Lediga jobb Trangia AB i Krokom

Se alla lediga jobb från Trangia AB i Krokom. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Krokom som finns inom det yrket.

Trangia öppnar fabriksbutik i Trångsviken! Vill du vara med?

Ansök    Okt 5    Trangia AB    Butikssäljare, fackhandel
Vi söker butikssäljare med känsla för service till vår nya butik i Trångsviken. Företaget grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök. Vi kommer nu att utöka verksamheten i Trångsviken med en butik och i samma byggnad även ett museum som berättar vår historia. Vi söker nu extra-personal till butiken som kommer att få arbeta schemalagt lördagar och söndagar men vid behov även enstaka dagar mån-fre. Vi erbjuder en ... Visa mer
Vi söker butikssäljare med känsla för service till vår nya butik i Trångsviken.
Företaget grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök. Vi kommer nu att utöka verksamheten i Trångsviken med en butik och i samma byggnad även ett museum som berättar vår historia.
Vi söker nu extra-personal till butiken som kommer att få arbeta schemalagt lördagar och söndagar men vid behov även enstaka dagar mån-fre.
Vi erbjuder en kreativ och trivsam arbetsplats där du tillsammans med dina kollegor säkerställer en hög service och kunskapsnivå gentemot våra kunder.
Låter detta intressant för dig?
Den vi söker bör ha ett stort friluftintresse och älska outdoor-livet. Gärna tycka att mat och matlagning utomhus är höjdpunkten på en dag på tur.
Har du dessutom tidigare arbetat i butik eller till och med outdoor-butik så är det ett stort plus.
Utöver det är det önskvärt att du är:
• idérik och bra på att hitta lösningar
• nyfiken och vill lära nytt
• ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ


Vi är ett litet gäng så det viktigaste är ändå att vi trivs tillsammans!


Omfattning: Tjänsten är extra behovs-anställning och omfattningen är i genomsnitt 4-15 timmar per vecka, förlagt främst under helger.
Lön enligt avtal och vi tillämpar Handelsanställdas avtal för dessa tjänster.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Butikschef Anna Johansson, [email protected]
Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev, via mail till [email protected]
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Konstruktör inom produktions- och produktutveckling

Trangia utökar teknikavdelningen och söker dig som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan! Här erbjuds du en unik chans att forma framtidens stormkök i nära samspel med hela produktionsanläggningen i Trångsviken. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett mindre team där ditt primära ansvarsområde kommer att vara produktionsutveckling och verktygskonstruktion. I nära samspel med produktionspersonal och leverantörer designar du verktyg och produktionsu... Visa mer
Trangia utökar teknikavdelningen och söker dig som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan! Här erbjuds du en unik chans att forma framtidens stormkök i nära samspel med hela produktionsanläggningen i Trångsviken.
Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett mindre team där ditt primära ansvarsområde kommer att vara produktionsutveckling och verktygskonstruktion. I nära samspel med produktionspersonal och leverantörer designar du verktyg och produktionsutrustning för tillverkning av våra stormkök i bland annat hydraul- och excenterpressar. Som konstruktör på Trangia kommer du också att arbeta med produktutveckling där du tar fram och utvecklar framtidens stormkök och tillbehör - från behovsanalys och konceptidéer till färdigförpackad produkt i vår fabrik. Konstruktionsarbetet sker i Autodesk Inventor.
Vem är du?
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med inriktning mot mekanik eller produktutveckling. Du har erfarenhet av konstruktion inom tillverkande industri. Erfarenhet inom verktygskonstruktion och produktutveckling är meriterande, liksom ett intresse för friluftsliv.
Som person har du ett starkt driv och har lätt för att hitta de enkla men smarta lösningarna i sann Trangia-anda. Du kan med enkelhet arbeta både självständigt och i grupp.
Ansökan
Senast: 2021-10-31, men skicka in din ansökan snarast då rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag.
Hur: Mejla CV och personligt brev till [email protected]
För ytterligare information kontakta Helena Fagerlund, produktutvecklingsansvarig, 073-953 56 55


Om Trangia
Trangia är ett familjeägt företag i fjärde generationen. Varumärket Trangia har i decennier varit ett av friluftsindustrins starkaste varumärken både i Sverige och internationellt. Det representerar lång erfarenhet, gedigen kompetens och tidlös design. Trangiaköket tillverkas fortfarande i Trångsviken, i samma by där John E. Jonsson startade verksamheten 1925. Trångsviken ligger mitt emellan Östersund och Åre. Det framgångsrika Trangiaköket är nyckeln i dagens framgångsrika företag. Detaljer har moderniserats och funktionen har optimerats över tiden, men den ursprungliga, geniala konstruktionen är fortfarande nyckeln till dagens framgångsrika Trangiakök. Trangia är i en mycket kraftig tillväxtfas där försäljningen har fördubblats på tre år. Visa mindre

Vi söker 6 st Produktionsarbetare!

