Lediga jobb som Skolsköterska i Krokom

Se lediga jobb som Skolsköterska i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Skolsköterska till Barn- och elevhälsan

Ansök    Dec 11    Krokoms kommun    Skolsköterska
Barn- och utbildningsförvaltningen söker: Skolsköterska till Barn – och elevhälsan i Krokom Vikariat 60 % Läsåret 23/24 - ett jobb med plats för engagemang! Vill du arbeta förebyggande och hälsofrämjande, och vill du stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål? Sök då vikariatet som skolsköterska i Krokoms kommun. Krokom, kommunen mitt i Jämtland I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen söker:
Skolsköterska till Barn – och elevhälsan i Krokom
Vikariat 60 % Läsåret 23/24
- ett jobb med plats för engagemang!
Vill du arbeta förebyggande och hälsofrämjande, och vill du stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål? Sök då vikariatet som skolsköterska i Krokoms kommun.

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Det är nära till både stad och landsbygd, fjäll, sjö och skog. Krokom är en barnrik kommun, en femtedel av invånarna är 16 år eller yngre.
Kommunen är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla skolor och förskolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra de samiska språken och den samiska kulturen.
Barn – och elevhälsan i Krokoms kommun är ett centralt team som arbetar stödjande mot alla skolor i kommunen, inklusive anpassad grundskola. Kommunen har ingen egen gymnasieskola då vi är en del av Jämtlands Gymnasieförbund.
Som skolsköterska är du anställd vid den centrala Barn- och Elevhälsan i Krokoms kommun. Det är en egen verksamhet som regleras i Skollagen (2010:800). Elevhälsan omfattas av medicinska, psykologiska, psykosociala samt specialpedagogiska insatser.
Du arbetar inom de medicinska insatserna enligt skollagen samt det förebyggande och främjande arbetet enligt skollagen. Det innebär att du är aktiv i arbetet tillsammans med elever, pedagoger och rektorer i kommunens grundskolor.

Arbetsuppgifter
Som skolsköterska har du en anställning i kommunen, med egna mottagningar på de skolor du ansvarar för vilket innebär en del bilresor. Skolsköterskan har vissa lagstadgade uppdrag så som att erbjuda och genomföra vaccinationer enligt det nationella vaccinationsprogrammet. Skolsköterskan ska även delta i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet på den enskilda skolan och i kommunen som helhet. Arbetet sker på individ-, grupp- och organisationsnivå.
Du som skolsköterska är en del av det centrala elevhälsoteamet med specialpedagoger, skolpsykologer och kuratorer, men ingår också i lokala elevhälsoteam på olika skolor. Tillsammans med teamet är du ett stöd för rektorer och pedagoger i arbetet med att stödja eleverna i deras lärande och utveckling.

Kompetens
Du har sjuksköterskeexamen och påbyggnad till skolsköterska, distriktssköterska, barnsjuksköterska eller alternativt annan specialistutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Stor vikt läggs vid att du är intresserad av skolans verksamhet och elevers lärmiljö som helhet.
Du vill bidra med dina kunskaper för att säkra det skolmedicinska arbetet samt bidra till kvalitetsutveckling av elevhälsoarbetet och skolans värdegrundsarbete.
Du har fokus på det främjande och förebyggande arbetet på skolan.
Du tycker om att samarbeta, men har också förmågan att arbeta självständigt. Du är lösningsfokuserad och har förmågan att skapa goda relationer. Du är duktig på att kommunicera och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är lugn, ansvarstagande, strukturerad och har en positiv inställning till ett inkluderande arbetssätt.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Övrig information
Tjänsten är ett vikariat under fortsättningen av läsåret 23/24 med omfattning 60 %, med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdag 24-01-07
Tillträde enligt överenskommelse.
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundcenter 0640-161 00 Visa mindre

Skolsköterska till Elevhälsan

Ansök    Dec 2    KROKOMS KOMMUN    Skolsköterska
Elevhälsan i Krokoms kommun är ett centralt team som arbetar stödjande mot alla skolor i kommunen, inklusive grundsärskola och träningsskola. Kommunen har ingen egen gymnasieskola då vi är en del av Jämtlands Gymnasieförbund. Du är anställd vid den centrala Elevhälsan i Krokoms kommun, med egna mottagningar på de skolor du ansvarar för. I dagsläget är tjänsten förlagd främst till de norra delarna i Krokom. Elevhälsan är en egen verksamhet som regleras i ... Visa mer
Elevhälsan i Krokoms kommun är ett centralt team som arbetar stödjande mot alla skolor i kommunen, inklusive grundsärskola och träningsskola. Kommunen har ingen egen gymnasieskola då vi är en del av Jämtlands Gymnasieförbund.
Du är anställd vid den centrala Elevhälsan i Krokoms kommun, med egna mottagningar på de skolor du ansvarar för. I dagsläget är tjänsten förlagd främst till de norra delarna i Krokom.
Elevhälsan är en egen verksamhet som regleras i Skollagen (2010:800). Elevhälsan omfattas av medicinska, psykologiska, psykosociala samt specialpedagogiska insatser. Elevhälsan ska främst arbeta förebyggande och hälsofrämjande och stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål.
Kommunen är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla skolor och förskolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra de samiska språken och den samiska kulturen.
Arbetsuppgifter
I din roll som skolsköterska arbetar du inom de medicinska insatserna samt det förebyggande och främjande arbetet enligt skollagen. Det innebär att du är aktiv i arbetet tillsammans med elever, pedagoger och rektorer i kommunens grundskolor.
Som skolsköterska har du vissa lagstadgade uppdrag så som att erbjuda och genomföra vaccinationer enligt det nationella vaccinationsprogrammet. Skolsköterskan ska även delta i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet på den enskilda skolan och i kommunen som helhet. Arbetet sker på individ-, grupp- och organisationsnivå.
Du är en del av det centrala elevhälsoteamet med specialpedagoger, skolpsykologer och kuratorer, men ingår också i lokala elevhälsoteam på olika skolor. Tillsammans med teamet är du ett stöd för rektorer och pedagoger i arbetet med att stödja eleverna i deras lärande och utveckling.
Kvalifikationskrav
Du har sjuksköterskeexamen och påbyggnad till skolsköterska, distriktssköterska, barnsjuksköterska eller alternativt annan specialistutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
·        Du har fokus på det främjande och förebyggande arbetet på skolan.
·        Du tycker om att samarbeta, men har också förmågan att arbeta självständigt.
·        Du är lösningsfokuserad och har förmågan att skapa goda relationer.
·        Du är duktig på att kommunicera och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
·        Du vill bidra med dina kunskaper för att säkra det skolmedicinska arbetet samt bidra till kvalitetsutveckling av elevhälsoarbetet och skolans värdegrundsarbete.
·        Du är lugn, ansvarstagande, strukturerad och har en positiv inställning till ett inkluderande arbetssätt.
Stor vikt läggs vid att du är intresserad av skolans verksamhet och elevers lärmiljö som helhet.
Övrigt
Vikariat vårterminen 2020 med omfattning 55-75% med tillträde 2020 01 07
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Skolsköterska till barn– och elevhälsan, vikariat

Ansök    Maj 3    Krokoms kommun    Skolsköterska
Ett jobb med plats för växtkraft! Vikariat på 100 % under läsåret 24/25. Har du sjuksköterskeexamen med påbyggnad till skolsköterska, distriktssköterska, barnsjuksköterska eller annan likvärdig specialistutbildning? Sök vikariatet hos oss på centrala barn- och elevhälsan i Krokoms kommun! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller i... Visa mer
Ett jobb med plats för växtkraft!
Vikariat på 100 % under läsåret 24/25. Har du sjuksköterskeexamen med påbyggnad till skolsköterska, distriktssköterska, barnsjuksköterska eller annan likvärdig specialistutbildning? Sök vikariatet hos oss på centrala barn- och elevhälsan i Krokoms kommun!

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 20 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem och förskola. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år.
Som skolsköterska hos oss är du anställd vid den centrala barn– och elevhälsan i Krokoms kommun. Det är en egen verksamhet som regleras i skollagen (2010:800).

Att arbeta som skolsköterska hos oss
Som skolsköterska är du en del av det centrala elevhälsoteamet med specialpedagoger, skolpsykologer och kuratorer. Tillsammans med teamet är du ett stöd för rektorer och pedagoger i arbetet med att stödja eleverna i deras lärande och utveckling. Elevhälsan omfattas av medicinska, psykologiska, psykosociala samt specialpedagogiska insatser. Elevhälsan ska främst arbeta förebyggande och hälsofrämjande och stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål.
Som skolsköterska deltar du i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet på den enskilda skolan och i kommunen som helhet. Arbetet sker på individ-, grupp- och organisationsnivå.
Skolsköterskan har vissa lagstadgade uppdrag så som att erbjuda och genomföra vaccinationer enligt det nationella vaccinationsprogrammet.
Som skolsköterska har du en anställning i kommunen, med egna mottagningar på de skolor du ansvarar för vilket innebär en del bilresor.

Din kompetens
Du har sjuksköterskeexamen med påbyggnad till skolsköterska, distriktssköterska, barnsjuksköterska eller alternativt annan specialistutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Stor vikt läggs vid att du är intresserad av skolans verksamhet och elevers lärmiljö som helhet. Du har fokus på det främjande och förebyggande arbetet på skolan.
Du tycker om att samarbeta, men har också förmågan att arbeta självständigt. Du är lösningsfokuserad och har förmågan att skapa goda relationer. Du är duktig på att kommunicera och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Du vill bidra med dina kunskaper för att säkra det skolmedicinska arbetet samt bidra till kvalitetsutveckling av elevhälsoarbetet och skolans värdegrundsarbete.
Du är lugn, ansvarstagande, strukturerad och har en positiv inställning till ett inkluderande arbetssätt.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.


Övrig information
Vikariat på 100% under läsåret 24/25, tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 24-05-31
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundcenter 0640-161 00 Visa mindre

Skolsköterska till Elevhälsan

Ansök    Apr 9    KROKOMS KOMMUN    Skolsköterska
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Det är nära till både stad och landsbygd, fjäll, sjö och skog. Krokom är en barnrik kommun, en femtedel av invånarna är 16 år eller yngre. Elevhälsan i Krokoms kommun är ett centralt team som arbetar stödjande mot alla skolor i kommunen, inklusive grundsärskola och träningsskola. Kommunen har ingen egen gymnasieskola då vi är en del av Jämtl... Visa mer
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Det är nära till både stad och landsbygd, fjäll, sjö och skog. Krokom är en barnrik kommun, en femtedel av invånarna är 16 år eller yngre. Elevhälsan i Krokoms kommun är ett centralt team som arbetar stödjande mot alla skolor i kommunen, inklusive grundsärskola och träningsskola. Kommunen har ingen egen gymnasieskola då vi är en del av Jämtlands Gymnasieförbund. Som skolsköterska är du anställd vid den centrala Elevhälsan i Krokoms kommun. Just nu är tjänsten förlagd främst till Änge skola och någon mer skola. Elevhälsan är en egen verksamhet som regleras i Skollagen (2010:800). Elevhälsan omfattas av medicinska, psykologiska, psykosociala samt specialpedagogiska insatser. Elevhälsan ska främst arbeta förebyggande och hälsofrämjande och stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Som skolsköterska arbetar du inom de medicinska insatserna enligt skollagen samt det förebyggande och främjande arbetet enligt skollagen. Det innebär att du är aktiv i arbetet tillsammans med elever, pedagoger och rektorer i kommunens grundskolor.Kommunen är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla skolor och förskolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra de samiska språken och den samiska kulturen. ArbetsuppgifterSom skolsköterska har du en anställning i kommunen, med egna mottagningar på de skolor du ansvarar för. Skolsköterskan har vissa lagstadgade uppdrag så som att erbjuda och genomföra vaccinationer enligt det nationella vaccinationsprogrammet. Skolsköterskan ska även delta i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet på den enskilda skolan och i kommunen som helhet. Arbetet sker på individ-, grupp- och organisationsnivå.Som skolsköterska är du en del av det centrala elevhälsoteamet med specialpedagoger, skolpsykologer och kuratorer, men ingår också i lokala elevhälsoteam på olika skolor. Tillsammans med teamet är du ett stöd för rektorer och pedagoger i arbetet med att stödja eleverna i deras lärande och utveckling.KvalifikationskravDu har sjuksköterskeexamen och påbyggnad till skolsköterska, distriktssköterska, barnsjuksköterska eller alternativt annan specialistutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt läggs vid att du är intresserad av skolans verksamhet och elevers lärmiljö som helhet. ·        Du har fokus på det främjande och förebyggande arbetet på skolan. ·        Du tycker om att samarbeta, men har också förmågan att arbeta självständigt. ·        Du är lösningsfokuserad och har förmågan att skapa goda relationer. ·        Du är duktig på att kommunicera och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. ·        Du vill bidra med dina kunskaper för att säkra det skolmedicinska arbetet samt bidra till kvalitetsutveckling av elevhälsoarbetet och skolans värdegrundsarbete.·        Du är lugn, ansvarstagande, strukturerad och har en positiv inställning till ett inkluderande arbetssätt. ÖvrigtTillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre