Lediga jobb som Skolvaktmästare i Krokom

Se lediga jobb som Skolvaktmästare i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Vikarierande verksamhetsvaktmästare Ås skolområde

Ansök    Nov 19    Krokoms kommun    Skolvaktmästare
– Ett jobb med plats för växtkraft Är du en händig, serviceinriktad och flexibel problemlösare, som tycker om varierande arbetsuppgifter? Då kan det här vara ett jobb för dig! Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 21 förskoleavdelningar. Ås ligger ca 15 minuter från centrala Östersund. Ås skolområde består av 3 förskolor samt 2 grundskolor i centrala Ås och Sånghusvallen. En dag som verksamhetsvaktmästar... Visa mer
– Ett jobb med plats för växtkraft
Är du en händig, serviceinriktad och flexibel problemlösare, som tycker om varierande arbetsuppgifter? Då kan det här vara ett jobb för dig!
Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 21 förskoleavdelningar. Ås ligger ca 15 minuter från centrala Östersund. Ås skolområde består av 3 förskolor samt 2 grundskolor i centrala Ås och Sånghusvallen.
En dag som verksamhetsvaktmästare
I rollen som verksamhetsvaktmästare på Ås skolområde ingår sedvanliga vaktmästarsysslor i utomhus- och inomhusmiljö som exempelvis fastighetsskötsel, löpande underhåll, transporter, reparationer och mottagande av gods.
Arbetsuppgifter som kan förekomma är bl.a. medverkan i skyddsronder, ansvar för låssystem och nyckelhantering, underhåll och reparationer av inventarier och en del mindre snickeriarbeten. Arbetet planeras och prioriteras utifrån aktuella behov. Du tar eget ansvar för verksamhetsområdet, i samråd med rektorer.
I arbetet krävs det att du kan arbeta självständigt och flexibelt med service till verksamheterna.
Din kompetens
Vi söker dig som har avslutad utbildning på minst gymnasienivå och som har erfarenhet av liknande arbete. Vidare behöver du ha kunskaper och gott handlag för ovanstående arbetsuppgifter.
Du har god social kompetens och samarbetsförmåga för att möta arbetslagen och våra barn/elever. Våra läroplaner kräver att medarbetare har ett gott bemötande och att man är medskapare i en trygg arbetsmiljö.
Du innehar B-körkort och tillgång till egen bil.
Övrig information
Vikariat på heltid under perioden 220101–220630
Sista ansökningsdatum är 2021-12-05.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre