behöver förstärkning!
-Du kan arbeta självständigt och är duktig på att hantera grupper och människor.
-Du kommer att undervisa på gymnasiet och vuxenutbildningen.
-Du skall vara med att utveckla Dille Gårds utbildningar inom djurvård och vårt djurrum.
-Du gillar att samarbeta tätt med kollegor och värdesätter mötet med människor högt.
-Du skall vara väldens bästa kollega till ca 25 andra i personalgruppen. Visa mindre

Instuktör och lärare inom skogsmaskiner och skogliga kurser

Vill du ha skogen som din arbetsplats, är kommunikativ och pedagogiskt lagd? Jobba hos oss på DIlle Gård! Vi söker nu lärare och instruktörer inom skogsmaskiner och skogliga ämnen. Vi startar utbildning för blivande skogsmaskinförare i Sundsvall inom gymnasiala vuxenstudier. Utbildningen sker i samarbete med SCA. Arbetet innebär ansvar och genomförande av teoretiska studier inom skogsbruk samt praktisk undervisning/instruktion kring körning av skotare och ... Visa mer
Vill du ha skogen som din arbetsplats, är kommunikativ och pedagogiskt lagd? Jobba hos oss på DIlle Gård!
Vi söker nu lärare och instruktörer inom skogsmaskiner och skogliga ämnen. Vi startar utbildning för blivande skogsmaskinförare i Sundsvall inom gymnasiala vuxenstudier. Utbildningen sker i samarbete med SCA. Arbetet innebär ansvar och genomförande av teoretiska studier inom skogsbruk samt praktisk undervisning/instruktion kring körning av skotare och skördare. Arbetsorten kommer att bli Sundsvall med omgivande skogar.
Kanske har du arbetat som lärare tidigare inom området eller så är du skogsmaskinförare och gillar kontakten med människor och har en fallenhet för att leda andra.
Dille Gård AB är huvudman för gymnasium i krokoms kommun i jämtland samt att vi har vuxenutbildningar inom skog och djur. Vi är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet.
Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Är du hippolog eller agronom?

Vi söker dig som är agronom, hippolog eller har en annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning och kursansvar inom travsport och hästhantering på hippologutbildningen och i ämnet hästkunskap inom våra olika utbildningar inom gymnasium, Hästsportens folkhögskola, yrkeshögskola och våra egna kurser. Förutom att undervisa i hästrelaterade kurser på våra utbildningar, kommer du alltså att... Visa mer
Vi söker dig som är agronom, hippolog eller har en annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning och kursansvar inom travsport och hästhantering på hippologutbildningen och i ämnet hästkunskap inom våra olika utbildningar inom gymnasium, Hästsportens folkhögskola, yrkeshögskola och våra egna kurser. Förutom att undervisa i hästrelaterade kurser på våra utbildningar, kommer du alltså att vara kursledare på universitetsutbildningen Hippologprogrammet, inriktning trav. Arbetet innehåller alla arbetsuppgifter som förekommer inom utbildningsverksamheten;·       undervisning·       planering·       utveckling av respektive kurs·       samverkan med kollegor I tjänsten kan även ansvarsområden inom häst- och stallskötsel förekomma. Meriterande·       Lärarlegitimation eller legitimationsgrundande examen - vi välkomnar dock alla sökanden som passar in på ovanstående profil.·       Yrkeserfarenhet inom häst·       Hippolog med inriktning trav·      Husdjursagronom·       Om du är, eller har varit, aktiv som till exempel tränare eller hästskötare inom travsport·       Brett nätverk i hästvärlden.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vem är du? Vi vill att du är en god pedagog och brinner för att undervisa. Du är flexibel, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du bör även kunna arbeta självständigt och ta ansvar. Du leder och organiserar ditt arbete, både teoretiskt och praktiskt, så att en trygg och respektfull lärandemiljö skapas. Hippologprogrammet – en unik utbildningHippologprogrammet är Sveriges enda universitetsutbildning inom häst och har tre inriktningar; trav, islandshäst och ridhäst. På Wången går studenter som läser på inriktningarna trav och islandshäst. Hippologprogrammet är världsunik utifrån att teori och praktik varvas inom utbildningen. Huvudman för utbildningarna är SLU, Sveriges lantbruksuniversitet. Läs mer på slu.se/institutioner/hippologutbildning  En av hästnäringens tre riksanläggningarWången, Flyinge och Strömsholm utgör hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Wången är en komplett tränings- och tävlingsanläggning med ett stort antal skolhästar varav flera tävlar framgångsrikt.Här ingår du i ett erfaret lärarlag och får varierade arbetsuppgifter på reglerade arbetstider. Lärarlaget består av kärnämneslärare, yrkeslärare inom trav och islandshäst, hippologer, agronom, veterinär och hovslagare. Du erbjuds vidareutbildning inom områden som är relevanta för ditt arbete och ges möjlighet till uppstallning av häst med tillgång till träningsbanor och ridhus. På Wången bedrivs också forskningsprojekt, både egna och i samarbete med SLU. Urval och intervjuer sker fortlöpande.Vi tillämpar 6 månader provanställning.Tillträde snarast. Välkommen med din ansökan!   Vi undanber oss alla eventuella erbjudanden från annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Lärare inom djur , djurvård och djursjukvård , gymnasiet och vuxenstudier

-Du skall undervisa i gymnasiekurser på gymnasiet och "komvux". -Du skall tillsammans med kollegor utveckla utbildningen inom djurvård på Dille Gård. -Du skall vara väldens bästa kollega till ca 20 andra i personalgruppen. Vill du testa något nytt? Du kanske har en bakrund med arbete med djur på olika sätt? Du kanske är lärare med stora kunskaper om djurvård? Vi behöver förstärkning och söker 2 personer med undervisningserfarenhet inom djurvård. Du kan ar... Visa mer
-Du skall undervisa i gymnasiekurser på gymnasiet och "komvux".
-Du skall tillsammans med kollegor utveckla utbildningen inom djurvård på Dille Gård.
-Du skall vara väldens bästa kollega till ca 20 andra i personalgruppen.

Vill du testa något nytt? Du kanske har en bakrund med arbete med djur på olika sätt? Du kanske är lärare med stora kunskaper om djurvård? Vi behöver förstärkning och söker 2 personer med undervisningserfarenhet inom djurvård. Du kan arbeta självständigt och är duktig på att hantera grupper och människor.
Du kommer att undervisa på gymnasiet och vuxenutbildningen. Du är med att utveckla Dille Gårds utbildningar inom djurvård och vårt djurrum. Du gillar att samarbeta tätt med kollegor och värdesätter mötet med människor högt.

Vi är ett litet dynamiskt utbildningsföretag och utbildningsarena som jobbar mot vår vision "Våga, Vilja och Kunna" med stor entreprenörsanda. Här finns ca 20 personal, 90 gymnasieelver och en 40 vuxenstudenter samt en nystartad Yrkeshögskola för Skogsbrukstekniker. Ta en titt på vår facebooksida så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu.
Vi har Naturbruksprogrammet på gymnasiet samt komvux med profilerna; Islandshäst, HästJakt, Hund, Äventyr, Skogsmaskin, Djursjukvård. Skolans personal jobbar nära de studerande med en processinriktad pedagogik. De tar stort ansvar och har en chef som gärna delegerar och låter bli att pilla i små detaljer. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt. Just nu färdigställer vi ett Hundcenter med en stor hundhall, djurrum och klinik. Visa mindre