Lediga jobb som Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad i Krokom

Se lediga jobb som Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Projekteringsingenjör med inriktning VA

Ett jobb för en riktig superhjälte som vill värna och utveckla arbetet med vårt absolut viktigaste livsmedel; vatten! Går du i gång på hållbart tillväxtarbete där samarbete och helhetssyn står i centrum? Kliar det i dina ingenjörsfingrar så fort du hör talas om ett projekteringsjobb? Vill du vara med och bidra till kommunens goda hantering av vatten, spillvatten och dagvatten? Då är det här jobbet något för dig! Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom ä... Visa mer
Ett jobb för en riktig superhjälte som vill värna och utveckla arbetet med vårt absolut viktigaste livsmedel; vatten!
Går du i gång på hållbart tillväxtarbete där samarbete och helhetssyn står i centrum? Kliar det i dina ingenjörsfingrar så fort du hör talas om ett projekteringsjobb? Vill du vara med och bidra till kommunens goda hantering av vatten, spillvatten och dagvatten? Då är det här jobbet något för dig!

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 500 invånare, mitt i Jämtlands län. Med visionen ”Krokoms kommun gör plats för växtkraft” fokuserar vi på att vår kommun ska vara attraktiv för alla att leva, vistas och driva företag i. Vi är en växande kommun som vill utvecklas ytterligare på ett hållbart sätt. Krokoms kommun ingår i det samiska förvaltningsområdet, vilket innebär att vi arbetar för att stärka det samiska språket, synliggöra den samiska kulturen och ge samerna inflytande.
VA-avdelningen som arbetsplats
VA-avdelningen ingår i Område Tillväxt inom kommunledningsförvaltningen och får sina uppdrag av samhällsbyggnadsnämnden. Område Tillväxt är en nämndsöverskridande indelning där VA ingår tillsammans med avdelningarna Fastighet, Renhållning, Plan & trafik, Näringsliv & Kundcenter, Fritid, Kultur & Ungdom samt Lärcentrum. Avdelningen har nyrenoverade och ändamålsenliga lokaler i centrala Krokom. Verksamheten bedrivs kommunövergripande och avdelningen ansvarar för vattenverk, reningsverk och ledningsnät i hela kommunen.
Du kommer att ha drygt 20 engagerade kollegor med kompetens och erfarenhet som ingenjörer, handläggare, rörläggare, maskinister och tekniska assistenter. Det är en bra blandning av kvinnor och män i olika åldrar och fikabordet är en given samlingsplats där både jobb och fritidsintressen avhandlas, uppblandat med många skratt och mycket värme.


En dag på jobbet
Krokoms kommun växer både vad gäller invånare och företag. Tillväxtambitionerna är höga. Målet är att vi ska vara 19 300 invånare 2035 och dit vill vi ta oss på ett hållbart sätt både miljömässigt, socialt och ekonomiskt.
Som projekteringsingenjör inom VA-avdelningen ansvarar du för att driva projekt eller uppdrag, från A till Ö, som bidrar till att uppfylla de mål som våra politiker har beslutat. Du ingår i en arbetsgrupp med andra VA-ingenjörer, handläggare och tekniska assistenter och även om var och en har sina ansvarsområden bidrar ni tillsammans med er kompetens och erfarenhet för att nå målen.
Inom kommunen finns ett 20-tal vattenverk och ungefär lika många avloppsreningsverk. Ledningsnätet består av drygt 360 km dricksvattenledningar, drygt 250 km spillvattenledningar samt ca 100 km dagvattenledningar som ska förvaltas och underhållas samtidigt som vi exploaterar nya områden för bostäder och företagande där nya ledningar dras fram. Du kommer att vara involverad i arbete med kommunens vattentjänstplan, vattenskyddsområden och planering och upphandling kring arbeten med dricksvatten, spillvatten och dagvatten.
En stor fördel med att jobba i en kommun av Krokoms storlek är att o det är nära till andra verksamheter. Du kommer att ha ett operativt samarbete med kollegor inom avdelningar som Fastighet, Plan & Trafik, Renhållning och Bygg & Miljö men även med avdelningarna för Närlingsliv och Fritid.


Din kompetens
Du har en akademisk examen inom väg & vatten, miljö, samhällsbyggnad eller motsvarande utbildning som vi bedömer relevant för jobbet. Du kan också vara intressant för oss om du saknar en akademisk examen men har skaffat dig kompetens och erfarenhet genom arbetslivet som vi bedömer likvärdig.
Du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som projekteringsingenjör, gärna inom VA-området. Du är en erfaren projektledare och känner dig trygg med att kunna axla olika roller i ett projekt.
Vi ser gärna att du är van vid att arbeta med digitala verktyg som exempelvis VA-banken, kartprogram, AutoCad/Civil 3D eller GIS/Geosecma.
Du har lätt för att uttala dig i både tal och skrift och har en förmåga att kunna beskriva tekniskt komplexa frågor på ett tydligt sätt som skapar förutsättningar för våra politiker att förstå och kunna fatta strategiska beslut.
I en kommun är det kommunfullmäktige och nämnder som fattar beslut på olika nivåer och det är positivt om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.
Vi hoppas att du är en trygg och självgående lagspelare som gärna tar initiativ till utveckling och förbättring och bidrar till ett gott klimat i arbetsgruppen. Du värdesätter och värnar goda relationer både internt och externt och du är konstruktiv i problemlösning för att nå en bra helhet.
Resor inom och utanför kommunen ingår i tjänsten och B-körkort är ett krav.


Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2024-05-31
Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden tar slut.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter, 0640-161 00

”Hälsning från din blivande chef”
Som tf VA-chef ser jag verkligen fram emot att få välkomna en ny projekteringsingenjör in i vårt härliga stabsgäng inom VA-avdelningen. Vi har idag ytterligare två ingenjörer, två handläggare och en teknisk assistent i gruppen och de kommer att vara dina närmsta kollegor. Vi har många spännande projekt framför oss och med vår samlade kompetens och erfarenhet ser vi projektens olika utmaningar som utvecklande och framförallt viktiga för kommunens tillväxt. Om det blir du som kliver in hos oss är jag övertygad om att du kommer att trivas gott.
Krokom kommuns strategiska läge längs stråket från Sundsvall till Trondheim och mitt emellan Östersund och Åre gör jobbet extra stimulerande och roligt. Det är lyxigt att jobba i en kommun där du har fantastiska möjligheter att kombinera jobb med en aktiv fritid året runt och ha nära till nästan allt. Visa mindre

VA-ingenjör

Ett jobb med plats för gemenskap, glädje och utveckling Är du en engagerad VA-ingenjör som vill vara med och utveckla vår VA-verksamhet? Vi söker dig som vill medverka i att utveckla vårt underhålls och förnyelsearbete. Vill du också driva och leda projekt i samverkan med övriga delar i verksamheten? Hos oss finns nu en möjlighet att utvecklas tillsammans i en organisation med mycket glädje. Krokom, kommunen mitt i Jämtland Krokom är en kommun med dryga 1... Visa mer
Ett jobb med plats för gemenskap, glädje och utveckling

Är du en engagerad VA-ingenjör som vill vara med och utveckla vår VA-verksamhet? Vi söker dig som vill medverka i att utveckla vårt underhålls och förnyelsearbete. Vill du också driva och leda projekt i samverkan med övriga delar i verksamheten? Hos oss finns nu en möjlighet att utvecklas tillsammans i en organisation med mycket glädje.
Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.
Under kommunledningsförvaltningen i Krokoms kommun finns område tillväxt som ansvarar för avdelningarna Fastighet, Plan, Näringsliv, Fritid, Barn och unga, Renhållning samt Vatten.
Krokoms vattenavdelnings huvudsakliga uppgift är att förvalta de befintliga anläggningarna men då kommunen växer så sker många spännande och utvecklande projekt samtidigt och vi behöver även arbeta med utveckling och förnyelse. Avdelningen har en stab och en driftenhet och vi är placerade i Krokom samhälle.
En dag som VA-ingenjör på Krokom Vatten
Du ingår i en arbetsgrupp med totalt 4 VA-ingenjörer. Då kommunen växer så kommer du att vara inblandad i flera olika planer, projekt för utbyggnad och förnyelse. Du kommer att arbeta med frågor rörande tekniska lösningar och reningsprocesser för avlopps- och dagvattenreningen.
Du arbetar självständigt men även nära dina kollegor på avdelningen. Du arbetar med planering av underhåll, förnyelse och utveckling av de tekniska aspekterna för våra anläggningar. Du stöttar även våra handläggare i ärenden med remisser från myndigheter. Du kommer att samverka med kollegor, myndigheter, konsulter och entreprenörer
Din kompetens
Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom väg- och vattenbyggnad, vatten- och miljöteknik. Eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Kunskap och erfarenhet av offentlig upphandling är meriterande. Liksom erfarenhet av arbete med projekt och projektledning, va-utredningar, kommunala planprocesser, va-juridik, entreprenadjuridik och offentlig upphandling.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att samarbeta. Du är strukturerad och har god planering. Du är självgående och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper till resten av organisationen.
Du är noggrann, driven och har en hög grad av servicekänsla och kundfokus. Du har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt och behärskar det svenska språket väl.
Övrig information
Anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2023-11-19
I Krokoms kommun är heltid en norm och deltid en möjlighet.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
En hälsning från arbetslaget
Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig. Vi jobbar självständigt men i en öppen dialog då vi kan stödja varandra när behovet uppstår i våra olika projekt. Kreativa, öppna för idéer med en glad arbetsmiljö beskriver vår laganda väl.
Fackliga representanter nås genom kommunens kundcenter, 0640-161 00
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utredningsingenjör/Projektör till Krokom vatten

-Ett jobb med plats för utveckling i en kommun som växer! Nu erbjuder vi ett viktigt och spännande arbete i en kommun som är tillräckligt stor för eget driv och tillräckligt liten för nära relationer. Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler invånare och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit ... Visa mer
-Ett jobb med plats för utveckling i en kommun som växer!


Nu erbjuder vi ett viktigt och spännande arbete i en kommun som är tillräckligt stor för eget driv och tillräckligt liten för nära relationer.


Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler invånare och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Detta innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vi söker dig som vill vara en del i vårt arbete med att bygga och säkra våra anläggningar inför framtiden!


En dag på avdelning vatten
Till avdelning vatten i Krokoms kommun söker vi en ingenjör/projektör till område ledningsnät. Som ingenjör/projektör arbetar du tillsammans med andra ingenjörer och driftpersonal, din närmsta chef är VA-chefen. Rollen som ingenjör/projektör är central för område ledningsnät med stor påverkansgrad i det omfattande investerings- och förnyelsearbetet. I arbetsuppgifterna ingår kontakter med såväl invånare, kunder, konsulter, entreprenörer som kollegor där kommunikationen oftast berör tekniska, ekonomiska och juridiska aspekter.


Dina arbetsuppgifter är att:
? utreda, samordna och driva VA-specifika frågor i detaljplanearbetet, från tidigt skede till granskningsskede.
? utifrån planarbetet initiera och driva VA-utredningar för att skapa långsiktigt hållbara ledningssystem för dagvatten, dricksvatten och spillvatten
? initiera och driva VA-utredningar för att öka förnyelsetakten i det befintliga ledningsnätet för dagvatten, dricksvatten och spillvatten
? stödja avdelningen med VA-juridisk kompetens, t.ex. vid nyanslutningar och frågeställningar gällande verksamhetsområden
? ta fram tekniska beräkningar, kostnadsberäkningar och kalkyler för ledningsnätet


Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning inom VA-projektering, väg/miljö och vatten, samhällsbyggnad eller motsvarande utbildning med relevant inriktning.
Du har en mycket god datavana, goda kunskaper i det svenska språket. Du är analytisk, bra på att strukturera och har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.


Det är önskvärt att du har erfarenhet av kommunala planprocesser, projektering av ledningsnät, VA-juridik, abonnentfrågor, CAD-ritning, entreprenadjuridik och offentlig upphandling.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att samarbeta, är noggrann, serviceinriktad samt känner ansvar och engagemang för dina och gruppens arbetsuppgifter. Att lyhört samarbeta och kommunicera med personer både inom och utanför vår organisation är en självklarhet för dig.


B körkort är ett krav.


Upplysningar av kontaktperson Katarina Fredriksson ges från 10/8 (efter semestern). Visa mindre

VA-projektör till Laxsjö

SYSTRA växer! Vi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster i Östersunds-regionen och vill nu både växa och bredda oss inom samhällsbyggnad. Om jobbet Som VA-projektör hos oss kommer du att arbeta i såväl större som mindre uppdrag. Du kommer du att arbeta med projektering och samordning och kommer till exempel att upprätta förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att sa... Visa mer
SYSTRA växer! Vi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster i Östersunds-regionen och vill nu både växa och bredda oss inom samhällsbyggnad.
Om jobbet
Som VA-projektör hos oss kommer du att arbeta i såväl större som mindre uppdrag. Du kommer du att arbeta med projektering och samordning och kommer till exempel att upprätta förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med våra kunder. Du kommer även att stötta dina mer juniora kollegor inom området.
Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper inom VA-projektering. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och att du har arbetat minst fem år inom området.
Du är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och fungera som coach åt andra.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt. Du väljer själv vilket av våra kontor du vill utgå från.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.
SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till drygt 200 medarbetare en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se.
Välkommen att kontakta oss för mer information
Regionchef Mattias Källander
010-708 05 59
[email protected]
Rekryteringspartner Katarina Svensson
010-708 05 11
[email protected]
Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här https://jobs.systra.com/job/Östersund-VA-projektör-till-Östersund,-Bräcke-eller-Laxsjö/683823301/
SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Samordnande VA-ingenjör

– Ett jobb med plats för gemenskap, glädje och utveckling Är du en erfaren och engagerad VA-ingenjör som vill vara med och utveckla ledningsnätet i vår VA-organisation? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som samordnande VA-ingenjör! Vi söker dig som kan arbeta för att utveckling sker i vårt underhålls- och förnyelsearbete på ledningsnätet, i samverkan med övriga delar i verksamheten. En dag som VA-ingenjör på Krokom Vatten Rollen som samordnande VA-inge... Visa mer
– Ett jobb med plats för gemenskap, glädje och utveckling
Är du en erfaren och engagerad VA-ingenjör som vill vara med och utveckla ledningsnätet i vår VA-organisation? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som samordnande VA-ingenjör!
Vi söker dig som kan arbeta för att utveckling sker i vårt underhålls- och förnyelsearbete på ledningsnätet, i samverkan med övriga delar i verksamheten.
En dag som VA-ingenjör på Krokom Vatten
Rollen som samordnande VA-ingenjör hos oss på vattenavdelningen innebär att du ansvarar för område ledningsnät, där du sköter planering och uppföljning av underhåll och investeringar. Arbetet består av utredningar, beräkningar och dimensioneringar av ledningsnätet samt olika projekt både egna och tillsammans med övriga VA-ingenjörer. Du samordnar ett litet grupp av ingenjörer och handläggare med olika kompetenser.
Vår huvudsakliga uppgift är att förvalta det befintliga ledningsnätet men då kommunen växer, så sker många spännande och utvecklande projekt hos oss, där även din roll kommer att vara inblandad i flera planer för utbyggnad.
Du är sakkunnig i ärenden som rör ledningsnät som anslutningar av fastigheter, kundärenden och remisser från myndigheter. I din roll som samordnare är du den som ser till att gruppen har regelbundna avstämningar och har samsyn i beslut och inriktningar. Du arbetar nära arbetsledaren för ledningsnät.
Vi arbetar i ett digitalt underhållssystem för vårt ledningsnät och kommer att ta omtag och utveckla vårt arbete med systemet.
Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning som ingenjör.
Du ska ha kunskaper om VA-underhåll och erfarenhet av att arbeta med VA-projekt eller annan bygg- och anläggningsproduktion där VA har varit ett förekommande inslag.
Meriterande är erfarenhet av arbete med , va-utredningar, kommunala planprocesser, projektering av ledningsnät, VA-juridik, abonnentfrågor, CAD-ritning, entreprenad juridik och offentlig upphandling samt dokumenthantering i en offentlig verksamhet. Har du dessutom erfarenhet av en ledarroll är det också meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att samarbeta och leda andra. Du känner ansvar och engagemang för dina och gruppens arbetsuppgifter och är mycket bra på struktur, planering och får saker genomförda. Digitalisering ligger dig varmt om hjärtat och du vill utveckla verksamheten i vår digitala mognad.
Du är noggrann men driven och har en hög grad av service och kundfokus. Du har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt och behärskar det svenska språket väl.
B körkort är ett krav.
Utvecklas med glädje
Krokoms kommun växer, både nya områden som ska byggas men även utveckling av vårt interna arbetssätt ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med oss i en relativt liten och ”nära” organisation med mycket glädje.
Övrig information
Anställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2021-09-05
I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Väg- och gatuprojektör till Laxsjö

SYSTRA växer! Vi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster i Östersunds-regionen och vill nu både växa och bredda oss inom samhällsbyggnad. Om jobbet Som VA-projektör hos oss kommer du att arbeta i såväl större som mindre uppdrag. Du kommer du att arbeta med projektering och samordning och kommer till exempel att upprätta förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att sa... Visa mer
SYSTRA växer! Vi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster i Östersunds-regionen och vill nu både växa och bredda oss inom samhällsbyggnad.
Om jobbet
Som VA-projektör hos oss kommer du att arbeta i såväl större som mindre uppdrag. Du kommer du att arbeta med projektering och samordning och kommer till exempel att upprätta förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med våra kunder. Du kommer även att stötta dina mer juniora kollegor inom området.
Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper inom VA-projektering. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och att du har arbetat minst fem år inom området.
Du är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och fungera som coach åt andra.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt. Du väljer själv vilket av våra kontor du vill utgå från.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.
SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till drygt 200 medarbetare en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se.
Välkommen att kontakta oss för mer information
Regionchef Mattias Källander
010-708 05 59
[email protected]
Rekryteringspartner Katarina Svensson
010-708 05 11
[email protected]
Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här https://jobs.systra.com/job/Östersund-VA-projektör-till-Östersund,-Bräcke-eller-Laxsjö/683823301/
SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

VA-ingenjör med inriktning på ledningsnät

Ett jobb med plats för utveckling i en kommun som växer! Krokoms kommun växer och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara en del i vårt expansiva arbete med att bygga och säkra våra anläggningar inför framtiden? Krokom kommun tar nu ett stort steg i utveckling av VA inom kommunen där underhållet också är en viktig del i arbetet. Därför förstärker vi nu gruppen med VA-ingenjörer med en kompetens inom ledningsnät. ... Visa mer
Ett jobb med plats för utveckling i en kommun som växer!
Krokoms kommun växer och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara en del i vårt expansiva arbete med att bygga och säkra våra anläggningar inför framtiden?
Krokom kommun tar nu ett stort steg i utveckling av VA inom kommunen där underhållet också är en viktig del i arbetet. Därför förstärker vi nu gruppen med VA-ingenjörer med en kompetens inom ledningsnät. VA-ingenjörerna har olika ansvarsområden men vi hjälper varandra där den gemensamma kompetensen bidrar till den bästa lösningen. Hos oss får du möjlighet att utveckla både dig själv och organisationen.
Arbetsuppgifter
Till avdelning vatten i Krokoms kommun söker vi nu en erfaren VA-ingenjör med inriktning ledningsnät. Du utvecklar området ledningsnät i nära samarbete med våra rörläggare och mätartekniker. Du arbetar med utredningar och projekt inom ledningsnät men även inom andra projekt tillsammans med övriga VA-ingenjörer. Du sköter planering, genomförande och uppföljning av planerat underhåll och investeringar inom ledningsnät samt hanterar anslutningsärenden och kundärenden i viss mån.
I ditt arbete ställs du löpande inför juridiska frågeställningar inom VA, mark och entreprenad. Du bevakar och tar stöd i gällande Lag om allmänna vattentjänster, kommunens ABVA och VA-taxa, branschregler samt framtagna styrdokument. Arbetet är omväxlande med många interna och externa kontaktytor.
Kvalifikationer
Vi söker dig med ingenjörsutbildning inom VA eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet inom VA-teknik för ledningsnät.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunala planprocesser, VA-juridik, abonnentfrågor, projektering, CAD-ritning, entreprenadjuridik och offentlig upphandling. Meriterande är arbete med projektering av ledningsnät.
Du är bra på att strukturera och har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Du behärskar det svenska språket.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att samarbeta, är noggrann, serviceinriktad samt känner ansvar och engagemang för dina och gruppens arbetsuppgifter. Att lyhört samarbeta och kommunicera med personer både inom och utanför vår organisation är en självklarhet för dig.
B körkort är ett krav.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas under ansökningstiden.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

VA-ingenjör med inriktning på ledningsnät

Ett jobb med plats för utveckling i en kommun som växer! Krokoms kommun växer och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara en del i vårt expansiva arbete med att bygga och säkra våra anläggningar inför framtiden? Krokom kommun tar nu ett stort steg i utveckling av VA inom kommunen där underhållet också är en viktig del i arbetet. Därför förstärker vi nu gruppen med VA-ingenjörer med en kompetens inom ledningsnät. V... Visa mer
Ett jobb med plats för utveckling i en kommun som växer!
Krokoms kommun växer och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara en del i vårt expansiva arbete med att bygga och säkra våra anläggningar inför framtiden?
Krokom kommun tar nu ett stort steg i utveckling av VA inom kommunen där underhållet också är en viktig del i arbetet. Därför förstärker vi nu gruppen med VA-ingenjörer med en kompetens inom ledningsnät. VA-ingenjörerna har olika ansvarsområden men vi hjälper varandra där den gemensamma kompetensen bidrar till den bästa lösningen. Hos oss får du möjlighet att utveckla både dig själv och organisationen.
Arbetsuppgifter
Till avdelning vatten i Krokoms kommun söker vi nu en erfaren VA-ingenjör med inriktning ledningsnät. Du utvecklar området ledningsnät i nära samarbete med våra rörläggare och mätartekniker. Du arbetar med utredningar och projekt inom ledningsnät men även inom andra projekt tillsammans med övriga VA-ingenjörer. Du sköter planering, genomförande och uppföljning av planerat underhåll och investeringar inom ledningsnät samt hanterar anslutningsärenden och kundärenden i viss mån.
I ditt arbete ställs du löpande inför juridiska frågeställningar inom VA, mark och entreprenad. Du bevakar och tar stöd i gällande Lag om allmänna vattentjänster, kommunens ABVA och VA-taxa, branschregler samt framtagna styrdokument. Arbetet är omväxlande med många interna och externa kontaktytor.
Kvalifikationer
Vi söker dig med ingenjörsutbildning inom VA eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet inom VA-teknik för ledningsnät.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunala planprocesser, VA-juridik, abonnentfrågor, projektering, CAD-ritning, entreprenadjuridik och offentlig upphandling. Meriterande är arbete med projektering av ledningsnät.
Du är bra på att strukturera och har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Du behärskar det svenska språket.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att samarbeta, är noggrann, serviceinriktad samt känner ansvar och engagemang för dina och gruppens arbetsuppgifter. Att lyhört samarbeta och kommunicera med personer både inom och utanför vår organisation är en självklarhet för dig.
B körkort är ett krav.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas under ansökningstiden.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre