Lediga jobb som Larminstallatör/Larmtekniker i Krokom

Se lediga jobb som Larminstallatör/Larmtekniker i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Trygghetstekniker

Ett jobb med plats för omtanke! Har du teknisk förmåga och vill vara med och bidra till en tryggare vardag för våra mest sårbara medborgare och vår personal? Då kan det här vara ett jobb för dig! Att jobba i Krokom Socialförvaltningen en stor förvaltning både sett till antal medarbetare och till bredden på uppdrag. Vi är indelade i fem verksamhetsområden. Här ansvarar vi för att ge stöd, omsorg, vård och service till våra medborgare som har behov av de... Visa mer
Ett jobb med plats för omtanke!
Har du teknisk förmåga och vill vara med och bidra till en tryggare vardag för våra mest sårbara medborgare och vår personal? Då kan det här vara ett jobb för dig!


Att jobba i Krokom
Socialförvaltningen en stor förvaltning både sett till antal medarbetare och till bredden på uppdrag. Vi är indelade i fem verksamhetsområden. Här ansvarar vi för att ge stöd, omsorg, vård och service till våra medborgare som har behov av det, i alla skeden av livet. Här gör vi skillnad, på riktigt!
Som trygghetstekniker är du en del av socialförvaltningens stab, ett arbetslag som arbetar nära förvaltningsledningen med socialchefen som närmsta chef. Här finns en bred kompetens av olika stödfunktioner som tillsammans stöttar och bidrar till utvecklingen i förvaltningen.


En dag som trygghetstekniker
Som trygghetstekniker kommer du arbeta brett med trygghetsteknik. Du kommer konfigurera och administrera trygghetslarm, trygghetsteknik i TES, larmteknik i BEST Client samt annan trygghetsteknik, som nyckelfria lås, mobila trygghetslarm, digital tillsyn, dörrlarm med mera.
En annan del av arbetet är att du åker ut till våra medborgare, i hela kommunen och installerar/avinstallerar trygghetsteknik samt felsöker vid behov. Du kan också vara behjälplig med teknik i hemmet, exempelvis med digitala smarta produkter som robotdammsugare, digital-TV o.s.v.
I din roll som trygghetstekniker kommer du att genomföra utbildningar och hålla genomgångar av trygghetsteknik med verksamhetens personal.
På vår mobila mötesplats för seniorer “Ma råkes” kommer du som trygghetstekniker bli inbjuden för att tillhandahålla teknisk support till kommunens seniorer. Det kan handla om allt från att guida i hur man installerar och kommer igång med appar på smarttelefoner och surfplattor till att börja använda digitala samhällstjänster, som exempelvis 1177 eller digital kommunikation med videosamtal, sociala medier och liknande.


Din kompetens
Vi söker dig som har en relevant IT-/larmteknikerutbildning eller likande erfarenheter inom området larmteknik.
Du har en teknisk förmåga och är trygg i att handleda och utbilda. Vi ser gärna att du har en god kännedom om vård och omsorg samt ser positivt på att arbeta som ett nära stöd till verksamheterna.
Utöver detta ser vi gärna att du är du strukturerad, självgående och har lätt för att uttrycka dig i tal och text.
Du har körkort.

En hälsning från din blivande chef
Vi behöver komplettera vår stab och Socialförvaltningen med dig som har ett tekniskt intresse och kunnande och vill använda det för att skapa en tryggare vardag för medborgare och medarbetare. Välkommen till oss!

Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet. Vi erbjuder friskvårdstid och flexibla arbetstider.
Sista ansökningsdag 2024-05-12
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter 0640-161 00 Visa mindre

Trygghetstekniker

– Ett jobb med plats för omtanke Har du teknisk förmåga och vill vara med och bidra till en tryggare vardag för våra mest sårbara medborgare och för vår personal? Då kan det här vara ett jobb för dig! En dag som trygghetstekniker Som trygghetstekniker kommer du arbeta brett med trygghetsteknik. Du kommer konfigurera och administrera trygghetslarm, trygghetsteknik i TES, larmteknik i BEST Client samt annan trygghetsteknik som nyckelfria lås, mobila trygghe... Visa mer
– Ett jobb med plats för omtanke
Har du teknisk förmåga och vill vara med och bidra till en tryggare vardag för våra mest sårbara medborgare och för vår personal? Då kan det här vara ett jobb för dig!
En dag som trygghetstekniker
Som trygghetstekniker kommer du arbeta brett med trygghetsteknik. Du kommer konfigurera och administrera trygghetslarm, trygghetsteknik i TES, larmteknik i BEST Client samt annan trygghetsteknik som nyckelfria lås, mobila trygghetslarm, digital tillsyn, dörr larm med mera.
I din roll kommer du att genomföra utbildningar och genomgång av trygghetsteknik med verksamhetens personal
En del av arbetet innebär även upprättning av rutiner och manualer vid behov av exempelvis, larm och arbetsrutiner för verksamhetens personal.
En annan del av arbetet innebär att du åker ut till våra medborgare i hela kommunen och installerar/avinstallerar trygghetsteknik samt felsöker vid behov.
Din kompetens
Vi söker dig som har en relevant IT/larmtekniker utbildning eller likande erfarenheter inom området larmteknik.
Du har en teknisk förmåga och är trygg i att handleda och utbilda. Vi ser gärna att du har en god kännedom om vård och omsorg samt ser positivt på att arbeta som ett nära stöd till verksamheterna.
Utöver detta ser vi gärna att du är du strukturerad, självgående och har lätt för att uttrycka dig i text och text.
En hälsning från din blivande chef
Vi behöver komplettera vår stab och Socialförvaltningen med dig som har ett tekniskt intresse och kunnande och vill använda det för att skapa en tryggare vardag för medborgare och medarbetare. Välkommen till oss!
Övrig information
18 månaders tidsbegränsad anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse
I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre