Lediga jobb Vattenfall AB i Krokom

Se alla lediga jobb från Vattenfall AB i Krokom. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Krokom som finns inom det yrket.

Belysningstekniker till Jämtland

Företagsbeskrivning Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt funge... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Jobbeskrivning
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vill du vara med och bidra till ett upplyst och tryggt samhälle? Söker du ett utomhusarbete där du får frihet att planera dina egna dagar? Nu söker vi en ansvarstagande och strukturerade tekniker till vår belysningsverksamhet i Jämtland, kom och jobba med oss!

Affärsområde Belysning är rikstäckande och ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet och vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation men säkerheten kommer alltid först!
Belysningsavdelningen Södra Nord sträcker sig från Västernorrland i norr till Gävleborg i söder. Avdelningen har för avsikt att verka som en naturlig partner/leverantör mot befintliga beställare samt ta nya marknadsandelar i det geografiska området i första hand mot kommuner och Trafikverket men även inom byggsektorn och privata aktörer.
Som belysningstekniker kommer du att arbeta med underhåll och felsökning samt om- och nybyggnation av i första hand utomhusbelysning och belysningsanläggningar. Även andra el-relaterade installationer förekommer tex ladd infrastruktur, effektbelysningar, farledsbelysning, vågplatser och övrig teknik i framförallt offentlig miljö.
Vi erbjuder ett självständigt och ansvarsfullt arbete med möjligheter att påverka innehåll och planering av dina arbetsdagar. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder och löpande analysera samt lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg miljö i samhället.
Kravspecifikation
Vi söker dig som
har teknisk utbildning på minst gymnasienivå (gärna inom el/elkraft) eller motsvarande dokumenterad kompetens.
har B-körkort. BE och C-körkort är meriterande.
har en bra IT-vana.
kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.

Vi ser gärna att du har
erfarenhet av belysningsteknik och arbetsledning.
utbildning för ESA och Arbete på väg.

Som tekniker tar du stort ansvar när det gäller kvalitet och resultat. Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig och du samarbetar väl med både kollegor och kunder.
Ytterligare information
Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!


Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.


Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Läs mer här:?Dina kollegor - Vattenfall SE?
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices


Placeringsort: Östersund, Brunflo, Krokom med omnejd och vi kan även tillämpa hemstationering som ett alternativ. Ange önskad placeringsort i din ansökan! Bilresor är en del av vardagen.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ronny Andersson 072 202 34 53 eller [email protected]. För information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Mays Al-Musfi, [email protected].
Fackliga representanter för denna tjänst är Magnus Tjergefors, Ledarna, Caroline Trogen, Unionen, Torbjörn Blom, Akademikerna, och Robert Lönnqvist, SEKO.?Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan senast den 5 augusti 2024. På grund av sommarledigheten kan svarstiden vara något längre. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vi ser fram emot din ansökan, tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats Visa mindre