Lediga jobb som Trädgårdsanläggare m.fl. i Krokom

Se lediga jobb som Trädgårdsanläggare m.fl. i Krokom. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Krokom som finns hos arbetsgivaren.

Parkarbetare

För uthyrning till kund söker vi nu Parkarbetare med stationering i Krokom, Ås, Föllinge, Nälden och Änge (Offerdal). Uppdraget beräknas pågå från juni till augusti med ev möjlighet till förlängning. Beskrivning: Arbetet innebär att du har ett helhetsansvar för grönytor och planteringar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat gräsklippning, kantskärning, rensning av rabatter, planteringar och buskar samt annat underhåll för att hålla gemensamhetsytorna i... Visa mer
För uthyrning till kund söker vi nu Parkarbetare med stationering i Krokom, Ås, Föllinge, Nälden och Änge (Offerdal). Uppdraget beräknas pågå från juni till augusti med ev möjlighet till förlängning.


Beskrivning:
Arbetet innebär att du har ett helhetsansvar för grönytor och planteringar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat gräsklippning, kantskärning, rensning av rabatter, planteringar och buskar samt annat underhåll för att hålla gemensamhetsytorna i gott skick.

Kvalifikationer:
Vi kräver lägst gymnasiekompetens. Meriterande är utbildning/kunskap om växter samt erfarenhet av att framföra olika typer av gräsklippare.
Körkort är ett krav. Vi ser gärna att någon av de vi tar in har Hjullastarutbildning (C2-behörighet) och erfarenhet.

Vi tror att du som söker är en person som har lätt att bemöta människor, är noggrann och strukturerad. Men framförallt ser vi att du tar egna initiativ och är självgående med stor handlingskraft i ditt yrkesutövande.

Anställningsform:
Visstid, huvudsakligen under perioden juni till augusti med ev möjlighet till förlängning för någon.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid, fast lön enligt kollektivavtal.

Övrig information:

Urval sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt.

Kontakt:

Stina Savehed, Konsultchef

OnePartnerGroup i Jämtland AB ( fd Kornboden Rekrytering och Bemanning)

063-19 43 42 eller 070-296 91 92

 

Sökord: Parkarbetare, fastighetsskötare, drift, underhåll, vaktmästare, trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare, parkförvaltare Visa mindre