Lediga jobb som Modersmålslärare i grundskolan i Krokom

Se lediga jobb som Modersmålslärare i grundskolan i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Modersmålslärare i italienska

-Ett jobb med plats för utveckling och glädje Vi söker nu en Modersmålslärare/studiehandledare i italienska. Undervisning förekommer på flera av kommunens skolor. Välkommen med din ansökan! En dag som modersmålslärare Huvuduppgiften i arbetet är att planera, undervisa och inspirera eleverna utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten. Tillsammans med elever och övriga på skolan skapar ni goda förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande. Din... Visa mer
-Ett jobb med plats för utveckling och glädje
Vi söker nu en Modersmålslärare/studiehandledare i italienska. Undervisning förekommer på flera av kommunens skolor. Välkommen med din ansökan!
En dag som modersmålslärare
Huvuduppgiften i arbetet är att planera, undervisa och inspirera eleverna utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten.
Tillsammans med elever och övriga på skolan skapar ni goda förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
Din kompetens
Vi söker dig har erfarenhet av undervisning och talar och skriver italienska. Eftersom studiehandledning ingår i tjänsten bör du även ha goda kunskaper i svenska.
Det är även viktigt att du är en god pedagogisk ledare. Du är engagerad och har ett genuint intresse för ungdomars utveckling och lärande. Du kan lyssna, uppmuntra, inspirera och utmana dem att utvecklas vidare.
Då arbetet sker i samverkan med andra krävs att du har god samarbetsförmåga, vilket även är viktigt för en god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och övriga.
Då arbetet kan ske på olika platser är körkort och tillgång till bil ett krav.
Övrigt
Anställning på ca 60 % under läsåret 21/22 med tillträde i september 2021.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Modersmålslärare/studiehandledare i sydsamiska till Valsjöbyn

I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. Krokoms kommun är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla skolor och förskolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra samiska språken och kultur. Vi söker nu en Modersmålslärare i sydsamiska med placering på Valsjöb... Visa mer
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.
Krokoms kommun är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla skolor och förskolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra samiska språken och kultur.
Vi söker nu en Modersmålslärare i sydsamiska med placering på Valsjöbyns skola.
Språkstöd i samiska i förskolan förekommer också.
En dag som Modersmålslärare
Huvuduppgiften i arbetet är att planera, undervisa och inspirera barn och elever utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten.
Tillsammans med elever och övriga på skolan och förskolan skapar ni goda förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
Din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av undervisning och talar och skriver sydsamiska.
Det är även viktigt att du är en god pedagogisk ledare. Du är engagerad och har ett genuint intresse för ungdomars utveckling och lärande. Du kan lyssna, uppmuntra, inspirera och utmana dem att utvecklas vidare.
Då arbetet sker i samverkan med andra krävs att du har god samarbetsförmåga, vilket även är viktigt för en god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och övriga.
Då arbetet kan ske på olika platser är körkort meriterande.
Övrigt
Tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde snarast. Visa mindre

Studiehandledare/modersmålslärare

Vi söker studiehandledare/modersmålslärare i franska, thai och sydsamiska till vårt arbetslag inom språk och integration. Här arbetar det 20 personer som studiehandleder och undervisar i modersmål. En dag som Studiehandledare/modersmålslärare Som studiehandledare stödjer du eleven i skolans olika ämnen och samarbetar i hög grad med övrig personal på skolan. Som modersmålslärare är huvuduppgiften i arbetet att planera, undervisa och inspirera eleverna utifr... Visa mer
Vi söker studiehandledare/modersmålslärare i franska, thai och sydsamiska till vårt arbetslag inom språk och integration. Här arbetar det 20 personer som studiehandleder och undervisar i modersmål.
En dag som Studiehandledare/modersmålslärare
Som studiehandledare stödjer du eleven i skolans olika ämnen och samarbetar i hög grad med övrig personal på skolan.
Som modersmålslärare är huvuduppgiften i arbetet att planera, undervisa och inspirera eleverna utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten.
Du möter elever i olika skolor och förskolor i kommunen. Tillsammans med elever och övriga på skolan skapar ni goda förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:
Välkomnande – Här är alla välkomna!
Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.
Din kompetens
Du bör ha ett av språken som du ska undervisa i som modersmål samt goda kunskaper i svenska.
Du har en förståelse för barn och ungdomars behov och kunna möta dem där de befinner sig, samt kunna lyssna, uppmuntra, inspirera och utmana dem att utvecklas vidare.
Då arbetet sker i samverkan med andra krävs att du har god samarbetsförmåga, vilket även är viktigt för att kunna ha en god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och övrig personal.
Då arbetet sker på flera olika platser är körkort meriterande.
Övrigt
Tidsbegränsad anställning på 50% fördelad på tre dagar/vecka under vårterminen 2021, med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Modersmålslärare/studiehandledare i sydsamiska till Valsjöbyn

I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.Krokoms kommun är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla skolor och förskolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra samiska språken och kultur. Vi söker en Modersmålslärare i sydsamiska med placering på Valsjöbyns ... Visa mer
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.Krokoms kommun är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla skolor och förskolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra samiska språken och kultur. Vi söker en Modersmålslärare i sydsamiska med placering på Valsjöbyns skola. Språkstöd i samiska i förskolan förekommer också. ArbetsuppgifterHuvuduppgiften i arbetet är att planera, undervisa och inspirera barn och elever utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten. Tillsammans med elever och övriga på skolan och förskolan skapar ni goda förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande. KvalifikationerVi söker dig som har erfarenhet av undervisning och talar och skriver sydsamiska.Det är även viktigt att du är en god pedagogisk ledare. Du är engagerad och har ett genuint intresse för ungdomars utveckling och lärande. Du kan lyssna, uppmuntra, inspirera och utmana dem att utvecklas vidare. Då arbetet sker i samverkan med andra krävs att du har god samarbetsförmåga, vilket även är viktigt för en god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och övriga.Då arbetet kan ske på olika platser är körkort meriterande.ÖvrigtVikariat på hel- eller deltid under läsåret 2019/2020 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Modersmålslärare i thai

I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.Krokoms kommun är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla skolor och förskolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra samiska språken och kultur.Vi söker nu en Modersmålslärare i thai. Undervisning förekommer på fler... Visa mer
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.Krokoms kommun är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla skolor och förskolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra samiska språken och kultur.Vi söker nu en Modersmålslärare i thai. Undervisning förekommer på flera av kommunens skolor.  ArbetsuppgifterHuvuduppgiften i arbetet är att planera, undervisa och inspirera eleverna utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten.Tillsammans med elever och övriga på skolan skapar ni goda förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.KvalifikationerVi söker dig har erfarenhet av undervisning och talar och skriver thai.Det är viktigt att du är en god pedagogisk ledare. Du är engagerad och har ett genuint intresse för ungdomars utveckling och lärande. Du kan lyssna, uppmuntra, inspirera och utmana dem att utvecklas vidare.Då arbetet sker i samverkan med andra krävs att du har god samarbetsförmåga, vilket även är viktigt för en god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och övriga.Då arbetet kan ske på olika platser är körkort ett krav.ÖvrigtTidsbegränsad anställning på 40% under läsåret 2019/2020 med tillträde enligt snarast.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Studiehandledare/modersmålslärare i holländska

Ett jobb med plats för utveckling och glädje Talar och skriver du holländska och har ett intresse för ungdomars utveckling och lärande? Då kan du vara den vi söker till Cederbergsskolan i Föllinge. En dag som studiehandledare/modersmålslärare Huvuduppgiften i arbetet är att fungera som språkstöd för eleverna samt att planera, undervisa och inspirera eleverna utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten. Tillsammans med elever och övriga på skolan... Visa mer
Ett jobb med plats för utveckling och glädje

Talar och skriver du holländska och har ett intresse för ungdomars utveckling och lärande? Då kan du vara den vi söker till Cederbergsskolan i Föllinge.
En dag som studiehandledare/modersmålslärare
Huvuduppgiften i arbetet är att fungera som språkstöd för eleverna samt att planera, undervisa och inspirera eleverna utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten.
Tillsammans med elever och övriga på skolan skapar ni goda förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
Du kommer att vara en del av vårt arbetslag inom språk och integration. Här arbetar 20 personer som studiehandleder och undervisar i modersmål.
Din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av undervisning och talar och skriver holländska samt har goda kunskaper i svenska.
Det är även viktigt att du är en god pedagogisk ledare. Du är engagerad och har ett genuint intresse för ungdomars utveckling och lärande. Du kan lyssna, uppmuntra, inspirera och utmana dem att utvecklas vidare.
Då arbetet sker i samverkan med andra krävs att du har god samarbetsförmåga, vilket även är viktigt för en god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och övriga.
Övrig information
Tidsbegränsad anställning på 50% under läsåret 2020/2021, tillträde enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre