Lediga jobb som Psykolog i Krokom

Se lediga jobb som Psykolog i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Psykolog

Ansök    Jul 4    REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN    Psykolog
Är du legitimerad Psykolog och söker efter en ny arbetsgivare och arbetsplats? Krokom hälsocentral i Region Jämtland Härjedalen söker en ny medarbetare! Region Jämtland Härjedalen är en region att längta till och växa i. Vi ska arbeta för utveckling och tillväxt i Jämtland Härjedalen och erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobb... Visa mer
Är du legitimerad Psykolog och söker efter en ny arbetsgivare och arbetsplats? Krokom hälsocentral i Region Jämtland Härjedalen söker en ny medarbetare!

Region Jämtland Härjedalen är en region att längta till och växa i. Vi ska arbeta för utveckling och tillväxt i Jämtland Härjedalen och erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Primärvården i Region Jämtland Härjedalen ingår organisatoriskt i Division Nära Vård tillsammans med Ambulansen, Folktandvård, Psykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatrin.

Krokom ligger ca 20 minuter med bil från Östersund, hälsocentralen ligger centralt i Krokom nära till vatten och natur med möjlighet till fina löprundor och cykelturer, eller möjlighet att ta ett uppfriskande dopp i älven. Här arbetar vi tillsammans med kollegor från många olika yrken, vi är cirka 50 medarbetare och tvåenhetschefer i ett samledarskap. Vi är redo att ta hand om ca 9800 listade patienter när behovet uppstår. Här finns specialister i allmänmedicin, ST-läkare och AT-läkare. I teamet finns också distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Därtill finns en psykosocialmottagning med psykologer, kuratorer, PTP-psykologer. Rehabkoordinator, fysioterapeuter, arbetsterapeut och dietist. I samma hus finns barnmorskemottagning, mödravård och barnhälsovård. Vi har även ansvar för SÄBO.

Vi har en god stämning där vi hjälper varandra. Nivån av ansvarstagande är mycket hög och vi har väldigt gott samarbete på hela hälsocentralen. Vi löser saker tillsammans, fokus på en god arbetsmiljö och trivseln är på hög nivå!

Varmt välkommen!

ARBETSUPPGIFTER
Som psykolog på Krokom Hälsocentral har du en mycket viktig roll i arbetet med att bedöma och behandla vuxna patienter med psykisk ohälsa samt att bedöma och leda patienter till rätt behandling. Vi har ett väl fungerade multimodalt team, med sjukgymnast, arbetsterapeut, rehab koordinator och läkare där psykologen har en självklar plats och ett stort ansvar för patienter med psykisk ohälsa.

Du kommer att jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt och i gruppverksamhet. Handledning ingår liksom regelbundna träffar med övriga psykologer i primärvården.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. (I)KBT-inriktning samt erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande.

Du behöver vara nyfiken, ta ansvar, trivas i din roll som psykolog och samarbetsvillig då vi har ett nära samarbete professioner emellan.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete och intresse för utveckling av arbetet.

ÖVRIGT
Urval och rekrytering sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att ringa.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här Visa mindre