Lediga jobb som Kartingenjör i Krokom

Se lediga jobb som Kartingenjör i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Kart/GIS-ingenjör

Ansök    Jul 6    Krokoms kommun    Kartingenjör
– Ett jobb med plats för växtkraft Vi står inför en rad spännande utmaningar i vår kommun genom att vi både växer och utvecklas. Hos oss får du jobba med både det stora och det lilla tillsammans med ett stödjande team. Har du erfarenhet av kartframställning och samla in, förvalta och utveckla geodata? Då kan du vara den vi söker för att komplettera vårt gäng. En dag som kart/GIS-ingenjör Samhällsbyggnadsförvaltningens plan- och fastighetsavdelning har äga... Visa mer
– Ett jobb med plats för växtkraft
Vi står inför en rad spännande utmaningar i vår kommun genom att vi både växer och utvecklas. Hos oss får du jobba med både det stora och det lilla tillsammans med ett stödjande team. Har du erfarenhet av kartframställning och samla in, förvalta och utveckla geodata? Då kan du vara den vi söker för att komplettera vårt gäng.
En dag som kart/GIS-ingenjör
Samhällsbyggnadsförvaltningens plan- och fastighetsavdelning har ägaransvaret för kommunens fastigheter och ansvarar för verksamheternas lokalförsörjning, exploatering av tomtmark och infrastruktur, kartproduktion, adress- och namnsättning samt översikts- och detaljplanering. På avdelningen arbetar för närvarande 18 personer, varav två stycken kartingenjörer. I en liten kommun är det nära till beslutsfattare och andra du har kontakt med i jobbet.
Som kart/GIS-ingenjör ingår du i plan- och fastighetsavdelningen men du kommer också ha ett nära samarbete med andra avdelningar.
Du kommer att arbeta med övergripande uppbyggnad och utveckling av GIS-verksamheten. Du kommer medverka till kommunens digitala utveckling där vår uppgift är att se över arbetssätt, teknik och geodata kopplat till hela samhällsbyggnadsprocessen.
Vi är placerade i centrala Krokom, ungefär 20 minuter väster om Östersund.
Din kompetens
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning inom kart, GIS eller motsvarande.
För att lyckas väl i det här jobbet krävs kompetens inom geodesi och gis. Det är meriterande med erfarenhet av ArcGIS, Qgis, eller motsvarande programvara, mätning samt databaser.
Som person är du social, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta med ny teknik och bidrar med kreativa idéer.
Övrig information
Anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre