Lediga jobb som Larminstallatör/Larmtekniker i Krokom

Se lediga jobb som Larminstallatör/Larmtekniker i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Trygghetstekniker

– Ett jobb med plats för omtanke Har du teknisk förmåga och vill vara med och bidra till en tryggare vardag för våra mest sårbara medborgare och för vår personal? Då kan det här vara ett jobb för dig! En dag som trygghetstekniker Som trygghetstekniker kommer du arbeta brett med trygghetsteknik. Du kommer konfigurera och administrera trygghetslarm, trygghetsteknik i TES, larmteknik i BEST Client samt annan trygghetsteknik som nyckelfria lås, mobila trygghe... Visa mer
– Ett jobb med plats för omtanke
Har du teknisk förmåga och vill vara med och bidra till en tryggare vardag för våra mest sårbara medborgare och för vår personal? Då kan det här vara ett jobb för dig!
En dag som trygghetstekniker
Som trygghetstekniker kommer du arbeta brett med trygghetsteknik. Du kommer konfigurera och administrera trygghetslarm, trygghetsteknik i TES, larmteknik i BEST Client samt annan trygghetsteknik som nyckelfria lås, mobila trygghetslarm, digital tillsyn, dörr larm med mera.
I din roll kommer du att genomföra utbildningar och genomgång av trygghetsteknik med verksamhetens personal
En del av arbetet innebär även upprättning av rutiner och manualer vid behov av exempelvis, larm och arbetsrutiner för verksamhetens personal.
En annan del av arbetet innebär att du åker ut till våra medborgare i hela kommunen och installerar/avinstallerar trygghetsteknik samt felsöker vid behov.
Din kompetens
Vi söker dig som har en relevant IT/larmtekniker utbildning eller likande erfarenheter inom området larmteknik.
Du har en teknisk förmåga och är trygg i att handleda och utbilda. Vi ser gärna att du har en god kännedom om vård och omsorg samt ser positivt på att arbeta som ett nära stöd till verksamheterna.
Utöver detta ser vi gärna att du är du strukturerad, självgående och har lätt för att uttrycka dig i text och text.
En hälsning från din blivande chef
Vi behöver komplettera vår stab och Socialförvaltningen med dig som har ett tekniskt intresse och kunnande och vill använda det för att skapa en tryggare vardag för medborgare och medarbetare. Välkommen till oss!
Övrig information
18 månaders tidsbegränsad anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse
I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre