Lediga jobb som Enhetschef inom social omsorg i Krokom

Se lediga jobb som Enhetschef inom social omsorg i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef till Krokoms äldreomsorg

-Ett jobb med plats för att påverka och utveckla Vill du vara en av ledarna i en viktig verksamhet som kännetecknas av utveckling, samverkan och stort engagemang? - då är det dig vi söker! Särskilt boende genomför insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och jobbar systematiskt för att höja kvaliteten. Det innebär att vi arbetar för att ge våra boende och personal goda förutsättningar i vardagen. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du tillsammans med k... Visa mer
-Ett jobb med plats för att påverka och utveckla
Vill du vara en av ledarna i en viktig verksamhet som kännetecknas av utveckling, samverkan och stort engagemang? - då är det dig vi söker!
Särskilt boende genomför insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och jobbar systematiskt för att höja kvaliteten. Det innebär att vi arbetar för att ge våra boende och personal goda förutsättningar i vardagen. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du tillsammans med kreativa kollegor ska driva en verksamhet där ingen dag är den andra lik. Välkommen med din ansökan!
Krokoms kommun är mer än en vacker glesbygdskommun i Jämtland. Här växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.
Äldreomsorgen i Krokoms kommun utförs till största del av kommunen själv. Här finns fyra särskilda boenden där trygghet och personlig omvårdnad är i fokus dygnets alla timmar. Hällebo är ett särskilt boende, vackert beläget i Ede i Offerdalsbygden, med 47 platser för äldre personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. På Hällebo arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut. På Hällebo arbetar två enhetschefer.
En dag som enhetschef
Vi söker en enhetschef som tillsammans med övriga chefer vill leda vår verksamhet och utveckla välfärden i Krokoms kommun.
Som enhetschef leder du det operativa arbetet och har ansvar för verksamhet, arbetsmiljö, personal och ekonomi inom ditt område. Du blir en av sju enhetschefer i vår ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschefen, som också blir din närmaste chef. Du kommer även att delta i kommunens ledarutvecklingsprogram.
I rollen kommer du att vara närmsta chef för ca 20 medarbetare.
Som enhetschef erbjuds du ett spännande, varierat och självständigt arbete där ingen dag är den andra lik i en kommun med närhet till såväl beslut som kollegor. Arbetet ger möjlighet att verkligen jobba med utveckling av såväl ditt ledarskap som verksamheten.
Din kompetens
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom området. Det kan vara sociala omsorgslinjen, PA-linjen eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Tidigare ledarerfarenhet inom äldrevård är meriterande.
Du är strukturerad och gillar att arbeta såväl själv som tillsammans med andra. Som person är du engagerad i ditt arbete och har den enskilde i focus. Förmågan att inspirera, motivera och leda medarbetare, samtidigt som du är lyhörd, skapar förtroende och upprätthåller goda relationer är viktiga egenskaper.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Övrig information
Tillsvidareanställning på 100 % med placering på Hällebo i Offerdal.
Tillträde enligt överenskommelse
Körkort, ett krav.
Sista ansökningsdag 2021-12-05 Visa mindre