Ansök    Okt 5    Trangia AB    Montör, metallprodukter
Trangia grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök och all produktion sker i Trångsviken, Jämtland. Företaget upplever en kraftig expansion och söker därför ytterligare personal! I denna tjänst kommer du arbeta som maskinoperatör och inom montering samt avsyna och paketera produkter. Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet, alternativt ett intresse för industri och är nyfiken på att börja jobba inom in... Visa mer
Trangia grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök och all produktion sker i Trångsviken, Jämtland.
Företaget upplever en kraftig expansion och söker därför ytterligare personal!
I denna tjänst kommer du arbeta som maskinoperatör och inom montering samt avsyna och paketera produkter.
Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet, alternativt ett intresse för industri och är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Du är lättlärd och inte är rädd för att ta i och arbeta i ett högt tempo. Med rätt inställning, viljan att lära och arbeta och göra ett gott jobb är du den vi söker!
Meriterande:
-tidigare erfarenhet från industriarbete.
-utbildning inom industri, teknik eller elteknik.
-intresse för friluftsliv.


2 tjänster är tillsvidare dagtid, mån-fre med möjlighet till flextid.
4 tjänster är visstid: oktober - januari. 2 st dagtid mån-fre och 2 st kvällstid: 15-22 mån-tors, 10-16 fredagar.


Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande, tjänsterna kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdag. Märk din ansökan med vilken av dessa tjänster du söker. Visstid kväll, Visstid dag eller Tillsvidare dag.


#jobbjustnu Visa mindre

Vi söker 3 st Produktionsarbetare!

Ansök    Aug 1    Trangia AB    Montör, metallprodukter
Trangia grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök. Vi är idag 32 personer och all produktion sker i Trångsviken, Jämtland.Företaget står nu inför en kraftig expansion och söker därför ytterligare personal!I denna tjänst kommer du arbeta som maskinoperatör och inom montering samt avsyna och paketera produkter.Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet, alternativt ett intresse för industri och är nyfiken ... Visa mer
Trangia grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök. Vi är idag 32 personer och all produktion sker i Trångsviken, Jämtland.Företaget står nu inför en kraftig expansion och söker därför ytterligare personal!I denna tjänst kommer du arbeta som maskinoperatör och inom montering samt avsyna och paketera produkter.Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet, alternativt ett intresse för industri och är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Du är lättlärd och inte är rädd för att ta i och arbeta i ett högt tempo. Med rätt inställning, viljan att lära och arbeta och göra ett gott jobb är du den vi söker!Meriterande:-tidigare erfarenhet från industriarbete.-utbildning inom industri, teknik eller elteknik.-intresse för friluftsliv.Arbetstid: dagtid måndag till fredag med flextid. Möjlighet till frivillig skiftgång finns (mån-tors 15-22)Tillträde: Enligt överenskommelse. Visa mindre

Vi söker 3 st Produktionsarbetare!

Ansök    Feb 4    Trangia AB    Montör, metallprodukter
Trangia grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök. Vi är idag 32 personer och all produktion sker i Trångsviken, Jämtland. Företaget upplever en kraftig expansion och söker därför ytterligare personal! I denna tjänst kommer du arbeta som maskinoperatör och inom montering samt avsyna och paketera produkter. Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet, alternativt ett intresse för industri och är nyfiken på... Visa mer
Trangia grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök. Vi är idag 32 personer och all produktion sker i Trångsviken, Jämtland.
Företaget upplever en kraftig expansion och söker därför ytterligare personal!
I denna tjänst kommer du arbeta som maskinoperatör och inom montering samt avsyna och paketera produkter.
Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet, alternativt ett intresse för industri och är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Du är lättlärd och inte är rädd för att ta i och arbeta i ett högt tempo. Med rätt inställning, viljan att lära och arbeta och göra ett gott jobb är du den vi söker!
Meriterande:
-tidigare erfarenhet från industriarbete.
-utbildning inom industri, teknik eller elteknik.
-intresse för friluftsliv.


Arbetstid: dagtid måndag till fredag med flextid. Möjlighet till frivillig skiftgång finns (mån-tors 15-22)


Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande, tjänsterna kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre