Lediga jobb Krokom

Lärare inom tunga transporter

Vill du komma till en rolig arbetsplats där inget är omöjligt? Är du kommunikativ och pedagogiskt lagd och gillar människor? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård! Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 200 studerande och vi är ca 30 i personalgru... Visa mer
Vill du komma till en rolig arbetsplats där inget är omöjligt? Är du kommunikativ och pedagogiskt lagd och gillar människor? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård!
Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet. Vi utbildar gymnasieelver inom djur och skog samt vuxenutbildning inom transport, skog och djur. Vi har ca 200 studerande och vi är ca 30 i personalgruppen.
Vi söker nu en lärare till våra nya utbildning inom komvux. Vi kommer att utbilda lastbilschaufförer och bussförare från och med tidig vår 2021. Personen vi söker kommer att arbeta tätt tillsammans med en kollega och ansvara för undervisning och utveckling av verksamheten inom transportutbildningen.
Du har troligen en godkänd trafiklärarare med några års erfarenhet som utbildare samt att du varit yrkesverksam som buss- och/eller lastbilschaufför. Du har körkortsbehörighget C,CE och/eller D, DE.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande. Visa mindre

Studiehandledare/modersmålslärare

Vi söker studiehandledare/modersmålslärare i franska, thai och sydsamiska till vårt arbetslag inom språk och integration. Här arbetar det 20 personer som studiehandleder och undervisar i modersmål. En dag som Studiehandledare/modersmålslärare Som studiehandledare stödjer du eleven i skolans olika ämnen och samarbetar i hög grad med övrig personal på skolan. Som modersmålslärare är huvuduppgiften i arbetet att planera, undervisa och inspirera eleverna utifr... Visa mer
Vi söker studiehandledare/modersmålslärare i franska, thai och sydsamiska till vårt arbetslag inom språk och integration. Här arbetar det 20 personer som studiehandleder och undervisar i modersmål.
En dag som Studiehandledare/modersmålslärare
Som studiehandledare stödjer du eleven i skolans olika ämnen och samarbetar i hög grad med övrig personal på skolan.
Som modersmålslärare är huvuduppgiften i arbetet att planera, undervisa och inspirera eleverna utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten.
Du möter elever i olika skolor och förskolor i kommunen. Tillsammans med elever och övriga på skolan skapar ni goda förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:
Välkomnande – Här är alla välkomna!
Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.
Din kompetens
Du bör ha ett av språken som du ska undervisa i som modersmål samt goda kunskaper i svenska.
Du har en förståelse för barn och ungdomars behov och kunna möta dem där de befinner sig, samt kunna lyssna, uppmuntra, inspirera och utmana dem att utvecklas vidare.
Då arbetet sker i samverkan med andra krävs att du har god samarbetsförmåga, vilket även är viktigt för att kunna ha en god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och övrig personal.
Då arbetet sker på flera olika platser är körkort meriterande.
Övrigt
Tidsbegränsad anställning på 50% fördelad på tre dagar/vecka under vårterminen 2021, med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Arbetsterapeut till Krokoms kommun

Ansök    Jan 5    Krokoms kommun    Arbetsterapeut
Är du legitimerad arbetsterapeut och vill ha ett fritt och självständigt jobb där du arbetar mot målet att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron? Då kan det här vara ett jobb för dig! En dag som arbetsterapeut I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och... Visa mer
Är du legitimerad arbetsterapeut och vill ha ett fritt och självständigt jobb där du arbetar mot målet att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron? Då kan det här vara ett jobb för dig!
En dag som arbetsterapeut
I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och personer med olika typer av funktionsvariationer. Totalt är vi ca 40 medarbetare.
Rehabteamet i Krokom arbetar fritt och självständigt i nära samarbete med kollegor och andra professioner med målet att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron.
I din roll som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att skapa delaktighet i vardagen för de personer vi möter. Det innefattar arbetsterapeutisk bedömning och träning, anpassning av hemmiljön, hjälpmedelsförskrivning samt handledning och stöd till omvårdnadspersonal och anhöriga. Dokumentation sker i journalsystemet Viva.
Arbetstiden är förlagd till vardagar under dagtid.
Din kompetens
Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med yrkeserfarenhet. Erfarenhet inom kommunal hälsa och sjukvård är meriterande.
Vi vill att du är öppen, prestigelös och samarbetsinriktad. Du har ett stort engagemang för arbete med människor och ett ödmjukt och professionellt bemötande. Du har god förmåga att arbeta självständigt och att prioritera samt att arbeta i team. Vi står inför spännande utvecklingsmöjligheter och uppskattar idérikedom och drivkraft i utvecklingsarbete kring vård och rehabilitering.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
B-körkort är ett krav för denna tjänst.
Övrigt
Vikariat på heltid till och med 2021-08-31. Tillträde 2021-03-15 eller enligt överenskommelse.
Under semesterperioderna sommaren 2021 hoppas vi på Hälsa och sjukvård kunna erbjuda betalt boende och betald förmån utifrån fritidsintresse (ex. hunddagis) till vikarier som arbetar under semesterperioderna på viss tjänstgöringsgrad. Detta erbjudande skulle kunna bli aktuellt att ta del av under en period av vikariatet (med reservation för ändrade budgetförutsättningar).
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Arbetshandledare till Cafe Delicat

Är du en praktisk person med kunskap om att stödja personer till utveckling och förändring? Vi söker nu en arbetshandledare till vår nya arbetsträningsarena i kommunhusets Café. Arbetsplatsen Inom Arbete och integration arbetar vi hela tiden för att bli bättre på att få människor till arbete, delaktighet i samhället och egen försörjning. Vår arbetsmarknadsverksamhet erbjuder bl.a. tidsbegränsade anställningar, arbetsträning, praktik, vägledning och coachni... Visa mer
Är du en praktisk person med kunskap om att stödja personer till utveckling och förändring? Vi söker nu en arbetshandledare till vår nya arbetsträningsarena i kommunhusets Café.
Arbetsplatsen
Inom Arbete och integration arbetar vi hela tiden för att bli bättre på att få människor till arbete, delaktighet i samhället och egen försörjning. Vår arbetsmarknadsverksamhet erbjuder bl.a. tidsbegränsade anställningar, arbetsträning, praktik, vägledning och coachning, jobbsökaraktiviteter och jobbmatchning. Vi har precis påbörjat att införa IPS som grund för vårt arbete. De flesta personer som kommer till oss gör det via Arbetsförmedlingen eller Individ- och familjeomsorgen. På våra arbetsträningsarenor bedriver vi bland annat återbruk, vaktmästeri och bilservice som tjänster internt i kommunen.
Arbetsuppgifter
Som arbetshandledare tillvaratar du personens förmågor genom handledning och stöd i arbetet, i syfte att pröva och utveckla arbetsförmågan. Arbetshandledningen sker genom dialog och praktiskt arbete sida vid sida med deltagaren. Du är delaktig i individens planering och uppföljning tillsammans med arbetskonsulent. Behovet av arbetsträning kan exempelvis bero på olika typer av funktionsvariationer, sociala problem eller språksvårigheter. Du ansvarar för att de tjänster som verksamheten levererar utförs, genom planering, ledning och anpassning av arbetsuppgifterna. Du samarbetar med arbetshandledarkollegor och samordnaren för arbetsträningsarenorna. Tillsammans planerar ni arbetsfördelning, och bistår varandra i de olika arbetslagen. Viss administration såsom dokumentation, enklare fakturering och redovisning ingår i tjänsten.
Kvalifikationer
Relevant utbildningsbakgrund kan vara arbetsterapeut, lärare, socialpedagog, socionom, fritidsledare eller annan som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Alternativt har du arbetat som arbetshandledare på en arbetsträningsarena tidigare.
Du har ett genuint intresse för att möta människor och en pedagogisk förmåga att leda och informera andra. Du är en praktisk person som är lösningsinriktad och kreativ. Du har förståelse för hur du kan anpassa arbetsuppgifter utifrån individens behov och förutsättningar. Du kommer att vara ansvarig för att starta upp och driva kommunhusets caféverksamhet och därför ha intresse för detta.
Då det finns planer på att kombinera handledaruppdraget med andra träningsarenorna måste du vara flexibel och beredd på att arbeta i andra verksamheter.
Du har ett professionellt bemötande, personlig mognad och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Verksamheten utvärderas och ställer om kontinuerligt vilket ställer stora krav på flexibilitet och att samtidigt kunna behålla strukturen. Arbetet kräver både självständighet och en väl utvecklad samarbetsförmåga samt god organisations- och planeringsförmåga.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med personer långt från arbetsmarknaden.
B-körkort samt datakunskaper är ett krav för tjänsten.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Övriga upplysningar
Visstidsanställning på 50%-75% tom 211231, med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdag är 2021-01-10
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Säljare med eller utan erfarenhet i Krokom. Fast lön plus provision

Ansök    Dec 28    Clean Sky Sweden AB    Hemförsäljare
Om dig Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Ekologisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis. Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm. Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om... Visa mer
Om dig
Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Ekologisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis.
Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm.
Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om att möta nya människor och att den ena dagen inte är den andra lik. Du är målmedveten och har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem. Detta är viktiga egenskaper hos oss, då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Att du själv kan påverka din lön och dina arbetstider är något du ser som en förmån.


Du har körkort & tillgång till bil.


Tidigare säljerfarenhet är en merit men inget krav.


Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.


Lön och förmåner
Heltid ger 24 500 kr i månaden plus provision på allt du säljer.
Vi tillämpar en provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.


För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.


Om arbetsgivaren
Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och företag.
Clear Sky renar luften genom vatten, helt utan filter, samt tvättar golv, mattor och möbler miljövänligt och helt utan kemikalier.


Gå gärna in och läs mer på vår hemsida http://www.cleanskysweden.se/


#jobbjustnu Visa mindre

Sjuksköterska och Specialistsjuksköterska

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder. Bra vård börjar med dig! Vi erbjuder våra anställda: - Kollektivavtal - Konkurrenskraftiga löner - Friskvårdsbidrag - Rekryteringsbonus - En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter En personlig service där ... Visa mer
Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder.


Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter


En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Omsorg & Behandling AB söker Leg. sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort inom Krokoms kommun. Viss pendling kan förekomma.


Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.


E-post: [email protected]
Hemsida: www.omsorgbehandling.se Visa mindre

Marknadskommunikatör

Ansök    Dec 21    Krokoms kommun    Marknadskommunikatör
Krokoms kommun växer och vi vill växa ännu mer. Vårt mål är att vi ska ha minst 16000 invånare år 2030. Nu söker vi en kreativ allkonstnär som vill jobba strategiskt och operativt med text, bild, ljud och film med målet att bidra till att fler väljer Krokoms kommun! I rollen som marknadskommunikatör får du aktivt och strukturerat kombinera strategi, praktiskt utförande och uppföljning. Du bygger professionell marknadskommunikation som bidrar till att stär... Visa mer
Krokoms kommun växer och vi vill växa ännu mer. Vårt mål är att vi ska ha minst 16000 invånare år 2030. Nu söker vi en kreativ allkonstnär som vill jobba strategiskt och operativt med text, bild, ljud och film med målet att bidra till att fler väljer Krokoms kommun!
I rollen som marknadskommunikatör får du aktivt och strukturerat kombinera strategi, praktiskt utförande och uppföljning. Du bygger professionell marknadskommunikation som bidrar till att stärka kommunens varumärke som arbetsgivare, organisation och plats. I arbetet ingår även andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en kommunikationsavdelning som till exempel att skriva pressmeddelanden och andra texter samt att producera broschyrer och annat informationsmaterial.
Som marknadskommunikatör ingår du i ett team med fyra personer. Tjänsten är helt ny och du kommer därför att få möjlighet att själv forma innehållet till viss del. Du följer kommunens arbete på nära håll och fångar upp och bearbetar relevant information. Du skriver, fotograferar och publicerar och arbetar med utveckling av våra olika digitala kanaler. Kommunikationsavdelningen ansvarar även för kommunikationsarbetet för Krokomsbostäder som är kommunens bostadsbolag. Som kommunikatör är du en del av kommunens krisorganisation och tjänstgöring utöver ordinarie arbetstid kan förekomma vid enskilda tillfällen.
Din kompetens
Vi söker dig som har en examen inom marknadsföring eller kommunikation eller likvärdig erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du har erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete, både strategiskt och operativt, gärna i en politiskt styrd verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och är van att sätta mål, följa upp och genomföra förbättringar. Du är en skicklig skribent som samordnar så att ditt material hänger samman med övergripande budskap och är i linje med verksamhetens mål.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, analytisk, lyhörd och förtroendeingivande. Du arbetar gärna tillsammans med andra och kommunicerar med dem på ett respektfullt sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är lösningsfokuserad samt har ett konsultativt förhållningssätt. Vi ser att du som person är nyfiken, tar egna initiativ och kommer med nya idéer i samarbete med omgivningen.
Du är erfaren användare av Adobes programsvit som Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere, Acrobat samt Officepaketet. Du har erfarenhet av redaktörsarbete i ett modernt CMS, gärna Sitevision som är kommunens verktyg.
Du är erfaren användare av annonseringsverktyg för sociala medier där du kan ringa in målgrupper och följa upp genomförda kampanjer. I Krokoms kommun jobbar vi i Windowsmiljö.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdag är 2020-01-17
Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga politiska beslut fattats.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Lärare med behörighet i musik

Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Hissmo/Kvarnback arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och på Hissmo/Kvarnback förutsätts du se dessa som ledord i undervisningen och i ditt bemötande. Hissmo/Kvarnback skol... Visa mer
Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Hissmo/Kvarnback arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och på Hissmo/Kvarnback förutsätts du se dessa som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.
Hissmo/Kvarnback skolor har ca 220 elever i årskurs F-6. Vi är belägna i Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.
Under flera år har skolans ledning och personal arbetat för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Stort fokus har legat på att utveckla arbetet med kvalitet i undervisningen med fokus på extra anpassningar både på individ- och gruppnivå.


Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med undervisning i musik. En viktig del i ditt arbete är att identifiera elever i behov av både stöd och utmaningar för att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.
Du behöver ha god förmåga att samarbeta och ser fördelen med att arbeta i team.


Kvalifikationskrav
Vi söker en engagerad, legitimerad lärare med behörighet i musik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning, men välkomnar nyutexaminerade lärare. Du behöver ha god samarbetsförmåga och ha ett gott bemötande mot elever, personal och vårdnadshavare. För att kunna möta alla elever behöver du vara en god pedagogisk ledare med empatisk förmåga.


Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2020-02-01 eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdatum är 2020-01-18
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
0640 161 00 Visa mindre

Arbetskonsulent

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Krokoms kommun gör plats för växtkraft. Vi satsar på att alla i vår kommun ska arbeta, hitta ett nätverk och vilja bo kvar i vår kommun. Inom verksamheten Arbete och integration arbet... Visa mer
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.
Krokoms kommun gör plats för växtkraft. Vi satsar på att alla i vår kommun ska arbeta, hitta ett nätverk och vilja bo kvar i vår kommun.
Inom verksamheten Arbete och integration arbetar vi hela tiden för att bli bättre på att få människor ut i jobb. Vi har nu behov av en arbetskonsulent som tycker det är roligt att motivera människor till att ta sig an utmaningar och uppnå sin fulla potential samt fungera som stöd för både individ och arbetsgivare i den processen.
Arbetsuppgifter
Din roll blir att kartlägga individens förutsättningar inför arbete samt stötta och motivera mot arbete eller studier. Det kan exempelvis vara personer som har försörjningsstöd eller som har en lönebidragsanställning på någon av kommunens arbetsträningsarenor.
Du kommer att jobba i team med andra arbetskonsulenter, arbetshandledare med flera och delta i metodhandledning. Du kommer också ha nära kontakt med arbetsgivare, privata och offentliga. Som arbetskonsulent dokumenterar du och följer upp individens planering, genomför metod- och utvecklingsarbete samt deltar i olika nätverk.
Arbete och integration i Krokom jobbar utifrån IPS (Individual Placement Support), du kommer att erbjudas möjlighet att genomgå utbildningen.
Du kommer att få arbeta i ett arbetslag som gillar att tänka nytt, hitta lösningar på problem och som är vana att arbeta inom olika projekt. Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka hur arbetet ser ut och kommer att genomföras.
Kvalifikationer
Du har akademisk utbildning inom relevant område som till exempel arbetsterapeut, socionom, eller beteendevetare. Du har ett stort engagemang för arbetsmarknads- och integrationsfrågor och är lösningsinriktad och kreativ.
Du har förmåga att arbeta självständighet likväl som en väl utvecklad samarbetsförmåga, samt har god förmåga att dokumentera.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen långtidsarbetslösa. Har du erfarenhet av att arbeta med IPS-metoden eller MI (motiverande samtal) är det givetvis också en merit.
B-körkort är ett krav för denna tjänst.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Övrig information
Tidsbegränsad anställning tom 211231 med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 210117.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Trangia rekryterar Produktionschef

Ansök    Dec 21    Experis AB    Logistikingenjör
Trangia är ett familjeägt företag i fjärde generationen. Varumärket Trangia har i decennier varit ett av friluftsindustrins starkaste varumärken både i Sverige och internationellt. Det representerar lång erfarenhet, gedigen kompetens och tidlös design. Trangiaköket tillverkas fortfarande i Trångsviken, i samma by där John E. Jonsson startade verksamheten för 90 år sedan. Trångsviken ligger mittemellan Östersund och Åre. Detaljer har moderniserats och funkt... Visa mer
Trangia är ett familjeägt företag i fjärde generationen. Varumärket Trangia har i decennier varit ett av friluftsindustrins starkaste varumärken både i Sverige och internationellt. Det representerar lång erfarenhet, gedigen kompetens och tidlös design. Trangiaköket tillverkas fortfarande i Trångsviken, i samma by där John E. Jonsson startade verksamheten för 90 år sedan. Trångsviken ligger mittemellan Östersund och Åre. Detaljer har moderniserats och funktionen har optimerats över tiden. Men den ursprungliga, geniala konstruktionen är fortfarande nyckeln till dagens framgångsrika Trangiakök. Trangia är i en mycket kraftig tillväxtfas där försäljningen har fördubblats på tre år. 2020 omsätter Trangia omkring 90 miljoner kronor med god lönsamhet där vinsterna återinvesteras i företaget.

Läs mer på trangia.se

Vi utökar nu vår stab genom att tillsätta en produktionschef - någon som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan! Tjänsten är ny vilket ger stora möjligheter till påverkan.

Arbetsuppgifter

I din roll som produktionschef är du direkt underställd VD. Du ingår i dennes ledningsgrupp och har personalansvar för medarbetarna i produktionen, vilket bland annat innebär ansvar för daglig styrning. Arbetet innebär också att vara med och utveckla den operativa verksamheten och den befintliga organisationen. Vår strävan är att försätta att utveckla en väl fungerande verksamhet ytterligare. Du kommer att vara delaktig i att sätta nya rutiner och arbetssätt, skapa kvantitativa och kvalitativa mål samt vara ett viktigt bollplank till VD. Arbetsmiljön präglas av innovativt tänkande, en känsla av att våga testa nytt, att det uppskattas och förväntas att medarbetarna kommer med förbättringsförslag.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning med inriktning mot industri/teknik/kvalitet, gärna med inslag av ekonomi. Du har ett antal års arbetserfarenhet inom tillverkande företag, i en arbetsledande roll med formellt personalansvar, gärna med inslag av logistik och förbättringsarbete. Du har arbetat i företag som haft en god tillväxt och utvecklat sin organisation. Meriterade är om du har arbetat i företag med internationell anknytning. Körkort behövs i tjänsten.

Som person är du innovativ, prestigelös och driven. Du uppskattar förbättringar och utveckling.

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten via jeffersonwells.se där du laddar upp CV och personligt brev i pdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på Jefferson Wells, 070 - 377 20 63 eller via mail [email protected]

Sök gärna så snart som möjligt då vi kan komma att inleda intervjufasen innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 21 januari 2021.

Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Lärare med behörighet fritidshem till Trångsviken

”Ett jobb med plats för engagemang och utveckling” Är du en engagerad legitimerad lärare som vill arbeta för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling och att lära för livet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! En dag som lärare på Trångsviken skola Som lärare i Trångsviken kommer du företrädesvis att arbeta med undervisning i fritidshemmet. Undervisningen i fritids­hemmet ska stimulera elevernas utveckling ... Visa mer
”Ett jobb med plats för engagemang och utveckling”
Är du en engagerad legitimerad lärare som vill arbeta för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling och att lära för livet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet!
En dag som lärare på Trångsviken skola
Som lärare i Trångsviken kommer du företrädesvis att arbeta med undervisning i fritidshemmet. Undervisningen i fritids­hemmet ska stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda eleverna en meningsfull fritid.
Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Trångsviken arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta utifrån kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och i Trångsviken förut­ses du se dessa som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.
Trångsviken skola har 48 elever i årskurs F-5. Vi är belägna i centrala Trångsviken, med goda bussförbindelser och närhet till natur. Vi har tillgång till väl­utbildad personal med både lång och kort erfarenhet samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.
Under flera år har skolans ledning och personal arbetat för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Stort fokus har legat på att utveckla arbetet med kvalitet i undervisningen.
Din kompetens
Vi söker en engagerad, legitimerad lärare med behörighet i fritidshemmet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning, men välkomnar nyutexaminerade lärare. Du behöver ha god förmåga att samarbeta och ser fördelen med att arbeta team. Du behöver vidare ha ett gott bemötande mot elever, personal och vårdnadshavare. För att kunna möta alla elever behöver du vara en god pedagogisk ledare med empatisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse, dock senast 2021-04-12.
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Trangia rekryterar Ekonomichef

Ansök    Dec 21    Experis AB    Ekonomichef
Trangia är ett familjeägt företag i fjärde generationen. Varumärket Trangia har i decennier varit ett av friluftsindustrins starkaste varumärken både i Sverige och internationellt. Det representerar lång erfarenhet, gedigen kompetens och tidlös design. Trangiaköket tillverkas fortfarande i Trångsviken, i samma by där John E. Jonsson startade verksamheten för 90 år sedan. Trångsviken ligger mittemellan Östersund och Åre. Detaljer har moderniserats och funkt... Visa mer
Trangia är ett familjeägt företag i fjärde generationen. Varumärket Trangia har i decennier varit ett av friluftsindustrins starkaste varumärken både i Sverige och internationellt. Det representerar lång erfarenhet, gedigen kompetens och tidlös design. Trangiaköket tillverkas fortfarande i Trångsviken, i samma by där John E. Jonsson startade verksamheten för 90 år sedan. Trångsviken ligger mittemellan Östersund och Åre. Detaljer har moderniserats och funktionen har optimerats över tiden. Men den ursprungliga, geniala konstruktionen är fortfarande nyckeln till dagens framgångsrika Trangiakök. Trangia är i en mycket kraftig tillväxtfas där försäljningen har fördubblats på tre år. 2020 omsätter Trangia omkring 90 miljoner kronor med god lönsamhet där vinsterna återinvesteras i företaget.

Läs mer på trangia.se

Då vår medarbetare inom ekonomi går vidare i sin karriär söker vi nu dennes efterträdare - någon som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan!

Arbetsuppgifter

Som ekonomichef är du direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen. Du har ansvar för hela ekonomifunktionen med såväl operativt som strategiskt arbete. Du sköter löpande redovisning, skatt, moms, deklarationer - fram till färdigställande av årsbokslut. Du har också en viss controllerfunktion, ex att ta fram olika nyckeltal. Trangia arbetar idag i Monitor. De valutor som förekommer är SEK, euro och dollar. I rollen kommer det att finnas goda utvecklingsmöjligheter, genom att exempelvis vara stödjande i vissa HR-frågor och få en bredare roll.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning med inriktning redovisning/revision alternativ eftergymnasial utbildning med likande inriktning samt några års erfarenhet av liknade arbete. Meriterande är om du har erfarenhet från tillverkande industri och vilka lagar och regler som styr den typen av verksamhet samt erfarenhet av företag som varit verksam i en internationell miljö. Körkort behövs i tjänsten.

Som person är du van att ha ett helhetsansvar och trivs med det. Du är positiv, ambitiös, prestigelös och utvecklas av att ta dig an nya uppgifter och ett bredare arbetsområde.

Tjänsten är på 100%, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten via jeffersonwells.se där du laddar upp CV och personligt brev i pdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på Jefferson Wells, 070 - 377 20 63 eller via mail [email protected]

Sök gärna så snart som möjligt då vi kan komma att inleda intervjufasen innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 21 januari 2021.

Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska till Bistånd, Hälsa och Sjukvård

Ansök    Dec 18    Krokoms kommun    Distriktssköterska
- Ett jobb med plats för engagemang och möjlighet att påverka Till hemsjukvården i Krokom söker vi dig som är utbildad distriktssköterska och vill vara med och bidra med ditt engagemang och din känsla för service. Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, frisk... Visa mer
- Ett jobb med plats för engagemang och möjlighet att påverka
Till hemsjukvården i Krokom söker vi dig som är utbildad distriktssköterska och vill vara med och bidra med ditt engagemang och din känsla för service.
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.
I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och kommuninvånare med funktionsvariationer.
En dag som distriktssköterska
Som distriktssköterska hos oss bedömer och utför du medicinska åtgärder och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA. I arbetsuppgifterna ingår omvårdnadsansvar som innefattar ansvar för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas. Detta sker genom dina insatser direkt eller genom handledning, delegering och uppföljning. Vi arbetar utifrån ett teambaserat arbetssätt för att individen ska få trygg och god vård.
Du har möjlighet att påverka ditt arbete genom samverkan och ett nära samarbete med andra professioner, kollegor och chefer.
Din kompetens
För att lyckas i uppdraget är du legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som distriktssköterska. Har du erfarenhet från hemsjukvård, palliativ vård eller äldreomsorg är det meriterande.
Vi räknar med att du har en hög omvårdnadskompetens och en god förmåga att fatta självständiga beslut och göra etiska ställningstaganden.
Du är flexibel, prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt bidrar till en positiv anda i arbetslaget. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
För arbetet krävs att du har körkort för bil.
Övrig information
Vikariat på heltid till och med 30 augusti 2021 med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande även innan ansökningstiden gått ut.
Schemalagd arbetstid dagtid måndag-fredag, samt helgtjänstgöring var sjätte helg.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Fastighetsförvaltare till Krokomsbostäder AB

Ansök    Dec 17    Experis AB    Fastighetsförvaltare
Krokomsbostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun som erbjuder schyst boende till alla oavsett fas i livet. Krokomsbostäder är kommunens största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler i olika delar av kommunen i varierande storlekar och prisklasser. Vårt bestånd består i dagsläget av 150 lokaler och 1240 lägenheter i Kommunen. Ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta. Den hä... Visa mer
Krokomsbostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun som erbjuder schyst boende till alla oavsett fas i livet. Krokomsbostäder är kommunens största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler i olika delar av kommunen i varierande storlekar och prisklasser. Vårt bestånd består i dagsläget av 150 lokaler och 1240 lägenheter i Kommunen. Ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta.

Den här tjänsten innebär både att förvalta och utveckla bolagets fastighetsbestånd i Krokoms kommun med fokus på hållbarhet och tillgänglighet.

Om tjänsten
Den här tjänsten innebär både att förvalta och utveckla bolagets fastighetsbestånd i Krokoms kommun med fokus på hållbarhet och tillgänglighet. Förvaltningsuppdraget omfattar både Krokomsbostäders och kommunens fastigheter. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att upprätta underhålls- och investeringsplaner, planera ronderingar och kommunicera med hyresgäster. Du inventerar, projektleder och ansvarar för budget, drift och underhåll. Du deltar också i byggtekniska utredningar och deltar på byggmöten. Du arbetar också med upphandlingar och uppföljningar av utförda arbeten av- och med externa leverantörer. Alla våra uppdrag upphandlas enligt LOU.

Som förvaltare hos oss på Krokomsbostäder kommer du vara en av två fastighetsförvaltare. Du kommer arbetsleda en personalgrupp på i dagsläget nio personer, tre bovärdar och sex fastighetsskötare. Ditt geografiska ansvarsområde är i huvudsak Krokom, Nälden, Föllinge samt Offerdal med omnejd. Du kommer vara direkt underställd VD och ingå i ledningsgruppen.

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett stort intresse för fastigheter, du bör också ha en god förmåga att både kunna arbeta strategiskt och problemlösande. Du ska kunna planera långsiktigt och koppla byggnadstekniska frågor till ekonomi. Vi tror att du har en högskoleutbildning alternativt annan eftergymnasialutbildning med inriktning mot fastighet/bygg eller förvärvat motsvarande kunskaper från yrkeslivet.

Du behöver ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift samt förmåga att bygga team, utveckla människor och skapa engagemang.

Du behöver körkort då det ingår resor i tjänsten.

Ansökan och kontaktperson
Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt CV (innehållande personligt brev och meritförteckning). Sök så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Sök senast 17 januari. Om du har frågor om tjänsten, kontakta gärna rekryteringskonsult Rosmari Hagström på [email protected] eller via 073-028 70 40 Visa mindre

Arkivarie

Ansök    Dec 18    Krokoms kommun    Arkivarie
Om du längtar efter att ha historien, nutiden och framtiden som ditt arbetsfält så kanske du är den vi letar efter. Vi söker efter en arkivarie som har förmågan att dokumentera nuet och att återskapa det förflutna. Om kommunen I Krokoms kommun växer framtidstron. Befolkningen ökar tack vare att människor både stannar kvar och flyttar hit. Invånarantalet ökar stadigt liksom nyföretagandet och i dag är det drygt 15 000 som bor här. Kommunen har ett attrakti... Visa mer
Om du längtar efter att ha historien, nutiden och framtiden som ditt arbetsfält så kanske du är den vi letar efter. Vi söker efter en arkivarie som har förmågan att dokumentera nuet och att återskapa det förflutna.
Om kommunen
I Krokoms kommun växer framtidstron. Befolkningen ökar tack vare att människor både stannar kvar och flyttar hit. Invånarantalet ökar stadigt liksom nyföretagandet och i dag är det drygt 15 000 som bor här. Kommunen har ett attraktivt läge med närhet till både stad, fjäll och en storslagen natur.
Krokoms kommun har ungefär 1 500 medarbetare som är organiserade i fyra förvaltningar, barn- och utbildningsförvaltningen, socialförvaltningen, samhällsbyggnadsförvaltningen och kommunledningsförvaltningen.
Om tjänsten
Tjänsten som arkivarie är placerad inom kommunledningsförvaltningen. Arkivarien förvaltar kommunens centralarkiv, dokumenterar rutiner och tar fram och reviderar styrdokument/strategiska planer för kommunens arkivverksamhet/arkivhantering. Du bistår kommunens verksamheter med kunskap om relevant lagstiftning för arkivområdet samt utför tillsyn enligt arkivlagen. Det dagliga arbetet innefattar också hantering av förfrågningar från allmänheten, återsökningar samt utlämnande av allmän handling och sekretessprövning.
Du ska säkerställa en effektiv och rättssäker arkivhantering.
Erfarenhet från eller kännedom om kommunal verksamhet och processkartläggning är något som du kommer att ha nytta av i ditt uppdrag. Du förväntas följa och aktivt delta i utvecklingen av e-arkiv i vår kommun.
Du har även rollen som organisationens dataskyddsombud. Dataskyddsombudet ska kontrollera att dataskyddsförordningen följs inom organisationen. Det gör du genom att utföra kontroller och informationsinsatser.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen med samhällsvetenskaplig, juridisk inriktning eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har en arkivarieexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig förvaltning. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad och har förmåga att ta egna initiativ. Du ger mycket bra service och klarar att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. B-körkort är ett krav.
Övrig information
Tillsvidareanställning på 50% i kombination med visstidsanställning på 50% under 2021. Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2021 01 11
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas under ansökningstiden.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Nya kollegor till Com Hem/Boxers säljande kundtjänst i Östersund

Gillar du att arbeta på en social och härlig arbetsplats, arbeta mot uppsatta mål samt ha möjligheten att kunna påverka din fasta lön med provision utan någon maxgräns? Trivs du i en kommunikativ roll med telefon och dator som främsta redskap? Då är det dig vi söker! ”Fördelen med att jobba med Com Hem och Boxer är att du själv får chansen att styra och påverka din lön genom provision på det du säljer. Det bästa är att ingen kund är den andra lik och du m... Visa mer
Gillar du att arbeta på en social och härlig arbetsplats, arbeta mot uppsatta mål samt ha möjligheten att kunna påverka din fasta lön med provision utan någon maxgräns? Trivs du i en kommunikativ roll med telefon och dator som främsta redskap? Då är det dig vi söker!
”Fördelen med att jobba med Com Hem och Boxer är att du själv får chansen att styra och påverka din lön genom provision på det du säljer. Det bästa är att ingen kund är den andra lik och du måste vara lyhörd för att kunna tillgodose kundernas behov.” - Filip Nylander, Kundservicemedarbetare
HUR SER EN VANLIG DAG UT?
Du kommer att arbeta på en energifylld och härlig arbetsplats omgiven av engagerade och kunniga medarbetare. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav att ge kundservice i världsklass, detta genom att svara på inkommande kundsamtal. Detta med ett stort engagemang samt förmågan att kunna anpassa ditt bemötande efter kundens behov och önskemål.
Arbetsrollen är bred och du hanterar inkommande samtal inom kundservice, fakturafrågor och teknisk support. För oss är det viktigt att du ska lyckas! Därför arbetar vi mot tydliga mål som kontinuerligt följs upp för att främja din utveckling.
Försäljning är en naturlig del av varje samtal, det skapar förutsättningar att skräddarsy anpassade lösningar utifrån varje kunds behov. Fördelen med att jobba på Webhelp är att du får möjlighet att utvecklas inom försäljning och har chansen att påverka din egen lön. Det finns inget tak på provisionen, det innebär att du kan tjäna riktigt bra – utöver din grundlön!
Som nyanställd kommer dina två första veckor vara dedikerade till en grundutbildning på heltid från kontoret på Frösön. Därefter går du ut i jobb några veckor för att sedan slutföra de två sista utbildningsveckorna. Under utbildningen ligger fokus på att förbereda dig som nyanställd så att du känner dig trygg i din arbetsroll.
”Webhelp är den perfekta platsen för dig som vill utvecklas som individ och ta an nya utmaningar som du aldrig skulle tro var möjligt. Du kommer ständigt utvecklas och du kommer ha fantastiska kollegor som hjälper dig på vägen. Webhelp är en plats för att växa så varför inte ta chansen?" – Cassandra Sjöbeck, Kundservicemedarbetare
VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Då Wehelp växer i en snabb takt finns det, för dig med rätt drivkraft, goda chanser till utveckling med interna karriärmöjligheter. Vi är idag den tredje största kundtjänstleverantören i världen där vi strävar efter att nå toppen - det gör vi gärna tillsammans med dig! Stämningen på våra kontor är energisk, öppen och positiv. Medarbetarna delar med sig av erfarenheter och tips som kan underlätta arbetet och bidrar till en god stämning på kontoret. För att stärka sammanhållningen i våra team anordnas det med jämna mellanrum aktiviteter och gemensamma tävlingar.
VI SÖKER DIG SOM...
Vi söker dig som är serviceinriktad och flexibel. Du tycker om att möta nya människor och lägger stor vikt vid att vara hjälpsam, såväl mot kunder som kollegor. Du tycker försäljning låter intressant och ser fram emot att utvecklas i din arbetsroll. Tidigare erfarenhet inom service och försäljning är meriterande men inget krav.
Vi vill att du uppfyller följande:
Har grundläggande datorkunskap
Godkända betyg i svenska A eller 1 och engelska A eller 5
Du måste ha fyllt 18 år

START: 2021-01-11
PLACERINGSORT: Östersund
ANSTÄLLNINGSFORM: Timanställning samt tillsvidareanställning mellan 75-100% (börjar med 6 månaders provanställning)
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna, mån-fre 08:00-19:00, helgen 09:00-15:00
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-01-05 Visa mindre

Norra Timber söker truckförare till Hissmofors såg

Hissmofors Såg är en industri som ständigt utvecklas och förbättras. Sågverket ägs av Norra Skog som är en nybildad skogsägarförening med rötterna i Norra Skogsägarna och Norrskog. Föreningen ägs av 27 000 enskilda skogsägare med ett samlat skogsinnehav på drygt 2,3 miljoner hektar skogsmark i norra Sverige. Norra Skogs huvudkontor ligger i Umeå. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor. Läs mer på www.norraskog.se. Nu förstärker vi vår verksamhe... Visa mer
Hissmofors Såg är en industri som ständigt utvecklas och förbättras. Sågverket ägs av Norra Skog som är en nybildad skogsägarförening med rötterna i Norra Skogsägarna och Norrskog. Föreningen ägs av 27 000 enskilda skogsägare med ett samlat skogsinnehav på drygt 2,3 miljoner hektar skogsmark i norra Sverige. Norra Skogs huvudkontor ligger i Umeå. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor.

Läs mer på www.norraskog.se.


Nu förstärker vi vår verksamhet med en truckförare till justerverket på Hissmofors såg med start omgående. Dina arbetsuppgifter innebär att genom truckkörning förse justerverket med virke och produktionsmaterial.


Vem är du

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och erfarenhet av att arbeta som truckförare. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta som truckförare i industriverksamhet. Du ska vara kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Viktigt är att du har god samarbetsförmåga och en vilja att tillsammans med dina arbetskamrater ständigt bli bättre och lära dig mer. Du gillar att arbeta i ett högt tempo med nya utmaningar varje dag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort och B1 är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Närmare upplysning om tjänsten: Johan Andreasson, produktionschef justerverk Hissmofors, tfn 070-670 15 91 eller Hr-specialist Eva Johansson, 076-18 80 557

Välkommen in med din ansökan senast 8 Januari 2021 Visa mindre

Nya kollegor till Com Hem/Boxers säljande kundtjänst i Östersund

Gillar du att arbeta på en social och härlig arbetsplats, arbeta mot uppsatta mål samt ha möjligheten att kunna påverka din fasta lön med provision utan någon maxgräns? Trivs du i en kommunikativ roll med telefon och dator som främsta redskap? Då är det dig vi söker! ”Fördelen med att jobba med Com Hem och Boxer är att du själv får chansen att styra och påverka din lön genom provision på det du säljer. Det bästa är att ingen kund är den andra lik och du m... Visa mer
Gillar du att arbeta på en social och härlig arbetsplats, arbeta mot uppsatta mål samt ha möjligheten att kunna påverka din fasta lön med provision utan någon maxgräns? Trivs du i en kommunikativ roll med telefon och dator som främsta redskap? Då är det dig vi söker!
”Fördelen med att jobba med Com Hem och Boxer är att du själv får chansen att styra och påverka din lön genom provision på det du säljer. Det bästa är att ingen kund är den andra lik och du måste vara lyhörd för att kunna tillgodose kundernas behov.” - Filip Nylander, Kundservicemedarbetare
HUR SER EN VANLIG DAG UT?
Du kommer att arbeta på en energifylld och härlig arbetsplats omgiven av engagerade och kunniga medarbetare. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav att ge kundservice i världsklass, detta genom att svara på inkommande kundsamtal. Detta med ett stort engagemang samt förmågan att kunna anpassa ditt bemötande efter kundens behov och önskemål.
Arbetsrollen är bred och du hanterar inkommande samtal inom kundservice, fakturafrågor och teknisk support. För oss är det viktigt att du ska lyckas! Därför arbetar vi mot tydliga mål som kontinuerligt följs upp för att främja din utveckling.
Försäljning är en naturlig del av varje samtal, det skapar förutsättningar att skräddarsy anpassade lösningar utifrån varje kunds behov. Fördelen med att jobba på Webhelp är att du får möjlighet att utvecklas inom försäljning och har chansen att påverka din egen lön. Det finns inget tak på provisionen, det innebär att du kan tjäna riktigt bra – utöver din grundlön!
Som nyanställd kommer dina två första veckor vara dedikerade till en grundutbildning på heltid från kontoret på Frösön. Därefter går du ut i jobb några veckor för att sedan slutföra de två sista utbildningsveckorna. Under utbildningen ligger fokus på att förbereda dig som nyanställd så att du känner dig trygg i din arbetsroll.
”Webhelp är den perfekta platsen för dig som vill utvecklas som individ och ta an nya utmaningar som du aldrig skulle tro var möjligt. Du kommer ständigt utvecklas och du kommer ha fantastiska kollegor som hjälper dig på vägen. Webhelp är en plats för att växa så varför inte ta chansen?" – Cassandra Sjöbeck, Kundservicemedarbetare
VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Då Wehelp växer i en snabb takt finns det, för dig med rätt drivkraft, goda chanser till utveckling med interna karriärmöjligheter. Vi är idag den tredje största kundtjänstleverantören i världen där vi strävar efter att nå toppen - det gör vi gärna tillsammans med dig! Stämningen på våra kontor är energisk, öppen och positiv. Medarbetarna delar med sig av erfarenheter och tips som kan underlätta arbetet och bidrar till en god stämning på kontoret. För att stärka sammanhållningen i våra team anordnas det med jämna mellanrum aktiviteter och gemensamma tävlingar.
VI SÖKER DIG SOM...
Vi söker dig som är serviceinriktad och flexibel. Du tycker om att möta nya människor och lägger stor vikt vid att vara hjälpsam, såväl mot kunder som kollegor. Du tycker försäljning låter intressant och ser fram emot att utvecklas i din arbetsroll. Tidigare erfarenhet inom service och försäljning är meriterande men inget krav.
Vi vill att du uppfyller följande:
Har grundläggande datorkunskap
Godkända betyg i svenska A eller 1 och engelska A eller 5
Du måste ha fyllt 18 år

START: 2021-01-11
PLACERINGSORT: Östersund
ANSTÄLLNINGSFORM: Timanställning samt tillsvidareanställning mellan 75-100% (börjar med 6 månaders provanställning)
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna, mån-fre 08:00-19:00, helgen 09:00-15:00
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-01-05 Visa mindre

LSS-/SoL-handläggare (vikariat) till Biståndsenheten

Tycker du om samverkan med andra professioner och instanser? Har du individens behov i fokus? Är du bra på att formulera dig i skrift och att dokumentera? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! Till Biståndsenheten söker vi nu en LSS-/SoL-handläggare för ett längre vikariat. En dag på Biståndsenheten På Biståndsenheten arbetar enhetschef, biståndshandläggare, LSS-/SoL-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent. Vi utreder rätten till stöd och... Visa mer
Tycker du om samverkan med andra professioner och instanser? Har du individens behov i fokus? Är du bra på att formulera dig i skrift och att dokumentera? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! Till Biståndsenheten söker vi nu en LSS-/SoL-handläggare för ett längre vikariat.
En dag på Biståndsenheten
På Biståndsenheten arbetar enhetschef, biståndshandläggare, LSS-/SoL-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent. Vi utreder rätten till stöd och omsorg enligt SoL och LSS, vi ansvarar för avgiftshandläggningen för äldreomsorgen samt erbjuder olika typer av stöd till anhöriga. Enheten samarbetar med många olika aktörer både internt och externt.
Vikariatet som LSS-/SoL-handläggare innefattar handläggning inom båda dessa lagrum. Detta innebär att inhämta information, utreda, handlägga, fatta beslut och följa upp insatser utifrån gällande lagstiftning och dokumentationsföreskrifter.
I arbetet samverkar du med olika aktörer som till exempel företrädare (god man/förvaltare), anhöriga, omsorgens verksamheter och länssjukvården.
Din kompetens
Vi söker dig som är socionom eller har annan likvärdig utbildning, gärna med inriktning mot äldre och funktionsnedsatta. Du har dokumentations- och datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Arbetet är självständigt och kräver både initiativ- och samarbetsförmåga.
Erfarenhet av handläggning utifrån LSS, SoL eller annan lagstiftning är meriterande, detta gäller även erfarenhet inom vård- och omsorg. Arbetet ställer höga krav på ett gott bemötande, samarbetsförmåga, lyhördhet och ett empatiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav för tjänsten.
Övrig information
Vikariat på heltid till och med 2021-12-31 eller till dess ordinarie medarbetare är åter i tjänst. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

VA-ingenjör med inriktning på ledningsnät

Ett jobb med plats för utveckling i en kommun som växer! Krokoms kommun växer och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara en del i vårt expansiva arbete med att bygga och säkra våra anläggningar inför framtiden? Krokom kommun tar nu ett stort steg i utveckling av VA inom kommunen där underhållet också är en viktig del i arbetet. Därför förstärker vi nu gruppen med VA-ingenjörer med en kompetens inom ledningsnät. ... Visa mer
Ett jobb med plats för utveckling i en kommun som växer!
Krokoms kommun växer och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara en del i vårt expansiva arbete med att bygga och säkra våra anläggningar inför framtiden?
Krokom kommun tar nu ett stort steg i utveckling av VA inom kommunen där underhållet också är en viktig del i arbetet. Därför förstärker vi nu gruppen med VA-ingenjörer med en kompetens inom ledningsnät. VA-ingenjörerna har olika ansvarsområden men vi hjälper varandra där den gemensamma kompetensen bidrar till den bästa lösningen. Hos oss får du möjlighet att utveckla både dig själv och organisationen.
Arbetsuppgifter
Till avdelning vatten i Krokoms kommun söker vi nu en erfaren VA-ingenjör med inriktning ledningsnät. Du utvecklar området ledningsnät i nära samarbete med våra rörläggare och mätartekniker. Du arbetar med utredningar och projekt inom ledningsnät men även inom andra projekt tillsammans med övriga VA-ingenjörer. Du sköter planering, genomförande och uppföljning av planerat underhåll och investeringar inom ledningsnät samt hanterar anslutningsärenden och kundärenden i viss mån.
I ditt arbete ställs du löpande inför juridiska frågeställningar inom VA, mark och entreprenad. Du bevakar och tar stöd i gällande Lag om allmänna vattentjänster, kommunens ABVA och VA-taxa, branschregler samt framtagna styrdokument. Arbetet är omväxlande med många interna och externa kontaktytor.
Kvalifikationer
Vi söker dig med ingenjörsutbildning inom VA eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet inom VA-teknik för ledningsnät.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunala planprocesser, VA-juridik, abonnentfrågor, projektering, CAD-ritning, entreprenadjuridik och offentlig upphandling. Meriterande är arbete med projektering av ledningsnät.
Du är bra på att strukturera och har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Du behärskar det svenska språket.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att samarbeta, är noggrann, serviceinriktad samt känner ansvar och engagemang för dina och gruppens arbetsuppgifter. Att lyhört samarbeta och kommunicera med personer både inom och utanför vår organisation är en självklarhet för dig.
B körkort är ett krav.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas under ansökningstiden.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Livsmedelsinspektör

Ansök    Dec 9    Krokoms kommun    Livsmedelsinspektör
Bygg- och miljönämnden är ansvarig för den kommunala myndighetsutövningen enligt bland annat miljöbalken, livsmedelslagen, samt plan- och bygglagen i Krokoms kommun. Bygg- och miljöavdelningen är en del av den förvaltning som ska stödja nämnden i sitt arbete. Hos oss arbetar sex byggnadsinspektörer, fem miljö- och hälsoskyddsinspektörer, två livsmedelsinspektörer, tre administratörer och en enhetschef. Vi söker nu en ny medarbetare till området livsmedel... Visa mer
Bygg- och miljönämnden är ansvarig för den kommunala myndighetsutövningen enligt bland annat miljöbalken, livsmedelslagen, samt plan- och bygglagen i Krokoms kommun.
Bygg- och miljöavdelningen är en del av den förvaltning som ska stödja nämnden i sitt arbete.
Hos oss arbetar sex byggnadsinspektörer, fem miljö- och hälsoskyddsinspektörer, två livsmedelsinspektörer, tre administratörer och en enhetschef.
Vi söker nu en ny medarbetare till området livsmedelskontroll.
Arbetsuppgifter
I arbetet ingår att hantera följande ärendetyper och/eller uppgifter:
- offentlig kontroll av livsmedels- och dricksvattenanläggningar genom exempelvis inspektioner eller revisioner
- anmälan om registrering av livsmedels- och dricksvattenanläggningar
- klagomåls- och matförgiftningsärenden
- serviceärenden i form av frågor och svar från enskild
- samverkansärenden i kontakt med myndigheter, andra förvaltningar och kollegor
- planerings-, uppföljnings- och utvecklingsarbete inom enhetens ansvarsområde
Kvalifikationer
Krav:
- en akademisk utbildning som miljö- och hälsoskyddsinspektör, eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig
- körkort för bil
Meriterande:
- praktisk erfarenhet av tillsyn och myndighetsutövning
- kunskaper om tillsynsmetodik
- kunskaper om livsmedelslagstiftningen, HACCP, livsmedelshygien och dricksvattenanläggningar
- förmåga att arbeta självständigt
- förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt i tal och skrift
- förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter
Önskvärda personliga egenskaper:
- engagerad
- serviceinriktad
- samarbetsvillig
- utvecklingsinriktad
Övrigt
Krokom ligger mellan Östersund och Åre. I vår kommun och närområde finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Närheten till Östersund möjliggör goda kommunikationer till övriga Sverige.
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Sista ansökningsdag 2021-01-10.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Lärare i Samhällsorienterade ämnen till Näldens skola, Jämtland

Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nälden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och på Näldens skola förutsätts du se dessa som ledord i undervisningen och i ditt bemötande. Näldens skola är en skola med ca 1... Visa mer
Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nälden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och på Näldens skola förutsätts du se dessa som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.
Näldens skola är en skola med ca 180 elever i årskurs F-6. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.
Under flera år har skolans ledning och personal arbetat för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Stort fokus har legat på att utveckla arbetet med kvalitet i undervisningen med fokus på extra anpassningar både på individ- och gruppnivå.


Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med undervisning i SO och Svenska. En viktig del i ditt arbete är att identifiera elever behov av både stöd och utmaningar för att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.
Du blir mentor tillsammans med en kollega för en klass i årskurs 4-6.
De behöver ha god förmåga att samarbeta och ser fördelen med att arbeta tillsammans.


Kvalifikationskrav
Vi söker en engagerad, legitimerad lärare med behörighet i SO för årskurs 4-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning, men välkomnar nyutexaminerade lärare. Du behöver ha god samarbetsförmåga och ha ett gott bemötande mot elever, personal och vårdnadshavare. För att kunna möta alla elever behöver du vara en god pedagogisk ledare med empatisk förmåga.


Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 210201 eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdatum är 210104
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
0640 161 00 Visa mindre

Drifttekniker VA

Ett jobb med plats för utveckling i en kommun som växer! Krokoms kommun växer och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara en del i vårt expansiva arbete med att bygga och säkra våra anläggningar inför framtiden? Gillar du att utveckla och lösa problem inom drift av va-anläggningar? Trivs du med en varierande vardag där du dagligen tillsammans med ditt team levererar världens viktigaste livsmedel. Är du självständi... Visa mer
Ett jobb med plats för utveckling i en kommun som växer!
Krokoms kommun växer och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara en del i vårt expansiva arbete med att bygga och säkra våra anläggningar inför framtiden?
Gillar du att utveckla och lösa problem inom drift av va-anläggningar? Trivs du med en varierande vardag där du dagligen tillsammans med ditt team levererar världens viktigaste livsmedel. Är du självständig och lösningsfokuserad? Då kan du vara den drifttekniker vi söker!
I din roll som drifttekniker arbetar du framför allt med drift och underhåll av våra va-anläggningar. I arbetet ingår skötsel av anläggningar och mätinstrument samt felsökning men även att delta vid akuta och planerade driftavbrott. Det är ett omväxlande, stundtals fysiskt, arbete där även provtagningar, vattenanalyser samt avrop av tjänster, driftmaterial och kemikalier ingår. Som drifttekniker arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Genom delaktighet och ansvar medverkar du till verksamhetens utveckling.
Du deltar aktivt i utbildningar, seminarier samt annat som kan utveckla både dig, vår avdelning och våra anläggningar. Dessutom kommer du att vara delaktig i att systematiskt arbeta för att utveckla och förbättra våra arbetsmetoder. Vi erbjuder dig frihet under ansvar och investerar gärna i din framtida utveckling.
Som drifttekniker har du förutom den dagliga driften, en strategisk roll där du är en viktig kugge i arbetet med att skapa och bygga kommunens framtida Va-nät. Vi är en relativt liten organisation där alla har nära samarbete med varandra och vi värdesätter varandras erfarenheter och kompetenser. Vi är en serviceorganisation där våra kunder är viktiga. Vi samverkar med andra verksamheter inom kommunen och med andra kommuner.
Din kompetens
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom området eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande med utbildning eller erfarenhet av driftövervakningssystem samt god dator- och systemvana.
Du är bra på att strukturera och har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Du behärskar det svenska språket. Vi värdesätter att du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, är noggrann, positiv och engagerad.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att samarbeta, är noggrann, serviceinriktad samt känner ansvar och engagemang för dina och gruppens arbetsuppgifter.
Utvecklas med glädje
Hos oss blir du en viktig del i hela avdelningen, där vi med tydligt eget ansvar även bidrar till helheten för VA-kollektivets bästa. Det finns en god gemenskap där vi stöttar och hjälper varandra att lyckas.
Övrig information
Vi ser gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. I din tjänst kan du komma att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kan därför bli aktuellt.
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
I Krokom är heltid norm och deltid en möjlighet.
Sista ansökningsdag: 2021-01-03
Tjänsten kräver B-körkort.
Beredskapstjänst ingår på sikt.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Boendehandledare till Gruppbostad

-Ett jobb med plats för omtanke och engagemang Har du ett genuint intresse av att jobba med människor? Har du dessutom förmåga att arbeta pedagogiskt och självständigt med stor ansvarskänsla? Då kan det här vara ett jobb för dig. Till en av våra nyaste gruppbostäder i centrala Krokom söker vi nu en boendehandledare som delar vår målsättning; att erbjuda ett gott liv med goda levnadsvillkor i gemenskap. En dag som boendehandledare Stöd och service är en ver... Visa mer
-Ett jobb med plats för omtanke och engagemang
Har du ett genuint intresse av att jobba med människor? Har du dessutom förmåga att arbeta pedagogiskt och självständigt med stor ansvarskänsla? Då kan det här vara ett jobb för dig. Till en av våra nyaste gruppbostäder i centrala Krokom söker vi nu en boendehandledare som delar vår målsättning; att erbjuda ett gott liv med goda levnadsvillkor i gemenskap.
En dag som boendehandledare
Stöd och service är en verksamhet som arbetar med kommuninvånare som har behov av extra stöd. Verksamhetens mål är att med kunskap, intresse och respekt för självbestämmande och integritet skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för personer med funktionsvariationer. Inom verksamheten verkställs insatser enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS.
Gruppbostaden ligger i centrala Krokom, har fem lägenheter och riktar sig till multihandikappade personer i varierande åldrar med både vård- och omsorgsbehov. Du arbetar här tillsammans med nio kollegor.
Arbetet som boendehandledare handlar om att ge de boende ett individuellt anpassat stöd och service i vardagen så att de kan leva ett så självständigt liv som möjligt och få en tillvaro med aktiviteter anpassade utifrån de egna förmågorna. Arbetet omfattar personlig omvårdnad, stöd i tillvaron och övriga sysslor i hemmet som de boenden behöver hjälp med, du stödjer de boende i områden av deras liv som de har svårt att klara själva. Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån den enskildes egna behov och önskemål.
Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar bland annat ödmjukhet, tålamod och flexibilitet. Du har en förmåga att arbeta pedagogiskt och självständigt, har stor ansvarskänsla, tar egna initiativ samt har ett engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete på arbetsplatsen. Du är positiv och engagerad i dina arbetsuppgifter och kan uttrycka dig i skrift och tal. För att framgångsrikt kunna arbeta tillsammans med både boenden och kollegor är det viktigt att du tycker om att samarbeta och har ett genuint intresse av att arbeta med människor.
Då arbetet innefattar dokumentation är datorvana ett krav.
Körkort är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
På arbetsplatsen tillämpas tvättstugeschema.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

SO-lärare, vikariat på Ås skola i Jämtland, årskurs 7

Krokoms kommun, mitt i Jämtlands län, är tillräckligt stor för eget driv och tillräckligt liten för nära relationer. I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. Kommunen har vid flertalet tillfällen blivit utnämnd till länets bästa skolkommun. Vi söker dig som snabbt vill kliva in ... Visa mer
Krokoms kommun, mitt i Jämtlands län, är tillräckligt stor för eget driv och tillräckligt liten för nära relationer. I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. Kommunen har vid flertalet tillfällen blivit utnämnd till länets bästa skolkommun.


Vi söker dig som snabbt vill kliva in i ett vikariat som SO-lärare för vårterminen på 60% och som vill vara en del i den gemensamma visionen ”Vi gör plats för växtkraft”.


Arbetsuppgifter
Vikariatet gäller SO-ämnena i årskurs 7-9 och avser måndagar, tisdagar och onsdagar varje vecka.
I din roll som SO-lärare ansvarar du tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten.
Arbetet på Ås skola präglas av gott samarbete i pedagoggruppen och med vårdnadshavare, god kompetens och positiv elevsyn.
Dina kollegor är främst högstadielärare med siktet inställt på skolutveckling och samverkan för att ämneskunskaperna ska komma eleverna tillgodo.


Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har lärarutbildning med inriktning SO och innehar legitimation. Du är väl förtrogen med läroplanen, Lgr 11..
Du som person är intresserad av att utveckla ämnet SO och samarbeta med andra pedagoger så att eleverna utvecklar sina ämneskunskaper.
Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi ser också att du har en positiv inställning till det systematiska kvalitetsarbetet.


Övrigt
Tjänsten är ett vikariat på 60% för vårterminen 2021 med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdatum är 2020-12-17 men rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga kontaktpersoner nås genom kommunens växel
0640 161 00 Visa mindre

Socialsekreterare till Individ- och Familjeomsorgen/Barn och familj

Ansök    Dec 4    Krokoms kommun    Socialsekreterare
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Socialförvaltningens Individ- och familjeomsorg (IFO) är från och med 2021-01-01 organiserad i fyra enheter; myndighetsenheterna Barn- och Familj, Försörjningsstöd, Öppna enheten och E... Visa mer
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.
Socialförvaltningens Individ- och familjeomsorg (IFO) är från och med 2021-01-01 organiserad i fyra enheter; myndighetsenheterna Barn- och Familj, Försörjningsstöd, Öppna enheten och Expedition, samt Arbete och integration.
Myndighetsenheten ansvarar för all myndighetsutövning inom IFO, dvs handläggning av ärenden rörande barn- och ungdomar 0-17 år, familjerätt, missbruk och försörjningsstöd.
Myndighetsenheten söker nu socialsekreterare med placering på enheten Barn- och familj.
Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare i vår enhet får du arbeta med att ta emot och utreda ansökningar/anmälningar gällande barn 0-17 år. Du har vidare att följa upp beviljade insatser av olika slag. Den lagstiftning vi utgår ifrån är antingen SoL eller LVU.
Du arbetar nära din närmaste beslutsfattande chef samt 1:e socialsekreterare, och i samarbete med dina kollegor både inom enheten samt över enhetsgränserna. Arbetet innebär ett stort mått av samverkan med både interna och externa samverkanspartners.
Kvalifikationer
Socionomexamen, gärna med flerårig erfarenhet från arbete med barn och familjer inom myndighetsutövning samt goda kunskaper i SoL och LVU.
Vi ser gärna att du har kunskaper om BBIC ( Barns behov i centrum), då du arbetar utifrån BBIC-modellen och ska vara bra på att sammanställa och dokumentera komplexa sammanhang.
För att på ett bra sätt klara av arbetsuppgifterna i uppdraget behöver du ha uppnått en personlig mognad, samt ha ett intresse för att arbeta med barn och dess familjer specifikt utifrån myndighetsutövning.
Du ska ha god förmåga att skapa relationer i ditt arbete, samt kunna analysera, sammanfatta och dra slutsatser i ditt utredningsarbete med barns bästa i centrum. Du har en väl grundad förståelse för vikten av den enskildes rättssäkerhet i kontakterna med socialtjänsten och inser vad detta betyder i praktiken. Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort för personbil är ett krav.
Vi erbjuder:
En liten personalgrupp med nära till kollegor och chef.
En 1:e socialsekreterare som ger dig extra stöd och handledning avseende barn och familjeutredningar.
Ett särskilt traineeprogram för att kompetensutveckla och tillvarata dina förutsättningar inom professionen, inklusive löneutveckling i enlighet med detta.
Beroende på var du befinner dig i traineeprogrammet finns möjlighet till en reflektionsdag i månaden i överenskommelse med din chef.
Fortlöpande utbildningar i det som behövs för utförandet av uppdraget.
Processorienterad handledning.
Friskvård på arbetstid.
Möjlighet till semesterväxling.
Lagom storlek på kommun, inte för stor, inte för liten.

Upplysningar
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Sista ansökningsdatum är 2020-02-15.
Intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde efter överenskommelse.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Pedagog/Resursperson till Nyheden

Ansök    Dec 8    Krokoms kommun    Stödpedagog
Vi söker en pedagog alternativt en resursperson. Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nyheden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och på Nyheden förutsätts du se detta som ledord i undervisningen och i ditt be... Visa mer
Vi söker en pedagog alternativt en resursperson.
Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nyheden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och på Nyheden förutsätts du se detta som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.
Nyhedens skola är en skola med ca 250 elever i årskurs 6-9. Vi är belägna strax utanför Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.
Under flera år har skolans ledning och personal arbetet för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar och främst ges möjlighet till detta i gemenskap med sina klasskamrater.
Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften i arbetet kommer att vara att organisera och genomföra undervisningen i en mindre grupp utifrån de kommunala och nationella målen.
I arbetsuppgifterna ingår att i nära samarbete med undervisade lärare och specialpedagog arbeta med några få elever med fokus på individens behov. Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för en mindre grupp elever vilket innebär pedagogisk planering, uppföljning samverkan med vårdnadshavare och elevhälsan. Handledning med specialpedagog genomförs varje vecka.
Kvalifikationskrav
För detta uppdrag söker vi dig som har en pedagogisk och personlig grundtrygghet med fokus på bemötande. Du ska kunna samarbeta och ta egna initiativ. Du är prestigelös och fungerar bra i samarbete med andra pedagoger.
Lärarutbildning med legitimation är meriterande men inte ett krav.
Vi fäster stor vikt vid personlighet och engagemang.
Upplysningar
Visstidsanställning 7 januari 2021 tom 11 juni 2021
Sista ansökningsdatum är 2020-12-20
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska

Vi söker två undersköterskor 80% I tjänsten ingår dag, kväll, helg och beredskap Förutom vård och omsorg i hemtjänst ingår städ och köksarbete Körkort krävs Hotagsfjärden är ett litet trevligt boende med åtta lägenheter som utför hemtjänst i Hotagsbygden Visa mer
Vi söker två undersköterskor 80%
I tjänsten ingår dag, kväll, helg och beredskap
Förutom vård och omsorg i hemtjänst ingår städ och köksarbete
Körkort krävs
Hotagsfjärden är ett litet trevligt boende med åtta lägenheter som utför hemtjänst i Hotagsbygden Visa mindre

Arbetsledare kraftledningsröjning

Arbetsledning och arbete med röjsåg och motorsåg. Huvudsakliga uppgifterna består av att ha kontakt med markägare, ansvara för elsäkerheten, markera ut bredder och organisera arbetet. Du skall vara driven och social och ha en god samarbetsförmåga. Att kunna tala och skriva svenska är ett krav. Personalen som röjer kommer i huvudsak ifrån Estland och Ukraina så du ska även kunna kommunicera obehindrat på engelska. Du ska inte vara främmande för att jobb... Visa mer
Arbetsledning och arbete med röjsåg och motorsåg.
Huvudsakliga uppgifterna består av att ha kontakt med markägare, ansvara för elsäkerheten, markera ut bredder och organisera arbetet.


Du skall vara driven och social och ha en god samarbetsförmåga. Att kunna tala och skriva svenska är ett krav.
Personalen som röjer kommer i huvudsak ifrån Estland och Ukraina så du ska även kunna kommunicera obehindrat på engelska.


Du ska inte vara främmande för att jobba på annan ort långt hemifrån då arbetsplatserna är belägna i olika delar av Sverige.


Det är en stor merit om du jobbat med kraftledningsröjning sedan tidigare. Har du motorsågskörkort är det också meriterande.


Företaget är stationerat strax utanför Östersund. Arbetsplatserna är till störst del belägna i mellersta och norra Sverige. Under vintern jobbar vi längre söderut när snön är ett hinder. Visa mindre

Lärare med behörighet i fritidshem till Hissmoskolan

Lärare med behörighet i fritidshem till Hissmoskolan Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Hissmoskolan arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta utifrån kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och på Hissmoskolan förutsätts du se dessa som ledord i undervisning... Visa mer
Lärare med behörighet i fritidshem till Hissmoskolan
Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Hissmoskolan arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta utifrån kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och på Hissmoskolan förutsätts du se dessa som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.
Hissmoskolan är en skola med ca 125 elever i årskurs F-3. Vi är belägna i Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.
Under flera år har skolans ledning och personal arbetat för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Stort fokus har legat på att utveckla arbetet med kvalitet i undervisningen med fokus på extra anpassningar både på individ- och gruppnivå.


Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med undervisning i fritidshemmet. Du behöver ha god förmåga att samarbete och ser fördelen med att arbeta team. Undervisningen i fritidshemmet ska stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda eleverna en meningsfull fritid.


Kvalifikationskrav
Vi söker en engagerad, legitimerad lärare med behörighet i fritidshemmet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning, men välkomnar nyutexaminerade lärare. Du behöver ha god samarbetsförmåga och ha ett gott bemötande mot elever, personal och vårdnadshavare. För att kunna möta alla elever behöver du vara en god pedagogisk ledare med empatisk förmåga.


Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2021-01-31 eller enligt överenskommelse.
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Enhetschef till Krokoms hälsocentral

Välkommen till Krokoms hälsocentral! Hälsocentralen är en trivsam fullbemannad och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi har hög kompetens inom forskning samt handledning och är en populär utbildningscentral. Krokoms hälsocentral är välbemannad med sina 50 medarbetare och representeras av Distriktsläkare, Distriktssjuksköterskor, Barnmorskor, Fysioterapeut, Psykolog, Psykote... Visa mer
Välkommen till Krokoms hälsocentral!

Hälsocentralen är en trivsam fullbemannad och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna.

Vi har hög kompetens inom forskning samt handledning och är en populär utbildningscentral.

Krokoms hälsocentral är välbemannad med sina 50 medarbetare och representeras av Distriktsläkare, Distriktssjuksköterskor, Barnmorskor, Fysioterapeut, Psykolog, Psykoterapeuter, Undersköterskor och Medicinska sekreterare.
Tillsammans med kommunen driver vi en familjecentral där barnmorskemottagning, barnhälsovård, socialtjänsten samt öppen förskola ingår.

Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad och har ett primärvårdsansvar för ca 10 000 invånare.

Hälsocentralen i Krokom är belägen två mil från centrala Östersund.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska planera, leda och följa upp verksamheten med ansvar för budget, personal och arbetsmiljö.
Uppdelning sker mellan olika yrkesgrupper/personalkategorier.
I arbetsuppgifterna ingår även att samverkan med Krokoms kommun samt andra aktörer inom och utom Region Jämtland Härjedalen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker skall ha dokumenterad chefserfarenhet samt god förmåga att coacha och leda kompetenta medarbetare, vana av personaladministrativt arbete såsom schemaläggning, löneadministration samt budgetuppföljning.

Dina kunskaper inom ekonomi och verksamhetsuppföljning är goda.
Du har lätt för att kommunicera och har helhetssyn.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi ser helst att du har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, vårdadministration eller likvärdigt samt arbetsmiljöutbildning.
Du är också förtrogen med politiskt styrda verksamheter och dess villkor.

ÖVRIGT
Urval sker löpande.

Fackliga kontakpersoner:
Berit Olsson, Vision
[email protected]

Sanna Lantz, Akademikeralliansen
[email protected]

Sofia Köpsén, Fysioterapeuterna
[email protected]Som arbetsgivare kan vi erbjuda medlemskap i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter.

Anställningsform: Tillsvidareanställning i din grundprofession med 4 års förordnande som enhetschef.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer på: Region Jämtland Härjedalens hemsida regionjh.se/jobb
Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se
Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Visa mindre

Rektor Birka Folkhögskola

Ansök    Nov 18    REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN    Rektor
I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Birka är en skola med stor gemen... Visa mer
I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Birka är en skola med stor gemenskap och engagerad personal. Här erbjuds kurser i allmänna ämnen, både på grundnivå samt gymnasienivå som ger eleverna behörighet till högre studier på högskola och universitet. Skolan har en profil mot musik med inriktningarna jazz, folkmusik, och klassisk musik. Skolan har flera yrkesinriktade utbildningar som bl.a. fritidsledarutbildning och behandlingspedagogutbildning. Birka har satsat mycket på IT och har ett utvecklat system och stöd för IT i undervisningen. På skolan finns ett internat med plats för 67 boende.

Mitt i Jämtland med en vidunderlig utsikt över Storsjön och de jämtländska fjällen ligger Birka folkhögskola. Mitt i Sverige, ca en mil från Östersund, hittar du skolan som har dessa fantastiska omgivningar.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att leda och utveckla arbetet inom Birka folkhögskola. Du arbetar nära biträdande Rektor och servicechef, samt har chefsansvar för dessa samt för lärare på skolan. Du ingår i ledningsgruppen för område kultur och bildning inom regional utveckling och har ansvar för skolans verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.

Du arbetar i ett team gemensamt med såväl administration, service och pedagogiska arbetslagen som en del i att hela skolan fungerar bra. I dialog med medarbetarna skapar ni en god miljö som ger kursdeltagarna goda förutsättningar för framtida arbetsliv och fortsatta studier. Du ska även aktivt utveckla samarbetet med externa aktörer för att utveckla skolan och bidra till regionens utveckling.

KVALIFIKATIONER
Du har en akademisk examen med pedagogisk inriktning. Meriterande är genomgången rektorsutbildning för rektorer inom folkhögskola eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi söker dig som är en tydlig och engagerad ledare med förmåga att kommunicera, inspirera och engagera medarbetare och kursdeltagare. Du skall ha goda ledaregenskaper och ett genuint intresse för ledarskapsfrågor och utveckling. Du är analytisk, reflekterande och trygg i dig själv. Social kompetens och förmåga till situationsanpassat ledarskap är viktiga egenskaper.

Vi ser att du har erfarenhet av personalledning och kunskap om folkhögskolearbete, folkbildning samt erfarenhet från liknande arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som Rektor/chef i Region Jämtland Härjedalen får du en tillsvidareanställning med tidsbegränsat (rekommenderat 4 år) förordnande som Rektor.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun:
http://www.ostersund.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen:
http://www.jamtland.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Personlig assistent sökes heltid/deltid

Söker du ett arbete där du gör skillnad? Då tror vi att rollen som personlig assistent kan passa dig! Om tjänsten Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en kille som går på Jämtlands Gymnasium i Östersund. Han bor med sin familj en bit utanför Östersund till vardags och när möjlighet ges vistas familjen i sitt fritidshus på annan ort. Det innebär att arbetstid även kan bli aktuell på annan ort och/eller under annan resa. Ungdomen som sök... Visa mer
Söker du ett arbete där du gör skillnad? Då tror vi att rollen som personlig assistent kan passa dig!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en kille som går på Jämtlands Gymnasium i Östersund. Han bor med sin familj en bit utanför Östersund till vardags och när möjlighet ges vistas familjen i sitt fritidshus på annan ort. Det innebär att arbetstid även kan bli aktuell på annan ort och/eller under annan resa.

Ungdomen som söker assistent behöver omfattande hjälp med alla vardagliga bestyr såsom påklädning, toalett och matning med mera Som assistent blir du hans förlängda armar och ben fysiskt, vilket innebär att du ska ha god fysik. Du behöver även ha förmåga att gå in i rollen som den som har behovet utan att styra honom. Du som sökande behöver kunna uppmuntra och stötta honom vid olika aktiviteter. Du behöver vara lyhörd och ha koll på rutiner.

Du behöver även ha lätt för att ta till dig muntliga instruktioner och sen komma ihåg dessa, då inte alla detaljer alltid finns att hitta i skriftligt. Du måste även kunna ta egna initiativ.

Viktigt att du som sökande är engagerad, positiv och glad. Den som söker efter assistent är intresserad av olika sporter, tycker om att vara med sina vänner och att snickra.

Schemapassen är idag förlagda mellan kl. 06.30-21.00 och längden på passen är olika. På helger mellan kl. 09.00-23.00. Det finns stor möjlighet att själv påverka vilka dagar man som anställd arbetar.

Nu söker vi en till person som kan arbeta heltid eller deltid och vi söker även timvikarier.

Du måste tala svenska helt flytande för att kunna fungera i rollen som assistent i detta uppdrag. Vi ser gärna att både manliga och kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder en bra lön och andra anställningsförmåner enligt överenskommelse. Ob-tillägg följer kollektivavtal.

Tillsättning kommer att ske så snart vi hittar rätt person/personer. Så skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vid urvalet kommer också stor vikt läggas på om du som sökande har en bra motivering till varför du söker det här arbetet och varför vi ska anställa just dig.

Enligt lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför insatser åt barn med funktionshinder krävs ett registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregister. Det är därför bra om du som sökande beställer ett utdrag redan i samband med att du söker tjänsten. Har du redan ett utdrag i original går det bra att använda detta, om det inte är äldre än ett år. Längre ner finns en länk för att komma direkt vidare för att beställa utdraget.

Utdraget heter: Begäran om utdrag från belastningsregistret. Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder.

Längre ner finns en länk för att komma direkt vidare för att beställa utdraget.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Din ansökan kommer att läsas av medarbetare inom Annas Assistans, av kund och dennes anhöriga.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

- Blir det aktuellt med anställning hos Annas Assistans vill vi att du är beredd på att kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Om rekryteringsprocessen

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan kommer att läsas av medarbetare inom Annas Assistans, av kund och dennes anhöriga.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

- Blir det aktuellt med anställning hos Annas Assistans vill vi att du är beredd på att kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).

Omfattning:

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om Annas Assistans

Vår ambition är inte att bli störst, utan att bli bäst. Vi är en trygg personlig assistansanordnare som lägger stort hjärta i det vi gör.

Annas Assistans bildades 2011 och är en assistansanordnare för personer som är berättigade till personlig assistans enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). Annas Assistans är en modern assistansanordnare som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet till både personal och kunder. Allt för att skapa en positiv spiral där inspirerande och nöjda medarbetare gör ett bättre arbete vilket leder till nöjdare kunder.
Vi på Annas Assistans har kunder över hela landet och huvudkontoret ligger i Stockholm.

Som personlig assistent hos oss har du en oerhört viktig roll och en stor del av vår framgång vilar på din insats. Därför är det självklart att du som assistent omfattas av kollektivavtalet hos Sveriges ledande organisation för vård- och omsorgsgivare Vårdföretagarna.

Annas Assistans är en del av Team Olivia. Visa mindre

Kock till Kostavdelningens Bemanningspool

Ansök    Nov 6    Krokoms kommun    Kock, storhushåll
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! En dag som Kock Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro. Det innebär att du får möjlighet att möta nya arbet... Visa mer
Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du möter nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet från restaurang- och livsmedelsområdet? Då ska du läsa vidare och söka jobbet!
En dag som Kock
Som Kock inom Kostavdelningens Bemanningspool ersätter du ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro. Det innebär att du får möjlighet att möta nya arbetsplatser, medarbetare och utmaningar mer eller mindre varje dag.
I arbetsuppgifterna ingår att tillaga planerade måltider och sköta varubeställningar.
Arbetet sker dagtid måndag-fredag. Helgtjänstgöring kan förekomma i undantagsfall.
Din kompetens
Vi söker dig som formligen älskar mat och finner en glädje i att tillreda och servera det med ett brinnande intresse där gästen alltid är i centrum. Som person är du kreativ, effektiv, flexibel och lösningsorienterad och utför dina arbetsuppgifter med hög servicenivå och ett gott handlag för att tillfredsställa våra skolbarn, förskolebarn, vårdtagare och personal inom kommunen. Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du har genomgått 3-åriga restaurang- och livsmedelsprogrammet alternativt 1-årig kockutbildning vid Lernia/Astar. Alternativt har du motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Du har körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datorvana.
Hälsning från din blivande chef
Med mig som chef får du en ledare som verkligen älskar måltiden och allt som ingår i den. Jag ser till att du får en riktigt bra introduktion i ditt nya uppdrag tillsammans med mig och en av dem som redan är anställd i Kostavdelningens bemanningspool. Jag kommer att vara tillgänglig och stödja dig för att du ska känna dig trygg och säker i din nya roll och ge dig alla möjligheter till att lyckas väl i uppdraget. Ser fram emot din ansökan.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Samisk samordnare

Ansök    Nov 12    Krokoms kommun    Kultursekreterare
Samordnare för samiskt förvaltningsområde Krokoms kommun ingår i det samiska förvaltningsområdet och har ett särskilt ansvar i arbetet med att främja de nationella minoriteternas rättigheter och de historiska minoritetsspråkens bevarande. Den samiska kulturen utgör en tillgång som berikar Krokoms kommun. Ett stort antal personer och företag har sin bäring som en direkt följd av rennäringen och den samiska kulturen. Det är av värde för Krokoms kommun att fr... Visa mer
Samordnare för samiskt förvaltningsområde
Krokoms kommun ingår i det samiska förvaltningsområdet och har ett särskilt ansvar i arbetet med att främja de nationella minoriteternas rättigheter och de historiska minoritetsspråkens bevarande.
Den samiska kulturen utgör en tillgång som berikar Krokoms kommun. Ett stort antal personer och företag har sin bäring som en direkt följd av rennäringen och den samiska kulturen. Det är av värde för Krokoms kommun att främja och utveckla det samiska språket och de samiska näringarna. Kommunen har en strategi som är framtagen i samråd med representanter för den samiska befolkningen. Vi söker dig som vill arbeta med att i samverkan med personal i den kommunala organisationen, representanter för den samiska befolkningen och övriga förvaltningskommuner genomföra olika åtgärder och aktiviteter utifrån strategin för samiskt förvaltningsområde. Din roll kommer att vara mestadels strategisk men delar av arbetet har en mer operativ inriktning.
Du kommer att tillhöra avdelningen Näringsliv, kultur och fritid och där dina närmaste kollegor arbetar med bland annat frågor inom kultur, föreningsliv, företagarfrågor, landsbygdsutveckling, folkhälsofrågor och ungdomsfrågor. Du och dina kollegor kommer att arbeta med både samverkan inom Krokoms kommun men även samverkan med olika aktörer externt. Avdelningen ligger under Kommunstyrelsen.
Arbetsuppgifter
Dina uppgifter är att samordna kommunens arbete, utgöra ett stöd för förvaltningarna, planera och genomföra utbildnings- och informationsinsatser samt ansvara för delaktighets- och inflytandefrågor gentemot den samiska befolkningen.
Du ska bidra till att utveckla nätverk och delta i samarbete med andra förvaltningskommuner, Region Jämtland Härjedalen samt länets samarbetspartners i Norge. Du kommer även att arbeta med uppföljning och kvalitetssäkring av det interna arbetet.
Du kommer att representera Krokoms kommun i lokala, regionala och nationella sammanhang.
Du har budget- och redovisningsansvar till bland annat Sametinget och kommunen.
Kvalifikationer
Vi tror att du har god pedagogisk förmåga samt dokumenterad erfarenhet av att uttrycka dig i tal och skrift. Du har goda kunskaper om samisk kultur och historia samt kunskaper i syd- och/eller nordsamiska.
Du bör ha erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation, har du relevant akademisk utbildning är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga erfarenheter, sociala förmågor och etablerade kontakter i olika samiska nätverk. Som person är du driven och engagerad i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga.
Tillsvidareanställning på 50-75 %. Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2020 12 16
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Sjuksköterska och Specialistsjuksköterska

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder. Bra vård börjar med dig! Vi erbjuder våra anställda: - Kollektivavtal - Konkurrenskraftiga löner - Friskvårdsbidrag - Rekryteringsbonus - En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter En personlig service där ... Visa mer
Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder.


Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter


En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Omsorg & Behandling AB söker Leg. sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort Krokom. Viss pendling kan förekomma.


Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.


E-post: [email protected]
Hemsida: www.omsorgbehandling.se Visa mindre

Två LSS-handläggare till Biståndsenheten

Ansök    Nov 3    Krokoms kommun    LSS-handläggare
Tycker du om att samverka och samarbeta med andra och samtidigt bedriva ett självständigt arbete? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! Till Biståndsenheten söker vi nu två LSS-handläggare som vill arbeta med myndighetsutövning enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och socialtjänstlagen (SoL). En dag som LSS-handläggare På Biståndsenheten arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent.... Visa mer
Tycker du om att samverka och samarbeta med andra och samtidigt bedriva ett självständigt arbete? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! Till Biståndsenheten söker vi nu två LSS-handläggare som vill arbeta med myndighetsutövning enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och socialtjänstlagen (SoL).
En dag som LSS-handläggare
På Biståndsenheten arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent. Vi utreder rätten till stöd och omsorg enligt SoL och LSS, vi ansvarar för avgiftshandläggningen för äldreomsorgen samt erbjuder olika typer av stöd till anhöriga. Enheten samarbetar med många olika aktörer både internt och externt.
Som LSS-handläggare handlägger och fattar du beslut om insatser inom vård- och omsorg. Det innebär att möta personer som ansökt om hjälp och stöd och därefter utreda, bedöma och fatta beslut om vilka insatser personen har rätt till enligt gällande lagstiftning. Viss SoL-handläggning ingår också i tjänsten.
I arbetet samverkar du med olika aktörer som till exempel anhöriga, omsorgens verksamheter och länssjukvården.
Du kommer att ingå i vårt trainee- och mentorprogram som omfattar bland annat kompetensutveckling utifrån en individuell utvecklingsplan och intern och extern handledning. Utöver det stävar vi efter en lägre arbetsbelastning genom färre antal ärenden per handläggare.
Din kompetens
Vi söker dig som är socionom eller har annan likvärdig utbildning, gärna med inriktning mot äldre och funktionshindrade. Du har dokumentations- och datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Arbetet är självständigt och kräver både initiativ- och samarbetsförmåga.
Erfarenhet av handläggning utifrån LSS, SoL eller annan lagstiftning är meriterande, detta gäller även erfarenhet inom vård- och omsorg. Arbetet ställer höga krav på ett gott bemötande och ett empatiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav för tjänsten.
Övrig information
En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Ett vikariat på heltid med tillträde 2021-01-01 till och med 2021-10-31 eller till dess ordinarie medarbetare är åter i tjänst. Eventuell möjlighet till tillsvidareanställning.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Är du en fena på siffror? Torsta söker en redovisningsekonom.

Ansök    Nov 2    Torsta AB    Redovisningsekonom
Är du en fena på siffror? Torsta söker en redovisningsekonom. Som redovisningsekonom på Torsta kommer du att jobba med löpande redovisning, månadsbokslut, analyser och vara behjälplig vid årsbokslut, budgetarbete och prognoser. Du kommer även att delta på avdelningsmöten och presentera ekonomiska utfall. Arbete med kalkyler och uppföljningar kommer också att förekomma. Du ansvarar för Torstas diariehantering och efterlevnad av GDPR, tar emot konferensbokn... Visa mer
Är du en fena på siffror? Torsta söker en redovisningsekonom.
Som redovisningsekonom på Torsta kommer du att jobba med löpande redovisning, månadsbokslut, analyser och vara behjälplig vid årsbokslut, budgetarbete och prognoser. Du kommer även att delta på avdelningsmöten och presentera ekonomiska utfall. Arbete med kalkyler och uppföljningar kommer också att förekomma. Du ansvarar för Torstas diariehantering och efterlevnad av GDPR, tar emot konferensbokningar samt köper in kontorsmaterial och dylikt.
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är väsentligt att du har goda kunskaper i Office-paketet och behärskar Excel mycket väl. Du kommunicerar bra i såväl tal som skrift och är bra på att göra siffror lättförståeliga. Om du har erfarenhet av diariehantering är det meriterande. Du kommer att jobba i nära samarbete med administrativ chef.
Vi tror att du, precis som vi, brinner för de gröna näringarna och gärna har anknytning till dem.
Omfattning: Heltid, möjlighet till deltid om önskemål finns.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Ersättning: Månadslön.
Kontaktperson: Maria Thorén, 070-3148619.
Ansökan skickas till: [email protected]
Sista ansökningsdatum: 2020-12-05
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till förskolan Hovgläntan i Ås

Krokoms kommun, mitt i Jämtlands län, är tillräckligt stor för eget driv och tillräckligt liten för nära relationer. I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. Kommunen har vid flertalet tillfällen blivit utnämnd till länets bästa skolkommun. Till förskolan Hovgläntan i Ås söker vi ... Visa mer
Krokoms kommun, mitt i Jämtlands län, är tillräckligt stor för eget driv och tillräckligt liten för nära relationer. I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. Kommunen har vid flertalet tillfällen blivit utnämnd till länets bästa skolkommun.
Till förskolan Hovgläntan i Ås söker vi förskollärare som vill vara en del i den gemensamma visionen ”Vi gör plats för växtkraft”. Tycker du om att utmana de yngre barnens lärande och utveckling från de första orden fram tills dess att de börjar första klass, då är det dig vi söker!


Arbetsuppgifter
Arbetet sker i barngrupp 1- 5 år och innebär att du, tillsammans med dina kollegor, specialpedagog, pedagogisk utvecklare och rektor för förskolan aktivt bidrar till utveckling av den pedagogiska verksamheten och undervisningen i enlighet med gällande styrdokument.
I din roll som förskollärare har du ansvar för att planera och bedriva verksamheten och genom det möta de behov varje enskilt barn har. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten.
Du samverkar i hög grad med hela förskolan och övriga förskolor i området och arbetar aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt styrdokumenten. I arbetet som förskollärare i vårt mångkulturella område är det viktigt att vara lyhörd, kommunikativ och lösningsfokuserad. Vi arbetar med inkludering, delaktighet och språkutveckling som bärande idéer.


Kvalifikationskrav
Vi söker dig som är färdig med din förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot de yngre åren och innehar legitimation. Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten för förskoleverksamhet, har du praktisk erfarenhet från pedagogiskt arbete är det meriterande.
Du är utåtriktad, idérik och tycker om att ta egna initiativ. Du kan skapa struktur, har ett öga för detaljer och brinner för arbete med människor, såväl vuxna som barn i en mångkulturell miljö. Du har goda språkliga kunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi ser också att du har en positiv inställning till det systematiska kvalitetsarbetet och har en grundläggande IKT-kompetens.
Vi sätter alltid det kompetenta och nyfikna barnet i fokus, samt strävar hela tiden efter förbättringar och utveckling av vår verksamhet på alla plan.


Övrigt
Tillsvidareanställningar på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm men du har möjlighet att arbeta deltid.
Sista ansökningsdatum är 20201130
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga kontaktpersoner nås genom kommunens växel
0640 161 00 Visa mindre

Sjuksköterskor med akutvana sökes i Jämtland till ett långt uppdrag.

Nu söker vi på Vårdkuriren sjuksköterskor med erfarenhet av akuten till meriterande uppdrag i Jämtland. Uppdraget startar 2/11 och sträcker sig fram till 14/3-2021 Arbetstider: Rotation dag/kväll/natt. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för en legitimerad sjuksköterska på akuten. Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig: Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av ... Visa mer
Nu söker vi på Vårdkuriren sjuksköterskor med erfarenhet av akuten till meriterande uppdrag i Jämtland.


Uppdraget startar 2/11 och sträcker sig fram till 14/3-2021


Arbetstider:
Rotation dag/kväll/natt.


Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för en legitimerad sjuksköterska på akuten.


Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:
Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor
Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen)
Dedikerad och tillgänglig konsultchef.

Kvalifikationer:
Som sjuksköterska på Vårdkuriren ser vi att du:
Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska.
Har jobbat som sjuksköterska på på akuten minst 1 år.
Utan svårigheter kan tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.
Arbetar självgående i journalsystemet Cosmic

Personliga egenskaper:
Förmåga att jobba självständigt som sjuksköterska.
Positiv inställning och flexibel problemlösare.
Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som sjuksköterska.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
#jobbjustnu


Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!


Företagsinformation:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


Kontaktperson
Victoria M
Head of Recruitment
Mobil: +46 70 916 09 10
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

Personlig assistent, 85% tjänst

PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vårt måtto är småskalighet och närhet, vilket vi uppnår dels genom att vi är samma personer på kontoret idag som för 24 år sedan och dels genom att vi har begränsat oss till att bara ta emot maximalt 20 uppdragsgivare (assistansanvändare) bosatta i enbart Jämtlands län. Att inte vara vinstdrivande, samt att försöka ha de bästa villkoren för både assista... Visa mer
PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vårt måtto är småskalighet och närhet, vilket vi uppnår dels genom att vi är samma personer på kontoret idag som för 24 år sedan och dels genom att vi har begränsat oss till att bara ta emot maximalt 20 uppdragsgivare (assistansanvändare) bosatta i enbart Jämtlands län. Att inte vara vinstdrivande, samt att försöka ha de bästa villkoren för både assistansanvändare och anställda är ett annat viktigt mål för vår verksamhet. Vi håller till i en lokal på Frösö Strand, hus B, där vi har både vårt kontor och en stor samlingslokal för träffar/utbildningar.
Naturligtvis har vi tillstånd av IVO (Socialstyrelsen) att bedriva assistansverksamhet och naturligtvis har vi kollektivavtal (KFO/Kommunal) för all personal hos oss !
Vill Du veta mer om personlig assistans och/eller om oss - se vår hemsida: www.persassis.com eller ring Annika Andersson på tel. 063-10 08 28 :)


Vi söker nu EN PERSONLIG ASSISTENT, ca 85 % fast tjänst hos en yngre man bosatt i Krokom. Som personlig assistent kommer du att hjälpa honom med all personlig omvårdnad, förflyttningar och sysslor/aktiviteter både i hemmet och ute i samhället i övrigt. Då han badar en gång i veckan kan du inte vara allergisk mot klor. Då han också rider en gång/vecka så kan du inte vara allergisk mot häst.
Schemat är på ca. 85 % (dvs heltid inom vår bransch) med varierande arbetstider (inklusive varannan helg) där sovande jour 7 dygn/månad ingår. Du kommer att arbeta både ensam och med ibland tillsammans med någon av dina 4 härliga kollegor. Du kommer självklart få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju!
Tanken är att du kan börja med introduktion nu i november/eller december månad för att sedan from 1 januari arbeta fullt ut enligt schema.
Intresserad? Sök redan nu och glöm inte ange minst en referents namn och telefonnummer direkt i din ansökan (som du märker med ref nr 8- 2020).


Observera att du måste behärska det svenska språket ua både i tal och skrift ! Erfarenhet av funktionshinder är en merit men absolut inte ett krav! Att ni trivs med varandra är viktigast, vilket ni också får pröva på under introduktionen, som får ta den tid det tar.
Så välkommen att söka till ett härligt gäng med högt i tak och trevlig stämning!


För alla uppdrag hos oss gäller; Noggrann introduktion och utbildning innan start, regelbundna personalmöten, bra försäkringar via KP för dig och din familj, friskvårdsbidrag på 2 000:-/termin, ev. handledning och regelmässig vidareutbildning ses som en självklar del i arbetet - även för våra vikarier!


Observera att din ansökan kan komma att läsas av den assistansberättigades företrädare, ev. av de andra personliga assistenterna samt av personal på kontoret.
Vi behåller din ansökan i 3 månader för ev. andra uppdrag, därefter strimlas den. Vill du ha din ansökan åter så skriv det direkt i din ansökan/mejla! Visa mindre

Säljare med eller utan erfarenhet i Krokom. Fast lön plus provision

Ansök    Okt 26    Clean Sky Sweden AB    Hemförsäljare
Om dig Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Ekologisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis. Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm. Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om... Visa mer
Om dig
Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Ekologisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis.
Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm.
Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om att möta nya människor och att den ena dagen inte är den andra lik. Du är målmedveten och har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem. Detta är viktiga egenskaper hos oss, då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Att du själv kan påverka din lön och dina arbetstider är något du ser som en förmån.


Du har körkort & tillgång till bil.


Tidigare säljerfarenhet är en merit men inget krav.


Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.


Lön och förmåner
Heltid ger 24 500 kr i månaden plus provision på allt du säljer.
Vi tillämpar provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.


För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.


Om arbetsgivaren
Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och företag.
Clear Sky renar luften genom vatten, helt utan filter, samt tvättar golv, mattor och möbler miljövänligt och helt utan kemikalier.


Gå gärna in och läs mer på vår hemsida http://www.cleanskysweden.se/


#jobbjustnu Visa mindre

Enhetschef till Stöd och service

"Ett jobb med plats för utveckling" Är du en trygg och modig ledare som letar efter en ny utmaning? Då ska du fortsätta att läsa! En av våra enhetschefer går vidare till annat arbete. Därför letar vi efter dig, vår nya chefskollega! En dag som enhetschef på Stöd och service Inom Socialförvaltningen finns verksamheten Stöd och service som arbetar med kommuninvånare som har behov av extra stöd. Inom verksamheten verkställs insatser enligt lagen om stöd och s... Visa mer
"Ett jobb med plats för utveckling"
Är du en trygg och modig ledare som letar efter en ny utmaning? Då ska du fortsätta att läsa! En av våra enhetschefer går vidare till annat arbete. Därför letar vi efter dig, vår nya chefskollega!
En dag som enhetschef på Stöd och service
Inom Socialförvaltningen finns verksamheten Stöd och service som arbetar med kommuninvånare som har behov av extra stöd. Inom verksamheten verkställs insatser enligt lagen om stöd och service, LSS, samt boendestöd enligt SoL. Stöd och service har ansvar för grupp-/servicebostäder, daglig verksamhet, korttidsboende för barn samt personlig assistans m.m.
Sedan tre år tillbaka pågår ett stort förändringsarbete inom Stöd och service med målsättningen att öka kvalitén på de insatser vi utför samt bedriva vårt arbete mer kostnadseffektivt. Målsättningen är att skapa världens bästa boende och liv för dem vi är till för.
Som enhetschef erbjuds du ett spännande, varierat och självständigt arbete där ingen dag är den andra lik i en kommun med närhet till såväl beslut som kollegor. Arbetet ger möjlighet att verkligen jobba med utveckling av såväl ditt ledarskap som verksamheten, med en engagerad närmsta chef som kan ge dig det stöd och förtroende du behöver i ditt uppdrag.
Din roll innefattar fullt verksamhets-, personal-, ekonomi- samt arbetsmiljöansvar för dina 2-3 enheter. Du leder, planerar och utvecklar dina enheter tillsammans med dina medarbetare och brukare.
Du behöver alltid utgå från brukarnas behov för att lyckas med ditt uppdrag.
Som enhetschef ingår du i en modig och kreativ ledningsgrupp bestående av enhetschefer och kurator som leds av verksamhetschef. Verksamhetschefen är din närmsta chef. Du kommer att få delta i kommunens ledarutvecklingsprogram.
För att lyckas med uppdraget har du närmast hjälp av dina chefskollegor samt dina medarbetare. Du har även tillgång till olika typer av stabsstöd i ditt arbete såsom HR, schemastöd, ekonom, kvalitetskontroller och MAS.
Din kompetens
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom området, såsom beteendevetare, socionom eller pedagog, eller har annan utbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Ditt arbete ställer krav på god organisations- och samarbetsförmåga. Du arbetar i enlighet med lagstiftning och riktlinjer. Du behöver ha god självkännedom och vara uthållig. Du behöver ha förmåga att samarbeta men även att arbeta självständigt med bibehållet engagemang. Du behöver även ha förmåga att kunna motivera andra till resultat samt vara nyfiken på utveckling och omfamna nytänkande.
Det är meriterande
Om du har mer än tre års ledarerfarenhet
Om du har erfarenhet av LSS
Om du har erfarenhet av att driva förändringsarbete
Om du har erfarenhet att leda i en politiskt styrd organisation
Om du har erfarenhet av arbete med funktionsvariationer och personer med destruktiva problem beteenden

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång, vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Instuktör och lärare inom skogsmaskiner och skogliga kurser

Vill du ha skogen som din arbetsplats, är kommunikativ och pedagogiskt lagd? Jobba hos oss på DIlle Gård! Vi söker nu lärare och instruktörer inom skogsmaskiner och skogliga ämnen. Vi startar utbildning för blivande skogsmaskinförare i Sundsvall inom gymnasiala vuxenstudier. Utbildningen sker i samarbete med SCA. Arbetet innebär ansvar och genomförande av teoretiska studier inom skogsbruk samt praktisk undervisning/instruktion kring körning av skotare och ... Visa mer
Vill du ha skogen som din arbetsplats, är kommunikativ och pedagogiskt lagd? Jobba hos oss på DIlle Gård!
Vi söker nu lärare och instruktörer inom skogsmaskiner och skogliga ämnen. Vi startar utbildning för blivande skogsmaskinförare i Sundsvall inom gymnasiala vuxenstudier. Utbildningen sker i samarbete med SCA. Arbetet innebär ansvar och genomförande av teoretiska studier inom skogsbruk samt praktisk undervisning/instruktion kring körning av skotare och skördare. Arbetsorten kommer att bli Sundsvall med omgivande skogar.
Kanske har du arbetat som lärare tidigare inom området eller så är du skogsmaskinförare och gillar kontakten med människor och har en fallenhet för att leda andra.
Dille Gård AB är huvudman för gymnasium i krokoms kommun i jämtland samt att vi har vuxenutbildningar inom skog och djur. Vi är ett litet dynamiskt företag med service, närhet, entreprenörsanda, hållbarhet och glädje som ledord i all vår verksamhet.
Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Undersköterska Lab. Krokoms Hälsocentral

Välkommen till Krokoms hälsocentral. Hälsocentralen är en trivsam och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad har ett primärvårdsansvar för ca 10 000 invånare. Vi har hög kompetens inom forskning och handledning och är en populär utbildningscentral. Hälsocentralen är välbemannad med sina 40 medarbetare och represe... Visa mer
Välkommen till Krokoms hälsocentral. Hälsocentralen är en trivsam och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad har ett primärvårdsansvar för ca 10 000 invånare.
Vi har hög kompetens inom forskning och handledning och är en populär utbildningscentral. Hälsocentralen är välbemannad med sina 40 medarbetare och representeras av Distriktsläkare, Distriktssjuksköterskor, Barnmorskor, Fysioterapeut, Psykolog, Psykoterapeuter, Undersköterskor och Medicinska sekreterare. Utöver det så finns även en familjecentral där MHV, BHV och Öppen förskola ingår.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta på Krokoms Hälsocentral innebär traditionellt förekommande arbetsuppgifter vid lab och mottagning så som provtagning, EKG, 24h bltr samt assistera läkare vid undersökning, suturering mm.
Du ansvarar för att det dagliga flödet med provtagning, analys samt ivägskickande av prover för extern analys flyter.
Du ansvarar även för beställningar av förråd, kläder, administrativa produkter mm.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett kompetent team som representeras av distriktsläkare, distriktssjuksköterskor, barnmorskor, BVC sköterskor, fysioterapeuter, psykolog, psykoterapeut, undersköterskor, medicinska sekreterare samt rehab koordinator.
Inom Krokoms Närvårdsområde arbetar vi kontinuerligt med utvecklingsarbete och vi driver fortlöpande olika projekt tillsammans med andra yrkeskategorier,
Placeringen är vid Krokoms Hälsocentral med ett upptagningsområde för hela Krokoms närvårdsområde.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning samt erfarenhet från arbete vid lab. samt mottagningsarbete inom primärvården.
Du skall tycka att det är stimulerande att arbeta i en föränderlig miljö. Du bör vara utåtriktad, flexibel och van att bemöta patienter med olika behov samt trivas med rollen som "ansiktet utåt" på hälsocentralen.

Du som söker skall ha erfarenhet av att jobba med provtagning, lab. arbete samt att assistera vid läkarmottagning i Primärvården.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, samarbetsförmåga samt flexibilitet.

ÖVRIGT
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonsförsäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Urval sker löpande, så ansök redan idag. Visa mindre

Boendehandledare till gruppbostad i Krokom

"Ett jobb med plats för engagemang" Vill du vara med i uppstarten av vårt nya boende och arbeta med att ge stöd till individer med svårare psykiatriska problem samt problemskapande beteenden? Har du ett professionellt förhållningssätt innefattande ödmjukhet, tålamod och flexibilitet? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som boendehandledare! Till en servicebostad i natursköna Nälden söker vi nu två engagerade boendehandledare. En dag som boendehandledar... Visa mer
"Ett jobb med plats för engagemang"
Vill du vara med i uppstarten av vårt nya boende och arbeta med att ge stöd till individer med svårare psykiatriska problem samt problemskapande beteenden? Har du ett professionellt förhållningssätt innefattande ödmjukhet, tålamod och flexibilitet? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som boendehandledare! Till en servicebostad i natursköna Nälden söker vi nu två engagerade boendehandledare.
En dag som boendehandledare
Arbetet som boendehandledare handlar om att ge stöd och service i vardagen till personer som själva har svårigheter med insikt i sina problem och där saker som självdestruktiva, tvångsmässiga och utagerande beteenden är vanligt förekommande. Målet med insatsen är att möjliggöra så att dessa personer kan leva ett så självständigt liv som möjligt, och får en tillvaro med aktiviteter anpassade utifrån deras förmåga.
Arbetet omfattar stöd i socialt samspel, stöd i att förstå och hantera känslor, stöd i att relatera till sin omgivning och till samhällets regler och normer i sin helhet, för att på så sätt kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet omfattar även de praktiska sysslor som finns i hemmet och som boende behöver hjälp med. Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med psykiatriska svårigheter och funktionsvariationer, och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för den boende. Du stödjer de boende i områden av deras liv som de har svårt att klara själva. Detta gör du med stor respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.
Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån den enskildes egna behov och önskemål.
Då målgruppen ställer stora krav på kompetens, engagemang, självkännedom och flexibilitet/påhittighet så kommer mycket fokus att ligga på att svetsa samman arbetsgruppen samt att med utbildnings-/fortbildningsinsatser bygga den gemensamma kunskapsbas som är nödvändig.
Din kompetens
Du är utbildad behandlingspedagog, stödpedagog, socialpedagog, beteendevetare eller har annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från områden som psykiatri, autism, utmanande/problemskapande beteenden, självdestruktiva beteenden, personlighetsstörning, psykos, tvång, utagerande samt gränslösa beteenden.
Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar bland annat ödmjukhet, tålamod och flexibilitet. Du har en förmåga att arbeta pedagogiskt och självständigt, har mycket stor ansvarskänsla, tar egna initiativ samt har ett engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete inom arbetsplatsen.
Du är positiv och engagerad i dina arbetsuppgifter och kan uttrycka dig i skrift och tal. För att framgångsrikt kunna arbeta tillsammans med både boenden och kollegor är det viktigt att du är bra på att samarbeta och tycker om att arbeta med människor.
Du har körkort för bil och en viss IT-kompetens för exempelvis dokumentation.
Övrig information
Två tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. På arbetsplatsen tillämpas tvättstugeschema.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Sveriges bästa sjuksköterska sökes

Omtanke från norr – till söder Magnifiq är ingen vårdjätte. Vår styrka bygger inte på storlek, utan på övertygelsen om att rätt villkor och ersättning skapar nöjda medarbetare. Vi är ett litet vårdbemanningsföretag med norrländska värderingar som tror på långsiktighet, transparens och ömsesidig omtanke. Vår bas finns i Umeå, men Magnifiq förmedlar konsultuppdrag över hela Sverige. Uppdragens längd varierar från en dag till flera månader, och om uppdraget... Visa mer
Omtanke från norr – till söder
Magnifiq är ingen vårdjätte. Vår styrka bygger inte på storlek, utan på övertygelsen om att rätt villkor och ersättning skapar nöjda medarbetare. Vi är ett litet vårdbemanningsföretag med norrländska värderingar som tror på långsiktighet, transparens och ömsesidig omtanke.

Vår bas finns i Umeå, men Magnifiq förmedlar konsultuppdrag över hela Sverige. Uppdragens längd varierar från en dag till flera månader, och om uppdraget är på annan ort hjälper vi dig med resor och boende. Du får en personlig kontakt hos oss som hjälper dig hitta den typ av uppdrag som passar just dina förutsättningar, ambitioner och önskemål.

Vi växer smart och prioriterar långsiktiga samarbeten. Magnifiq har dubblat antalet konsulter varje år sedan starten, men vi lägger fortfarande yttersta vikt på nära personlig kontakt och en stark sammanhållning. Vi anstränger oss helt enkelt lite mer – för individen och laget. Här hittar du en trygg arbetsgivare som erbjuder en spännande nystart i yrkeslivet med konkurrenskraftiga ersättningar och tjänstepension.


VI SÖKER:
Just nu har vi fullt upp med bemanning inför vinter och vår. Många av våra uppdragsgivare har börjat komma ut med behov, och i vanlig ordning behövs det kompetent personal över hela landet. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som är nyfiken på bemanningsbranschen, men också med dig som redan är igång och letar ditt nya uppdrag. 
 
 
INFORMATION OM UPPDRAGET:
Beskrivning av uppdraget:
Arbete som sjuksköterska hos regional eller kommunal uppdragsgivare. 
 
Uppdragsperiod:
Vi har uppdrag som passar alla, oavsett om du vill börja imorgon eller i januari. 
 
OM DIG:
Magnifiq Kompetens söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Leg. sjuksköterska och som söker ett tryggt äventyr med ett modernt bemanningsbolag i tillväxt.
 
Vi söker dig som vill vara en del av vår resa och axla rollen som ambassadör ute på uppdrag hos våra kunder. Det är genom nöjda medarbetare och kunder vi växer. Därför är just dina erfarenheter, idéer och förslag på förbättringar centrala i vår resa att skapa Sveriges bästa vårdbemanningsföretag. Visa mindre

Lärare trä och metallslöjd, Dvärsätts skola i Jämtland

Till Dvärsätts skola söker vi dig som är utbildad lärare inom trä och metallslöjd. Dvärsätts skola är en F–6 skola med ungefär 150 elever på grundskolan och kommunens grundsärskola. På vår skola arbetar vi tillsammans för att skapa en helhet kring elever och deras utbildning oavsett skolform eller ålder. Dvärsätt är ett samhälle 15 minuter från Östersund som under de senaste åren har vuxit tack vare många nybyggnationer på attraktiva lägen. Här finns blan... Visa mer
Till Dvärsätts skola söker vi dig som är utbildad lärare inom trä och metallslöjd.
Dvärsätts skola är en F–6 skola med ungefär 150 elever på grundskolan och kommunens grundsärskola. På vår skola arbetar vi tillsammans för att skapa en helhet kring elever och deras utbildning oavsett skolform eller ålder.
Dvärsätt är ett samhälle 15 minuter från Östersund som under de senaste åren har vuxit tack vare många nybyggnationer på attraktiva lägen. Här finns bland annat närhet till Storsjöns vatten, stora skogsområden, en fin golfbana och två småbåtshamnar.
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.


Som trä och metallslöjdslärare på Dvärsätts skola kommer du att ha elever från flera skolor i kommunen. Du är flexibel och kan hitta nya lösningar. Du är självgående och trygg i ditt ledarskap och har erfarenhet av att utbilda elever i årskurserna 3-6. Du har en vilja till att samarbeta med andra pedagoger, EHT och vårdnadshavare, detta är särskilt viktigt då du tar emot elever från andra skolor och kommunikationen med dessa blir bärande för elevernas lärande.
Det är meriterande att ha erfarenhet av att arbeta med elever med NPF eller elever inom grundsärskolan, då uppdraget även innefattar elever från grundsärskolan.
Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften är att bedriva undervisning inom trä och metallslöjd. Du kommer att ansvara för planering, genomförandet, dokumentation och uppföljningar av elevernas lektioner. Samarbete med klasslärare och hemmet är A och O för att säkerställa att eleverna får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt. I dagsläget ingår det inte något mentorskap i tjänsten. Du ingår i Dvärsätts arbetslag 4-6 och samverkan och samplanering med läraren inom textilslöjd förväntas av dig för att kunna genomföra kvalificerade bedömningar av eleverna kunskaper inom ämnet slöjd.


Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Sista ansökningsdatum är 20201108
Rekrytering kommer att ske löpande vilket betyder att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum passerat.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
0640 161 00 Visa mindre

Familjebehandlare till Öppna enheten

Ansök    Okt 8    Krokoms kommun    Familjebehandlare
-Ett jobb med plats för engagemang Vill du arbeta i en grupp som har roligt tillsammans, är stabil och är mycket engagerad i sitt arbete? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! Till Öppna enheten söker vi nu en behandlare som, med fokus på barnets bästa, vill arbeta med beteendeförändringar i familjer. En dag som familjebehandlare Öppna enheten, som är organiserad under Socialförvaltningens Individ- och familjeomsorg (IFO), ansvarar för kommunens öppenv... Visa mer
-Ett jobb med plats för engagemang
Vill du arbeta i en grupp som har roligt tillsammans, är stabil och är mycket engagerad i sitt arbete? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! Till Öppna enheten söker vi nu en behandlare som, med fokus på barnets bästa, vill arbeta med beteendeförändringar i familjer.
En dag som familjebehandlare
Öppna enheten, som är organiserad under Socialförvaltningens Individ- och familjeomsorg (IFO), ansvarar för kommunens öppenvård med biståndsbeslut rörande barn och familjer, missbruk och vuxna samt servicetjänster.
Som behandlare hos oss arbetar du med beteendeförändring i de familjer som du möter med fokus på barnets bästa. Arbetet innebär att tillsammans med familjen nå en förändring i enlighet med uppsatta mål. Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt- och anknytningsteoretiskt perspektiv samt från BBIC och Signs of safety.
Du kommer att arbeta med samarbetssamtal och gruppverksamheter kan förekomma. Arbetet innebär även att ge råd och stöd, pedagogisk hjälp och anhörigkontakter. Du arbetar både ensam och tillsammans med andra behandlare inom Öppna enheten. Arbetet sker i kommunens lokaler men även hemma hos individer/familjer och viss kvällstjänstgöring kan förekomma.
Du dokumenterar ditt arbete i vårt dokumentationssystem Viva och upprättar och arbetar efter genomförandeplaner samt följer upp dessa.
Du arbetar nära din närmaste beslutsfattande chef, och i samarbete med dina kollegor både inom enheten samt över enhetsgränserna. Arbetet innebär samverkan med både interna och externa samverkanspartners.
Din kompetens
Du har socionomexamen eller annan högskole-/universitetsutbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.
Flerårig erfarenhet från behandlande arbete med barn och familjer inom öppenvård samt erfarenhet av samarbetssamtal och familjerättsliga frågor.
Vi ser gärna att du har kunskaper om BBIC, Barns behov i centrum, då du arbetar utifrån BBIC-modellen men även av Signs of safety.
För att på ett bra sätt klara av arbetsuppgifterna i uppdraget, behöver du ha uppnått en personlig mognad, ha god förmåga att skapa relationer i ditt arbete och kunna möta individer i utsatta situationer och kris. Du har en väl grundad förståelse för vikten av den enskildes rättssäkerhet i kontakterna med socialtjänsten och inser vad detta betyder i praktiken.
Du har stor förmåga att både arbeta självständigt och i grupp, tar stort ansvar och egna initiativ, har god samarbetsförmåga samt engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete inom arbetsområdet.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort för personbil erfordras.
Utvecklas med glädje
Vi erbjuder en liten personalgrupp med en bred kompetens, mycket glädje och ett nära ledarskap.
Du kommer erbjudas fortlöpande utbildningar i det som behövs för utförandet av uppdraget, processorienterad handledning, årsarbetstid med möjlighet att anpassa arbetstid utifrån verksamheten och dina behov, friskvård på arbetstid samt möjlighet till semesterväxling.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2021-01-11.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Biståndshandläggare

Tycker du om att samverka såväl internt som externt och har ett empatiskt förhållningssätt till personer du möter? Vill du arbeta med att utreda, bedöma och fatta beslut om insatser inom vård- och omsorg till personer i behov av hjälp och stöd? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som biståndshandläggare! En dag som biståndshandläggare På Biståndsenheten arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent. Vi utreder rät... Visa mer
Tycker du om att samverka såväl internt som externt och har ett empatiskt förhållningssätt till personer du möter? Vill du arbeta med att utreda, bedöma och fatta beslut om insatser inom vård- och omsorg till personer i behov av hjälp och stöd? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som biståndshandläggare!
En dag som biståndshandläggare
På Biståndsenheten arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent. Vi utreder rätten till stöd och omsorg enligt SoL och LSS, vi ansvarar för avgiftshandläggningen för äldreomsorgen samt erbjuder olika typer av stöd till anhöriga. Enheten samarbetar med många olika aktörer både internt och externt.
Som biståndshandläggare handlägger och fattar du beslut om insatser inom vård- och omsorg. Det innebär att möta personer som ansökt om hjälp och stöd och därefter utreda, bedöma och fatta beslut om vilka insatser personen har rätt till enligt gällande lagstiftning.
I arbetet samverkar du med olika aktörer som till exempel anhöriga, omsorgens verksamheter och länssjukvården.
Utvecklas med glädje
Du kommer att ingå i vårt trainee- och mentorprogram som omfattar bland annat kompetensutveckling utifrån en individuell utvecklingsplan och intern och extern handledning. Utöver det strävar vi efter en lägre arbetsbelastning genom färre antal ärenden per handläggare.
Din kompetens
Vi söker dig som är socionom eller har annan likvärdig utbildning, gärna med inriktning mot äldre och funktionshindrade. Du har dokumentations- och datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Arbetet är självständigt och kräver både initiativ- och samarbetsförmåga.
Erfarenhet av handläggning utifrån SoL, LSS eller annan lagstiftning är meriterande, detta gäller även erfarenhet inom vård- och omsorg. Arbetet ställer höga krav på ett gott bemötande och ett empatiskt förhållningssätt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav för tjänsten.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering genomförs under förutsättning att verksamhetsförändringar sker.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Krokomsbostäder rekryterar en Teknisk fastighetsskötare

Krokomsbostäder ett kommunägt fastighetsbolag i Krokoms kommun där vi erbjuder ett schysta bostäder och lokaler till alla, oavsett fas i livet. Krokomsbostäder är kommunens största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler. Ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss, vilket innebär att vi har ett särskilt ansvar att förvalta. Tjänsten som Teknisk fastighetsskötare innebär att du är med på vår resa att förvalta och utveckla bolagets fastigh... Visa mer
Krokomsbostäder ett kommunägt fastighetsbolag i Krokoms kommun där vi erbjuder ett schysta bostäder och lokaler till alla, oavsett fas i livet. Krokomsbostäder är kommunens största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler. Ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss, vilket innebär att vi har ett särskilt ansvar att förvalta.

Tjänsten som Teknisk fastighetsskötare innebär att du är med på vår resa att förvalta och utveckla bolagets fastighetsbestånd i Krokoms kommun och då med ett tydligt fokus på hållbarhet och tillgänglighet. Vårt förvaltningsuppdrag omfattar både Krokomsbostäders och kommunens fastigheter.

Arbetsuppgifter

Arbetet sker i huvudsak i Ås men det kan även förekomma arbetsuppgifter i Krokom. Förvaltningsobjekten består av våra egna och kommunens fastigheter och då i huvudsak lägenheter, lokaler och olika typer av skolbyggnader. I rollen ingår att förebygga, följa upp och genomföra underhåll på tekniska installationer med tillhörande styr- och övervakningssystem. Du kommer att följa upp fastigheternas energiförbrukning och identifiera och åtgärda fel som ni upptäcker.

I din roll som teknisk fastighetsskötare är du underställd en av två förvaltare och ingår i en arbetsgrupp med fyra kollegor där arbetet leds av en bovärd. Du kommer att ha ett nära samarbete med entreprenörer i och med att du kommer att driva mindre projekt ute på fastigheterna.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag - fredag, kl. 07.00-16.00 (beredskapstjänst kan komma att ingå).

Vem är du?

Vi söker dig som är självgående och driftig och att du inte är rädd för att hugga i där det behövs. Då arbetet har stora inslag av arbete med tekniska styr-, regler- och övervakningsutrustningar ser vi gärna att du har någon form av teknisk utbildning inom fastighet eller som tekniker från KY/YH-utbildning eller liknande och att du har arbetet några år inom fastighetsområdet med kommersiella lokaler, skolor mm.

Du behöver även ha god dator- och dokumentationsvana och att du känner dig trygg i att arbeta i fastigheternas SÖ- system. Du behöver ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift och med förmåga att arbeta i team och skapa engagemang.

Du behöver B-körkort i tjänsten.

Kontakt och ansökan

Du söker tjänsten via experis.se, där du laddar upp CV och personligt brev (i pdf-fomrat). Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist, 070 - 377 20 63 alt via mail: [email protected]

Sök gärna redan idag, då vi kan komma att intervjua före ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är: 11 november

Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Två LSS-handläggare till Biståndsenheten

Ansök    Okt 7    Krokoms kommun    LSS-handläggare
Tycker du om att samverka och samarbeta med andra och samtidigt bedriva ett självständigt arbete? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! Till Biståndsenheten söker vi nu två LSS-handläggare som vill arbeta med myndighetsutövning enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och socialtjänstlagen (SoL). En dag som LSS-handläggare På Biståndsenheten arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent.... Visa mer
Tycker du om att samverka och samarbeta med andra och samtidigt bedriva ett självständigt arbete? Då ska du läsa vidare och söka jobbet! Till Biståndsenheten söker vi nu två LSS-handläggare som vill arbeta med myndighetsutövning enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och socialtjänstlagen (SoL).
En dag som LSS-handläggare
På Biståndsenheten arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent. Vi utreder rätten till stöd och omsorg enligt SoL och LSS, vi ansvarar för avgiftshandläggningen för äldreomsorgen samt erbjuder olika typer av stöd till anhöriga. Enheten samarbetar med många olika aktörer både internt och externt.
Som LSS-handläggare handlägger och fattar du beslut om insatser inom vård- och omsorg. Det innebär att möta personer som ansökt om hjälp och stöd och därefter utreda, bedöma och fatta beslut om vilka insatser personen har rätt till enligt gällande lagstiftning. Viss SoL-handläggning ingår också i tjänsten.
I arbetet samverkar du med olika aktörer som till exempel anhöriga, omsorgens verksamheter och länssjukvården.
Du kommer att ingå i vårt trainee- och mentorprogram som omfattar bland annat kompetensutveckling utifrån en individuell utvecklingsplan och intern och extern handledning. Utöver det stävar vi efter en lägre arbetsbelastning genom färre antal ärenden per handläggare.
Din kompetens
Vi söker dig som är socionom eller har annan likvärdig utbildning, gärna med inriktning mot äldre och funktionshindrade. Du har dokumentations- och datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Arbetet är självständigt och kräver både initiativ- och samarbetsförmåga.
Erfarenhet av handläggning utifrån LSS, SoL eller annan lagstiftning är meriterande, detta gäller även erfarenhet inom vård- och omsorg. Arbetet ställer höga krav på ett gott bemötande och ett empatiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav för tjänsten.
Övrig information
En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Ett vikariat på heltid med tillträde 2021-01-01 till och med 2021-10-31 eller till dess ordinarie medarbetare är åter i tjänst. Eventuell möjlighet till tillsvidareanställning.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Resurspedagog/elevassistent till Ås skola åk 4-9

Ansök    Okt 7    Krokoms kommun    Elevassistent
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen och att i Ås få kombinationen av närhet till stadsmiljö och att ändå bo i landsbygd med utsikt över Storsjön och fjällvärlden gör att området är attraktivt att finnas och leva i. I årskurserna 4-9 på Ås skola går idag 441 elever. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär att i nära samar... Visa mer
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen och att i Ås få kombinationen av närhet till stadsmiljö och att ändå bo i landsbygd med utsikt över Storsjön och fjällvärlden gör att området är attraktivt att finnas och leva i.
I årskurserna 4-9 på Ås skola går idag 441 elever.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att i nära samarbete med klasslärarna stötta elev i behov av särskilt stöd under skoldagen på både individ- och gruppnivå i årskurs 7-9.
En viktig del i arbetet är att uppmärksamma behov och anpassa så att det blir lättare för eleven att hantera sina skoldagar och de utmaningar de stöter på.


Din kompetens
Du behöver ha tidigare erfarenhet av arbete i skolans värld och du har ett positivt bemötande gentemot elever och kollegor. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet med elever i behov av särskilt stöd. Om du har arbetat inom särskola eller besitter annan specialkompetens är det meriterande. Självklart önskar vi att du har kunskaper om skolans uppdrag.
Vidare är det viktigt att du har empatisk förmåga för att kunna förstå elevens behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana eleven att utvecklas vidare mot målen. Det är även viktigt att du har ett engagemang och ett lugnt och harmoniskt sinne för att kunna möta eleverna i olika undervisningssituationer.
Utöver detta ställs höga krav på samarbete då du planerar och arbetar tillsammans med lärare och övrig personal för att stimulera elevens lärande under hela skoldagen.


Utvecklas med glädje
Du kommer att spela en viktig roll för utvecklingen av Krokoms kommuns skolor. Visionen för kommunen och dess 16 grundskolor och 23 förskolor lyder ”Krokoms kommun gör plats för växtkraft”, som resurspedagog är du en väldigt viktig del av denna vision.


Övrig information
Tidsbegränsad visstidsanställning under läsåret 2020-2021 på 75%. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2020 10 16
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
0640 161 00 Visa mindre

Psykosocial Boendestödjare

Vill du arbeta nära människor som av olika anledningar är i behov av vård, omsorg, stöd eller service? Är du en motiverande och trygg person med ett pedagogiskt förhållningssätt som har förmågan att skapa bärande respektfulla relationer? Då har vi ett spännande arbete som passar dig! Nu söker vi en Psykosocial Boendestödjare för personer med psykisk funktionsvariation. Tjänsten är placerad inom Socialförvaltningen och Boendestöd inom Stöd och service. En ... Visa mer
Vill du arbeta nära människor som av olika anledningar är i behov av vård, omsorg, stöd eller service? Är du en motiverande och trygg person med ett pedagogiskt förhållningssätt som har förmågan att skapa bärande respektfulla relationer? Då har vi ett spännande arbete som passar dig!
Nu söker vi en Psykosocial Boendestödjare för personer med psykisk funktionsvariation. Tjänsten är placerad inom Socialförvaltningen och Boendestöd inom Stöd och service.
En dag som Boendestödjare
Boendestöd är en central insats för att människor med psykiska funktionsvariationer ska kunna klara av och bo i ett eget boende.
Att arbeta som boendestödjare innebär att motivera och stödja personer med funktionsvariation att ingå i en social gemenskap och att uppnå delaktighet i samhället. Du hjälper personer som har svårigheter med att få vardagslivet att fungera och du hjälper till att bryta ensamhet och isolering. Arbetet innebär också praktisk omvårdnad och att tillgodose den enskildes behov av personlig vård och service.
Som boendestödjare har du hela kommunen som arbetsfält. Du kommer att tillhöra ett arbetslag som arbetar med målgruppen neuropsykiatriska funktionsvariationer i vuxen ålder. Som boendestödjare arbetar du i ordinärt boende med beslut enligt SoL.
Arbetsuppgifterna är komplexa och varierande samtidigt som det finns stora möjligheter att utforma den nya verksamheten och att utvecklas som person.
Din kompetens
Vi söker dig som har relevant utbildning inom området så som undersköterska med psykiatrikompetens, socionom, behandlingspedagog, socialpedagog, beteendevetare, arbetsterapeut eller annat likvärdigt område. Vi strävar efter att ha en tvärprofessionell arbetsgrupp där vi har en gemensam bas men också kunskaper som kompletterar varandra. Detta för att kunna möta de mångfacetterade utmaningar som finns i arbetet som boendestödjare.
Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med personer med neuropsykiatriska funktionsvariationer och har erfarenhet av metoder för att skapa en strukturerad miljö och av att hantera olika typer av självdestruktiva beteenden. Meriterande är utbildning i, och erfarenhet av, samtalsmetodik såsom motiverande samtal.
Som person är du flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande samt har förmåga att skapa goda relationer med såväl klienter som andra professioner.
Arbetet som boendestödjare ställer stora krav på integritet, flexibilitet och självständighet. Ett genuint människointresse och en bra samarbetsförmåga är en förutsättning. Du har också en drivkraft i att förstå var en individ befinner sig och på vilket sätt du bäst kan stödja individen till självständighet. Vi vill att du ska vara trygg i dig själv, vara bekväm med att arbeta med personer i behov av kontinuitet och struktur och kunna möta klienter i olika sociala sammanhang.
I arbetet samarbetar och möter du många olika professioner och det är viktigt att du har kunskap om hur samhällets skyddsnät är uppbyggt och gällande lagstiftning inom flera områden. Du behöver ha datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare. Visa mindre

Rådgivare inom växtodling och ekonomi

Hushållningssällskapet Jämtland är i stark tillväxt. Därför söker vi rådgivare inom växtodling och ekonomi som vill vara med att utveckla rådgivning i framkant till länets lantbrukare. Vi söker dig som stimuleras av rådgivarrollen och vill utveckla affärsmässiga lösningar till företag inom de gröna näringarna. Du är proaktiv och van vid att ta självständiga beslut. Du bör trivas med att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Arbetet innebär ä... Visa mer
Hushållningssällskapet Jämtland är i stark tillväxt. Därför söker vi rådgivare inom växtodling och ekonomi som vill vara med att utveckla rådgivning i framkant till länets lantbrukare.
Vi söker dig som stimuleras av rådgivarrollen och vill utveckla affärsmässiga lösningar till företag inom de gröna näringarna. Du är proaktiv och van vid att ta självständiga beslut. Du bör trivas med att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Arbetet innebär även kontakter med myndigheter och andra organisationer där kommunikationsförmåga är viktigt. Vi önskar att du är högskoleutbildad som till exempel agronom, lantmästare, civilekonom eller ingenjör. Kunskap om system och arbetsmetoder såsom tex. växtodlingsprogram och ekonomistyrning är ett plus. Hög trovärdighet bland och kunskap om länets företagare ses som meriterande. Språkkunskaper är meriterande liksom internationell erfarenhet.
Om oss
Hushållningssällskapet Jämtland är en oberoende rådgivningsorganisation med visionen att skapa en attraktiv landsbygd för stad och land. Det senaste året har vi utvecklats snabbt och bedriver nu rådgivning till de gröna näringarna i länet och i samarbete med andra Hushållningssällskap i resten av landet. Vår målsättning är att växa ytterligare. På Hushållningssällskapet Jämtland har vi fokus att bedriva en helhetsrådgivning till lantbrukare som vill vara i framkant i sin produktion. Vi jobbar mycket med hållbarhets- och effektivitetsfrågor. Genom att arbeta på Hushållningssällskapet får du tillgång till en bred kompetensbas och möjlighet till personlig utveckling genom organisationens rikstäckande nät av oberoende kompetens för näringslivet. Det är styrkan i Hushållningssällskapet.
Ansökan
Anställningsform avgörs utifrån de ansökningar vi får in, vi är flexibla. Vi har vårt kontor på Grönt Center i Ås där många av de gröna näringarnas intresseorganisationer finns, men placeringsort kan diskuteras. Tillgång till egen bil och körkort är ett krav. Sista ansökningsdag 2020-10-31. Tillträde sker efter överenskommelse.


Frågor om tjänsten besvaras av
Karin Ahlberg Eliasson, VD Hushållningssällskapet Jämtland, 070-392 13 13
[email protected] Visa mindre

Vi söker 6 st Produktionsarbetare!

Ansök    Okt 5    Trangia AB    Montör, metallprodukter
Trangia grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök och all produktion sker i Trångsviken, Jämtland. Företaget upplever en kraftig expansion och söker därför ytterligare personal! I denna tjänst kommer du arbeta som maskinoperatör och inom montering samt avsyna och paketera produkter. Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet, alternativt ett intresse för industri och är nyfiken på att börja jobba inom in... Visa mer
Trangia grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök och all produktion sker i Trångsviken, Jämtland.
Företaget upplever en kraftig expansion och söker därför ytterligare personal!
I denna tjänst kommer du arbeta som maskinoperatör och inom montering samt avsyna och paketera produkter.
Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet, alternativt ett intresse för industri och är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Du är lättlärd och inte är rädd för att ta i och arbeta i ett högt tempo. Med rätt inställning, viljan att lära och arbeta och göra ett gott jobb är du den vi söker!
Meriterande:
-tidigare erfarenhet från industriarbete.
-utbildning inom industri, teknik eller elteknik.
-intresse för friluftsliv.


2 tjänster är tillsvidare dagtid, mån-fre med möjlighet till flextid.
4 tjänster är visstid: oktober - januari. 2 st dagtid mån-fre och 2 st kvällstid: 15-22 mån-tors, 10-16 fredagar.


Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande, tjänsterna kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdag. Märk din ansökan med vilken av dessa tjänster du söker. Visstid kväll, Visstid dag eller Tillsvidare dag.


#jobbjustnu Visa mindre

Trangia öppnar fabriksbutik i Trångsviken! Vill du vara med?

Ansök    Okt 5    Trangia AB    Butikssäljare, fackhandel
Vi söker butikssäljare med känsla för service till vår nya butik i Trångsviken. Företaget grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök. Vi kommer nu att utöka verksamheten i Trångsviken med en butik och i samma byggnad även ett museum som berättar vår historia. Vi söker nu extra-personal till butiken som kommer att få arbeta schemalagt lördagar och söndagar men vid behov även enstaka dagar mån-fre. Vi erbjuder en ... Visa mer
Vi söker butikssäljare med känsla för service till vår nya butik i Trångsviken.
Företaget grundades 1925 av John E Jonsson och är en av världens ledande producenter av stormkök. Vi kommer nu att utöka verksamheten i Trångsviken med en butik och i samma byggnad även ett museum som berättar vår historia.
Vi söker nu extra-personal till butiken som kommer att få arbeta schemalagt lördagar och söndagar men vid behov även enstaka dagar mån-fre.
Vi erbjuder en kreativ och trivsam arbetsplats där du tillsammans med dina kollegor säkerställer en hög service och kunskapsnivå gentemot våra kunder.
Låter detta intressant för dig?
Den vi söker bör ha ett stort friluftintresse och älska outdoor-livet. Gärna tycka att mat och matlagning utomhus är höjdpunkten på en dag på tur.
Har du dessutom tidigare arbetat i butik eller till och med outdoor-butik så är det ett stort plus.
Utöver det är det önskvärt att du är:
• idérik och bra på att hitta lösningar
• nyfiken och vill lära nytt
• ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ


Vi är ett litet gäng så det viktigaste är ändå att vi trivs tillsammans!


Omfattning: Tjänsten är extra behovs-anställning och omfattningen är i genomsnitt 4-15 timmar per vecka, förlagt främst under helger.
Lön enligt avtal och vi tillämpar Handelsanställdas avtal för dessa tjänster.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Butikschef Anna Johansson, [email protected]
Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev, via mail till [email protected]
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Okt 1    Krokom Fastfood HB    Köksbiträde
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang, Du ska vara stresta?lig,ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Laga la?ttmat,fo?rberedelser,sta?dning i ko?ket,diska mm Visa mer
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang,
Du ska vara stresta?lig,ordningssam,kunna arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Laga la?ttmat,fo?rberedelser,sta?dning i ko?ket,diska mm Visa mindre

Personlig assistent sökes heltid/deltid

Söker du ett arbete där du gör skillnad? Då tror vi att rollen som personlig assistent kan passa dig! Om tjänsten Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en kille som går på Jämtlands Gymnasium i Östersund. Han bor med sin familj en bit utanför Östersund till vardags och när möjlighet ges vistas familjen i sitt fritidshus på annan ort. Det innebär att arbetstid även kan bli aktuell på annan ort och/eller under annan resa. Ungdomen som sök... Visa mer
Söker du ett arbete där du gör skillnad? Då tror vi att rollen som personlig assistent kan passa dig!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en kille som går på Jämtlands Gymnasium i Östersund. Han bor med sin familj en bit utanför Östersund till vardags och när möjlighet ges vistas familjen i sitt fritidshus på annan ort. Det innebär att arbetstid även kan bli aktuell på annan ort och/eller under annan resa.

Ungdomen som söker assistent behöver omfattande hjälp med alla vardagliga bestyr såsom påklädning, toalett och matning med mera Som assistent blir du hans förlängda armar och ben fysiskt, vilket innebär att du ska ha god fysik. Du behöver även ha förmåga att gå in i rollen som den som har behovet utan att styra honom. Du som sökande behöver kunna uppmuntra och stötta honom vid olika aktiviteter. Du behöver vara lyhörd och ha koll på rutiner.

Du behöver även ha lätt för att ta till dig muntliga instruktioner och sen komma ihåg dessa, då inte alla detaljer alltid finns att hitta i skriftligt. Du måste även kunna ta egna initiativ.

Viktigt att du som sökande är engagerad, positiv och glad. Den som söker efter assistent är intresserad av olika sporter, tycker om att vara med sina vänner och att snickra.

Schemapassen är idag förlagda mellan kl. 06.30-21.00 och längden på passen är olika. På helger mellan kl. 09.00-23.00. Det finns stor möjlighet att själv påverka vilka dagar man som anställd arbetar.

Nu söker vi en till person som kan arbeta heltid eller deltid och vi söker även timvikarier.

Du måste tala svenska helt flytande för att kunna fungera i rollen som assistent i detta uppdrag. Vi ser gärna att både manliga och kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder en bra lön och andra anställningsförmåner enligt överenskommelse. Ob-tillägg följer kollektivavtal.

Tillsättning kommer att ske så snart vi hittar rätt person/personer. Så skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vid urvalet kommer också stor vikt läggas på om du som sökande har en bra motivering till varför du söker det här arbetet och varför vi ska anställa just dig.

Enligt lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför insatser åt barn med funktionshinder krävs ett registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregister. Det är därför bra om du som sökande beställer ett utdrag redan i samband med att du söker tjänsten. Har du redan ett utdrag i original går det bra att använda detta, om det inte är äldre än ett år. Längre ner finns en länk för att komma direkt vidare för att beställa utdraget.

Utdraget heter: Begäran om utdrag från belastningsregistret. Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder.

Längre ner finns en länk för att komma direkt vidare för att beställa utdraget.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Din ansökan kommer att läsas av medarbetare inom Annas Assistans, av kund och dennes anhöriga.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

- Blir det aktuellt med anställning hos Annas Assistans vill vi att du är beredd på att kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Om rekryteringsprocessen

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan kommer att läsas av medarbetare inom Annas Assistans, av kund och dennes anhöriga.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

- Blir det aktuellt med anställning hos Annas Assistans vill vi att du är beredd på att kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).

Omfattning:

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om Annas Assistans

Vår ambition är inte att bli störst, utan att bli bäst. Vi är en trygg personlig assistansanordnare som lägger stort hjärta i det vi gör.

Annas Assistans bildades 2011 och är en assistansanordnare för personer som är berättigade till personlig assistans enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). Annas Assistans är en modern assistansanordnare som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet till både personal och kunder. Allt för att skapa en positiv spiral där inspirerande och nöjda medarbetare gör ett bättre arbete vilket leder till nöjdare kunder.
Vi på Annas Assistans har kunder över hela landet och huvudkontoret ligger i Stockholm.

Som personlig assistent hos oss har du en oerhört viktig roll och en stor del av vår framgång vilar på din insats. Därför är det självklart att du som assistent omfattas av kollektivavtalet hos Sveriges ledande organisation för vård- och omsorgsgivare Vårdföretagarna.

Annas Assistans är en del av Team Olivia. Visa mindre

Sköterskor sökes i Krokom för antikroppstestning av Covid-19

Vaccina söker sjuksköterskor, undersköterskor och läkarstudenter för antikroppstestning. Om företaget Vaccina är ett av Sveriges största företag inom antikroppstestning för företag och privatpersoner. Med anledning av den ökade efterfrågan att göra antikroppstest för Covid-19 behöver Vaccina stärka upp sitt team av duktiga sköterskor. Arbetsuppgifter Som sköterska hos Vaccina genomför du tester främst genom venös blodprovstagning men kapillär provtagning ... Visa mer
Vaccina söker sjuksköterskor, undersköterskor och läkarstudenter för antikroppstestning.
Om företaget
Vaccina är ett av Sveriges största företag inom antikroppstestning för företag och privatpersoner. Med anledning av den ökade efterfrågan att göra antikroppstest för Covid-19 behöver Vaccina stärka upp sitt team av duktiga sköterskor.

Arbetsuppgifter
Som sköterska hos Vaccina genomför du tester främst genom venös blodprovstagning men kapillär provtagning kan också förekomma. Att arbeta som sköterska hos Vaccina innebär att du har en fördelaktig lönemodell, möjlighet till ersättning för restid och mycket socialt utbyte genom att ständigt träffar nya människor. Du bidrar också till att minska spridningen av Covid-19 på ett effektivt sätt.

Vem söker vi?
Vaccina söker sjuksköterskor, undersköterskor och läkarstudenter (från termin 5 och uppåt) som vill vara med och effektivisera arbetet kring Covid-19 på ett innovativt sätt, genom att arbeta med detta antingen vid sidan av din ordinarie sysselsättning eller på heltid. Vi behöver både heltidspersonal och deltidspersonal i tre månaders tid. Anställningsperioden kan komma att förlängas. Venös blodprovstagning kommer att vara den främsta arbetsuppgiften och det är därför ett krav med tidigare erfarenhet av detta.

Vaccina lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för denna tjänst är det viktigt att vara flexibel, service minded och självgående. Du trivs med att skapa kontakt med människor och är engagerad i ditt arbete. Beskriv tydligt i ansökan att du har tidigare erfarenhet av venös blodprovstagning då detta är ett krav. Du kan läsa mer om Vaccina på vår hemsida; www.vaccina.se (http://www.vaccina.se/)

Proaktivt arbete
I denna process arbetar vi proaktivt. Vilket innebär att det i dagsläget inte finns något behov på den efterfrågade orten, men vi vill kontinuerligt utöka våra pooler och rekryterar därför proaktivt.

Vaccina anställer löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Verksamhetsutvecklare med inrikting Digitalisering

Ansök    Sep 18    Krokoms kommun    Verksamhetskonsult, IT
Om du vill arbeta med att förenkla vardagen för medborgare och medarbetare med hjälp av digitala verktyg, så är du kanske den vi letar efter. I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både stannar kvar och flyttar hit. Invånarantalet ökar stadigt liksom nyföretagandet och i dag är det drygt 15 000 som bor här. Kommunen har ett attraktivt läge med närhet till både stad, fjäll och en storslagen natur. Krokoms kommun h... Visa mer
Om du vill arbeta med att förenkla vardagen för medborgare och medarbetare med hjälp av digitala verktyg, så är du kanske den vi letar efter.
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både stannar kvar och flyttar hit. Invånarantalet ökar stadigt liksom nyföretagandet och i dag är det drygt 15 000 som bor här. Kommunen har ett attraktivt läge med närhet till både stad, fjäll och en storslagen natur.
Krokoms kommun har ungefär 1 500 medarbetare som är organiserade i fyra förvaltningar, barn- och utbildningsförvaltningen, socialförvaltningen, samhällsbyggnadsförvaltningen och kommunledningsförvaltningen
Tjänsten som verksamhetsutvecklare med inriktning digitalisering/e-tjänster är placerad inom kommunledningsförvaltningen.
Uppdraget
Som verksamhetsutvecklare är du den som ska hjälpa kommunens förvaltningar att driva förändringsarbete inom digitalisering och e-tjänster.
Du arbetar tillsammans med våra verksamheter för att förenkla vardagen för medborgare och medarbetare och skapa värde för privatpersoner, organisationer, företagare och besökare i kommunen.
Du får en central roll i kommunens digitaliseringsgrupp där du fångar upp verksamheternas behov och driver på utvecklingen med stöd av gruppens medlemmar.
Du arbetar på kommundirektörens uppdrag och är placerad vid enheten för utveckling, kansli och service inom kommunledningsförvaltningen.
Din profil
Vi söker dig som har en väldokumenterad erfarenhet av arbete med digitalisering och e-tjänster. Du har mycket goda kunskaper inom området. Du har flerårig erfarenhet från att driva utvecklingsarbete och har en tydlig idé om hur det bör genomföras.
Du har en akademisk examen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat i en politiskt styrd organisation
Som verksamhetsutvecklare är du drivande och resultatfokuserad samtidigt som du har mycket god förmåga att samverka och skapa förtroendefulla relationer.
Som person stimuleras du av arbete med utveckling och förbättring. Du är tydlig, strukturerad och omdömesgill med god analytisk förmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Krokoms kommun söker Lönehandläggare

Ansök    Sep 24    Krokoms kommun    Löneadministratör
Krokoms kommun söker Lönehandläggare Ett jobb med plats för växtkraft Brinner du för löner, service och säkra leveranser? Har du ögon för detaljer och gillar digitalisering? Då har vi jobbet för dig! Eftersom två av våra kollegor går i pension vid årsskiftet söker vi nu er som vill vara med och utveckla lönetjänsten inom Krokoms Kommun. En dag på HR-avdelningen Hos oss ges du möjlighet att arbeta med bredden inom lönehantering samtidigt som du också ha... Visa mer
Krokoms kommun söker Lönehandläggare
Ett jobb med plats för växtkraft

Brinner du för löner, service och säkra leveranser? Har du ögon för detaljer och gillar digitalisering? Då har vi jobbet för dig!
Eftersom två av våra kollegor går i pension vid årsskiftet söker vi nu er som vill vara med och utveckla lönetjänsten inom Krokoms Kommun.


En dag på HR-avdelningen
Hos oss ges du möjlighet att arbeta med bredden inom lönehantering samtidigt som du också har möjlighet att fördjupa dig och ta större ansvar inom något område. Du blir en del av HR avdelningen som stödjer hela organisationen och dess medarbetare inom löne- och HR-frågor.
I arbetet ingår kontroll och registrering av underlag samt att ge stöd och service till kommunens förvaltningar. Du behöver kunna tillämpa lagar och avtal för de yrkesgrupper som finns i kommunen.
Vi använder personalsystemet Heroma som bygger på att verksamheterna och de anställda till viss del registrerar själva, med lönehandläggare som stödfunktion och support.
I arbetet ingår många kontakter med chefer och anställda via telefon, mail och möten. Andra kontakter med till exempel myndigheter ingår också.
Som lönehandläggare genomför vi även utbildningar i personalsystemet Heroma, framför allt för chefer och administratörer.


Utvecklas med glädje
Hos oss blir du en viktig del av vårt team, där vi med tydligt eget ansvar även bidrar till helheten för kommunens bästa. Vi strävar efter att hela tiden utveckla våra kompetenser och är generösa med att dela med oss av våra kunskaper till varandra. Det finns en god gemenskap där vi stöttar och hjälper varandra att lyckas.


Din kompetens
Vi söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och noggrann. Service ligger naturligt för dig och du tycker om siffror och arbeta mot deadlines. Du har god datorvana och är bekväm med att jobba digitalt. Har du jobbat i Heroma är det ett extra plus, liksom om du tycker du att det är spännande och intressant med nya digitala lösningar. Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift, och med professionell integritet kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.
Du har en utbildning till lönespecialist eller annan likvärdig utbildning inom personal- och löneområdet, alternativt flerårig erfarenhet av lönearbete.
Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som speglar kommunens kärnvärden - välkomnande, modig, nära och pålitlig.


Hälsning från din blivande chef
Tillsammans med ett härligt gäng kollegor vill jag ge dig möjlighet att utvecklas i din roll som lönehandläggare, utifrån den erfarenhet och de kunskaper du har med dig. Det är viktigt för mig med förtroende och öppen dialog. Mitt mål som chef är ett synligt och nära ledarskap där jag vill vara ett bra stöd för dig och övriga inom avdelningen.


Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2021-01-01 eller tidigare enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2020-10-11


Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Tel 0640-161 00 Visa mindre

Skolkuratorer till Elevhälsan

Ansök    Sep 22    Krokoms kommun    Socionom
Barn- och utbildningsförvaltningen söker: Skolkuratorer till Elevhälsan I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Det är nära till både stad och landsbygd, fjäll, sjö och skog. Krokom är en barnrik kommun, en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre, för dessa har vi 16 grundskolor och 23 förskolor spridda över hela kommunen. Kommunen växer för varje år, både vad gäller invånar... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen söker:


Skolkuratorer till Elevhälsan
I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Det är nära till både stad och landsbygd, fjäll, sjö och skog.
Krokom är en barnrik kommun, en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre, för dessa har vi 16 grundskolor och 23 förskolor spridda över hela kommunen. Kommunen växer för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar.
Elevhälsan i Krokoms kommun är ett centralt team som arbetar stödjande mot kommunens alla grundskolor, grundsärskola och träningsskola. Som Skolkurator är du anställd vid kommunens centrala elevhälsa, en egen verksamhet som regleras i Skollagen och omfattar medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser.


Arbetsuppgifter
Elevhälsan ska främst arbeta hälsofrämjande och förebyggande, elevernas utveckling mot utbildningens mål ska stödjas. Som Skolkurator är du en del av det centrala elevhälsoteamet med specialpedagoger, skolpsykologer skolsköterskor och studie- och yrkesvägledare, men ingår också i lokala elevhälsoteam på olika skolor.
Tillsammans med teamet är du ett stöd för rektorer och pedagoger i arbetet med att stödja eleverna i deras lärande och utveckling genom exempelvis konsultation och handledning.


Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad socionom, eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig, samt har erfarenhet av arbete med barn och unga.
Som person är du lugn, ansvarstagande, strukturerad och har en positiv inställning till ett inkluderande arbetssätt. Arbetet sker på individ-, grupp- och organisationsnivå men med fokus på gruppnivå.
Du är intresserad av skolans verksamhet och elevers lärmiljö som helhet. Du vill bidra med dina kunskaper för att säkra det skolsociala arbetet samt bidra till kvalitetsutveckling av elevhälsoarbetet och skolans värdegrundsarbete. Du är lösningsfokuserad och har förmågan att skapa goda relationer. Du är duktig på att kommunicera och har goda ledaregenskaper. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Arbetet kräver god kunskap om gällande lagstiftning som reglerar skolans verksamhet, om sekretess och kommunal förvaltning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kuratorsarbete i grundskola.
Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten.


Övrigt
Vi söker två kuratorer där den ena tjänsten är ett vikariat på 100 % för föräldraledighet vårterminen 2021 med möjlighet till förlängning.
Den andra tjänsten är en tillsvidaretjänst 100%.
Tillträde 2021-01-11 eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2020-10-12 Visa mindre

Två Tandläkare till Folktandvården i Krokom

Utvecklande tandläkarjobb inkl. härliga kollegor* Söker du livskvalitet nära naturen? Välkommen till Folktandvården i Krokom! Just nu söker vi två tandläkare till kliniken. Här får du jobba med glada och engagerade arbetskamrater och på fritiden har du direkt närhet till berg, sjöar och fjäll. Vi är tre tandläkare, tre tandhygienister och sju tandsköterskor som har ett nära och bra samarbete mellan alla yrkeskategorier. Beredskapen att hjälpa varandra i b... Visa mer
Utvecklande tandläkarjobb inkl. härliga kollegor*

Söker du livskvalitet nära naturen? Välkommen till Folktandvården i Krokom! Just nu söker vi två tandläkare till kliniken. Här får du jobba med glada och engagerade arbetskamrater och på fritiden har du direkt närhet till berg, sjöar och fjäll. Vi är tre tandläkare, tre tandhygienister och sju tandsköterskor som har ett nära och bra samarbete mellan alla yrkeskategorier. Beredskapen att hjälpa varandra i behandlingsarbetet är hög. Vi har regelbundna terapimöten och vi har ett bra samarbete med våra specialisttandläkare i Östersund. Region Jämtland Härjedalen erbjuder ett tvåårigt handledningsprogram för nyutexaminerade tandläkare och som stöd i den kliniska vardagen på kliniken i Krokom finns en erfaren handledare.

Din och verksamhetens utveckling är viktig och för att uppnå det sätter du i dialog med enhetschefen årligen en plan för din individuella kompetensutveckling. För att du ska må bra och hålla i ett långt arbetsliv erbjuder vi förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Friskvårdsbidrag till dig och friskvårdstid till teamet erbjuds och du får vara delaktig i att skapa arbetstider som möter dina önskemål så långt som det är möjligt.
Krokom ligger två mil utanför Östersund och kliniken ligger i centrala Krokom med hälsocentral i angränsande byggnad. Kliniken ger idag regelbunden vård till cirka 7 000 patienter varav cirka 3 000 är barn. Kliniken har åtta behandlingsrum i moderna lokaler. Rummen är utrustade med digital röntgen och en panoramaröntgen finns på kliniken. Journalsystemet på kliniken är T4.
* Du blir en del av ett härligt gäng som uppmuntrar och stöttar varandra!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har kunskap i att arbeta med både barn och vuxentandvård, gärna med några års erfarenhet. Vi jobbar med att utveckla teamtandvården på kliniken och vi ser gärna att du har erfarenhet, kunskap men framförallt vilja att delta i och utveckla teamtandvård.
Egenskaper vi sätter stort värde på är att du är engagerad, kvalitetsmedveten, flexibel och har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i klinikens profil.

KVALIFIKATIONER
Svensk tandläkarlegitimation
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Gärna några års erfarenhet, men inget krav
Bra organisations- och planeringsförmåga
Duktig på att bemöta, kommunicera och att skapa goda relationer
B-körkort

ÖVRIGT
Söker du livskvalitet nära naturen? Läs i så fall om projekt Kaxås via länken nedan. Krokoms kommun är en snabbt växande kommun med ett omväxlande och spännande landskap. Kommunen erbjuder attraktiva boendemiljöer, bra barnomsorg och skola.
Här har du närhet till fjäll med fantastisk skidåkning och storslagen natur, och för den jakt- och fiskeintresserade finns oändliga möjligheter.
Centralorten Krokom ligger 2 mil utanför Östersund och väljer man att bo där finns goda buss och vägförbindelser till Krokom. Kanske du är intresserad

https://projektkaxas.se/ Visa mindre

Familjerättssekreterare/Socialsekreterare till Individ och Familjeomsorgen

Ansök    Sep 16    Krokoms kommun    Socionom
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Socialförvaltningens Individ- och familjeomsorg (IFO) är organiserad i fem enheter; myndighetsenheterna Barn och Familj, Ungdom och Vuxna (inklusive ensamkommande flyktingbarn), Försö... Visa mer
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.
Socialförvaltningens Individ- och familjeomsorg (IFO) är organiserad i fem enheter; myndighetsenheterna Barn och Familj, Ungdom och Vuxna (inklusive ensamkommande flyktingbarn), Försörjningsstöd och expedition samt Öppna enheten.
Myndighetsenheten ansvarar för all myndighetsutövning inom IFO, dvs handläggning av ärenden rörande barn- och ungdomar 0-18 år, familjerätt, missbruk och försörjningsstöd.
Myndighetsenheten söker nu socialsekreterare med inriktning familjerätt till enheten Barn- och familj.


Arbetsuppgifter
Som familjerättssekreterare hos oss ska du utreda och handlägga vårdnads-, boende och umgängesfrågor på begäran av tingsrätt och alltid med fokus på barnets bästa. Du handlägger umgängesärenden och Du utreder medgivande för adoptioner. I ditt arbete ska du även utreda och handlägga kvalificerade faderskapsutredningar, särskilt förordnad vårdnadshavare samt upprätta avtal mellan vårdnadshavare.
Som socialsekreterare i vår enhet får du arbeta med att ta emot och utreda ansökningar/anmälningar gällande barn upp till 16 år. Du har vidare att följa upp att de beviljade insatserna leder rätt. Du tillämpar bland annat SoL och LVU-lagstiftningen.
Du arbetar nära din närmaste beslutsfattande chef, och i samarbete med dina kollegor både inom enheten samt över enhetsgränserna. Arbetet innebär ett stort mått av samverkan med både interna och externa samverkanspartners.


Kvalifikationer
Socionomexamen, med flerårig erfarenhet från arbete med barn och familjer inom myndighetsutövning samt goda kunskaper i SoL och LVU.
Vi ser gärna att du har kunskaper om BBIC, Barns behov i centrum, då du arbetar utifrån BBIC-modellen och ska vara bra på att sammanställa och dokumentera komplexa sammanhang.
Erfarenhet av familjerättsliga frågor och handläggning.
För att på ett bra sätt klara av arbetsuppgifterna i uppdraget, behöver du ha uppnått en personlig mognad samt ett intresse för att arbeta med barn och dess familjer specifikt utifrån myndighetsutövning.
Du ska ha god förmåga att skapa relationer i ditt arbete, samt kunna analysera, sammanfatta och dra slutsatser i ditt utredningsarbete med barns bästa i centrum. Du har en väl grundad förståelse för vikten av den enskildes rättssäkerhet i kontakterna med socialtjänsten och inser vad detta betyder i praktiken. Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort för personbil.


Vi erbjuder:
En liten personalgrupp med nära till kollegor och chef.
En 1:e socialsekreterare som ger dig extra stöd och handledning avseende barn och familjeutredningar.
Ett särskilt traineeprogram för att kompetensutveckla och tillvarata dina förutsättningar inom professionen, inklusive löneutveckling i enlighet med detta.
Beroende på var du befinner dig i traineeprogrammet finns möjlighet till en reflektionsdag i månaden i överenskommelse med din chef.
Fortlöpande utbildningar i det som behövs för utförandet av uppdraget.
Processorienterad handledning.
Friskvård på arbetstid.
Möjlighet till semesterväxling.
Lagom storlek på kommun, inte för stor, inte för liten.

Upplysningar
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Sista ansökningsdatum är 2020 10 07
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Kontaktperson
Inga-Lill Olausson
Enhetschef Barn och familj
0640 168 64
[email protected]

Fackliga företrädare når du via kommunens växel
0640 161 00 Visa mindre

Säljare med eller utan erfarenhet i Krokom. Fast lön plus provision

Ansök    Sep 14    Clean Sky Sweden AB    Hemförsäljare
Om dig Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Ekologisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis. Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm. Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om... Visa mer
Om dig
Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Ekologisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis.
Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm.
Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om att möta nya människor och att den ena dagen inte är den andra lik. Du är målmedveten och har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem. Detta är viktiga egenskaper hos oss, då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Att du själv kan påverka din lön och dina arbetstider är något du ser som en förmån.


Du har körkort & tillgång till bil.


Tidigare säljerfarenhet är en merit men inget krav.


Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.


Lön och förmåner
Heltid ger 24 500 kr i månaden plus provision på allt du säljer.
Vi tillämpar provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.


För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.


Om arbetsgivaren
Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och företag.
Clear Sky renar luften genom vatten, helt utan filter, samt tvättar golv, mattor och möbler miljövänligt och helt utan kemikalier.


Gå gärna in och läs mer på vår hemsida http://www.cleanskysweden.se/


#jobbjustnu Visa mindre

Förskollärare till Offerdalsområdet

Barn- och utbildningsförvaltningen söker: Förskollärare till Offerdalsområdet Krokoms kommun, mitt i Jämtlands län, är tillräckligt stor för eget driv och tillräckligt liten för nära relationer. I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. Kommunen har vid flertalet tillfällen blivit... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen söker:
Förskollärare till Offerdalsområdet
Krokoms kommun, mitt i Jämtlands län, är tillräckligt stor för eget driv och tillräckligt liten för nära relationer. I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. Kommunen har vid flertalet tillfällen blivit utnämnd till länets bästa skolkommun.
Till den vackra Offerdalsbygden nordväst om Krokom söker vi Förskollärare. Bygden domineras av stora jordbruksbygder, vidsträckta myrar, åar, älvar och sjöar. På den största delen växer skog och längst i norr mot Norge och i väster mot Åre kommun finns fjällen. Här finns också två av kommunens samebyar.
Till förskolan i Änge söker vi Förskollärare som vill vara en del i den gemensamma visionen ”Vi gör plats för växtkraft”. Tycker du om att utmana de yngre barnens lärande och utveckling från de första orden fram tills dess att de börjar första klass, då är det dig vi söker!
Arbetsuppgifter
Arbetet sker i barngrupp 1- 5 år och innebär att du, tillsammans med dina kollegor, specialpedagog, pedagogisk utvecklare och rektor för förskolan aktivt bidrar till utveckling av den pedagogiska verksamheten och undervisningen i enlighet med gällande styrdokument.
I din roll som förskollärare har du ansvar för att planera och bedriva verksamheten och genom det möta de behov varje enskilt barn har. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten.
Du samverkar i hög grad med hela förskolan och övriga förskolor i området och arbetar aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt styrdokumenten. I arbetet som förskollärare i vårt mångkulturella område är det viktigt att vara lyhörd, kommunikativ och lösningsfokuserad. Vi arbetar med inkludering, delaktighet och språkutveckling som bärande idéer.
Kvalifikationskrav
Vi söker dig som är färdig med din förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot de yngre åren och innehar legitimation. Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten för förskoleverksamhet, har du praktisk erfarenhet från pedagogiskt arbete är det meriterande.
Du är utåtriktad, idérik och tycker om att ta egna initiativ. Du kan skapa struktur, har ett öga för detaljer och brinner för arbete med människor, såväl vuxna som barn i en mångkulturell miljö. Du har goda språkliga kunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi ser också att du har en positiv inställning till det systematiska kvalitetsarbetet och har en grundläggande IKT-kompetens.
Vi sätter alltid det kompetenta och nyfikna barnet i fokus, samt strävar hela tiden efter förbättringar och utveckling av vår verksamhet på alla plan.

Övrigt
Tillsvidareanställningar på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm men du har möjlighet att arbeta deltid. Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Eftersom det råder brist på förskollärare så kan det bli aktuellt att anställa personer med annan utbildning, kompetens och erfarenhet, ex vis barnskötare, dock utan möjlighet till tillsvidareanställning. Visa mindre

Sjukgymnast/fysioterapeut

- Ett jobb med plats för engagemang Vi söker nu en sjukgymnast/fysioterapeut för att täcka upp under en föräldraledighet. Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss arbetar du både i ordinärt och särskilt boende i hela kommunen, ett fritt och självständigt arbete i samarbete med kollegor och andra professioner kring den enskilde. I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fy... Visa mer
- Ett jobb med plats för engagemang
Vi söker nu en sjukgymnast/fysioterapeut för att täcka upp under en föräldraledighet. Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss arbetar du både i ordinärt och särskilt boende i hela kommunen, ett fritt och självständigt arbete i samarbete med kollegor och andra professioner kring den enskilde.
I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och personer med olika typer av funktionsvariationer. Totalt är vi ca 40 medarbetare.
En dag som sjukgymnast/fysioterapeut
Du kommer att vara inriktad på arbete med specifik rehabilitering inom hemsjukvård, särskilt boende och LSS. Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss är ditt uppdrag att främja varje individs funktioner för att skapa delaktighet och förutsättningar för självständighet och oberoende i vardagen. Dina insatser bidrar till att stimulera den enskilde till ett aktivt liv och möjliggör dennes önskemål om att tillvarata eller utveckla sina förmågor och färdigheter.
Det innebär att du utreder, bedömer, planerar, genomför, utvärderar och följer upp rehabiliteringsinsatser som t.ex. specifik träning och behandling samt förskriver hjälpmedel. Du fungerar som handledare och stöd till omvårdnadspersonal och anhöriga. Du har en viktig roll i teamarbetet kring personer med insatser, i vårdplanering och systematiskt kvalitetsarbete. Dokumentation sker via journalsystemet Viva.
Arbetstiden är förlagd till vardagar under dagtid.
Din kompetens
Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet av arbete inom hemrehabilitering och kommunal äldreomsorg är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är öppen, prestigelös och trivs att arbeta i team. Du har ett stort engagemang för arbete med människor och ett ödmjukt och professionellt bemötande. Du är utåtriktad och intresserad av att bidra med din kunskap. Du tar ett stort ansvar för ditt eget arbete, är självständig, flexibel, strukturerad och har god förmåga att prioritera. Vi står inför spännande utmaningar, bland annat att utveckla och testa nya arbetssätt och uppskattar idérikedom och drivkraft i utvecklingsarbete kring vård och rehabilitering.
B-körkort är ett krav för denna tjänst.
Övrig information
Vikariat på heltid t.o.m. 2021-03-31
Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens utgång så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Är du en fena på växtodling?

Ansök    Sep 8    Torsta AB    Agronom
Är du en fena på växtodling? Torsta söker en medarbetare till avdelningen för landsbygdsutveckling! Arbetsuppgifterna innefattar arbete med försöksodlingar inom lantbruket som vi genomför på uppdrag av SLU Umeå, utbildning i växtodling för vuxna och viss rådgivning. Arbetet med försöksodlingar innebär även rent praktiskt arbete i fält. Framförallt vill vi utveckla arbetet med försöksodlingarna genom att utöka samarbetet med Sveriges Lantbruksuniversitet... Visa mer
Är du en fena på växtodling?
Torsta söker en medarbetare till avdelningen för landsbygdsutveckling!


Arbetsuppgifterna innefattar arbete med försöksodlingar inom lantbruket som vi genomför på uppdrag av SLU Umeå, utbildning i växtodling för vuxna och viss rådgivning.
Arbetet med försöksodlingar innebär även rent praktiskt arbete i fält. Framförallt vill vi utveckla arbetet med försöksodlingarna genom att utöka samarbetet med Sveriges Lantbruksuniversitet, arbeta för att resultaten ska bli mer tillgängliga och komma till nytta för lantbruksföretagen i vår region.
Vi bedömer att behovet av växtodlingskompetens kommer att öka i framtiden. Som medarbetare på vår utvecklingsavdelning blir du del i ett gäng av kompetenta och trevliga medarbetare. Du kommer även kunna bli involverad i andra kurser och projekt som vi driver eller deltar i.
Vi söker dig är utbildad inom i växtodling . Till exempel som agrotekniker, lantmästare eller agronom. Du ska gilla att arbeta praktiskt, undervisa och dela med dig av din kompetens i olika sammanhang. Det är även bra om du har erfarenhet av och gillar att jobba projektbaserat.
Omfattning: Heltid, möjlighet till deltid om önskemål finns
Tillträde: 1 januari 2021 eller efter överenskommelse
Ersättning: Månadslön
Kontaktperson: Anna Olofsson Frestadius,
0725551672
Ansökan skickas till: [email protected]
Sista ansökningsdatum: 2020-10-05
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till Biståndsenheten

- Ett jobb med plats för att påverka Har du förmåga att stödja och handleda samtidigt som du inspirerar och motiverar till ständig förbättring? Då kan det här vara ett jobb för dig! Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Vi... Visa mer
- Ett jobb med plats för att påverka
Har du förmåga att stödja och handleda samtidigt som du inspirerar och motiverar till ständig förbättring? Då kan det här vara ett jobb för dig!
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden. Kommunen har fyra värdeord; välkomnande, modig, nära och pålitlig. Vi arbetar för att dessa ord ska genomsyra hela vår verksamhet.
En dag som chef på biståndsenheten
Här arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent. Vi utreder rätten till stöd och omsorg enligt socialtjänstlagen och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, vi ansvarar för avgiftshandläggningen för äldreomsorgen samt erbjuder olika typer av stöd till anhöriga. Enheten samarbetar med många olika aktörer både internt och externt.
Som chef för Biståndsenheten kommer du att sitta i ledningsgruppen för verksamhetsområde Bistånd, Hälsa och sjukvård. Verksamhetschefen kommer att vara din närmsta chef.
I uppdraget ingår att planera, leda, genomföra, följa upp och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med gällande lagstiftning och riktlinjer. Viss biståndshandläggning ingår i tjänsten. Du har ett helhetsansvar för din enhet vilket innebär att du har budget-, personal-, och arbetsmiljöansvar. Du initierar och driver utvecklingsfrågor inom din enhet i nära samarbete med dina kollegor och övriga professioner inom socialförvaltningen.
Din kompetens
För detta spännande uppdrag söker vi dig som har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du har erfarenhet av myndighetsutövning, gärna inom socialtjänst eller vård och omsorg. Du har ledarerfarenhet och vi önskar att ditt ledarskap bidrar till att skapa förutsättningar för att medarbetarna ska kunna utföra ett arbete med god kvalitet.
Personlig lämplighet för uppdraget bedömer vi som viktigt och vi kommer i rekryteringsprocessen särskilt att fokusera på din förmåga att stödja och handleda personalen i sina uppdrag, skapa trygghet och delaktighet, att inspirera och motivera samt på din förmåga att leda en verksamhet som strävar mot ständig förbättring och utveckling.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat, så vänta inte med din ansökan!
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Jordgubbslandet

Jordgubbslandet på Rödön söker medhjälpare under vintern. Jobbet är att förbereda inför kommande säsong. Visa mer
Jordgubbslandet på Rödön söker medhjälpare under vintern.
Jobbet är att förbereda inför kommande säsong. Visa mindre

Studiehandledare/modersmålslärare i holländska

Ett jobb med plats för utveckling och glädje Talar och skriver du holländska och har ett intresse för ungdomars utveckling och lärande? Då kan du vara den vi söker till Cederbergsskolan i Föllinge. En dag som studiehandledare/modersmålslärare Huvuduppgiften i arbetet är att fungera som språkstöd för eleverna samt att planera, undervisa och inspirera eleverna utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten. Tillsammans med elever och övriga på skolan... Visa mer
Ett jobb med plats för utveckling och glädje

Talar och skriver du holländska och har ett intresse för ungdomars utveckling och lärande? Då kan du vara den vi söker till Cederbergsskolan i Föllinge.
En dag som studiehandledare/modersmålslärare
Huvuduppgiften i arbetet är att fungera som språkstöd för eleverna samt att planera, undervisa och inspirera eleverna utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten.
Tillsammans med elever och övriga på skolan skapar ni goda förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
Du kommer att vara en del av vårt arbetslag inom språk och integration. Här arbetar 20 personer som studiehandleder och undervisar i modersmål.
Din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av undervisning och talar och skriver holländska samt har goda kunskaper i svenska.
Det är även viktigt att du är en god pedagogisk ledare. Du är engagerad och har ett genuint intresse för ungdomars utveckling och lärande. Du kan lyssna, uppmuntra, inspirera och utmana dem att utvecklas vidare.
Då arbetet sker i samverkan med andra krävs att du har god samarbetsförmåga, vilket även är viktigt för en god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och övriga.
Övrig information
Tidsbegränsad anställning på 50% under läsåret 2020/2021, tillträde enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Lärare 4-6 till Ås skola

- Ett jobb med plats för gemenskap Vi söker dig som vill stärka upp vårt arbetslag och vikariera i åk 4-6 på Ås skola under höstterminen 2020, eventuellt längre. Du ges möjlighet att utveckla, undervisa och inspirera våra elever tillsammans med dina kollegor. Ås skola är en F-9 skola med ungefär 500 elever med tillhörande fritidshem. Arbetslaget i 4-6 består av dig och åtta andra pedagoger. Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här... Visa mer
- Ett jobb med plats för gemenskap
Vi söker dig som vill stärka upp vårt arbetslag och vikariera i åk 4-6 på Ås skola under höstterminen 2020, eventuellt längre. Du ges möjlighet att utveckla, undervisa och inspirera våra elever tillsammans med dina kollegor.
Ås skola är en F-9 skola med ungefär 500 elever med tillhörande fritidshem. Arbetslaget i 4-6 består av dig och åtta andra pedagoger.
Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 22 förskoleavdelningar. Elever i Krokom har tillgång till en lärarbehörighet vars nivå ligger strax över rikssnittet och andelen elever med behörighet till gymnasiet är högre än rikets.
En dag som lärare på Ås skola
En viktig del i arbetet är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans utveckling. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer.
Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och diskussioner som uppstår. Den energi som du ger får du tillbaka med råge!
Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera eleverna i årskurserna 4-6 och tillsammans med pedagogerna planera utifrån de kommunala och nationella målen. Du kommer att ansvara för undervisning i flera klasser i några av följande ämnen; svenska, matematik, NO och SO. Vilka ämnen som blir aktuella för dig att undervisa i beror på din behörighet.
Din kompetens
För att lyckas i uppdraget har du som söker en grundskollärarutbildning med behörighet och legitimation inom ett eller flera av ovan nämnda ämnen. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.
Utvecklas med glädje
I Krokom gör vi plats för växtkraft. Inom barn och utbildning betyder det att vi är medvetna om sambandet mellan trivsel på arbetsplatsen och förmågan att samla kraft och inspiration till att undervisa och stötta elever på deras väg mot ökad måluppfyllelse.
Vår ambition som din blivande arbetsgivare är att ge dig som anställd det stöd och de förutsättningar du behöver för att kunna ge ditt allra bästa till våra barn och elever.
Övrig information
Vikariat på 75-100% under höstterminen 2020 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Tandhälsan Nälden söker tandsköterska

Ansök    Aug 20    Tandhälsan Nälden AB    Tandsköterska
Välkommen att söka en tjänst och bli en del av vårt härliga team! På Tandhälsan Nälden arbetar idag tre tandläkare, fem tandsköterskor, en tandhygienist samt en tandtekniker på kliniken. Huvudsakliga arbetsuppgiften blir assistans tillsammans med tandläkare samt eget arbete med patient. Hos oss på Tandhälsan Nälden jobbar du till stor del delegerat. Det är något vi är stolta över och utvecklar kontinuerligt. Du blir en del av det lag som levererar den allr... Visa mer
Välkommen att söka en tjänst och bli en del av vårt härliga team!
På Tandhälsan Nälden arbetar idag tre tandläkare, fem tandsköterskor, en tandhygienist samt en tandtekniker på kliniken.
Huvudsakliga arbetsuppgiften blir assistans tillsammans med tandläkare samt eget arbete med patient.
Hos oss på Tandhälsan Nälden jobbar du till stor del delegerat. Det är något vi är stolta över och utvecklar kontinuerligt.
Du blir en del av det lag som levererar den allra bästa tandvården.
2019 vann vi den prestigefyllda priset "Årets tandvårdsklinik" som delas ut av Privattandläkarna.
-
Tandsköterskeutbildning är krav.
6 månaders provanställning innan tillsvidareanställning.
Lön enl överenskommelse.
Heltid med tillträde enl överenskommelse.
-
Intervjuer kommer ske löpande under hela ansökningsperioden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor i Krokoms Bemanningspool

I syfte att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av korttidsvikarier söker vi undersköterskor. Vi erbjuder nu vikariat till dig som vill vara med och utveckla vår välfärd. Arbetsuppgifter Att jobba som undersköterska inom Krokoms Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie medarbetare vid korttidsfrånvaro. Eftersom välfärdsyrkena behövs dygnet runt utförs arbetet dag, kväll, natt, samt journatt. Du kommer att arbeta på många o... Visa mer
I syfte att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av korttidsvikarier söker vi undersköterskor. Vi erbjuder nu vikariat till dig som vill vara med och utveckla vår välfärd.


Arbetsuppgifter
Att jobba som undersköterska inom Krokoms Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie medarbetare vid korttidsfrånvaro. Eftersom välfärdsyrkena behövs dygnet runt utförs arbetet dag, kväll, natt, samt journatt.
Du kommer att arbeta på många olika arbetsplatser inom verksamheterna Särskilt boende, Hemtjänst samt Stöd och service. Arbetsuppgifterna är hälso- och sjukvårdande.
För att trivas i rollen är det viktigt att du har en god planerings- och samarbetsförmåga, du tycker om att ge service och du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, ta ansvar och egna initiativ utifrån yrkesrollen och inom givna ramar. Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet samt förmåga att arbeta med andra.


Kvalifikationskrav
Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning inom vård och omsorg som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är ett krav. Du är ansvarstagande och har stor respekt för den enskildes integritet.
Har du erfarenhet av att arbeta som undersköterska eller annat vårdyrke är det meriterande. Det är även meriterande om du har kompetens som barnskötare för att kunna arbeta inom fler av Bemanningspoolens verksamheter.

Du har körkort och tillgång till egen bil.


Övrigt
Vikariat på heltid under 3 månader med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdag 2020-09-13.
Tillträde enligt överenskommelse.
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

IT-samordnare

Ansök    Aug 4    Krokoms kommun    IT-samordnare
-Ett jobb med plats för att utveckla och utvecklas Arbetet består av flera fokusområden som kan förändras över tid. Initialt söker vi kompetens inom funktionerna IT-systemförvaltning och IT-säkerhet, samt IT-samordning för Socialförvaltningen. IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö, telefoni och bredband. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för ... Visa mer
-Ett jobb med plats för att utveckla och utvecklas
Arbetet består av flera fokusområden som kan förändras över tid. Initialt söker vi kompetens inom funktionerna IT-systemförvaltning och IT-säkerhet, samt IT-samordning för Socialförvaltningen.
IT-enheten ansvarar för det centrala IT-stödet till kommunens verksamheter med drift, support och utveckling av IT-miljö, telefoni och bredband. Enheten är organiserad inom kommunledningsförvaltningen och består för närvarande av 12 medarbetare i rollerna IT-samordnare, IT-tekniker och IT-chef.
En dag som IT-samordnare
Som IT-samordnare identifierar du verksamhetens IT-behov, stöttar en verksamhetsdriven digitalisering och utveckling samt verkar för att IT-stödet och IT-miljön är säker, optimal och kostnadseffektiv i ett verksamhetsperspektiv med en centraliserad IT-drift.
Du agerar som konsult, problemlösare, pedagog och projektledare i samma roll och levererar ett serviceinriktat verksamhetsstöd vid införande, utveckling, förvaltning och användning av IT-miljö, tjänster, system och utrustning. Du gör det genom dialog, samordning och samverkan med kollegor och representanter från verksamheten, beslutsfattare och leverantörer i olika arbetsgrupper och projekt.
Du kommer att ge information, rådgivning och utbildning, beställa, inventera och dokumentera samt planera, utreda och analysera. Du kommer också att driva och kvalitetssäkra införande, utveckling och uppföljning av processer, rutiner, dokument och systemstöd för IT-styrning, IT-systemförvaltning, IT-säkerhet och Informationssäkerhet.
Din kompetens
Du har en IT- eller systemvetenskaplig utbildning på högskolenivå, en bred IT-kunskap och systemförståelse med en flerårig arbetslivserfarenhet inom området, eller en annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
För att lyckas i uppdraget trivs du med att ta initiativ, ett stort eget ansvar samt att arbeta självständigt. Du har en god samarbetsförmåga, kan vara divande i ett team och känner dig bekväm med att prata med och inför olika grupper.
Du har ett stort ordningssinne, arbetar strukturerat och målinriktat med förbättring i fokus, samtidigt som du är flexibel, kan se helheten, prioritera och leverera i tid.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra detta begripligt för användare ute i organisationen.
B-körkort är ett krav.
Kunskaper och erfarenheter inom följande är meriterande: Projektledning, IT-styrning, IT-systemförvaltning, IT-säkerhet, Informationssäkerhet, riskanalys, IAM, ISO-27001, ITIL, PM3.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (2018:585) säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövning med registerkontroll och bakgrundskontroll genomförs på slutkandidat.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Distriktssköterska

Ansök    Aug 5    Krokoms kommun    Distriktssköterska
Ett jobb med plats för engagemang och möjlighet att påverka Till hemsjukvården i Offerdal söker vi dig som är utbildad distriktssköterska och vill vara med och bidra med ditt engagemang och din känsla för service. I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och kommuninvånare med funktionsvar... Visa mer
Ett jobb med plats för engagemang och möjlighet att påverka

Till hemsjukvården i Offerdal söker vi dig som är utbildad distriktssköterska och vill vara med och bidra med ditt engagemang och din känsla för service.
I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och kommuninvånare med funktionsvariationer.
En dag som distriktssköterska
Som distriktssköterska hos oss bedömer och utför du medicinska åtgärder och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA. I arbetsuppgifterna ingår omvårdnadsansvar som innefattar ansvar för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas. Detta sker genom dina insatser direkt eller genom handledning, delegering och uppföljning. Vi arbetar utifrån ett teambaserat arbetssätt för att individen ska få trygg och god vård.
Du har möjlighet att påverka ditt arbete genom samverkan och ett nära samarbete med andra professioner, kollegor och chefer.
Din kompetens
För att lyckas i uppdraget är du legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som distriktssköterska. Har du erfarenhet från hemsjukvård, palliativ vård eller äldreomsorg är det meriterande.
Vi räknar med att du har en hög omvårdnadskompetens och en god förmåga att fatta självständiga beslut och göra etiska ställningstaganden.
Du är flexibel, prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt bidrar till en positiv anda i arbetslaget. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
För arbetet krävs att du har körkort för bil.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Schemalagd arbetstid dagtid måndag-fredag, samt helgtjänstgöring var sjätte helg.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Undersköterskor till Solbacka

Är du utbildad undersköterska med ett engagemang för omsorg av äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig! ”Dom jett vä social och lätt å prata med. Å dom ske väta hur gammalt e folk vill ha e, bädde och så, och de e ännelunns än de yngran. Och så må man va beredd på att ma begär hjälp med olik saker.” Ingegerd, 97 år, beskriver vad hon tycker är viktigt hos personalen. Solbacka är ett av tre särskilda boenden inom Krokoms kommun där trygghet och omsorg ä... Visa mer
Är du utbildad undersköterska med ett engagemang för omsorg av äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig!
”Dom jett vä social och lätt å prata med. Å dom ske väta hur gammalt e folk vill ha e, bädde och så, och de e ännelunns än de yngran. Och så må man va beredd på att ma begär hjälp med olik saker.”
Ingegerd, 97 år, beskriver vad hon tycker är viktigt hos personalen.
Solbacka är ett av tre särskilda boenden inom Krokoms kommun där trygghet och omsorg är i fokus dygnets alla timmar. Solbacka ligger i Föllinge, 45 km från Krokom, 45 km från Änge och 70 km från Strömsund. Arbetsplatsen omfattar även Föllinge Hemtjänst, och består av totalt ca 50 undersköterskor och vårdbiträden.
På Solbacka jobbar vi i nära team om undersköterskor, sjuksköterskor, rehabpersonal och enhetschef. Hälsocentralen finns dessutom i samma hus, vilket är smidigt.
Som undersköterska utför du planerade insatser utifrån de boendes behov och individuella genomförandeplaner. I arbetsuppgifterna ingår även löpande dokumentation, kontaktmannaskap samt att du deltar på arbetsplatsträffar och i utveckling av verksamheten.
Sociala aktiviteter med bingo och musik mm, är något som vi jobbar mycket med på Solbacka. Sommartid bor det även höns här och våra uteplatser används året runt. För den som har engagemang att anordna aktiviteter finns goda möjligheter att utöva det.
Under de närmaste åren kommer vi att fortsätta jobba med att Nollvisionen ska tillämpas i hela verksamheten, och inte bara demensavdelningen Österbo. Nollvisionen innebär att ha ett arbetssätt som är personcentrerat och där tvingande och begränsande åtgärder används så lite som möjligt på personer med demenssjukdom.
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse och erfarenhet av att jobba med människor som behöver vård och omsorg. Även andra erfarenheter som bedöms likvärdiga är intressant.
Du är trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver kunna uttrycka dig i tal och skrift.
Erfarenhet och intresse av att anordna aktiviteter för de boende är meriterande, liksom bred arbetslivserfarenhet och från att handleda och coacha andra. Vana från att skapa och skriva rutiner är också meriterande.


Flera tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse.
I Krokom är heltid norm – anställningen är på heltid, med möjlighet att önska deltidsarbete.
Tvättstugeschema med årstimbank tillämpas. Du som medarbetare lägger ditt önskeschema, som sedan justeras utifrån verksamhetens behov och kollegornas önskemål.


Arbetstiderna omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Vi söker även medarbetare för arbete på natt. Ange i ansökan vad du söker.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Biståndshandläggare

- Ett jobb med plats för utveckling Tycker du om att samverka och samarbeta med andra och samtidigt bedriva ett självständigt arbete? Till Biståndsenheten söker vi nu två biståndshandläggare som vill arbeta med myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen (SoL). En dag som biståndshandläggare På Biståndsenheten arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent. Vi utreder rätten till stöd och omsorg enligt SoL och LSS, v... Visa mer
- Ett jobb med plats för utveckling
Tycker du om att samverka och samarbeta med andra och samtidigt bedriva ett självständigt arbete? Till Biståndsenheten söker vi nu två biståndshandläggare som vill arbeta med myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen (SoL).
En dag som biståndshandläggare
På Biståndsenheten arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent. Vi utreder rätten till stöd och omsorg enligt SoL och LSS, vi ansvarar för avgiftshandläggningen för äldreomsorgen samt erbjuder olika typer av stöd till anhöriga. Enheten samarbetar med många olika aktörer både internt och externt.
Du kommer att handlägga och fatta beslut om insatser inom vård- och omsorg. Det innebär att möta personer som ansökt om hjälp och stöd och därefter utreda, bedöma och fatta beslut om vilka insatser personen har rätt till enligt gällande lagstiftning.
I arbetet samverkar du med olika aktörer som till exempel anhöriga, omsorgens verksamheter och länssjukvården.
Du kommer att ingå i vårt trainee- och mentorprogram som omfattar bland annat kompetensutveckling utifrån en individuell utvecklingsplan och intern och extern handledning. Utöver det stävar vi efter en lägre arbetsbelastning genom färre antal ärenden per handläggare.
Din kompetens
Vi söker dig som är socionom eller har annan likvärdig utbildning, gärna med inriktning mot äldre och funktionshindrade. Du har dokumentations- och datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Arbetet är självständigt och kräver både initiativ- och samarbetsförmåga.
Erfarenhet av handläggning utifrån SoL, LSS eller annan lagstiftning är meriterande, detta gäller även erfarenhet inom vård- och omsorg. Arbetet ställer höga krav på ett gott bemötande och ett empatiskt förhållningssätt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav för tjänsten.
Övrig information
Två tillsvidareanställningar på heltid med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Enhetschef Biståndsenheten

- Ett jobb med plats för att påverka Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden. Kommunen ha... Visa mer
- Ett jobb med plats för att påverka
Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden. Kommunen har fyra värdeord; välkomnande, modig, nära och pålitlig. Vi arbetar för att dessa ord ska genomsyra hela vår verksamhet.
En dag som chef på biståndsenheten
Här arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent. Vi utreder rätten till stöd och omsorg enligt socialtjänstlagen och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, vi ansvarar för avgiftshandläggningen för äldreomsorgen samt erbjuder olika typer av stöd till anhöriga. Enheten samarbetar med många olika aktörer både internt och externt.
Som chef för Biståndsenheten kommer du att sitta i ledningsgruppen för Verksamhetsområde Bistånd, Hälsa och sjukvård. Verksamhetschefen kommer att vara din närmsta chef.
I uppdraget ingår att planera, leda, genomföra, följa upp och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med gällande lagstiftning och riktlinjer. Viss biståndshandläggning ingår i tjänsten. Du har ett helhetsansvar för din enhet vilket innebär att du har budget-, personal-, och arbetsmiljöansvar. Du initierar och driver utvecklingsfrågor inom din enhet i nära samarbete med dina kollegor och övriga professioner inom socialförvaltningen.
Din kompetens
För detta spännande uppdrag söker vi dig som har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du har erfarenhet av myndighetsutövning, gärna inom socialtjänst eller vård och omsorg.
Det är meriterande om du har ledarerfarenhet. Vi önskar att ditt ledarskap bidrar till att skapa förutsättningar för att medarbetarna ska kunna utföra ett arbete med god kvalitet.
Personlig lämplighet för uppdraget bedömer vi som viktigt och vi kommer i rekryteringsprocessen särskilt att fokusera på din förmåga att stödja och handleda personalen i sina uppdrag, skapa trygghet och delaktighet, att inspirera och motivera samt på din förmåga att leda en verksamhet som strävar mot ständig förbättring och utveckling.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer att ske löpande vilket betyder att rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum passerat. Vänta inte med din ansökan!
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Allrounder till Getgård

Ansök    Jul 22    Wetter, Manuel    Djurvårdare
Hejsan, här i Skärvången driver jag en Getgård med runt 200 mjölkgetter idag. Just för momenten håller jag på och bygga nytt lagård. För att hinna med med allt arbete runt gården söker jag en anställd som kan tänka sig båda jobba med djuren, i lagårn, runt gården och maskiner. All sorts erfarenhet kan vara ut av intresse. Jag söker di som är flexibel, motiverad och helst bor i närheten. Visa mer
Hejsan,
här i Skärvången driver jag en Getgård med runt 200 mjölkgetter idag. Just för momenten håller jag på och bygga nytt lagård. För att hinna med med allt arbete runt gården söker jag en anställd som kan tänka sig båda jobba med djuren, i lagårn, runt gården och maskiner. All sorts erfarenhet kan vara ut av intresse.


Jag söker di som är flexibel, motiverad och helst bor i närheten. Visa mindre

Fritidsledare till Änge och Ås

Ansök    Jul 3    Krokoms kommun    Fritidsledare
Vill du vara med och göra skillnad för våra ungdomar på fritiden? Då kan du vara den vi söker. Om arbetsplatsen Vi kommer att starta upp ungdomsverksamhet i Krokom, Änge och Ås och fortsätta arbetet med den verksamhet som pågår i Föllinge. Du kommer att ingå i ett team som arbetar för att ge ungdomar en meningsfull fritid och kommer bland annat ha ett nära samarbete med kommunens ungdomskultursamordnare. Vi vill arbeta utifrån ett främjande perspektiv där ... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad för våra ungdomar på fritiden? Då kan du vara den vi söker.
Om arbetsplatsen
Vi kommer att starta upp ungdomsverksamhet i Krokom, Änge och Ås och fortsätta arbetet med den verksamhet som pågår i Föllinge. Du kommer att ingå i ett team som arbetar för att ge ungdomar en meningsfull fritid och kommer bland annat ha ett nära samarbete med kommunens ungdomskultursamordnare.
Vi vill arbeta utifrån ett främjande perspektiv där vi erbjuder barn och unga en meningsfull, aktivitetsbaserad fritid som bygger på delaktighet och inflytande. Vi söker nu någon som vill vara med att starta och arbeta med ungdomsverksamhet kvällstid i Ås och/eller Änge.
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med fritidsgårdsverksamhet kvällstid för målgruppen högstadie- och gymnasieungdomar.
Jobbet som fritidsledare är varierande och stimulerande och innebär både administrativt och operativt arbete genom att planera, genomföra, utvärdera och dokumentera verksamheten, olika aktiviteter och projekt. Du kommer bland annat att samverka med både lokala föreningslivet, skola och andra organisationer. Du är en viktig länk mellan ungdomarna och andra instanser.
Du kommer att vara med och starta upp verksamheten och ansvarar för att planera och driva fritidsgården kvällstid två kvällar i veckan. Du kommer även att samarbeta med föreningslivet där du deltar på planeringsmöten med föreningar och andra aktörer.
Kvalifikationskrav
Vi söker dig som är utbildad fritidsledare eller har en annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig eller relevant. Du är van att arbeta med målgruppen samt att du känner dig trygg i både det främjande och förebyggande arbetet. Du är väl insatt i ungdomars verklighet, har medvetenhet kring normkritiskt- och demokratiskt arbete. Du brinner för att arbeta med ungdomar och skapa en meningsfull, utvecklande, trivsam, trygg, drogfri och rolig miljö. Du har god samarbetsförmåga och har lätt att knyta kontakter med såväl unga som gamla. Dessutom bör du vara en person som är driven och tar initiativ samt känner ansvar att vilja bidra till att utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi begär utdrag ur belastningsregistret.
Övrigt
Tillsvidareanställning på deltid minst 25 % eller enligt överenskommelse. Två kvällar i veckan
kl 18-21 och utöver det planeringstid. Under lov kan arbetstiderna förläggas dagtid.
Sista ansökningsdag: 2020-08-03. Vi kommer att intervjua löpande under rekryteringsprocessen.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Lärare 4-6 Sånghusvallens skola

- Ett jobb med plats för kreativitet och glädje Vi välkomnar dig som kan och vill göra skillnad för våra elever på Sånghusvallens skola. Du som söker är lärare med giltig legitimation och behörighet att undervisa i matematik och NO/Teknik i årskurs 4-6. En dag på Sånghusvallens skola Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov. Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som ... Visa mer
- Ett jobb med plats för kreativitet och glädje
Vi välkomnar dig som kan och vill göra skillnad för våra elever på Sånghusvallens skola. Du som söker är lärare med giltig legitimation och behörighet att undervisa i matematik och NO/Teknik i årskurs 4-6.
En dag på Sånghusvallens skola
Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov. Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och diskussioner som uppstår.
Att undervisa och stimulera eleverna utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet. Att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka den kunskap de behöver är en annan viktig del i arbetet, liksom att stödja eleverna i deras personliga utveckling så att de fungerar socialt i samhället.
En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer. Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
Ås är ett samhälle som präglas av nybyggaranda samtidigt som det har en lång historia. Tack vare inflyttningen har kommunen byggt två nya, energikloka skolor som med råge uppfyller framtidens miljökrav. Sånghusvallens skola är en F-6 skola med fyra integrerade fritidshem.
Din kompetens
Du som söker har en grundskollärarexamen med behörighet och legitimation att undervisa i matematik, teknik och naturorienterande ämnen mot åk 4-6. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.
Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete. Du ser arbetslaget som en resurs och det är självklart för Dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Du har empatisk förmåga och tycker om att samarbeta, vilket även är viktigt för att kunna ha en god relation med elever, föräldrar och övrig personal.
Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.
Utvecklas med glädje
I Krokom gör vi plats för växtkraft. Inom barn och utbildning betyder det att vi är medvetna om sambandet mellan trivsel på arbetsplatsen och förmågan att samla kraft och inspiration till att undervisa och stötta elever på deras väg mot ökad måluppfyllelse.
Vår ambition som din blivande arbetsgivare är att ge dig som anställd det stöd och de förutsättningar du behöver för att kunna ge ditt allra bästa till våra barn och elever.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat, så vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Hjullastarförare

Söker en självgående hjullastar chafför för uppdrag i Östersund. Arbetet är vissa dagar i från Tidig morgon. Visa mer
Söker en självgående hjullastar chafför för uppdrag i Östersund.
Arbetet är vissa dagar i från Tidig morgon. Visa mindre

Nämndsekreterare och administratör

- Ett jobb med plats för variation Krokom är inte bara en vacker glesbygdskommun, det är också en plats där folk vill leva och bo. Tack vare våra handlingskraftiga och kreativa invånare växer framtidstron och befolkningen ökar, människor både flyttar hit och stannar kvar. Krokom är en barnrik kommun, vilket är ytterligare ett glädjande tecken på tillväxt. Nu söker dig som vill arbeta som administratör och nämndsekreterare till Barn- och utbildningsnämnden.... Visa mer
- Ett jobb med plats för variation
Krokom är inte bara en vacker glesbygdskommun, det är också en plats där folk vill leva och bo. Tack vare våra handlingskraftiga och kreativa invånare växer framtidstron och befolkningen ökar, människor både flyttar hit och stannar kvar. Krokom är en barnrik kommun, vilket är ytterligare ett glädjande tecken på tillväxt.
Nu söker dig som vill arbeta som administratör och nämndsekreterare till Barn- och utbildningsnämnden. Uppdragen sker i kombination på heltid där arbetsuppgifterna är jämt fördelade.
Arbetsuppgifter
Som sekreterare i Barn- och utbildningsnämnden svarar du, tillsammans med förvaltningschefen och nämndordförande för sammanträdesförberedelser och efterarbete till nämnden och dess arbetsutskott samt i förvaltningens samverkansgrupp. Barn- och utbildningsnämnden ansvarar för kommunens uppgifter inom det offentliga skolväsendet för barn och ungdomar; förskoleklasser, grundskola, särskola, träningsskola, fritidshem, elevhälsa, kulturskola, kommunal fritidsgårdsverksamhet, biblioteksverksamhet och studie- och yrkesvägledning.
Som administratör kommer du i huvudsak att arbeta med personaladministration där arbetsuppgifterna kommer att ses över och tydliggöras under hösten.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå eller annan lämplig erfarenhet av kommunal verksamhet. Du har god förståelse av offentlig verksamhet och god kunskap om offentlighet och sekretess.
Du är strukturerad och kvalitetsmedveten och har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Du har förmåga att se utvecklingsmöjligheter, tänka kreativt och har goda IT-kunskaper och vana av digital ärendehantering.
En god pedagogisk förmåga, samarbetsförmåga, integritet och förmåga att arbeta självständigt är viktiga personliga egenskaper.
Arbetsuppgifterna förutsätter många interna och externa kontakter, vilket innebär stora krav på social kompetens.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Medicinsk sekreterare Krokoms Hälsocentral

Välkommen till Krokoms hälsocentral! Hälsocentralen är en trivsam fullbemannad och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad och tillsammans med vår mottagning i Föllinge har vi ett primärvårdsansvar för ca 11 500 invånare. Vi har hög kompetens inom forskning och handledning och är en populär utbildningscentral... Visa mer
Välkommen till Krokoms hälsocentral!

Hälsocentralen är en trivsam fullbemannad och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna.

Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad och tillsammans med vår mottagning i Föllinge har vi ett primärvårdsansvar för ca 11 500 invånare.

Vi har hög kompetens inom forskning och handledning och är en populär utbildningscentral.

Tillsammans med kommunen driver vi en familjecentral där MVC, BVC, socialtjänst samt öppen förskola ingår.

Hälsocentralen i Krokom är belägen två mil från centrala Östersund.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som medicinsk sekreterare ingår journalskrivning, remisshantering, reception samt för verksamheten övrig administration.
I receptionen är du hälsocentralens ansikte utåt och har även ett stort serviceansvar gentemot våra besökare, du ansvarar även för kassahantering

Krokoms Hälsocentral erbjuder ett intressant, ansvarsfullt samt omväxlande arbete där du kommer att arbeta i team tillsammans med 4 medicinska sekreterare samt receptionist.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, du har god vana av datajournalarbete i Cosmic samt övrigt administrativt arbete inom primärvården.

Du har vana av receptions/kassaarbete, är serviceinriktad, har ett gott bemötande och ser patientkontakt som en berikande del i ditt arbete.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, samarbetsförmåga samt flexibilitet.

ÖVRIGT
Omfattning på tjänsten är 40%. Visa mindre

Arbetsledare Rörnät

Ansök    Jul 1    Krokoms kommun    Arbetsledare, VVS
Krokoms kommun växer och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara en del i vårt expansiva arbete med att bygga och säkra distributionen av spill- och dricksvatten? Vi söker dig som vill arbetsleda vår rörnätsgrupp i detta viktiga arbete. En dag på VA i Krokom Du sköter daglig arbetsledning av rörnätsgruppen som idag består av 4 rörläggare, och stöttar dessa, samordnar gruppens uppdrag samt samverkar med övriga dela... Visa mer
Krokoms kommun växer och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara en del i vårt expansiva arbete med att bygga och säkra distributionen av spill- och dricksvatten? Vi söker dig som vill arbetsleda vår rörnätsgrupp i detta viktiga arbete.
En dag på VA i Krokom
Du sköter daglig arbetsledning av rörnätsgruppen som idag består av 4 rörläggare, och stöttar dessa, samordnar gruppens uppdrag samt samverkar med övriga delar av organisationen. Gruppen ansvarar för drift, skötsel och underhåll av vatten- och avloppsledningsnätet inom Krokoms kommun. Du har dagliga kontakter med kunder och entreprenörer. Kontinuerlig och tydlig kommunikation är en viktig del av ditt arbete, både internt och externt.
Dina administrativa uppgifter består bland annat av attestering av tid och ekonomi. Du ingår i den grupp inom avdelningen som tar fram långsikt planering för hela organisationens arbete. Du utvecklar kontinuerligt verksamheten genom att motivera och entusiasmera till nytänkande samt jobba med ständiga förbättringar.
Utvecklas med glädje
Hos oss blir du en viktig del i hela avdelningen, där vi med tydligt eget ansvar även bidrar till helheten för VA-kollektivets bästa. Det finns en god gemenskap där vi stöttar och hjälper varandra att lyckas.
Som arbetsledare har du förutom den dagliga driften, en strategisk roll där du är en viktig kugge i arbetet med att skapa och bygga kommunens framtida Va-nät. Vi är en relativt liten organisation där alla har nära samarbete med varandra. Vi är också en serviceorganisation där våra kunder är viktiga men vi värdesätter även varandras erfarenheter och kompetenser. Vi samverkar med andra verksamheter inom kommunen och med andra kommuner.
Din kompetens
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha god dator- och systemvana. Du är en mycket god administratör och bra på att strukturera och organisera. Du har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Tjänsten kräver B-körkort.
Det är meriterande med ledarerfarenhet, särskilt inom vatten och avloppsbranschen. Det är även meriterande med erfarenhet från arbete med mark och anläggning, VA-banken samt arbete på väg 1 & 2.
Vi önskar att ditt ledarskap bidrar till att skapa förutsättningar för att medarbetarna ska kunna utföra ett arbete med god kvalitet. Personlig lämplighet för uppdraget bedömer vi som viktigt och vi kommer i rekryteringsprocessen särskilt att fokusera på din förmåga att stödja och handleda personalen i sina uppdrag, skapa trygghet och delaktighet, att inspirera och motivera samt på din förmåga att sträva mot ständig förbättring och utveckling i verksamheten.
Vi tror att en mångfald berikar jobbet och välkomnar sökande med olika bakgrund.
I din tjänst kan du komma att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kan därför bli aktuellt.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Arbetsterapeut till Krokoms kommun

Ansök    Jun 25    Krokoms kommun    Arbetsterapeut
-Ett jobb med plats för engagemang Är du legitimerad arbetsterapeut och vill ha ett fritt och självständigt jobb där du får möjlighet att arbeta i nära samarbete med kollegor och andra professioner med målet att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron? Då kan det här vara ett jobb för dig! En dag som arbetsterapeut I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter... Visa mer
-Ett jobb med plats för engagemang
Är du legitimerad arbetsterapeut och vill ha ett fritt och självständigt jobb där du får möjlighet att arbeta i nära samarbete med kollegor och andra professioner med målet att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron? Då kan det här vara ett jobb för dig!
En dag som arbetsterapeut
I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och personer med olika typer av funktionsvariationer. Totalt är vi ca 40 medarbetare.
Med utgångspunkt från Krokom har vi hela kommunen som arbetsfält och vi arbetar både i ordinärt och särskilt boende. Vi söker nu en arbetsterapeut med inriktning mot arbete med rehabilitering i hemsjukvård och särskilt boende.
Som arbetsterapeut hos oss är ditt uppdrag hemrehabilitering med målet att ta tillvara/utveckla personens förmåga och delaktighet och skapa största möjliga förutsättningar för självständighet i vardagen. Det innefattar arbetsterapeutisk bedömning och träning, anpassning av hemmiljön, hjälpmedelsförskrivning samt handledning och stöd till omvårdnadspersonal och anhöriga. Du har en viktig roll i det tvärprofessionella teamarbetet, i vårdplanering och systematiskt kvalitetsarbete. Dokumentation sker i journalsystemet Viva.
Arbetstiden är förlagd till vardagar under dagtid.
Din kompetens
Du är legitimerad arbetsterapeut. Yrkeserfarenhet och erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är meriterande.
Vi vill att du är öppen, prestigelös och samarbetsinriktad. Du har ett stort engagemang för arbete med människor och ett ödmjukt och professionellt bemötande. Du har god förmåga att arbeta självständigt och att prioritera samt att arbeta i team. Vi står inför spännande utvecklingsmöjligheter och uppskattar idérikedom och drivkraft i utvecklingsarbete kring vård och rehabilitering.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
B-körkort är ett krav för denna tjänst.
Övrigt
Vikariat på heltid under 6 månader eller till dess ordinarie medarbetare är åter i tjänst. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Rekrytering sker löpande under annonsering och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut, så vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Verkstadssnickare, specialsnickare

Krokoms Träindustri har sedan 1983 tillverkat specialsnickerier i Krokom. Vi tillverkar allt som inte går att köpa som standard och vi tillverkar efter kundens ritningar och önskemål om utseende, material och funktion. Våra kunder är arkitekter, byggentreprenörer och bygghandlare över hela Sverige. Vi söker dig som har träteknisk utbildning och några års erfarenhet. Eventuellt kan vi vara intresserad av att ta emot nyutbildad som lärling, yrkesintrodukti... Visa mer
Krokoms Träindustri har sedan 1983 tillverkat specialsnickerier i Krokom. Vi tillverkar allt som inte går att köpa som standard och vi tillverkar efter kundens ritningar och önskemål om utseende, material och funktion. Våra kunder är arkitekter, byggentreprenörer och bygghandlare över hela Sverige.


Vi söker dig som har träteknisk utbildning och några års erfarenhet. Eventuellt kan vi vara intresserad av att ta emot nyutbildad som lärling, yrkesintroduktion eller liknande. Även om du sällan kommer i kontakt med kunder, är ditt fokus att leverera produkter med hög kvalitet och vad kunden vill ha. Det kräver noggrannhet, fokus, stort intresse för yrket, kompetens och ansvarsfullhet.


Krokoms Träindustri tillverkar specialsnickerier, glaspartier, entrépartier, ytterdörrar m.m. Varje snickare gör alla förekommande moment från kapnota/ritning till montering och färdig produkt. För att klara av arbetet krävs att man klarar alla förekommande moment hos ett specialsnickeri. Oftast driver varje snickare sitt eget projekt, men vid större projekt förekommer samarbete. Ibland kan montering på plats hos kund förekomma och innebär då resor över hela Sverige. Hos oss är inget standardiserat, vi tillverkar utifrån varje kunds önskemål.


Inför rekryteringen har vi tagit ställning till konsultstöd, rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Universitetsadjunkt vid Hippologenheten

Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi (AFB) forskar och undervisar om de vanligaste husdjurens byggnad och funktion. Vi arbetar med livsmedelsproducerande djur, sport- och sällskapsdjur, försöksdjur samt även med insekter, spindlar och vilda djur. Vi bedriver forskning och forskarutbildning inom en rad områden som spänner över allt från molekylära och cellulära mekanismer till hela djurens struktu... Visa mer
Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi
Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi (AFB) forskar och undervisar om de vanligaste husdjurens byggnad och funktion. Vi arbetar med livsmedelsproducerande djur, sport- och sällskapsdjur, försöksdjur samt även med insekter, spindlar och vilda djur. Vi bedriver forskning och forskarutbildning inom en rad områden som spänner över allt från molekylära och cellulära mekanismer till hela djurens struktur och funktion, samt hur de påverkas av fysiskt arbete, produktion, stress, sjukdomar, skötsel och miljöfaktorer.
Hippologprogrammet är Sveriges enda universitetsutbildning rörande hästens biologi, -hantering, rid- och körkonst. Programmet omfattar 180 högskolepoäng och startar till hösten varje år. Utbildningen finns med inriktning travhäst, islandshäst och ridhäst och ges vid Hästnäringens nationella stiftelse tre riksanläggningar Flyinge (Skåne), Strömsholm (Västmanland) och Wången (Jämtland). Verksamheten leds från Enheten för hippologi som ligger placerad på AFB.
Hippologenhetens uppgift är att verkställa hippologprogrammet genom undervisning och administration. Enhetens undervisande personal arbetar alla med undervisning/handledning på programmet och har roller för samverkan och samordning rörande undervisningen på de tre anläggningarna.
Arbetsuppgifter:
Adjunkten ansvarar för examinators uppgifter i kurser inom hippologi, ridkonst islandshäst.

Kvalifikationer:
Sökande skall ha minst magisterexamen inom relevant område eller yrkesexamen på avancerad nivå inom relevant område samt genomgången kurs i examination och betygssättning.

Eftersom anställningen gäller kurser med betydande inslag av yrkesrelaterad färdighetsträning görs motsvarandebedömning av relevant yrkeserfarenhet. Som kompetens motsvarande magisterexamen ovan räknas minst 5 års yrkeserfarenhet av högskoleutbildning och/eller forskning och/eller hästsport på hög nationell och/eller internationell nivå.

För alla examinatorer är pedagogisk utbildning och erfarenhet av att undervisa på högskolenivå samt vid SLU genomgången kurs i examination och betygssättning ett krav.

Sökande skall vara engagerad som lärare i kurser i ridkonst islandshäst hippologprogrammet.

Placering:
Wången

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning 2 år.

Omfattning:
10%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-07-03.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Universitetsadjunkt vid Hippologenheten

Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi (AFB) forskar och undervisar om de vanligaste husdjurens byggnad och funktion. Vi arbetar med livsmedelsproducerande djur, sport- och sällskapsdjur, försöksdjur samt även med insekter, spindlar och vilda djur. Vi bedriver forskning och forskarutbildning inom en rad områden som spänner över allt från molekylära och cellulära mekanismer till hela djurens struktu... Visa mer
Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi
Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi (AFB) forskar och undervisar om de vanligaste husdjurens byggnad och funktion. Vi arbetar med livsmedelsproducerande djur, sport- och sällskapsdjur, försöksdjur samt även med insekter, spindlar och vilda djur. Vi bedriver forskning och forskarutbildning inom en rad områden som spänner över allt från molekylära och cellulära mekanismer till hela djurens struktur och funktion, samt hur de påverkas av fysiskt arbete, produktion, stress, sjukdomar, skötsel och miljöfaktorer.
Hippologprogrammet är Sveriges enda universitetsutbildning rörande hästens biologi, -hantering, rid- och körkonst. Programmet omfattar 180 högskolepoäng och startar till hösten varje år. Utbildningen finns med inriktning travhäst, islandshäst och ridhäst och ges vid Hästnäringens nationella stiftelse tre riksanläggningar Flyinge (Skåne), Strömsholm (Västmanland) och Wången (Jämtland). Verksamheten leds från Enheten för hippologi som ligger placerad på AFB.
Hippologenhetens uppgift är att verkställa hippologprogrammet genom undervisning och administration. Enhetens undervisande personal arbetar alla med undervisning/handledning på programmet och har roller för samverkan och samordning rörande undervisningen på de tre anläggningarna.
Arbetsuppgifter:
Adjunkten ansvarar för examinators uppgifter i kurser inom hippologi, travsport.

Kvalifikationer:
Sökande skall ha minst magisterexamen inom relevant område eller yrkesexamen på avancerad nivå inom relevant område samt genomgången kurs i examination och betygssättning.

Eftersom anställningen gäller kurser med betydande inslag av yrkesrelaterad färdighetsträning görs motsvarandebedömning av relevant yrkeserfarenhet. Som kompetens motsvarande magisterexamen ovan räknas minst 5 års yrkeserfarenhet av högskoleutbildning och/eller forskning och/eller hästsport på hög nationell och/eller internationell nivå.

För alla examinatorer är pedagogisk utbildning och erfarenhet av att undervisa på högskolenivå samt vid SLU genomgången kurs i examination och betygssättning ett krav.

Sökande skall vara engagerad som lärare i kurser i travsport på hippologprogrammet.

Placering:
Wången

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning 2 år.

Omfattning:
10%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-07-15.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Säljare med förbokade kunder i Krokom. Fast lön plus provision

Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt. Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åk... Visa mer
Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt.


Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut sälja vår produkt på förbokade kundmöten. Dina kundmöten bokas av vår bokningscentral.


Lön, ersättning och förmåner
Fast Lön + provision på allt du säljer. Vi har en av marknadens högsta provisioner. Vi har även stimulerande månadstävlingar och säljbonusar.
Löpande försäljningsutbildning
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Ett mycket flexibelt arbetsschema som du själv är med och bestämmer
Ett varierande jobb där ingen dag är den andra likAnställningsvillkor
Vi söker främst dig som vill satsa fullt ut och jobba heltid, men det finns även möjlighet att jobba deltid. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.


Bifoga ditt Cv & personliga brev i din ansökan
Om arbetsgivaren
Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och mot företag.


Med maskinen kan man med enbart vatten tvätta och rengöra såväl inomhusluften som de flesta ytor miljövänligt och helt utan kemikalier.


Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.


Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som "Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010".
#jobbjustnu Visa mindre

ST-läkare till Föllinge

Välkommen till Föllinge hälsocentral! Är du intresserad av traditionellt distriktsläkararbete i en vacker bygd med jordnära människor, intressant kulturhistoria och möjligheter till storslagna naturupplevelser? Då är Föllinge Hälsocentral något för dig. Upptagningsområdet sträcker sig från ”Big River Camp”, vid Storån i öster, till fjällen vid norska gränsen i väster. Hälsocentralen har 1500 listade invånare och ligger inom Krokoms primärvårdsområde. Fö... Visa mer
Välkommen till Föllinge hälsocentral!

Är du intresserad av traditionellt distriktsläkararbete i en vacker bygd med jordnära människor, intressant kulturhistoria och möjligheter till storslagna naturupplevelser? Då är Föllinge Hälsocentral något för dig.

Upptagningsområdet sträcker sig från ”Big River Camp”, vid Storån i öster, till fjällen vid norska gränsen i väster. Hälsocentralen har 1500 listade invånare och ligger inom Krokoms primärvårdsområde. Föllinge Hälsocentral är en väl fungerande enhet med stabil personalgrupp och ett gott samarbete mellan yrkesgrupperna. Här jobbar du i team med distriktsläkare, distriktssköterskor, diabetessköterska, sekreterare, psykoterapeut samt barnmorska.

Vi har hög kompetens inom forskning och handledning och är en populär utbildningscentral.
Vi samarbetar med Krokoms hälsocentral där du deltar i läkarmöten samt utbildning. Du är tillsammans med distriktsläkare konsult för kommunens sjukhem samt hemsjukvård.

Hälsocentralen ligger 6,5 mil nordväst om Östersund.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ST-läkare i allmänmedicin.
En kombination av en engagerad studierektor, en bra ST-utbildning med lärande och fortbildning i fokus, tillsammans med en trivsam arbetsplats med erfaren handledare och härliga kollegor kommer att ge dig en bra start i yrkeslivet. Hos oss möter du patienter i alla åldrar från BHV till äldrevård vilket ger dig en spännande bredd i arbetet.

Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad läkare. Erfarenhet av arbete som läkare är meriterande, gärna från primärvården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete och kommunikation, samt stort intresse för allmänmedicin.

ÖVRIGT
Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef Biståndsenheten

- Ett jobb med plats för att påverka Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden. Kommunen h... Visa mer
- Ett jobb med plats för att påverka

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden. Kommunen har fyra värdeord; välkomnande, modig, nära och pålitlig. Vi arbetar för att dessa ord ska genomsyra hela vår verksamhet.
En dag som chef på biståndsenheten
Här arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, avgiftshandläggare samt anhörigkonsulent. Vi utreder rätten till stöd och omsorg enligt socialtjänstlagen och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, vi ansvarar för avgiftshandläggningen för äldreomsorgen samt erbjuder olika typer av stöd till anhöriga. Enheten samarbetar med många olika aktörer både internt och externt.
Som chef för Biståndsenheten kommer du att sitta i ledningsgruppen för Verksamhetsområde Bistånd, Hälsa och sjukvård. Verksamhetschefen kommer att vara din närmsta chef.
I uppdraget ingår att planera, leda, genomföra, följa upp och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med gällande lagstiftning och riktlinjer. Viss biståndshandläggning ingår i tjänsten. Du har ett helhetsansvar för din enhet vilket innebär att du har budget-, personal-, och arbetsmiljöansvar. Du initierar och driver utvecklingsfrågor inom din enhet i nära samarbete med dina kollegor och övriga professioner inom socialförvaltningen.
Din kompetens
För detta spännande uppdrag söker vi dig som har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du har erfarenhet av myndighetsutövning, gärna inom socialtjänst eller vård och omsorg.
Det är meriterande om du har ledarerfarenhet. Vi önskar att ditt ledarskap bidrar till att skapa förutsättningar för att medarbetarna ska kunna utföra ett arbete med god kvalitet.
Personlig lämplighet för uppdraget bedömer vi som viktigt och vi kommer i rekryteringsprocessen särskilt att fokusera på din förmåga att stödja och handleda personalen i sina uppdrag, skapa trygghet och delaktighet, att inspirera och motivera samt på din förmåga att leda en verksamhet som strävar mot ständig förbättring och utveckling.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokom är heltid norm och deltid en möjlighet.
Rekrytering genomförs under förutsättning att inga verksamhetsförändringar sker.
Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Lärare i engelska och svenska till Änge skola

- Ett jobb med plats för kunskap Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 22 förskoleavdelningar. Elever i Krokom har tillgång till en lärarbehörighet vars nivå ligger strax över rikssnittet och andelen elever med behörighet till gymnasiet är högre än rikets. Änge skola söker nu dig som är Lärare i engelska och SO till årskurserna 7-9. Änge skola är en F–9 skola med ungefär 270 elever och ett stadigt ökan... Visa mer
- Ett jobb med plats för kunskap

Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 22 förskoleavdelningar. Elever i Krokom har tillgång till en lärarbehörighet vars nivå ligger strax över rikssnittet och andelen elever med behörighet till gymnasiet är högre än rikets.
Änge skola söker nu dig som är Lärare i engelska och SO till årskurserna 7-9. Änge skola är en F–9 skola med ungefär 270 elever och ett stadigt ökande elevantal de närmaste åren. I årskurs 7–9 tar skolan emot elever från tre andra F–6 skolor.


En dag på Änge skola
Änge skola har samarbetet med skolverket och MIUN utifrån skolverkets satsning Samverkan bästa skola. Vi arbetar aktivt med kollegialt lärande och utvecklar tre målområden tillsammans, kunskap och lärande, trygghet och studiero samt ledning och styrning. Skolutveckling är en stor del av skolans gemensamma arbete för att nå bättre kunskaps resultat. Skolan arbetar för att bli bättre på att ta tillvara på varje elev och personals styrkor och nyttja det för att elever ska få utvecklas så lågt det är möjligt.
Vi vill att du ska vara öppen för nya idéer och tankar i att möjliggöra undervisning utifrån olika sätt. Viktigt är att du gillar utmaningar och att du har modet att prova nya väger. Du ska ha lätt för att samarbeta. Det är av största vikt att du står för skolans värdegrund. Det är en merit om du har arbetet med NPF-säkrad undervisning.
Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa våra elever i åk 7-9 i svenska och engelska.
Din kompetens
För att lyckas i uppdraget är du utbildad lärare med legitimation och behörighet att undervisa i engelska och svenska. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.
Utvecklas med glädje
Ditt uppdrag är viktigt för att utveckla våra pedagogiska verksamheter. Krokoms kommuns vision är ”Vi gör plats för växtkraft”, som Lärare är du en viktig del i detta gemensamma arbete.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat så vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Barnmorska till Krokoms primärvårdsområde

Välkommen till Krokoms hälsocentral! Hälsocentralen är en trivsam fullbemannad och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad och med vår mottagning i Föllinge har vi ett primärvårdsansvar för ca 11 500 invånare. Vi har hög kompetens inom forskning och handledning och är en populär utbildningscentral. Tillsammans ... Visa mer
Välkommen till Krokoms hälsocentral!

Hälsocentralen är en trivsam fullbemannad och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad och med vår mottagning i Föllinge har vi ett primärvårdsansvar för ca 11 500 invånare. Vi har hög kompetens inom forskning och handledning och är en populär utbildningscentral.

Tillsammans med kommunen driver vi en familjecentral där barnmorskemottagningen , barnhälsovården, socialtjänst samt öppen förskola ingår. Du kommer att arbeta med erfaren barnmorska.

Hälsocentralen i Krokom är belägen två mil från centrala Östersund.
Vi söker nu en barnmorska på 70%.

ARBETSUPPGIFTER
Som Barnmorska inom Krokoms primärvård ansvarar du för mödrahälsovård, cellprovtagning, STI-provtagning, preventivmedelsrådgivning, telefonrådgivning.

Du har en mycket viktig roll i arbetet med föräldrastöd i grupp. Du kommer att jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, i grupp och via internet.

Inom Krokoms närvårdsområde arbetar vi kontinuerligt med utvecklingsarbete och vi driver fortlöpande olika projekt tillsammans med andra yrkeskategorier. Handledning av studenter och kandidater ingår i uppdraget.

Placeringen är vid Krokoms HC med ett upptagningsområde för hela Krokoms närvårdsområde vilket innebär att vi även har ett ansvar för Föllinge HC.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är:
- Utbildad barnmorska.
- Har erfarenhet av arbete inom primärvården.
- Har förskrivningsrätt.
- Är van att handleda studenter då vi är en stor utbildningscentral.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Lärare 4-6 till Ås skola

- Ett jobb med plats för gemenskap Vi söker dig som vill vikariera som lärare i NO, matematik och idrott under höstterminen 2020. Eventuellt finns det möjlighet för förlängning. Ås skola är en F-9 skola med ungefär 500 elever med tillhörande fritidshem. Arbetslaget i 4-6 består av dig och åtta andra pedagoger. Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 22 förskoleavdelningar. Elever i Krokom har tillgång till... Visa mer
- Ett jobb med plats för gemenskap
Vi söker dig som vill vikariera som lärare i NO, matematik och idrott under höstterminen 2020. Eventuellt finns det möjlighet för förlängning.
Ås skola är en F-9 skola med ungefär 500 elever med tillhörande fritidshem. Arbetslaget i 4-6 består av dig och åtta andra pedagoger.
Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 22 förskoleavdelningar. Elever i Krokom har tillgång till en lärarbehörighet vars nivå ligger strax över rikssnittet och andelen elever med behörighet till gymnasiet är högre än rikets.
En dag som lärare på Ås skola
En viktig del i arbetet är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans utveckling. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer.
Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och diskussioner som uppstår. Den energi som du ger får du tillbaka med råge!
Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera eleverna i årskurserna 4-6 i NO, matematik och idrott utifrån de kommunala och nationella målen. Du kommer att ansvara för undervisning i flera klasser i dessa ämnen.
Din kompetens
För att lyckas i uppdraget har du som söker en grundskollärarutbildning med behörighet och legitimation inom ett eller flera av ovan nämnda ämnen. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.
Utvecklas med glädje
I Krokom gör vi plats för växtkraft. Inom barn och utbildning betyder det att vi är medvetna om sambandet mellan trivsel på arbetsplatsen och förmågan att samla kraft och inspiration till att undervisa och stötta elever på deras väg mot ökad måluppfyllelse.
Vår ambition som din blivande arbetsgivare är att ge dig som anställd det stöd och de förutsättningar du behöver för att kunna ge ditt allra bästa till våra barn och elever.
Övrig information
Vikariat på 80-100% under höstterminen 2020 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Lärare till Sånghusvallens skola

- Ett jobb med plats för att kreativitet och glädje Vi välkomnar dig som kan och vill göra skillnad för våra elever på Sånghusvallens skola. Du som söker är lärare med giltig legitimation och behörighet att undervisa årskurs 4-6. En dag på Sånghusvallens skola Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov. Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och diskus... Visa mer
- Ett jobb med plats för att kreativitet och glädje

Vi välkomnar dig som kan och vill göra skillnad för våra elever på Sånghusvallens skola. Du som söker är lärare med giltig legitimation och behörighet att undervisa årskurs 4-6.
En dag på Sånghusvallens skola
Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov. Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och diskussioner som uppstår.
Att undervisa och stimulera eleverna utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet. Att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka den kunskap de behöver är en annan viktig del i arbetet, liksom att stödja eleverna i deras personliga utveckling så att de fungerar socialt i samhället.
En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer. Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
Ås är ett samhälle som präglas av nybyggaranda samtidigt som det har en lång historia. Tack vare inflyttningen har kommunen byggt två nya, energikloka skolor som med råge uppfyller framtidens miljökrav. Sånghusvallens skola är en F-6 skola med fyra integrerade fritidshem.
Din kompetens
Du som söker har en grundskollärarexamen med behörighet och legitimation mot åk 4-6. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.
Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete. Du ser arbetslaget som en resurs och det är självklart för Dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Du har empatisk förmåga och tycker om att samarbeta, vilket även är viktigt för att kunna ha en god relation med elever, föräldrar och övrig personal.
Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.
Utvecklas med glädje
Ditt uppdrag är viktigt för att utveckla våra pedagogiska verksamheter. Krokoms kommuns vision är ”Vi gör plats för växtkraft”, som Lärare är du en viktig del i detta gemensamma arbete.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat, så vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre

Säljare i Krokom med förbokade kundmöten

Ansök    Jun 8    Clean cloud AB    Hemförsäljare
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar. Det vi erbjuder Dig är : * Försäljningsutbildning * Vidareutbildning, feedback och stimulans . * Goda möjligheter att avancera inom företaget. Sk... Visa mer
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.
Det vi erbjuder Dig är :
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.
*Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer
Utbildningen hålls på kontoret i Sundsvall eller i Malmö. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi har hittat rätt kandidat.
Vi ser fram emot din ansökan !


Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna . Du är framåt , nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är en merit men inget vi kräver . Däremot så är humor och envishet ett stort plus .
Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av oss .
Med andra ord söker vi dig som har stor självdisciplin och en stark egen drivkraft .


Du har körkort & tillgång till egen bil .


Som försäljare kommer du att sälja Clear Sky som är ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med oss veckovis.
Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.
Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.


#jobbjustnu Visa mindre

Lärare i hem- och konsumentkunskap och/eller speciallärare

- Ett jobb med plats för kreativitet Till Nyhedens skola söker vi dig som är behörig att undervisa i hem- och konsumentkunskap och/eller är utbildad speciallärare. Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 22 förskoleavdelningar. Elever i Krokom har tillgång till en lärarbehörighet vars nivå ligger strax över rikssnittet och andelen elever med behörighet till gymnasiet är högre än rikets. En dag på Nyhedens... Visa mer
- Ett jobb med plats för kreativitet
Till Nyhedens skola söker vi dig som är behörig att undervisa i hem- och konsumentkunskap och/eller är utbildad speciallärare.
Krokoms kommun är den mest barnrika kommunen norr om Hammarö. Här finns 16 grundskolor och 22 förskoleavdelningar. Elever i Krokom har tillgång till en lärarbehörighet vars nivå ligger strax över rikssnittet och andelen elever med behörighet till gymnasiet är högre än rikets.
En dag på Nyhedens skola
Att undervisa och stimulera eleverna utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet. Att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka den kunskap de behöver är en annan viktig del i arbetet, liksom att stödja eleverna i deras personliga utveckling så att de fungerar socialt i samhället.
Att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att bidra till skolans utveckling är andra viktiga arbetsuppgifter i läraryrket. Det finns stora möjligheter för dig att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer. Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
Din kompetens
För att lyckas i uppdraget har du som söker en grundskollärarutbildning med legitimation och behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap och/eller är behörig speciallärare.
Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Som person är du engagerad och har ett genuint intresse för barn och ungdomars utveckling och lärande.
Arbete i arbetslag är en viktig del i arbetet och en förutsättning för att skapa helhet för eleverna. Detta tillsammans med ett bra värdegrundsarbete skapar goda förutsättningar för elevers resultat och måluppfyllelse.
Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.
Utvecklas med glädje
I Krokom gör vi plats för växtkraft. Inom barn och utbildning betyder det att vi är medvetna om sambandet mellan trivsel på arbetsplatsen och förmågan att samla kraft och inspiration till att undervisa och stötta elever på deras väg mot ökad måluppfyllelse.
Vår ambition som din blivande arbetsgivare är att ge dig som anställd det stöd och de förutsättningar du behöver för att kunna ge ditt allra bästa till våra barn och elever.
Övrig information
Vikariat på heltid jämt fördelat mellan hem- och konsumentkunskap och uppdraget som speciallärare under läsåret 20/21. Är du behörig att undervisa i hem- och konsumentkunskap kan det bli aktuellt med tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Rekryteringen kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat så vänta inte med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare. Visa mindre