Lediga jobb som Marknadskommunikatör i Krokom

Se lediga jobb som Marknadskommunikatör i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör

Ansök    Nov 24    Krokoms kommun    Marknadskommunikatör
-Ett jobb med plats för dina superkrafter Är du en kreativ allkonstnär som brinner för kommunikation som gör skillnad? Är intern kommunikation något som ditt hjärta klappar lite extra för? Då är det här ett jobb för dig. En dag som kommunikatör Vår kollega Thory går i pension och nu söker vi hennes ersättare. Du kommer ingå i en centralt placerad kommunikationsavdelning som består av fyra personer varav en kommunikationschef. Vi står inför ett omfattande f... Visa mer
-Ett jobb med plats för dina superkrafter
Är du en kreativ allkonstnär som brinner för kommunikation som gör skillnad? Är intern kommunikation något som ditt hjärta klappar lite extra för? Då är det här ett jobb för dig.
En dag som kommunikatör
Vår kollega Thory går i pension och nu söker vi hennes ersättare. Du kommer ingå i en centralt placerad kommunikationsavdelning som består av fyra personer varav en kommunikationschef.
Vi står inför ett omfattande förändringsarbete av vårt intranät som även inkluderar en satsning på den interna kommunikationen. Krokoms kommun strävar efter att vara en kommunikativ organisation med kommunikativa ledare och medarbetare. Vår nya medarbetare kommer ha en nyckelroll i att driva det här arbetet framåt. Kommunikationsansvaret för kommunens bostadsbolag, Krokomsbostäder, ingår också i uppdraget.
Som kommunikatör hos oss arbetar du med allt från planering och genomförande av kommunikationsinsatser till strategisk rådgivning och internutbildning. Samtidigt som du älskar strategier och utveckling i alla dess former måste du även trivas med att dyka ner i det löpande, vardagliga arbetet. Vi söker en strateg som gärna hugger i, med andra ord.
Din kompetens
Vi söker dig som har en examen inom kommunikation alternativt journalistik eller likvärdig erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du har erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete, både strategiskt och operativt, gärna i en politiskt styrd verksamhet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och är van att sätta mål, följa upp och genomföra förbättringar. Du är en skicklig skribent som samordnar så att ditt material hänger samman med övergripande budskap och är i linje med verksamhetens mål. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Du är en fena på kommunikationsplanering och vill gärna sprida kunskapen om att göra en enkel kommunikationsplan till andra i organisationen. Du trivs med att hålla utbildningar för chefer och medarbetare inom kommunikationsområdet.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdag är den 3 januari 2022.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Kommunikatör

Ansök    Maj 4    Krokoms kommun    Marknadskommunikatör
-Ett jobb med plats för kreativitet Krokoms kommun växer och vi vill växa ännu mer. Vårt mål är att vi ska ha minst 16000 invånare år 2030. Nu söker vi en kommunikatör som vill jobba strategiskt och operativt med målet att bidra till att fler väljer Krokoms kommun, både som medborgare och medarbetare En dag på kommuni­kations­avdelningen Du ingår i en centralt placerad kommunikationsavdelning som idag består av tre personer, snart fyra. Avdelningens uppgi... Visa mer
-Ett jobb med plats för kreativitet
Krokoms kommun växer och vi vill växa ännu mer. Vårt mål är att vi ska ha minst 16000 invånare år 2030. Nu söker vi en kommunikatör som vill jobba strategiskt och operativt med målet att bidra till att fler väljer Krokoms kommun, både som medborgare och medarbetare
En dag på kommuni­kations­avdelningen
Du ingår i en centralt placerad kommunikationsavdelning som idag består av tre personer, snart fyra. Avdelningens uppgift är att stötta förvaltningarna i deras kommunikationsarbete men också att utveckla kommunens kommunikation och kanaler.
Som kommunikatör arbetar du med allt från planering och genomförande av kommunikationsinsatser till strategisk rådgivning och mediekontakter. Du följer kommunens arbete på nära håll och fångar upp och bearbetar relevant information. Du skriver, filmar, fotograferar och publicerar och arbetar med utveckling av våra olika digitala kanaler.
Din kompetens
Vi söker dig som har en examen inom kommunikation alternativt journalistik eller likvärdig erfarenhet förvärvad på annat sätt.
Du har erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete, både strategiskt och operativt, gärna i en politiskt styrd verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och är van att sätta mål, följa upp och genomföra förbättringar. Du är en skicklig skribent som samordnar så att ditt material hänger samman med övergripande budskap och är i linje med verksamhetens mål.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, analytisk, lyhörd och förtroendeingivande. Du arbetar gärna tillsammans med andra och kommunicerar med dem på ett respektfullt sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad, samt har ett konsultativt förhållningssätt. Vi ser att du som person är nyfiken, tar egna initiativ och kommer med nya idéer i samarbete med omgivningen.
Du är erfaren användare av Adobes programsvit som Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere, Acrobat samt Officepaketet. Du har erfarenhet av redaktörsarbete i ett modernt CMS, gärna Sitevision som är kommunens verktyg.
Du är erfaren användare av annonseringsverktyg för sociala medier där du kan ringa in målgrupper och följa upp genomförda kampanjer. I Krokoms kommun jobbar vi i Windowsmiljö.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Marknadskommunikatör

Ansök    Dec 21    Krokoms kommun    Marknadskommunikatör
Krokoms kommun växer och vi vill växa ännu mer. Vårt mål är att vi ska ha minst 16000 invånare år 2030. Nu söker vi en kreativ allkonstnär som vill jobba strategiskt och operativt med text, bild, ljud och film med målet att bidra till att fler väljer Krokoms kommun! I rollen som marknadskommunikatör får du aktivt och strukturerat kombinera strategi, praktiskt utförande och uppföljning. Du bygger professionell marknadskommunikation som bidrar till att stär... Visa mer
Krokoms kommun växer och vi vill växa ännu mer. Vårt mål är att vi ska ha minst 16000 invånare år 2030. Nu söker vi en kreativ allkonstnär som vill jobba strategiskt och operativt med text, bild, ljud och film med målet att bidra till att fler väljer Krokoms kommun!
I rollen som marknadskommunikatör får du aktivt och strukturerat kombinera strategi, praktiskt utförande och uppföljning. Du bygger professionell marknadskommunikation som bidrar till att stärka kommunens varumärke som arbetsgivare, organisation och plats. I arbetet ingår även andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en kommunikationsavdelning som till exempel att skriva pressmeddelanden och andra texter samt att producera broschyrer och annat informationsmaterial.
Som marknadskommunikatör ingår du i ett team med fyra personer. Tjänsten är helt ny och du kommer därför att få möjlighet att själv forma innehållet till viss del. Du följer kommunens arbete på nära håll och fångar upp och bearbetar relevant information. Du skriver, fotograferar och publicerar och arbetar med utveckling av våra olika digitala kanaler. Kommunikationsavdelningen ansvarar även för kommunikationsarbetet för Krokomsbostäder som är kommunens bostadsbolag. Som kommunikatör är du en del av kommunens krisorganisation och tjänstgöring utöver ordinarie arbetstid kan förekomma vid enskilda tillfällen.
Din kompetens
Vi söker dig som har en examen inom marknadsföring eller kommunikation eller likvärdig erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du har erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete, både strategiskt och operativt, gärna i en politiskt styrd verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och är van att sätta mål, följa upp och genomföra förbättringar. Du är en skicklig skribent som samordnar så att ditt material hänger samman med övergripande budskap och är i linje med verksamhetens mål.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, analytisk, lyhörd och förtroendeingivande. Du arbetar gärna tillsammans med andra och kommunicerar med dem på ett respektfullt sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är lösningsfokuserad samt har ett konsultativt förhållningssätt. Vi ser att du som person är nyfiken, tar egna initiativ och kommer med nya idéer i samarbete med omgivningen.
Du är erfaren användare av Adobes programsvit som Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere, Acrobat samt Officepaketet. Du har erfarenhet av redaktörsarbete i ett modernt CMS, gärna Sitevision som är kommunens verktyg.
Du är erfaren användare av annonseringsverktyg för sociala medier där du kan ringa in målgrupper och följa upp genomförda kampanjer. I Krokoms kommun jobbar vi i Windowsmiljö.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdag är 2020-01-17
Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga politiska beslut fattats.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre