Lediga jobb som Speciallärare i Krokom

Se lediga jobb som Speciallärare i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Lärare/speciallärare till Cederbergskolan

Ansök    Mar 11    Krokoms kommun    Speciallärare
- Ett jobb med plats för utveckling Välkommen till Föllinge skolområde! Här finns totalt tre landsbygds-/byskolor med ca 160 elever från 6-16 år i ett och samma rektorsområde. Det är ett område med ett stort utvecklingsdriv och ett pågående och framgångsrikt utvecklingsarbete där vi samarbetar med nationellt framstående kompetenser inom bl.a. didaktik, betyg och bedömning och kollegial skolutveckling. Cederbergskolan beskrivs kanske bäst som något så unik... Visa mer
- Ett jobb med plats för utveckling
Välkommen till Föllinge skolområde! Här finns totalt tre landsbygds-/byskolor med ca 160 elever från 6-16 år i ett och samma rektorsområde. Det är ett område med ett stort utvecklingsdriv och ett pågående och framgångsrikt utvecklingsarbete där vi samarbetar med nationellt framstående kompetenser inom bl.a. didaktik, betyg och bedömning och kollegial skolutveckling.
Cederbergskolan beskrivs kanske bäst som något så unikt som en byskola i F-9 format. Genom att arbeta på en skola med totalt 120 elever från F-9 skapas unika möjligheter att möta och skapa en relation med alla elever och vuxna. Just relationer och skolans kultur är hög prioritet i vårt arbete. Alla pedagoger i F-9 jobbar tillsammans i utvecklingsarbete och vardag, vilket gör att vi har hela skolan som perspektiv och kan tänka långsiktigt för både elev och organisation.
Nu söker vi en legitimerad lärare/speciallärare riktad mot årskurserna 6-9. Låter det som något för dig så ser jag fram emot att få din ansökan!
En dag på Cederbergsskolan
Att undervisa och stimulera eleverna utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet. Att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka den kunskap de behöver är en annan viktig del i arbetet, liksom att stödja eleverna i deras personliga utveckling.
Att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att bidra till skolans utveckling är andra viktiga arbetsuppgifter i läraryrket. Det finns stora möjligheter för dig att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer. Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov. Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och samtal som uppstår.
Anställningen är som lärare och arbetet utgår från att vara en mix av speciallärararbete riktat mot de senare årskurserna (främst 6-9) och undervisning i balans efter skolans behov.
Din kompetens
För att lyckas i uppdraget har du som söker en grundskollärarutbildning med behörighet och legitimation riktat mot årskurserna 7-9. Vi ser gärna att du har behörighet i svenska, engelska och/eller matte samt erfarenhet och/eller formell kompetens inom såväl speciallärararbete som att hålla i och organisera planer för kunskaps- och undervisningsutveckling på individ och gruppnivå.
Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet och har ett driv att skapa positiva relationer med såväl elever som vuxna. Som person är du engagerad och har ett genuint intresse för barn och ungdomars utveckling och lärande. Det är en nyckelegenskap att arbeta aktivt i relationerna med respektive ämneslärare.
Arbete i arbetslag är en viktig del i arbetet och en förutsättning för att skapa helhet för eleverna. Detta tillsammans med ett bra värdegrundsarbete skapar goda förutsättningar för elevers resultat och måluppfyllelse.
Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.
Utvecklas med glädje
I Krokom gör vi plats för växtkraft. Inom barn och utbildning betyder det att vi är medvetna om sambandet mellan trivsel på arbetsplatsen och förmågan att samla kraft och inspiration till att undervisa och stötta elever på deras väg mot ökad måluppfyllelse.
Vår ambition som din blivande arbetsgivare är att ge dig som anställd det stöd och de förutsättningar du behöver för att kunna ge ditt allra bästa till våra barn och elever.
Övrigt
Tillsvidareanställning heltid. Tillträde inför läsårsstart 2021.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning

Ansök    Okt 19    Krokoms kommun    Speciallärare
-Ett jobb med plats för glädje och utveckling Är du en engagerad och lösningsorienterad speciallärare, som vill vara med och utveckla våra elever på grundsärskolan? Då kanske vi har ett jobb för dig! På Dvärsätt skola har vi ett stort hjärta med tydliga ramar för att vi tillsammans ska få alla elever att utvecklas så långt som möjligt. Nu söker vi en utbildad speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning, välkommen med din ansökan! Dvärsätt är ett ... Visa mer
-Ett jobb med plats för glädje och utveckling
Är du en engagerad och lösningsorienterad speciallärare, som vill vara med och utveckla våra elever på grundsärskolan? Då kanske vi har ett jobb för dig!
På Dvärsätt skola har vi ett stort hjärta med tydliga ramar för att vi tillsammans ska få alla elever att utvecklas så långt som möjligt. Nu söker vi en utbildad speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning, välkommen med din ansökan!
Dvärsätt är ett samhälle ca 15 minuter från Östersund som under de senaste åren har vuxit tack vare många nybyggnationer på attraktiva lägen. Här finns bland annat närhet till Storsjöns vatten, stora skogsområden, en fin golfbana och två småbåtshamnar.
Dvärsätt skola är en F–6 skola med ungefär 150 elever på grundskolan och kommunens grundsärskola. På vår skola arbetar vi tillsammans för att skapa en helhet kring elever och deras utbildning oavsett skolform eller ålder. Samverkan sker utifrån elevernas förmågor och möjligheter.
En dag som Speciallärare
Huvuduppgiften är att bedriva undervisning för elever i grundsärskolan. Rollen innebär att ansvara för planering, genomförandet, dokumentation och uppföljningar av elevernas lektioner.
Samarbete med annan personal och hemmet är A och O för att säkerställa att eleverna får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt.
Du ingår i grundsärskolans arbetslag men samarbetet med personalen på grundskolan är en självklarhet hos oss.
På grundsärskolan har vi inriktning särskola och träningsskola och har under våren 2021, 15 elever, de flesta eleverna läser mot ämnesområden. Verksamheten är just nu indelat i tre grupper men utifrån alltid från elevernas behov.
Din kompetens
Du är utbildad speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning.
Som lärare inom grundsärskolan behöver du vara flexibel och kan hitta nya lösningar. Du är självgående och trygg i ditt ledarskap och har erfarenhet av att utbilda elever inom grundsärskolan.
Du har en vilja till att samarbeta med andra pedagoger, EHT och vårdnadshavare, detta är särskilt viktigt då våra elever behöver helheter i sin vardag och att vi ser det livslånga lärandet som vårt uppdrag. Många av våra elever använder sig av TAKK, tecken som alternativ kommunikation och det är meriterande om du har kunskaper inom detta.
Övrig information
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse
Rekrytering kommer att ske löpande vilket betyder att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum passerat.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Speciallärare till Kvarnback- och Hissmoskolan

Ansök    Maj 28    Krokoms kommun    Speciallärare
- Ett jobb med plats för engagemang Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 22 förskoleavdelningar. Elever i Krokom har tillgång till en lärarbehörighet vars nivå ligger strax över rikssnittet och andelen elever med behörighet till gymnasiet är högre än rikets. Till Kvarnback- och Hissmoskolan söker vi nu dig som är speciallärare. Hissmoskolan är en F-2 skola med cirka 125 elever och Kvarnbackskolan är en ... Visa mer
- Ett jobb med plats för engagemang
Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 22 förskoleavdelningar. Elever i Krokom har tillgång till en lärarbehörighet vars nivå ligger strax över rikssnittet och andelen elever med behörighet till gymnasiet är högre än rikets.
Till Kvarnback- och Hissmoskolan söker vi nu dig som är speciallärare. Hissmoskolan är en F-2 skola med cirka 125 elever och Kvarnbackskolan är en 3-6 skola med 126 elever. Vi har samarbete med fritidshemmet under dagarna och kunskap är i fokus.
En dag som speciallärare
Huvuduppgiften i arbetet är undervisning i särskild undervisningsgrupp där du även kommer att delta i det övriga arbetet i verksamheten. Du arbetar tillsammans med olika professioner inom skolan för att komma fram till goda pedagogiska strategier för att kunna ge eleverna rätt stöd för att utvecklas. Det ingår även att, utifrån verksamhetens och medarbetarnas behov, erbjuda kompetensutveckling, konsultation och handledning.
Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad speciallärare alternativt lärare med erfarenhet av undervisning i särskild undervisningsgrupp. Har du annan relevant utbildning med arbetslivserfarenhet inom arbete med elever inom NPF och specialundervisning kan det även vara relevant. Stort fokus kommer att ligga på personlig lämplighet.
Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att utveckla eleverna och deras förmågor samt din förmåga till samarbete men ser även att du har mod och förmåga att agera självständigt och vågar fatta erforderliga beslut på egen hand. Vi utgår från att du har naturlig ledarförmåga och inspireras av att se andra människor växa, såväl yngre som äldre.
Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.
Utvecklas med glädje
I Krokom gör vi plats för växtkraft. Inom barn och utbildning betyder det att vi är medvetna om sambandet mellan trivsel på arbetsplatsen och förmågan att samla kraft och inspirera till att undervisa och stötta elever på deras väg mot ökad måluppfyllelse.
Vår ambition som din blivande arbetsgivare är att ge dig som anställd det stöd och de förutsättningar du behöver för att kunna ge ditt allra bästa till våra barn och elever.
Övrig information
Tillsvidareanställning på 75-100% med tillträde enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Speciallärare F - 6 till Rödöns skola

Ansök    Jul 4    KROKOMS KOMMUN    Speciallärare
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Här är det nära till både stad och landsbygd, fjäll och skog. Var femte invånare i kommunen är yngre än 12 år och vi har 16 grundskolor och 23 förskolor spridda över hela kommunen. Barn- och Utbildningsförvaltningen omfattar nästan 600 medarbetare. Närheten till både Krokom och Östersund i kombination med en bevarad jordbruksbygd och närhet ... Visa mer
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Här är det nära till både stad och landsbygd, fjäll och skog. Var femte invånare i kommunen är yngre än 12 år och vi har 16 grundskolor och 23 förskolor spridda över hela kommunen. Barn- och Utbildningsförvaltningen omfattar nästan 600 medarbetare. Närheten till både Krokom och Östersund i kombination med en bevarad jordbruksbygd och närhet till både fjäll och sjö gör att det är populärt att bo här. I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision: ”Vi gör plats för växtkraft”. Nu söker vi en lärare till Rödöns skola, en F till 6 skola med ungefär 70 elever. I skolans lokaler befinner sig också fritidshemmet. Detta är en möjlighet att, tillsammans med en kompetent och engagerad fritids- och lärarpersonal, vara med och skapa framgång för alla elever. Vi har hög behörighet och ett gott arbetsklimat där vi stöttar och hjälper varandra. Skolan har tillgång till en fantastisk skolgård samt närhet till skog, mark och Storsjön.ArbetsuppgifterDu arbetar som speciallärare i arbetslaget F-6. Att undervisa och inspirera våra elever utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet. En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål, att vara en viktig del i skolans utveckling. Du är en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer. Din undervisning behöver vara varierad och flexibel för att möta alla elevers behov.KvalifikationskravVi söker i första hand dig som är legitimerad lärare F-6 med vidareutbildning som speciallärare.Vi ser gärna att du har kunskap om språkstörning, tecken som stöd samt bildstöd. Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.Du har erfarenhet av att självständigt leda undervisning och av tidig läs-, skriv och matematikinlärning. Vi vill att du har empatisk förmåga för att kunna förstå barnens behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare mot målen. Du ser arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete.ÖvrigtTillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Speciallärare alt. lärare åk 1-3 till Dvärsätts skola

Ansök    Sep 4    KROKOMS KOMMUN    Speciallärare
Till Dvärsätts skola söker vi dig som är utbildad speciallärare alternativt lärare med behörighet mot årskurs 1-3. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med elever med NPF eller elever inom grundsärskolan. Du är flexibel och kan hitta nya lösningar. Du är självgående och trygg i ditt ledarskap och har erfarenhet av att utbilda elever i grundläggande läsa, skriva och räkna.Vi ser att du har en vilja till att samarbeta med andra pedagoger, EHT och vårdnadshavar... Visa mer
Till Dvärsätts skola söker vi dig som är utbildad speciallärare alternativt lärare med behörighet mot årskurs 1-3. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med elever med NPF eller elever inom grundsärskolan. Du är flexibel och kan hitta nya lösningar. Du är självgående och trygg i ditt ledarskap och har erfarenhet av att utbilda elever i grundläggande läsa, skriva och räkna.Vi ser att du har en vilja till att samarbeta med andra pedagoger, EHT och vårdnadshavare. Dvärsätts skola är en F–6 skola med ungefär 140 elever på grundskolan och kommunens grundsärskola. På vår skola arbetar vi tillsammans för att skapa en helhet kring elever och deras utbildning oavsett skolform eller ålder.Dvärsätt är ett samhälle 15 minuter från Östersund som under de senaste åren har vuxit tack vare många nybyggnationer på attraktiva lägen. Här finns bland annat närhet till Storsjöns vatten, stora skogsområden, en fin golfbana och två småbåtshamnar. I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. ArbetsuppgifterHuvuduppgiften i arbetet är att stötta en elev i dennes vardag i skolan. Samarbete med klasslärare och hemmet är A och O för att säkerställa att eleven får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt. Du kommer att ansvara för planering, genomförandet och uppföljningar av elevens lektioner. ÖvrigtTillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.Rekrytering kommer att ske löpande vilket betyder att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum passerat.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre