Lediga jobb som Trafiklärare i Krokom

Se lediga jobb som Trafiklärare i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Lärare inom tunga transporter

Ansök    Okt 8    Dille Gård AB    Trafiklärare
Vill du komma till en rolig arbetsplats där inget är omöjligt? Är du kommunikativ och pedagogiskt lagd och gillar människor? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård! Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 220 studerande och vi är ca 40 i personalgru... Visa mer
Vill du komma till en rolig arbetsplats där inget är omöjligt? Är du kommunikativ och pedagogiskt lagd och gillar människor? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård!
Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 220 studerande och vi är ca 40 i personalgruppen.
Vi söker nu en lärare till våra utbildningar inom komvux och förarutbildningar. Vi utbildar lastbilschaufförer och bussförare. Personen vi söker kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegor och ansvara för undervisning och utveckling av verksamheten inom transportutbildningen.
Du kommer också att utbilda inom B- och BE-behörighet eftersom Dille Gård är en godkänd trafikskola av transportstyrelsen.
Du är troligen en godkänd trafiklärarare med några års erfarenhet som utbildare samt att du varit yrkesverksam som buss- och/eller lastbilschaufför. Du har körkortsbehörighget C,CE och/eller D, DE. Är du godkänd utbildningsledare är det meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande. Visa mindre