Lediga jobb som Specialistläkare i Krokom

Se lediga jobb som Specialistläkare i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Allmänspecialist inom bemanning (välbetalt!)

Ansök    Sep 16    BEMALONG AB    Specialistläkare
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta sin perfekta matchning till ett bemanningsföretag. Varför Bemlo? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från f... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta sin perfekta matchning till ett bemanningsföretag.

Varför Bemlo?

Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten


Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Läkare , gärna specialist i allmänmedicin

Dina arbetsuppgifter kommer vara ordinarie patientarbete på vårdcentralen. Det finns också möjlighet till arbete på BVC samt med äldrevård på SÄBO. Det finns en stor flexibilitet för individuella lösningar när det gäller schemaläggning. Du kommer att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra, t.ex. fysioterapeut, kurator och sjuksköterskor. Vi sätter stort värde på att arbeta tillsammans, att vi har en bra gemenskap och kan erbjuda den mest effe... Visa mer
Dina arbetsuppgifter kommer vara ordinarie patientarbete på vårdcentralen. Det finns också möjlighet till arbete på BVC samt med äldrevård på SÄBO. Det finns en stor flexibilitet för individuella lösningar när det gäller schemaläggning.
Du kommer att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra, t.ex. fysioterapeut, kurator och sjuksköterskor. Vi sätter stort värde på att arbeta tillsammans, att vi har en bra gemenskap och kan erbjuda den mest effektiva behandlingen för våra patienter. Vi samverkar internt bl.a. genom dagliga teamträffar och vi har en rehabkoordinator som även är sjuksköterska.


Vi söker nu en intresserad och engagerad läkare till vår hälsocentral. Vi längtar efter ytterligare en fast läkare i vårt gäng, för en bättre tillgänglighet för våra listade patienter och för en ökad kontinuitet i vårdkontakterna. En läkare som både förstår vad som krävs och ser tjusningen med att arbeta i ett medborgarägt kooperativ, i glesbygd.
Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor. Därtill har du ett professionellt bemötande både mot kollegor och patienter. Du har intresse för att utveckla verksamheten och primärvården utifrån våra specifika kärnvärden; trygghet, tillit, tillgänglighet, bemötande och engagemang . Arbetet ställer krav på en förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra t.ex. med vår fysioterapeut, kurator och våra sjuksköterskor.

Vi är en hälsocentral som ligger mitt i den vackra Offerdalsbygden i centralorten Änge. Vi drivs sedan många år tillbaka som ett medborgarägt kooperativ. Detta innebär att vi ägs av våra medlemmar tillika våra patienter, vilket är både unikt och inspirerande. Vi är också en hälsocentral i glesbygd med allt vad det innebär.
Vi arbetar på uppdrag av Region Jämtland Härjedalen och är certifierade och godkända för Hälsovalet Jämtland och vi har i dagsläget ca 2 300 listade patienter. Vår hälsocentral ligger mitt i Änge och vi är ca 20 medarbetare, bland annat distriktssköterskor, barnmorskor, sjukgymnaster och läkare. Vi är ett bra gäng som lägger stor vikt vid att leva upp till våra kärnvärden; trygghet, tillit, tillgänglighet, bemötande och engagemang. Vi strävar också efter att ha roligt på jobbet, trivas tillsammans och skapa arbetsglädje. Visa mindre