Enhetschef till Stöd och service

"Ett jobb med plats för utveckling" Är du en trygg och modig ledare som letar efter en ny utmaning? Då ska du fortsätta att läsa! En av våra enhetschefer går vidare till annat arbete. Därför letar vi efter dig, vår nya chefskollega! En dag som enhetschef på Stöd och service Inom Socialförvaltningen finns verksamheten Stöd och service som arbetar med kommuninvånare som har behov av extra stöd. Inom verksamheten verkställs insatser enligt lagen om stöd och s... Visa mer
"Ett jobb med plats för utveckling"
Är du en trygg och modig ledare som letar efter en ny utmaning? Då ska du fortsätta att läsa! En av våra enhetschefer går vidare till annat arbete. Därför letar vi efter dig, vår nya chefskollega!
En dag som enhetschef på Stöd och service
Inom Socialförvaltningen finns verksamheten Stöd och service som arbetar med kommuninvånare som har behov av extra stöd. Inom verksamheten verkställs insatser enligt lagen om stöd och service, LSS, samt boendestöd enligt SoL. Stöd och service har ansvar för grupp-/servicebostäder, daglig verksamhet, korttidsboende för barn samt personlig assistans m.m.
Sedan tre år tillbaka pågår ett stort förändringsarbete inom Stöd och service med målsättningen att öka kvalitén på de insatser vi utför samt bedriva vårt arbete mer kostnadseffektivt. Målsättningen är att skapa världens bästa boende och liv för dem vi är till för.
Som enhetschef erbjuds du ett spännande, varierat och självständigt arbete där ingen dag är den andra lik i en kommun med närhet till såväl beslut som kollegor. Arbetet ger möjlighet att verkligen jobba med utveckling av såväl ditt ledarskap som verksamheten, med en engagerad närmsta chef som kan ge dig det stöd och förtroende du behöver i ditt uppdrag.
Din roll innefattar fullt verksamhets-, personal-, ekonomi- samt arbetsmiljöansvar för dina 2-3 enheter. Du leder, planerar och utvecklar dina enheter tillsammans med dina medarbetare och brukare.
Du behöver alltid utgå från brukarnas behov för att lyckas med ditt uppdrag.
Som enhetschef ingår du i en modig och kreativ ledningsgrupp bestående av enhetschefer och kurator som leds av verksamhetschef. Verksamhetschefen är din närmsta chef. Du kommer att få delta i kommunens ledarutvecklingsprogram.
För att lyckas med uppdraget har du närmast hjälp av dina chefskollegor samt dina medarbetare. Du har även tillgång till olika typer av stabsstöd i ditt arbete såsom HR, schemastöd, ekonom, kvalitetskontroller och MAS.
Din kompetens
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom området, såsom beteendevetare, socionom eller pedagog, eller har annan utbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Ditt arbete ställer krav på god organisations- och samarbetsförmåga. Du arbetar i enlighet med lagstiftning och riktlinjer. Du behöver ha god självkännedom och vara uthållig. Du behöver ha förmåga att samarbeta men även att arbeta självständigt med bibehållet engagemang. Du behöver även ha förmåga att kunna motivera andra till resultat samt vara nyfiken på utveckling och omfamna nytänkande.
Det är meriterande
Om du har mer än tre års ledarerfarenhet
Om du har erfarenhet av LSS
Om du har erfarenhet av att driva förändringsarbete
Om du har erfarenhet att leda i en politiskt styrd organisation
Om du har erfarenhet av arbete med funktionsvariationer och personer med destruktiva problem beteenden

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång, vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Enhetschefer till Krokoms äldreomsorg

Vill du vara en av ledarna i en viktig verksamhet som kännetecknas av utveckling, samverkan och stort engagemang - då är det dig vi söker! Särskilt boende genomför insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och jobbar systematiskt för att höja kvaliteten. Det innebär att vi ger våra boende och personal goda förutsättningar i vardagen. Vi är inne i ett omfattande utvecklingsarbete där vi står i startgroparna med att bygga flera nya boenden. Här finns det goda ... Visa mer
Vill du vara en av ledarna i en viktig verksamhet som kännetecknas av utveckling, samverkan och stort engagemang - då är det dig vi söker!
Särskilt boende genomför insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och jobbar systematiskt för att höja kvaliteten. Det innebär att vi ger våra boende och personal goda förutsättningar i vardagen. Vi är inne i ett omfattande utvecklingsarbete där vi står i startgroparna med att bygga flera nya boenden. Här finns det goda förutsättningar att vara med och påverka arbetet.
Vi söker nu två enhetschefer som tillsammans med övriga chefer ska leda vår verksamhet. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du tillsammans med kreativa kollegor ska driva en verksamhet där ingen dag är den andra lik.
Arbetsuppgifter
Du kommer att vara närmsta chef för ca 25-30 medarbetare och arbetet innebär att leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som enhetschef leder du det operativa arbetet och har ansvar för verksamhet, arbetsmiljö, personal och ekonomi inom ditt område. Du blir en av sju enhetschefer i vår ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschefen, som också blir din närmaste chef. Du kommer även att delta i kommunens ledarutvecklingsprogram.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom området, exempelvis sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet, personalvetarprogrammet eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som lämplig.
Tidigare ledarerfarenhet inom äldrevård är meriterande. Du är strukturerad och gillar att arbeta såväl själv som tillsammans med andra. Som person är du engagerad i ditt arbete och har den enskilde i fokus. Förmågan att inspirera, motivera och leda medarbetare, samtidigt som du är lyhörd, skapar förtroende och upprätthåller goda relationer är viktiga egenskaper. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Övrigt
Vi söker:
- En enhetschef till Hällebo i Offerdal för en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse, samt
- En enhetschef till Blomstergården i Krokom för ett vikariat på heltid under 6 månader eller till dess ordinarie medarbetare är åter i tjänst. Tillträde enligt överenskommelse
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre